A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

játék ROSSZ ANYÁKNAK:
csak a kólát és a sütiket szabad a gyerekbe tömni!! :D
http://www.ebaumsworld.com/games/salad-dodger.html

votiv 8)
votiv

votiv: nem is olyan könnyű megúszni ezt a sok brokkolit! :lol:

Kép
Kép
tinu

Tinu :lol:
és te nem Krisztina vagy véletlen?? mert akkor neked is boldog névnapot! :D

Zuzi, és mi lehetett a gond az ággyal? hogy volt előtte/utána?

Isti még mindig alszik...

votiv 8)
votiv

votiv: miért kéne Krisztinának lennem? :) Egyébként nem, Beatrix vagyok. Szóval csak augusztus vége.

Kép
Kép
tinu

Votivom,
ha látod épp, méltem :)
macskanyu

Votiv: én kérek elnézést, hogy ilyen hülyeséggel zargattalak. Aztán persze megoldódott, tegnap kimentünk més esőben vettünk jegyet és aztán mire visszértünk szép időben, addigra megint nem volt. De bejutottunk és ez a lényeg.

Zuz: megkaptam, válaszoltam. Hát energiám nekem sincs, csak muszáj, hogy szebb legyen a kéró, mert vannak hiányosságai.

Zsan: buta nő buta babával grrrrrrrrrrrrr. a hülyéje... ilyen hülyeségeket mindek mondott?? Nálunk is mindig hasonló a lakás, szal nekem sem tűnik fel, hogy valami extra lenne a képen.

Johi
johanna1975

Zuzi!
nekem egy Indesit szárítós mosógépem van, vizet használ a szárításhoz (pára lecsapódáshoz), ezért más elven működik, mint a külön szárítógépek. a titok nyitja, hogy műszálast nem, vagy csak rövid ideig lehet benne szárítani, mert az zsugorodik a melegtől.
viszont aki teheti külön szárítógépet vegyen, mert kevesebbet fogyaszt, nem vizes elven működik (már ha nem azon :lol: , mert ezekből is van olyan) és állítólag mivel több rucit lehet beletenni, nem gyűr annyira. bodyt, rugit, pelenkát, törcsit, ágyneműt, ilyesmiket szárítok benne.
ja és kb. 120eFt volt csak.
és mindig elfelejtem, hogy babát vársz, mert annyira nem látszik rajtad :lol:
mit szólnál, ha a Diószegi játszón lenne a tali (+ Feneketlen séta), mert az bekerített, és kevésbé zsúfolt.

Votiv!
nem irigyellek a bűzös lé miatt. hatalmas önuralmad, türelmed,kitartásod van, le a kalappal! én rusnya öreglány vagyok, de L-t nem engedm ki a szobában kialakított kutricából. ha mégis kijön (konnektort, zsinórokat babrálni, üvegeket lerángatni), akkor odamegyek vele a kiságyhoz és megmutatom, hogy ez lesz, ha nem lesz jó :). szemétnek érzem magam, de valahogy meg akarom magam óvni az idegösszeomlástól. így is múltkor képzeljétek, hogy anyuéknál bedugva maradt egy Nokia töltő, L meg előásta a végét, amin ugye nem volt telefon és szopogatta!!!! este elhűlve meséltem apámnak (aki villanyszerelő), és csak annyit mondott, hogy 1,5 volt nem árt neki :), de azért....

Vica!
én tényleg vágóhídon éreztem magam, amikor felvágták a hasam és elkezdtek rángatni belül, mondván kicsit körülnéznek :)

Gabi!
én is ezt hallottam a külön álló szárítókról, hogy nem olyan gyűrősek, mint az egybegépek.

Tinu!
a zsíros kajával azért vigyázz (magamból kiindulva), mert hasmenést okoz, ami pedig nem frankó korai terhességben!
a genetikai UH-t nálam is később csinálták, és hozzá tették, hogy genetikai probléma esetén bármikor be tudnak avatkozni! persze erre nem is gondoltam, meg te se gondolj. ez csak egy kontroll!
ancsipancsi

Ancsi: a hasmenést még mindig jobban kedvelem, mint a székrekedést. :oops: Akkor legalább úgy érzem, hogy tuti nem maradt bennem semmi rossz. Egyébként nagyon korai koromban sokkal érzékenyebb volt a gyomrom, mint nem terhesen. Fura, de szörnyű hasgörcsöket és hasmenést okozott a székelyhalászlé, amit korábban ugyan nem ettem még, de más is evett és neki nem lett baja tőle. Meg nekem sem szokott ilyen problémám lenni, nem volt túl érzékeny a gyomrom. Kínát is megúsztam egyetlen haselrontással a büdös tofutól, de az sem volt komoly. Igaz, akkor vega voltam még, legalábbis az elején.

Kép
Kép
tinu

Ancsi: Ha talizunk akkor majd meglátod új sérómat, amire azt ígérte a fodrászom, hogy majd mosás után magától beáll. Na erre kiváncsi vagyok. Ja mert én utálok hajat szárítani és nem is igen szoktam, csak télen. Azért nem lett olyan rövid. A júniusi Ellében volt egy Sharon Stonos kép és onnan van a frizkó :)
Pampörs: nekem egy játék elég, és még az se biztos, hogy arra összejön a kód, mert nem annyira használok pempörst. Igy tutti, hogy az egyik lap a tied!

Macs: Képzeld én is épp tegnap vettem észre, hogy kikandikál alul a másik fogacska is !!! Szóval eddig nem is votl olyan vészes ez a fogzás mizéria, azt a pár éjszakát már el is felejtettem :)

Indi: Kamillának is volt hasmenéses fogzása még a 4. hó körül. Mire beszereztem a Podho..bigyót amit Voitv is írt ,már nem volt reggeli fosika..Szóval lehet a fogtól a hasmars. Szuper hír, hogy Apa felismerte a dolgot és döntött, hogy Veletek legyen! :) A többi (anyagiak) meg csak megoldódnak....

Zsan: Boldog szülinapot B-nek!
Kriszta: Boldog Névnapot!

Azok a népek akik nem adják át a helyet, fellöknek az utcán, azt mondják, hogy buta baba, és okoskodó gyerök azok mind-mind HÚZZANAK el melegebb éghajlatra!!

Rec: kitartást!

Den: miért olyan pirosas a víz amiben úsztok?
Enerdzsi: lecsót elrakni nem nagy kunszt és nem is olyan nagy munka. A gombóc már húzósabb,de azt meg annnnyiiyra szeretem :)

Johi: akkor megint lemaradtam erről az ismerjük meg ahol élünk dologról :( Nem baj, majd jövőre!

Votiv: vízszerelő Istók :) :)

Gyerök képek nagyon aranyosak és szépek!

CSütörtöki tali nekünk is jó lenne! Hol legyen???????????

Rylie
rylie

Zsan :) Kép rulez! Nálunk is ilyen szokott lenni a látvány, pedig csak 1 gyerek van :roll: És a sorban állós sztori szomorú... én pont egy másik anyától várnék esetleg több megértést... Egyébként dobjatok a mókusok elé, de én egy darab zsömlét szoktam adni Bálintnak, ha elkezd nyügizni vásárlás közben, ez nagyon bevált :oops:

Barbi :) Nálunk dettó volt a helyzet az alvással, több hónapon át csak rajtam volt hajlandó aludni, sokszor még éjjel is magamra fektettem, ha másképp nem ment az alvás. Aztán egy idő után én is szopival altattam be és felkeltem mellőle, ami eleinte csak nagyon óvatosan volt lehetséges, mostanság már könnyebb, ja mert hogy ez a mai napig is így megy. Este szintén cicin alszik el és aztán áttesszük az ágyába. Szóval kitartás és pihenj vele együtt! :wink: És Fibiék egy hétre lementek Bajára, gondolom hétvégén már jön!

Votiv :) Nem csoda, hogy Isti még alszik, ha tegnap ilyen nagy munkában volt... Lefolyó :( Igazi szerelő már most! :wink:

Vica :) 2 perc napsütés és kék ég?? Te mázlista! :lol:

Zuz :) Bazsó átalussza az éjszakát?! Ez aztán a jó hír!!! :D Nálunk is így volt, azóta alszik rendesen, mióta külön helyiségbe került az ágya. 1-2x még tankol éjjelente, de ez nem gond. És Bazsó éjjel már egyáltalán nem is ébred fel? Egyébként sztem nem volt rossz helyen az ágya, csak ahhoz a helyhez "más szokások kötődtek" (ez nem túl jó megfogalmazás :oops: ), már várta, hogy gyere hozzá...

Zanza :) Bocsi, ha írtad, hogy hétfőn mentek, akkor vaksi vagyok :oops: Akkor ma voltatok... (Figyeled, ezt a logikát? :mrgreen: ) Mi volt???

Neet :) Ezt csak Neked:
Kép
denizsa

Ja Vica én azt akartam írni, hogy bizony nekem kb a 37-38 hét körül egyik este eltörött a mécses... Csak néztem a nagy nagy pocakomat és valahogy fel nem foghattam ésszel, hogy ez a nagy csomag, hogy a fenébe fog ott alul azon a pici lyukon kijönni???? :shock: És persze tele voltam mindenféle parával és akkor még pluszba ezek is rámtörtek. A sok feszültségtől aztán bőgtem egy jót és az nagyon jót tett, mert kijött belőlem minden félelem és para. A szülés alatt-közben nem volt időm félni, mert én folyamatosan nem hittem el, hogy szülni fogok-szülök. Nem fogtam fel. De talán ez igy volt jó, mert a félelem az nagyon bénító tud lenni...

Ja tegnap valaki látta a CSernust a Mesterkurzus keretén belül a Pax-on?
Az egyik könyvében írja, hogy "Fájdalom nélkül nincs változás" és ez annyira igaz szerintem és a szülésre is érvényes ez.

Hol van Juc?

Rylie
rylie

Votiv: Büdi lé. brrrrrrrr. viszont Isti kíváló szakember már most. Jöhet hozzánk is szerelni, mi is éppen mosogató lefolyót szerelünk. Várjuk szeretettel.

Rylie: de legalább most már tudod mikor van.

Den: majd remélem élő szóban is mesélsz.

J.
johanna1975

halihó!

Köszi a +-t, Dominó eszik-laszik-iszik-nevetgél-énekel, úgyhogy már nemparázok, tuti, hogy vagy baci volt és akkor azt már a lázzal legyőzte, vagy a fogzás. Doktornéni azt mondta, hgoy ilyen kicsi gyreknek semmit sem leht adni hasmenésre. Persze azáért és azt a Podophyllumot megpróbálom, és Normaflore nagyon jó ötlet! úgyis kell olyat venni, ugye...
Hozzátápit nem szeretném előbb elkezdeni, 6 hónapig csak tápszer. Jó kis tápszer ez, nem sietünk sehová. Tegnap óta 4 csomag őszibarackpép várja a sorát a jégkockatartóban :)

Zsanci :) Beet :) Én azt tapasztalom, hgoy az emberek akkor bunkózzák, beképzeltezzék, okoskodózzák le a másikat, ha nem értik, amiről beszél... én például megkaptam már, hogy nagyképű beképzelt vagyok - pusztán azért, mert olyat olvasok vagy olyasmiről beszélek, amit ő nem ért/szeret.. mynyilvánvaló, hogy egy iylen típusú embert irritál, ha más gyereke már kiskorában a vele való jó törődés jeleit mutatja... szóval ennyit a butababa/okoskodóbaba jelenségről.

Feneketlen-tó csütörtökön nagyon jól hangzik :)

BArbi :) Dominó is kizárólag rajtam aludt úgy másfél-2 hónapos koráig, után viszont a külvilág annyira zaverta, hogy képtelen volt letenni a fejét, mert annyi érdekesség volt körülötte.. úgyhogy át kellett térnünk az egymásmelletti alvásra. De annyira hiányzik néha, pedig 5 centire van tőlem :lol:

Tinu :) sajnos ez az általános hozzállás manapság: AFP és genetika és ha valami nem tetszik, akkor abortusz. és meglepődnek, ha valaki nem így gondolokodik...:( ezért aztán füled mellett elengedni és jól érezni magad, ez a feladat :)

Mindenféle túrós és sajtos dolgokat nagyon szeretek:)

indianyo

Ancsi :) Egyáltalán nem vagy szemét, mert nem akarsz egész nap takarítani a gyerkőc után! Végülis épp elég főzni, mosni, elrámolni, gondoskodni róla, stb. stb. És a gyerkőcnek sem egy idegbeteg végletekig kimerült szülőre van feltétlenül szüksége... Nálunk is van rács, ahogy már láttad, mert én is inkább játszom B-vel, mint a leamortizált lakást takizzam. Persze mindig becsúszhatnak dolgok (pl. ahogy Lencsi kipakolta a kaját minap), azt is bőven elég eltüntetni, nem igaz? És nem arról van szó, hogy a gyerek be van zárva, mert pl. Bálint is bejöhet a konyhába és rámolhat, de csak velem együtt, mert egyszerűen képtelenség minden nem-kellene-hogy-játszon-vele dolgot olyan helyre tenni, hogy ne érje el, ahhoz kicsi a konyhám...

Rylie :) A víz nem piros, inkább sárgás volt (a képen hogy látszik, az már más kérdés...), mert gyógyvíz volt. Mi csak a langyosba mentünk, nem a melegbe, és csak rövid ideig maradtunk benne, de többször is csobbantunk naponta. Az egész település egyébként a gyógyvízből él, mert tele van "Zimmer frei" meg "Appartman frei" táblákkal és hotelekkel, tisztára a Balcsin éreztem magam...
És a gombócot én is nagyon szeretem :D
denizsa

Indi :) Ez aztán a jó hír!!! Örülök, hogy Dé már jobban van! :D :D :D
denizsa

Ja, kiegészítés: a hasmenés az továbbra is megvan, csak nicns egyéb nyavalya. De azért ha megmarad, akkor én nem jövök talizni, nem árt az óvatosság más babákra és pocakosokra tekintettel.

indianyo

Votiv!

Bazsó is mindig a lefolyót szereli, miközben mosogatok :shock: De az meg sem fordult a fejemben, hogy szét tudná szedni :shock: Azt nem valami fogóval szorítják meg? Vagy Isti ilyen jó erőben van 8)
Nemet még nem tudunk, azért is írtam, hogy Pocakmanci/marci :lol: . Dokibá nem látott műszert, úgyhogy van esély, hogy kislány lesz :wink:
Az ágy eddig a szoba közepe felé befelé állt, tehát a fejrésze volt acsak a falnál, most viszont bekerült teljesen a falmellé. nem merek hosszú távú következtetéseket levonni, lehet, hogy csak a front miatt aludt....
Arra gondoltam, hogy kellene neked egy állandó rovat valami babamagazin-szerűségnél, mondjuk Isti mindennapjai címmel. Bár valószínűleg egy havilapba bele sem férne mindaz, ami veletek történik :lol: , lehet, hogy egy heti lapot kellene találni :wink:

Ancsi!
De amelyik nem vizes elven működik, annak nem kell valami kivezetőcsőféle???? Amikor a koleszban volt szárítógép, annak volt valami kivezetője, mint a szagelszívónak.

Helyszín: szerintem legyen időjárásfüggő. Ha nem lesz meleg, akkor feneketlentónál, az is bekerített játszótér és ott süt a nap, ha meleg lesz, akkor legyen az árnyékos Diószegi.

Gabi!
Akkor holnap nem kezditek a házat? :cry:

Vica!
Kukihúzogatás :mrgreen: :szóval majd megkérdezem a páromat, hogy mikortól csinálja....öööö..... mármint Bazsónak :D

Deni!
Hát kétszer azért felsírt, de mire átrohantam, visszaaludt! Éjszakai szopi már rég nincs, és általában simán vissza is szokott aludni szerencsére! Sokat változott az elmúlt hónapokban!
Ugye csütörtök Nektek is jó???

És kijön még????? Vica???? Közel van a kórház :lol:

Tinu!
Ilyen gondjaim nekem is voltak. Én megjártam néhány dokit is: irritábilis bélszindróma. Aztán a terhességgel és a szüléssel elmúlt.
Persze terhesen azért vannak ilyen problémák, Moose mesélhetne!!! De szerintem főleg a vége felé jönnek elő, amikor már össze-vissza nyom bent mindent a baba :D Egyébként pedig a hormonális változásokkal magyarázzák, ami a sima izomzatot elernyeszti, így a beleket is.... Kitartás! És tényleg érdemes figyelni, hogy mitől lesz rosszabb!
zuzmo1

Atyavilág! Miket írok!!!! kijön=Ki jön? :oops:
pedig általában 5-ös volt a helyesírásom, de ide akkora baromságokat tudom leírni :oops: :?

Indi!
De jó, hogy D jobban van!!!! A Normaflor tényleg jó ötlet Votivtól. Most mi is épp szedjük immunerősítőként.
zuzmo1

Zuzi,

éjjen a hejesírás :D :P

Mi szívesen megyünk, a kétfogúval, ha nem esik... de nem tudom, melyik a Diószegi :?:

És mondjatok nekem péntekre egy jó játszóházat, mert én nem ismerek egyet sem....
macskanyu

Ja és a tárgyas és alanyi ragozás sem megy :oops:
zuzmo1

Macs!
Majd találkozunk a MÓriczon vagy a Kosztolányin!
Játszóházat nem tudok, mi bölcsikbe jártunk, amíg nyitva voltak :( De Fibiék voltak a Lurdyban, és úgy emlékszem azt írta, hogy jó!
zuzmo1

Ha úgy alakul, mi is csütörtöközünk veletek. :)

Jucus nyaral, ha a rosszidő haza nem kergeti.

Denizsa,
köszi, édes a kép. :)
És mindenkinek köszi a vígasztalást, nem vagyok ám annyira letörve, csak ez így kibuggyant, mint a válla után a gyerek, hallod Vica? Az tökjó, amikor már a buggyanást hallod. :D
Tudni kell elengedni, na. :wink:
neet
neet

Macs,
éljenek a 2fogúak. :D
neet
neet

Den: már előre kezelitek Bálint öregkori reumáját :lol:

Neet: te hallotál buggyanást???????? :shock:
És még azt akartam írni, hogy nekem éppen ezért van legjobb jóbarátom és igazán nincs is legjobb jóbarátnőm :)

Valakit nem érdekel ez még rajtam kívűl a PTE-n?
Protokoll és Rendezvényszervező szakirányú továbbképzés

Rylie
rylie

neet, te hallottad ahogy buggyant? én nem :lol: csak éreztem, hogy jön.... :lol: aztán meg hallottam, hogy veeeeeeáááááááá-veeeááááá :D :oops: de buggyanás, az nem volt..

Zuzi,
odáig még eltalálok :) és te írni nyugodtan, mi majd megfejteni tied kódolt szöveg... :D
macskanyu

:shock: - hallottál!!!!!!!! Zuz látod én se tudok írni! :oops: :oops:
rylie

Neet a vájtfül :lol:
rylie

Rájli,

második fog rulez :) és végre láthatlak titeket is élőben :)
Engem momentán a gazdasági informatika csigáz fel :D
macskanyu

Zuz :) Úgy néz ki, csütörtökön mi is ott leszünk! :wink: Hú, Bazsó már tényleg nagyfiú! És miért szedtek immunerősítőt? Vmi baj van vagy csak a biztonság kedvéért?

Macs :) Nekem csak a Fehérvári úti FMH jut eszembe, abban is van játszóház, de nem tudom hogy van nyitva. Mindenesetre ez nem bölcsi, így talán nyáron is nyitva van?
denizsa

Rylie, Macs :) Hogy Ti mire gerjedtek!?! Informatika meg protokoll...
Akkor én is leírom, ha már itt tartunk, forgassátok Ti is a szemeiteket :roll: : én meg legszívesebben cukrászatot tanulnék 8)

Rylie :) Igen, már gondolunk B. jövőjére :lol:

És én is amnéziával küzdök néha :oops: pedig még csak terhes sem vagyok... Mindig elfelejtem, hogy még mit is akartam írni, pedig fél perce még az eszemben volt... brrrr... ilyenkor úúúútálom magam... Nincs vmi agyserkentő csodaszer? (vagy már most kezdjek kavintont szedni?)

Közben eszembe jutott:
Szóval csak dicsekedni akartam, hogy Bálint ma rajzolt először: egyik kezébe fogta a tollamat, a másikba a jegyzettömböt és elkezdte huzogatni rajta a tollat, szép vonalak születtek... (jelentésüket megfejteni nem tudtam :mrgreen: )
büszkedeni
denizsa

buggyanás :mrgreen:

Deni!
NIncs baj, csak júliusban 1x kapott antibigyót, aztán a Balcsin is lebetegedett, úgyhogy gondoltam nem árt egy kis erősítés.
És tényleg, az FMH! Ott taliztunk először :D Csak lehet, hogy az Macséknak messze van.....
zuzmo1

Deni!
Rajzolás klassz!!!! És olyan önelégült képet vágott hozzá??? Mert Bazsó úgy szokta :lol:
zuzmo1

Zuz :) Még szép! Persze hogy büszke volt magára, no meg én is megdícsértem :D
Lehet, hogy az FMH messze van Macsnak (nem tudom, hol laknak pontosan), de más nem jutott eszembe :roll:
denizsa

sziasztok,
most egy kicsit nyugi van, mert futesszerelonk (alias apa :lol: ) elment csovet venni :wink: kihasznalva az alkalmat, mostam egy adag pelenkat. sajna a "gyonyoru" idore valo tekintettel, bent kell ugyebar teregetni. ki is vittem a furdobol a konyhaba nehany darabot, feltettem a kotelre, megfordultam, h induljak ujabb adagert, es ott allt B, kezeben egy pelenkaval, es nyujtotta nekem. aztan szepen sorban kihozta a tobbit is... ilyen segitseggel konnyu 8)

na visszaolvasok....
recca

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket a csajomra, a haját én csináltam :lol: :oops:
helyesírás: ugyanmár :P :oops: pedig sokszor direkt vissza is olvasok, oszt mégis...

Rylie: engem érdekel, de miért is???

Votiv: szerelőIsti nem semmi, Zuznak igaza van, ezeket meg kéne írnod!!

Zsan: Te még nem jártál nálunk :lol: ilyenkor örülök, hogy kicsi a lakás :P

Barbi: pocakonalvás jóóó, Balunál kifejezetten hiányzott, nem mintha Marci engedte volna egyébként, de B nem is az a fajta aki csípi a testközelséget :) :( "Igazi" pasi lesz, ha így folytatja, éjjel is, szopizik és amikor elég akkor hátatfordít és alszik tovább, még jó, hogy nem horkol....

Neet: igazad van, tudni kell elengedni, de én a mai napig nem tudtam feldolgozni a gimis legjobb barátnőm árulását!!! :cry: :(

Tinu: kicsit gáz a védőnő, de az a legrosszabb, hogy pont a munkájából adódóan, tudnia kéne, hogy a kismamák ilyenkor mennyivel érzékenyebbek, persze lehet, hogy neki kötelessége a negatív dolgokól is "felvilágosítást" adni, csak a hogyan nem mindegy

Gabi: :cry: :evil: :x , most tulképp örülök, hogy nem vágtunk bele építkezésbe, én tuti nem bírnám idegileg :roll: De gyönyörű lányod otthon, és ez HURRÁ :D

Szárítógép: először mosogatógépet szeretnék, utána vasalógépet :wink: és aztán jöhet a szárító is, persze csak ha nagyobb lakásban lakunk, ami csak akkor lesz amikor a csemeték rendet raknak maguk után :P :? :lol:

képek: a túróscsusza fel sem tűnik a padlón a joghurt és egyéb fehér kaják maradványai mellett :oops: :oops: Marci nem hajlandó már az etetőszékben enni, bár amikor B-t belerakom, akkor persze menne Ő is. Így egy kis asztal volt neki egy darabig, ami állandóan máshova került az állandó átrendezések miatt, most meg a szekrény tetejéről figyeli, hogy mikor lesz B mellett is elég biztonságos.... padlószőnyeget meg nem takarítok havonta :cry: :oops: és sok minden foltot hagy, bárhogy csiszatolom... :( :(

Beet: én IMÁDOM ahogy Marci mindent magyaráz, pedig Ő még le is van maradva Lillustól, szerintem ilyenkor a legtündéribbek a gyerkőcök, persze a többi tündéri időszakuk mellett :D :lol: :D

Zuz: már 23???? :shock: :lol: 8)

ANCSI, DORA: akkor egyeztessünk!!!!!!
Nekem tulképp bármikor jóóóó :D
Dora: nagyon jó lenne helyszínnek szerintem, elég központi helyen van és ha jó az idő, akkor meg a zárt játszón lehet bulizni!!! beszéljük meg mi kell és hogy és mint, én még soha nem szerveztem ilyesmit........ :roll: :lol:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Deni: rajzolás :D :D :D
cukrászat jóóó, és keresni is lehet vele, apu is szeretett volna az lenni
És HELP, tudsz segíteni, hogy mi mindenre kell gondolni egy bababuli szervezésénél??? :lol:
Ja, én meg szülésznőnek készültem.... :D

Zuz: buggyanás... inkább az érzés olyan, és ha hangot társítanánk hozá (akár képzeletben) akkor az az lenne, hogy blugggy :lol: :lol: :lol:

pocakpacni

Den: Neked akkor kötelező megnézni a Szemközti Ablak c. filmet ami egyébként épp tegnap ment a Dunán

Pocak: hát azért mert ha érdekel és van még annyi szabadidőd akkor járhatnál velem :) Persze én is csak akkor vállalom be, ha ki tudom bumlizni az ingyenességet mert 120/félév momentán nem tudnék kicsengetni érte!

Ja: tegnap ült először K hintába és nagyon tetszett neki!
És ma reggel újfent leesett az ágyról - persze erről elfelejtettem dicsekedni :roll: marhára megijedtem, mert megint elaludtam és arra riadtam, hogy üvölt a földön és a kis feje az éjjeliszekrény és a nagy fikusz cserepe közt van! Nem tudom, hogy tudott épp oda beesni?? Szerencsére az ijedtségen és két dudoron kívűl nem lett baja, de persze Apa lecseszett megint :oops: Én meg mondtam neki, hogy legközelebb amikor ő már felkel az ágyból tegye be Kamillkát a helyére és kész. Más okosat nem tudok, én reggel még csukott szemmel felügyelem csak a bébit..

Rylie
rylie

Huhh, ma nagyon feléledt mindenki :)

Ancsi,
nem is tudtam, hogy Nálad szükséges volt a császár.... végül is, honnan is tudtam volna........

Den,
azóta borús sötétség uralkodik :(
és én mindig jegyzetelek, mert totál kimegy a fejemből mit akarok :oops: , hiába tudnék visszaolvasni az akt. oldalon, így egyszerűbb. :)
gratula a rajzoláshoz :)

Rylie,
nem láttam említett műsort, de a pasi felfogását nagyon szeretem, én kifejezetten tanulságosnak tartottam anno a műsorát.
és én a mai napig nem hiszem el, hogy ez a csoda velem történik, hogy én képes voltam/vagyok egy ilyen kis törpét kihordani. És hogy milyen kis szép arcocskája van. Igazából amikor megláttam a kis fintorokat az arcán, onnantól fogtam fel, hogy én bizony anya vagyok/leszek. :D
Protokoll, rendezvényszervezés: elsősorban ezt a szakot szerettem volna választani a fősulin, de aztán csak másodikként lehetett választani, én meg féltem tőle, hogy nem fogok kettőt bírni
, így választottam teljesen mást :(
Most meg még nem nagyon akarok ugrálni suli ügyben, mert van nekem egy majdnem kész gyógymasszis tanfolyamom, azt kellene előbb teljesíteni :)

Zuz,
jót nevettem :lol: :lol:
nem tudom, hogy megyek-e, párom aznap éppen szabad lesz, és még nem tudom milyen elintézni valók várnak rá/ránk. Ha nincs rám szükség ezekhez, akkor megyek :)
Egyébként nagyjából mikorra szervezitek? A csütörtökön belül :)
És sztem nincs olyan messze az FMH Macsnak, csak egy másik vilire kell szállni a Móriczon. :)

Gabi,
még nem is hallottam, hogy a szülés közben eufóriába kerül az ember, csak arról, hogy utána....
Alap :(

Neet,
miket nem moncccc, buggyanás :D
Arról, hogy vki hirtelen ürességet érez már hallottam, de buggyanást...... Majd fülelek :mrgreen:
És most még nem engedném el :), mert még két napot dolgozik az apja reggeltől-estig. Beszélgetek vele, hogy maradjon még mindenképp :)
Tegnap nagyon érdekesen éreztem magam. Olyan furcsa volt minden a pocakon belül..... :)

És nem győzöm megköszönni, hogy ilyen kedvesek vagytok folyton :) Nagyon-nagyon örülök, hogy Rátok találtam, hogy így befogadtatok....... Na, jól van, befejeztem, mert a végén meg villámgyorsan ki is utáltok innen :), meg legközelebbi talin puskával vártok majd :)
Most egy picit mintha érzelmileg túl lennék fűtve..... :roll: , ez is normálisnak mondható?????

Vica
vica94

Vica: érzelmi túlfűtöttség, nanáááá, hogy normális, sőt.... :D

pocakpacni

Ancsi, ooo hat a "hatalmas" 28 nm-unk kicsit bekorlatozza a lehetosegeket :roll: foleg ha ennek nagy reszen a kupi helyezkedik el...

viszont a picike lakas tagadhatatlan elonye, h mindig (na jo szinte mindig) szem elott van a gyerek! es meg igy is tud (utolag) vicces dolgokat muvelni :lol:

Votiv, auuu :shock:

Zsan, tetszik nagyon ez a kep a fiaidrol! Pocak a ti kepeitek is nagyon klasszak :)

Indi, szegeny kis Domino! gyogyuljon meg hamar!!

Macs, mi az a gazdasagi informatika? :oops: mar multkor is akartam kerdezni

Deni, rajzolas :) es igen, a cukraszat az nagyon illene hozzad :) :P

aaa, egy csomo mindenre nem tudok reagalni... bocsi mindenkitol
recca

Ancsi, nincs nekem önuralmam, se kitartásom :D úgy káromkodtam, mint a záporeső, mire kitakarítottam :lol:
türelem: ha azt annak hívod, hogy elfogadtam, hogy 100%-osan soha nem tudok figyelni, pláne nem egy Isti-típusú Rontó Pált mindig megakadályozni a csínytevésben... utólag úgyis nevet az ember az egészen :wink:
Lencsi a töltőn :shock: :lol:

Zuz, kulccsal volt meghúzva, de a fijam tényleg olyan brutál erőben van, hogy szétszedte :shock:

csütörtököt még nem tudjuk, elvileg aznap reggel kapja meg Isti a szuriját...

votiv 8)
votiv

Rylie!
nekem alapvetően hullámos a hajam. ha magától szárad meg, ahhoz erős napsütés kell órákig, meg lágy szellő, mert ha nem, akkor reggeltől estig sem szárad meg! szóval ha így szárad meg, akkor egész jól áll, de hajszárítóval olyan lesz a frizkóm, mint a Neotonfamíliás Évának, ami a 80-as években volt divat. totál oroszlán frizu :? . szóval nekem még nem vágtak olyan hajat, ami magától frankón állna. ilyenkor irigylem az egyenees hajúakat :(
a Pampörst még én is gyűjtöm, okidoki? én csak telefont szeretnék. te? persze még vennem kell hozzá pelcsit.

Denizsa!
én a babapiskótát tartogatom az ilyen kritikus helyzetekre. :) persze a te isteni kexed is beválna! :)

Indike!
múltkor elsiklottál a kifogó rendelésemen, vagy már nem lehetséges? tudod, szeretnék olyan bazi nagy kifogót 2 db-ot apával, hogy mi is ilyen frankó törcsibe törölközhessünk, mint Lencsi.

Deni!
és Bálint hány percig maradhatott a gyógyvízben?
rajzot eltenni a babanaplóba!!!

Zuzi!
úgy csinálják meg manapság a szárítógépek nagy részét, hogy a gőz kivezetőcsöve rá van kötve arra a csőre, ami a koszos lét ereszti ki magából és megy a csatornába (valakinél a kádba). de csak akkor jó, ha a mosógép tényleg be van kötve a csatiba és nem a kádba megy a gőz :). mikor venni akar az ember, ezt mind-mind meg kell kérdezni.

Neet!
én szívesen barátkoznék veled, csak te sokkal okosabb és menőbb vagy, és nem kellek neked! :)

Macs!
én is gondolkodtam a gazdasági informatikán, csak kérdés, hogy a munkaadókat is érdekli-e.

Pocak!
mi az a vasalógép?? máminint sima vasaló, vagy annál profibb?
a zsúrhoz meg kis süti és üdítő kell azt jóvan!

TALI:
mi lenne, ha megint a Kosztolányin a sakkozó/kártyázó figurák mellett taliznánk és mennék tovább?

SZERELÉS:
apám egyszer életemben letérdeltetett a fal elé, mert rossz voltam. azért egyszer, mert ezt sokáig emlegete, ugyanis ott ment a tévé antenna, és két vezeték kikandikált csupaszon, amit én unalmamban összetekertem. napokig nem tudták, hogy miért nincs tévéadásuk. hehehe :)
ancsipancsi

Recca,
B nagyon édes lehetett a pelusokkal a kezében :D

Áhhh, akkor félre értettem az elengedés "tárgyát".... :oops:
Nekem kb. úgy kilenc hónapja volt egy nagyon érdekes esetem egy állítólagos b.nővel. Akiről azóta tudom, hogy ha tényleg úgy gondolt volna rám, mint jó barátnőre, akkor nem ért félre, ahogy tette..... De mindegy.
A baba sok mindent segített a helyére tenni :)

Pocak,
nem szeretnél dúla lenni? A tapasztalatod bőven meg van hozzá, és ahogy megismertelek, sztem tök alkalmas lennél rá :) Mondjuk jöhetnél az én szülésemre is.... hááát ..... esetleg a másodikra :P

Akkor megnyugodtam, hogy igazából ez teljesen rendjén való, amiket mostanában művelek :)

Vica
vica94

Votiv,
szegény Te, mostanában Rád jár a rúd. Múltkor is szétszedte a lakást Isti :(, most meg ez a mosogató.....

Vica
vica94

Vica, teljesen! :D

és még csak holnap leszek 7 hetes :?: :lol: asszem, bár elég összevisszán megy a számolgatás máris :D de már a terhesség szinte minden jele kijött, amnézia, érzelmesség, túlcsordulás, bőgés a családi filmeken stbstb :D (tegnap a Reszkessetek, betörők! végén is :lol:)

Recca, milyen ügyes kis segítőd van!!! imádnivaló :)

votiv 8)
votiv

Den,
mókusok enyim lábamat is harapdálják, mert mi is zsemlézzük és itatjuk a gyerekeket boltolás alatt...De könnyű úgy babát jólneveltté tenni, ha mindig édességet tömünk a szájába...
:lol: és buta anyukáknak lesz buta buta bajájuk... :lol: :lol: :lol:

Zuz,
áááá, én csak itt vagyok nagyszájú!!! Nekem találták fel az internetet!!!! :wink: :wink: :lol: de tényleg!!!
de néééééééha, ha naggggyon felhúznak, nos akkor beszólok, de sosem sül ki belőle semmi jó, mert én nem tudok szellemes lenni, csak mérges...

szóval, nálatok is ilyen kupi szokott lenni????? neeeeeeeee!! én azt hittem, ez az én büntetésem, amiért kiskoromban sosem raktam rendet a szobámban!!!!
egyébként az én nézetemben azon a képen a gyerekek közül a kisebbik épp az asztalon ül, a nagy meg szanaszét kente a gyurmát a padlószőnyegen...a kupi már nem is tűnik fel!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuz,Ancsi:
ez az ominózus szárítógép sehova nem nyomatja ki a vizet,hanem van egy kis doboza,amit a program végén ki kell önteni.Ja és van egy szöszmöszgyűjtöje is,na az érdekesen gusztustalan :shock: :lol: A frissen mosott ruhákról mik nem jönnek le?!A véletlenül kimosott papírzsepi/ :? /összes cafatja is ott kötött ki,ami nagyon tetszett :lol:

Zuz:
sajnos nem hozzák holnap a házat,ha kész is lenne az alap,ilyen időben ők sem tudnának kezedeni :cry: :evil:

Vica:
a szülés utáni euforia az más :D Az felhőtlen,nagyon kellemes!
A közbeni,legalább is nálam,a befeléfordulós,a külvilág kizárós stádium :wink:

Votiv:
most mi az álláspont?Megbeszéltetek mindent v. mindketten várakozók vagytok? :D Habár szerintem Te már döntöttél?! :wink: :lol:

petergabi

Látom a pocsék idő idever mindenkit a gép elé :lol:

Ancsi :)bocs, nem reagáltam a türcsis kérésedre de megrendeltem ám! És örülök, hgoy nektek tetszik, én speciel ezt az újat utálom, ez nekem olyan, mint egy durva szövésű pókháló :(

Recca :) nekem egy összecsukható harmonika-szerű szárítóm van, itt az ablak alatt repkednek a szélben a pelusok és ahogy szemerkél, hozom is be őket. de a napot nagyon hiányolják ők is :( JAAAA hgoy 28 négyzetméteren laktok? Hűűű... akkor oda egy ilyen dolog, ami 1,5 négyzetmétert mindjárt el is foglalna, nem is férne be.. B rendes fiú, így segít anyájának :)

Deni:) én gyerekkoromban pék akartam lenni :) és te meg nagyon jó cukrász leszel, már msot is az vagy :)

Kétfogú lányoknak gratula :) Kamilla ilyen izgő-mozgó? Én úgy félek az iylenektől :(

Anesztest nem bírom Dé szájába rakni, úgy fintorog meg kiabál - pedig szereti az édes dolgokat... a chamomillát aranyosan szopogatja - ha jó a kedve.

Rendetlen fényképek csodajók, tudom, nektek nem olyan vicces, de innen nézve nagoyn szórakoztatóak :) ÉS nálunk egyelőre csak én csinálok rendetlenséget, de határozottan jó vagyok benne ám :lol:

indianyo

Zsanci,
én is mindig ezért maradok alul egy-egy mégiscsak bevállalt vitában, nem tudok elég gyorsan reagálni néhány dologra és akkor az egésznek annyi, persze utána/utólag már olyan jól csattanók jutnak eszembe.... :P

Votiv,
oda se neki, látod, én meg mindenféle dolgon fenn akadok, ami hirtelen bántónak tűnik számomra, utána meg ég a búrám :oops:
És Apafej hogy viseli ezeket a tüneteket?? :shock: Ugye, nincs semmi baj a részéről???

Vica
vica94

Votívom,
mél ment :)

Recca,
ez olyan misztikus dolog, marha komolynak hangzik..

http://wb.hu/pszfb/fb_penzintezeti_informatika.php

ez az, de most hirtelenében kitalálták, hogy mégis kérik hozzá, a közgáz diplomát, így inkább információrenszer-szervező leszek...talán...esetleg.... ha Fülicsek is úgy gondolja.. :)

jájj mit akartam még.... ehhhh..rövid agy, sok meló, és mindjárt itt vannak Zanzáék... :)
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?