A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Úgy 70%-ban kész a lakás, a gépet tegnap késő este üzemelte be apa, de akkor nem volt erőm írni. Ha minden jól megy, holnap költözünk haza! :lol: :lol: Pénteken a sika-mika közepette eszembe jutottak ám a Meánál talizók!! :D Gyorsan végignéztem ma a képeket, és annyira, de annyira jó lehetett Nektek!Szépek a babócák, és Ti Anyukák is nagyon jól néztek ki!!
Olyan szép vékonyak vagytok, nem tudom, visszamegyek e még valaha a versenysúlyomra! :( Mindíg elkeseredek magamon, hogy mekkora egy tehén vagyok, főleg, ha ilyen csini mamikat látok!
Panna egészen péntek estig nagyon jó kislány volt, de utánna elszakadt nálla valami! Két napja éjjel egytől-négyig, szó szerint végigordítja az éjszakákat! :cry: Nekünk ez nagyon szokatlan, ( de ugye ez a szülők dolga) mivel pici kora óta végigalussza az éjjeleket.
Akármit csináltunk, semmi nem volt jó neki.
Reméljük, ha hazaérkezünk, visszaáll a rend!!
Így gyorsan ennyi, ha 100%-osak leszünk, jövök ám!(remélem, nem bánjátok)
Pusza minden anyócának, babócának!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hellobello!

Csá Totka,de jó hogy már mindjárt vége a felújításnak!
szegények,remélem hamar kiderül mi a baj Pannával vagy csak egyszerűen túl lesztek rajta és sosem tudjátok meg :wink: !

tali nálunk:
kedd?
csütörtök?
szombat?
vasárnap?
holnapra nem tudom összekapni magam,szerdán apa szabadnapos és fogorvoshoz is megyek,péntek takarítás,olyankor az a jó,ha másnál van tali :lol:
kinek mi a jó?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja és csajok ilyen szar időben a kutya nem hiszi el,hogy strandoltok,úgyhogy tessék előbújni!
igaz végre lehet jó nagyokat sétálni izzadás és gutaütés nélkül,mi is most jöttünk haza,olyan jó volt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ilyen szar időben senki nem tud mit csinálni, és senkinek nincs kedve írni sem... :( :roll:

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok! :)

Én vagyok, csak álmosan.

Tegnap volt buli és hát picit kirúgtam a hámból!!! :D

Lívike anyósommal aludt itthon nálunk.

Tök jól elvoltak, örültem neki, hogy vigyázott rá.

Így mi nyugodtan mehettünk bulizni haverokkal.

Nyúlné: küld el mailben merre laktok.

Én mennék szíversen, de nem vagyok olyan jó vezető Pesten :(

Krisztáknak én is boldog névnapot kívánok!!!

Na megyek is pihizni....

Pusziiiiiii

Mea
mea

Totka! :)

Örülök, hogy már költözhettek :) Ez jó hír :)

Mea
mea

Tenyleg nagyon kaki ido van :( Legszivesebben egesz nap aludnek :D :roll: Meg talis kepekkel is ados vagyok, mondjuk nem csinaltam tul sokat, de olyan 5-6 jo lett. A ti kepeitek nagyon jok lettek. Majd en is felrakom oket csak itt apos gepen kicsit macerasabb minden. :evil:

Totka!
Hurra hazakoltozes + szep uj lakas! :D
Igen, igen tehenfeeling detto. :( :oops: :evil:

Nyulne!
Nekem igazabol mindenkor jo, de legyen mondjuk csutortok. :D

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok Lányok!

Mi is megjöttünk anyumtól, most jutottam odáig, hogy végignéztem a képeket.

Hát mit mondjak??? Nagyon-nagyon sajnálom, hogy lemaradtunk Meáék talijáról!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ezt a sok képet! Ennyi kép még talán nem is volt fent egy taliról sem!!!!
És mind nagyon szuperek!
Nagyon - nagyon édesek a gyerkőcök, és azok a képek tetszenek a legjobban, ahol csoportosan bandáznak a tv előtt.

Elég fáradt vagyok, úgyhogy megyek is lassan csicsikálni, de holnaptól ismét itt leszek!

Kép
kuha

a csütörtök lene nekem is a legszimpibb :roll:
holnap reggel,ahogy visszaalszik kicsinyuszim jövök és küldöm a leírást,akinek kell!
Kuha,hát akkor tessék jönni a mostanira! :P :P :P

na megyek aludni,ma kicsit hisztis nap volt,a séta meg még ki is fárasztott,most meg bezabáltam,úgyhogy biztos forgolódós éjszakám lesz pár Kisnyuszis ébresztővel!
nektek viszont optimistább jó éjtet kívánok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Elmúlt a hőség - hazajöttünk!:):):)
Már nagyon hiányoztatok ám!

Mosttantól megpróbálunk visszakapcsolódni,jó?:)

Mea talijára mi is szerettünk volna menni(Rokitól tudtam,hogy lesz,de sajna akkor cuccoltunk haza a mamától:( - a képek viszon fantasztikusan jók!!!
Elképesztő,hogy mekkorát nőttek a lurkók!:)

Tegnap Kapolcson és Vigántpetenden voltunk egész nap és nagyon jól éreztük magunkat,ettünk,itunk,sétáltunk és sok gyönyörű kézműves vásárfiával tértünk haza.:)
annamami

Nyúlné :)

Mi is jöhetünk hozzátok Mazsival a csütörtöki talira??? :oops:
annamami

A Művészetek Völgyében jártunk.....:)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi,ha hosszú voltam....
Jó éjt mindenkinek!:)
annamami

hát hogy a fenébe ne jöhetnétek Annamami és Mazsi!!!!!!! :wink: :P
Művészetek völgyében pocakosan voltunk,olyan jó volt!most nem jutottunk oda,majd szaladgáló Kisnyuszival....

átaludtuk az éjszakát,most játszás,aztán jövök

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Halihó!

Még mindig fogzunk, de rájöttem, hogy nem ezért kelünk éjszaka! Kicsit lassan kapcsolok, de kiderült, hogy Tomi éhes! A mellgyuszi óta érezhetően kevesebb volt a tejci, de eddig úgy tűnt elég. Most próbálok több főzit, gyümit adni délután, hátha….
Ma este már azt hiszem pótolnom kell a mélyhűtőből.
Persze a vörösök is itt tanyáznak!!!
Ja! Végre kibújt az 5. fog!

Annamami
De szépek vagytok!
Mazsinak milyen sok haja lett!

Nyúlné
Mi is csatlakozhatnánk csütörtökön?

Kép
Kép
thomasanne

Thomasanne:)
még szép!
kiváncsian várom,hogy sikerül e a több kajával átaludni az éjszakát,akkor legalább két nagy táska nélkül jöhetnél! :wink:
én úgy élvezem ezt az időt,végre hűsölünk egy kicsit,meg a lakás is,itt a kánikula nagyon durva,az előzö talin tapasztalhatták páran!ráadásul azt mondták most(a mai esős után)pár napig jobb idő lesz,de nem dög meleg....reméljük csütörtökön így lesz!
csináljak rakott tésztát?
kétfélét:tonhalasat és sonkásat is???

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Annamami,azok a biokütyükaják nagyon guszták,úgy imádom őket,a Lánc-híd bulin is ettem,nyami!
képek tényleg nagyon jók és hangulatosak!

Kisnyulam jól kidölt már megint! :lol: ,nagyon számít a hűs reggeli sétánk is,csak ne akarna mindig kiugrani a kocsiból :twisted: ,

próbálom ilyenkor a szandiban letenni,de rögtön hasravágja magát és tapicskol.ahelyett hogy kapaszkodna a babakocsiba vagy belém és sétálgatna..... :roll: szép álmok!
csak viccelek,még ráér,de mivel mindjárt itt az ősz,gondoltam szokhatná a cipőcskét!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Thomasanne :)

Köszi! :oops:

Nyúlné :)

Elmondanád,hogyan jutunk l hozzátok tömegközlekedve?
A Moszkva térről vagy a Batyiról?
Mert mi még sosem jártunk nálatok...... :oops:
Esetlrg csatlakozhatnánk valakikhez????
annamami

Thomasanne :)

Mazsi is kel éjszaka :(
De amilyen hülye vok,azt hittem eddig,hogy a melegtől vagy a fogától van...... :oops: :oops: :oops:
lehet hogy neki is kevés a tejcsi??? :shock: :shock: :shock:
Ennyire ostoba lennék??? :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
annamami

a Batyiról nagyon egyszerű,csak felszálltok a 41es villamosra és a lakóparktól nemmessze rak le :D ,viszont jó pár megálló lesz :oops: ,most hirtelen nem mi a megálló neve(talán a Balatoni út?),de kiderítem még ma és a maradék gyalogútleírást is!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Mea,neked papás segítséget várok,úgyhogy este lesz útvonalterv!én el nem mondom hogy jutottam haza tőletek! :oops: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Annamami! :)
Klasszak a képek!!! :)

Remélem legközelebb el tudtok jönni talimra :)

Nyúlné!:)

Hát párom nem tudom rá fog e érni, de azért küld el a leírást. :)

Mea
mea

Annamami

Dehogy vagy ostoba!!! :shock:
Nekem is csak úgy tűnt fel, hogy egy sűrű, mászkálós nap után, este 1/2 7-kor evett ebédről maradt főzit, nem akartam sokat adni, mert 1/2 8-kor fekvés, szopi, de nem tudtam elvenni a tányért előle, aztán alvás előtt szopi és aludt újra 5-ig mint korábban.

Nyúlné
Rakott tészta nyamm!
Akár sonkás, akár tonhalas!

Kép
Kép
thomasanne

Mea,én úgy értettem,hogy a Kisnyúl papáját várom haza,hogy normálisan el tudjam magyarázni az útvonalat! :lol: :lol: :lol:
a te párodra nem lesz szükség,hacsak nem arra gondoltál,hogy ő vigyen el kocsival! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Csak bekukk, mert mindjárt felkel Peti!

A képek nagyon szépek, a babák egyre gyönyörűbbek, és nagyobbak :lol:

Teszek én is fel pár Petit, ha sikerül:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Szép napot Mindenkinek ebben a szakadó esőben! (legalábbis itt Pécsett most szakad!!!)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Már 90%-osak vagyunk! :D :D Most két ablakpuci között adtam magamnak pihit, net formájában!Panni alszik, tegnap éjjel már nem volt sírás-rívás! :D
Rokica!
Reméljük, a pechsorozatnak vége, Davidnek jobbulást!Egyébként nem lehet túl jó, ha az ember szemét bántják!Altatták?(nállunk csak helyi érzést.-ben megy)
Davallia!
Vigyázz magatokra, minden tiszteletem a Tiétek, akik most várnak babócát!Uh-os képen édi Manócskád háta!!
Benianyu!
Olyan jóóóóó lehetett Nektek a tengerpart, napsütés, pálmafák.....!!!!
Szépek a fiúk, Danikának olyan jól látszanak a vakító fogacskái!!Mossátok már?Ma vettünk Panninak a Dm-be babyfogkefét, most kajcsi után kipróbáltuk neki, de abszoult nem díjjazta! :(
Nyúlné!
El sem tudod képzelni, mennyire vágyunk hozzátok Pannival...!De villámgyors autóval is Bp.3óra! :(
Juci!
Nagyon csini vagy ám Te is!!Marcidnak csodaszép barna bőrkéje van, imádjuk a latinos pasikat!! :D
Most hirtelen ennyi, Panni a múlt héten kapott anyukáméktól babybicajt, most ez a sláger, ha észhez térünk totál, rakunk(apa) fel képeket!
Puszi:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok! :) :)

A háromnapos láznak mik a tünetei a lázon kívül? Milyen magas lázzal jár?
Dani reggelre belázasodott 38 +/- 0,3 fok a láza ma egész nap. Semmi más tünete nincs, nem nyűgösködik, jön-megy, álldogál. Csak egy kicsit többet aludt délelőtt, mint szokott. Eszik is rendesen. A fogzástól még eddig sosem lázasodott be. Csináltam neki hűtőfürdőt, amit nagyon élvezett, de nem nagyon vitte le a hőjét. Doktor néni szabin, de holnap elmegyünk a helyetteséhez a rendelőbe.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Elküldve: 2006 Augusztus 07 Hétfő - 14:34

--------------------------------------------------------------------------------

Halihó.

Utólag is minden Krisztinának boldog névnapot!!

Mi még mindig anyukáméknál vagyunk.Hétvégén fejezik be nálunk a festést aztán egy nagy takaritás és megyünk haza.Bár nem sietjük el a dolgot,mert nagyon jó itt nekünk.

Meli minden nap produkál valami újat.A fésűt viszi a hajához,a fülpiszkálót a füléhez,csettinget a kezével,hogy kapcsoljam be Ruzsa Magdit neki és még számtalan ilyen dolog miatt megtudnám zabálni.
Nem gondoltam volna,hogy egy közel egy éves gyerek ennyire értelmes tud már lenni.Annyira jó érzés látni,hogy napról-napra okosabb.Néha teljesen elérzékenyülök.

Valakinek elindult már a babája??
Képzeljétek Melit ha toljuk a babakocsiba egy idő után megunja és egyszerűen feláll benne és ki kell venni,mert nem marad.Szinte mindig csak menne,úgy hogy fogjuk a kezét.

Na meg a fürdéssel kikészit.Mióta itt vagyunk anyukáméknál nem akar a kádba beleülni.Otthon még a kiskádba fürdettük,itt pedig a nagyba és egyszer-kétszer megcsúszott benne és lehet ezért fél tőle.De ha áll akkor nincs semmi baj,csak ha leakarom ültetni.Sajnos még nem érti,hogy igy biztonságosabb lenne.
Kiváncsi vagyok otthon mit fog produkálni.

Göndörzsóf.
Hű,látom pont Emődön szereltétek a kocsit!Hát az én anyukámék itt laknak és mi is itt tanyázunk! És a párom autószerelő,úgyhogy még segithettünk volna is rajtatok!
Na majd legközelebb.De inkább ne autószerelés kapcsán találkozzunk!

Na megyek mert lassan alvásidő lesz és azt sem tudom még hogy megyünk haza ebbe a csodás időbe!

Puszi.

ancsi26

Annamami,
Jó újra látni! Mazsi milyen nagyot nőtt! Helyesek vagytok a képen! :)

Viki,
Peti is nagyon aranyos a képeken! Jó nagy csibész lehet!

Totka,
De jó, hogy lassan kész vagytok a lakással! :)
Köszi a bókokat! :) Igen, mossuk Dani fogát már. Ő sincs oda érte teljesen, de azért szokjuk. Meg látja, hogy Beni is mos.

Nyúlné,
Éljen az éjszakai alvás!!!
Ha Dani jól lesz csütörtökre, akkor mennénk mi is! Persze, csak akkor, ha teljesen meggyógyul!

Thomasanne,
Gratula az 5. foghoz! Remélem, kicsit több hamival Tomi is át fogja aludni az éjszakákat!

Ezeket a képeket egy órája csináltam, szerencsére Dani nem néz ki nagyon betegnek! Csak ne is legyen az!!!
Kép Kép
Kép

benianyu

Csak gyorsan én is megpróbálom feltenni a képeket, ha addig kihúzza Lili az alvást :lol:

Annamami, nem tudom társult-e már valaki, de ha még aktuális, akkor találkozhatunk a Batyin. Persze csak ha jó vagyok:) Tel: 0670-387-9299

Képek cím nélkül: Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
hari

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Az utolsó már itthoni :D

Kép
Kép
hari

Sziasztok!
Bocs a bepofátlankodásért. Azt szerettem volna kérdezni, hogy mennyire tekintitek zártnak a topikot, lehet csatlakozni ,vagy inkább ne?
A télibe irogattam egy darabig, de onnan egy kicsit kilógunk...

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Edit, én épp csak beugrottam feltenni a képeket, amúgy ritkán jövök, mert nem tudom beosztani az időmet, de tuti jöhetsz, ez nem zárt topic. Sőt, szerintem mindenki nagyon szivesen fogad, úgyhogy hajrá!!!! :lol:

Mea, így utólag mi is nagyon köszönjük a talit, jól éreztük magunkat. Nem csak a hangod volt kellemes csalódás!!! :lol:

Kép
Kép
hari

Hari! :)

Nagyon jó képeket csináltál!!!

És nincs mit, legközelebb is nagyon szívesen látuink mindenkit.
(szept végére tervezem a következő talit)

Ja és köszi :oops: !!!!
Örülök, hogy kellemesen csalódtál bennem Te is.
Nem vagyok ám én ollllyyyyannnnn maaalllyyyom, mint sokan elsőre hiszik hang nélkül :D :D :D :D

Viki!
Petike nagyon ügyes és édes! :)

Benianyu! :)

Lívinek is ez volt Balcsin, csak láz semmi más tünet.
Mi voltunk dokinál, de nem írt fel semmit rá, csak le kellett vinni kúppal vagy ha 38,5 alatt volt Panadollal.
Jobbulást kicsi Dani gombóckának!!!!!

Edit! :)

Üdv a csapatban!!! :D

Mea
mea

malllyyyom- majom, csak a hatás kedvéért írtam úgy :D

Mea
mea

Mesélj valamit magatokról, hogy megismerhessünk jobban :)

Mea
mea

Mint az aláírásból is látszik két fiam van :) Eleinte, amikor pocakos lettem Barnival, próbáltam egy darabig követni ezt a topikot, de ollllyan sokat irtatok, hogy munka, gyerek, no meg a pocak mellett képtelen voltam rá. Szeretek aludni :lol:
Nehéz összefoglalóan mondani valamit. Meglehetösen zizegös, sokat utazós, rohangálós tipusú emberek vagyunk, akikkel mindig történik valami, a gyerekeket is állandóan hurcibáljuk magunkkal. Érdekes módon Boti az elsö perctöl imádta ezt (ö összel lesz 3 éves), Barni nem, az elsö hónapokban nagyon tiltakozott az autózás ellen. De hát nem volt apelláta, Botit el kellett vinni bölcsibe, meg haza is kellett hozni (amugy ez nagyon bejött nekünk, eddig semmi féltéknység, kopp-kopp-kopp, szerintem többek között a bölcsi, mint állandó, kistesó nélküli hely miatt is). Most mondjuk már jó másfél hónapja itthon van Botka is. Összel megy oviba. Ha megkérdezed, hogy ö bölcsis-e, akkor nagy komolyan közli, hogy nem, ö most otthoni gyerek :lol: Ezt maga találta ki. :P
Barni meg persze sokban olyan, mint a ti gyermekeitek, sokban más. Ez megfoghatatlan. ELéggé kicsi, annak ellenére, hogy 3,5 kg, 53 cm-rel született (nov. 5-én), még mindig nincs 7 kg és csak 64 - talán már 65 cm. De a 62-es bodyk simán rámennek. Még jó, hogy második gyerek, igy csak csendesen görcsölök emiatt, mert ugye amugy okosodik, fejlödik, mászik, ácsorog, pakol és gügyög.
Összefoglalásul ennyi :)

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Köszi, most már többet megtudtunk rólatok.
Még 1 x üdv. itt :)

Davallia! :)

Milyen ügyi!!!!!!!
Hol van még Lívim a fűnyírástól :D :D :D

Mea
mea

Davallia,
Panda szuperédes, ahogy nyírja a betont! :) Nagyon nagyon ügyesen lépeget! :) :D :wink:

benianyu

Viki,
Peti nagyon nagy csibész,még ha ártatlanul figyel is ki az etetőszék mögül(az a kedvencem)!
Totka,
éljen és :( és majd egyszer csak sikerül azért eljönnötök egy talira!
Benianyu,
remélem már holnapra eltünik a láz és csütörtökön a kis Danigombóc itt fog vigyorogni mindenen...MONDOM MINDENEN!!!!!!!!! :twisted: :wink: :lol: képek nagyon édik!
Ancsi,
nálunk nincs gond se a kádban,se a babakocsiban,mert hogy sose ült a fenekén,így megszoktuk,hogy állandóan ugrásra készen figyeljük Kisnyuszit,aki megállásnélkül föl-le,ide-oda ugrál!
a talin is mindenki csücsült legalább néha a popóján,de az én gézengúzom csak a hintában! :twisted:
Hari,
de jó hogy már megint képek kerültek fel!és te is előkerültél!:)
nagyon nagy mutatvány az utolsó(nem talis)kép!borzasztó ügyes ez a LIli lány....mond csak kire ütött???? :lol: :lol: :lol:
Mea,
azért majomnak (vagy libának) nem néztelek,csak a hangod lepett meg,de az nagyon!
SZIA EDIT!!!!!!!! :P :P :P
itt a helyed,örülünk neked,mint mindenkinek,aki csatlakozni szeretne!
kicsi Barni meg majd megnő,de ahogy leírod ő a kicsi a bors,de erős gyerek,nem?teszel fel majd képeket is?kiváncsi vagyok a minitalpakra és kezekre! :roll:
Davallia :P :lol:
nagyon jó és főleg találó a két kép,a video Pandáról meg fergeteges!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Annamami!

Welcome back! :)

Totka:

Végül altatták, mert nem tartotta eléggé nyitva a szemét. És a félórásnak prognosztizált műtét 2,5 óra lett. És utána orvos oda se dugta az orrát hogy elmondaná hogy mi volt, hogy sikerült, mi az eredmény. Pedig ott ültem este 5ig, várván, mint ígérték, hogy biztos bejön megnézni az operáló orvos. Hát nem. :evil: Pechsorozat: A nagynénémet is ma reggel műtötték, csak neki sokkal hosszabb volt a műtét, és a végén nem tudtak semmit se csinálni, mert annyira elharapózott a daganat a máján. Csak visszazárták. Úgyhogy most nagyon magam alatt vagyok.

Nyúlné:

Nagyon szeretnénk mi is menni Zsuzsával ha lehet. De biztosra nem tudom mondani, mert még azt sem tudom, meddig marad David a kórházban, stb, stb. De ha egy mód van rá, szeretnénk menni.

SZedit!

Üdv a csapatban! Nagyon érdekes dolgokat írsz a bölcsiről! Milyen idős volt Boti mikor bölcsibe adtad? Nálunk Zsuzsa másfél éves lesz mikor érkezik a kistesó, de már egy éves korától szeretném bölcsibe szoktatni (fél napokra) hogy mire megszületik a kistestvér, neki legyen egy biztonságos napi rutinja, ahol mellékesen nem zavar be a kistesó. Örülök hogy nektek ez bevált! CSak azt hiszem, Zsuzsa fiatalabb.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

jelezzen bátran,aki még jönne!
Edit,titeket is szivesen látunk!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Roki,
ha van rá mód,akkor feltétlenül gyertek! :P
szegények,hihetetlen,ami veletek történik,nem irigyellek!kívánom ,hogy minnél elöbb jóraforduljon minden és mindenki rendbe jöjjön! :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

látjátok,mondom én,hogy jó egy kis rossz idő,egyből hogy izzik a topik!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ééééééééés,
boldog hófordulót ZSUZSA BABÁNAK!!!!!!!!!még egy hónap és gyertyát fújhatunk az öreglány tortáján! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Lányok, bocsi az off-ért:

Mea! Te hova jársz fodrászhoz? Nagyon szép a melír a hajadban, legalábbis az egyik fenti képen.
Ha nem pofátlanság a kérdés megírnád? :D

Köszi előre is!(ha megírod-ha nem:) )

Üdv: Tibicsoki

KépKép
tibicsoki75

Sziasztok Csajok!

Edit üdv itt! :lol: TErmészetesen nem zártkörű a topik!Szívesen látunk.De jó,hogy hívtad Edited Nyúlné a talira. Épp pofátlanul én szerettem volna :lol:

Nyúlné
Mi is nagyon szeretnénk menni csütörtökön. Ugyan kb fél 5-re haza kell érnünk. Az kb egy 3- fél 4-es indulást feltételez tőletek, mivel relatíve közel laktok hozzánk, de sebaj! :lol:

Rokica
Sajnálom, hogy nem sikerült a nagynénéd műtétje! Remélem jobbra fordulnak a dolgok nálatok. És boldog hófordulót Zsuzsának.
És Nyúlné, ne örülj annyira, hamarosan a Te Kisnyuszid is rágós öreg, nagy Nyúl lesz! :lol: :lol:

Totka
Köszi a bókot. Én is csípem a mediterrán pasikat, különösen ezt az egyet! :wink:
És éljen a szép, felújított lakás!

Képzeljétek! Mártonom ma alig kúszott! Szinte csak mászott. Napról-napra fejlődik.

Benianyu
Danika jobban van?

Kuha
Gergő hogy van?

Annamami
Sziaaa! Hogy megnőtt Mazsika! Nagyon aranyos. A kislányok pedig egyre szebbek. Apa pedig nagyon kis vagány-dögös a képen :wink:

Davallia
Kicsit mostohák vagytok, hogy már dolgoztatjátok a lányt, de nagyon ügyes. Az új babátoknak pedig nagyon formás kis hátikója van. :lol:

Hari
Lili is igen ügyesen álldigál!

Lányok
Légyszi adjatok tippet a kakiltatásra! Őszibarack, joghurt, kamilla tea, no banán kilőve, illetve folyamatos. Más? Marci nem nagyon tud sajna kakkantani, igen kemény neki a cuccos és fáj szegénykémnek amikor előkényszeríti magából :cry:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Nyúlné,
:) Én is remélem, hogy MINDENKINEK fog Dani vigyorogni csütörtökön. De sajnos nem biztos. Estére újra felment a láza, 38,7 volt és egy kúppal ment aludni. Holnap megyünk a helyettes doktor nénihez délelőtt. :(
Hihetetlen, hogy még lázasan sem volt nagyon bágyadt és még ilyen vigyorokra is képes. Remélem, jól fog aludni pici vigyori gombócom!

Mea,
Köszi a jobbulást Daninak!

Juci,
Marci nagyon ügyes, hogy már egyre jobban mászik! :)
Védőnővel nem tudtál beszélni a végén kaki ügyben?

Edit,
Üdv tőlem is! :)

benianyu

Benianyu
Szegény Danikám! Borogatást próbáltad csuklóra, bokára?
Nem tudtam elérni a védőnőket. Szerintem már nem voltak bent.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Totka!
Gratulálok a felújtáshoz!
Sajnos én sohasem fogok visszamenni a versenysúlyomra :(.
Reméljük Panda alvókája megjavul!
Jó szó ez a sika-mika, nálunk (szűk családi körben) más jelentését használjuk :) :oops: .

Annamami!
De jó újra hallani felőletek!
Annamami család gyönyörű, mint mindig!
Mazsi óriásit nőtt!
Ugye, mostmár nem is olyan babák?

Szedit!
Üdv itt!
Lilim ugyanúgy imádta a hurcubálást, nála ez lenyugtató módszernek is jó volt, Andris viszont nagyon nem díjazta az elmenést. Mi oviba járunk, így a helyzet azonos. Tavaszig annyira utált bárhova elmenni, hogy komoly megkönnyebbülést láttunk a fején, amikor hazaértünk :)!

Davallia!
Igen találékony család vagytok a járássegítő eszközök alkalmazásában!
Panda csúcsédes!

Hari!
Kis druszánk nagyon aranyos!

ayse

Juci, még valami! Aszalt szilva (kecskemétinek van, és sokan mondják, hogy napi egy üveg rendbehozza a székletet)
Az "okoskönyvem" azt írja, hogy néha a túl sok tej is csinál székrekedést (napi 500 ml-nél ne igyon több tejet), írja, hogy gyakran tapasztaltak székrekedést, amikor a baba ülni, mászni tanul, vagy járni kezd.

Kép

Kép
prüntyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?