Sziasztok, Lányok!
BNEMETHM
üdv a fedélzeten! A hõddel kapcsolatban: nem késett a mensid? Mert lehet, hogy azért ment fel ennyire, hogy megtermékenyült, csak nem tudott megtapadni valamilyen okból. De lehet, hogy hülyeséget beszélek

. Sajnálom, hogy megjött

.
KARMEN
igen, a Szõllösy írta fel a Gonal-F-et. Szerintem azért nem javasolt lombikot, mert a férjem többi értéke jó, a mennyisége 5 ml, spermaszám 87 millió feletti, steril, "csak" a motilitása 34 %, és ezen tud javitani az injekció, ha 40 %-ot, akkor már nagyon jók vagyunk. És megbeszéltem a dokimmal is, õ sem javasolt lombikot. Igy most beszedem a Clostit, párom kapja a szurikat kedden és pénteken (nagyon hõsiesen viseli

), és bizunk abban, hogy sikerülni fog. Meg rávettem a páromat, hogy legalább otthon viseljen boxeralsót, amiben szellõsen vannak a

koronaékszerei

. Nektek milyen mûtétet javasolt a Szõllösy?
ILDI
sajnálom a gombát, de ha csak 3 kúpot kaptál, akkor biztosan nem olyan súlyos a helyzet. Az UH pedig szerintem független a mensitõl, legalábbis a hasi. Biztos oka van, hogy akkorra rendelt be az orvos. És ne keresedj el!
JOVIKA
ez nem hangzik jól! És én abban sem vagyok biztos, hogy a fõnöknõd olyan megértõ lesz, nekem volt nõi fõnököm, nem volt egy leányálom. De azért bizzunk benne, hogy minden rendben lesz.
EDELWEISS
merre jársz? Hogy vagytok?
ANDY
annak örülök, hogy elmúlt a fertõzésed

, azt viszont sajnálom, hogy megjött

. Ha a gyógyszeres-injekciós stimulációra kerül a sor, akkor Clostit fogok kapni, Metrodin injekciót, elsõ lépésként négyet, aztán a doki megnéz hüvelyi UH-val, hogy hogy állnak a tüszõk, ha kell még, akkor kapok szurit, aztán ha a tüszõk elég nagyok, akkor kapok tüszõrepesztõ szurit. Ha viszont a férjem eredménye nem javul (remélem, ez nem következik be), akkor nem tudom mi lesz, lehet, hogy lombikot fognak javasolni. Akkor viszont kidobtunk majd 70.000,- Ft-ot. De tényleg nagyon bizunk benne, hogy már hamarabb összejön, végülis elég sok esélyünk van igy, hogy most már tudjuk, a petevezetõim átjárhatók.
Na, mennem kell a munka frontjára.
Puszi mindenkinek!
Rita