Hát én még itt vagyok, délbe megyek be a kórházba újabb CTG-re, ha hazajöttem majd mesélek mit mondtak. Egyelőre Bence nem akar kibújni, de majd csak kíváncsi lesz a világra. Fájás is csak 1-1 van napközben, leginkább reggel vagy este, de aztán semmi. Tegnap pl. grillparty-n voltunk egy barátunknál, ami nagyon jól sikerült és ők is örültek hogy el tudtunk még menni szülés előtt. De azért már nagyon izgulok és várom a nagy napot. Egyre nehezebb másra gondolnom, hajnalban is legalább 1 órát nézegettem a plafont míg babánk nagyokat ugrándozott a pocakban
Niki, nagyon bátor kis kirándulást tettél, én is így szeretném majd
Kati a XVIII. kerületben néztünk házat, ahol most is lakunk csak egy kétszobás panelben és a hétvégén le is foglaltuk!
Édi: a 3 óránkénti kivitel csak egy szobában van, a többi helyen reggel 6-tól este 10-11-ig veled van a bébi. Éjszaka is maradhat ha kéred, de ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy aki a nagyobb szobákba volt (4-5 ágyas) inkább bevitték éjszakára a bébit, hogy mindenki tudjon aludni. És sokan mondják, hogy jobb is volt így. Most szabadságolások vannak és ezért leginkább kint vannak a babák éjszakára is, de nem tudom, hogy alakul ez aug. végéig. Az első 24 órás megfigyelés is olyan, hogy három óránként megkapod a babádat, csak az első székletét jobb szeretik a csecsemősök kivárni és téged is hagynak pihenni szülés után. Valami ilyesmi, de a tapasztaltabbak majd gondolom még írnak Neked erről.
Szurkoljatok, hátha holnap már túl is leszünk mindenen!
Ildi