Minyu! Megírnád a homeobogyó nevét? Bár én nem nagyon hiszek az ilyesmiben, tavaly lézerfény-kezelésre jártam, került vagy 16 000 FT-ba, de sztem semmit nem ért. Na, de Placebónak csak kell valami, legalább a hit legyen meg.
Porlasztás: hát ez borzalmas, hogy ilyen körülmények vannak. Sziszike, hallottál-e külföldi kezelésekről? Ott csináltak már ilyet?
Szakdolgozatom címe: (vallástanár szakon, aztán ősztől jön a szoc.munkás is...) Jézus gyógyítási történeteinek összehasonlítása.
Brigi! Csúcs Milánka, hogy így beszél! Ez a néni , bumm
Amúgy a tologatás, meg 2-3 lépés után már nincs messze a járás. Csongi 1 hónapig tologatta a bébitaxit, utána jöttek az első lépések, és innen kb. 2 hét volt a járás. És mi egyáltalán nem vezetgettük kézen fogva, a mai napig se szereti, ha fogjuk a kezét.
Szandiban egyébként (Siesta) nagyon sokat elesik, itthon cipő nélkül alig. Nem vagyok megelégedve ezzel a Siestával. Már látható, hogy olyan lábai lesznek Csonginak, mint nekem: sose tudok cipőt venni, mert egyik lábam 38-as, másik meg egy egész számmal nagyobb. Csonginak pedig 21-es szandija van, az egyikben már teljesen végigér a lába, a másikban még van egy fél ujjnyi hely. Lehet, hogy ezért botladozik benne, de akkor más szandi se lesz jó. Van valakinek ötlete? Valaki írta, hogy Siestát nem ajánlotta az ortopéd orvos. Ajánlott helyette valamit?
Minyu! Mókinak gratula az elinduláshoz!
Csongi szerencsére nem szokott félrenyelni, nagyon kicsiket harap, a nagyokat meg kiszedi a szájából magának. Azért párszor meglógattuk már mi is.
Üdv:

Csongi motorozik

-ot. Végre!! Ti mit tudtok csinálni a törpökkel ebben a szottyos időben? Már nem igazán marad el a babakocsiban,mászni meg nem lehet a sárban.Azaz lehet,csak én nem szeretném.