A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Tudom, hogy L. sok mindenben tiszta apja, de azért rám is hajaz :)
itt kb. 1,5 éves lehetek és neki is kezd már a füle mellett kunkorodni a haja:

Kép
ancsipancsi

1022 letudva. :lol:

Recca! Teregetőssegítség :P :lol:

Pocak! Igazi pasid 8)
Dúlás jövőkép :P

Rylie! kamillaugrás :shock:

Vic! Én is jegyzetelek. Olvasom, s közben amit írni akarok azzal átugrom a wordbe.
Érzelmi túlfűtöttség még fokozódni is fog! :P Legalábbis velem, s sok ismerősömmel így történt :lol:

Ancsi! Én is göndör vagyok, s imádom! :P

Votív! Tinu! Ellentmondanék védőnő ügyben. Én úgy tudom, hogy ezt az orosz egészségügyből vettük át, s ott ugye kilométereken át nem találsz dokit, s ezért találták ki ezt a rendszert. A gond hogy nálunk ugye nincsenek sztyeppék. :roll:
Mellesleg amióta Angi megvan több értelmét látom mint a terhesgondozáskor. :wink:

Votív! A képek halálosak :D

Den! Duplánhajrá a cukrászság felé! :lol:

Zanza! Éljenek a jóhírek :D

Zsugyu! A te képed elég durva! :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ancsi :) Lencsi szuperédes a pólóban/ingben! :D Nem semmi, hogy megtalálta a "kijáratokat", Bálint még tökre belegabalyodik a göncökbe. És tényleg nagyon hasonlít rád a csajod a képen!! :D
És a gyerkőceink tényleg nagyon össze vannak hangolva, mert ma meg Bálint tette meg első lépéseit!! Pontosabban 3-at! Aztán később meg is ismételte, szerencsére, mert különben nem hittem volna a szememnek :D

Zuz :) Postás és csengetés :x Felénk mindig akkor jár a postás délelőtt, amikor Bálint épp alszik, az egész utca összes kutyája meg úgy ugat, hogy zeng a környék, és a csengőre tenyerelés is dívik :( Pár napja nem volt csengetés, mire ma szólt a postás, hogy rossz a csöngőnk, mert hiába nyomja tegnap is , ma is... megnéztük, tényleg nem szól... lehet, hogy már nem bírta? :mrgreen:

Johi :) Eddig nálunk is csak a rombolás volt a divat: anya épít, B. ledönti... De ma úgy látszik ilyen különleges nap van :lol: Édes lehet Fanni, ahogy a ruháid felhúzza! És nem is mondtad, hogy már beszél!!! Nagy gratula!! :D

Votiv :) Receptet én is megsasoltam, mert nekem is nagyon ízlett! :D És fogsz Te még sokat gyönyörködni a pocaklakódban, meglátod! Inkább gondolj arra, hogy milyen jó, hogy egy hét múlva újra megkuksizhatod! :wink: Én ezért imádtam uh-ra járni :oops:
denizsa

Na megoldottuk a rejtélyt Apával, hgoy honnan jöhet ez a horribilis összeg a vízeseknél - persze ők jól elírták az állásokat :x Igy ha holnap jön a nő vissza akkor el kell neki magyaráznom, hogy ők mit és hol rontottak el és hogyan javítsák a számlát. Kiváncsi vagyok mennyire fogja érteni??? Van tippetek? :?

Zuz: ez jó ötlet, mármint a kiírás, de aztán arra gondoltam, hogy nem akarom, hogy bárki tudhassa, hogy nálunk baba van és egyedül vagyok vele egész nap - tudod, nehogy ránktörjenek és engem elkábítsanak és Kamillát meg elrabolják 8)

Ancsi, Zuz többiek: Zétiről ezek nem az újszülött képei, ezek már mostaniak. Asszem most 2 hós és 2400 gramm a lelkem. Szerencsére Anyájának van teje és eszik is rendesen a kishapsi!

Vica: ismerős az ilyen "fémes" ember, nálunk általában nem fémet gyűjt, hanem gyapjú ágyneműt akar eladni ;)

Jó szakállt!
Rylie

És Lencsi tisztára Te ezen az összehasonlító képen!
Ja és azt akartam még mondani, hogy tudol nekem adni esetleg liberos figurákat a pempörsért cserébe?? hm?
rylie

Macs, köszi a képeket!

Lencsi gyönyörű, mint egy modell, úgy ül az első képen! :wink:

Den, gratula a lépésekhez! :D
zanza

Azt hiszem beértem a társaságot! :lol:

Den! Nekünk is hagyományos kádunk van. :wink:
Én is olvastam, hogy nem tudják az okot, s csak a statisztika, de ugye az is átverős, mivel a hátonfekvés favorizálása nem olyan régi. Ezért is örülök hogy kaptunk kölcsönbe légzésfigyelőt! :D
Ügyes kis építő a fiad! :P
Első lépés! Juuppppiii!!! :lol:

Bog! Gratula a szobahosszas gyaloglásokhoz! :lol:

Kisün! Azt bizti, ha Angi hason akarna lenni már megoldotta volna. :wink: Szerintem jó ez így neki, csak elgondolkoztam már rajta. Persze nem hiszem hogy napközben másképp szeretné mint este. :idea: :?:

Zsanci! Ingotthagyás :lol:
A szüléstörténedre annyi hogy ahogy te is írtad éljen az eredmény! :P Nagyon tetszett hogy MEGBOCSÁTOTT! :P :P
„2. nagy nehezen megnyugodott a hasamon, és elaludt, és akkor jöttek, elvették tőlem, azonnal elkezdett sirni, és én nem tudtam SEMMIT csinálni...” Ettől a szivem facsarodott

Macs! Aranyosak lehettek együtt a csajok! :D

Zuz! Köszi a hasonfekvős hozzászólást :D

Dorka! Hurrá a tökéletes AFP-nek!!! :lol:

Vic! Tudod én pár oldallal le vagyok maradva, s ott írtad, hogy te nem akarsz semmit sem szedni a puffadásra.

Ancsi! Csak össze ne vesszetek a paradicsomlén! :wink:
Édes huncut a pólóba becsavarodott kép!!! :P

Zétike de édi!!! :P

Én néha egyszerűen nem megyek ki ha csöngetnek. Mindent meg lehet oldani vagy telefonon vagy később. 8) Hála Angi jól bírja a zajt! :wink:

Milyen Gabi tartja a relaxokat? :?: S csatlakozom Zuzhoz, hol van Orsi? :shock:

gödibarbi

Tegnap írtam egy hosszút, és elszállt :evil: elnézést, ha nem reagálok, de egyszerűen nincs energiám visszaolvasni még egyszer :(

Zuz,
jó a csütörtök!!! :D Marcival biztos ott leszek, Dóci meg csatlakozik, ahogy ébred :)

Den,
Bálint nagyon ügyes :D Innentől nincs megállás, rohangálás lesz!!! :D:D

Rylie,
csengő :( nálunk még az csengő van, amit keresztpapám szereltetett, amolyan halottébresztő, és persze a gázórás mindig dél és 3 közt jön...
Zéti nagyon aranyos, gratulációk a szülőknek! :)

Ancsi,
paradicsomlé mehet, szerintem esetleg lehet tőle híg széklete, de más nem nagyon történhet :)

Votiv,
remélem, a jövő heti uh-n már mutatja magát a baba! Petezsákra mit mondtak? Kornak megfelelő nagyságú, szabályos alakú? Úgy úúúútálom az első uh-t :(
SzerelőIsiti nem semmi!!!!!! :shock:

Tegnap de. itt volt Neet és Eszti, a csajok tomboltak, nagyon aranyosak voltak együtt :)

Dóci tegnap kapta meg a 18 hós oltást, kicsit késve, és annyira bátor volt, nem is sírt, és nem is haragudott meg a dokibácsira :D nagyon izgultam előtte, ő is érezte a feszültségem, de azt hitte, hogy Marcival fog történni valami, mert amikor az orvos őt vizsgálta, Dóci "NEM!!!!" kiáltásokkal próbálta ellökdösni, annyira védte :)

folytköv.
vera
kisün

Zsan,
szüléstörténetedet olvasni is rossz volt :shock: de a lényeg úgyis B!!! :)

Ancsi,
Lencsi nagyon édes :D

Zuz,
vajúdás alatt én sem labdáztam, de szerintem attól is esett jól az egyhelybenülés, hogy tudtam, ez az én döntésem, és nem a kényszer :)

v
kisün

Kisün,
én nem is tomboltam! :shock: :lol:
neet
neet

Ryle, az elszámlázás gyakran előfordul. nálunk a gázosok MINDEN hónapban eljátsszák (kaptunk már 70 ezres számlát is...). de elég bediktálni nekik a helyes óraállást, és kiküldik a javított számlát.

Kisün, főleg nem mondtak semmit. nem is akarok rágódni rajta.
Dóci nagyon ügyes, és milyen drága testvér! :D

Indinek nincs netje, és nem tud jönni talira se, mert Dominónak még tart a hasmars, és a családban van náluk vmi vírus is, ezért inkább nem kockáztat. és tegnap volt Dominó első névnapja :D
úgyhogy utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!!
Kép

és ha akartok csúnya embereket látni..
http://www.ebaumsworld.com/2006/06/dogs.html

votiv 8)
votiv

Rylie!
perpill 3 db van, azt már tudom is vinni a talira, ha kell, de majd még ha veszek Liberot, akkor a tiéd a figura.

Zanza!
csütörtökön neked mikor lenne jó? mert múltkor is tudod valami 5 fél 6-ig maradtunk, szóval szerintem még te is tudnál jönni.

Vera!
Dóci miyen aranyos nővérke! és persze hős!

Votiv!
és hogyhogy nincs Indinek netje? bekrepált a gép, vagy csak a net nem műxik?

Dominónak boldog névnapot kívánok!
ancsipancsi

Mi ez a pangás? De jó végre olyan mintha képben lennék. :lol:

Indiéknek jobbulást! :D

Csajszi alszik az ágyunkban :D

Kisün! De édes az oltásos storyd! :P

amióta ide "járok" annyit édesezem. néha már én vagyok kiakadva a szegényes szókészletemtől :wink:

Én megpróbáltam a labdát szüléskor, de naaaaaaaaaaaon nem jött be. Kata bíztatott, hogy próbáljam meg későbbi stádiumban is, de nem adtam neki több esélyt. :wink:

Anginak könnyezik a szeme, s nagyon csipásan ébredt. :( Megkamilláztam, de már tegnap is ilyen volt. :( :(
Holnap megyünk oltásra. :( :( :(

gödibarbi

Ancsi : köszi-köszi

Votiv: sajna az előző számlán is már el volt írva az óraállás 250 helyett 25-öt votl rajta és most ugye tartunk 300-nál és a 25 és 300 közti különbséget akarják kifizettetni holott az csak 300-250. Na kissé bonyi voltam de ez a lényeg.

Kissün: nálunk is hallottébresztő a csengő :shock:
Rendi ez a nagytesó, hogy igy védi a kicsit :)

Indinek ezek szerint végleg bekrepált a gépe... :?
Jobbulást D-nek innen is!

Ma almát akartam adni a dednek tízóraira, de olyan fancsali pofákat vágott, hogy nem bírtam két kanálnál többet adni neki...pedig a szeder vagy a meggy sokkal-sokkal savanyúbb volt szerintem...Nem baj majd délután újra próbálkozom :)

Rylie
rylie

éppen akartam kiragasztani, hogy NE csöngess erre csöngetnek!! áááá még szerencse, hogy nem ébredt fel a ded! ez az almaügy kiütötte :)
Értelmes vízóraleolvasó jött, értette egyből a tényállást és el is húzott és elnézését kért :)

HELP:
hol találom azt a törvényt vagy mit, amire hivatkozva kérhetek ingyenességet egy felsőfokú tanintézménytől?????

Rylie
rylie

Barbi: anno mi vmi szemcseppet kaptunk ilyen problémára és egy-két napon belül elmúlt neki tőle. Bár akkor Kamillka még kisebb volt, mint neked most Angi. Nem lehet, hogy huzatot kapott valahol???
rylie

Rájli,
amennyiben állami (nappali?) egyetemre mész, nem kell törvényt keresgélni, evidens, h ingyen lesz. Ha valami akármilyen tanfolyamot szeretnél elvégezni, vagy nem állami, hanem alapítványi (és talán egyházira is ez vonatkozik) dolgot, arra sajnos nincs tv, fizetned kell.
Konkrétan megvan, hol tanulnál? Ha főisk vagy egyetem, a TO-n tudnak felvilágosítást adni, biztos nem te leszel az első, aki ezzel hozzájuk fordul.

Barbi,
Eszternek is volt ilyen szemberagadása pár hós korában (2-3?) 50 ft-os szemcsepptől kb 1 nap alatt elmúlt. Kamillára azt mondták, ne a füvet, hanem a filteres teát használjam, mert abból nem úsznak ki apró szálak, amik esetleg megsérthetik a szemet. Teának meg pont fordítva, jobb a zacsis, mint a filteres.
Lehet, h emiatt elmarad az oltás, akkor sincs semmi baj. Egy eleve "beteg" szervezetre nem oltanak rá, mert nagyon legyengíti a babát és komoly bajok lehetnek. Ha oltják, minden oké, de ha nem, ne ijedj meg. :)
neet
neet

Hülye kérdés jön: ma nem csütörök van????? hogyhogy??? :shock: :shock: :shock: Fél napja ebben a hiszemben élek....
neet
neet

Dominónak utólag is nagyon boldog névnapot!!
Indinek meg mielőbb legyen gépe és gyógyuljanak meg!!

Barbi :) Tudod, feltettük a szájkosarat, mert be akartunk várni Téged is! :wink: :lol: Labda egyébként nálam sem volt nyerő szülésnél, de azért aranyos volt a szülésznő, hogy behozta kipróbálni, pedig nem is kértem. Érdekes módon viszont nagyon szerettem még pocakos koromban a lasztit :? És én is rájöttem a nagy igazságra, hogy nem dől össze a világ, ha az ember esetleg nem tud ajtót nyitni... :o Angi szemének bulást! És tűrte a kamillázást? Holnap kérdezd meg a dokit is róla, ha mentek a szurira! Majd drukkolok!

Vera :) Fantasztikus lányod van, nem is sírt és még a tesót is védte!! :D :D És aranyos, hogy nem haragszik a dokira, mert a mi dokink mesélte, hogy a gyerkőcök ezt a 1,5 éves oltást már megjegyzik és onnantól kezdve már nem örülnek, ha meglátják...

Rylie :) Mikor jön ma a számlás nőci? Kötélidegeket és nagy türelmet a magyarázáshoz! Felénk egyébként a mérőóracsere a divat. Pl. amikor építkeztünk és már volt óránk de még nem költöztünk be, ugye nem volt fogyasztás sem, erre pár hónap múlva jöttek órát cserélni. Elmagyaráztuk nekik, hogy miért nincs fogyasztás, és megértette aki kijött, de az utasítás az utasítás, hát csere lett. Ezt még 2x eljátszottuk mire beköltöztünk. Ezután meg apáméknál esett kicsit vissza a fogyasztás (mert előtte náluk laktunk), így aztán (biztos kitalálod) ott cseréltek órát...
denizsa

Rylie :) Ja már látom, hogy túl vagy a leolvasón, hurrá!

Neet :) Bizony ma szerda van! Néha én is gondban vagyok a napokkal, ilyenkor jól jön a b.net, a hsz-knél kiírják a napot is, nekem ez a mankóm :lol:
denizsa

Den,
mérőóracsere... ne is mondd!! Már 2 levél jött, h le kéne cserélni modernebbre, beszéltem is velük, h oké, jöjjenek, bár nem a mi kertünkben van az óra, de megoldjuk, beengedem őket, de egyszer sem jöttek. Ki érti ezt?? :?
neet
neet

sziasztok,

LABDA????? :roll: :roll: nekem ilyen egyáltalán nem volt, nem is ajánlották fel, a szobába (kék) csak a doki került be,a szülésznő és a férjem. No, és jómagam...semmi alternativ kutyu...én bementem és szültem az ágyon, ülve. ennyi....

Vica,
enyim 2. szülést megtalálod vhol tavaly március elején...nyolcadika fele... :roll:

és az első szüléssel az volt, h csak lassan tudtam összerakni a képet, és igy még sokkal rosszabb élmény lett.Ott és akkor nagyon büszke voltam magamra, és a kisfiamra!!!! :roll: Viszont doki sietett, tudjátok épp VB volt akkoriban... :lol: ezért kellett az oxitocin. Másra nem tudok gondolni, mert elég gyors volt az első szülésem is. 5 óra...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet: állami ez, levelező és már megkérdeztem és azt mondták, hogy kérelmet kő írni. Nos gondoltam ebben a kérelemben hivatkozok vmi okos szabályra vagy törvényre...

Den: mérőóracsere??? ezek hülyék.

Zsan: labda nálam se vót, mert rövidpórázon voltam: ctg+infúzió igy az ágytól se nagyon tudtam eltávolodni :?
de pocakosság alatt a kismami tornán kifejezetten szerettem a labdát, tök jó volt!

Rylie
rylie

Sziasztok :)

nem nagyon van időm, így csak átfutottam a termést :(

Építkezési híreink:
legfrissebb fejlemények:

Kép

Gabi, nálatok mi a helyzet?

Zsána, Barbi,
nekem behozták a labdát a szülőszobára(egyperceseim voltak), alig tudtam felmászni rá, de legalább fájáskor nem tudtam összezárni a lábaimat, mint addig.. végül is bejött nekem.

Rájli,
ne aggódj, Kamillka rá fog jönni az ízekre :) Fülinek eleinte semmi zöldséget nem tudtam letömködni a torkán, most meg fognom kell a kanalat, nehogy azt is lenyelje :D Persze szopizik is még, a kaja mellett.
Mérőórák&számlák :shock:

Neet,
azért nincs ma csütörtök, mert közbe jött valami. Valószínűleg a szerda...

Barbi,
kamillás lemosást nem próbáltál még Angi szemén?

Indikééknek innen is buláshegyeket és éljen Dominó első névnapja :)

Kép
macskanyu

Macs!
K.irigy vagyok! :lol: ez a fás rész nekem nagyon bejönne!!! (leszámítva a kullancsokat) remélem egyszer tudok majd ilyesmi helyen venni valamit,ha más nem, hétvégi házat.

halászlét főztem, meg sült padlizsánt. éljen az egészséges élet!
ancsipancsi

Macs:
köszönöm kérdésed,de csak egészen halkan jegyzem meg:újra alapoznak! :D
Egy pár lépéssel elöbbre vagyunk,elvileg ma körbevasalják és holnap v. utána jön végre az utolsó betonréteg! :D
Majd csinálok én is pár fotót,ha kész :wink:

Indi:
ISTEN ÉLTESSE DOMINÓT NEVENAPJÁN! :P
És gyógyuljon már szegényke :(

Vica:
tessék bejelentkezni,mert azt fogjuk hinni,hogy a tegnapi nst "jól sikerült" :wink: :D

Votiv:
annak nagyon örülök,hogy így döntöttetek Kép ,az uh-val meg tényleg ne foglalkozz,fog még Ő nagyon is látszani!Arról nem is beszélve,hogy érzed ŐT! :wink:

Neet:
ma szerda van ergo holnap lesz csütörtök :lol:

petergabi

rylie! most már mindenki tandíjköteles! ritka aki nem. de aki babával van otthon annak a munkahelyéről kell igazolást kérni, s úgy tandíjmentes lehetsz.
ja és szerintem nem huzatot kapott, mert itt nagy szelek voltak, s nem mertem kimenni. a szellőztetésnél pedig vigyáztunk.

köszönöm a szemecskés hozzászólásokat! :lol: remélem Neet nem lesz igazad, mert a homeot már beadtam :shock:
próbáltam infót találni, s azt olvastam, hogy vannak akiknél nem rögtön működik rendesen a könnycsatorna. mivel csak reggel volt csipás és néha kihullik egy könny ezért nem izgulok.
kamilláztam ma is. filteressel. este majd masszírozni fogom.
majd holnap meglátjuk mit mond a dokinéni.

macs! hajrá! alakul ez a ház!!! :P

téma: ki mit gondol, tapasztalt a különszobába alvásról?
mellesleg már szétkutattam a netet, s szinte semmi. :(

gödibarbi

Kedves Votiv, Ancsipancsi, Gödibarbi, Manóka!

úgy néz ki, hogy Tasi doktor elvállal, és bár nem ismerem, de ha itt nem írtok rémségeket róla, akkor a váltás mellett döntök :P

mondjuk nem kis lökést adott, hogy a korábbi dokim leszidott, amikor megmondtam, hogy egy olyan szülésznőt választottam, aki segítene a gátvédelemben, mondván, hogy ezt nála felejtsem el, meg sem fogja próbálni, szülésznőt pedig ő szokott választani...
:evil:

köszönöm mindenkinek az infókat, segítséget!!!

sziasztok:
zsuzsa
zsuzsa28

Gabi,
mennek ám innen a drukkok ezerrel és ha lesz fotó, várom ám :)

Barbi,
én teljesen ambivalens érzésekkel bírok külön szoba ügyileg. Azt hiszem, ha lenne lehetőségem, akkor most már külön szobába tenném, de csak úgy,hogy nyitott ajtókkal és ha tudom, ogy mindenképp meghallom, ha felsírna...
momentán 1x kelünk éjjel szopizni, este 8 és reggel 6 közt.

Ancsi,
ez nagyon nyammnak hangzik :) én most fogok csinálni zöldbabfőzit, sok petrezselyemmel és fokhagymával, meg csirkepörivel :)
macskanyu

Macs!
a héten 2x főztem zöldbab levest. azt bírom ebben a zöldségben, hogy ezer féle képpen készítik el az emberek. nálunk a főzelékben nincs rántás, meg zöldség zöldje meg ilyenek, hanem tejfölös habarás, és tört fokhagymát tesznek bele (és fehér a színe) . most éppen két módon készítettem el a bablevest, mert a mi módszerünk alapján (pirosra, fokhagymával, egyéb zöldségekkel, különösen sok répával, tejfölös habarás,vagy rántás) is és anyósom módszere alapján is (fehérre, semmi zöldség, csak zöldbab, kevés vöröshagyma, sok-sok kapor (!) és tejszínes vagy tejfölös rántás-habarás) imádom. mivel szeretem a zöldbabot és nem is nagyon hízlal, majd írd már le, hogy te hogyan készíted a főzeléket, mert úgy is ki szeretném próbálni.

Zsuzsi!
Tasit nem ismerem, de biztos menő fej! :lol:

MEGJÖTT AZ ÜDÜLÉSI CSEKKEM! HURRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
ancsipancsi

Barbi,
mármint mit remélsz, h miben nem lesz igazam? Oltásügyben? Nem tudom, vagy igen vagy nem, azaz vagy beoltják vagy nem. A mi dokinknál az a "divat", ha bármi betegség lehetősége fennáll, nem oltanak.
neet
neet

Képzeljétek:egy perccel ezelött közli Dorka a tükörképét nézegetve:DORKA!!!/"Goka" :lol: /
Nem baba meg ilyesmi,hanem tudta,hogy Ő az!Ez azt hiszem igen komoly mérföldkő :D

Bogárka:
ha erre jársz!Jól tudom hogy ez az "éntudatra ébredés"?

Macs:
köszi a drukkot,viszont küldök!
Mi,sanyarú sorsú építtetők tartsunk össze :lol:

petergabi

Zsuzsa28! Nem ismerem kozelebbrol Tasi doktort, csak egyszer lattam, de nem volt szimpi. A mellettem fekvo lany nala szult es nem volt megelegedve vele.

Macs, tok jo hogy beindult az epitkezes! Terveitek szerint mikor tudtok bekoltozni?

Ma osszefutottam csokibarna Ficcel es Vincevel... :)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!
Kicsit lemaradtam!!!

Dominónak nagyon boldog névnapot, és gyógyuljon meg mihamarabb és a netük is!!!!!

Vica!
Merre vagy????????

Rylie!
Hogy te milyen aggódós vagy! Össze kellene kötni Moose-val :lol:
És pont akartam kérdezni, hogy álltok hozzátápi téren, elkezdtétek-e már a zöldségeket?

Ancsi!
Lencsi gyönyörű :lol: És tényleg nagyon hasonlít rád! :D

Macs!
Építkezés szuper :D

Na ennyit, felébredt a gyer9ök
zuzmo1

Ancsi, Indi gépe még működik, csak netje nincs :? az is épp elég baj...

Gabi, Macs, éljenek az épülő házak!!!

én ma isteni paprikáskrumplit rittyentem, nyámnyám :D

mi is holnap megyünk oltásra :?

ma lerobbantunk Istivel. elmentünk a faluba vásárolni, a triciklivel. hazafelé jövet kiesett a kereke :evil: egész úton cipelhettem a gyereket, a bevásárlást meg a biciklit :evil:
nagyon komolyan vissza kéne vinni ezt a járgányt :x

apafejjel már a neveken vitatkozunk :D

votiv 8)
votiv

Zsuzsa, klassz, hogy kiállsz magadért :D hajrá, csak így tovább!! ne állj meg, amíg a számodra legjobb dokit meg nem találod! :)
remélem bejön a Tasi. de ha nem, próbáld meg Holbát, róla az utóbbi időben rengeteg jót hallottam. és gyere majd, és mesélj, hogy mit tapasztaltál! :)
üdv

votiv 8)
votiv

Gabi!
én most gratulálhatok Gokának a tükör miatt, de hidd el szerintem már fél évvel ezelőtt is tudta, hogy ő van a tükörben, csak most közölte veletek! :) nagyon édi, hogy mondja a nevét.
L. most azt csinálja, ha tükröt lát, hogy pl. van, hogy akkor veszi észre, hogy sapka van rajta, és elkezdi tépni magáról :), vagy veszettül elkezdi nyújtogatni a nyelvét. szívesen látnám már élőben a kis csibész Gokát is, kár, hogy messze laktok a talihelyektől :( .
ha van valami játéktükröd (L-nek van), add oda Dorkának, meglátod milyen édiket fog vele csinálni!
amúgy a nagyobb lányodnak is ilyen göndör volt pici korában a haja?

Lencsi folyton leveri a pelenkázót a kádról. de már összezúzódott a fa betétje is, úgyhogy ma mondtam "Lencsi! ne lökd le, vagy dádá lesz!". nyilván azt se tudja mi az a dádá, mert elkezdte mondogatni: dádá dádá és marha nagyokat röhögött hozzá :). szerintetek nem gáz, hogy ilyesmivel fenyegetem, vagy ezzel mély nyomokat hagyok a lelkében? (dádá)

holnap tali mikor hol?
ancsipancsi

Gabi!
vagy lehet, hogy én mondok marhákat, és tényleg csak ilyen Dorka-féle idős korban tudják pontosan, hogy ők vannak a tükörben, és L. csak csibészkedik? újra el kellene olvasnom Bogárka nagyon régi hozzászólását a tükörről, meg a piros pöttyről. vagy egyszerűen egy piros pöttyöt ragasztani L-re tükrözés előtt :)

Votiv!
tricikli :((
Indi netje várhatóan megjavul, vagy nem tudta fizetni? tökre fog nekünk hiányzani :cry: . ha szervezünk talit mindenképp susmusoljunk neki róla.

Skálás sztori:
ruhaosztályon nézem a cuccokat, mikor egy 38-as méretű hölgy cseveg az eladókkal, miszerint lehet, hogy felpróbálja a 40-est, mert lehet, hogy úgyis hízik. erre az eladók mindketten neki estek, hogy eszébe ne jusson hízni, az egyik ki is fejtette, hogy: "én nagyon hízásellenes vagyok, isten mentsen meg, az szörnyű, ha valaki kövér..." és én meg ott álltam végig mellettük. kissé elment a kedvem a ruhavásárlástól, de már csak azért se léptem le, hanem nézelődtem tovább. a két eladó hátra nézett, meglátott és elhúzták a belüket, majd egyesével visszajöttek. egyik megtudakolta, hogy kint meleg van-e, a másik pedig Lencsivel kezdett bratyizni (én meg forrtam magamban :? ) , és megjegyezte szó szerint: "Látom szeretsz enni kislányom, elég jó húsban vagy!". na ekkor már baromi mérges lettem, és csak az önuralmam mentett meg a csúnya beszólástól. szerintem ilyen tapintatlanságot nem engedhet meg egy vén nyanya se magának egy ruhaosztályon...
ancsipancsi

Ancsi, valami elkalibrálódott, de Indi tesója informatikus, hamarosan megoldja, csak épp nem volt ideje.
skálás eladók pukkadjanak meg :evil:
és biztos nem hagysz Lencsében nyomot, ha azt mondod, dádá :D
én amúgy olaszosan jó hosszan pörölök, ha Isti rosszalkodik, de már nagyon jól tudja, mikor van komoly baj, mikor meg csak dorgálom :D

Goka :D :D

votiv 8)
votiv

Zsuzsa! Akkor hajrá! :P Tasinál szült az én szobatársam is, s ő nagyon elégedett volt vele. Én egy reggeli vizit alkalmával találkoztam vele, kedves volt, s ő engedett haza. :lol:

Neet! Igen oltásügyben. Teljesen egyet értek a nálatok lévő „divat”tal.

Macs! Nekünk van monitoros bébiőrünk. S mennyi idősen vajh a legjobb? Azt olvastam 3és6 hónapos kor között a legkönnyebb neki.

Gabi! Éntudatra ébredés. :lol:
Nem vagyok pszichólógus, de én úgy tudom az már 9hónaposan kezdődik.

Ancsi! Az hagyján hogy ilyen bunkók, de a gyerekkel is??!!! :twisted: Ezt annyira nem tudom megérteni! :twisted: :twisted: Vannak elég naiv oldalaim is, s nem fogom fel hogy lehet vki ennyire következetlen. Ki tud buktatni, ha gyerekeknek hülyeségeket beszélnek! :evil:

gödibarbi

Ancsi!
Én nem is értelek! Miért fogtad vissza magad :?: :twisted: Én biztos nem bírtam volna ki, hogy be ne szóljak :twisted: Különben is , nem minősíti az embert az, hogy kövér-e vagy sem. És van , akinek ilyen az alkata, és nem is állna jól neki, ha lefogyna. Na mindegy, múltkor már beszélgettünk erről! Ezen most felhúztam magam! És Lencséd pedig igazán arányos és formás gyerek, legalábbis szerintem. Én imádom!

Gabi!
Gorka :lol: Hát, igazi nő!!!!

Barbi!
Én majd akarok írni Neked különszobás alvásról, csak most a gyerek miatt nem tudok írni!
Csak Ancsi hsz-én nagyon felhúztam magam, és ki kellett füstölögnöm magam! 8)

Ja, holnap délután 2-3 körül TALI??????????
zuzmo1

Macs, Gabi :) Hajrá alapozás! Csak így tovább :wink:
Gabi, nagy gratula Dorkádnak!! És ez tényleg NAGY mérföldkő! :D

Vic :) Milyen lett az nst-eredményed? És merre vagy?

Barbi :) Én már leírtam párszor a különalvást nálunk, már bizti kívülről fújod, nem untatlak mégegyszer...

Votiv :) Ez az a drága szuperbringa, amit egy csomó ideig szereltek a szakegerek?? És tök jó, hogy apafejjel így elsimultak a dolgok és már csak a neveken vitáztok! :D

Ancsi :) Beszólás :evil: Sztem nyugodtan visszaszólhattál volna vmi "kedveset", én ennyi bunkóskodás után tuti nem álltam volna meg! (de mondjuk ez én vagyok :oops: ) És sztem egy szülőnek sokkal fájdalmasabb, ha a gyerekére szólnak be vmit, főleg, ha az még meg sem tudja magát védeni, és ilyenkor nekünk kell ezt megtenni, úgyhogy én teljesen egyetértettem Veled, amikor múltkor a hintás esetnél is helyre tetted az illetőt!
denizsa

Zuz :) Én még füstölgök...
Tali: Nekünk jó a 2-3 óra, de azért kicsit pontosíthatnánk a mikort és a helyet (sakkozók vagy játszó?)!

Jó csevegést és éjszakát mindenkinek! (végre alszik a fiatalúr, megyek fürdeni...)
denizsa

Sziasztok!
Vírusos volt a gépünk, és napok óta nem tudtam jönni :cry:
Deni utolsó hozzászólásából azt veszem ki, hogy holnap tali lesz?! Hol és mikor?
manoka11

Szóval az úgy van, hogy a 10 hós gyerekek már a hátuk mögé nyúlnak, ha látják, hogy a tükörben valamit letesznek mögéjük, de az orrukra rajzolt folttal még nem foglalkoznak...18 hónaposan már felfedezik a foltot és oda is nyúlnak az orrukhoz, törölgetik stb....de csak pár hónap múlva válaszolnak "én"-nel arra a kérdésere, hogy ki van a tükörben :)....igazából úgy 2 év körülre teszik az igazi öntudatra ébredést...A következő lépés lesz majd, mikor már nem "Goka", hanem "én" lesz :)

Zsuzsa!
Én sajna nem hallottam jókat Tasiról :(...Bocsánat, de azt vsz. nem láttam mikor épp róla kérdeztél, mert akkor szóltam volna korábban...

Ancsi!
Én sem gondoltam ám komolyan, hogy Te komolyan gondolod!!! :lol: :lol: :lol: Szóval nehogy komolyan vedd, hogy mérges lettem vagy ilyesmi :lol: (mármint a korbács-dolog, tudod?)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zuz! várom :D
Den! igen köszönöm emlékszem, hogy te már nyilatkoztál nekem :D

mostanában:
Kép dumálós

Kép vigyorgok

specially for moose (kisnyuszi van a ruháján):
Kép első ruhácskahordáskor

jószakállt!

gödibarbi

Sziasztok,

Ahogy így olvasom, néhányotokra a frászt hoztam, hogy nem jelentkeztem... :oops:

Jelentem, teljesen jól vagyunk, nst-n minden jól ment, jót beszélgettem a szülésznővel és most már legalább tudom, hogy amit én eddig egészen másnak gondoltam, az tulajdonképpen maga a méh összehúzódás.
Legalább tudom, hogy mire kell figyelnem majd, ha itt lesz az ideje. :)

Zuz, Gabi, Den,
köszönöm, hogy aggódtatok, nagyon jól esett :)

Zuz,
látom Dorka már megírta részletesen, merre járunk szerdánként - én egészen pontosan két hete :)-, valamikor néhány nappal ezelőtt már én is reagáltam erre, igaz, nem ennyire pontosan :roll:

Rylie,
ágynemű, zokni és "pamut" fehérnemű árusok mostanában - lekopogom - eltűntek a környékünkről :P

Barbi,
nem én írtam a puffadásról sztem. Talán, mintha Tinu lett volna, de erre nem tenném rá a nyakam.... :oops: Bocsánat az illetékestől.

Indi,
néhány napja érdeklődtem Tőled, hogy Te mikor tartod Domino névnapját, aug. 4 vagy 8-án, és kívántam is Boldog Névnapot. :) Ha esetleg átsiklottál felette, akkor: BOLDOG NÉVNAPOT DOMINONAK! :D:D:D:D:D:D
ÉÉÉÉÉs akkor választ kaptam a kérdésemre :)

Zsanci,
köszi, akkor majd megkeresem, nagyon kíváncsi vagyok rá :)

Gabi,
nst nem sikerült annyira jól :):):):)
Goka :D
Házhoz Neked is sok-sok +++++++

Votiv,
név vitának őszintén örülök :)

Den,
szóval, itt vagyok, jól vagyok, igyekszem holnap is jelentkezni.

Zsuzsa,
nekem nem olyan rég csinált egy számomra durva vizsgálatot, én nem ehhez vagyok hozzászokva, és bár egyéb tapasztalatom nekem nincs vele, nővérem mesélhetne....

Macs,
alaphoz gratula, szép nagynak tűnik így fotó alapján a ház alapterülete.... Tényleg, mekkora lesz a ház?

Ma elmentem nézelődni a relax után, keresgéltem a megfelelő ajándékot a páromnak születésnapjára. Hogy végül mit sikerült vennem eddig, arról csak azért nem írok, mert néha ő is olvassa a topicot :D:D:D
Utána még este felé elmentünk egy hirdetőhöz szopi párnáért és egy övleszorítóért. Ez utóbbi nekem már alig kell, remélhetőleg :) viszont nővérem jó hasznát fogja venni még úgy három hónapig :)
Ja, és tegnap voltam bent annál a lányzónál, aki szombaton megszülte kisbabáját és gyönyörű az a lyány :) Naaaagyon hosszú haja van és ma délelőtt már haza is engedték őket. És minden úgy történt ahogy a nagy könyvben meg van írva :) Tejcsi ügyben legalábbis mindenképpen :)

Tényleg, Zuz, Votiv hányas méretet hordtok?

Ha ma este már nem írkálnék, akkor jó éjszakát mindenkinek :)

Vica
vica94

Vica, tényleg a frászt hoztad :D bár rosszabb úgysem történhetne, minthogy szülsz :D megvan vkinek a telefonszáma, akinek tudsz üzenni, ha eksön van? hadd drukkoljunk :)/gratuláljunk :D

méret most 38 és 40 között. a lábam-karom újra a régi piszkafa, de fenékben és pocakban sokat sikerült erősödnöm :lol: Istók után még +3-4 kiló maradt rajtam, és úgy vagyok, mint Lindi, bízom benne, hogy "felhasználódik" (és nem hozzáadódik :?) :D

név vita: én a Veronikának nem örülök :? :lol: jobban szeretnék mondjuk Bogátát, vagy Helént :shock:
a fiúkról ne is beszéljünk, ott sokkal komolyabb vitáink vannak, nem akarok Attilát!!! :D

már el kellett volna indulnunk oltásra, apjuk a fürdőszobát foglalja, gyerkők édesen hunynak :D

Barbi, szép nagylányod van, elképesztő mennyit nőtt! ugye, ha ritkán raksz fel képet :wink:

votiv 8)
votiv

Votiv,
apafej mellé állok, nem baj? :wink: Vera rulez, Bogát meg Helén... nemrulez. Attila a tesóm és nagyon jófej. :) És a Hun is Attis volt. És egyik nagy költőnk is. Szóval... :)
neet
neet

Nagyon magam alatt vagyok!!!!

Megy a hasam és hánytam is, úgyhogy részünkről a tali lefújva. :cry: Nagyon mérges vagyok magamra, mert én hülyítettem be mindenkit, és már a múlt héten is nagyon mentünk volna, csak akkor nagyon messze volt a találka, most meg végre itt lesz nálunk! :twisted:

Azért érezzétek magatokat nagyon jól!!!

Most nincs erőm írni többet!

Ja, Angi csuda édes!!!!!! És Barbi, tök jól lefogytál! Ja, és Votiv, én inkább nem szállok be a névvitába :lol: , melletted állok, akárhogy is döntesz :lol:
zuzmo1

Jó reggelt!

Bog:
köszönöm,akkor jól emlékeztem :)
Pár hete éppen elcsíptem a spektrumon egy műsort,többek közt a piros pöttyös teszt is volt benne. :)
Petra rendbe jött teljesen?

Ancsi:
Orsim még fürtösebb volt,mint Dorka.Régebben raktam fel róla képet,de ha gondolod megkeresem neked :D
Lencsit bántani egy vétek :evil: ,tessék legközelebb jól odaszolni az illetőnek!

Zuz:
ó jaj,gyorsan gyógyulj!+++++

Votiv:
én is apafej mellé állnék :D
Nekem nagy kedvencem volt még az:Emese/de pont a kiírt dátum napján lett volna :? /és az Enikő.Ha fiú lett volna:Máté v. Gergely v.Benedek.
Szerintem ez az egyik legnehezebb dolog a 9 hónap alatt :lol:

Vica:
na jól van... :lol:
Tessék minden nap bejelentkezni legalább és ahogy Votiv is írta,legyen valaki aki értesíthet minket :D
Biztos írtad már,de nem emlékszem,hogy mi lesz a neve?

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?