jó estét, elment a Zuram sportolni, most egy darabig úgysem erõlködhet a mûtét miatt...
Virág, Bera be kell valljam hangember vagyok nulla szexuális étvággyal már lassan két hete, magam is csodálkozom, de annyira sz*r ez az allergia, még csókolózni sem lehet, mert megfulladok ha befogja/betömi

a szám -hú ez erõs volt

Meg tüsszögök, köhögök kiszakad a tüdõm csiklandoz és folyik az orrom -nagyon rossz és a gyógyszerek sem segítenek!

Tényleg tudja valaki mennyit kell várni mûtét után mikor lehet használni a fütymõt?
Gitta, köszi a táblicskuba tételt!
Kriszti, üdv itt, én elõször Erazmusznál próbálkoztam, aztán itt kötöttem ki, mert ott olyan lassú volt a válasz, meg itt pörögnek az események, és tényleg örülhetsz a többiekkel, õk is Veled örülnek, megosztjuk a gondot és együtt sírunk!
PCO-t nem lehet exhasra mondani. Ez nagyon fura. Van valami jele a rendszertelen cikluson kívül, mert az bármitõl lehet? (hízás, hajhullás, szõrösödés? ) én a szõrösödésen kívül minddel bírok (ej de magyaros voltam)

, és mégis az ultrahang nem tipikus pco-t mutat, ezért kell a vérvétel. A vérképem igazolta a pco-t, de a prolaktinszint is magas ezért az elsõ a prolaktin rendezése. Hiába laparoznának meg pco-ra és lenne egy szuperpetém, a prolaktin miatt nem marad meg! Szóval kell a vérvétel!!! Legyél rajta! Én a helyedben másik dokit keresnék, aki nem ránézésre mondja meg mi a bajod. Bocs ha erõs voltam, de engem nagyon elszúrt egy doki!
Orsoly gratula a szuperkedvezményes hitelhez, szerintem Te vagy maga a csoda! Baráti körömben 6 lakásvásárlásból egynek sem sikerül megkapnia, ki ezen ki azon bukott el, és persze a feltételekrõl nem tájékoztatnak teljeskörûen, de úgy menj oda hogy mindent tudsz, persze õk nem állnak veled szóba amig szerzõdést nem viszel, de belevágjak egy lakásvásárlásba úgy hogy nem tudom megkapom-e a hitelt???Beszarás! Mindegy akkr is felvesszük a 4,5+1,5%-t és lesz nekünk csodaszép nagy házunk, és akkor nálunk is lehet majd talit tartani, már ha majd meglesznek a bútorok is..

Már csak egy hétévge és lehull a lepel!!
Bocs hogy hosszú voltam, puszi jó éjt mindenkinek
Hurki