A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Roxál nagyonb sajnálom, de ne törj le, ha mésem sikerűl, nem szabad sohasem feladni!!!! Lélekben veled vagyok!!!
Ági28

Wish ez gyönyörű!! :-) Egyél nagyon nagyon sok husit!! Ez parancs! :-)
Ági28

Kata!

Dévai nem tud semmit mondani. Genetikára tippel, azt mondja, lehet a génjeink tudják, hogy erre a világra nem érdemes gyereket világra hozni. Próbálkozik, találgat. Igazából szerintem nem a megtapadással van a gond, mert 3 ból kétszer beindult, voltak sárgatestek is. Csak épp nem maradt meg, ami valóban azt erősíti, hogy genetikailag nem volt rendben valami. Ez Icsinél szerintem simán benne van, nincs természetes szelektálás, vagy beletalálnak a biológusok, vagy nem. Úgy látszik, eddig a vagy nem jött össze nálunk. Mindezt úgy, hogy a genetikai eredményünk szerint egyikünknél sincs eltérés. Menni kell előre, s bízni kell abban, hogy a következő majd sikerül.

Wish, Gigi!
Köszönöm, tudom, hogy számíthatok rátok. Mint mindenkire itt a topicon. Jól esik. Igazából ha ma írtam volna nektek, valószínű nem látom ilyan keserűen a dolgokat. Csak tegnap még friss volt.

Réka!
Remény hal meg utoljára, de mára már a vérzés is megjött iszonyú görcsök kiséretében. Azért alibiből megcsináltam azt a nyomorult tesztet, mert anélkül még vérzéssel sem mehetek vissza, de meglepetés nem volt. Egycsíkos. Legalább nincs méhen kívül, s manapság már ennek is örülni lehet.

Eper, mennek a drukkok. Ne izgulj, nem olyan vészes, mint amire számítasz. Aztán gyere a hírekkel.
roxal

Eszter,

Nem hiszem, hogy bármi vigasztalót tudnék írni, de örülök, hogy nem adod fel és már előre nézel. Nagyon "egészséges", amit az ICSI-ről írtál, és jó, hogy nem marcangolod magad az okokat keresve. Őszintén bizom benne, hogy hamarosan ti is csatlakozhattok a boldog várakozók táborába. Sok-sok erőt és kitartást kívánok nektek és mi mindannyian itt a topikon iszonyúan drukkolunk!

Wish,
Milyen gyönyörű kis hálózsákotok van :lol: Nyomasd a húsit, elhiszem, hogy vacak érzés a megduzzadt petefészek, de azért most kárpótolva vagy, nem? :? Mikor kell menni legközelebb?

Réka,
Remélem a lábad már jobban van és nem dagadozol. Pihenj sokat, azért mégiscsak két baba nő a pocidban. :?Pont elég lesz neked az elkövetkező 1 1/2 hónapban a költözés és a berendezkedés. Vigyázz magatokra!

Loihi,
Gratulálunk és ívánok sok tejcsit és nyugodt éjszakákat nektek. Annak ellenére, hogy milyen nehezen akart kibújni Nócid, egész "könnyű" szülésetek volt. Nimród mit szól az öcsihez?

Gigi,
Olyan szépek vagytok Olival a képen. Szerencsés pasi ez a Viktor!

Ági,
Most otthon maradtál inszem után, vagy dolgozol?

Eper,
péntekre mennek a drukkok. Ügyesek legyetek.

Mangó,
Remélem sikerül megoldani a munkahelyi kavarást. De ha határozatlan idejű a szerződésed, akkor tényleg nem nagyon tehetnek veled semmit.

Übi,
örülök, hogy végül minden eredményetek ilyen jó lett, sőt nő Roland, mint a gomba. :lol:

Kata, Melba
Nagyon jó volt tegnap dumcsizni egy nagyot. Bocs, amiért szinte állandóan én beszéltem, legközelebb nyugodtan szóljatok rám :? :? :?

Kedden voltunk 4D-en. Anna is szépen nődögél. Doki néni szerint ő is 1 héttel nagyobb a koránál. Már befordult fejjel lefelé, vár a startvonalnál. ÁllÍtólag nem is fog már megfordulni nagyon. Hála az égnek mindene egészségesnek tűnik. Majd próbálok képet felvarázsolni róla.

Mindenkinek sok puszi

KépKép
inari

inari két napot otthon voltam, de azóta dolgozom ezerrel. de hétfőtől szabin vagyok két hétig.
Ági28

Eszter!
Az jutott eszembe, hogy Zsebiék voltak immuniológiai vizsgálaton. A Szabolcsban csinálják, más mint a genetika. Az immunológián mindenféle összeférhetőségi vizsgálatot csinálnak, valami 14 kémcső vért vesznek le hozzá. Kérd meg Dévait, hogy utaljon be oda.
És persze utólag vagyok én is okos, de úgy érzem, hogy nekem nagyon sokat segített guru néni. Szerintem érdemes elmenni egy szakemberhez. Sok minden érzést tisztáztam magamban, amiről enm is feltétlenül tudtam, és ez volt az a lombik, aminek teljesen nyugodtan, kiegyensúlyozottan indultam neki. Persze ebbe beleszámított az esküvő és a nászút is, de nagyon nagy részben guru néni is.

Csajok én annyira szarul vagyok. Nem tudok rendesen levegőt venni, csak nagyon aprócskákat. Annyira szúr levegővétel közben az oldalam, mintah kést forgatnának benne. Bíztam benne, hogy elmúlik, de már két napja tart. Vass azt mondta, hogy valószínűleg ott is van valamennyi víz és attól. Be vagyok szarva rendesen, remélem azért lassan elmúlik. Annyi vizet iszom és húst eszem amennyit bírok. Plusz fehérjeturmix, ami legalább folyadék és fehérje egyszerre.
Valahol vicces, mert nagyon örülök a bébinek és nem is értem, hogy miért kell ennyire rosszul lennem közben. Szóval olyan kettős érzés. Ha most egy vadidegen lennék magamnak, azt mondanám, hogy ahelyett, hogy nyavajogna, örüljön, hogy terhes én mindent kibírnék a gyerekért :roll:
És persze ki is bírom, csak aggódom, hogy mikorra múlik már el ez az egész. Na ennyit rólam.
Eper :) Zabáljad a husit, mert ez nagyon szar!

wish

Szép napot lányok!

Ne haragudjatok, hogy nem szóltok meg mindenkit külön, de még ismerkednem kell veletek, nehogy összekeverjem a dolgokat :D

Eszter, én sem mondok semmi okosat, de tiszta szívből sajnálom és kívánom neked (és minden várakozónak), hogy minél előbb babás legyél!

Wish!, Gondolom te voltál a világ legboldogabb kismamija, mikor megláttad a zsákocskát. Nagyon szuper és leírhatatlan érzés lehet!

Gigi, gyönyörű a kisfiad!!! Gratulálok hozzá!

Inari,neked pedig minden jót Anna növekedéséhez.

MINDENKI! Mindenkinek puszi így ismeretlenül is!!!

Lányok, ti mind Bp-en laktok?

Már nagyon várom a jövő keddet, hogy bejelentkezhessek a Dévaihoz, bár azért még 1 hónapot várnom kell mire el is jutok hozzá, de legalább már lesz egy időpontom.
Szerintetek meg fogja kérdezni, hogy miért váltok orvost az első inszem után? Holnap még elmegyek a Szabolcs utcába és kikérem azokat a leleteket amiket nem kaptam meg, így meg lesz a teljes vérkép nekem +a férjemnek is, a vércsoport, az immunológia és a nőgyógyis tenyésztések( chlamydia...) A Dévainál szoktak egyébként vért venni, vagy a hormonvizsgálatot mindenkinek magának kell megoldania? Bocs, hoyg ennyi kérdéssel nyúzlak benneteket:)
cyprus

Szia Wish!

Azért átérzem, hogy milyen rossz lehet, hoyg így fáj a levegővétel. Viszont igazad van és van babó a pocidban és ez szuper!!!! Egyébként mit mondanak, mikor múlik el?
cyprus

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert ebédre jön az anyósom és délután megyünk vendégségbe, úgyhogy nagyon véges az időm.

Übi,
hurrá!!! :D Nagyon jó lehet, hogy már kezetekben van az eredmény! És főleg hogy szuper lett! Gratulálok! Köszönöm, hogy szóltál kép és videó ügyben, igyekszem észben tartani. :D

Gigi,
olyan gyönyörű a kép rólatok! Csak úgy árad róla a boldogság, nagyon jó kis pillanatot kaptatok el. Vagy mindegyik pillanat ilyen jó? :D

Wish,
nem nagyon tudok okosat írni, mert nem tudsz többet tenni, mint amit magad is már megteszel, sok folyadék, sok husi. Ha Dévai itthon lenne, lehet hogy már visszadugott volna a kórházba, nem? :roll: Kívánok neked mielőbbi megkönnyebbülést, hogy jobb legyen!

Cyprus,
nem lakunk mind Pesten. Vannak pestiek, Pest környékiek és egész távoliak is. Ha jól tudom, Vanda lakik legmesszebb, Sárospatakon. Bár tévedek, mert Loihi meg momentán a Amerikából írogat... :D
Dévai lehet hogy rákérdez a váltás okára, de szerintem nem nagyon foglalkoztatja. Az sokkal inkább, hogy ott hogyan kezeltek. Hormonvizsgálatokra úgy tudom bárhová elmehetsz, ha el tudod intézni, ő alapvetően a Nyírőbe küld.

Na megyek csajok kotyvasztani! Mézes csirke lesz a menü!
Puszi
Kata

Kép
szkatácska

Mindig lemaradva reagálok, mert nem sokszor vagyok fent, ezért bocs mindenkitől....

WISH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: GRATULÁLOK
igen csajok, az 5. -ben is lehet bízni!!!!!!!!!!! Nagyon jó lehet, még így is, hgoy szarul vagy!

Roxikám:) Itt is: Kitartás! még nincsen kedd!

anna
madaran

Sziasztok!

Lányok, szeretném megköszönni nektek a bátorítást és szurkolást. Tényleg. Olyan jó, hogy vagytok. Köszönöm! :oops: :P

Ági, mi újság, hogy vagy :?:

Roxal! Borzasztó, ami történt...nem is tudok mit mondani. Csak azt kívánom, hogy az ötödik úgy sikerüljön, ahogy Wish-éké, persze hiperstimu nélkül.

Wish! 14*10mm :lol: Ma már nagyobb! :lol:
Pocsék lehet a hiperstimuláció...nálam akkor, amikor kezdtük az egészet, a 4. napon volt, hogy nagyon fájt a hasam, de annyira, hogy alig bírtam ülni, meg minden bajom volt. Azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen anyámasszony katonája, aztán amikor Vass doki megnézett, akkor mondta, hogy elindult egy kis hiper, na, erre úgy beindultam a húsevéssel, hogy már visszafelé jött. A gyógyszeradagomat is csökkentették, és szépen helyreállt minden. Ez alapján el tudom képzelni, milyen rossz lehet neked, mert az enyhe is nagyon fáj, hát még ami nálad volt. Direkt nem írom, hogy van, mert hiszem, hogy szépen fel fog szívódni, és a várandósságodat élvezheted végre.

Kata! Tudom, hogy még nincs a kezedben az eredmény, és igazán akkor fogsz megnyugodni, ha megkapod, de ezek szerint minden oké a kisfiaddal, olyan jó! :lol:

Gigi! Kösz a képet! A találkán annyira szívembe zártam Olivért. Olyan gyönyörű gyerek, hogy hihetetlen! :oops: A csupakrémes szája! :lol: Az a pofi, ahogy belenyúl a vízsugárba! :lol: Meg a lábai! :lol: Kész vagyok tőle!

Inari, a te időszalagodat is nézem, olyan gyorsan megy az idő. Örülök, hogy Anna ilyen szépen cseperedik. Várjuk a képet!

Puszi mindenkinek: Eper
eper1

Cyprus :)
Nem tudni mikor múlik el. Szép lassan, elöbb-utóbb és ilyesmi.

Kata :)
Nem tudom D visszadugna-e a kórházba. Szerintem nem.
Pont tegnap beszéltük Lacival, hogy igaziból nem sok értelme volt a két hétnek, mert az első nap után nem voltam rosszabbul, mint most és azon kívűl, hogy naponta háromszor megkérdezték kedvesen, hogy hogy érzem magam, semmit nem csináltak.
A sok húst Laci hordta be, a vizet meg magamtól ittam.
Vass doki is csak annyit mondot, hogy sok fehérje és víz.
Szóval jó nekem így itthon is, itt legalább minden kényelmem megvan.

Anna :)
Köszi :)

Eper :)
Izgulsz? Én az első elött nagyon izgultam, de persze nem lesz semmi, csak szépen leszívják a tüsziket és kész. Két hétre rá meg terhes leszel :)

wish

eper köszi a kérdésedet, egész jól vagyok, bár amit mondtam, hogy fájdogál a hasam, az megvan, bár ma kevésbé.
Szorítok ám nagyon holnap neked!! És nagyon várom az SMS-t.
Ági28

Sziasztok :)

Eszter :)
Örülök, hogy egy kicsit már jobb. Ezt az immunológiát lehet, hogy érdemes lenne megnézni! Én guru nénit is pártolom. Bárcsak én is elmentem volna. Lehet, hogy nem buktam volna ki szülés után. AZtán tudod, hogy én is rendelek mint guru néni. Telefonon lehet időpontot kérni :wink:

Köszönjük a bókokat!! :oops: Holnap mennek a drukkok!!! Ébredés után nézd meg a tenyered!!!! :wink:

ÓÓÓÓÓÓÓ igen, minden pillanat ilyed csodás :roll: :wink: Kivéve amikor az agyam akarom eldobni mert állandóan rosszalkodik :D

Inari :)
Egyik este a lotto nyereményről volt szó és azt mondta nekem a Viktor, hogy ő már megnyerte velünk a főnyereményt :oops:
Annát simizd meg a nevünkben!

Neked is köszönöm a dicsérő szavakat. Nemsokára Te is hasonló képeket teszel majd fel. Szerintem Dévai max azt kérdezi meg, hogy honnan hallottál róla. Nem fog akadékoskodni.

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Eszter drága!

Tényleg, pont Vsshoz menet beszélgettünk Tiborommal a guru néniről, és ahogy beszélgettünk esett le, hogy a topikról szép számban jártunk nála (Szani, LKT, Hajnesz, Duddu, Wish meg Judit ugye máshol ugyan de jár/t), és hát nagyon jó sikerességi rátája van.
Tényleg nagyon sokat segít, mert ez a hónapról hónapra élés leírhatatlanul nehéz, olyan súly, amit szerintem nem is lehet külső segítség nélkül vinni. Persze a párjaink nagyszerű figurák kivétel nélkül, de akkor sem tudnak egy ponton túl segíteni, főleg ha esetleg rajtuk múlik a dolog, és emiatt ők maguk is tipródnak, csak szépen halkan.
Szóval tényleg vágj bele!!!
A hévizi pihenésnek nagyon örülök!!! Mert ahogy írod, ez tényleg pihenés volt!!

Ági!

Hajrá szabi hétfőtől!! (Neked csak tőmondatban írok, úgy tűnik, Te ezeket az egy mondatosakat szereted...) :wink:

Loihi!

Jaj ahogy a szülésről írzs, az olyan csodálatos!!! Hogy Nimród is ott volt?! Legyen óriási örömöd a 2 csöppségben!!!

Gigi!

Én ezt a csákót megzabálom!!!! Na jó, nem várok tovább holmi honlap szerkesztésre, átküldök ma Neked néhány képet a kis krapekodról, amiket ablakpucolós-lekvárfőzös Fantomas csinált, mert egyik másik írtó jó. Szerintem.

Wishi-Mishi!!

Mit hallok??? HOgy ez a víz sehogy sem akar elhagyni Téged??? Kis Gyarmati Andreát hordasz a pocidban????
Nálad lányt érzek, magamnál kistököst.

Eper!

Teljesen rendben lesz minden holnap!!! Maga az altatás az egy fél perc, utána meg már arra ébredsz, hogy szívecske meg valami 7 +/- 3-as szám figyel a tenyeredben. Szorítok Neked!!!!

Inari!

Hihetetlen, hogy már be is fordult Kicsi Anna! Basszus, most örültünk a + tesztednek, és már itt tartunk?!

Melba!

Rólad ne is beszééljünk, aki már a gólyaszabadításon dolgozol. Na jó, de az 1,5 hónapos alapos előkészítést igényel!!! :lol:

Übi!

Nagyon szuper!! Mindjárt jön Kata is hasonlóan jó hírekkel!

Réka!

Szerencsére nem esik nehezedre a pihi azt tudom, így szépen ki fogják bírni a lányok a 37.hétig, aztán olyan szép nagy súllyal fognak bemutatkozni, mint a Stella fiúk.

Annám!

A ciszta rendeződött ugye??! Nem akarok pofátlankodni, ilyenkor tudom, hogy jobb nem beszélni róla, de tudd, hogy gondolok Rád!!!

Hajnesz!!!

Merre vagy?? Hiányzol!!!!

Juditom!

Mindjárt utaztok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akkor egy kicsit beszélek Pap Babáról is.
Most éppen kemény émelygéssel küzdök, mindjárt megyek is vissza vízszintbe, de már nagyon lelkiismeret furdalásom volt, hogy csak olvaslak Titeket.
Most épp ott tartok, hogy nagyon nem kívánok semmit, csak éhes vagyok. Tegnap már vettem sonkát is, mert ahhoz volt kedvem, pedig tudom, hogy nem kéne.
Tegnap felfedeztem a Hey-honak meg Béres A-nak egy új, nekünk való italát. Almafriss a neve, 60 % 100 almalevet és 40 % szénsavas vízet tartalmaz. Szóval almafröccs. Na ez jól esik, 1,5 liter simán megiszok belőle. Eddig az egyetlen dolog, amit bármikor szívesen fogyasztok.
Nagyon rossz ez a semmi sem ízlik, ugyanakkor rohadt éhes vagyok érzés. Remélem, hamarosan alábbhagy.
lkt

Hello csajok!!!!

Megvagyunk mi is, csak hol alszunk, hol nem; hol itthon vagyunk, hol nem. De ha tudok, olvaslak titeket, minden hírt hallottam.

Drága Roxika!!! Annyira szurkoltam neked és annyira szerettem volna, hogy nektek is sikerüljön, most olyan sok jó történt. Nagyon jó volt olvasni, hogy optimistán nézel előre, hihetetlenül becsüllek érte!!! Bármikor szívesen látunk mi is!!! Sok puszit küldünk!!!

Eperke!!! Millió drukk holnapra. Én mindenkinek csak azt szoktam mondani, hogy az egész lombik legjobb napja volt a pungis nap!!! Vigyél innivalót és ennivalót (én nem vittem :oops: )

Ági, millió drukk, hogy ez most végre sikerüljön!!!

Kata, tuti minden rendben a kistökössel, ügyi vagy, hogy be merted vállalni ezt az amniot.

Timikém!!! Egyed, igyad ami jólesik. Én sok okosat nem tudok mondani. Nekem sajna nemcsak hányingerem volt, úgy a 7-8. héttől. Úgy örülök nektek!!!

Annus!!! Remélem a cisztáknak annyi és végre kezdhetitek az utolsó stimut!!!

Szanika! Meggyógyult Andriska? Vannak még rokonok? Most akkor mi sosem mehetünk???

Stellus!!! Gyönyörűek a fiúk, hihetetlenül nagyot nőttek ők is és milyen ügyesek! Jól bírod? Én most kicsit kifáradtam, de lesz ez még így se :wink: !!!

Most ennyit bírtam, mindenkit puszilok nagyon!

Enigma
enigma

Gigi, lotto 5-ös :D , ez nálunk is elhangzott már!!!

Szanika, nem úszol meg minket nyaralás után, talán még jóidő lesz. A Panci sem olyan bátortalan már a fűben...

Ja és Kispál koncert van a szigeten, ide hallom...
enigma

Sziasztok!
Eszter!
Gratulálok!Csak kibújt végre az öcskös! :lol: Jó egészséget kivánok Nektek,megkuksiztam gyönyörű legényke! :wink:
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1155241478.31.gif[/img

Andi!
Itt is szívből gratulálok!] :wink:
Kép

Eszter!
Nagyon drukkolok ám Neked is! :wink:

Timikém!
Sooooookat gondolok rád!Nagyon vigyázz pocaklakódra!
:wink:

Többiek:
Bocsi,hogy most másnak nem írok külön. :oops: Itt minden ok,szépülget a lakás.Az ablakok már a helyükön,minden nap takarítok ezerrel de olyan mintha sose érnék a végére. :roll: Ja!Valaki kérdezte:Mallorcán voltunk.Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Eszter!
Most olvastam csak el az iwiw leveled. :oops:
Őszintén sajnálom.De én továbbra is nagyon szorítok,drukkolok.
De megértem ha most egy kicsit pihizel,feltöltődsz......... :roll: :wink:
Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok
Roxal
Bocsi, hogy közbe kotyogok, de tudom mit érzel. Nekem a 3 lombik allatt minden alkalomal csak egyetlen egy termékenyült meg. Hogy miért?! Nekem soha nem tudod a volt orvosom egyenes választ adni rá. Nagy nehezen annyit tudtam belőle kihúzni, hogy amikor vissza tesszik akkor bent nem osztodik tovább. Pedig én gondoltam arra is, hogy nem tudd megtapadni, és ezért szerettem volna olyan vizsgálatra elmenni, hogy a méhemet belülről rendesen meg tudják nézni. De ellenezte. Mert semmi értelme, hogy az Ő szavaival éljek!!!! Amikor Dévainál elöször voltam elmondtam neki, hogy eddig mi történt. És tudod mit kérdezet?! Hogy-hogy egy??? Hát amit tudtam és mondtak elmondtam neki. Olyan furán nézett rám.... akkor arra gondoltam, hogy egyedi esetek vagyunk... :(
Tudod én már nem is számítok arra, hogy egynél több fog nálunk osztodni, csak azt kérem mindig, hogy az-az egy ami megmarad maradjon is velem!!!! :cry:
Sajnálom!!! :(
De próbálj meg újra erőre kapni, mint én is teszem! Sírd ki magad, az rajtam is mindig segített. Remélem nem fogsz félre érteni, csak azért írtam le neked, hogy lássad te is, sajnos van ilyen is. De mindig menjél tovább, soha nem szabad feladni... :wink:
Pusz
kagyló

Wish
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Meg kérdezhetem, hogy hol vetted a méhpempőt? És, hogy mennyiért???? Pontosan mi a neve, milyen dobozos?? Előre is köszönöm a válaszodat! :wink:
kagyló

Loihi!!!! Jaj, nagyon nagyon gratulálok a pici fiatokhoz, megnéztem a képeket is, gyönyörűséges!!!! Olyan ügyi vagy és szuper, hogy ott így lehet szülni!!! Az ER rész kimaradhatott volna, de remélem mostmár minden OK.

Pocakosok!!! LKT-vel egyetértek. Úgy megy az idő, én is csak nagyot nézek mikor a számlálóitokat meglátom: 22, 28, 33!!! Őrület!!!

Dia, gyönyörűek a nyaralós képk, fantasztikus helyen voltatok! A betegségek is elkerültek, a lakás is szépül, örülök!!!

még alszanak a pockok.... :shock: :shock:

pussz
enigma

EPERKE,
rajtad ma a világ szeme!!! :D :D :D

Kép
szkatácska

sziasztok!! LKt köszi, ne is törődj egy kis rosszulléttel, a lényeg ami benned van.

Enigma jó lenne, bár nem merem már elmondni, de fájdogál a hasam.
Ági28

Sziasztok Lányok!
Kicsit ritka vagyok errefelé, tudom, de sajnos nagyon keveset bírok a gép előtt ülni, mert pillanatok alatt bedagadok.
Sajnos úgy tűnik, hogy ez mostmár végig velemmarad, de reméljük, rosszabb nem lesz. Ezért mindent megteszek, pihengetek sokat.
A kéz-/ ízületfájásomra is azt mondta dokinéni, hogy a vizesedéstől van és sajnos ikreseknél gyakoribb. De ez legyen a legnagyobb bajunk.
Házunk alakulgat, mostmár tényleg, talán jövő hétvégén költözünk, de ezt lehet, hogy korai még kijelenteni.

Kagyló!
Remélem, nem haragszol, hogy lebögréztem a tolltartódat!
De nagyon tetszett! És a lényeg, amit hoz magával... :)

Melba!
Hihetetlen jó, hogy ilyen ezermester az Urad!
Elvileg enyémnek is van ilyen vénája, de még nem nagyon mert nekiállni semminek.
Pedig ha csinál v.mit az tutti (pl. gyönyörű képkeretek)
No mindegy, majd az új háznál lesz külön helysége rá (szerszámoskamrássufnisműhely)..

Eper!
Ne mondj ilyen bókokat, mert zavarba hozol!!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen ma!

Mango!
Nem semmi, mi minden történik most Veletek!
Végülis mit sikerült a háziorvosnál intézni? Remélem, kiírt!
Ha nem, menj tovább, biztos van megoldás. Ha kell ötlet, priviben megírom.. :wink:

Cyprus!
Sok sikert Dévaihoz! Sajnos sokára lesz időpontotok, de ezzel nem tehetsz semmit.
Majd írj, hogy mi történt veletek..
Ha visszakeresel valahol egy táblázatot, amit Wish szokott felrakni, akkor megnézheted, ki hova valósi. Sokfelől vagyunk, meglátod.

Kismamik!
Nagyon jó lehetett a tali, irigykedem is kicsit.
És egyáltalán nem haragszom, sőőt, nagyon örülök, hogy szervezkedtetek a hátam mögött.
Szóval, már lehet is megbeszélni, hogy mikor jöttök hozzánk!
Legalább megnézhetitek a házat, adhattok tanácsot, hogy hova tegyük a csajok bútorait... :wink:
Köszi, hogy gondoltatok rám!

Erika!
Köszi! :) Bizony pihenek sokat, nem is tehetek mást. :)
De a Lányok tutti jól vannak, mert állandó a ramazuri odabennt.
Képet várjuk! Mi sajnos legutóbb is nagyon béna képet kaptunk, szinte felismerhetetlen rajta a babóca, de ikreknél ez már csak így van, túl sok a cucc odabennt, ami takarhat.

Kata!
Mézescsirke! Nnnyami! Hogy sikerült?

Timi!
Igen, én is gondolkodtam már, hogy hányunkon segített gurunéni. Meg azon is, hogy vajon tudja-e, hogy mi mind ismerjük egymást? Mert egyszer dumcsiztam vele erről és szerintem nem annyira, de talán nem is baj. Múlt héten, mikor volt 3-4 nehéz napunk lelkileg (talán nyavalyogtam is kicsit), akkor is néhány szóval tudott segíteni. Nagyon hálás vagyok neki!

Mindenhol keresem ezt az almafröccsöt, de még nem terjedt el eléggé. Majd csak eljut a mi utcánkba is..

Enigma!
Én tegnap nem láttam rajtad, hogy kifáradtál. És olyan jófejek a gyerkőceid, hogy őrület!
És döntöttünk, megvesszük a babakocsitokat! A részleteket majd megbeszéljük e-mail-ben, vagy telefonon, jó?
Ja és nem válaszoltál, ugye nem bánod, hogy egy druszát csinálunk a kislányodnak?
Ha olyan kis barátkozós, kedves baba lesz, mint Ő, azt pedig én nem fogom bánni!

Bizony, rohan az idő. És mostanában azon álmodozom, hogy jövőre mekkora babás találkozó lesz! :)

Sok puszi mindenkinek:
réka plusz a csajszik :)
Vendég

Sziasztok lányok!

Először is remélem mindenki jól van és szorítok eper!
Bevallom őszintén, hogy olyan kifejezések röpködnek néha a topikon, amiről gőzöm sincs, hogy mi is lehet az. Persze nem csoda, hisz lombik-témában egyáltalán nem vagyok képben, hisz az inszemmel is csak ismerkedem, de legalább ott már mindent értek.De igyekszem figyelni és tanulni!!

Nekem ma nagyon sikeres napom van. Reggel elmentem a Szabolcs utcába, hogy elkérjem az eddigi vizsgálatok leleteit és képzeljétek kiderült, hogy már csupán az EKG és a tüdőszűrés kell azokból, amiket kér a Dévai is. A Szabolcsban is megcsinálták az AIDS-tesztet, a hepatitist, megvan az immunológia... Annyira örülök!!!
Majd kedden kiderül, hogy mikorra kapok időpontot a Dévaihoz, de legalább mire mennem kell mindent tudok vinni a nyaralás ellenére és nem kell majd ezekkel eltölteni még plusz fölös időt.

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok! :lol:
cyprus

Sziasztok!
Ma eladtuk a lakást!!! :lol: :lol: :lol: El sem hiszem!!! :lol: :lol: :lol:

Eper, nagyon drukkolok mára is meg utána is! Minden klasz lesz és nemsokára Te is tesztelhetsz egy szép kétcsíkosat! :wink:
Kb. a 15-16. héttől már csak hasi uh-ot csinálnak, hüvelyin már semmi nem látszódik, akkora a baba. Mindjárt meglátod Te is, hamar ott tartasz majd! :wink:
Ha a kiságy készen lesz, majd megmutatom, naná! :wink:

Roxal, annyira szorítottam Nektek, reméltem, Ti is bezebrásodtok végre! Legközelebb tuti sikerülni fog, sikerülnie kell!!! Nagyon klasz vagy, kitartás! Még beleesik a köv. stimutok a jó szériába, meglásd!!! :wink: Már most küldök sok pozitív energiát Felétek, jó?

Wish, szívből gratulálok!!! Ilyen remek híreket!!! :lol: :lol: :lol: Legközelebb csodás szívhangotok is lesz majd! Mielőbbi jobbulást kívánok!!!

Loihi, nagy gratula az újdonsült családtaghoz! :lol: Igazán jó, hogy ennyi várakozás után ilyen remekül sikerült a szülésed! :lol: Kívánok magunknak is hasonlót! :lol: Noah nagyon szép, meglestem ám! :lol: Bátyus mit szól hozzá? Mitől volt a láz? Hogy bírod két picivel?

Cyprus, ez az, nagyon szépen alakul minden. Ilyen lesz majd a folytatás is, meglásd! :wink:

Duddu, igazán sajnálom, hogy kihagytad a talit, de most tényleg a pihenés a legfontosabb!!! Részvétem a vizesedés miatt, nem lehet egy kellemes dolog. :cry: Örülök, hogy alakulgat a házatok, hamar költözhettek már! :wink: Mennek a drukkok a lakáseladáshoz is! :wink: Nem semmi lehet, amit a két kiscsaj bulizik a pocidban! Ha csak abból indulok ki, amit a mi picifiúnk csinál! :lol:
Tényleg klasz, amiket a párom alkot. :wink: De ő is csak nemrég kezdte, csak én annyira boldog voltam tőle, hogy belelendült. :wink: Szerintem Nálatok is meghozza majd a külön helyiség a párod kedvét! :wink: Csak jó sok önbizalmat kell beléjük önteni. :wink:

Ági, sokat gondolok Rád, ill. bocs, Rátok!!! :lol: Szabi remekül hangzik. Pihenjetek nagyot és aztán észrevétlenül eljön a teszt ideje... :wink:

Kagyló, Veletek marad legközelebb és megy a drukk, hogy ne is egy legyen, hanem több! :wink: Jó? Dévai meghozza a szerencséteket, meglásd! :wink: Aztán majd csak Te is kapkodhatod a fejed, hogy hogy rohan az idő! :wink:

Dia, kitartás, lesz ott még rend és tisztaság! :wink: És milyen szépek lesztek utána! :wink:

Enigma, örülök, hogy jól vagytok! :lol: Nem lehet könnyű a két kis örökmozgóval! :lol: De élvezd ki minden percét, mert nem csak a pocakosoknál rohan ám az idő! :lol:

Timi, részvétem a semmi nem ízlik, de állandóan éhes vagyok érzés miatt. :cry: Kívánom, hogy mielőbb túl legyetek rajta! Sajna nálunk öt hónapig tartott, de bánja a fene! Van kiért! :lol: Kitartás!!! :lol: Aludj sokat és az segít átvészelni ezt a rosszullévős időszakot! :wink: Jó babanövesztgetést! :wink:
Igen, ez a másfél hónap jól hangzik, babámmal egyeztettük már a dolgot! :wink: Úgy küldenék itt mindenkinek egy-két gólyát, annyira kívánom! :wink:

Gigi, fiad tüneményes és fantasztikusan mutattok együtt!!! :wink: Szerintem ez így jó, mikor rosszalkodjanak, ha nem most? :wink: Persze én még könnyen beszélek, no majd meglátjuk másfél év múlva... :roll: :lol:

Anna, hajrá! :lol: Kívánom, hogy úgy "végződjön" az utolsó stimutok, mint Wishéknek! :wink:

Inari, Kata! Én is nagyon örülök, hogy sikerült ismét találkoznunk s egy jót dumcsiznunk! :lol:

Übi, örülök, hogy minden rendben Nálatok! :wink: Babamocorgás fantasztikus, soha nem lehet betelni vele! :lol: Attól még szeretheti a metrót, hogy induláskor mocorgott, szerintem. De az tuti, hogy remek a hallása. :lol:

Mangó, nagyon sajnálom ezt a suli dolgot. :cry: Szerintem nem kellene hagynod magad, de Te tudod, hogy képes vagy-e még ott dolgozni. Határozatlan idejű szerződéssel kötelező Neked munkát adniuk! Nem a Te dolgod megoldani a többit és nem kötelezhetnek Téged a táppénzre! Abszolút mocsok módon él vissza így a főnököd az infóval Rólad! :cry: És tíz évnyi meló után az a minimum, hogy most tekintettel legyenek Rád!
Remélem, jól sikerül a győri pihitek! :wink:

Mindenkinek sok puszi és nagyon jó hétvégét!!!
Melba

KépKép
melba

csajok eperhiradó!! :-)

A tenyerében egy szép nagy 10 szám egy szivecske kíséretében. Jól van, csak fáj a hasa!! :-)
Ági28

Ez igazán jó hír. Gratulálok.
Mennek tovább a drukkok, hoyg szépen osztódjanak.

wish

Kép Kép

wish

Sziasztok!

Wish,
nagyon szép a táblicsku! És főleg nagyon jól mutatsz te a sárga mezőben! Öröm ott látni téged!
Ööööö... lenne egy kis kiegészítenivalóm... :shock: nem mi várjuk Roland babát. Bár már sikerült volna választani nevet, de még nem tartunk ott. Roland babát Übi várja... :wink: adjuk neki vissza nevet, jó? :lol:
Alakul a légzésed? :roll: Egyenlőre legalábbis nem mész vissza dolgozni, ugye?

Ja, Judit nevében nem akarok belekotyogni, de azt hiszem a nevük mellől el lehet venni a Kaálit és a dokinőt, mert a Nyírőben folytatják, nem? Már ha egyáltalán kell vhol folytatni, hiszen spontán örömködés folyik... :lol:

Eper,
szuper a tíz petesejt! Nekünk mind a kétszer tizenegy petesejt volt, ennyiből bőven lesz, ami szépen megtermékenyül. Hajrá! :D

Enigma,
örülök hogy te is írtál! Jó olvasni, hogy jól vagytok, ti kis happy family. :D

Cyprus,
látod megy minden, mint a karikacsapás! :D

Melba,
lakáseladás, éljen, éljen, éljen! :D Én már csak tudom, milyen jó dolog nyélbe ütni az ilyesmit! Gratulálok! :D

Réka,
rosszul hangzik, amiket írtál a panaszaidról. Sajnálom. :cry: Sajnos a legtöbb amit tehetsz, hogy valóban betartod a dokinéni utasításait, bár tudom, milyen nehéz feküdni, nyugton lenni, mikor az ember menne, csinálná, főleg mikor még lenne is mit...
Én továbbra is benne vagyok a meglátogatásodban, szerintem a csajok is. Időpontot majd te javasolj, szerintem, elvégre téged akarunk majd megszállni! Szólj, hogy mikor lesztek fogadóképes állapotban és mi megyünk. :lol: Nekem csak az augusztus vége nem jó, de gondolom a találka úgyis inkább szeptemberre esne, hiszen ti is költözködtök, rendezkedtek.

Mézes csirke jó lett, a "körítés" nem annyira. Kicsit szenvedek az anyósommal, mert bár aranyos, kedves nő, vhogy mégsem találjuk vele Atival a megfelelő hangot. Kicsit olyan, mintha álomvilágba élne. A gyerkőcöt is nagyon várja, ami érthető és természetes, de néha olyan dolgokkal áll elő, hogy csak kamillázunk, mi van. Elsőként a szülésre akart volna bejönni, aztán ő akarta megvenni az általa kiszemelt babakocsit, most meg jönni akarna, amikor megszültem. Segíteni a háztartásban és (ami nekem a legszörnyűbben hangzik) segíteni ellátni a babát. Nem akarok elbizakodottnak tűnni, de csecsemő- és gyerekápolói végzettséggel (is) és a családban nevelgetett sok gyerek után úgy érzem, semmi gyakorlati gondom nem lesz a gyerek ellátásával (ez nem egyenlő azzal, hogy nem fogok izgulni), igenis én szeretném fürdetni, ellátni, nem kell hogy más tegye még akkor se, ha elsőre esetleg bénázunk egy kicsit. Azon kívül úgy gondoljuk Atival, az első heteket szeretnénk (még jó hogy ünnepekre esik) elsősorban hármasban (na jó, Virággal) eltölteni, hogy megszokjuk egymást, hogy örülhessünk a kis szemünk fényének. Ne értsetek félre, nem akarom én elzárni senki elől, de azt sem szeretném, hogy akár anyósom, akár tesóm vagy bárki itt lakjon nálunk segít jelszóval és mindenbe beleszóljon, ne lehessünk úgy ahogy nekünk jólesik.
Bocsi, ez kicsit hosszúra nyúlt, de talán másnak is akadnak ilyen gondjai.

Babus egyébként jól van, nagyon sokat mocorog. Ma - talán először úgy igazán - jobb oldalon rugdosott, ami azért érdekes, mert eddig zömmel bal oldalon tett-vett és a köldököm környékén. Kiváncsi vagyok, milyen pózba vághatta magát... :D Apa előtt továbbra is szemérmes, ha ő teszi a pocira a kezét, szinte biztos hogy abbahagyja az érezhető mocorgást. Így apának zömmel annak nézegetése jut, mikor látványosan rugadalózik és a hasam ki-be süpped. :D

Na, szép hosszú lettem, le is szakadok innen. Mindjárt jön a keresztlányom, itt lesz a hétvégén.

Puszi, Kata

Kép
szkatácska

Eperke :D , ügyi vagy!!! 10 az szupi!!! Pihengessél és várjuk a további fejleményeket!

Rékám :) , örülök, hogy így döntöttetek. Írd meg majd pontosan, hogy mikorrra kéritek, nekem október is jó ha addig nincs hová tenni, vagy csak útban van. Illetve addigra mosnám ki a huzatot, mosnám le a vázat, stb, hogy már ne is porosodjon sehol. A lányok meg csilivili kocsit kapjanak!!!
Ja, a nevet elfelejtettem. Persze hogy nem haragszom. Még mondani is akartam, hogyha valaha lesz még egy lányom, ő valszeg Luca lesz :D :D .
Még valami! Kérlek tényleg pihenj mostmár amennyit csak bírsz. Bírd ki ezt a 8 hetet már valahogy, ez nagyon fontos. Minden más ráér!!!!!

Wish :) , jobban vagy? Jók a képek :) :) (Roland :lol: :lol: )

Katám :) , pont így gondoltam én is - anyós. Aztán be kellett vallanom, hogy jól jön a segítség. Teljesen egyetértek, hogy az első napok a családé. Ismerkedjetek, élvezzétek, hogy család lettetek. De az a tapasztalatom, hogy ha van segítség, élni kell vele. Nyílván tisztázd, hogy ne szóljon bele semmibe, mert ami anno "divat" volt, az ma már rég megdőlt és te nagyon jól tudod mit, hogyan kell csinálni. Persze fogja meg, de eleinte szerintem annyi. Fürdetés, pelusozás sokkal később. Amire viszont befoghatók, az a főtt étel!!! Azt még Ati is el tudja hozni, te meg pihensz, ez fontos lesz. Ha kibírod, hogy ott legyen nálatok valamennyit, akkor még esetleg a vasalást is bevállalhatja :lol: . Illetve sétálni elviheti - az is 1-2 óra pihi. Szerintem, de majd meglátjátok. Persze ez 2 gyerkőcös tapasztalat. Egy gyerkőccel biztos sokkal könnyebb :lol: :lol: :lol: - ezt hallottam :wink:
Szülésnél bent? :shock: :shock: :shock:

Ági :) , hol van még a teszt??? A hasfájás bármi lehet! Nagy drukk!!!

Melba :) , őrület, hogy tényleg mennyire rohan az idő!!! Ki kell élvezni minden vissza nem térő pillanatot. Az ikrek mindjárt 1 évesek....

Cyprus :) , sok szerencsét Dévainál!!! Minimum olyat mint amilyen nekünk volt :wink:

Voltunk ma Gigiéknél, nagyon jó volt. Olika szuper édes volt, mint mindig. A gyerekeim egyfolytában Kevint szekálták, nem győzött menekülni :lol:

pussz
enigma

Duddu :lol:
Nem haragszom! :wink: Hiszen tényleg nem látszik rendesen a képen, csak ha nagyobbra akartam, akkor nem fogadta el, és így nem tudtam berakni... :( Képet raksz fel?!
Melba
Köszönöm! Tényleg nagyon szuper lenne ha szerencsét hozna :!: :roll:
Wish
Te haragszol rám :?: Soha nem válaszolsz nekem... ha valamivel megbántottalak légyszíves írd meg. Hogy legalább elnézést kérhessek tőled. Hiába tőröm a fejem nem jut eszembe, hogy írtam volna bármi rosszat is neked... :(
Eperke
Nem semmi, ebből sikerülnie kell!!! Csak így tovább... :wink:
kezem lábam xxxx-ben!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

ááááááááá megnyomtam valamit és minden kitörlődőtt amit írtam :(

Kagyló :)
Ne haragudj, egyáltalán nem bántottál meg és én sem akartalak megbántani. Kicsit szétszórt vagyok. Visszaolvastam és láttam, hogy nem csak neked nem válaszoltam :( :oops:
A méhpempőt a Lehel piacon vettem a méhészboltban. Nem emlékszem hény gramm volt, de ötszáz valamennyi forintba került, és a hölgy azt mondta, hogy fél kiló mézbe kelll belekeverni és egy havi adagnak felel meg. Gondolom más méhészboltban is lehet kapni. Illetve gyógyszertárban/gyógynövényboltan lehet kapni kapszulában. Inari úgy szedte.

Inari :)
Vass doki azt mondta, hogy jövő hétre kérjek időpontot Dévaihoz. Majd kedden lehet felhívni Dévait, amit gondolom kb ezren fogank megtenni. Nem tudom, hogy miért kell ilyen hamar visszamennem, talán a hiperstimuláció miatt.

Azt mondták, hogy teljesen elmúlni majd a 12. hétre . De én megelékszem a tünetmentességgel. Ha nem fáj semmi nem zavar, ha nagyobbak a petefészkeim :)

Enigma :)
Nagyjából átaludtam napot. Nem lett jobb, de ha nem mozgok akkor nem fáj. Úgyhogy lustizok :)

Szóval ne keresztanyáskodjak :lol:
Bocsi, valamiért hozzád ugrott be a Roland. Javítom :)
Farkasékat már javítottam, mert miután feltettem a táblát én is rájöttem, hogy már nem járnak a Kaáliba.
Anyósod nem semmi. Bár hallottam enneé durvábbakat is. Bár a szülés elég haj,eresztő. Mondjuk az vígasztaljon, hogy ezek szerint közel érez magához és szeret téged. Különben biztos nem jutna eszébe, hogy be akar menni.

wish

Sziasztok!

Lányok, mindegyikőtöknek nagyon köszönöm a drukkokat. :oops:
Ma telefonálhattunk, hogy mi lett. A punkciókor 10-et szívtak le, ebből egy sajnos megsérült. 9-et szúrtak meg, és ma reggelre 8 osztódásnak indult. Hála Istennek!!! Hétfőn beszéljük meg a továbbiakat.
A hasfájás meddig van ilyenkor :?: :roll:

Ági! Köszönöm a telefonokat, olyan kedves tőled. A pocakfájásod- nagyon remélem- jót jelent, nagyon szorítok nektek!

Wish! Hogy vagytok? Pocakod?
Szerintem is a hipered miatt rendelt be hamarabb a doki. Olyan klassz érzés lesz majd megkukkolni a kicsit! :lol: (Csak a 12. hétre szívódik fel a folyadék ? :shock:)
Láttam a táblázatot, köszi, hogy belevettél. :lol:

Enigma, az ikrek már biztos hatalmasat nőttek. És hallom, Panci sem fél már a fűtől. :lol:

Duddu, szomorúan olvasom, hogy a duzzadás állandósult. :cry: A költözés még biztos fárasztó lesz, de legalább megkezdhetitek a fészekrakást.

Melba, gratula a lakáseladáshoz! :lol:

Kata, anyósod nagyon aktív! :lol: Enigma tanácsai jól hangzanak. Kérdés, ezekben is szívesen segít-e. :D Az látszik, hogy szeret téged.

Cyprus, nemsokára nálad is úgy felpörögnek az események, hogy csak a fejed kapkodod majd. :wink:

Kagyló, nagyon jók az idézetek. Elgondolkodtatóak. :)

Timi, remélem, a tünetek ellenére azért tudod élvezni a kismamaságot. Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de ezek az émelygések és egyebek 3 hónapig szoktak lenni, nem? Szerencsére a kis pocaklakód ebből semmit nem észlel, vígan cseperedik.

Gigi, Inari, Roxal, Madaran, Boszti, Farkasok Juditja, Vanda, Stella, Szani, Dia, Loihi, bocs, hogy most nem írok külön, puszi nektek!-Eper
eper1

szevasztok csajok!
megjöttünk a győri nyaralásból is (azaz kicsit mellőle egy fürdős pihenőparkból), nagyon szuper volt.
azt hittem, Epernek hétfőn kell drukkolni, minden izgiről lemaradok! De azért így is nagyon örülök a dolgoknak! Szorítok ezerrel. Akkor hétfőn lesz a nagy nap? Nekem a pocakom a beültetés utáni 2-3 napig volt még érzékeny, de már közel sem annyira persze, mint a punkció után.
Nagyon köszönöm a válaszokat a munkahelyi miériámra, Melba a szívemhez szóltál. Eprem, neked is köszi a sok figyelmességet. Jövő héten felveszem a kapcsolatot egy munkajogásszal, remélem előbbre jutok. Az meglepett, hogy dévai nem ír ki táppénzre minket, ezt nem is értem igazán. Ti hogy oldottátok meg az otthoni pihenést? Nekem az 1. lombik a nyári szünet alatt volt, tehát nem volt téma. De most az lesz. Főleg jelen helyzetemben.
Wish, remélem minden ok. Elég rémálom ez a hiper, húsevés, vízivás! De nálad van értelme, kitartás. Tudom, hogy nehéz.
Timi, irigylem az "állapotod"! Remélem hamarosan én is így leszek!
Loihi, milyenek az első napok a picurkával?
puszi nektek, k
mango29

Eperke!
Továbbra is mennek a drukkok, de nagyon szépen haladtok előre!
Sajnos hasfájás ügyben csak jókívánságaimat tudom küldeni tanácsok helyett, mert fogalmam sincs róla.

Melba!
Gratulálok a házeladáshoz! És irigyellek is kicsit.. :wink:
De hiszem, hogy hamar elmegy a miénk. Babókban is hittem, belém is költöztek. :)

Cyprus!
Jó kezdet, szép folytatás, csodás vég... :) :)

Wish!
Köszi a táblát! Húúú, tök jó látni a változásokat benne!
Remélem, szép lassan a többiek is adnak majd munkát Neked!
Hogy állsz a fájdalmaiddal és az egyéb nyavalyákkal?
Pihi, pihi, pihi!!

Katám és Többiek!
Köszönöm! :) Jövök majd dátummal, csak költözzünk be. Alig várom, hogy véndögül láthassam a népséget! :)

Ez az anyós téma nagyon kellemetlen. Ennek kapcsán mi is újra átbeszéltük, hogy hogy is kívánjuk majd megoldani a dolgokat. Háááát, nem lesz könnyű.
Sajnos itt nekünk kell határozottnak lennünk és a saját kis új családunk életét magunknak alakítanunk..

Enigma!
Ezek szerint nagyon egyezik az ízlésünk babanevek terén.. :) :)
Babakocsi ügyben, hamarosan írok.

Lányok!
!!HELP-HELP!!
Egy kis segítséget szeretnék kérni: Lerobbant a burkolónk! :( :(
Nem tud valaki egy szépen dolgozó burkolót (csak hidegburkolat), aki mostanság, azaz a köv. héten ránk érne?
Már csak ezen múlik az a hülye költözés. Jövő hét végére minden egyéb meglenne, de fürdő és konyha nélkül nem igazán érdemes nekivágni.. Kb. 60 nm-ről lenne szó.
Hátha valamelyikőtök rejteget a zsebében egy pont miránk váró telefonszámot, vagy akár egy burkolót..... hi-hi :)
Köszi előre is!

Puszi Mindenkinek:
réka
Vendég

Nagyon jó!
Drukkolok, hogy hétfőn is hasonló jó híreket kapjatok.
Nekem volt olyan, hogy 3-4 napig fájt a hasam, de kb a harmadiknál rájöttem, hogy mivel a bébik még Gazdagréten üdülnek, nyugodtan bevehetek egy algopyrint és úgy gyorsabban elmúlt. Ha meg nagyon fáj, akkor tudod... :arrow: kórház.
Remélem hamarabb felszívódik egyébként a víz :)

Nem megyek vissza még dolgozni, majd csak ha jól leszek.
Mint ma kiderült, még nem vagyok. Elmentünk egy esküvőre, ahol az eskövőt követő kerti partiból fél órét bírtam, majd hazajöttünk és négy és fél órát aludtam utánna egyhuzamban :)

Mangó :)
Boldogan szenvedek :lol:
Azaz annyira nem szenvedés, ha nem ugrálok, nem vészes.
Táppénzel kapcsolatban, csak az van, hogy kell egy megértő háziorvos. Illetve a törvény szerint a munkahely köteles elengedni legalább fizetésnélkülire.

Réka :)
Úgy érzem lassan javulok, bár ki tudja, mi van odabenn :)
Burkoló ügyben megpróbálom megkérdezni az építkező munkatársaimat.

wish

Eper!

De jóóóóóóóóó!!! Ebből simán lehet blasztó baba is:):):)
lkt

Eper!
Nagyon jól indult ez a punkció, gyönyörűek a számok. Ebből tényleg minden lehet, drukkolok nagyon holnapra.

Roxal! Felesleges lenne tovább ragoznom, sajnálom... :cry:

Wish! Valóban nagyon szép a hálózsák mérete, csak így tovább. Elmúlt már a szúrás a levegővételnél? Azért ez egy kicsit idegesít, na legyen semmi baj egyáltalán.

Timi! Micsoda öröm lehetett látni a szívdobbanását, nagyon irigyellek. Próbáld megtalálni mit is ennél szívesen, és mindjárt jobban leszel.

Loihi! Gratulálok Noah-hoz, csodaszép baba, mint Nimród is. Külön szerencse, hogy ilyen szép volt a szülés, további sok tejcsit, és éjszakai alvást.

Én csütörtök óta az ágyat nyomom, elkapott ez a francos influenza, kellőképpen szarul vagyok megint. :cry:
vanda978

Nincs nagy forgalom :) Még a késői kelésemmel is az első lennék ma? :)

Gyere a hírekkel, nagyon drukkolok a bébiknek, remélem kitartottak a hétvégén.

Vanda :)
Nyár közepén influenza?
Jobbulást, remélem hamar meggyógyulsz.

Képzeljátek, már egész jól kapok levegőt, ezek szerint lassan rendeződnek a dolgok odabenn. :D Kárpótlásul tegnap a nyeléssel voltak problémáim. Egész nap olyan érzésem volt, mintha egy nagy falat kaja meg lenne akadva valahol a nyelőcsövem alján. Bármi is volt, az éjjel sikerült valahogy mégis lenyelni, úgyhogy most minden ok.
Viszont konstans álmos vagyok :)

wish

Sziasztok Csajócák!

Húúú Eperke!
A topik szeme Rajtad!
Várunk a hírekkel! De én nagyon bízakodó vagyok!

Wish!
Jó hallani... ööö.. olvasni, hogy javulgatsz.
Hogy mi van odabenn? Hát egy cseppnyi dobogó szívecske, aki már alig várja, hogy Anya megpillanthassa!! :)
Az a gombóc v. mi a szösz lehet ám az emésztésed változása miatt is. Legalábbis nekem az elején volt hasonló, csak talán nem ennyire konkrét. Úgy éreztem, mintha állandóan izgulnék és gombóc lenne a torkomban, de az emésztésemtől volt. Erre is csak a sok folyadék jó... :wink:

Találkoztam Seszivel!
Nagyon-nagyon örült! Tulajdonképpen tök odavolt!!! És Timinek is!!! :)

Vandalino!
Én is mindig nyáron szoktam ilyen beteg lenni.
Szegéééény. Mielőbbi jobbulást Neked! Igyál sokat!

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Eperke, hát szorítok és sokat gondolok rád! Csodálatos napod van ma, remélem nagyon jól érzed magad! Majd mesélj, kérlek!!

Szegény Vanda, sajnálom, hogy nem érzed jól magad!
Annak viszont örülök, hogy Wish jobban van!

Duddu, egyszer mondtál valami ötletfélét, hogy megosztod velem a táppénzes nyavajámmal kapcsolatban! Örülnék, ha a
kat-pult@freemail.hu-ra el tudnád küldeni az észrevételeidet!
Megköszönném!
Szép napot nektek!
ui: Melba, mizujs veled?
puszi, k
mango29

Sziasztok!

Eper, folyamatosan mennek a drukkok ezerrel!!! Remélem, ugyanolyan szuper híreket kapunk ma is, mint pénteken!!! :lol: Nagyon ügyi vagy és nagyon ügyi babákat is kapsz vissza!!! :lol: Szóval hajrá babócák!!! :lol:

És Te, ill. Ti, Ági hogy vagytok??? Drukkok Nektek is mennek!!! :wink:

Kata, köszi a gratulát! :lol: Hogy vészeltétek át ezt a kettősfrontot teliholddal??? Remélem, jól vagytok!!!

Húha, most látom, Enigma, hogy akár még egy napon is ünnepelhetnek gyermekeink! Mármint szülinapot. :lol: A mi napunk okt. 2., de simán bármi lehet. Mert okt. 2-t tuti megvárjuk, babánkkal egyeztettünk... :lol: Eszméletlen, hogy már egy évesek lesznek az ikrek! :wink:

Kagyló, jó az idézeted! :wink:

Timi, hogy vagytok? :wink:

Mangó, ha az első lombikod nyári szünetre esett, akkor még szemetebb a főnököd.... :cry: :cry: :twisted: Szóval neki ebből még semmi kellemetlensége sem volt??? :cry: A rohadt életbe, akkor miért főnök ő, ha ennyit sem tud elintézni? Kíváncsi vagyok, hogy mit mond a munkajogász, majd számolj be, jó? Ne hagyd magad szerintem, de ne idegeskedj, mert annyit viszont nem ér. Neked most csak szépre és jóra szabad gondolnod!
Köszi kérdésed, jól vagyunk. Kivételesen csak kicsit viselt meg a front. :wink: Rend is alakul... csak el ne kiabáljam! Lassan én is elkezdhetek alkotni a babasarok díszítésére - már alig várom! :wink:

Ez az, Duddu, hamar elmegy a lakásotok, nyugi!!! Drukkolok!!! :wink: Nekünk végül az ingatlanos adta el...
Remélem, sikerült burkolót találnotok! Sajna nekünk is kellene, úgyhogy nem tudok segíteni. :cry:
Pihenj sokat!!!
Mi van Seszivel? Továbbra is csak munka-munka-munka....?

Wish, 4 és fél óra alvás - jól hangzik. :wink: Növeszd csak szépen a babódat! :wink: Örülök, hogy jobban vagy egy kicsit! :wink:

Vanda, Te is látni fogod még idén a babád szívverését!!! :wink: Őszintén kívánom!!! De ahhoz először is ki kellene gyógyulnod az influenzából! Mielőbbi gyógyulást!!!

Judit, Ti mindjárt utaztok, nem? Nagyon jó pihenést és feltöltődést Nektek!!! :wink:

Mindenkinek sok puszi!
Melba

KépKép
melba

Réka!

Burkoló: Tóth János 30/9547-198. Biztos szépen dolgozik, de nem tudom, hogy vállalni tud e. Ha még aktuális, próbáld meg, s hivatkozz nyugodtan rám. Kollégám volt régebben.

Eprencs!
Mi volt reggel? Egész nap lerágtam a körmömet érted.

Wish!
Örülök, hogy jobban vagy már, csak így tovább. Pihenés, husi, víz.

Enigma!
Hozzánk is benézhettetek volna, ha már úgyis arra jártatok. Sebaj, majd legközelebb.
roxal

Roxal!
Nagyon köszi!!
Megírnád a vezetékneved priviben, v. mail-ben?
És akkor már hívom is!

Köszi még egyszer!
réka
Vendég

Réka!

Odor :lol:
roxal

Csak bekukucskáltam. :lol: Jó éjt Mindenkinek!
Kép Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Kicsit megkésve az ígért kép: (hült helye :shock: :lol: )Mit csinálok rosszul? ja, mégis sikerült...csak alulra :oops: :oops: :oops:

Anyós:
Enyém a kórházi szobába akart betörni, miközben az szoptatással próbálkoztam Nimróddal, mondván, hogy ő megnézi. :shock: Hozzáteszem, ő nem szoptatott.
Előtte meg be akart hozzánk költözni az 50nmes panelba, hogy majd ő segít. Köszi, inkább ne! Jól besértődött, hogy majd megbánjuk meg ilyenek.
Nem bántuk. Tök jó volt együtt és bár nekem 0 tapasztalatom volt, abszolút nem hiányzott.
Szóval, ha úgy érzed nem kell, nyugodtan mond meg neki!
Kép

loihi

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenki jól van és minden úgy alakul, ahogy azt mindenki szeretné.

Duddu:
: pihengess sokat, hátha úgy jobb lesz és nem dagadsz be nagyon. De jó nektek, hogy alakul a házatok! Akkor hamarosan költözés!

Melba:: Nektek pedig hatalmas gratula a lakás eladásához. Nagyon irigyellek ám! Mi kb. 3 hete áruljuk a lakásunkat, de most per pillanat úgy érzem, hogy soha nem fogunk túladni rajta. Pedig úgy szeretnénk már tovább lépni!

szkatácska, enigma:: nagyon szépen köszönöm a drukkokat, remélem tényleg szarencsét hoz a Dévai. Tegnap este megint sikerült kicsit mélypontra zuhannom és azt hiszem nem bírnám ki, ha megint csalódnom kéne a nőgyógyászban. Képzeljétek, tegnap avattam be a húgomat az egészbe (még most is csak ő tudja), mert nem akartam, hogy a család idegeskedjen a kivizsgálások alatt. Elmeséltem neki a kivizsgálásokat és az 1. inszemet, no meg a stimulálást és a szabi miatt leállított inszemet... Hát mit ne mondjak teljesen kiakadt a doki hozzáállásán, hogy stimulál, majd egy karszéttárás kíséretében elejtett "ja, bocs én szabin vagyok" stílustól. Azt mondta, hogy tök igazam volt, hogy elegem lett belőle és hogy beolvastam a dokinak. Na és a lényeg: a húgom (aki szintén doki) most hívott, hogy beszélt bent a főorvos kolléganőjével aki kedves ismerősöm és felvázolta a helyzetemet és tanácsot kért, nos a dokinő kapásból rávágta, hogy csakis a Dévai!!!! jöhet szóba. Ő nagyon jól ismeri, imádja, együtt jártak egyetemre+16 évig együtt dolgoztak és fel is hívja nekem nagyon szívesen. Persze én már előtte felhívtam a Dévait és nagyon rendi volt, mondta, hogy sajna csak sokára tud időpontot adni a szabija miatt, mondtam, hogy az nem baj mert én meg sokára szeretnék időpontot kérni. Így szeptember 25-én 15 órára megyek hozzá!!
Már nagyon várom!!

Eper: nagyon drukkolok, gyönyörűek az eredmények!!!!

Wish: : Akkor neked pedig mielőbbi tünetmentességet kívánok!

Bocs, hoyg ilyen hosszú lettem. puszi mindenkinek
cyprus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?