Tűzmanó, nagyon sajnálom a cukros és az AFP-s mizériádat. lelkiismeretlenség ezt csinálni egy várandós nővel... De lényeg a lényeg, most minden ok
A hízás-téma annyira kiborító, főleg, ha egy dagadt tehén kezd el példálozni a kalóriákról. olyan szemétség! ereszd el a füled mellett a megjegyzéseit, a természet úgyis tudja a dolgát.
Csak még egy gondolat a táppénzről - a dokim a 24. héten simán, szó nélkül írta a háziorvosnak a javallatot, mert egyébként a háziorvos ír ki betegállományba, nem a nőgyógyász és azóta is táppénzen vagyok. csak most kapott gellert a dokim, hogy az utolsó hónapra már nem adhat javallatot, mert az szabályellenes. Komolyan, örülnék neki, ha pont szabin lenne vagy nem tudna bejönni a szülésre, a szülésznőm úgyis jófej és rajta múlik minden. A doki 60-80e forintjának pedig meg lenne a helye máshol is.
Siba - nekem is elakadt a szavam, amikor olvastam a beszámolód, de lényeg, hogy minden ok.
Bujka, de jó hogy itt vagy megint! Húúú, ti aztán nem tétlenkedtek így az utolsó percben... Most akkor azért drukkolok, hogy NE induljon be a szülés addig, míg át nem költöztök az ideiglenes otthonotokba. Kitartás Neked!
Áron/Andi - nagyon szép a szüléstörténeted, Simon pedig gyönyörű kispasi! Olyan fejlett, szép baba!
(mea culpa, már többször akartam írni, hogy nem emléxem rád
képzeljétek, voltam védőnéninél meg a gyerekorvosnál, elég szimpi a dokicsaj, nem túl fiatal, de szerintem nem lesz gond. megkaptam a recepteket, de majd akkor váltja ki a Kispapa, ha már meglesz Ricsi. Védőnéni megdícsért, hogy csak 10 kilót híztam és annyira nyugodt, pozitív személyiség vagyok, érzi, hogy a baba is ilyen lesz.
Ja, Kispapa kitalálta, hogy ő nem fogja kibírni a 10-15 órás vajúdást, mert az milyen unalmas (!) és majd hazajön a kórházból, aztán visszajön a kitolásra. Na, olyan üvöltést kapott tőlem ezért
mostanra viszont jobb belátásra tért.
Viola, mi a helyzet?
puszi,
Krisszi