Sziasztok!
No,gyors leírás az utazásról

!
Szóval kedden mentünk fel,szerdán még itt volt Bp-en a hajó,így délután elmentünk a csodák palotájába,ami szuper,mindenkinek ajánlom!!!!!

Nem csak gyerekeknek nagy élmény,felnőtteknek is

! ott voltunk zárásig(így sem tudtunk mindent megnézni),aztán indultunk is el.
másnap Pozsony,ott,mivel esett az eső,bevásárló központba mentünk,jól elvoltunk,szuper cuccokat vásároltunk a gyerkőcöknek

.péntek Bécs,ott is egy kis vásárlás a szülinapokra,aztán este mentünk a práterbe,óriáskerék,repcsizés,elvarászolt kastély stb....

szuper volt,bár már romlott az idő.
Szombattól hétfőig ki se dugtuk az orrunkat a hajóról,mert Passau felé szó szt ősz volt...

Zuhogott egész nap és fújt a szél,volt vagy 10 fok...

ennek az let at eredménye,hogy olyan áradás lett a Dunán,hogy még éppen le tudtunk jönni Pestig...Aztán le is zárták a bécsi zsilipet...
Node azért a hajón is szuper volt,kb 20-szor láthattam a Verdák c. aranyos rajzfilmet

! Bulcsú vezethette többször a hajót

,aminek nagyon örült,persze a végére önállósította magát,rá is kellett szólnom,hogy ez nem játék

!
Jókat ettünk-ittunk amúgy,szóval azért jól éreztük magunkat

!
Képeket majd dobok fel,amint lesz időm lekicsinyíteni őket,meg átválogatni,mert azért csináltunk párat

!
Angel
Ez már tényleg icipici csoda lesz

!vagy a legnagyobb?
Áfonya
Írj abba a topikba,dumcsizhatunk ott is,aztán majd előkerülnek ám a többiek is

!Csak néha leül a topik,mert midnenki keresztszemezik ezerrel

!
Nekem is vannak olyan fórumok,amik nem szimpik valami miatt.Sőt,van olyan ismerősöm,akinek pl pont a babanet nem szimpi

!Amúgy a keresztszemes társaaság honlapján is van fórum

.Ott vannak mindiog új infók.Én most akarok egy új fonalat kipróbálni,annak van a DMC-nek megfelelő minde színe,mert általában a minták ezzel a fonallal vannak megadva

...
Kokusz
Köszi,jó volt

.
A görbédet belinkelnéd?

Mikor volt barnázás?
Pusztok,vége a melónak

.