A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

ZSan: Andrew Vajna ? :) Kár, hogy nem jöttetek :(
Elviheted a telódat a tamagocsi temetőbe...

Képeket mindjárt nézzük!

Ancsi: ;) no problem

Olyan neveket mondtok, hogy csak :shock: Keve pl...
de az a szép a mi világunkban, hogy nem vagyunk egyformák :)

Vic: olyan jó lesz neked nemsokára ! És most is olyan jó!
KisMarcitól én is elérzékenyültem mert Kamilla már "olyan nagy" és annyira jó egy ilyen kis bébi !!! De látván Dóci és Marci közti évkülönbséget ez újfent megerősített abban, hogy jól gondoljuk a kettecske eljövetelét :)

Játszó szuper volt! Kamilla nagyon kis édi volt ilyen koszosan :) Ennyi homok kell neki ;) muszáj koránkezdeni, hogy szokja a pocak . Amúgy szerintem csak annyit nyalogatott le, ami a játékokon volt.
Persze többi baba is nagyon helyeske és tényleg ÚGY nőnek, hogy iszonyat és mi aztán látjuk a változást, merthogy ritkán látjuk egymást, nem?

Ja és Neet: :mrgreen:

Indi: szegény kis fostos Dominó :( És szerintem simán lehet fog is! Jobbulást!

No menek aludni.Szakáll veletek!
Rylie
rylie

Rylie, attól egy anya sose tudja megvédeni a gyerekét, ha csúfolják. és élete során vszínű mindenkivel előfordul, de ha ügyet sem vet rá az ember, akkor hamar abbahagyják - az én anyukám ezt a tanácsot adta, és bejött :) egyébként bármibe bele lehet kötni, én Orsolya vagyok (Gabi :wink:), voltam korcsolya, pocsolya, orsó-korsó-szaros-borsó stbstb. de egyik se tartott tovább pár napnál.
a kislányomnak ráadásul ott lesz a nagy és erős Isti bátjya, aki majd megvédi :D

Indi, átérzem a helyzetet :( mindent nagyon jól csinálsz! remélem hamar javul is drága pici Dominó pocogója!

Ancsi, jók a képek! Emma annyit nőtt, alig ismertem meg :D Kamilla harizsnyája tényleg rulez :D kár, hogy Marciból csak pici látszik, én is nagyon kíváncsi vagyok rá!

Istinek tegnap kis hőemje volt a szuri után, és dülöngélt jobbra-balra, úgyhogy inkább nem mentünk, csak itthon pihentünk, játszottunk. este pedig felfalt egy habszivacsdarabot :shock: sose hagyjatok olyan játékot az ágyában, amit esetleg meg lehet enni :!: :roll: egyébként kapott vacsit...

votiv 8)
votiv

Votiv!
és mi lesz a habszivaccsal? :(

Indi!
jobbulást a hasmenéshez. ekkora mérvű lehet, hogy sok már egy fogzáshoz, úgyhogy biztos az van,amit mondtál. nekem múlt héten volt hasmarsom, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget, mert más gondom nem volt, kb. 1 hétig minden kaja után mentem. mi az a tea, amit írtál?

Bogárka!
drukkolunk!
ancsipancsi

Tali nagyon jó volt! Emmának fantasztikus barna szemei vannak, Kamilla "szakállán" meg azóta is jókat derülök, és eszméletlen, mennyire nem emlékszem már, mekkora volt Dóci fél évesen :)
Lencsi nagyon profin homokozik, Bálint pedig majdnem az egész játszóteret benégykézlábazta :D Fanni pedig egy kis energiagombóc :)
A végére befutott Dóci is, annyira édes volt, a nyakamba vetette magát, és megpuszilt :)
Marci meg végigaludta az egészet, sőt, utána elmentünk fagyizni, meg Dóci még tombolt egyet a másik játszótéren is, fél7-re értünk haza, közben Marci evett egyet, aztán aludt tovább :D

Zsan,
dehogy haragszom, de nagyon sajnálom, hogy nem láthattalak! Majd legközelebb :)

Zanza,
kár, hogy veled már nem találkoztam :)

Den,
utána denizsa-emlékfagyizást tartottam :D Ha legközelebb arra jársz, és van mogyoró-fagyi, ki ne hagyd, világbajnok!!!!

Rylie,
nagyon jó volt végre személyesen is megismerkedni, Kamilla szépséges kislány! Ezek szerint ti is kis különbséggel tervezitek a következőt? :)

Votiv,
meg mire felnőnek ezek a babák, már körül lesznek véve mindenféle ritka és szokatlan nevű gyerekkel, szerintem emiatt már nem is fogják őket csúfolni... vagy nem emiatt fogják :)

vera
kisün

Indi,
Dominónak nagyon gyors gyógulást! Ilyen szempontból nagyon jó ez az idő, a hasmenés kánikulában sokkal rosszabb! :)

v
kisün

Bogárka,
remélem, kiderül, hogy az antibio végleg kiírtotta a bacikat! :) Kiváncsi vagyok, ki a magyar lyme-szaktekintély?
kisün

Ancsi, már kijött :shock: :lol:

Kisün, nagyon jól nyomod a kétgyerekes figurát! :D te leszel a példaképem! :D

Bogárka! én ezt most nem értem, hogy álpozitív eredményt mutathat a kontroll... ez a kórságnak vmi sajátossága? :( és milyen az a különleges teszt, amit ez a fickó/nő tud? szívből remélem, hogy az utolsó molekuláig sikerült megszabadulni a kórtól!
Doni szalad már? :)

votiv 8)
votiv

Sziasztok,

A tegnapi tali nagyon jó volt, minden bébi gyönyörűűűűűséges és aranyos. Kamilla aratta a legnagyobb sikert a szakállával. Marci volt a legbékésebb, végig aludt.

Zsan: azért reméltem, hogy jöttök. Legközelebb, gyertek.

Bogárka: remélem a csúnya kórságnak nyoma sincs Petra szervezetében. Drukkolunk.....

Ancsi: köszi a lehetőséget... hehe.. nem is tudom mi lett volna velem nélküled.

Kissün: nagyon jól nézel ki szülés után pár héttel.... Marci pedig édesen aludt, legközelebb hátha megmutatja a pofiját is.

Johi
johanna1975

Jó reg!

TEgnap este 3 órát édesen kuruttyolt az egyszem gyerököm úgyhogy fél 11-kor benyomtam a babakocsiba, amitől 5-ig aludt. Első éjszakánk, amikor se ruhát, se ágyneműt nem kellett cserélni, úgyhogy most már bizakodó vagyok. Köszönjük a drukkokat :)

Talis képeket sajnos az én gépemmel alig lehet megnézni.. :(

Zsanci :) van egy kis Siemens kártyafüggetlen telcsim - nem nagy szám, alap, öregecske is kicsit, csak telefonálni és üzenni lehet rajta, de amíg kapsz egy újat, szívesen odaadom - bármennyi időre. Ajánlatom komoly.

Ancsi :) Normaflore-os ízesítésű kamillateát iszik a gyermek némi Podophyllum és Chamomilla hozzáadott értékkel illetve tegnap Coffea is volt még benne elaltatás céjából:) Nagyon szereti szerencsére, kis haspók a drága, biztos nem lesz gond a szilárd táplálékokkal se.

Elküldené valaki nekem Zuzmó számát? nem találom :(

És Soosoot se tudom felhívni, állandóan ki van kapcsolva, ide meg nem ír, remélem, azért jól vannak, innen is csókolom az egész gyönyörű férfiseregletet.

Kamillának milyen kis aranyos pocakja van az első képen :)

indianyo

Macs:
Tegnap készült pár fotó a majdnem készről,még ma jön a végső betonréteg és KÉSZ! :lol:
ennyire kellett kiemelni a lejtés miatt:
Kép
akkor már kihasználjuk ezt a helyet majd:
Kép
és ez az alap
Kép

petergabi

Indi:
örömmel láttalak tegnap az msn-en :D
De az nagyon elszomorít,hogy kicsi Dominó még mindig nincs jól :(
Sajnos nagyon is tudom,hogy milyen rossz ez,nagyon sokszor volt ilyen Dorkának.

Ancsi:
jó kis fotókat készítettél :D
Őrület,hogy mennyire nőnek a "babák" :shock:
Viszont Bálintnak arany élete volt :lol:

Kisün:
úgy sajnálom,hogy nem láttam többet Marciból :( és még az okos"nagylányodat"sem!

Rylie:
Kamilla már kész csajszi :shock: ,az eszem megáll!Most született és tessék... :lol:

Den:
Te meg nagyon csini voltál :D

Votiv:
teljesen igazad van,a gyerekek mindig találnak valamit,amin lehet csúfolódni :?
Na de mire jó egy nagy és erős fiútestvér? :wink:
Amúgy hogy van?Reggeli rosszulétek,aluszékonyság,stb.?
Család beletörődött?

petergabi

Votiv:
van=vagy? :oops:

petergabi

Vic :) Igazad van, használd ki az időt a pihire (nem akarlak azzal riogatni, hogy most még lehet :lol: )! Szülőszobai felszerelésről az jutott eszembe, hogy mi is vittünk szőlőcukrot meg csokit meg ásványvizet meg apának külön kaját, stb. stb.... és végül semmit sem ettünk-ittünk, mert vhogy eszembe se jutott és nem is kívántam semmit, csak akkor ittam pár kortyot, miután megszületett Bálint és együtt maradhattunk egy kicsit. Mondjuk ehhez az is hozzá tartozik, hogy mázlista voltam és néhány órát töltöttem csak a szülőszobán (bár akkor ezt vhogy hosszabbnak éreztem :lol: ).

Ancsi :) Képek szokás szerint nagyon jók lettek, ügyes fotós vagy! :D Apának is megmutattam őket, hogy lássa milyen jó dolgunk volt :wink:

Vera :) Puszilkodós Dóci ééédes! Marci meg igazi mintagyerek :D :D És a felfedezett cukiról is meséltem apának, nem kellett sokat erőlködnöm, hogy rábeszéljem egy hétvégi fagyizásra :lol: Remélem mogyi is lesz :wink: És ugye nyitva van hétvégén is?

Rylie :) Indul a kistesó-project?! Szuper! vagy inkább hajrá! :wink:

Indi :) De jó, hogy Dominó végre jól és hasmenés-mentesen aludt!! Ez aztán a jó hír! Drukkok mennek továbbra is ezerrel!!! És tök jó, hogy van megint neted!

Bog :) Drukk Nektek a szaktekintélyhez! Azért mégiscsak megnyugtató, hogy ő is látja Petrát. Remélem tényleg nem lesz "kórház-szagú" a dolog és Petrának nem lesznek rossz élményei! Majd írd meg, mi mondott a tekintély!! Donival mi újság??

Zuz :) Merre vagy? És legfőképp: hogy vagy???
denizsa

Gabi :) Éljen-éljen az alap!!! Hú, nagyon szép kilátásotok lesz!! :D És bizony, Bálintnak tényleg jó dolga volt: kész háreme volt a homokozóban! De vmiért egy idő után inkább kimászott :? Bizti megrettent a nőuralomtól... :lol: :lol:
denizsa

hűűű Gabi, ez a kilátás gyönyörűűűű!!! Isteni helyen fogtok lakni!!!!! :D :D

Indi, lehet, hogy a kamillatea helyett inkább egy kis gyenge feketetea jobb lenne. de örülök, hogy jobban van Dominó!!! :D

votiv 8)
votiv

GAbi :) Votiv már elmondta, amit én is akartam: egyszerűen gyönyörű helyen fogtok lakni! Viszont az alap nem túl nagy, emeletes lesz a hézikó talán?

Votiv :) így is kerge ez a kis pocok, egy kis feketetea és nem marad barna hajam :lol: doktornéni mondta a kamillateát és Dominó szereti nagyon - bár idáig még midnent szeretett, amit adtam neki szerencsére, tegnap már az anesztest is nyalogatta nagy lelkesen :)

indianyo

Votiv: ez a szaros-borsós cucc meghökkentett :shock: Nálunk is volt Orsi, de nem csúfolták igy a fiúk...hogy miket ki nem találnak a gyerekek??? Isti meg simán lever mindenkit aki beszól az Öcsinek vagy Huginak 8)

Gabi: Ez a kilátás!!! PAZAR! Nagyon szép! Én lenni irigy :)

Zuz: mi van veled???? Remélem nincs semmi baj!

Indi: D-nek jobbulást!

Köszönjük a bókokat Kamilla csábi lábaira amiket csíkos harignyába rejtettünk :)
Ancsi kb hanyas harisnya kell nektek?

Kistesó projekt: úgy szeretnénk, hogy ha Kamilla 2 éves kora körül van akkor foganjon a kettecske. Szóval még odébb van ez, de azt hiszem igy könnyebb lesz velük, ha már Kamilla nem lesz pelenkás és oviba is be tudom csapni :) Szóval azért még nem kell hajrázni csajszik még érleljük az anyagot 8)

Kisün és Manóka: én is örvendek a személyes találkozónak és Kisün tényleg jól nézel ki, mondjuk ilyen alvós baba mellett nem is csodálkozom ;) és Emma lány nagyon szép kislány és mindannyian megállapítottuk, hogy látszólag semmi baja a lábának! Ez volt a játszótéri konzílium :)

Bog: remélem mihamarabb elfelejtitek ezt a mizériát és nem lesz semmi baj!

Ancsi: nekem is vannak játszós képeim, ha elküldöm neked akkor felteszed a többi közé? És egy-két képet el tudnál nekem küldeni jobb felbontásban? Előhivatnám szakállas babámat :)

Rylie
rylie

Macs ezt neked, meg persze annak aki még tanulni akar:
ezt a szoc.minisztérium honlapján találtam.

„ Mikor igényelhető a felsőoktatásban kedvezmény, mentesség?
Az állami felsőoktatási intézményekben, államilag nem finanszírozott képzésben részt vevő hallgatók – az intézmény szervezeti és működési szabályzatában foglaltak szerint – költségtérítést és egyéb díjakat fizetnek.
A költségtérítéses képzésben részt vevő, az adott félév (oktatási időszak) első napján terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban vagy gyermekgondozási díjban részesülő hallgató, aki
- alapképzésben,
- kiegészítő alapképzésben,
- szakirányú továbbképzésben vagy
- akkreditált iskolai rendszerű felsőfokú szakképzésben vesz részt, költségtérítés fizetésére nem kötelezhető„

R
rylie

Indi:
valóban nem túl nagy az alap,80nm.,de ennyire futotta hitel nélkül és ennek inkább örülünk,mint hogy kicsinek lássuk :lol: :wink:
Viszont az is jó a könnyűszerkezetes házakban,hogy könnyen toldható,olyan mint a lego :wink: Tehát egy-két babaszoba/ :wink: / még elfér majd,ha feltörünk :lol:

A kilátás meg,hát igen,elég szép :lol: Végül is a Dunakanyar,vagy mi :lol:
Mögöttünk meg a Rámszakadék :!:

petergabi

MOOSE,
S.O.S.!!
MEGJÖTT AZ ÚJ IKEA KATALÓGUS!!! VAN EGY FELESLEGES, HA KELL, eljuttatom vhogy!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
és mostantól este 10-ig van nyitva a budaörsi és 9-ig az örs vezér terei... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

na, sziasztok ismét!!!
Szóval,
alapok Macséknál és Gabiéknál mega rulenak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és gyerekek nagyon szépek és jók voltak a fényépeken!!!! :lol:

és én is örülök, h Dének volt egy nyugisabb éjszakája. És annak még jobban örülök,h anyukája is pihizhetett egy picit!!!!

Nekünk nem volt ilyen jó az éjszaka, ezek a szemfogak kihozzák a legrosszabbat Igiből!!!Taknya nyála együtt folyik, én éjjel eltörtem a műanyag orrszivót, igy nem tudtunk szivni sem, én már teljesen kisszikkadtam, egész éjjel rajtam lógott és cicizett, grrrrrr... aztán néha apára üvöltöttem, h ne aludjon, és kapja fel Igit, mert igy legalább kap levegőt, szal, extra gáz éjjel volt, már nem is emlékszem ilyenre!!! És a nappal is ugyan ilyen extra nyöfisen telt, nem tudott rólam leszállni, már eléggé uncsiztam...de most aztat csinálja, és a lelkem megnyugodott!!!!!! :lol: :lol:

Indi,
köszi a teló felajnánlást, lehet, h esetleg élnék vele, ha apa nem tud vkitől szerezni egyet. Köszi!!!!

Bog,
remélem kicsi-nagy Petrát nem fogja nagyon megviselni az újabb vizsgálat!!! Ha igen, kapjon sok sok csokit!!!!!!! :lol: Nagyon puszilom!!!!

Minden betegeskedő gyorsan gyógyuljon, mert nem illik hétvégén betegnek lenni!!!!!!!!

Roppant Boldog Répácska most el, ikea katalógust nézegetni!!!

PÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNTEK VAN!!!!!!!!!!!!!!!

holnap szingli nap!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

GAbika :) A 80 mm az nem is kicsi! Hiába, az én szemmértékem, ugye... és akkor drukkoljak, hogy feltörjetek és legyen még néhány babaszoba? :wink:

Rylie :) Ha küldesz Ancsinak képeket, cc-znél enge is? Én azon az oldalon egyszerűen nem vagyok képes végignézni a lassú öreg masinámmal a képeket, és akkro feltenném ayahoo-s kórhézi albumba is, háétha másnak is van ilyen gondja.

ANCSI :) ugye nem haragszol meg ezért???

És írt a libero, hogy adna nekem 5 nyusziért vagy babáért egy teknősjátékot , nekem van 4 de már nem szeretnék több eldobhatósat venni, mert már éjszakára is jó a moshatós. Szóval kérek szépen egy ilyen képecskét valakitől. köszecs!

Votiv :) akkor most a kamilla ahelyett kipróbálnám a gyenge borsmentát kertbőlvaló mentával, szerinted adhatom a bambulinonak?

Zuzmó telószámot kérek szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

indianyo

Indi:
nem a szemmértékkel van baj,hanem a telek túl nagy/1200nm!/az alaphoz képest :lol:

petergabi

Zuz:
jelentkezz!!!!

Zsan:
mesélj,mit látsz az ikejásba? :lol:
Remélem drágább nem lett semmi?! :wink:
Kicsi fogzódnak meg gyors áttörést!+++++

petergabi

Gabi, azért egy nagy és erős nővér se rossz, lásd Orsi vagy Dóci... :D

perpill se rosszullét, se aluszékonyság (bár, az esti filmek végét mindig bőrön át nézem, és sose tudom, ki a gyilkos :? ) szóval minden príma, már csak az hiányzik, hogy a kis imposztor az uh-n is "ketyegjen", Dorka szavával :lol:

kétgyermekesek, akiknek van lehetősége, két gyerekszobát alakít ki, vagy inkább a szocializáció? :D nem tudom, Istók mit szólna, ha a jó kis legényszobájába betelepítenék egy "vekkert" :lol: és vica verza :wink:

Zuzi, hogy vagy? :(

Zsanci, neten nincsenek rajta az új cuccok?

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Szült mostanában valaki Dr. Balogh Tibornál? Érdelekne, hogy mennyi a "tarifája".

Üdv.
hahóvirág

Indi, kerti mentatea, mmmm... nekem is adhatsz! :D kíváncsi vagyok, mit szól hozzá Dominó! :)

Zsanci, éjszaka :( remélem a holnapi szinglinap mindenért kárpótól! :D

votiv 8)
votiv

Hello Csajok!
Köszönjük a drukkokat Petrának, reméljük segítenek majd!!! :)

na, szóval az úgy van, hogy a kórházakban egy elég vacak tesztet használnak, ez az esetek nagy részében álpozitív eredményt mutat még akkor is, ha már kiírtódott a kór. A szaktekintély dr. Lakos András (van egy nagyon jó honlapja is egyébként sok fontos infoval: www.kullancs.hu)...ő külföldről hozott teszttel dolgozik...ez elég drága, gondolom ezért nem veszi meg a magyar eü :(...szóval az övé állítólag nem ilyen...remélem!!! :)
...és mivel idegrendszeri tünete volt szegénykémnek, ezért valószínűbb, hogy megbújt benne a baci sajnos, mintha csak sima lyme-tüneteket produkált volna (folt, "nyári influenza")...

Zsan!
Ne félj én már kitaláltam!!! :) A Jászai közelében van a rendelő, úgyhogy utána húzunk a macybe sültkrumplizni, meg fagyizni :) (jó kis anya vagyok mi?)...meg ha nem fárad el nagyon még akár a szigetre is bemegyünk :)

Votiv!
Nekem eszembe sem jutott a két gyerekszoba, pedig hely lett volna rá...bár nálunk kicsit más a helyzet, mert a fönti szobájuk tulképp csak hálóként funkcionál, ezért kellett a lenti dolgozót "föláldozni" amolyan "gyereknappalinak" vagy ahogy mi hívjuk játszószobának....Szóval végülis 2 szobájuk van, de nem személy szerint különül el, hanem funkció szerint :)

Barbi!
Prividet megkaptam, összeszedem a gondolataimat aztán válaszolok :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Indi!
nem hinném, hogy gépfüggő a dolog, esetleg lehet, hogy maga az Extra.hu lassú nálatok, vagy a neted. (meg lehet, hogy van AcitveX a képnézegetőben, de ez nem biztos, ez is lassíthatja) dehogy sértődöm, de akkor minek legyen fenn két helyen, inkább küldje Rylie neked, viszont kikötés, hogy ne legyek rajta! :) (azokat nekem priviben!)
nekem meg a yahoostól ment el a kedvem, mindig olyan bonyolultnak tűnt, ezért nem oda pakolásztam, de talán jobb lenne, mert oda aláírást is lehet betenni viszonylag könnyen, nem?
épp akartam kérdezni, hogy ebben a fostos időszakban nem lenne jobb a Libero, mint a mosható? de már addigra megoldódott az ügy.
és mondd apának, hogy hozzon egy számítógépet is neked kintről, hogy nehogy ne tudj velünk dumálni a jövőben! :) (önzőpancsi)

a Libero babákat neked, Rylienek is gyűjtjük ezen túl!

Rylie!
küldd légyszi Indinek inkább, mert neki lassú az extra, és majd a yahoora felteszi.
sajna nem tudom hogyan számozzák a harisnyát. most 80-86-os rucikat hord. ez mond valamit?
a fotókat mielőbb el fogom küldeni, de nem baj, hogyha csak este v. holnap? mert most éppen rohanásban vagyok. (sétálni :)
ancsipancsi

Sziasztok!

Csak egy pillanatra ugrottam be, mert találtam egy jó ajánlatot, utazni vágyóknak, érdemes utánajárni, mert ha igaz, akkor igen kedvező a dolog. Én már telefonáltam az egyik hotelbe, és igen, ismerik a rendszert. Kellő távolságtartással, és óvatossággal bánjatok vele:

http://eurorest.org

Indi! Dominónak jobbulást, remélem most már tényleg kilábal a betegségből.

Votiv! Mi az építkezés során külön szobát terveztettünk, amit aztán csak félig választottunk le. Így most se együtt, se külön. Nagyon bejött, és a harmadik apróság is velük lesz néhány hónap múlva. Persze 1-2 év, és külön lesznek (a fiam, és a lányok) mert a Beni addigra már komoly nagyiskolás lesz, és a picurka biztosan zavarná, de amíg lehet, én szeretném, ha együtt lennének. Az volt mindig a fontos, hogy SAJÁT kis sarka/kuckója/birodalma mindegyiknek legyen, de nem árt, ha megtanulnak együtt élni, alkalmazkodni. Na és az esti traccspartik... (sokszor fel kéne venni magnóra :lol: )

Bocs, de mást most nincs időm írni, várnak a skacok.

Zsu
zsugyu

Sziasztok!

VillamKriszta jelentkezik.

Mire vegigolvastam mindent,Akos felebredt,igaz,kozben meg is foztem.
Szoval van nekunk kb 23 db felesleges Libero figurank meg mindig,akinek kell,szoljon.

Ancsi :)
Amint ded hagyja,mailek.

Pusz
K es A
bkrityo

Gabi: tényleg szép a telketek, és gratula az alaphoz. Szuper jó házatok lesz.

Tegnap voltunk ikejában, megvettük a konyhabútort, nagyon kafa. És jó későn mentünk, azt hittük csak csütörtökönként van nyitva 10ig, erre tessék most már mindig igy lesz, na ez a mi formánk. De legalább megvettük. A neten is fent vannak az új termékek, legalábbis a konyhánál láttunk néhányat.

Zsan: Iginek bulást, neked pedig nyafimentes pihizést. A pénz miatt ne aggódj, legalább tudom, hogy van még egy kis vésztarcsim, jól fog még jönni. Ezért nem is jelentkeztem....

Zuz: hogy vagy? Remélem sokkal jobban.

Hív a kismanóm mennem kell.... szép napot mindenkinek, pedig még annyi mindent akartam.
johanna1975

MENNYI AZ 50 ML??????????????????? emberi nyelven??? Fél deci??? vagy fél liter???? tényleg összezavarodtam...

Johi,
okés!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kriszta drága! akkor én jelentkezem a liberomatricáért, ez a teknőc teccik :) Jövő héten arra felétek? úgyis mennék a Kenderkóc boltba, az meg kábé a ti sarkotok - vagy Macséké... és akkor Zanzáékkal is össze tudnánk futni - hol? esetleg az Almássi téren van jó hely? rég jártam arra de mást nemigen tudok ott...

Votiv :) gaj-gaj-gaj és angyali vigyor - ezt szólta Dé a mentateához, és be is nyakalta szépen.
kérdezted, hogy szereti-e még a szitakötőjét, nos direkt a kedvedért a mai akcióról nyomok fel egy sorozatot, hogy bizonyítsunk :)
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Ancsi :) Nos, a textil jobb, mint az eldobhatós, és ezt msot tapasztalatból modnom. amíg edobhatóssal pelusoztunk, mert a többi száradt, addig állandóan ruha-és ágyneműcsere volt, tegnap este óta viszont újra textil megy és nagoyn jól működik,. a mosás nekem nem probléma, a peluscsere is egy jójáték inkább, úgyhogy én örülök, hogy az elveim beváltak a gyakorlatban is :)

Zsanci sorstárs :) holnapi nap reményében talán még a tegnapi éjszaka se látszik olyan rettenetesnek, guye? Szegény kis Igi... Mondtam már, hogy Dominó rendre emlegeti álmában?? És mit fogsz holnap csinálni?

indianyo

Váááúúúú

Gabi, tök rulez az alap :) sokkal nagyobbnak látszik, mint a miénk, pedig az 95nm elvileg.. :)

Krityó,
én vevő vagyok libero figurákra ;)

Votivom,
én meg csokifagyit tömködök magamba, hallod? :mrgreen: :mrgreen:

Zsána,
mihez kell 50ml? http://hu.wikipedia.org/wiki/SI_prefixum

ha át kell váltani... :wink: :P
macskanyu

Indike,
Dominód, el fogom lopni :D :D :D olyan szépséges :)
macskanyu

Macs :) nem adom :) esetleg néha cserélhetünk, még egy Fülöp elfér itt nálunk is :lol:

Beszéltem Zuzmóval, nagyon rosszul van, bekapta ő is a vírust, votl nála ügyelet és kapott infúziót a kiszáradás veszélye miatt. Mára már jobban van egy kicsit, de erőtlen, úgyhogy nem jön még egy darabig. Bazsóra szerencsére nővére és férje vigyáz, így ő tud pihenni nyugodtan, pocakmanó jól van. Mindenkit csókol.

indianyo

Rylie!
képzeld, vettünk olyan harisnyát, csak még nagy lesz Lencsire, mert nem volt kisebb, meg vettünk egy kisebbet is lilában :)). sajna a rózsaszínbe kb. 1 év múlva nő csak bele :DDDDDD
és nézd, Kriszta már ajánlott is fel Libero figurát, gyors te is kérjél, majd osztoztok! :wink:

voltunk játszón, találkoztunk megint Kisünnel és a két "kis" deddel.

Zsanci!
tudod az 50 ml annyi, mint amit a kocsmában adnak felesként. vagyis fél deci, ahogy mondtad. ha van cumisüvegetek, ki tudod mérni!
ancsipancsi

Sziasztok!!!

Megint csak gyorsan: kis korkülönbséggel tesót váróknak INFO: http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=185
Ennyiért kb használtan lehet hozzájutni, nagggyon jó vétel! :lol: :lol: :lol: Szóljatok légyszi Zuznak is!!! Nekem nincs meg a címe

Jó bulást mindenkinek aki beteg :!: :!: :!:

Hazajött a lánykám, úgyhogy most tök jól elvannak a kicsik, de figyelni is jobban kell rájuk, meg kicsit nagyobb a hangzavaaaaaaaaaaaaar :roll: :D :?

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak!
megírtam Zuzinak!

Indi!
Domi egyre inkább gyömöszölhetőnek tűnik. :) Mi az a százlábú malac nála?
férjem aszonta, nem baj ám, ha az a puhább kisebb kifogó lesz :), mert abba meg olyan jó bele bújni! :lol:
ancsipancsi

Ancsi :) a százlábú malac SZitakötő koma, amit Dominó a Votiv családtól kapott a kórházban még - Isti választotta ki :). Nagyon jó fej, csörög és berreg, ha meghúzom a farkát és bólogat a fejével :) Sajnso nem látok bele a törülköző-kínálatba, ha biztosan tudnám, hgyo most jót kapok, akkor rendelnék magamnak is, de ezt azátlátszó durva tetrát nem szeretem :(És igen. lehet őt gyömöszölni, sőt kell is, olyankor visítva nevet :)

indianyo

Indike!
lebuktál!
mi az Domi "széke" mögött? csak nem az a béna DM-es, ócsó ámbátor átázós bébi soft vagy milyen pelus? :) anyósom vett ilyet többször, de hosszabb időre nem adnám Lencsére, meg vissza se lehet csatolni. csak nem az unokahúgodtól kaptad ezt is? :)
Domit szívesen gyömöszölném, de most inkább hagyjuk szegényt, hadd szedje össze az erejét a sok hasmenés után.
szólj, ha Rita küldte a fotókat, mert megnézném!!!
ancsipancsi

Ancsi :)

kábé 4 napja írtam, hogy éjszakára még liberózunk, mert dé sokat pisil, emlékszel???? de két napja már nem használjuk, mert a textil már éjszaka is jó. egyébként libero a hasmenésig jó volt, nem ázott soha át és egyéb baj se volt vele. de már nincs rá szükség,. a zacskóban papírszemetet gyűjtök :)

indianyo

ja, a baby soft az tényleg ócska, semmire se jó viszontr olcsó :( bocs, félreolvastam a kérdést.

indianyo

Sziasztok lányok :)

csak egy gyors bekukk :)

holnap benézek...

addig is:
macskanyu

Indi: Domino szuper édes. Jaj szegény Zuz... ha beszélsz még vele mi is bulást kívánunk neki. De holnap szerintem felhívom.... Most nem akarom zavarni.

Lányok help... Ma nagyon elkeseredtem. Lánykámmal voltun vásárolni, ahol ameddig babakocsiban ült nem is volt baj, ez kb. 5 perc, utána szól, hogy ki akar jönni. Na hát ezzel nincs baj, de ő elkolbászol, lepakol, ha pedig visszafogom, akkor űűűűűűűűvölt, csapkodja magát a földhöz, sír. A polcokról lepakol, összevissza császkál. Én pedig egyedül voltam, mert hát nem mehetek folyton apával vásárolni most pedig éppen neki mentem ajándékot venni. Szóval nem tudom a megoldást.... Annyira ciki volt, mert mindenki engem nézett hülyének, hogy milyne erőszakos a gyerkőcőm, de nem tudom, hogy mit kéne csinálni ilyen szituban, mivel ilyen még nem volt. Jajjjjjjjjjj.

Segítséget előre is köszi. J.
johanna1975

helyzetjelentés:

2006.08.11. 13.00

Kép

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
macskanyu

Indi!
azért ne húzd fel magad, emléxem a sztorikra, csak vicceltem. :) mondtad,hogy a nemszereted popsitörlőt unokahúgod vette DM-ben, mert olcsó, gondoltam a B.Softot is :). az viszont jó hír, hogy a kakit jól tartja a ruha pelus! különben is, gyermekeink ma holnap szobatiszták lesznek!
a mosás: elloptam az ötletedet a fürdető vízben való mosásról. egész nyaralás alatt abban mostam L. cuccait, nem is öblítőztem, és teljesen frankók lettek a rucik!
ancsipancsi

MACSKAANYU!

Sok-sok szeretettel gratulálok a nép nevében! :lol:
ancsipancsi

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACSKaanyu!!!!!!!!!!!!! gratulálok sok szeretettel, sok-sok fülibabát kívánok :)

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?