Szilvi!
Köszi a gyógypuszikat! Célba értek.
Az augusztusi hétvégétek jól hangzik! Majd kérjük a beszámolót, na és persze fotókat. Helyileg hol van pontosan ez a szálloda?
Anyapoc!
Neked kellemes utat és jó időtöltést/pihenést kívánok! Ja és hozzá azért barátságos időjárást is!
Petra!
Aranyos vagy, hogy hiányolsz
Szoba: A lurkóim kezdetektől külön szobában vannak, nem emiatt kell Enikőnek szobaberendezés. Hanem mikor megszületett a kiságyon, a pelenkázón, a szoptatós fotelon és egy polcon kívül mást nem raktunk be a szobájába. Tehát ha ezek kikerülnek onnét, totál üres lesz a szoba... így komplett berendezésen törhetjük a fejünket (na meg nyitogathatjuk a pénztárcánkat
Bükfürdőről beszámoló és képek??????
Cukorterhelés megvolt már?
Móni!
Volál ismét UH-on? Rendben van remélem a kicsi szíve is!!! És a neme...
Strandos képek nagyon szuperek!
Szilvia!
Marcell pocija rendbe jött már?
Szerintem is nyugodtan vállald be a strandolást! Emlékszem én is ódzkodtam először Ákos egy éves korában nekiindulni, de bevált, mert tényleg annyi új inger éri a kicsiket, hogy eszükbe sem jut unatkozni. Most már a két gyerkőccel is bátran nekiindulok egyedül
Timi!
A képek tanúsága szerint nagyon szuper lehetett a szülinapi buli! Én még őszintén szólva nem mertem ilyet szervezni...
Orsi!
Elragadó a tesós kép!!!
És nem semmi, hogy el vagy kényeztetve... de ami jár, az jár, nem??
Így utólag én is szeretnék neked BOLDOG SZÜLINAPOT kívánni!!!
Puszi mindenkinek! További szép napot!
Kriszta

És a továbbiakban is boldog, egészséges, problémamentes babavárást kívánok!!!!!!!!!

Csodák palotája-falmászás
Az a bizonyos lift...
Gázt ad...
Fordul...
Kidőlve....
.Szépek lettek!