Helló!
Csak most tudtam jönni. Szerelték a modemet központilag, mert ugyi már 2 hónapja a 24 órából 18-20-at ha van net és olyan idegesitõ modon, hogy ihaj. 10 percig volt net, 2 percig nem, 30 percig volt net, majd megszakadt ki tudja mennyi idõre és élvezhetetlen volt! De most már remélem minden oké lesz és nem fog szakadozni.
Zsuzsi
Igen, godoltam, hogy nem vigasztal az otthonszülés miatt, de marad a reménykedés, hogy mefordul

Szoritok, hogy úgy legyen! Igen már a 20. vagyok

Jézus-atya-úristen

Nemsokára ki kéne mosni a ruháit a gyerkõcnek, de majd csak a jõvõ héten, vagy utána

Tegnap kezdtem el inni a málnalevél teát. Nem is rossz!!! Egészen kellemes az ize és kifejezetten megnyugtat. Fél kupak citromlét öntök hozzá, bár lehet, hogy nem is lenne rá szükség
Zulu!
Az lehet, hogy ágyban lenne a helyem, de csak fetrengek egyik oldalról a másikra, meg próbálok hanyat feküdni, de 2 percnél tovább nem birok és utána kimegyek pisilni és kezdem elõrõl. Igy legalább elütöm az idõt, ha kicsit netezem. Igy is teganp lefeküdtem 1-kor és kb 2-kor sikerült elaludni. És tök jó mert csak egyszer keltem fel pisilni fél 5-kor. Meg fél 8-kor is felkeltem pisilni és csukott szemmel tettem mindezt és a párom már fent volt és kérdi, vissza is alszom? Na jó gondoltam fenn maradok. Alig birtam nyitva tartani a szememet és kávéért könyörögtem a mit 2 percen belül meg is kaptam és érdekes, mert az elsõ kortynál már félig fel is ébredtem
Én a helyedben bizony felszólitottam volna, hogy vigyázzon az útból, hiszen az a babakocsinak fenntartott hely. Az autóval sem állhatnak a mozgássérült autósoknak fenntartott helyre...
Kataa

Az elsõ szavam nekem is a jajajaja, de ez inkább nyögéses jaj, mert a hosszú fekvések után a pocak le akar szakadni és alig birok kimászni az ágyból, pedig nem falnál van egyik oldala sem

De felülni??? Csak jajaj-al
Timici
Igyekszem segiten, ha módomban áll. Mindent én sem tudok és ha van is olyan amit tudok arról még mindig kiderülhet, hogy rosszul

Hát igen, kezdek visszaszámlálni

Kevesebb mint egy hónapom van, ha a baba idõben jön
De jó, hogy már a párod is érzi

Gratula. Nálam a nem kellemes megmozdulások azok a 34-35. hét táján jelentkeztek, addig még van egy kis idõd! Bár ki tudja nálad mikor következik be

Gabi most is itt fejeli a méhszájamat, meg kalimpál a kezével és néha megpróbál nyújtozkodni, de nem megy neki és az nagyon fáj ott alul.
Timici! Csip-csip
Gombóc
Nem harizol, ha válaszolok Timicinek feltett kérdésedre? A kiirás napját egy kör alaku papir kalkulátorral nézi a doki az utolsó mensi ideje alapján. Viszont a babakort meg UH-val állapitja meg és itt az eltérés kulcsa!

A párod is érezni fogja elõbb-utóbb

Sõt még látni is fogja!
Helló Edit!
Örülök, hogy hallom a hangod!

Jól teszitek, hogy összeházasodtok, ha úgy a legmegfelelõbb, hogy titokban akkor annak úgy kell lennie. Mi is össze akartuk házasodni hasonló módon ahogyan ti is, csak azzal a külömbséggel, hogy kizárólag szülõk, nagyszülõk. Csak mivel a párom családja picike az enyém meg óriási és az övé mindenképp ott akart lenni mondván, hogy nincsenek sokan ezért inkább nem. Milyen dolog lenne már az hogy az õ rokonsága ott van (max 10 fõ) az enyém meg nincs? (100 fõ

) Szóval majd ha lesz lóvé a nagy lagzira akkor megtartjuk!
Zsuzsi!
Bocsi hogy mégegyszer, de megyek sorban a forumot olvasva
Szóval, a magzatmáz tényleg nagyon jót tesz a gyerek bõrének, de én max 1-2 napig hagynám rajta, utána fürdetés. 8 hét kicsit sok! Nagyon sok! El sem tudnám képzelni, hogy akár 1 napot is kihagyjak, fõleg, ha magamból indulok ki. Reggel felkelés után zuhany, utána este lefekvés elõtt is. Ha az egyik kimarad (de inkább a reggeli fürcsi) akkor nagyon rosszul érzem magam és koszosnak...
Hayimpapa
Mindig úgy örülök, amikor irsz és fõleg amikor ilyen szépeket

Az én párom sem talál csúnyának ekkora pocakkal. Sõt! Néha úgy veszem észre kifejezetten többet kiván belõlem;) Mostanában esténként olyan pocaksimit is kapok, hogy na

Õ meg félálomban van már de abba nem hagyná. Arra tudok gondolni, hogy ez neki is duplán jó, hiszen a bõrömön kivül már a baba is érezhetõ! A körvonalai a babának szépen kirajzolódnak, pláne azért mert Gabi-baba is élvezi ezt a kis esti simi-masszázst és odabujik apja praclija alá
Ági!
Most jól elgondolkodtam!

Fizikailag lehetetlen, hogy a babán anyajegy keletkezzen olyan sérülésõl ami rajtad esett. Hogyan? Ilyenekrõl én is hallottam, hogy ha megijedsz és odakapsz az arcodhoz akkor jújjj vigyázz, ne tedd, mert akkor a gyereknek nagy csúnya anyajegye lesz ott... Babona... Valószinüleg régebben néha történt véletlen egybeesés, vagy a baba valamilyen nagy anyajeggyel született, vagy folttal és az anya, vagy az õ anyja már egybõl elkezdte jártati az agyát, hogy BIZTOSAN azért mert a terhesség alatt igy meg úgy! Ne izgulj, nem lesz a babónak semmi baja.
Kamelia!
A magnézium nem okozhat hányingert. Attól lehet, hogy a baba hirtelen nagyot nõtt és a gyomrodat nagyon összepréselte.
Timici!
Igen. Az igen amit Zulu irt. A terhes kiskönyvet mindig magadnál kell tartani. Sok infó miatt is, de a szülésnél nagyon fontos. Méghozzá a Hepataitis szürés eredménye miatt. Ha az nincs nálad akkor alapból feltételezik, hogy fertõzött vagy és a babát jól megszurkálják az eleni injekcióval. Ezt elvileg a védõnõm mondta...
Panka!
Elvileg nem jelent rosszat, ha elõl tapad. Az a nem nagyon jó, ha lent a méhszájon, vagy ahhoz közel tapad. De mivel még kispocis vagy a méh növekedésével a méhszáj is felljebb vándorol. De semmi különöset nem jelent ha elöl van.
Zita!
Köszi kérdésed megvagyunk

Gabi az elõbb tombolta ki magát, málnalevél tea tegnaptól aktiválva

Szóval nagyüzemmel utolsó hónapos nehézkes mozgás és babára készülés van

Ti hogy vagytok??? Hiszem már csak 2 hét!!!!
na puszi, megyek mert annyit irtatok ma hogy 40 pecbe tellett elolvasni és válaszolni és közbe a párom is hazaért és megyek jól megpuszilgatom
cupp
sasha
36+2