Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ismeri valaki a Tv-shop által hirdetett szõrtelenítõ készüléket?
Igaz lehet,amit a reklámban mondanak,hogy végleges?(nekem mindentõl begyullad a bõröm,és ráadásul minden "módszer" csak 2-3 napra hatékony...)
Érdemes megvenni?(fenntartásaim vannak,hogy 9000 Ft-ért,tényleg "végleges-e)
Köszi a válaszokat:
Geszter
Névtelen
 


Szia Geszter!
Nem tudom, hogy elolvassa-e valaki még ezt a topicot, mindenesetre én leírom, hogy megrendeltem a készüléket. Kb. 3-4 hét múlva érkezik meg.
Ha addig válaszolsz/válaszol itt nekem valaki, akkor leírom a tapasztalatomat.
Szia, Evey
 
 


Sziasztok!

Nektek is mindentõl szõrtûszõ gyulladásotok lesz? Ha jó a készülék, akkor én is megrendelném.

Várom a véleményedet Evey

Sziasztok

Andi2
andrea (andrea)
 

 
 

Sziasztok!
Én már megvettem...hát sok türelem kell hozzá, az biztos.:-)
De nem gyullad be és tényleg elég hatékonynak tûnik...bár a szõrtüszõ érések miatt 3-4 alkalom kell.
Itt még nem tartok...
Mindenesetre nem fáj,és elég tartós(a többi általam kipróbált módszerhez képest),de csak kisebb felületeket lehet idegekkel/idõvel gyõzni...
Eszter
 
 


Segítsetek már legyetek szívesek, mert sehol sem tudom megtalálni a címet vagy telefonszámot, ahol ezt a szörtelenítõt meg lehet rendelni. Elõre is köszi. Flóra
Flóra
 


Szia Flóra!
Most a Kresz G. utcában vannak. (a Victo Hugotól a Nyugati felé)
MÁS! Én eladnám az enyémet 6000-ért.(Ahol gondoltam ott végeztem vele,elég nagy küzdelem volt, de egyelõre nem jön vissza...a lábamon meg nincs hozzá elég türelmem.)(Arcomon, és a hasamon volt olyan rész,amit meg akartam oldani,ez sikerült is)
Szóval, ha valakit érdekel 3000-rel a bolti ár alatt, írjon emailt.
gaboreszter@mail.tvnet.hu
(Ha lehet elõtte a Kresz G.-ban nézzétek meg, hogy megfelelõ-e...én onnan 3metró megállóra a Ferenciek terén lakom)
Eszter
 
 


Szia Geszter!
Köszönöm a segítségedet, megtaláltam Õket és egy fél órai fagyoskodás után be is jutottam az üzletbe és megvettem a készüléket. A tied azért nem lett volna jó, mert karácsonyi ajándéknak lesz.
Flóra
Flóra
 


Sziasztok!

Most már végre én is kipróbáltam. Tényleg fájdalommentes, csak nagyon lassú. Egyenlöre még nem tartok ott, hogy nem nö vissza.
De tegnap majdnem megütött a guta! Anyósomnál belelapoztam a Quelle-be és ott van egy másik szörtelenítö, ami sokkal gyorsabb, mert ilyen tapancsokat kell felrakni magadra és elektrolízissel hosszú idöre eltávolítja a szört. Igaz, nem örökre, meg drágább is, de valahogy ez nekem jobban bejönne. Most már mindegy, mert azért ennyit nem költök már ilyen célra.
Sziasztok,
Evey
 
 


Lányok tényleg végleges, és fájdalommentes? Milyen elven mûködik egyáltalán?
Szóval akinek tényleg nem nõtt vissza az írja meg, mert kíváncsi vagyok az eredményre? Semmilyen nyomot nem hagy a bõrön?
vRa
 
 


Sziasztok!

Engem érdekelne használtan a szõrtelenítõ, ha van valakinek eladó: tikva@vianovo.hu -ra írjon. Köszönöm.
Tikva
tikva (tikva)
 


Sziasztok!
Lehet még kapni ezt a micsodát?
Névtelen
 


Mostmár én is nagyon kiváncsi vagyok!
Milyen elven múködik és mit jelent az,hogy hosszú ideig nem nõ vissza a szõr?
Milyen sokáig tart a használata?

Elõre is köszi a segitséget!

Emileket is szivesen vennék ezügyben: jegmadar@mailbox.hu
 
 


Sziasztok!
Nemde pulzáló fénnyel mûködik?
Vera
dvera
 


engem is érdekelne használtan a szõrtelenítõ.
elõre is köszi
juli
rjuli@gravo.hu
rjuli
 


Engem az érdekelne, hogy ti mit csináltok a szemöldökötökkel. Engem totál kiakaszt, hogy napok alatt kibújnak a szõrszálak, hiába szedem ki õket jóformájúra. Van vmi megoldás?
Névtelen
 


Hello lányok!

Jó régóta nem írtam. Azóta már 3* kiszedtem a szemöldököm, most nö vissza a többi ször, amit gyantával szedtem ki. Eddig még nem jött vissza, de jelentkezem hamarosan. Aztán én is eladom, ha lesz rá még érdeklödö!
Azt hiszem úgy mûködik a Quellés, hogy a szörszál folyadékutánpótlását szakítja meg.
A TV shopos, az jó kérdés! Valahogy a fehérjékkel van kapcsolatban, az áram valamit csinál a szörtüszövel. Igazság szerint nem tudom pontosan.

Sziasztok, Evey
 
 


Sziasztok!

Evey!

Kérlek majd megint irj,ha úgy látod, tényleg jó.
Neked tv-shopos van, igaz?

Kiváncsian várom a fejleményeket! Kép
 
 


Van még a WWW.babyliss.hu-n is egy tartós epilátor ami ha jól értem a szintén elektrolízissel mûködik, a Quelléshez hasonlóv ugyanaz.Engem az is érdekelne hogy lehet e ezeket még kapni v csak használtan, illetve van e valamilyen mellékhatása.Ha tudtok válaszoljatok: Vera
dvera
 


Vera, a Babylisses szõrtelenitõ 21e körül van, láttam már hipermarketekben, meg a Media Marktban is.
Névtelen
 


Kérdés az, hogy ezzel jó eredményt lehet-e elérni a kényes helyeken is? Pl: hónalj, bikinivonal, szemöldök, bajuszka(?), ?????
Névtelen
 


Szia Névtelen!
www.babyliss.hu-n el lehet olvasni a használati utasítást is , õk azt állítják hogy bikini vonal, szemöldök bajusz stb, gyakorlatilag minden szõrteleníthetõ vele.
Engem is érdekelnének a tapasztalatok. Ez úgynevezett tartós epilátor, nem értem hogy ez véglegest jelent?
És ha azt veszed a TV-shopos sokkal olcsóbb de úgy tûnik már csak használtan lehet venni, ha valakinek esetleg már nem kell.Valaki be tudná esetleg tenni a TV -shopos használati utasítását?
Vera
 
 


a tv-shopost a victor hugo u-ban lehet kapni 8900-ért,plusz 4 elem. szálanként kell csipesszel kihúzni, úgy, hogy mikor megfogod a szálat, 20 mp-ig tartani kell a csipesszel, mrt állítólag akkor jutnak el az elektromos impulzusok a hagymáig. egy szálat 4-5 ször kell kiszedni, hogy ne nõjön többet vissza. már, ha igaz .amúgy iszonyú lassú és macerás, lábat, ilyesmit képtelenség végigcsinálni.
juli
 


Sziasztok!

A tv-shopos szõrtelenitõt a következõ telefonszámon lehet megrendelni: 452-5100.

Evey!
Te hogy állsz a szõrökkel való harcban?
Valóban jó a készülék?
 
 


Sziasztok!

Lányok, én megrendeltem a tv-shopost, de szerintem nem jó. Egyáltalán nem fájdalommentes, ugyanolyan, mintha csipesszel húzná ki az ember. Pedig több,mint fél percig fogtam egy-egy szõrszálat.
Nektek fájt, amikor kihúztátok a szõrt, vagy nem?
Csak én csináltam rosszul valamit?
 
 


Lányok, kicsit OFF!

Használt már valaki ilyen VEET habot, amit most reklámoznak? Tényleg csak fújni kell és már törölheted is?

Ez a TV-shopos nekem nem tetszik így leírva. Szálanként???? Ha lábra nem jó, akkor nem igen érdekel.

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!
Részletesebben elolvastam a babylissest, és egy helyen azt olvastam hogy valamilyen vegyi reakció roncsolja a dermát és ezért nem tud a szõrszál 4-5-szöri kezelés után kinõni. A derma az tudtommal a bõrt jelenti. Így nem igazán tetszik a dolog. A lézeres az teljesen OK , de nagyon drága, viszont semmilyen kárt nem tesz benned. Azt hiszem hogy 80000 két láb térdig, de többször kell menni.Ja és teljesen fájdalommentes. Végülis nekem annyira nem vészes , csak nem szeretek szõrteleníteni. Azt hiszem maradok a sima szõrtelenítõ gépnél.
Vera
dvera
 


Évi!

Vettem olyan új Veet habot..háááát...amikor ráfújod a lábadra, kb 8 percig kell rajta tartani, és utána kell letörölni. Megmondom õszintén, hogy szerintem csak abban az esetben jó a "cucc", ha már hosszabb a szõr a lábadon, mert én nem szoktam megvárni, mig kinõ, és a pici "tüsikre" nem a legmegfelelõbb.

üdv,
Kriszta
Krisztocs
 


Az a hab erõsebb szõrszálakra nem is jó, akárcsak a krémek sem, mert tovább kellne rajtahagyni, akkor meg már a bõrt marja fel. Én a Babyliss szõrtelenítõjével szemezek mostanában. Próbálta valaki? Beválik?
Liesel
Liesel
 


Szia Liesel!
Régebben én is nagyon ki akartam próbálni, de a honlapjukon/feljebb a link/ azt olvastam, hogy roncsolja a dermát - ami ugye a bõr egyik rétege.Hmm ettõl kicsit elment a kedvem. Nemtom mit kéne csinálni hogy ne nõjön szõr rajtam, mert nagyon utálok szõrteleníteni.Azt hiszem az indiánok leégettékKép(( Ha tudtok valamit ami nem ártalmas ,és mégis hatékony írjátok meg a köz okulására.
Bye: Vera
dvera
 


Sziasztok!
A lézeres szõrtelenitést én már próbáltam (csak egy próbakezelés volt, utána teherbe estem és nem mertem megcsináltatni emiatt). Akkor, két éve 66 ezerbe került volna a két egész láb, tehát a combokat is beleértve. De egyáltalán nem volt fájdalommentes a próba és többször meg kell csináltatni, legalább öt-hat alkalommal, hogy valóban sima legyen az ember lánya.
Névtelen
 


Állitólag kapható a kereskedelemben is olyan eszköz, amit a kozmetikusok használnak a szemöldök gyantázására. Ez olyasféle szerkezet mint egy ajakrúzs, ezzel kell felkenni. Tud vki errõl, vmint a beszerezhetõségi helyérõl??
Névtelen
 


Szia !

A lézeres kezelés 5-6 alkalma lett volna 66.ooo Ft, vagy ez alkalmanként értendõ ?

Szilvy
Szilvy
 


Sziasztok!
Légyszives azt is írjátok meg, hogy a lézeres szõrtelenítésnek van-e, lehet -e mellékhatása.
Kössssz
Névtelen
 


A lézeres szõrtelenités alkalmanként 66 ezer (mondom, két éve volt, lehet,hogy már több).
Ahogy én hallottam, nincs mellékhatása, csak arra kell figyelni, hogy egy ideig piros pöttyös lesz az ember azon testrésze, ahol elvégezték a szõrtelenitést (nekem kb. két hétig látszott, de folyton halványodott), ezért érdemes õsszel vagy télen megcsináltatni.
Névtelen
 


Sziasztok!

A héten próbáltam ki a Veet habot. Nekem nem jött be, mert egy idõ után hiába próbáltam fújni, bedugult Kép pedig ez az elsõ használat. Szóval a másik lábam szõrõs maradt.Kép
Az elektromos készülék nagyon érdekelne, mégha egy hétig tart is mire végzek.
Névtelen
 


Sziasztok!
TV-shoposok , hogy álltok?
Vera
dvera
 


Igen, mielött megvenném a ketyerét szeretném, ha írnátok a hatékonyságról, légyszi.
Névtelen
 


Hát megvettem a TV-Shopos szõrtelenítõt, de nem látok eredményt, van akinek nem nõl vissza, mert ha hatásos nem viszem vissza, még van egy hetem.
Névtelen
 


Érdekelne a végleges szõrteleités, és gondolkodom a lézeresen (mindent pénzt megérne), ha télleg müxik.
Édsanyám megrendelte a TV shopos-at (nem azt a zöld gyantát). Hát nekem egyáltalán nem vitte le a szõrt a lábamról. A Veet is csak a hosszabbakkal bir el. A krémtõl meg szinte megégett a bõröm.
Elektrolizisest meg nem próbáltam, de lehet hogy itt az ideje.
MVera
Névtelen
 


Ha érdekel a végleges, ne vedd meg a Teleshopost!
Névtelen
 


Isten ments. Akkor inkább télleg lézer alá fexem.

MVera
Névtelen
 


Miért ne? Egyáltalán nem müködik, vagy csak macerás?
És a babyliss készülékkel mi a helyzet?
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: