A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok Lányok!

Ayse
Miért szomorodtál el az esküvői felvétel láttán?

Nyúlné
Ez vicces lehetett. Nagyon jó kis csaj lehetett, ha így belefeletkeztetek :lol:

Kuha
Gratulálok Gergőnek! Nagyon laza, hogy guggolgat is hozzá! :lol: :lol:

Cleo
Köszi az infót :P

Prüntyi
Nagyon tuti a szobácska! VAgy ezt már írtam? TEljesen szita agyam van....

Totka
A Ti széketek is nagyon jó, meg benne a kiscsaj mégjobb és a fal is tetszik :wink:
Sajnálom, hogy sz@r időtök lett.
Itt is irtó rossz volt ma az idő.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Hú, lányok, ennyi dicséretet régen kaptam!!! Máskor is teszek fel képet, mert amúgy nem vagyok valami csini kismama, inkább bő pólókban járok, a nadrág meg mindig lecsúszik rólam. Én vagyok csak ilyen alakú, vagy a kismamanacik ilyenek? Vagy én veszek nagyobbat, mint kellene. De nem vagyok hajlandó többet beszerezni, legalábbis újonnan. Nincs valakinek használt, amit eladna, mert már nem kell (mondjuk M-es)?
Ja, és Julcsi mindig úgy összeken, hogy naponta több garnitúra rucit is felvehetnék.

Benianyu, jó a tábla! És úgy örülök, hogy felkiáltójelek vannak a nevem mellett :)

Ayse, Szedit, számomra érdekes, hogy igy szerettetek pocakosak lenni. Én nem fogom azért visszasirni, nekem a születés pillanatától az igazi nagy élmény. Megható persze ultrahangon is látni, meg érezni a mocorgást, de a rosszullétet és a nehézkedést kihagynám.

KépKép

KépKép
majola

Hé, lányok, ti melyik országban éltek? Nálunk (Szent István park) délután szuper idő volt, egy órán át majd megsültem, aztán kellemesen hűvös lett. A babák a fűben flangáltak.

KépKép

KépKép
majola

Juci!
+14 év, +30 kiló :oops: :oops: :oops:

Majola!
Nem jól fogalmaztam. Nem csak a pocakosságot sajnálom (bár azt is), hanem a babáskorszakot is. Nagyon szeretek babázni!

ayse

Kuha, köszi, úgy tűnik, a gazdinak is tetszik! :lol: Gergő nagyon édes lehet!

Juci, semmi baj... :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Majola
Szívemből szóltál. Amúgy a terhes gatyók szerintem furák. Nem tudok tanácsot adni :oops:

Prüntyi
Köszi :P

Ayse
Ne sajnáld! Ma már a szavaidból azt vettem ki, hogy tudod,hogy jól választottál. És kettő tündér gyerkőccel gazdagabbak lettetek, akik a Te szépséges szemeidet örökölték. Valamint szebb és kedvesebb anyukát én sem kívánnék magamnak, ezt őszintén mondom. Nem vagyok az a nyalifali fajta. :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!

Köszi!!!

ayse

Sziasztok! :) :) :)

Mi ma is tesóztunk, nagyon jó volt! :D Olyan sokat nevettünk! :) Nagyon jól éreztem magam. :D Holnap is megyünk, aztán sajnos kedden mennek már vissza. :cry:
Az Anyuéknál sem esett ma, voltunk teniszezni is, mindannyian. :)

Duda,
Üdv újra itthon! Mi is boldog szülinapot kívánunk Natinak utólag is!!! Látod, mire hazajöttetek már lépeget! Ez volt a cél, ugye!!! Klassz, hogy Nati jókat aludt, így te is tudtál pihenni egy kicsit! :)

Ayse,
Ne bosszankodj a korod miatt! Van két szép gyereked, szépen éltek, mi kell még? Én 35 évesen tök jól érzem magam! :) :)

Kuha,
Gergő nagyon ügyes az új mutatványával! :)

Totka,
Néni :) :)
Sajnálom, hogy elmosta az eső a délutáni programot! :(

Zsuzsa,
Örülök, hogy a !!! tetszett. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ayse
Nincs mit. Amúgy nekem is szép és kedves az Anyukám :lol:
Benianyu
De jó,hogy teniszeztél és jól telt a napotok!
Hogy ment a tenisz?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!
Ayse
Imádlak, amiért elhessentetted az esőt!!Nemrég jöttünk haza, végül fél öttöl, mostanáig tök jó idő volt, és Panni akkorát bulizott, kis szaros tíz hónapos létére, hogy csak na!!A tűzijátékot már az ablakból néztük, most meg beájult! Ja, és felültem vele a kis körhintára( csak a TANK alakú kütyübe fértünk bele :oops: :oops: :oops: )apja félt, hogy nem fog neki tetszeni, de akkorákat sikongatott!!Régen éreztem magam ilyen jól!
Angelani
Méghogy a fiúkat nem lehet csinin, vagányul, szépen öltöztetni!!!Ari nagyon Erhard!
Duda
Natinak mi is boldog szülinapot kívánunk!!Mesélsz róla, hogyan ünnepeltétek?
Cleo
Römer ülésért nagyon "irígy" vagyok! Mi is nézegettük, de baromira drágának találtuk, bár olvastuk, hogy ez a legtutibb.Végül egy Belleli (soha nem hallottam még) márkájút választottunk
Majola
én sem értelek, tényleg csini vagy, így pocakosan!Nekem van 3-4 terhesgatyóm(alig használt), ha gondolod, szívesen elküldöm ám!De tényleg!
Juci
Nyalifali :D :D :D Tetszik ez a szó!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kép Kép Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Az első képen Panni apukámmal, a második-harmadikon az imádott bicaja( egész nap toligathatnánk a popóját, annyira szereti), a negyediken az ominózus csattogós lepke.Ja, Hajnit annyira nem ér nézni a tehénfeeling miatt, meg játszós ruha van rajtam. Nagyon nem szeretem, ha fényképeznek.
Benianyu
Valamelyik unokatesótól örököltük Panni játszós, PIROS CSÍKOS ruciját!!
Szóval ne haragudjatok, ha kicsit sok volt! sajna, de Apától függök képfelrakás ügyben! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Jó éjszakát, Anyucik, és Babucik!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka,
Micsoda járgányotok van! Napellenzős szuperbicaj! :) Panna nagyon élvezi, úgy látszik! :)

benianyu

Totka,
Az lemaradt, hogy kiszúrtam ám Panna piros csíkos rugiját! :)

benianyu

Totka, most kicsit zavarba hoztál :oops: Nagyon kedves vagy! Nem azért irtam ám, csak már bosszant a dolog. És ha van valakinek jó méret, megvenném.
Panna csikosban nagyon helyes. Látom, apukád is hozzáöltözött :)

KépKép

KépKép
majola

Szóval azt akartam az előbb irni, hogy nem ajándékba akarom :)

KépKép

KépKép
majola

Benianyu!

Igazad van!

ayse

Totka!

Szerintem Apukád hasonlít a férjedre! Ezért láttuk úgy, hogy Panka hasonlít Rád is meg a férjedre is!

ayse

Komolyan, tragikomédiába illik az életünk. Most a computer mondta fel a szolgálatot.Csak azt remélem, hogy a rajta levő több száz Zsuzsa képet sikerül megmenteni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!

Majola, tegnap délután mi is a Szent István Parkban voltunk :) Tényleg jó idö volt. (arra laknak a párom szülei, és lecsábitottam anyóspajtást egy kis játszóterezésre a panelból :P ).

Nekem kifejezetten a pocakosság hiányzik. Lehet, hogy nem vagyok normális :) Mondjuk én sosem voltam rosszul, a hetedik hónap mindkét gyereknél megviselt, mert sokat görcsölt a pocakom és aggódtam ,hogy nehogy baj legyen, de elötte és utána minden oké volt. Az az érzés, hogy ketten vagyunk, hagyhatom, hogy egy kicsit kényeztessenek és közben tele vagyok energiával....szóval az nekem jó. Volt. Meg - mondom, nem vagyok normális, ne nevessetek ki - de szeretnék egy jót szülni. Hogy legyen sikerélményem is, mindkét babóca nehéz ügy volt ugyanis....másrészt viszont a gyermekeket fel is kell nevelni, idöt és figyelmet kell tudni rájuk szánni, én meg dolgozni is szeretnék. A párom azt mondta, hogy neki csak annyi volt a fontos, hogy legyen (legalább egy) gyerekünk, ö benne van többen is, de arról dönthetek, ahogy akarok :)

Tök jók a képek :)

No megyek, indul a mandula.

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Rokica, remélem most már jobbra fordulnak a dolgok :) A winyó meg adja csak vissza a képeket! Mondd meg neki :)

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Edit, ha legközelebb jöttök erre, és van kedved találkozni, szóljál, én mindennap itt vagyok :)
Bárki, aki erre jár: szuper a park, nincsenek kutyék, sok baba van, együtt legeltetjük őket a füvön.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket és a szívélyes fogadtatást :lol:

Rokica!

Ha nem telepítitek újra és még nincs felülírva a vincsi, akkor a párom vissza tudja fejteni az adatokat róla.

Már többször előfordult ilyen baleset nálunk is.
Főleg, amikor Apa telepített és a haverja közbeszólt és egy olyan vincsit is "letörölt", amit nem kellett volna. Abban az esetben, ha nincs rátelepítve még az új operációs rendszer, vagy nincs valamivel felülírva, akkor vissza lehet fejteni az adatokat. Persze van adatvesztés, de azért többsége menthető.
Mostanában 3 vincsije szállt el, egyszerűen leégtek:(
Még jó, hogy ebből kettőt cserélni tudott.

Davallia!
Haláliak a képek!
Erhard is mindent a fejére húz. főleg a ruhákat szereti "felvenni".
De a mopfej nálunk is menő.
Felmosásnál megy is a balhé :?
Mi nem becézzük Erinek, az olyan Erikás (lányos).
Mi szándékosan választottunk olyan nevet, amelyiket nem nagyon lehet becézni.
Macusnak, Macinak szoktuk hívni :lol:
A párom Apának, meg még apácskának :wink:
Szegény gyerek, így is annyi neve van, de hallgat mindegyikre:)
Anyukám Macikának hívja.

Totka!
Na ilyen bicajt nem minden bokorban látni :!:
Gratula, fantasztikus.
Hol lehet beszerezni?

Majola!
Szerintem is csini vagy.
Nekem maradt 2db naci, odaadom szívesen (ingyen).
Mondjuk én elég disznó vagyok/voltam :oops:
Akkor még nem éreztem disznónak magam, mert számomra természetes volt, hogy "nagydarab" vagyok :wink: A természet rendje:)
Illetve ment a kilókról a szó, de szerintem senki sem bánta igazán, mert ugye a Baba egészsége volt az első:)))))
Szóval, lehet, hogy nagy lesz, bár én 160cm vagyok, lehet, hogy rövid?

Lányok!
Erhardal van valami.
Igazából, lehet, hogy csak a foga, de tegnap előtt és tegnap enyhe hőemelkedése volt és elég nyűgős is. Délben csak cici kellett neki.
Este bevágott egy üveg Bébikaját, de sokat sírt és álmos is volt.

A foga már egyszer kilátszott a hegye szúrt is, aztán meg eltűnt.
Most már áttörte az ínyt, de nehezen jön ki:(

Lenne egy nagy kérdésem.
Szerintetek mennyit kell ennie egy ekkora Babának?
Egy üveg (220g) Bébiétel elég neki egy evésre?
Vagy ha megette, kínáljam még többel? Ebédre és vacsorára kap 1-1 üveggel, napközben cici, gyümölcs, kifli...
Van olyan, hogy nem eszi meg mindet, én meg aggódom, hogy éhezik, mert mást meg megenne.
Ha én például el kezdek enni, ha már Ő megvacsizott, akkor jön kunyerálni.
Persze csak az kellene neki, amit én eszek. Mással hiába kínálom, nem veszi be.
Tegnap evett a párom füstölthúst (bablevesbe valót). ERhard kunyerált, de mi azt nem adunk még neki és odadugott neki egy Babapiskótát (ott volt az asztalon a doboz).
Tudjátok mit csinált?
Eldobta! Utána üvöltött, de inkább cicire tettem, úgy megnyugodott.
Nem lehet átverni, ha látja, hogy mi van az asztalon. 8)

Megyek, mert vár a házimunka, a párom meg hívott, hogy rosszul lett a buszon.

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Angelani :P
szevasztok!!!!
fel a fejjel és tessék gyakrabban jönni és jól kibeszélni magadból a nehezebb pillanatokat,mi majd jól meghallgatunk és jó ellátunk mindenféle praktikus és nagyon nem praktikus tanáccsal,te meg majd mint aki jól végezte dolgát folytatod a napodat vidáman és derűsen!
Erhard meg nagyon édi-béni gyerek és kikerekedett a kis feje is és jól látom,hogy nagyon szőke?! :shock: :P

Duda,
látod,csak emlegetnem kellett titeket és már elő is kerültetek!
NATINAK NAGYON BOLDOG EGYÉVES SZÜLINAPOT!!!!!!!!jaj,de jó ezt kivánni már közülünk az egyiknek!hihetetlen!
én is kiváncsi lennék ám nyaralás,de főleg szülinap élménybeszámolóra!

Kuha,
Gergő nagyon ügyes,ezekszerint ő is az óvatos vagány gyerekek közé tartozik!
Kisnyuszinál olyan fura párosítás,hogy mennyire izgága,hangos,turbónyuszi és közben azért mennyire megfontoltan és óvatosan huppen le,megy neki,vágja be.... 8)

Majola,
pocakosnak én is nagyon,nagyon imádtam lenni!tele voltam energiával,önbbizalommal,boldogsággal és nyugalommal és a legtöbb bókot is akkor kaptam!hányingeres voltam,de nem vészesen,a 3/4től meg egyáltalán nem aludtam éjszakánkét,akkora mozgás volt,de akkor is fergetegesen éreztem magam!úgyhogy már alig várom a következő pocakos időszakot! :roll:

Benianyu,
olyan ari vagy,hogy így örűlsz a tesódéknak,csak úgy sugárzik az írásaidból hogy majd kibújsz a bőrödből örömödben!nagyon jó kis napok lehetnek ezek ! :P

Totka,micsoda járgány!Tyűűűűű a mindenit! :P :P :P
nagyon helyesek vagytok a képeken!

Davallia,azért nagyon nem látszik ám,csak mert tudjuk,hogy márpedig tényleg terhes vagy! :lol: de ami késik nem múlik :twisted: :twisted:
:twisted:
nagyon csini vagy és Panda huncut,mint mindig(felmosós kép világbajnok):)

Roki:(
most már tényleg jöhetne az a hullámteteje!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Angelani :lol:
de gyorsan megfogattad! :lol: :lol: :lol:

ezzel a mennyi kaja kell a gyereknek dologgal én is mindig bajban vagyok,nem adnék tanácsot!

most megyek ,mert látogatókat várunk,puszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Pusszantalak :lol: 8) :wink:
Szőke az, de kezd barnulni:)))

Pussz!

Kép
angelani

Jó reggelt!

Köszönjük mindenkinek a gratulációkat! :D

Totka!
Neked külön is, hiszen mi nem ismertük eddig egymást!
Édes a kislányod, a járgánya pedig szuper! :)

Nati szülinapját a nővérem kisfiának a szülinapjával együtt ünnepeltük. Ő most volt 3 éves és 3 nap nappal korábban van a nagy napja, mint Natinak.
A tortát a nővérem készítette, barackos, joghurtos túró torta volt, kifejezetten Natinak szánva. Ő alig evett belőle, mi viszont annál többet. :oops:
Volt Boldog szülinapos felírat kilógatva, voltak lampionok és lufik.
Elénekeltük a boldog, boldog szülinapos dalt, miközben Natinak fogalma sem volt, mi történik körülötte. Nagy szemekkel csak nézett, de a dekoráció tetszett neki! :lol:
Kapott ruhákat, Cd-t, fülbevalót, játékot és némi pénzt is a jó nagyikájától! :)

A nyaralás nagyon jól sikerült, igazi kikapcsolódás volt. Fájt is a szívem, hogy haza kell jönnünk, olyan jó volt a jó levegő és a nyugalom. Még tervezem, hogy ha visszatér a meleg, újra lemegyünk.

Ennyi maradt a tortából
Kép
ezt meg csak úgy
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Duda!
Natinak boldog egyéves szülinapot!
Édes a képeken. Hát, ez a tortás kép... Olyan , mintha degeszre tömte volna magát, és széttárt karral mondaná, most mit tegyek még!!! :lol: :lol: :lol:

Angelani!
Erhard nagyon cuki! Ne aggódj a kaja miatt!!! Peti mikor teletömi magát kajával és mi leülünk enni, ugyanúgy jön kuncsorogni! Ez nem azért van, mert éhes, hanem csak kíváncsiság, hogy mi mit eszünk, na meg egy kis figyelemfelhívás, hogy én is itt vagyok ám!!!! :lol: (szerintem)

Davallia!
Üvöltős Panda nagyon helyes! Hozzáképzeltem a hangot is !!! :lol: Úgy még cukibb! :lol:

Totka!
Panna is nagyon helyes a piros csíkos rugijában, na meg a bicaj semm semmi!!! :D

Szép napot Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Voltunk tegnap anyuéknál, meg átmentünk Siklósra is!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Egy-két képen az anyukám van Petivel.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

[iSziasztok! :oops:

Most van egy kis "szabad,,időm ,úgyhogy gyorsan én is bejelentkezem! :oops:

Tudom ,hogy régen voltam már megint,de remélem nem gond ....!

Először leírom mi van velünk ,aztán megpróbálok visszaolvasni valamennyit! :shock: :D

Amíg jó idő volt addíg sokat jártunk strandolni!
Aztán meg folytattuk a ház csinosítását ,azért nem tudtam még olvasni sem!!

Pár hete Dávidka egyik napról a másikra : elkezdett négykézláb mászni (eddíg csak kúszott)+felülni(eddíg csak kapaszkodva tudott) + felállni+ Bútor mellett sétálni!
Ha megunja ügyesen seggre ül!

Tudom ,hogy más gyerek már régóta tudja ezeket ,de nekem nagy örömet jelentett,mikor VÉGRE ő is rászánta magát!

Puszit is ad- még idegennek is! :P Olyan zabálnivaló!

Csak nagyon hisztis lett! Úgy sikít mint egy sziréna ha nem az történik amit ő akar! :roll:
Nemnagyon tudom kezelni a helyzetet! Ha ráhagyom abbahagyja egy idő után!
De az az idő az én idegeimet tépázza ,de nagyon! :evil:

Álltalában ilyenek miatt megy a hiszti: nem hagyom ,hogy a forgószéknél felálljon , :? nem hagyom ,hogy a kukát nyitogassa, :roll: elveszem a telefont tőle :x nem hagyom fejjel leesni az ágyról :shock: Pelenkát merészelek ráadni :shock: ,
kiveszem a kezéből az esetleg megszerzett zsinorokat( minden ami áramos )
Vagy ha csak becsukom a biztonsági ráccsal a szobájába, vagy beteszem a járókába ,mert ki kell szaladnom valamiért.... :?

Amúgy elég jól kialakult napirendünk van:
8-fél9 ébredés!-ciczés
10-kor tízórai
11-kor cicin elalvás
1-2 körül ebéd
3-kor alvás 5ig
5-kor uzsonna
7-8 körül vacsora
1/2 9 fürdés
9-től ciczés és altatni próbálás! :? Vagy sikerül elaludni akkor -vagy még fönt van 10ig :roll: És nagyon boldogan ugrál a kiságyba!

Éjjel minimum 2 x cicizik. Még nem sikerült végigaludni egy éjszakát sem! Eléggé kivagyok...

Most ennyit sikerült írnom ,de ha hazaért a férjem ,majd még jövök!!
Kép Egy kép ,hogy el ne felejtsetek
Kifárafva a strandolás után :wink:
csillam

Sziasztok!
Úgy örülök, hogy még benne vagyok a tábliban!!! :-)
Korom: 25 év
Légyszíves segítsen aki fősulira jár, hova kell menni igazolásért a GYEDről? Mivel nem tudok minden nap jönni ide irja meg valaki: csikken@t-email.hu
Fontos nagyon!
Köszike!
U.i.: Minden édes babóca csodaszép!
csikken

Sziasztok!
Panni és a bicaja köszönik a kedves, és dícsérő szavakat! :D
Képzeljétek, ma jó pofára estünk! Készültünk szept.9-én prágai lakodalomba(a rokonunk szlovák-magyar, a férje pedig prágai).Úgy vártam, mivel kölökkorom óta nem voltam Prágában. Erre, ma jön a meghívó, SZLOVÁKIÁBAN LESZ MÉGIS A LAGZI!!!Mondjuk, férjem nem bánja, mert kevesebbet kell neki vezetni.
Benianyu, Cleo
Holnapra kaptunk időpontot Panni útlevélkészítéséhez, mekkora procedúra ez???

Képek szupik! :D :D
Duda
Nagyon édi Nati pofija! Képzeld, Pannám mikor megszületett, olyan kis pofizacskós volt, hogy a szülésznőnk(kolléganőm majdnem) a mai napig HÖRCSÖGNÉNiNEK hívja!!Panni meg vigyorog, mint aki érti! :D :D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

[quote="totka"]
írta:
totkaHolnapra kaptunk időpontot Panni útlevélkészítéséhez, mekkora procedúra ez???

Nekünk az okmányirodás része kb egy óra volt. Odaérsz, sorszámot kapsz, meg egy csekket, amivel egyikötök elmegy a postára. Visszaér, várakoztok, majd hivnak, ott helyben megcsinálják a bébiről a fényképet, húsz helyen alá kell irni mindkettötöknek mindent. Mi nem gyorsitottban kértük, és mégis mindkét útlevél meglett egy héten belül, de hát ez Fejér megye, nem biztos, hogy máshol is igy van.

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok! :) :)

Totka,
Nekünk nem volt ennyire hosszadalmas a procedúra, mint Szeditéknek, előre megkaptuk a csekket, már be volt fizetve, mikor mentünk. 20 perc alatt megvolt az egész. Tényleg sokat kell majd aláírni.

Nyúlné,
Tényleg nagyon fel vagyok dobva a tesóm miatt. :) Olyan helyesek a barátnőjével (őt most ismertem csak meg, de olyan, mintha már évek óta barátnők lennénk), mindig vidámak, nevetgélnek, állandóan jó a hangulatuk. Imádják mind a ketten a fiúkat, nagyon jókat játszottunk.:) Sajnos, holnap hajnalban utaznak vissza. :(

Davallia,
Panda nagyon édes, a kiabálós kép szuper. A pocakod tényleg nem feltűnő még! :)

Csillám,
Jó, hogy jelentkeztél! Gratula Dávid tudományaihoz! :) Jól el van fáradva a képen, de nagyon aranyos! :)

Viki,
Peti nagyon vagány, ahogy az autó tetején sétál! :)

Dani is tud már álldogálni kapaszkodás nélkül 5-10 másodpercig, csak néha megijed, hogy nem kapaszkodik és zutty, le a fenekére. Pár napja tologatja a babakocsiját, ma már 2-3 métert is ment vele. És a szája be nem áll az utóbbi napokban, bár még nehéz kikódolni. :)

benianyu

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Helló

Mi is megjöttünk Olaszországból, zökkenőmentesen, (nem)kipihenten :lol: , viszont elégedetten.
Úgyhogy most már résen leszünk, hogy kihez mehetünk legközelebb lepzselni(talizni).
:lol:
Ja és már félig visszaolvastam, láttam Nyúlnéstalisképeket..és nagyon jó buli lehetett...talán legközelebb mi is ott leszünk..ja és olvasok továbbra is ám :wink:
Na egy két kép:

Velencében:
Kép

Lénaláb-eltűntetési akció homok által:
Kép

Teraszról:
Kép

Séta(Léna egyébként "berohant" a tengerbe :) :) )
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Köszi az infókat útlevélügyben, meglátjuk holnap!

Nyúlné
Marcit megzabálom, meg én, annyira éééédes!!!Ha nem vagyok indiszkrét, megkérdezhetem mikor akarsz szép, nagy pocit? :D :D :oops: :oops:
Megann
Nektek is azt írom, mint Benianyunak: napsütés, tengerpart, pálmafák.....!Király volt nagyon ugye?

KépKép

Hajni&Panna
totka

Képzeljétek a Brigi tegnap óta kb. 1 percig kapaszkodás nélkül áll. Sőt, bútortól-bútorig egy lépést már megtett Nagyon tetszik neki is a mutatvány, mert folyamatosan nevet közben.
Csillam
Gratula Dávidka tudományához, nagy dolgok ezek.
Szerintetek tökfőzelék tejfölös habarással mehet már?

Kép
Kép
maresz

Sziasztok!

Megjöttünk mi is a nyaralásból, visszaolvasni próbáltam, de nagyon sokat írtatok, csak átfutni volt energiám :lol:

Sikerült a képeket is feltennem a nyaralásról, de csináltam egy külön albumot, mert olyan sok lett
Majdnem 400 képet csináltunk, hát ezeket sikerült kiválogatni........

Itt a link: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=10372

Szóval nagyon jól éreztük magunkat, az idő lehetett volna kicsit jobb, de így legalább kirándulgattunk is egy kicsit.
Arra nincs is szó, hogy Nolcsi mennyire élvezte az egészet, haza se akart jönni.
Mondta, hogy nem megyünk haza, itt maradunk nyaralni Hát majd meg zabáltam, olyan édes volt.
Szállás szupi volt, szeretnénk jövőre is visszamenni, de majd min. 2 hétre.
Leonka is nagyon jól bírta, esténként volt fáradt, a babakocsiban csak nehezen aludt el, volt olyan este is, amikor én otthon maradtam vele, hogy időben le tudjon feküdni.
Fiúk alvókája még a szokásosnál is jobb volt, 9-10 körül keltünk, ők még később
Mi csak vasárnap este indultunk vissza, hétfőn, hajnali 2-re értünk haza. Tegnap anyuméknál, meg dédinél voltunk.
Most megy a mosógép ezerrel, vagy 6-8 gép ruhát kell mosni.

Azt láttam, hogy voltak talik, amikről lemaradtunk, nagyon sajnálom :(

Emese!
Főleg a Tiédet, de remélem lesz még alkalom a talizásra. :D

Üdv az újaknak is!

Most ennyit tudtam írni, majd este még jövök, pusszantás mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Szia Barbi!
Hol nyaraltatok?Olyan régen nem írtál, már hiányoltalak, de megvan az ok!! :D
Benianyu
TÍZHÓNAPOS Danibabát pusziljuk!!A képet NEKTEK küldjük, ha jól emlékszem, Danikának volt ilyen játszószőnyeg, mint a Pannié.Karácsonyra kapta, most meg bicajozik! Szédület, hogy telik az idő!

Kb.fél óra alatt megúsztuk az útlevélkészítést, jó dolog, hogy lehet kérni a neten időpontot, így egy percet sem kellett várnunk!
Pusza Mindenkinek. Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Barbi
Látom már, hogy merre jártatok!! :D Jól néztek ki a naplementés tengernél!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Ma voltunk dokinál, Peti méretei: 9170 g, és 77 cm!!! :shock: Jól meglepődtem, mert nem egész 1 hónap alatt akkor nőtt 3 cm-t, meg hízott 310 g-ot :shock:

Amúgy minden rendben van, és megvan a 6. fogacskánk is!!!A dokinéni vette észre , nekem fel sem tűnt!!! :D
(de így már értem, hogy miért volt tegnap az a nagy nagy nyüglődés meg nyafi egész nap!)

Ja, és azt az iszonyatos ordítást amit csinált, hát rettenetes, orvosnál eddig így még soha nem visított, még oltáskor sem, most meg nem is kapott szurit!!! :roll:

Na mindegy, túl vagyunk rajta, jövő hóban kapjuk a szurit is, már előre rettegek a mai produkció után!!!

Megann!
Jók a képek, biztos tuti jó volt a nyaralás! :D

Nyúlné!
Kisnyuszi még mindig tündéri! :D

Csillám!
Gratulálok Babónak, szépen haladtok!!! :D

Totka!
Panna kicsinek is cuki volt!!! :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Barbi!
Tényleg szuperek a képek, nagyon szép helyen voltatok! :D
Nolcsi tiszta apja! Nagyon helyesek a fiúk! :D

Totka!
Ez aranyos! :) Nati még most is hörcsögpofi!

Benianyu!
Sajnálom, hogy elmentek a tesódék! :cry:
Nagyon szomorkodsz?

Viki!
Milyen szurit kap Peti a jövő hónapban? Akratam már mondani, hogy nagyon édi a tüsi hajával! :)

Natit ma elvittem tornázni, hát olyan balhét csapott, mint még soha. Hisztizett, sikítva sírt még akkor is, amikor a gyógytornász hozzá sem ért. Folyamatosan a kezembe kapaszkodott, szörnyű volt.
A gyógytornász nem sokat látott az új tudományunkból, így abban maradtunk, ebben a hónapban még viszem kezelésre. Hát, nem vagyok boldog.
Ráadásul tegnap óta tökre fáj a fejem, fel kellett hívnom Apát, hogy jöjjön értünk, mert úgy szédelgek, hogy nem merek hazaindulni a gyerekkel.

Ti mit csináltok a gyerkőcökkel, ha veszett hisztibe kezdenek?
Nati nagyon ki tud akadni, ha valamit nem engedek neki, vagy mondjuk pelenkát merészelek cserélni rajta.
Kb. 2 hete csinálja ezt. Átléptük a bűvös 1 éves kort???

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Nem tudom, mi van velem, eszméletlen fáradt vagyok. Ja a bulizást már Andris előtt sem bírtam, úgy látszik most még annyira sem. Hol vannak már azok a régi szép idők, amikor lefekvés nélkül csináltam mindent tovább! Már évek óta egy hétig is eltart mire magamhoz térek egy ilyen parti után. De Lili is 15 órát aludt egyvégtében, amikor vasárnap elhoztuk a szüleimtől. Na mindegy, majdcsak túllendülök.

Duda/Csikken!
Ez eléggé emlékeztet a dackorszakra, bár én azt hittem, az másfél éves korban kezdődik (könyvek szerint kettő).
Szerintem Nati jól emlékezett, hogy nem szeret ide járni, csak amikor rendszeresebben ment, elfogadta. A kis hörcsögpofi! :)

Mostanában Andris is anyás lett, szinte ugrik hozzám, ha más tartja őt, nyüszög, ha nem nálam lehet.

Nyúlné!
Üvegrekenődő Kisnyúl tündéri!

ayse

Duda!

Hiszti terén én is teljesen tanácstalan vagyok! Sajnos én is soxor szeretném tudni, hogy most mit kezdjek.
NÁlunk is sajnos a pelenkázás, és az öltöztetés a kritikus, az mindig hisztivel párosul.

Ezen kívül arra is kíváncsi lennék, hogy mennyire "elevenedtek meg" a ti gyerkőceitek?
Nem tudom, hogy fogalmazzak , de az eddigiekhez képest, Gergő az elmúlt 1 héten kimondottan rossz lett.
Csak a tiltott dolgokat csinálja, de azt dafke.
Most lehet, hogy rossz pontokat szerzek, de én bizony a kezére csapok, miután már kb. 6-szor rászóltam, hogy nem szabad.
Egyszerűen hatástalan, rászólok, hogy nem szabad, majd fogom, elviszem onnan, és mégis.
Soroljam: számítógép ki-be kapcsolása, fiók ki-be húzogatása (amihez már vagy 25-ször odacsípte a kis ujjait), a kb. 250 DVD-film napjában 30-szori lerámolása a polcról (sajnos nem tudom feljebb tenni) stb-stb-stb.
És ma volt a csúcspont, egész egyszerűen fogta, és letépte a tapétát a falról.
Vagy egy másik példa:
a párom megtalálta a régi mesekazettáit, most előszedtük, hogy elkezdjük hallgatni.
Gergő megkaparintotta, és sorra húzta ki a szalagot belőle.

Íme a tapéta:
Kép

És a kazetta:
Kép

Nem tudom, mitévő legyek, de komolyan mondom, már egész nap ebből áll:
"Gergő azt nem szabad, Gergő ne piszkáld, Gergő mostmár a kezedre csapok" és ezek társai.

Lehet, hogy keveset foglalkozom vele? NEm hinném.
Bár itt a millió játék, csetresz, nem érdekli.
Neki mégis az a szórakozás, ha kikapcsolhatja a tv-t (már annak a gomját is eléri), vagy ha a hi-fi cd tálcáját kinyitja, majd abba kapaszkodva áll fel. És még sorolhatnám.

Szóval nem tudom, nyugtassatok meg, hogy más gyerkőc is ördögfióka.

Barbi!

Tényleg nagyon szép helyen voltatok. Képek nagyon szuperek, és Nolcsi tényleg tiszta apukája!!!
Bátor vagy, hogy bevállaltad, hogy Leonnal ilyen hosszú időre elutaztok.
Mi is megyünk szept. elején, egy hétre, igaz, csak ide a szomszédos Sárvárra, és visszük Gergőt is.
Hát, kíváncsi leszek, ki bírja majd jobban... :) :) :)

Megann!
Üdv újra itthon, és neked is elismerésem, hogy bevállaltátok a külföldi utat. Kocsival mentetek?
Nagyon jók a képek, biztos nagyon jó volt a nyaralás is.
Több helyen is voltatok, vagy volt egy "tábor", és onnan kirándulgattatok?

Kép
kuha

DACKORSZAK!!!!!!!
na ebben mi is az élen járunk!katasztrófa a helyzet,az én napom is a nem szabad,nana,hű az anyja,de kikapsz....ismételgetésével telik egy ideje!a legjobban az etetéstől rettegek!ahogy közeledek a kanállal a szájához,már prüszkől és permetezi szanaszét a kaját,főleg rám! :twisted: de ha száraz kaját adog neki,akkor azt addig pépesíti,amíg fröcsögni nem tud vele!kikészít!
pelenkázni,öltöztetni?????azt már régóta harcművészeti oktatásként fogom fel! :lol:
és szintén szó szerint dührohamot kap,ha valamit nem engedek,de he csak neki nem sikerül akkor is!és elkezdett a harapás mellett verekedni is!a dokinéninél nálunk is egyik napról a másikra totál ellenszegülés,órdítás van!
szóval ez a jelenség nálunk is tombol és én csak egyféle megoldást tudok:védőruha,füldugó és távírányítós robot,ami helyettünk etet,pelenkáz,stb. 8) :lol: :lol: :lol:

azért vannak jó pillanatok is :roll: és továbbra is imádom a nyulamat! :P

Barbi,
de jó hogy itt vagytok és jól sikerült a nyaralás!az kár,hogy a talikról lemaradtatok,mert tényleg jók voltak,de lehet én is inkább olaszban sütkéreztem volna!

" üvegrekenődő" :lol: :lol: :lol: Kisnyuszi dicséreteket köszönjük,nagyon nagy só élőben,amit művel ilyenkor és a legcifrább pofikat le sem sikerült kapnom!

Kuha,tapéta! :twisted: :twisted: :twisted: brutál!
mindjárt jövök még.. :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nati szülinapi képe és a rózsaszínkalapos bige kép is nagyon édes!
Peti huligán gyerek képei is!!!!!!méretek nem semmik :shock: és gratula az új foghoz!lehet Kisnyuszim is ezért nyűgösebb pár napja?tisztára kivan mindentől! :?
Csillam,gratula a mászáshoz,ami inkább csemetédet illeti!tiéd a büszkeség! 8)
Benianyu,boldog hófordulót Danigombócodnak!és a tesódék majd jönnek még vagy ti mentek legközelebb látogatni :wink:
Megann,
de jó lehetett és Lénának a homokos tengerpart de jó lehetett!!!!!szépek vagytok nagyon!
Totka,még nem az biztos!kép tündéri Pannáról!

Kisnyuszival ma anyuméknál voltunk és elmentünk a játszótérre homokozni és annyira ,de annyira tetszett neki!aztán hintáztunk és boldogan kezdetk csukódni a szemei,usgy vissza,etetés és már indultunk is haza,a kocsiban már aludt is és most elégedetten szuszizik az ágyában!remélem nem lesz nagyon nagy kánikula megint,mert kint a szabadban olyan jól ki lehet fársztani és izzadás,hőguta nélkül!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha, Nyúlné!
Huhh, megkönnyebbültem!
Natit sem érdeklik a játékai, most is éppen a lábam alatt vakerál a számítógéppel.

Nyúlné!
Nektek van olyan tologatós, ráülős motorszerű valamitek, ugye?
Kisnyuszi szereti?

Ayse!
Én is úgy tudom, hogy a dackorszak később kellene, hogy jöjjön.
Ez akkor csak szimpla csibészség?! :wink:

Képzeljétek, a tornán, miután Nati végig ordított, volt alkalmunk belenézni a szájába és a gyógytornász megállapította, hogy több helyen is duzzadt Nati ínye. Délután aludt egy nagyot és uzsinál vettem észre, hogy bizony-bizony már több is van egy fogacskával!
Már 7 fogú a csajszim! :)
Remélem minden foga ilyen könnyen bújik ki! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok Lányok!

Benianyu! :oops: :oops:
Danikámnak nagyon boldog hófordulót kívánok!

Viki
Peti csúcsügyes! És nagyon helyes.
És Kisnyuszi is és Panna is és Nati is és Léna is és ugye ne hagytam ki senkit!

Barbi
MÉg nem tudtam megnézni a képeket, de örülök,hogy jól sikerült a nyaralás!

Amiről nagoyn szerettem volna írni.
Csillam, Nyúlné, Kuha, Duda
Hisztik.Marci is iszonyatosan rákapcsolt. Nem tudom már ki írta, de Ő is visít és ordít és ha tudna toporzékolni azt tenné. És cafatokban lógtak az idegeim pár nappal ezelőttig. Nyilván az is számít, hogy aludtam kicsit többet :lol: , de a lényeg
figyelmen kívül hagyom az ordítást, visítást, sőt néha röhögök rajta. Tehát nem reagálok rá, veszekedéssel, és egyebekkel.
Iszonyú nehéz. És próbálok vele többet játszani, hülyéskedni. Ennyi amit megtudok ezzel kapcsolatban osztani veletek. Pár napja jobb a helyzet amióta így csinálom. Nem tökéletes, de sokkal jobb.

Duda
Nagyon sajnálom,hogy így sikerült a torna. Mi egyszer voltunk csak, de Marci is végig ordította. Teljesen átérzem, és nem bírtam ki sírás nélkül. Remélem,hogy nem sokáig kell már járnotok és hogy legközelebb nem fog (ennyire) sírni! És gratulálok a fogacskához!

És Totka
Hiperjárgányotok van! :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
hát ez az!!!!!mi már egy ideje így csináljuk!mármint hogy figyelmen kívül hagyjuk a hisztit,máshogy nem is lehet szerintem!de attól még az idegeim kikészülnek a bizonyos hangok hallatán! :twisted: :twisted: :twisted: fegyelmezni meg csakis kizárólag röhögve tudok :oops: ,persze gyakorolom a nagyon hatásos fenyegető nézést,de csak a tükör elött megy!olyan pofákat vág ez a gyerek,hogy kibírhatatlan,kötelező elvigyorognod magad!anyumnak egész jól megy,illetve van sikeres ésa sikertelen fegyelmezése is,de ha én ott vagyok tök mindegy,mert én röhögök! :lol: :lol: :lol: majd teszek fel anyumról képeket,ahogy fegyelmez! :lol: majd az ügyeletes képfeltevőm felteszi!

Duda!
most vettük,pont a talira érkezett postán! 8) ,szereti,de ugye mi azért vettük legfőképpen,hogy tologathassa az üzletekben,utcán,ilyesmi,mert állandóan lekéreckedett a földre(mászni) és gondoltuk ha ezt tudja tolni az milyen jó!tolja is egy ideig,majd ugyanúgy négykézlábra veti magát és nekilódul,amit ugye nem hagyunk mindenhol és akkor kiborul....talán,amikor már a járás lesz a menőbb majd akkor a mi elképzelésünknek megfelelően is használhatjuk :roll: ,de így is jó és imádja!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?