Anikó, doki mit mondott?
Egcsi, nekem tetszett a torta.
Nagyon jól nézel ki a képen!
Orsi, férjed tényleg nagyon ügyes hogy ilyen bútorokat tud csinálni, nagyon klassz lett a szoba. Gergő is nagyon huncut kisfiú és imádnivaló. Klasszak a képek!
Mese, hogy vagy? Már minden percben jöhet, nem? Drukkolok hogy minden rendben legyen? Mikorra terveztétek a költözést?
Vera, részvétem a nagybátyád miatt.
Mira viszon nagyon ügyes a szobatisztasággal? Bölcsit mikor kezditek? Munkát mikor kezded?
Eszer, édesek a fiaid és nagyon hasonlítanak egymásra. Tényleg iszonyúan repül az idő, Marcid már elmúlt három hónapos. Olivér azóta nem beteg? Bár nem lenne csoda ebben az idétlen időben.
Andi, derekad javult a krémtől? Ugyanaz a munkahelyed és munkád mint a szülés előtt? Hogy sikerült visszarázódni?
Dávid is állandóan kérdez: "Anya, micsijász?" Amennyire nem akart eleinte beszélni, most neki is "szájmenése" van.
Az enyémek kivételesen nem betegek, a héten mentünk volna a Balatonra de ebben az időben maradunk itthon. Úszás sincs az idő miatt, és őszintén szólva meguntam a sógornőm ugráltatását (náluk volt a tanulás) és b....tását és lemondtam a következő két hétre is. Majd jövőre megtanulnak úszni de törjön le mindkét kezem ha még egyszer közösen szervezek valamit a sógornőmmel.
Nálunk szobatisztaság sehogy sem áll, én a lakásban nem veszem le róla a pelust, a kertben meg nem szól. Ma 1 óra alatt 3x cseréltem rajta ruhát. Boldogan ráül a WC-re, bilire de 1 másodperc után már emelkedik is fel. Mindegy, azért remélem mire oviba megy, szobatiszta lesz, az pedig még egy év. A másik kettő sem lett korán szobatiszta.
Nekem múlt pénteken kihúzták a bölcsességfogamat, ami vízszintesen nőtt. Persze hogy a saját dokim szabadságon volt, viszon a fogam begyulladt. Elmentem valahová ahol kiszedték, piszok sokat fizettem és az az érzésem hogy hentesmunkát végeztek. Péntek óta gyakorlatilag fájdalomcsillapítón élek, tiszta seb a szám. Ki sem tudom nyitni annyira hogy a saját dokim legalább megnézze. Szedek antibiotikumot is de úgy érzem hogy eddig még nem használt.
Sziasztok
Andrea

[
[

Esküvő- pocakosan
családi kép
Levivel