Egyre jobban lemaradok, most már vmit tenni kell
Jevi,
hát nekem mind a két kölök nagy szövegláda, Cicó másfél évesen mondatokban beszélt (na jó, csak tőmondatokban), azért emlékszem erre, mert akkor volt nálunk egy ismerős kisfiú, pont Cicó másfeledik "szülinapján", két héttel idősebb a lányomnál, és tök némán rohangált körbe fél órán keresztül, Cicó meg nyomta neki a sódert megállás nélkül, nem zavarta, hogy nem válaszol
Zeze meg hónapokon keresztül csak halandzsázott összevissza, de azt egész nap. Most meg egyik napról a másikra elkezdett mindent ismételni, amit csak mondunk, két-három szótagos szavakat is, teljesen kihagyta a szavak elejét mondom meg az egyszótagú szavakat mondok fázist. Neki ez a módszere, úgy látszik.
Tudom, hogy az enyémek elég korán beszélnek, szerintem nem ez az átlag, de Diadora meg Marcsy meg Tuncimami biztosan jobban meg tudják ezt mondani. Cserébe viszont Cicó csak jóval három éves kora után tett le a pelusról még nappalra is, és még most sem betonbiztos a dolog, éjjel meg pláne még mindig pelus van. Ezenfelül sajnálja az időt az evésre, legszívesebben még mindig etetteti magát, egy-egy étkezés néha egy órát is eltart, plusz ha vmi nem tetszik neki, kidobja a taccsot
Szóval vannak itt is dolgok rendesen...
Hódocska,
hogyan próbáltad a kendőt kötni? Mert fekvőben Zeze pl. nagyon utált lenni, csak a keresztkötésben szeretett egészen pici korától fogva (az az, amikor úgy van benne, mint a kenguruban, csak rá tudod húzni a fejére is, így azt is tartja), úgy vígan elmászkáltunk akár órák hosszat (persze ezt csak később), aludt, mint a tök
Vérzés, én mind a kettővel bő egy hónapig nagyon keményen véreztem, pedig simán szültem, sőt a másodikkal gátsebem sem volt. És nekem is hullámzott, néha már örültem, hogy na végre múlik, aztán jött újult erővel. Ez tök normális.
Ja ha Ergamot szedsz, az nem tesz jót a tejtermelésnek, sajna, azt is bele kell kalkulálni
Netti,
én is a Megyeiben szültem, csak lemaradtam... szóval azért segíteni nem tudok, én Varga Tamásnál voltam, de nem tudom, vállal-e még szülést. Azt tudom, hogy hozzá érdemes minél előbb elmenni. Ő elég nagy alternativista, már helyi keretek között.
Mit is akartam még?
Marcsy,
irigylem én is az erődet, nálunk is elkelne már egy nagyobb felújítás, de ez még a jövő zenéje, idő is kellene rá, meg pénz is.
Üdv
Kriszi