A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok :)

kob .
Nem tudom, hoyg mikortól van paradicsomlé osztás de én ugy tudom, kisebb megszakításokkal egész szeptemberig van. Mi sem mindig egy részletben hozzuk el :) idén is szerintem 150 litert hozunk összesen .

seriff
lábam egész jó. Teljessen be sebesedett igy már nem fáj kicsit érzékeny annyi de ha leragasztom akkor, már észre sem veszem :)CSak ha rálépnek :D (ami mostanában sajna redszeres :D :( )
Már annyiszor akartam kéredzni , mikor találkoztunk a városban akkor olyan ismerősnek tünt a férjed.Nem tudtam hova tenni de most este beugrott nem a Toth László uliba járt ő gyerekkorában ?

sam
remélem a buli jól sikerült :) Gratulálok , és a képeket várjuk :)

mennem kell áki letaknyosodott és a foga is jün egyszerre 4 és eléggé kivan ha nem a kezmben van üvölt :(az este együtt is kellet vele aludnom pedig ilyen még nemsokszor volt.
roz23

Sam, mi is gratulálunk Nektek! :) Gyönyörűek lehettetek! :) A lányokkal.

Nana, én is elgondolkodtam azon, amit Cukker írt, és sztem Cukker senki sem fog lehuroggni....., hogy csak tápszert adj Botinak. Ha azt írtad, hogy múltkor attól nem volt semmi baja.....vagyis sokkal jobban aludt....

Cukker, örülök, hogy ilyen szépen fejlődik Adri is. :) Zsófi már mindenhol ácsorog, és ha éppen megfeledkezik magáról, akkor maga áll is néhány másodpercig.

Beáék, jó rólatok is olvasni. Lilla tündéri lehet a felmosóval. :) :) :)

Mi majd csak jövő hét végén jövünk újra. Ma már pakolunk, készülődünk a holnapi nagy útra. Nagyon várjuk már a kirándulást. :)

Mindenkinek szép hetet kívánunk! :)
birolili

Lili, jó pihenést!Remélem az idő is javul! Biztosan gyönyörű hely!

Roz, de igen, de Ő már 31éves.

Bea, üdv újra itt!

Kép
seriff

Roz,
köszi :) Én ilyen sokat nem akarok elrakni,megelégszek 10 literrel, nem igazán fogy. Kipróbálom a cukkinis lecsót, mármint befőttes üvegbe elrakni, az nagyon menő...
Gyógyulást a lábadnak!

Seriff,
már 31 éves? :) :wink: Hűha!!

Bea,
jó hallani rólatok! Emese is folyamatosan takarít, minden keze ügyébe kerülő ronggyal :) Olyan édesek, nem?

Lili,
jó kirándulást!

Kép

Kép
kobudo

Nana, a fülét , a vizeletét vizsgálták már Botinak? Nincs-e vmi fertőzés esetleg?Nem kell hozzá feltétlen láz.

Kob :lol: :oops: .

Kép
seriff

seriff

tudom hoyg idősebb :) T .is 31 éves és rá is emlékeztem Ő is oda járt a báttyámmal egykorú vagy hasonló korú évfolyam társaira is emlékszem még :) az arcukra :) Mi nagyon sokan vagyunk rokonok, (minden családban általában 3 vagy több gyerek van és szinte mind oda jártunk) és amilyek uncsitesóm oda járt annak álltalában bejártam az osztályába és az osztálytársaikat nagyjából arcra megjegyeztem . A féjeddel egykorú 4 uncsitesóm is oda járt lehet hoyg ismeri is őket Bende -András-Ildikó-Mariann -és zsolt ők mind ilyesmi korúak mint a férjed .

kob
mi azzért teszünk el ilyen sokat mert nagyon menő nálunk a paradicsiom leves és a paradicsomos husgombóc egy leveshez általában 1 litert a gombóchoz kb 2liter kapcsiból elhasználok . Ezt a 150 liter anyuval közössen teszük el tesóméknak is jut belőle .
megcsináltam a sajtos pitét nagggy sikert aratott :) köszi :)
roz23

sziasztok,

hazaértünk nyaralásból, nagyon jól alakult. Szinte Eszti bírta a legjobban a skacok közül, ügyesek voltak :). Holnap talán idejutok és vissza is olvasok...
balim

Üdv Balim!

Hol is voltatok?

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok,

Kob, már annyiszor akartam kérdezni, h különszobában alszanak már a csajok? És Emese hogy alszik, jól?

Roz, nem ismerősek a nevek :( .

Kép
seriff

Kob,
Olaszban voltunk, de nem a tengerparton, én így külön örültem, hogy nem volt az a dög meleg. Várost néztünk (meg várakat), barlangot... azért a tengerpartot is :) , kirándultunk sokat. Éjjel utaztunk oda és vissza is, így azért jobban bírták a gyerekek.
balim

Seriff,
milyen érdekes, hogy éppen most kérdezed, ugyanis holnap festjük a gyerekszobát, és rakjuk össze a lányokat egy szobába :) :lol: Emese mostanában elég jól alszik, kb 2 hete nem alszik délelőtt, így viszont jól elfárad délre, és ált. 2-2,5 órát alszik. Este 7-8 körül megint álmos, és ugyan ébred éjszaka, de hamar visszaalszik.
Ha átköltözik Kamillához, megpróbálom visszarakni az ágyába, nem átcipelni hozzánk, remélem sikerülni fog... :wink:
Bár addig még meg kell varrnom az oda szánt babzsákfotelt. Tényleg, nem érdekel valakit? Szereztem szabásmintét, nem olyan vészes megvarrni, hátha más is "szerelmese". Mármint a babzsákfotelnek :wink: :lol:

Balim,
jó lehetett! Eszter a háti hordóban utazik ilyenkor? Emese annyira szereti, persze én is, hogy nem nyűglődik benne, mint a kocsiban.
Képek?

Kép

Kép
kobudo

Megjottunk a hosszura nyult nyaralasbol, majdnem egy honapig voltunk oda :lol: Nagyon jo volt minden, majd igyekszem visszaolvasni amennyire lehet, de nem hiszem hogy sikerulni fog :( Ugyhogy lenzest ha butasagot kerdezek vagy irok :wink:
mvirag

Sziasztok!

Nana, nagyon sajnalom, hogy Boti meg mindig ennyire szenved. Lehet, hogy erdemes volna teljes kivizsgalast csinalni nala? Utanaolvastam a kolikanak, hasonlo tuneteket ir. En alapvetoen anyatej parti vagyok, DE ha a tapszer utan nem ilyen hevesek a tunetek, akkor en is inkabb az mellett dontenek.

Sam, en is gratulalok nektek!
Majd meselj milyen volt es tegyel fel kepeket is!

A baratnomek eskuvoje nagyon jol sikerult, en oltoztettem, en tuztem ra a fatylat a templomban... annyira orultem, hogy segithettem neki, nagy elmeny volt! A lagzit nagyon jol birta Kata, fel 11-kor vittuk haza elaltatni, de nem volt igazan almos. :shock: Utana meg visszamentunk fel 2-ig, de az utolso ember reggel hatkor indult haza. :lol:
Delelott fodrasznal voltam, vagatni akartam vele egy kicsi, csak egyenesen a vallamig, semmi fakszni. Mondta, hogy vag bele egy kis atmanetet, mert nagyon kerekitene az arcomat. Hat ugy belenyirt, hogy a vegen kopni-nyelni nem tudtam. :cry: Beszaritva nem volt olyan gaz, de most irto duhos vagyok magamra, hogy hagytam magam. Megyek az itteni fodraszomhoz, hogy kezdjen vele valamit...

Vasarnap mentunk vissza az Afonya utcaba. A tulaj ket het gondolkodasi idot kert, de ma felhivja a ferjem egy ajanlattal es kap pentekig idot. Elkeseredett, szomoru es csalodott vagyok. En nem gondoltam, hogy ez ilyen nehezen fog menni! :cry: Kezd elegem lenni az egeszbol. Ugy nez ki jelen pillanatban, hogy szept. vegetol alberletebe koltozunk. Ha van aki tud legalabb 2 szobas kiado alberletet, szoljon! Koszi!

Most ennyi, bocs, hogy nem irtam mindenkinek kulon, de allandoan Katibaba sarkaban kell lennem, mert igyekszik felderiteni az egesz lakast. Es nem csak felderiti, de kiforgatja a negy sarkabol is. :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kob, azért kérdeztem,mert írtad,h augusztusban kerülnek a csajok egyszobába. :wink: Eddig már csak Emese aludt Veletek?Hannánál is kb ennyi idősen kezdődött az egyszer alvás,és délben,persze,amióta Krk-en(T.J-ék apartmanjában) voltunk, reggel 9-fél10ig alszik(ma 10ig),és így azért a dél is tolódik. Milyen az a babzsákfotel? Mint egy hagyma,és olyanná alakul ahogy ülsz benne? Ha megírod hol,megnézem, mert ha olyan,amilyet gondolok,akkor Anyukámmal lehet,h megvarratnám-Ő tudén nem, Neki van gépe.

Balim, Virág, üdv újra itt! Tegyetek fel képeket is! Űristen Eszter mindjárt 1éves! Gyalogol rendületlenül?

Dora,ne adjátok fel! Itt Kméten kerestek albérletet? Fodrász :roll: :( , esküvő :lol: ! Mit talál Katika? Rámol ezerrel? Hű,Neki is csak 2hete van a szülinapig! Mit fog kapni?

Kép
seriff

Dora,
és min gondolkodik a tulaj? Mármint ha publikus? Akkor annyira nem is akarja eladni a házat, nem? Amikor mi házat kerestünk, nekünk is volt egy ilyen eladónk. Gondolkodni akart... Miután megkötöttük a szerződést erre a házra, állandóan visszajött, hogy nem érdekel-e mégiscsak az Ő háza. Hát, már nem :)
Hetény már nem érdekel?

Kép

Kép
kobudo

Seriff,
igen az a fotel! A www.varrohaz.hu honlapon (Szabásminta modellek/Egyéb/Babzsák asszem az útvonal) találtam. A szabásmintát meg kell venni, de ha tetszik, nehogy megvedd, odaadom! :)
Egyébként jól emlékszel... Hanna déli alvása így meddig tolódik? És az esti lefekvés?

Kép

Kép
kobudo

Kob, hát most 2kor aludt el, másfél óra múlva ébred, már beszélget vagy 20perce,sorolja,h ki nincs(senki, se ana,se apa....).Este az uúgy,9körül kezdődik az alvás, aztán fél-3/4óra múlva másik cici,aztán fél2körül,megint, aztán fél5körül.
Mindjárt megnézem a fotelt.

Kép
seriff

Kob,
igen, a háti hordóban vittük szinte mindig, ő is nagyon szereti, nézelődik, vigyorog mindenkire, alszik, eszik benne. Szóval nagyon bevált. Gondolom nektek is.

Ser,
miket írsz.... Tízig alszik Hanna? Tiszta irigy vagyok. Én annak is nagyon örültem, hogy amíg kint voltunk, addig minden nap fél nyolcig aludtak a gyerekek. Ma viszont nem tudom mi van, mert Eszti délelőtt majdnem három órát aludt, és most megint nyomja egy órája :). Az az érdekes, hogy cipőben nem szeret lépkedni, itthon zokniban viszont tesz lépéseket, megáll, újra indul, de kényelmesebb a mászás.

Nana,
nagyon megérint amit írsz, nekem Marci volt ilyen. Két hónapos koráig szinte álandóan üvöltött, bár éjjel aludt. Elhiszem, hogy nagyon kivagy. Mi is felfúrtuk a kampókat és hintáztattuk a hordozóban, az elég jól bevált, ill. ha kocsival mentünk, az is. Autózott is eleget vele a férjem :). Neki mondjuk elég nehéz születése volt, aggódtam is eleget miatta :(. Remélem, hogy hamarosan rendeződtök és elfelejtitek a kezdeti nehézségeket. Egyébként nagyon szépek a fiaid és nagyon jól fejlődik Boti. Én is szopi párti vagyok de a helyedben kipróbálnám a csak tápit pár napig, közben a tejcsit lefagyasztanám. Ha a csak tápitól rendeződik, akkor nem erőltetném a tejet, hisz sokan felnőttek már tápin is.

Dóra,
hihetetlen ez a házvásárlás... Pedig mostanában eladni nehéz, venni sokkal könnyebb. Bár az is igaz, hogy nehéz megtalálni azt, amelyik ideális. Ne adjátok fel!
balim

Sziasztok!

Balim,
de jó nektek, voltatok barlangban, irigykedem nagyon!!!!!!

Dóra,
milyen házban gondolkodtok, mekkora értékben? Lehet, hogy apuéké jó lett volna, az nagyon jól néz ki, 30M-ért adták el, de holnap már az új tulaj alszik benne. Azért kicsit sajnálom, hogy el kellett adniuk, de hát így alakult.

Ma nagyon nehéz napom volt, nekem is, Lilinek is. 24 órán át, tegnap este 7-től, ma este 7-ig nem láttuk egymást. Ott aludt anyunál, és én ma dolgoztam, csak mind a ketten mentünk Pestre, és reggel már húzós lett volna bevinni Kecskemétre. Éjszaka kétszer 3/4 órán át ébren volt, és aja-aja volt végig, napközben azért játszott, de délutánra elfogyott a türelem, és kiütötte magát, állítólag magán kívül ordított Lili (mondjuk egy kutyától is megijedt), anyu már kirohant vele az udvarra, annyira megijedt. Egy arra sétáló egy év körüli kislány láttán, meg hogy megsímogatta, nyugodott csak le. Mikor mentünk érte, vagy 15 percen át szopizott, meg bújt, olyan aranyos volt....
Azért eldöntöttem, hogy máskor ilyen nem lesz. Vagy csak éjszaka, vagy csak nappal, de egymás után a kettőt nem marad anyunál, de anyu is mondta, hogy most kipróbáltuk, de nyilván még kicsi hozzá Lili.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Csak gyorsan pár szót..
Nagyon jó buli volt szombaton, mindenki nagyon szuperül érezte magát.
Amennyi gond és nehézség volt eleinte, a vége annyira jó lett.
Most csak pár kép az esküvőről a buliról ha meglesz még teszek fel.

Lina!
Nem voltunk Adriék esküvőjén, mert sajna nekem azon a héten volt aranyér műtétem és nem igazán tudtam menni sem....
Kszi, hogy eljöttetek nagyon jó volt találkozn i, bár sejtettem, hogy te vagy deakkor nyugodtam meg amikor megláttam a picúrt... :)

És a képek... Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Sam,
nagyon örülök, hogy végül minden jól sikerült! Nagyon helyesek voltatok! Bogi, Hanna tündérek! Most már látom, hogy lehet ennyire különböző karakterű a két lány :)

Lina,
úgy tűnik tényleg korai volt a különalvás. Flóra két éves elmúlt, amikor mamáéknál aludt nélkülem. Mondjuk addig szopizott még éjszaka :)

Balim,
jó, hogy újra itt vagy. Klassz lehetett Olaszo. Én még soha nem voltam ott. Toscana-ba vágyom, de nagyon!

Mvirág, hol jártatok, hogy két hétből lehet egy hónap nyaralás? Nagyszülőknél? Gyerekek hogy vannak?

Kob,
rákerestem a babzsákfotelra, nem is hittem volna, hogy ennyi fajta van. Kíváncsi vagyok, milyen lehet benne ülni. Nálunk teljesen zökkenőmentesen ment a lányok külön szobába rakása. Éjjeli szopi után is a saját ágyába teszem vissza Orsit. Modjuk Flóra megint elkezdett éjjel átvándorolni hozzánk. Remélem nektek is legalább olyan könnyen megy az átszoktatás, mint nekünk.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sam,
gratula az esküvőhöz és sok boldogságot kívánok Nektek! Nagyon szépek a csajok és persze ti is :).

Pille,
arra felé voltunk :oops: , tényleg nagyon szép hely, teljesen beleszerelmesedtem azokba a tipikus toszkán házakba és kertekbe...

Lina,
hát lehet, hogy tényleg sok volt neki az egy nap :(, mondjuk Eszternek már az egy óra különlét megfekszi a gyomrát :). A Frasassi barlangban voltunk, gyönyörű volt.
balim

Sam, mégegyszer Sok Boldogságot! De jó, h véül minden jól sült el! Csajok is és Ti is szépek voltatok!

Lina :( ! Dehát sebaj,kipróbáltátok, nem jött be! Biztosan most extra bújós lesz Lili pár napig!
ég a takarításhoz akartam mondani, h én 2naponta mostam fel a mászós korszakban, a porszívó az gyakorlatilag 24órás szolgálatban van-na jó,éjjel elrakom. :wink: De nűlunk azért is kell felmosni,mert tök világos a kő,és minden meglátszik rajta, és a bejárat mellett van a konyha.De ez attól is függ,mennyire mindentszájbavevős Lili.

Balim, ma csak fél8-ig aludt Hanna, viszont megkapta a 15hós és a meningitis elleni oltásokat is.Pont jókor mentünk, nem is kellett várni.

Dora, és a Széktó u.8-t nem néztétek? Az is eladó már régóta. Persze én csak a táblát látom kívülről, nem tudom, h belül milyen. És mit mondott végül az Áfonyás?

Kép
seriff

Ser,
nekem még a fél nyolc is jó lenne, Eszti általában fél hétig alszik. Bár ahhoz képest, hogy régebben még ennél is sokkal korábban kelt, már ennek is örülök. Hanna hogy viselte a szurikat? A meningitis ellenit egy éves kora előtt írta ki a doki vagy most? Mert egy év alatt jóval kedvezőbb az ára. Vagy hogy is van ez? Lassan nálunk is aktuális, ma 11 hós a lányka. Boldog 15 hót Hancinak!
balim

Balim, köszi! Esztinek meg Boldog 11hót!
Aha, 1éves kora előtt felírva olcsóbb,legalábbis nekünk így volt, azóta nem tudom.Én magam írtam fel, Erzsikével találkoztam egyszer az utcán, megbeszéltük és úgy. Akkor 1évesen el is vittem, de nem adták még be,csak most-erősödjön még az imunrendszere címmel. Hááát ordított egy percig Hanna, de már előtte is,amikor még csak hallgatta a doki a hátát. :( De aztán kapott két matricát Erzsikétől,és 1perc múlva csend volt. :) Már csak 1oltás van hátra, a 18hós-na meg ha az ember kér plusszokat...

Kép
seriff

Seriff,
az a baj, hogy ma is tanítok (épp ebédszünet van), de most legalább reggel elvittem Lilit anyuhoz, együtt háromasban megreggeliztünk, és utána jöttem el. Most semmi baja, de fél 6 körül megyek is érte. Éjszaka két óránként leellenőrizte, hogy megvagyok-e. Nem volt elég a cumi, nyújtotta a két kis kezét, hogy vegyem ki. Kicsit szopizott, bújt, aztán visszatehettem. Mondjuk azt hiszem, olyan öttől mellettem aludt, csak mióta leesett az ágyról, nem szeretem. Körbe van ugyan takarókkal barikádozva az ágy, de ki tudja, mire nem képes már.
Viszont kárpótlásul jövő hétfőig csak az övé vagyok, sőt lesz kisbarát, kisbarátnő is a hét végéig. Sőt, ma a megörökölt kutyusunk is jön :D

Ezt az agyhártyagyulladásos oltást én is felirattam, a doki nekünk azt mondta, hogy egy éves kora előtt kell kétszer, két hónap különbséggel, és még a tél előtt, így lett augusztus és október belőle. Most szabin van, úgyhogy majd jövő héten kapja Lili. Egy éves kor előtt olcsóbb ugyan, de kettő kell belőle, egy éves kor után meg állítólag már csak egy. Nem tudom, miért akarja most a mi dokink.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, attól, h megvan még nem feltétlenül kell beadni, nézd meg mikor jár le a szavatossága! Kérdezz rá, h miért akarja 2x. A miénk direkt vár,még eddig is(15hó), szóval,ha még nem járna le, ...De télen nagyobb eséllyel támad a betegség, talán ezért. Amúgy azt mondta,mellékhatása nem nagyon lehet. Édes lehet, ahogy lecsekkol éjjel!

Kép
seriff

Sziasztok,

Pille,
szerintem nagyon kényelmes, Kamilla is próbálta már egyszer, most is várja, hogy elkészüljön. Anyaggal és töltelékkel együtt úgy néz ki 8-9000 ft-ra jön ki, ha nézted a neten. láttad az árait a készen kaphatóaknak...
Remélem, én is, hogy simán veszik a lányok az akadályt, lesz új ruhásszekrényük, Kamillának külön, Emese-mentes polc, meg valszeg baldachin is (bár ez még nem biztos...)

Sam,
nagyon jók a képek! Annyira szépek vagytok :) Tegnap pont előttünk ment egy Tacuma, nagyon kényelmes lehet, igazi családi autó.

Cukker,
gyűjtöm a DM-es pontokat. Talizunk valamikor, hogy odaadjam? Csüt-től már asszem jó, remélem Kamilla is rendbe jön addigra.

megyek vissza festeni

Kép

Kép
kobudo

sziasztok :)

sam
hatalmas gratula :)

kob .
lehet hoyg figyelmetlenül olvastam mi baja Pamillának ?? Vagy csak egy kis nátha ?
Mit festesz ? a kiskonyhával lehet hoyg kiszaladok holnap, ha kell még, bár holnap nayon sok dolgom lesz de lesz autó a fenekem alatt és gyerekmentes leszek már csak azt kell kiötlenem hoyg rakom be egyedül :lol: :shock:

ma voltunk lajosmizsén hull avagyok rengeteg krumplit kellt felszednem . szedtem 1 zsák szilvát egy zsák paprikát 1 diszperzites vödör uborkát meg 3 láda öszibarackot holnap rakjuk el anyuval . meg hoztunk regeteg patiszon tököt jó kis rántot töknek :) nyamm :)
roz23

Roz, hogy Te hogy bírod mindezt!!!Csodállak!

Kob, szerinted Hanna már élvezné ezt a fotelt Karácsony körül?

Kép
seriff

Sziasztok!

Képzeljétek Botond 2 napja tartja a fejét és ma átfordult hasáról a hátára!!!!!!!!!!!!! :lol:

Annyira örülök hogy legalább ebben van + előrelépés.

De a hasfájás, szenvedés, nem alvás nem alakul. :(
nana09

Seriff,

ha készen lesz, gyertek el, kipróbálni! Lehet, hogy ez még nagy lenne Neki, van belőle kisebb is.

Nana,
gratula!

Roz,
jó a ma, de nem muszáj, ha nincs rá időd! Hívlak, jó?

Kép

Kép
kobudo

Köszi Kob, közben alaposabban megnéztem, asszem nem az idei karácsonyi ajándék lesz, de 1-2év múlva bevetjük :D !

Nana, szuper kis tornászbajnokod van! Mekkorka is? 9-10 hetes? Fülét, vizeletét vizsgálták már?

Kép
seriff

Szia Seriff,

pénteken lesz 11 hetes. :lol:
Nagyon meglepődtem, hisz 3 napja szinte egyátalán megsem emelte a fejét, most meg már egész sokáig, ügyesen tartja.

Mondjuk ez az átfordulás azért még biztos nem az, de NAGYON MEGLEPŐDTEM :shock: :shock: :shock: amikor buksi kopp, bemegyek és a hátán találtam kisbogyófejűt. :lol:

Á gondoltam véletlen, aztán én vissza hasra, ő meg vissza hátra. :lol:

Nem semmit nem vizsgáltak azóta sem, mivel doktornéni szerint kutya baja az extra pocakfájáson kivül...
Ezt utálom hogy bármelyik orvoshoz is mentünk, ők ugye abban a pár percben látják a gyereket, valószinüleg épp evés után (hogy ne sírjon) és mit látnak??? Oh egy vigyorgó, erős, oriási kisbékát aki nő mint a gomba és hízik is rendesen!

jajaj!!!!!! mennem kell.

folyt.köv.
nana09

nana
nagyon ügyi boti :)

kob
sajnos nem volt időm elmenni, este 6 kor végeztünk.
de ügyi vagy hoyg csinálsz ilyen otelt . Mivel töltöd meg ?
roz23

Nana,
de ügyes Boti!!! A hasfájás meg majdcsak alakul....

Seriff,
még nem váltottam ki az oltást, majd jövő csütörtökön apa beadatja. Én nem akarom tárolgatni, az a tuti, ha a gyógyszertárból elhozva rögtön meg is kapja Lili a szurit, ja és én nem is látom, ez a legjobb :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

na ma sincs jobb kedvem... :(

Botond széklete 3, napja egybeálló nyák (bocsi! :oops: )
eddig - orvosi utasitásra -ment a Normaflore, de mára sem változott semmit, ugyhogy vinnünk kell székletmintát.

Éjszakánként öszz-vissz 4 órát alszom, szóval... :cry: :cry:

Ja 2 napja pedig megint egyátalán nem tid kakilni, durizni egyedül, pedig ez már ment, szóval vmi van, csak végre kiderülne MI???

Bocs hogy mindig csak panaszkodni jövök!!!

Legyen sokkal szebb napotok mint az enyém! :)
nana09

Sziasztok!

Ser, nem adjuk fel, csak epp akkor tele volt a hocipom az egesszel. Alberletbe azert jovunk, mert ha sikerul is valamit vennunk azt fel kell ujitani es onnan konnyebb intezkedni, mint innen Bp-rol. Egyebkent is szept. 30-ban allapottunk meg, hogy kikoltozunk. Ugy nez ki talaltunk anyuekkal szomszedos lepcsohazban egy kiado lakast. :D Csak el ne kiabaljam! :twisted:
A parom ugy dontott, hogy nem akar a Szekto utcaba koltozni (nagyfesz). :roll:
Alvas nalunk is detto igy megy, 8-kor leteszem es fel ora-haromnegy ora mulva felsir, visszaaltatom, aztan par ora mulva ujra kel.

Kob, igen, azon gondolkodik, hogy tenyleg el akarja-e adni es ha igen, hova is akar koltozni... :? Miert nem akkor gondolkodott rajta, mikor feladta a hirdetest... :roll: Es tiszta hulye, ha elszalaszt minket, mert jobb arat kinalunk, mint amennyiert a masik ket szomszedos hazat eladtak tavaly. :wink:
Mivel toltitek meg a babzsakfotelt? Polisztirol gyongyokkel? Ugy tudom egesz olcson lehet kapni baumaxban es hasonlo helyeken.

Balim, en sem gondoltam, hogy ez ennyire nehez lesz! :(

Lina, nekunk az mar sok lett volna! :wink:

Sam, nagyon szepek voltatok! Es a gyerekek is! Gratulalok es sok boldogsagot kivanok!

Roz, hihetetlen mit ossze dolgozol harom gyerek mellett! Hogy birod? :shock:

Nana, gratula Botinak a forgashoz!!! :D Nana, kitartas! Ez a negy ora alvas nagyon keves. :( Sajnalom, hogy rosszabbodott megint a helyzet. :cry:
Nemsokara harom honapos, remelem javulni fog!

Mvirag, meselj, milyen volt a nyaralas!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Nana,
hát ez a négy óra nagyon rosszul hangzik. Nálunk csak 4-szer kelés van, de azt sem tudom miért, már ment egyszer keléssel is. És fogat se látok annyira nagyon nőni, bár a felsők azért látszanak.
A privát üzimet megkaptad? Az utóbbi időben kettő sem ment el a címzettnek, csak azért kérdezem.

Képzeljétek, ma Lili tett néhány kósza kísérletet a felállásra. Egy dobozon, és egy lábason támaszkodva, olyan 20-25 centi magasak, kinyújtotta mind a két lábát, és ugye így derékból sem volt annyira behajolva, mintha a földön lenne a keze, mert úgy már régebb óta csinálja. Felkapaszkodva még nem megy, csak térdelésig.
Ja, és tegnap észrevettem, hogy ha én tartom a hónajánál, akkor már érezhetően tartja a súlyát, ezt múlt héten még biztosan nem tette.

Kedden este megörököltük a kutyát is, egy 10 éves skót juhászt, azóta folyamatosan csukni kell a bejárati ajtót, mert ugyan a kutya okos, és megértette, hogy nem szabad bejönni, de a Lili nem érti, hogy nem szabad kimenni a kutyához :D Ha etetem, akkor is a kutyust nézné..., szóval minden ajtó becsukásnál balhé van :D

Dóra,
itt nálunk a szemközti házra most kiírták, hogy eladó, de gondolom Lajosmizsére nem akartok jönni, na meg fogalmam sincs, milyen lehet belülről.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina
meglestelek ám azért titeket :D vagyis nem tudom hoyg az e egy hatlams nagy sárga ház az a tiétek ? az uncsitesómék pár utcával lejebblaknak így arra is voltunk felétek kedden Nagyon ügyi lili :)

nana
már annyiszor akartam irni bizti emlékszel a barátnőmre. Őket a házidoki szegedre küldet és ot vizsgálták ki neki is itt kecsón azt mondták semmi baja .aztán kiderül hogy a koli baktérum van a szervezetében . Nem prbálsz utánna járni. Hátha csinálna a házidokitok egy vér és vizelet vizsgálatot . Vagy vidd el másik házidokihoz hátha Ő segít .Én is azt szoktam ha nem értek egyet a házidokinkal vagy Én ugy gondolom hogy tehetnénk még mást is én bizony addig viszem mig valaki nem segit . Csak egy ötlet volt , mert már ugy sajnálom, hoyg enniyre nem tudsz pihenni . No mg szegény boti is szenvedhet .. ....

kob
Pamilla hogy van ? Fotellel hoyg állsz ?

dora
én azt hittem házat lakást milyen egyszerű venni ...
sajnálom hoyg nem találtok végre megfelelőt

Én már le sem merem irni, hoyg nikit tegnap 1/2 12 kor ébresztettem fel pedig nem aludt el nagyon későn amióta az emeletes ágyban alszik bent csukott ajtó mögött ugy kell ébreszteni reggelent, hoyg emberi időben keljen fel ...
mi ma megyünk egy kertiapartys esküvöre Heténybe . Tegnap egész du. sütöötem mert a sütiket mi hordjuk össze és jól be is ájultam niki mondta hogy feküdjek már le mellé olyan 9 körül aztán ott ragadtam 1/2 3 kor riadtam fel hogy minda két tv megy és hogy az konyhában étkezőben az össze villany ég :D :? akkor mentem fürdeni... olyan rossz volt mert utána alig birtam vissza aludni
roz23

Sziasztok!

Nana,azért ha viszitek Botit a dokihoz, azért kérd meg, h kukkantson a fülébe-az nem nagy cucc Neki!

Roz, fél12 :lol: , nálunk ma is 10.Igaz hajnalban volt egy 3órás fentlét, vagy mi-már már kidőltem, de aztán csak Hanna ájult el :wink: . Jó mulatást du!

Lina, persze, csináld úgy ahogy a doki mondja-amúgy nem nagy cucc a hűtőben tárolni az oltást-a patikától hazáig nem lesz baja :wink: :) . Bizti nemsokára állni fog Lili!

Kép
seriff

Sziasztok!

Hazajöttünk, megpróbálok visszaolvasni, és írni. :)
Nagyon jó volt!!!!!!!!Olyan szép volt minden, és Zsófi is nagyon ügyes volt!
birolili

Seriff,
ez az állás dolog Lilinél szerintem még nem komoly, csak szárnypróbálgatás. Nagyon labilis, ha véletlenül sikerül. Úgy látom, nem a mozdulattal van gond, a kiságyban is már ügyesen felkapaszkodik térdelésig, abból rakra talpra az egyik lábát, de itt megáll a tudomány. De gondolom a próbálkozással is erősödik a csípője, hogy végül meg bírja tartani a nagy pocakot :D

Nem is írtam, tegnap mázsáláson voltunk: 8600 g és 68 cm a lányom. Végre két hónap után (tényleg, pont két hónap, most nézem) elmozdult a 66,5 centiről.
Két napja eszik joghurtot, túrót, úgy néz ki, nagyon bejön, főleg a joghurt, és baja sincs tőle. Csak nekem, hogy ha nem otthon kapja, ki nyalja le a kanalat, hogy el tudjam tenni, mert én meg nem eszem ezeket :D

Lili,
tegyél fel képeket is majd!!!

Roz,
a mi házunk duplagarázsos, és van rajta légkondi. Ha erre jöttél, nem nagyon van másik az utcában ilyen, főleg nem sarki. Vannak az ablakon kihajtható zsaluk, kívülről nagyjából ennyi látszik. Szeptemberben már nem mászkálunk annyira, lehet, hogy januárig már nem dolgozom, egyszer gyertek el úgy, hogy itthon legyünk.

Dóra,
hát ez a házvásárlás nem egyszerű. Mondjuk én a pestit anno úgy vettem, hogy délelőtt szóltak, hogy megkaptam a munkáltatói kölcsönt, délután vettem egy lakást. Pont olyat találtam, amit kerestem. Két agglegény lakott benne, már az enyém volt, mikor még jöttek segíteni lámpákat szerelni, fürdőkádat beburkolni... és azt még ők fizették. A mostani lajosmizseivel is szerencsénk volt, ismerőstől vettük, de a hitelügyintézés nagyon gáz volt. Anyu már attól félt, hogy a sok idegeskedésbe megszülök, vagy a Lilinek nagyon nem fog jót tenni. Már azzal is szórakoztak, hogy én biztos azért vagyok tartós táppénzen, mert ki akarnak rúgni, és inkább táppénzre mentem. Mintha egyrész az bármit is változtatna, ha így van, na meg komolyan, fiatal házaspár, lakásvásárlás előtt, a feleség tartós táppénzen van, na vajon miért.....és nő volt, akinek ez nem esett le, és mindenfélét kitalált.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili,pont ma gondoltam, h vajon hogy éreztétek Magatokat?! Mesélj!

Lina, hát töröld le papírszalvétával... :wink: De Te miért nem eszel ilyesmit?

Kép
seriff

Seriff,

oda a két pont :) Tényleg, Lina, miért nem eszel ilyenekt?

Lili,
még mindig olvasol? ;)

Nnna, végeztünk az átrendezéssel, elkészült a lányok szekrényének nagy része, de már legalább bepakolhattam. Az új szobában Emese bírja tovább, Kamilla hamarabb ébred éjszaka, mint Mesi... Hát,nem ezt vártam. A reggelt így is mindnyájan egy ágyban ébredve töltjük, de majd leszoknak erről is.

Roz,
a fotel töltőanyaga (egyébként előhabosított polisztirol gyöngy) kedden jön meg, akkor lesz teljesen kész. Most egy kicsit én is befőzök, meg pakolászok. Kamilla már meggyógyulni látszik, de még sokat kell lámpázni, sok minden van még az arcüregében.
Egyébként azt kérdezi, hogy mikor megyünk hozzátok :) Persze Ti is jöhettek valamikor!

Cukker,
a jövő hétfő sajna nem jó, vendégeink lesznek, majd máskor, jó?

Kép

Kép
kobudo

Kob, eddig pakoltunk, egyfolytában ment a mosógép, meg apa hiperaktív, így mindent kipakoltunk, vagyis ki kellett, nem tudott leülni.... :D Pedig én elfáradtam. Egyébként Zsófi kajáit én sem kóstolom meg, főleg nem megenni.....

Dora, sajnálom a házvásárlást....tudom, milyen elkeserítő tud lenni.

Ser, örülök, hogy ennyit alszik pici lányod. :) Zsófinak nagyon jók az éjszakái. Reggel kel fél8-kor általában, de előtte 6-kor kel cicizni.

Mvirag, hol voltatok 1hónapig? Én is el tudtam volna lenni 1hónapig Lillafüreden. Olyan gyönyörű volt.

Nana, kitartás! El sem tudom képzelni, hogy milyen nehéz ez....

Kob, én hallotta,m már erről a párnáról. :) És mivel tömöd ki? Ültem is egyben. Nagyon jó, kényelmes.

A nyaralásról: jó volt, szuper helyünk volt. :) :wink:
Zsófi sezeme be volt gyulladva míg ott voltunk, sztem allergiás lehetett vmire, mert mióta itthon vagyunk, azóta nem piros a szeme, és nem is dörzsöli. Pedig ott percenként dörzsölte...estére úgy nézett ki, mint aki 2napja nem aludt. MIndenki mondta is, hogy milyen álmos ez a lány..... hétfő, kedd az átállás napja volt, míg Zsófi megszokta új helyét, és szerdán kértünk egy csendesebb szobát, ott aludt délután 3órát rögtön. :D Aztán csütörtökön délelőtt 2.....szval nagyon szép volt, jókat sétáltunk, fürödtünk, Miskolc-Tapolcán a Barlangfürdőben, ahol ezren voltak, de a barlangfürőért megérte, mert nagyon szép. Kisvasutaztunk is, amit Zsófi nagyon élvezett. Bicikliztünk is a patak mellett. Szval sokmindent csináltunk, és nagyon jól bírta a kisasszony. Mi jót pihentünk. A hely szépsége, a jó levegő mindennél többet ért.

Pár kép:

A hátsó kert rész
Kép

Apával a kert bejáratánál
Kép

Biciklizés
Kép

Zsófi hintázik
Kép

Vannak még szép képek de ezek talán nagyon jók lettek. :)
birolili

Lili, nagyon szép képek, szép hely, és Zsófi a hintában : " hóhóhóha" ezt mondta Hanna! A bicajt ott béreltétek, igaz?

Bocs,pakol, megyek

Kép
seriff

Sziasztok!

Üdv újra itthon Lili!!!! :) :) :)

Gyönyörű helyen voltatok, nekem az egyik kedvenc helyem.

Zsófi pedig továbbra is gyönyörűséges!!!

Seriff,
Hanna jól van?
Kicsit le vagyok maradva, mert olvasni soha nincs időm, de a képeket láttam, nagyon cukiiiiiiii!!! :) :) :)
nana09

Sziasztok!

Sam

Sok Boldogságot kívánok nektek! Nagyon szépek voltatok mind. Bogi főleg! :)

Nana

Grat a forgáshoz, nagyon fürge Boti.

Kob

Persze, jó lesz máskor is.

Mi is jól vagyunk, csavizunk nagyon sokat. Most már ott tartunk, hogy Adri inkább csak babakocsiban alszik napközben, és a társaságot is nagyon kedveli, meg bámészkodni a kocsiból. :) Nemrég még azzal volt gond, ha menni kellett valahova, de mióta felültettem benne szuper. Múltkor a városban majd 4 órát intéztük a dolgainkat és elvolt. Persze itthon van az egész család, mi lesz velem szeptembertől? A tesóval imádják egymást.
Lili

Gyönyörű helyen voltatok, Zsófi olyan kis tündér a hintában. Nagyon cukik a kendőben.

Kép

Kép
cukkermáz

Nana, köszi Hanna jól van,és úgy tűnik az étvágya is lassan beindul-koppkoppkopp-na persz mindenféle nasstól(még a kölesgolyóról is)leálltunk.De így van rendesen reggeli,ebéd, uzsira gyümölcs,vacsora +reggel, délben,este és hajnalban cici,meg amikor kéri.Nagyon édes, nem túrkál-nyúlkál,csak mondja, h cici.Beszél egy csomó mindent, és rosszcsontkodik.

Cukker, ez tök jó, h így elvan a babakocsiban Adri, hihetetlenül telik ám az idő! kajcsi jól megy Neki?

Lili, Zsófi királylány mennyi idős már?

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?