Azta micsoda zombinépek vagytok!!!!
Terhesgondozási pecsétet a doktor adja, nem a védőnő - utóbbi csak tanácsadó, az ő pecsétje nem számít. Viszont a védőnő szülés után köteles havi egy alkalommal találkozni az anyával és a gyeremekkel . Szerencsére ez nálunk megvan, mert a doktornénink mellett ő az asszisztens - mármint az egészséges rendelésen, amit tanácsadásnak hívnak és ott adják az oltást is. De meg is szokott néha látogatni. SZerencsére angoyn kedves, fiatal lány.
Barbi

oltással nem a szuri volt eddig a probléma, hanem az eü.személyzet... szerintem ők eleve stresszelnek az oltástól és emiatt már úgy indítottak, hgoy hárman durván lefogták a szegény babám lábát, nekem kellett a kezét(persze én nem durván, de én is stresszeltem, mert élből oltásellenes vagyok) és ráadásul valószínűleg rossz helyre ment, mert ilyen szívettépő sikoltozást azóta se produkált a fiúcska, és utána napokig nem engedett a lábához érni. Második alkalommal ugyanez a stresszelés volt... Mos viszont elfelejtették, hogy oltásra mentünk, mert a hasmenést tárgyaltuk és azt, hgoy milyen klaszul vette Dé az akadályt, nem fogyott semmit - szóval én figyelmeztettem őket az oltásra, így nem maradt idejük parázni, én meg úgy fogtam Dominót eleve, hgoy semmit se láthatott, és mondtam neki a Mehemedet, amit imád. Hát így jártunk túl a doktornéni eszén
Zuzi

védőnő köteles kijönni hozzád havonta egyszer tanácsadásra, ha te nem tudsz bemenni, mert mondjuk veszélyeztetett terhes vagy. Én se jártam 6 hónapig hozzá és eljött. Ha meg nem jön, te nem vagy kötelezhető elmenni hozzá, és az ő pecsétje tényleg nem számít, ne aggódj! Én nagyon utánéztem ennek, mert ugye 35 fölött szívatják az embert keményen... a 4 pecsétet a terhesgondozást végző orvosnak kell adnia, amiről a kórházi gondozóorvos ad majd igazolást, és kizárólag az anyasági segényhez szükséges, a többinél vagy a biztosítási időt vagy az alanyi jogot veszik alapul.
Tinu

ez a cicidolog normális ém valamennyire, nekem a kezdetektől volt iylen, pedig nem vagyok ekcémás, majd megesztem,anyira csípett-szúrt midnen ruha és állandóan áégett a mellbimból meg kiütések voltak rajtam. Doktornéni mosolygott, mikor panaszkodtam, és mondta, hyoy szülés után elmúlik. És így is lett.

Persze egy kis homeos ekcémabigyó bizots javít majd a dolgon
Votiv

Én nagyon szueretlek téged, tudod...de amikor erről a hízás-dologról beszélsz, mindig felmegy a pumpa bennem, mert úgy érzem, hogy a párod piszkál téged folyamatosan ezzel és ezért ... Ez nem normális! Hacsak nicns valami cukorbetegségre utaló jel, akkor a szénhidrát elfogyasztása kötelező, még jobban kell egy kismamának a szénhidrát, mint egyébként! És én annyira vigyáztam és véágig diétáztam a félidőtől és mégis eza borzasztó sok hízás.. Nem ezen múlik! Lécci hallgass inkább a nekem igazán jót akaró, barátaidra és nem vond meg a szénhidrátot magadtól! Komolyan aggódom. Bocsánat, ha bántó a megfogalmazásom Gyurira nézve, nem áll szándékomban, de már többször utaltál valami iylesmire és ez engem méylen érintett. Ígérem, nem ejtek szót róla többet, de már nagoyn kikívánkozott belőlem...
Jucus!!!!!!!!!!!! tegnapelőtt láttalak bejelentkezve és azóta sehol se vagy, mi történik???
Neet

MAcsek

valami támpontot adtok arra vonatkozóan, hogy miféle sorrendben adtátok az új kajákat? Mert dominó - lévén egy bivalyerős csemege és nem anytejes, elkezdi előbb doktornéni hathatós utasítására (ő egyébként nem korai hozzátáplálás párti sziotatott babáknál) és van egy olyan érzésem, hogy Dénél nem lez giond a kajával, haspók a szentem...
ÉS Neet

azt hittem, elhúztok a Balcsi irányába... ha nem mentek még, akkor holnap Feneketlen-tó délelőtt?
szájmenős el mosni, csókolat