Votiv!
nagy kő esett le a szívemről, az UH-s híreidet hallva. nagyon izgultam, hogy minden rendben legyen! és csak egyél! 80 kilósan is gyönyszi csajszi leszel!
Tinu!
gondolom, ha meg van pucolva, tök mindegy, hogy reszelt-e, de most itt az alkalom, hogy újra sok-sok reszelt almát egyél
Indi!
mi az a környezetkímélő fehérítő? ugye nem trisó?
Zuz!
de hol az a turi és mikor megyünk?
az ivókút, csak a kölkök dagonyára, meg locsolásra használják
Rylie!
anno Ada javasolta, hogy villával törjünk, meg paszírozzunk szitán, de én csak ritkán csináltam, mert L. mindig öklendezett a nagyobb daraboktól. (párszor hányt is) most már inkább villázok, mint régen, amikor még nem volt foga. annyit tudnod kell, hogy krumpli v. tészta turmixolásakor eléggé ragacs lesz a végeredmény, úgyhogy csak rövid ideig szabad. különben én a bolti babakajákból látom, hogy milyen az éppen okés állag, mert kb. 8 hóig totál simára turmixoltat árulnak, a 8 hós kajákban meg vannak darabok. viszont láttam ám, hogy Kamillka prímán ette a reszelt almát, amit L. nem sűrűn evett meg, mert neki az is "nagy" volt, úgyhogy lehet, hogyha totál puhára főzöd a kaját, akkor elég villával szétnyomnod neki, mert ő vagányabb.
torta nem záher, hanem Szamos párizsikrémes marcipántorta volt. a legjobb a világon!
nem tudod, hogy Philips "mi" a centrifuga? vagy lehet, hogy csak egy fajta van nekik? már megint rámjött a centrifuga mánia!
Votiv!
nem adod kölcsön a centridet, hogy én is megutáljam?
Johi!
én meg már vagy 3 mobilt vettem Lencsinek, meg az anyu is kettőt, de mindig a miénket akarja. ma egy igazán jót vettem neki, drágább is volt, és fél percig örült, majd elhajította és lopta el az enyémet.
Lindi!
addig jó neked, amíg én nem adok neked terhes rucit
a fotók csúcsszuperek, főleg az altatás! nagyon jó problémamegoldó-készséged van! és látom ti is voltatok Krikán
annyira imádom a természetes vizet (főleg a tengert), hogy nem is nézem tovább a képeket, mert megfájdul a szívem!
Gabi!
nálatok is olyan feketék lesznek a "falak"?
Denizsa!
Lencsi lemaradt, mint a borravaló! nagyon szépen teper, ha kapaszkodik, és 1-2 lépést tesz, de ennyi.
Zsanci!
gondoltam ma rád, ittam egy kapucsínót a kedvenc kávézónkban!
SZOLGÁLATI(k):
A MOM Parkban a Deichmannban láttam pár Siesta cipőt leárazva. Az egyik annyira édes volt, hogy alig bírtam ki, hogy ne vegyem meg. (sötét drapp, és olyan félcipő, hogy oldalt és a lábfeje kissé nyitott) mindegyik 5500-ba kerül.
DM-ben az 50-55 db-os Pampers csak 2250-be kerül!