Sziasztok!
Erika köszi, hogy átküldted a képeket, most itt irigykedem, mert biztos tök jó volt! Hol volt a keresztelő, hogy sikerült, nem is tudtam, hogy most lesz. Volt utána valami ünnepség? Kik lettek a keresztszülők, Viki hogy viselkedett, meg volt illetődve? Képek is bizti készültek... várjuk!
Nagyon tetszik az a kép, ahol Bence nevű kisfiú (nem ismerem őket) a két lánnyal áll, meg a Lívi-Timis közeli!
És a Dorkának imádnivaló a kendője, tök tetszik.
Rena!
Tök csini volt a két lurkód, Bálintnak annyira jó ez a rövid haj, tök jó kis fejformája van, nagyon előnyös! Benedek is tök ari, de rá annyira nem emlékszem, hogy mennyire volt hosszú a haja, inkább Bálintra, azért őt emelem ki.
Húúú, hát ne is mutogasdd a képemet, mert büszke nem vagyok rá...

Azért jót nevettem, amit írtál!
GAngi!
Somának ugyanilyen kis felálló haja van, mint a Lackódnak!
Móni, Dórinak mi volt a szájával? Sebes? Mi történt vele?
Ma voltam csavizni, vásárolni Pesten sógornőmmel+ másik lánnyal. Vettem esküvőre egy alkalmi ruhát+cipőt, mert 16-án lesz a bátyámék esküvője.
Jó volt kicsit gyerekek nélkül, annyit röhögtünk, mint a csitrik... és jól lejártuk a lábunkat.
Estefele mi is lennt voltunk a csónin, Soma horgászott, meg szaladgált, de holnap is menni kell, mert már ma leengedték az ugrálóvárat és vattacukrot még nem evett!
További jó hétvégét mindenkinek!