Sziasztok, hosszú leszek, mert be kell pótolnom az egész napi dumaáradatomat
Köszi mindenkinke a szurkol,ást, igen megmûtötték, a kórházbólból jövök, jól viselte, alukált egész álló nap. Olyan hõs, az én hõsöm

! Úgy szeretem.

nem fáj neki még semmi, csak szúrja ha köhhint. Meg mindig pisiingere van. Képzeljétek az ágyról egy manusz rakta át a saját ágyába! Hát nem iríylem, mégiscsak 105 kg...

adatok neki veszélyességi pótlékot
Képzeljétek, nem is a heréjét vágták, hanem fütyitõl srégan 4-5 cm-re nahát!!!

Igen hereviszérrel mûtötték, és nagyon reménykedünk, hogy nem hiába mûtötték, valami mikrosebészeti módszer, ezért volt altatás. Karmen, nálatok is ilyen volt? Leborotválták az egész fütyijét...nem tetszik csupaszon!
Gitta, nekem úgy érzem kiszakad a tüdõm, allergia 2.fázis már nem az orrfolyás hanem a köhögés. Remélem Te hamar kigyógyulsz!
Képzeljétek, írtam, hogy mennyire kiakadtam a bankokra, mert egy klimaxos p*csa félretájékoztatott stb, na és felhívott a bankból személyesem a góré, hogy nagyon sajnálja hogy ilyen attrocitás ért és ne haragudjak, és szóljak neki bátran stb, szóval sínen vagyunk, már rengeteg bankot végigjártam, és végül ennél maradunk, Axa-FHB, nincs 100eFt hitelfolyósítás mint pl az OTP-nél, ezt az "apró" momentumot elfelejtik közölni a nagy reklámnozásban!
Mostmár nagyon képben vagyok mindenféle hitelügyben, szóval a talin mint képzett hitelügyintézõ szedem majd a jutalékomat
Andy, nagyon bátor vagy, hogy a munkahelyeden teljesen felvállaltad a babaprojektet, elismerésem. Na mi volt a dokinál?
Edit, bízz a teában! nekem teljesen össze-vissza 44-38 napos cilkust, most ittam elõször és 28-re beállította. Szuper. Egyébként nekem a clostitól ponthogy erõsebb lett a vérzésem, sõt görcsöltem is amit elõtte soha. Viszont nem volt eddig barnarém, és most lõn..

bánja fene legalább normálisan megjött.
Doris, a Káliban fizetni kell a vérvételért? Én a Péterfiben voltam kb 10 percet odamentem levették a vért doki mondta adjak 500Ft-t a nõvérkének 4-5 nap és megvolt minden eredményem. Persze ha így vesszük én is fizettem a vérvételért

Na akkor búcsúzom, köszi hogy meghallgattatok, olyan aranyosak vagytok! Megvettem a vizeket, bubómentes, kólát vagy mit vigyek még a talira?
Puszi mindenkinek, ennyien még sosem gondoltak egyszerre a fürjecském fütyikéjére

Puszika Hurki