A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

jaj,nem STREPTOSIL,hanem STREPSILS!!!

Kép

Kép
durca

sziasztok lányok

nem tüntem el csak elment az internet 2 hétig nem volt.minden oké velünk Marcipán növekszik már 3580 gr volt tegnap.és 2820 al hoztuk haza.tegnap volt 3 hetes,sajna a tejem csak a fele mint amennyi kéne.kell pótolni tápszerrel.az éjszakai izzadás még meg van de talán enyhült kicsit.a másik hogy Marci 2 óránként óhajt enni és nem 3 4 óránként.igaz nem eszik ilyenkor sokat csak 60 gr kb.bár ma 2x is benyomott 100gr ot.éjjel enni kell fel ilyenkor a 3 órát azért kibírja.jó baba egyébként az egész napot átalussza este olyan 6 körül már fenn van fürdünk 7 kor ,eszik aztán még 11 ig fennt van velünk ,bár én már aludnék.reggel általában 9 ig alszom vele de persze a 2 3 órás etetéseket számoljátok bele.fogok feltenni képet ma este ha haza jön apa mert én nem vagyok egy számítógép bubus.igyekeztem vissza olvasgatni de csak átfutottam.mindenkit puszilok

GILI ÉS MARCIPÁN
gilingalang

Sziasztok Lányok!!

Nem vesztem el,csak zajlik az élet!
Alik tudlak már követni benneteket.

Dóri,Jube!!
Valmi lehetett a levegőben hétfőn,mert Rebeka is nagyon nyafka volt,alig aludt valamit egész nap.
Remélem jól vagytok!!

Mi jól vagyunk,növögetünk szépen.Már olyan aranyosan gőgicsél,és nevetgél,bár gondolom ez Nálatok is így van. Olyan ennivaló a csaj!!

Dóri!! Nagyon ügyi vagy,olvastam,hogy vissza sikerült hozni a tejcsit. Szuper!!!! :lol:

Na bömböl a csajszi,mennem kell:

Mindenkinek szép hétvégét!
Puszi: eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Szia Eszti!

Jó volt hallani Felőletek! :)

Panni nagyon hasfájós... :cry: a szélcső, az infacol és most a Normaflore is megy, remélem segít... szegényke, olyan sok puki van benne, hogy csak na, pedig sokat büfiztetem, és nem hagyom sírni... a szélcső nélkül aludni se tudna, olyan nehezen jönnek ki a pukkancsok... :(

Amúgy meg holnap lesz 7 hetes és 4980 gramm!!! :lol: még mindig sokat eszik, tegnap este csúcsot döntött, 210 gramm tejet bedobott...:D csak lestem.

Próbálom rászoktatni a 4 óránkénti evésre, egész jól megy, a pelenkázással, ringatással mindig sikerül kicsit húzni az időt.

hétvégén megyünk a Balatonra, visszük a fél lakást... :)

Jube

Kép

Kép
jube

Sziasztok,

Kriszta, ment a mail.

Eszti, nahát de rég hallottam felőletek. Mekkora már a bébid?

Kiscsillag, miért kell fogamzásgátlót szedned?

Üdv mindenkinek, Andi.
andry

Marcipán 3 naposan

Kép
gilingalang

Szia Durca!
Remélem fűnyíró ügyben nem vagy durca :wink:

Kép
Kép
monacs

Sziasztok!

De jó Gili, hogy itt vagy. Nagyon aranyos Marcipán. Tök jó, hogy így becézitek!!!! Hogy szalad az idő, mintha most szültél volna és már 3 hetes a kiscsávó.

Igaz Réka is vasárnap volt 3 hónapos. Meg is kapta a 3 hónapos oltást és képzeljétek nem is sírt. A doktornénire egyfolytában mosolygot és gögyicsélt neki. Azt hittem, hogy megzabálom.

Jube,
Panni lehagyta Rékát. :D Ő még csak most volt 4800 gramm. Igaz, így is vannak hurkái! :D AZért nem semmi, hogy ennyit eszik Panni, nagyon ügyes. Réka ha már 130 ml-t eszik, akkor teljesen beájul, nem lehet felébreszteni. Mondjuk, Ő 2,5 - 3 óránként eszik.

Ja és amellett, hogy csak szopik, elkezdtem neki sütőtököt és gyümölcsöt adni. Láthatóan nagyon ízlik neki. Tudom, hogy csak 6 hónapos kora körül adhatnék főzeléket, de gondolom egy kis változatosság nem árt. Persze azért utána még kell a cici!!! :lol: :lol:

Tegyetek fel képeket, már olyan rég láttunk babákat!!! :D

Nyuszoka, Anita hogy vagytok?

Mindenkinek szép estét!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Andry!
Köszi a számot, holnap fel is hívja a férjem.

Gili!
Arany pici fiad van. Komplyan mondom, lassan nekünk is bele kell fognunk a másodikba, mert ha ilyen bébit látok, nagyon megkívánom megint :oops:

Lányok!
Még egy irigykednivalóm van: olyan jól eszik az összes bébi, nálunk meg egy állandó kínszenvedés van és cirkusz a köbön.

Én is rakok fel az én Pankámról képet.

Kriszta
kriszta36

Kép
kriszta36

Kép
kriszta36

Jajjaj, de süsü vagyok! Nem így akartam.
kriszta36

Kép
kriszta36

köszönjük a bókokat ,hát van itt sok szép kis csaj majd lessük Marcival a jövendőbeliket.majd rakok fel mostanit mert itt pont aznap jöttünk ki a kórházból.annyit változott azóta.igyekszem feltenni.puszi jó éjt.

GILI
gilingalang

Kriszta,
Nagyon édes Panka. Mennyi idős? Egyáltalán nem látszik, hogy szenvedtek az evéssel. Ha kevés lenne neki a kaja, akkor úgy is sírna. Az én lányom se egy nagy evő. Szépen fejlődik, hurkái is vannak, de Ő sem eszik 130 ml-nél többet. De mindig mosolyog, úgyhogy nagy baj nem lehet.

Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Jube, hát tényleg nem semmi Panni. A miénk tegnap volt 8 hetes, de csak 4860 g-ot mértünk. Most egy kicsit visszaesett a hízásban, ahhoz képest, hogy korábban 200 fölött is hízott egyik hétről a másikra, most csak 110-et. Viszont az is igaz, hogy már több mint egy hete csak 5x eszik egy nap, mert az esti 10 óra körüli evés kimarad, mivel átalussza. Tegnap annyira nyűgös volt, egész nap alig aludt. Aminek viszont az lett az eredménye, hogy 3/4 9-kor elaludt és ma reggel 3/4 7-ig húzta. Végre én is aludtam egy jó nagyot. Utána meg 170-et bekajolt, egy ciciből!!! Nagyon örültem neki.

Jube, te még mindig két ciciből etetsz?

Üdv a számomra újaknak és persze a régieknek is! :)

Orsi

KépKép
osori

Sziasztok!

Én már amiatt izgulok, hogy úl sokat eszik Panni.... tegnap 1020 mili tejet :shock: evett meg, csak ciciből, amikor az 5 kilóhoz 750et mondanak az okosok.... :? de úgy aludt, mint a bunda :D , ma éjjel semmi hasfájás nem volt... remélem nem is lesz. Ha kevesebbet adok neki, tehát "lerobbantom" a ciciről, tök boldogtalan, előbb balhé, aztán csalódott "lelelelele...."
Nem tudom mi a jó, Ti azt tanácsoltátok, hagyjam enni.... amúgy már bukni sem bukik olyan sokat. Remélem lassan kinövi a hasfájást...

szép napot,
Jube

Kép

Kép
jube

Jube, épp az augusztusi Kismamában van egy cikk Vasgyúrók és vékonykák címmel, ahol is egy doki nyilatkozta, hogy "anyatejjel nem lehet túltáplálni a babát", úgyhogy szerintem ne izgulj, hanem örülj neki, hogy ilyen szépen eszik.

KépKép
osori

Sziasztok!
Elsősorban kislányos anyukák segítségét várom. Legutóbbi ctg alkalmával hallottam, hogy állítólag a csecsemősök kifúrják kérésre a lányok fülét. Erről szeretnék többet tudni. Hogyan működik, kell-e hozzá vinni fülbevalót v. ott adnak valami speciálisat az első napokra/hetekre (s ha igen, mikor kell lecserélni rendes fülbevalóra), kb. mennyibe kerül, stb.
Nagyon köszönöm!
Lili
klili

Sziasztok!

Nagyon édesek a babák!!!!! Gratula mindenkinek!

Sajnos tegnap nagyon belázasodtam, úgyhogy kénytelen voltam 1 szem algopirint bevenni, de mindenki azt mondta, hogy azzal nem ártok a babának. Levitte a lázam, de horror volt az éjszaka :cry: . Remélem ma már nem lesz láz :(
Durca, köszi a tippeket!
Már saját magunkon röhögünk a férjemmel, hogy mennyire szerencsétlenek vagyunk. Én nem tudok hangosan beszélni, annyira fáj a torkom Ő meg nem hall, mert be van dugulva a füle. Mondtam is Neki, hogy olyan mintha 80 évesek lennénk :lol:

Kolos mindenesetre furkálódik, éjjel hihetetlen módon nyomta a húgyhólyagom, félóránként pisilnem kellett....meg persze a sok teától is amit egész nap ittam.

Szép hétvégét mindenkinek!!!!
marcsim

Sziasztok!

Én is az augusztusi Kismamával nyugtatom magam, pont a Vasgyúrók és vékonykákkal. Csak hát, egy védőnő anyós mellett nehéz ügy nem foglalkozni az evéssel. Panka kicsit tápszerfüggő, ha igazán éhes, követeli a "hammáját". De már legalább vannak kedvencei, pl. a tészta minden mennyiségben. Az a baj, hogy saját elképzelései vannak az evéssel kapcsolatban, pl. a tészta minden mennyiségben, az majdnem mindig csak üres tésztaként alkalmazható, közben trükközni kell, hogy némi husi is eljusson a szájáig.
Egyébként 20 hónapos a lány és tényleg mindenki azt mondja, hogy ne izguljak, mert jól néz ki.
De azért tovább irigykedem a jól evő babákra. Tavaly együtt nyaraltunk barátokkal, kértem, hadd etessem már egy kicsit a gyereket, hogy érezzem, milyen, amikor eszik egy baba. :D

Jube!
Szerintem ne izgulj Te sem, ha nyugis a lány, és így szereti, hogy totál tele a poci, meg nem is bukik, akkor minden OK, nem?

Kriszta
kriszta36

Ja, Marcsim!

Nekem annak idején szintén a 36. héten sikerült beszereznem valami jó kis vírust. 39 fokos láz, ahogy kell. Én 1 szem Algopirinnel, meg két Panadollal megúsztam, szerencsére hamar lement a lázam. Viszont mindenki azt mondta (mondjuk akkor november volt), hogy a körzetit meg se közelítsem, mert még ráfertőződöm. Ja, és össze-vissza beszéltek, hogy mit lehet bevenni.
De a lényeg: Pankának nem lett semmi baja, úgyhogy nyugi.

Kriszta
kriszta36

Sziasztok!!

Baromira le vagyok maradva, úgyhogy nem is nagyon tudok mindenre reagálni. Sajnos.

Klili!
Azt hiszem, csak én furattam ki a kórházban a fülét a lányzónak. Van fülbevalójuk, nézd meg őket, és ha nem tetszik, még vehettek másikat. nekem jó volt az övék. 2500 forintba kerül. Addig hagyod a fülébe, amíg akarod. Én nem veszek neki még másikat, majd 2- 3 éves kora körül. Egébként meg jobb. hogy nem lógos, mert így is beleakad néha a ruhába.

Jube!!
A babád biztosan nem eszik többet, mint amire szüksége van. Bár nekem is mondták, hogy túl gyorsan gyarapdik a Lucus. És akkor ne adjak neki enni???, Micsoda hülyeség, hogy túl gyorsan, meg mihez képest!?

Eszti!!
Jó hallani felőled. Szerintem a melegfront miatt voltak nyűgösek a lányok. Jó lenne már valami emberi időjárás!!!

Ja, a tej sztori annyiba is maradt 2 nap után. :?
Annyit sikerült elérni vele, hogy Lucának 3 napig hasmenése volt, és jól kipirosodott a popsija, valamint "taknyos " lett a széklete ( bocsi a kifejezésért!!!) !
De mindegy, megpróbáltuk.

Sok- sok puszi mindenkinek!!!
Dóri

Kép
nagydora

Lili, a fülbevalót ott tudod kiválasztani, amit belőnek a fülébe. Ezt 6 hét után kicserélheted. Az ára 2500 Ft.

KépKép
osori

Dóri, gyorsabb voltál. :)

KépKép
osori

Kép

Kép
nagydora

Én is felteszek egy képet:

Kép

Egy mosolygós kép Panniról. (Én a jobb oldali vagyok, a barátnőm tartja a kezében.)

KépKép
osori

Köszi a biztatást, de épp most vagyunk túl egy hasfájós rohamon... :( a pukicső megoldja, ne de ez nem az ideális... egyszóval választhatok, vagy

a., elégedett szuszogás, vigyor az etetés után, nagy alvások, viszont cserébe nagyon csúnya hasfájós rohamok, pukicső

vagy

b., kevesebb tejcsi, morgolódás, panaszkodás, kevesebb alvás, cserébe hasfájás nélkül

ki mire szavaz? :)

Marcsim,
nekem a terhesség alatti torokfájásra sima sós vizes öblögetést javasolt a háziorvos, ha 3szor naponta 2 deci vízben 2-3 teáskanál sót feloldasz, azzal alaposan öblögetsz, akkor bár borzalmas, de lemarja a bacit a torkodról a só egy pillanat alatt, és semmi "mű" nem kerül a szervezetedbe.

Jube

Kép

Kép
jube

Orsi, aranyos nagyon a druszánk! :)

én sem akarok lemaradni a babamutogatásban :D

Kép

Kép

Kép
jube

Luca is gyönyörű, nem is vettem észre, olyan gyorsan jött a 2 kép!

Kép

Kép
jube

Köszi, Jube, a te Pannid is egy tündér. :D

És Luca is milyen hajasbaba. Nem is emlékeztem rá, hogy ekkora haja volt.

Jube, én az a. verzióra szavazok. A hasfájás el fog maradni, legalábbis mindenki azt mondja. Én még nem tudom, mert még van egy hónapunk, hogy elérje a 3 hónapos kort, a nagy vízválasztót.
Áruld már el, mi az a pukicső? Én még nem hallottam ilyenről.

KépKép
osori

Kép Szofi baba

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Orsi,
a pukicső tisztességes neve szélcső, gyógyászati segédeszközboltban kapható.

egy nagyon puha, hajlékony 4mm vastag gumicső, amit a fenekébe kell dugni. nem fáj, mert vékony, de a csövön kijönnek a pukik egy pillanat alatt. a folyós kaki is.... :) nagyon sokat segít, de nem szoknak rá a babák. védőnéni is javasolta, nagyon megkönnyebbülnek, ha kijön a sok szél, és vége a hasfájásnak. én nem szeretem, mert nem természetes, de ha nagyon szenved, használom. de azért hagyom küzdeni először, hátha megolja egyedül is.

Jube

Kép

Kép
jube

Lányok!

Lehetséges szerintetek, hogy egy átkozott vírusos hasmenés teljesen elapasztja az ember tejét? Már azt hittem ennél rosszabb nem lehet a helyzet, már két napig nem is adtam neki tápot, de múlt éjjel 4-szer voltunk fent és szó szerint porzik a cicim. Már ha szívja akkor se érzem hogy belövelne a tej. Teljesen kétségbe vagyok esve. Sajnos a férjem se áll mellettem. Azt mondja hogy csak azért nincs tejem, mert agyalok és feleslegesen idegesítem magam. Úgy érzem teljesen magamra maradtam. Nekem ez a tejmizéria olyan mint egy férfinak az impotncia. :evil: A bőgés kerülget. :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
A fülbevaló témához, én is nagyon gondolkodom Dórinak a fülbevalón, csak az az egy tart vissza, hogy nem szúrja hátul őket az a hosszú rész, mikor fekszenek, mert nekik ott még nem áll el annyira a cimpájuk (nem tudom érthető-e, de nem tom szebben megfogalmazni :) ). Mikor megszületett ki is választottam ott egy fülbevalót, aztán 2 napig őrizgettem, de a cél előtt megfutamodtam. Most viszon lassan kell vissza mennem a 6 hetes kontrollra és megint felmerült bennem ez a téma. Akkor ha lenne lehetőség lehet, hogy tetetnék. Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Köszi
Monacs

Kép
Kép
monacs

Monacs!

Én mind a két lánynál még hazajövetel előtt belövettem és nem volt vele semmi probléma. Kicsit váladékozott pár napig, de az a gyerek korától független. Alkoholoztam, meg forgattam és gyorsan el is múlt. Egyiknek se lett sebes hátúl a fejecskéjén. A pisztoly kattanása okozta zajtól picit megijedenk és sírnak, de ez fél perc.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

MONACSKA,te küldtél nekem iwiw-en keresztül üzenetet? nem tudom elolvasni,mert valami hiba miatt nem tudok belépni.Lehet,hogy szóban hamarabb megtudom mi van benne? Nem is mondtad a fülbevalós dolgot..... :(

JUBE! én is az a.verzióra szavazok :) el fog múlni a hasfájás,megtanul pukizni,de inkább legyen tele a pocak,mint nyüglődjön..

VERONIKA!Sajnálom,hogy így vagy a tejjel,de csak drukkolni tudok,hogy helyre jöjjetek,tanácsot adin nem tudok,mert ebben nincs saját tapasztalat.

MINDENKINEK,aki babás képet tett föl,nagyon aranyosak és jófej babák,csak várom a decembert,hogy én is tegyek egyet..Igaz,Manduláról tehetnék,de a férjem sose ér rá erre.. :cry:

Sziasztok,szép napot,durca

Kép

Kép
durca

Megint én,VERONIKÁNAK pár szó,mégis!

Ha már pár napig nem adtál tápszert,mert volt tej,akkor biztos,hogy van,csak serkenteni kellene a tejtermelést.
Nem tudod megoldani,hogy a Kata egy kicsit házon kívül legyen,vagy apával elmenjen egy egész napra lófrálni? te pedig pihennél,Szofi meg állandóan cicin lenne..biztos segítene,ha egy picit nyugodtabb és pihentebb lennél,mert egy ilyen betegség után ez kellene..pihenás,folyadék,evés..
nem biztos,hogy kell érezned,hogy belövell a tejed..ha megnyomod jön belőle? pár csepp is akár?
Nem vagy egyedül,bár tudom milxen érzés,mikor már úgy érzed,hogy a férjed sem áll ki melletted,de biztos,hogy ő is csak megnyugtatni akar,még,ha ezt olyan sután is teszi :roll:

MIndent jót és kitartást!!!

durca

Kép

Kép
durca

Durca!

Én már semmit se tudok.
Pár napig is csak épp hogy elég volt neki. Most viszont mintha nem akarna segíteni a tejképzésben. A cicit kiköpte, sírt, az üveget, - bár kicsit nehezen - de elfogadta és megitta (60ml-t). Nem alszik, így ha a nagy alszik én akkor se tudok pihenni. Sajnos a 4 nagyszülőből már csak egy él, a papám (72 éves) és most nem vállalta el a nevelőmamám Katát. Pedig már egy hete csak erre vártam. A férjemnek vasárnap lesz a szülinapja. Még arra se vettem semmit. Vasárnap még keresztelőre is kellene mennünk.

A ciciből viszont kisebb agyusztálás után jön azért pár csepp, de Szofi tudja jobban megdolgozni. Minden esetre most hogy nem akart enni ciciből: kifejtem <20ml-t (kettőből), ha belövelt volna, lett volna több is.
Azt hiszem kicsit zavarosan írtam, de azért a lényeget remélem lehet érteni!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!!

Orsi, Jube!!
Tündériek a lányok!!
Ilyen hajas volt Luca a kórházban is, csak sokkal sűrűbb volt a haja!!

Jube!!
A- ra szavaszok. El fog múlni a hasfájás!!

Fülbevaló téma!
Elfekszik a füle mögött a fülbevaló, úgyhogy nem okoz gondot!!

Veronika!!

Sok erőt, kitartást, és türelmet. Én sajnos nem tudok jó tanáccsal szolgálni!

Ha valaki fent van iwiw- en, jelöljön meg!! Vigh- Nagy Dóra- ként vagyok fent!!

Puszi: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!

Én teljesen új vagyok itt, de a Kútvölgyiben fogok szülni. Vida Gábor az orvosom. Most vagyok a 24.-25. hétben és dec. 6-ra vagyok kiírva. Eddig minden renden ment, nem volt semmi gond, leszámítva egy kis émelygést az elején, de a homeopátia ebben is segített. Most hétvége jön és nem tudok már senkit megkérdezni. Igazából most indult meg a pocakom növése és kb. egy hete néha (mondjuk naponta-kétnaponta egyszer) olyan mintha görcsölne a hasam egészen lennt. És feszül is. Ez a növekedéstől lehet? Volt valamelyikőtöknek ilyen? Szúrás, aztán egy kis görcsölés. Pár pillanat, aztán semmi. Előzmény nincs. Mondjuk pont hétfőn megyek a Vidához, de már nem akartam addig várni. Válaszotokat előre is köszönöm.
gyorgyi33

Sziasztok!

Köszönöm Neked is Jube a tanácsot!
Ma már sokkal könnyebben vagyok és lázam sem volt. Talán nem is volt baj, hogy tegnap volt, így gyorsabban legyőzi a szervezetem a vírust. Csak el ne kiabáljam.

Nagyon szépségesek ezek a kisbabák!!! Zabálnivalóak!
Már Én is nagyon várom, hogy eljöjjön a Mi időnk:)
Szülésznőt még mindíg nem választottam. Majd ha elkezdődik a CTG. Mondjuk van kettő, aki első ránézésre nagyon szimpatikus.
Nem tudjátok, hogy mi a neve annak a szülésznőnek, aki hosszú festett vörös hajú és szerintem elég fiatalka?

Üdv közöttünk Györgyi!
Én is éreztem ilyen fájdalmat, a védőnő és az orvos szerint ez azért van mert nyúlik a méhszalagod a pocak növekedésével és az fáj. Természetes dolog, emiatt ne aggódj. Nekem mindig csak az egyik oldalon szúrkált. Bár a mai napig előjön ez a fájdalom, ha gyorsan sétálok vagy ha túlhajtom magam egy kicsit.

Jóéjt mindenkinek!
marcsim

Jube!
Én is az A-ra szavazok. El fog múlni. Kitartás. Addig még kicsit rossz lesz. :cry:

Gyorgyi33!
Nekem is volt ilyen kis görcsölés, de elkezdtem Magne B6-ot szedni és elmúlt. Nekem a vádlim is folyton görcsölt. Éjjel mindig ki kellett ugranom az ágyból hogy ráálljak. Gondolom a baba elvonta az egész szervezetből, ezért is jelentkezett máshol is. Ne aggódj! A kismamák zöme szedi a Magne B6-ot. Szinte biztos hogy Vida is ezt fogja javasolni. Én a 2. gyereknél már meg se vártam hogy mondja, csak közöltem vele hogy szedem. Mészáros csak mondta, hogy mennyit szedjek.

Nagyon szépek a fiúk-lányok! Úgy látom csak mi kopaszodtunk meg. Fele annyi haja van mint amikor megszületett.

Nyugodalmas jó éjszakát!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nagyon köszönöm a biztatást, akkor most megnyugszom hétvégére. :) Hétfőn meg úgyis megyek a Vidához. Köszönöm!!!
gyorgyi33

Dóri, bejelöltelek!
szép hétvégét,
Jube

Kép

Kép
jube

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 08:53-kor.
Vendég

Sziasztok!!

Először is köszönjük a dícsérő szavakat. Minden kisbaba gyönyörű!!!! Büszkék lehettek rájuk! :D

Csak Esztit kell leszúrnunk, hogy eddig még nem rakott fel képet! :)

Györgyi!!
Tudjátok már a baba nermét?? Van már gyerkőc, vagy ő lesz az első??

Jube!!Írtam neked iwiw- en!

Én olyan jól érzem megam, bár lehetne egy kicsit hűsibb!!
Ja, Lucám ma két hónapos!!!!!! Hogy megy az idő! Teganp szültem!!!!

Sok- sok puszi: Dóri

Kép
nagydora

Lilluska!
Sajnos még nem tudtam elmenni a Skálába. Pedig azt írták a neten, hogy ott lehet kapni. Előbb utóbb biztos ki fogom próbálni. Gondolom ez akkor lesz, amikor végleg eldurran az agyam a sok hangya miatt. :?
A nyugtatóról csak annyi, hogy bár kicsit össze vissza, de szedek homeos nyugtatót: SEDATIF PC-t. Lehet hogy jobban oda fogok figyelni a szedésére, mert most akkor szedem be ha épp eszembe jut. Viszont Szofi tovább fokozza a fáradtságom. Már két éjjel nem hagy aludni. Vagy 4-szer felkelt. Abból is látszik hogy fáradt vagyok, hogy folyton arra riadok, hogy szopi után nem raktam vissza a kiságyba és biztos lelöktem az ágyról vagy ráfeküdtem. és mikor már az ágy alá is benézek, akkor jut eszembe hogy akkor biztos már visszaraktam. Szóval nagyon nyugtalanul alszom. Este a cici mellett meg akartam tömni táppal, hogy legalább kialudjam magam, de nem volt hajlandó elfogadni. Végül hajnali 4-kor tömtem bele és így aludt 7-ig. A két szüléssel bekerülhettem volna a Giniss(?) rekordokba, de a szopizással vért pisilek. Bárcsak fordítva lett volna! :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lilluska, köszönöm a fogadtatást. :)

Dóri! Ő lesz az első baba, és ha minden igaz akkor kislány. Azt hallottam a Vidáról, hogy nem nagyon szokott tévedni ebben. Ezt egyébként teljesen biztosan meg tudják mondani? Vagy érheti az embert meglepetés? (Mondjuk végülis mindegy akár fiú akár lány)
gyorgyi33

Sziasztok!

Én még még teljesen új vagyok itt, bár már hónapok óta olvaslak Titeket. A Kútvölgyiben fogok szülni a dr. Tóthnál, szeptember 28-ra vagyok kiírva. A szülésznőm Zachárné Erika lesz, esetleg ha róla tudnátok egy-két infót, azt nagyon megköszönném.
Egyébként a gyerkőceitek csodálatosak!!!
Ildi35
ildi35

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?