Sziasztok,
Visszatérve csütörtökre, nagyon örülök, hogy még többeteket – szép magyaros

- sikerült megismerni és nagyon kedves volt mindenki és a babák meg egyszerűen tündériek voltak. Páromnak meséltem, hogy ki mindenki volt ott, csak nézett és mondta, várja nagyon a képeket
Deni,
Nagyon köszönöm, hogy rám is gondoltál, amikor a bulit szervezted, nagyon jól esett, hogy nem maradtam ki belőle
És nagyon szeretnék egyszer én is ilyen jó vendéglátó lenni, valahogy nekem sosem jön össze, mindig olyan sutának érzem magam. Nagyon gratulálok hozzá Neked
És mindjárt írom, hogy merre jártam, csak előszőr reagálok egy-két dologra
És hogy mit látnak a gyerekek: bár ebben nem vagyok járatos annyira, egyszer olvastam, hogy ők még az – ahogy Fibinek is írtam lentebb – angyalokat is látják, meg kapcsolatuk van egy/több másik világgal. Hátborzongató, de ugyanakkor engem nagyon érdekel ez a dolog
Tinu,
Próbáltad már úgy, hogy lefekszel hanyatt és úgy figyelsz befelé? Nekem így sikerült már a 16. héten érezni a baba mozgását és olyan jó volt
Bútor: nekem anno sürgősen volt szükségem egy konyhaszekrényre. És a Retz Bútorházba bementünk egy alkalommal és ott találtunk egy négy részes – két fali, két pultos szekrényrész, az egyik természetesen mosogatósnak meghagyva - konyhaszekrényt, akkor – két éve – 40 eFt volt, de nagyon meg vagyok vele elégedve. A mélysége 69 cm, és tök sok minden elfér benne. A fali szekrények közül pedig az egyik üveges. Szóval, én is álmodozom az Ikeás konyhabútorról, a kedvenc színemben, de az még odébb van, azt hiszem. Most ez is tökéletesen megteszi. Retz Bútorházról csak egyről tudok, Csepelen, de biztos, hogy van máshol is, ha esetleg megnéznéd.
Babakocsi: elég könnyű és viszonylag olcsó, vízszintesig dönthető támlás babakocsi a Chicco Pick Up. Ezen belül is több altípusa van, nekem az Air változatot sikerült megfognom, igaz, használtan, de nem lehet róla megmondani, hogy már két gyereket “kihordott”. És bár én még nem használtam élesben, sztem nagyon fogom szeretni
Zuz,
Én is sajnálom, hogy nem sikerült beszélgetnünk, talán majd legközelebb akkor, ha már babával megyek
És nagyon szép kismama vagy Te is. Olyan csinos kis pocid volt, elnosztalgiáztam, amikor még nekem is ekkora volt, no meg amikor ilyen idős várandós voltam…..az az óriási tapasztalat

:)
Mostmár ne kukoricázz velem

Hol is van ez a néni, melyik piacon? Ahol olyan fiiiiiinnom kukoricát lehet kapni?????
Jó az új bútor … és legalább Nektek nem kell majd szétszedni és azt kérdezni, hogy „Mi került ebben a szekrényben xy forintba?” hiszen minden darabját ismeritek, mire összerakjátok
Indi,
Olyan jót nevettem, a hegymászós, káposzta gyalulós dolgon ……. Egyébként honnan tudoooood, hogy házi savanyú káposztát szoktam/tunk elrakni télire? Te, ahogy anno írtad, hogy elkezdesz majd félni tőlem, merthogy mennyi mindenre emlékszem abból, amit ide írtatok, most majd én kezdek félni Tőled, hogy honnan érzel meg ilyeneket rólam?????

:)
És még jön rá egy lapáttal, hogy honnan érezted, hogy pl: ma pont arról beszélgettünk párommal, hogy milyen lenne, ha majd jönne még egy-két gyerkőc….? Mindez abból indult ki, hogy egyszercsak kibukott belőle, hogy milyen jól áll a várandósság, meg minden más bókkal is illetett, hogy egészen belepirultam……baba előtt sem fukarkodott, de most ez teljesen felkészületlenül ért
Reagálás folyt köv, így is jó hosszú lettem

, megyek egy kicsit ki konyhába
Vica