A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Seriff, Kob
az ok nagyon egyszerű: nem szeretem se a joghurtot, se a túrót, és még a szaga (na jó, illata :D ) is elég, mikor Lilinek adom.

Lili,
nagyon szép helyen voltatok, mi anno 3 éve mellette voltunk egy panzióban. Na meg rengeteget jártam ott barlangozni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Bocsi, hogy betörtem ide hozzátok, de kb. 1 hónapja költöztünk Kecskemétre és még nem ismerem ki itt magam. Tulajdonképpen azt szeretném kérdezni, hogy van a városban játszóház ahova elvihetném a kisfiamat játszani ? 17 hónapos /5.-én tölti/ és nagyon szereti a hasonlókorúak társaságát. :D Olyan helyet szeretnék, ahova télen is lehet menni.

Egyébként kicsit visszaolvastalak benneteket. jó csapat jött itt össze. :) Ha lehet, akkor jönnék még ide közétek. Ha befogattok. :lol:
scooby-doo

Bocsi! "befogadtok" Elírtam. :lol:

Másik kérdés: Merre oktatnak babaúszást???

Előre is köszi a segítséget! :)
scooby-doo

Lili,
Ket hetig Malyiban ket napot itthon majd majdnem ket hetig Balatonalmadiban voltunk.

A het kozepen irtam egy hosszu hozzaszolast, de elszallt es nem volt idom ujrairni.

Nana,
Hogy vagytok. Ujabb fejlemeny?

Lina,
Ebbol hamarosan felallas lesz. Nalunk is igy indult...

Sam,
Nagyon szepek voltatok. Gratulalok.

A nyaralas szuper volt, de a hetunk a horror volt :roll: Panka hetfo ejjel hanyt inditasnak, es azota egyfolytaban nyuglodes van ejjel nappal, felvaltva. Ma eppen Beninek volt 39,5C-os laza. Mindemellett vissza kellett allni a hetkoznapokra, kimosni tobb tonnannyi szennyest stb. Remelem a jovo het jobb lesz. Na lelovom magam, es nem panaszkodom. Inkabb felteszek kepeket a nyaralasrol.
mvirag

Lili,
Klasszak a kepek. Szep helyen jartatok. Zsofi gondolom elvezte.

A mi nyaralasunkrol nehany kep Kép Kép Kép
mvirag

Seriff,
Bocs nincs idom visszaolvasni. Baj volt Hanna etvagyaval? Azert alltatok le a nasirol?

Scooby-Doo,
Ha talalsz jatszohazat ami megfizertheto aron van. Nekem is szolj legyszi. Nekem a Ket lurkom Benedek es Anna tegnap voltak masfel evesek, es hat ok is vagynanak a tarsasagra, meg nagyon szeretnek mas gyerekekkel egyutt lenni.

Lili,
Megirnad megegyszer a konzervgyari menza tel szamat? Elvesztettem :oops: Azt hiszem egy kicsit menzazni fogunk osztol, mert kicsit elfaradtam... A ket bajkeverö ket iranyba szalad, es allando felugyeletet igenyelnek. Szinte bevasarolni sincs idom...
mvirag

sziasztok :)

scooby
üdv itt köztünk :)
játszoházat passzolom :(

kob
gyertek nyugodtan :) most mikor mentünk heténybe niki tapsikolt megyünk pamillához :))))) aztán meg az uton végig pamilla is ott lesz ??? :D
holnap az nem jó mert tegnap kaptam 6 láda barackot meg 1 láda szilvát meg 1 vödö nektarint azzal küzdöttem ugyhoyg kicsit el vagyok csuszva a házimunkával.
Meg mennem kell nőgyogyihoz mert nem lett jó a rákszürésem ugyhogy ismétlik ..
kedden mi is van ?? Ja az sem jó, szerda nektek jó ??
akkor jöhettek ha gondolod.
Vagy a csütörtök péntek szabad 7 végén meg megyünk a tropicáriumba..

A buli jó volt azt leszámitva hoyg ruhástól belevágtak a medencébe :lol: :twisted:
és persze nem volt száraz ruhám ...
niki végig táncolt a kör közepén és mindig meghajolt és adta a parancsokat fogja meg mindneki egymás kezét... :D :D
adri áki 8 kor beájult
roz23

Sziasztok!

Köszönjük a képek dícserétet...tényleg gyönyörű Zsófi. :D :lol: :wink: Na persze elfogultság nélkül. :)

Scooby, üdv közöttünk, gyere sűrűbben! :)
A kérdésekre: a játszóházra sztem Kob tud válaszolni, a babaúszásra: Lina, Mrege. Ballószögben is oktatnak, és itt a kp-ban is, az SZTK alagsorában. De hogy mikor? AZ a lányok tudni fogják sztem. :)

Ser, Zsófi 11hónapos múlt most 14-én. :) Balim Esztijével lesz a szülinapja Zsófinak. Zsófinak szept. 14-én, Esztinek 15-én. :)
:) Már nagyon várjuk apával. Apa arra készül, hogy megtanítja elfújni a gyertyát....de gondolom ez nem megy így, ahogy mi elképzeljük. :)

Mvirág, nagyon jó lehetett nektek is a kirándulás! Ez az összenézős kép nagyon aranyos! :) Sajnálom a betegséget! Mielőbbi jobbulást!
A telefonszám: 06-76/ 518-188
Sztem kényelmes így.....legalábbis nekem Zsófi mellett sincs energiám főzni. És ennyi pénzért sem nagyon jönnék ki....

Roz, reggel futás....:) Remélem odaérek, mert Zsófi mostanában nem 5körül kel enni, hanem csak 6körül. Egyébként vszínű venni fogunk itthonra futógépet, mert az kényelmesebb lenne. Apa is tudna futkározni rajta. Mert mindkettőnknek van mit leadni.....

Lina, nagyon édes volt ma Lili a Főtéren! Az a frizura! :)
Barlangászkodni nekem is lenne kedvem, meg túrázni nagyokat....csak hát ezekkel még várnom kell. :) Biztos gyönyörű barlangok vannak arra. Azokban nem voltunk sajnos. Melyikekben voltatok? Gondolom olyat is láttál, ami nem csak túristáknak van. Vagy ez hogy van? Hol lehet barlangászni? Van kijelölt hely?

Tényleg, Sam, én még nem is Gratuláltam! Olyan szépek voltatok! :)

Mi van a többiekkel?
Atinah, Timi, Mrege, Quill, MIno, Sbeáék, Sam, Dora.....?

Ki merre volt a mai napon? nem sok választék volt....meg meleg is volt.....

Jó éjt mindenkinek! Lili
birolili

Sziasztok!

Megjöttünk mi is.
Az esküvő után pár napra elmentünk Pestre rokonokhoz, és ott csavarogtunk egy kicsit.
Olyan félig meddig nászút... :lol: De a lányok nagyon élvezték.

Ma meg apával kettesben horgászni mentünk és nézzétek csak mit fogtam.... :lol: :lol: Kép

Holnap többet írfok, de most hulla vagyok.

Puszika

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Virág, jók a képeitek!Bizti jó nagyot pihentetek!És úgy látom Panna és beni is élvezték!A kis matróz :) !
Hanna étvágyával az volt a baj, h alapvetően nem volt Neki.Olyan,mint én, h nem ez az elsődleges Nála, valahogy nem tudom, a levegőből nyeri az energiát :wink: , de most komolyan.Ott tartottunk, h mindegy mit csak egyen, mindegy, h túrórudi, jóreggelt keksz,vagy mi. De 10napja azt mondtam állj, nem etetjük óránként pár falattal,mert akkor persze, h igazán nem éhezik meg sosem.És láss csodát, működik. Tudtam ezt előtte is,persze, de elég nehéz volt,mert úgy szerettük volna,ha eszik rendes kaját is, de nem kért, próbáltunk 100félét,és nem-nem,bezzeg a túrórudit,stbt igen. zt hiszem ez uolyan dolog,mint az alvás, az egyik baba ilyen a másik olyan,nics általános,mindenkire érvényes szabály.Persze az is lehet, h hűvösebb van, meg kint van újabb 4foga.Mindegy is, eszik,és ez a lényeg.

Lili, aha emlékszem már!Esztert tudtam, mert Hannánál pont 4hónappal fiatalabb, Zsófi napjára nem emlékeztem pontosan. Tanítsátok úgy, h ami meleg azt fújjátok meg, és akkor hátha menni fog a gyertyával is-hisz az is meleg :wink: !
Minot eléggé lefoglalja Bálint, a kis Kópé!most váltottunk egy emailt.

Sam, hogy Te mekkora halat fogtál! :shock: :lol:

Kép
seriff

Sziasztok!

Mvirag,
ZABÁLNIVALÓK pindurok a képeken!!! :)

Seriff,
Már "beszél" Hanna? de ügyes!! :)

PAnaszkodás helyett...képek (bocs sok lesz! :oops: :lol: )
Kép
Kép
Kép

Apa ennyire szereti a fiait! :) :) :)
Kép
Kép

Botond vigyor...
Kép
nana09

Nana, nagyon édesek a fiaid! Hogy hasonlítanak egymásra, főleg a szemük! Boti teljesen elégdett zeken a képeken! :wink: :D
Hanna beszél, egyfolytában jár a szája-ha olyanja van...

Kép
seriff

Sziasztok!

Na most már mi is újra itthon vagyunk.Már hiányoztatok,remélem egy picit mi is.

Nana,Mvirág,Lili nagyon szépek a képek!Örülök,hogy mindenkinek jól sikerült a nyaralása!

Sam utólag is gratulálunk nektek és sok boldogságot,nagyon szépek a képeitek,tündériek a lányok!Grat a "halacskához" is!

Lencsibaba már fordul hátról hasra,nevet,mosolyog rengeteget és megvolt az első fodrászélmény is,mikor anya haját nyírták,az ő kis ritkuló és össze-vissza nyúló hajacskájából is le lett nyírva egy pinduri :D .

Most mennem kell,úgyhogy bocs,hogy nem írtam a többieknek,majd még pótolom!

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Mi is megvagyunk csak sokat vagyunk kint anyunál a kertben. Szinte minden nap. Orsi is forog már ezerrel, vigyorog, érdeklődik. Szóval jól van. Bár most kicsit folyik az orra, de más gond nincs szerencsére.

Roz,
hogy bírod? Mindig elámulok rajtad. Én most raktam el életem első kopaszbarack befőttjét, de az csak 10 kg volt. Hol buliztatok? Lemaradtam.

Nana,
nagyon helyesek a fiúk. És tényleg nagyon hasonlítanak egymásra.

Seriff,
tök jó, hogy helyrejön Hanna étvágya. Flóra ugyanilyen volt, nem érdekelte különösebben az evés. Aranyos lehet, ahogy dumcsizik. :)

Lili,
nagyon jó lehett a pihi. Jók a képek nagyon!

Scooby-doo, Mvirág,
játszóház a Jókai u. van. Flóra lánykám oda járt, mintha oviba ment volna. De lehet néhány órára is vinni a kicsiket, amíg elintézed a hivatalos ügyidet pl. Mától festés miatt zárva vannak, de priviben írok elérhetőséget, ha érdekel.

Mvirág,
remélem gyorsan rendbejönnek a gyerekek! Nem lesz könnyű visszarázódni egy hónap után. Szépek a gyerkőcök, főleg az összenézős kép tetszik.

Scooby-doo, írnál magatokról bővebben? :)

Sam, hú mekkor hal. (harcsa?)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Scooby-doo

Mint ahogy Pille is írta a Jókai utcában van (nekem is ő ajánlotta), mi hetente kétszer jáunk oda. Szeptembertől mostmár megint kisebbek lesznek 2 év körül.
Egyébként még van a Széchenyi városban is, de ott elég kötöttek a dolgok (pl. én men bírom azt felválallni, hogy mindíg ugyanakkor ugyanannyi időre vigyem).
Illetve van egy "gyerekmegörző" a belvárosban a posta mellett, ott van egyszerre több gyerek, akikkel lehet játszani. (oda a héten fogunk elmenni, mivel a Jókai most két hétig zárva), ha érdekel majd leírom a véleményem. A többi inkább bölcsöde szinetn működik és nem nagyon vállalnak "pár órás" gyerekeket.

Amúgy üdv Kecskeméten, hamar meg lehet szokni és szeretni (mi sem idevalósiak vagyunk).

Kép

Kép
nyhk

Pille, tudom, "sportgiliszta" :wink: :lol: ! Köszi, h megnyugtattál! Tök ügyes Orsi is, h már forog! Jobbulást Neki! Mikortól járt Flóra a játszóházba?

Nyhk, és a Te Ádámod mikortól jár oda? Jól vagytok?Petra miket csinál?

Dettus, szuper tornászlányod van neked is! A másik irányba is forog, gondolom! :D

Kép
seriff

Kép
Tejberizs után még dinnyét is eszem a bal kezemmel, a jobbal meg maszatolok, bár anya mosolyog,azért ennyire nem örült....

Kép
seriff

Dora, 2005-ben felújított sorházi 4szobás nappalis lakás eladó, 22900000 irányáron, egy hírdetési újságban találtam. Telszámot írjak? Ja, a Petőfivárosban :D .

Kép
seriff

Sriff,

Ádámot május vége óta hordom oda, de csak hetente kétszer egy órára, amikor kint vannak a gyerekek az udvaron. De én is ott voltam vele végig, mert másképpen nyáron nem tudtak volna fogadni, mivel Ádám lefoglalt egy óvónőt teljesen, illetve két lépés volt a legnagyobb távolság amire elment tőlem. Így Petra babakocsiban aludt az udvaron, én meg játszottam a gyerekekkel.

Petra nagyon ügyes kislány. Már hemperegve közlekedik, illetve négykézláb "himbilimbizik" és próbál előre jutni. Amit kiszemel azt el is éri, és ez általában Ádám játéka, amitől Ádám teljesen kivan. Mindig menti a játékait, Hugi viszont kitartóan elszedi.

Kép

Kép

Kép
nyhk

De jó ez a kép Petráról és Ádámról! Igaz életben még szebbek!

El vagyok veszve, mióta Nándi mellett újra dolgozom egy kicsit, ezért csak olvasni szoktalak titeket, írni nincs időm! Talán majd télen, ha kicsit beszorulunk!

A babaúszást Cecília vezeti Lakiteleken, Ballószögben és az SZTK-ban is (ide állítólag be kell jelentkezni, mert nagyon kicsi a medence). Valaki korábban megadta a számát, ami mostanra már megváltozott. Az új szám:30-279-57-22.

Jók ezek a babaúszások, a fiam nagyon élvezi és lehet ismerősökkel is találkozni!

Katic

KépKép
kattic

Lili,
igazság szerint én Lillafürednél csak egy olyan barlangot láttam, ami túrista, az Istvánt, a többi mind olyan, amit "mezei" túrista nem látogathat. Ott amúgy voltama Létrási vizesbarlangban, Spájzi, Láner Olivér, meg ilyenekben. Szilvásvárad felett, meg Aggtelek környékén voltam még sokban, de oda csak kötelek segítségével lehet lejutni.
Ha olyat akarsz, ami nem kiépített, de te is jöhetsz, az Pesten a Mátyáshegyi barlang. Ha van kedvetek, meg egy kisebb 6-10 fős baráti társaság, akkor egy szombatra meg lehet szervezni, hogy 2-3 órára lemegyünk. Fizetni kell érte, mert adnak felszerelést is.

Scooby
Babaúszásra mi 3 hónapos kora óta hordjuk Lilit, nagyon élvezi. Az SZTK-ba járunk hétfőnként, itt tényleg be kell jelentkezni, mert max. 5-6 baba van egyszerre, de szerda-vasárnap van Ballószögben is, ide bejelentkezés nélkül lehet menni.

Tényleg, ma egész nap apával volt Lili, én meg dolgoztam, meg még csütörtökig dolgozom is :? . Voltak ketten úszni, meg átvették a szép új autónkat. :D
A régitől szépen elbúcsúzott a lányom, míg vették át az újat, úgy elintézte a pelust, hogy a régiben még gyorsan tisztába kellett tenni.

Mvirág,
ma este Lili vagy 10 percig gyakorolta a felállást, de még nagyon nem látom benne az erőt. A mozdulat megvan, de nincs elég izom, hogy kinyomja magát. Nagyon jók a nyaralásos képek. Mi majd jövő hét közepén megyünk még egy kicsit Sopronba.

Dettus,
hogy bírta Lenci a fodrászolást? Már nekünk is muszáj lesz menni, mert a feje tetején lévő még babahaj már olyan hosszú, hogy állandóan a szemébe lóg Lilinek. Ja, és végre apa is megengedte :)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lili, nagyon jok a kepek, orulok, hogy jol sikerult a lillafuredi kirandulas! Vittetek biciklit is?

Sam, micsoda nagy hal! Minek keszititek el? :wink:

Mvirag, edesek az ikrek! Beni milyen kis husi baba! :lol: Es ahogy egymasra neznek, gondolom olvadoztok ilyenkor! :D

Nana, fiadid nagyon szepek es tenyleg hogy hasonlitanak egymasra!

Ser, es egesz egesz dinnyet Hanci falta be? :wink: :lol: A jo kis cukros le klasszul ragad, ha megszarad! :lol: Telszam johet, de lehet hogy mar ismerjuk. Koszonom!

Nyhk, Adam furtjei lenyugozoek! Petra bebi milyen kis kopi hozza kepest! Vagy Adam is igy kezdte? :)

Katic, azert gyere amennyit csak tudsz!

Scobby, udv itt! A Szabadsag teren is van egy jatszohaz. Nem ismerem csak egy tablat lattam kint a reformatus parokia kapujan.

Gondolom lattatok, hogy itt Bp-en milyen tragediaba torkollott a tuzijatek... :( Kozvetetten mi is reszeseve valtunk, mert tesomek este ertek haza Miskolcrol, ahol nyaraltak, letettek a csomagjaikat nalunk es elindultak a Duna partra ket kicsi gyerekkel. Szerencsere idoben visszaindultak a hidrol, es a noverem a ket gyerekkel behuzodott egy ejjel-nappaliba. A sogorom kint maradt, nem engedtek be, borig azott. En sik ideg voltam, mert nem vittek mobilt, nem tudtam, hogy mi van veluk, csak lattam az ablakbol a kozeli ter sarkat, ahol a fakat csavargatta a szel, a szomszed hazrol leszakitott a zaszlot. Ne tudjatok, hogy rettegtem. A parom kiment a korutig autoval, de rengeteg ember volt, sokan babakocsival, eselytelen volt hogy felismerje oket, visszajott. Aztan en indultam el, mert nem birtam a fenekemen ulni es orlodni, a legelso utcasarkon osszefutottunk. Szerencsere a gyerekek nem nagyon aztak meg es jokedvuek voltak, de a tesom eveket oregedett. Idojarasjelentest se ok, se mi nem lattunk napok ota, itt meg hatkor-hetkor ragyogo napsutes volt. :cry: Azt hiszem sokaig nem felejtjuk el a tegnapi napot... :cry: :cry:

Egyebkent jol vagyunk, Kati baba tobb kilometert maszik naponta :lol: es totagast all. :lol: A felallast meg csak probalgatja, egyszer mar sikerult, azota sem. :roll:
Nagyon keszulunk a szulinapra, mar csak harmat kell aludni. :wink:

Puszi mindenkinek,

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra,
Ádám nagy hajjal született és alig hullott ki, Petra pedig kicsi hajjal és szinte az összes kihullott. Azóta növesztjük, de nem sok sikerrel :). Ebből is látszik, hogy hiába testvérek, szinte semmiben nem hasonlítanak.
A tegnapi vihart még a tv-ben is rossz volt nézni, nemhogy átélni.

Katic,
Nándi hogy vészelte át a 4 hónapos szurit? Ha van időtök csörögj és összehozunk megint egy randit a pöttömöknek.

Megmutatom nektek a kedvenc képemet ez egy hónapja készült, Petra (14. dédunoka) 4 hónapos a Dédi pedig 87 éves.

Kép

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok! Köszönöm a tippeket! Azt hiszem megpróbáljuk az sztk-s játszóházat. Már nagyon szeretném elvinni, mert otthon /Somlóvásárhely/ eljártunk gyerkőcök közé, de itt nem ismerünk senkit. :-( A babaúszást szerintem élvezni fogja, mert imádja a vizet.

Magunkról: A Reile G. utcában lakunk. Kb. 1 hónapja költöztünk ide. A férjem katona és áthelyezték Pusztavacsra. Választhattunk Dabas és Kecskemét között és mi inkább ide jöttünk. A kisfiamat Koppánynak hívják 17 hónapos /5.-én tölti/ . Rosszcsont!!!!!!!!! :-D Nem lehet tőle semmit sem csinálni. Akkor takarítok, főzök stb. stb. amikor alszik. Bár ez szerintem ismerős Nektek!! :-D

Egyébként engem is érdekelne a menza. Hol van ez tulajdonképpen??? Ha nincs messze lehet, hogy megpróbálom. Most még csak ilyenkor tudok gép közelébe kerülni, mert még mobilról netezek. Remélem jövő hónapban sikerül beköttetni a vezetékes netet. Akkor sűrűbben tudok jönni. Persze ha nem bánjátok! :-)
Most ennyi, majd holnap jövök. Elmegyünk valamilyen mesejátékra délután 5-kor a főtérre. Utána valamikor este jövök.
Sziasztok :-)

Ui.: Köszönöm az üdvözléseket!!!! :-D
scooby-doo

Sziasztok!

Dora, borzalmas lehetett!...... :( :cry: Én csak olvastam róla itt a neten, de ez elképesztő......
Nemsokára szülinapoztok? Jaj, de jó!!!!!!!! Mi is nagyon várjuk már a Zsófi babáét. :)

Kecsoné Katikájának is vmikor most lesz, ugye? Jól emlékszem? Talán 26-án, ugye?

Ser, nagyon édes Hanna....én sem fogok túlzottan örülni, ha pancsolni fog Zsófi.....pedig így tanulja meg ugyebár.....

Lina, ez elég félelmetesnek hangzik, hogy csak kötelekkel tudsz lejutni.... :D :oops: Nem tudom, hogy lennék-e olyan bátor.....és mi kell ahhoz, hogy ide lemehess? Gondolom nem mindenki jut le....vagyis mehet le....a lejutás.....remélem én lejutnék. :D
Lilinek tényleg jó nagy haja van. :)

Scooby-doo, a Konzervgyári menza Békéscsaba felé van. Az aluljáró után. A Lidl-el mejdnem szemben van. Az tudod, hogy hol van? De ha felhívod őket, és megmondod, hogy kiszállítást szeretnél kérni, akkor ha beleesik a körzetükbe, ki is viszik nektek! Ezt ők tudják megmondani. Én meg azt hittem, hogy egy másfél éves mellett több ideje lesz már az anyának....takarítani, főzni....én most is úgy takarítok, ha apa itthon van, vagy ha anyukám, vagy nővérem eljön játszani arra az időre Zsófira..... :)

Kattic, gyere többször, ha tudsz! Mit dolgozol már?

Nyhk, nagyon aranyos ez a kép! :) Nekem is van olyan, ahol a dédire mosolyog nagyon a bébim. :) Dédi boldog is volt tőle. :)
Nagyon szép a ké, ami a két gyerkőcödről készült! Tényéleg mekkora haja van Ádámnak. Nagyon ritka az ilyen haj, fiúknak, nem? Vagy butaságot kérdeztem.... :roll: :wink:

Ser, Dora, ott kölcsönöztük a bicikliket. Lehetett. Bár gyerekülést vittem, nem szeretem hátul, Zsófi sem szerette, csak nem tudtuk felszerelni, mert ez az ülés, a miénk, csak aluvázas biciklikre jó. Így maradt az ottani gyerekülés, ami hátul volt. De végig csak a cipzárját rágta Zsófi egész úton, aztán amikor megunta, akkor meg nyafogott hátul. Elöl semmi baja nem szokott lenni Zsófinak, sőt énekel is hozzá. :) :D Na nem baj, sokáig elvolt a cipzárjával. :)

Dettus, jó, hogy jelentkeztél! Már akartam kérdezni, hogy mi lett a fürdőmacival? Találtatok? Vetettek?

Pille, nagyon ügyes Orsi! :) El is hiszem, hogy kint vagytok a levegőn...mi is ott lennénk, ha ki lehetne használni az udvarunkat.....de sajnos nagyon rossz...nincs egy darab árnyékunk sem.....pedig Zsófi imád kint mászni. Na, bent is. :D És áll fel mindenhol ahol csak tud.

Képzeljétek, megáll már tök sokáig egyedül. Olyan aranyos. Elengedi a kezünket, és ácsorog. Persze, ha észbe kap, akkor lecsüccsen. És nagyon szépen le is ül. Persz borulások vannak, ha egyik helyről a másikra akar menni...mint tegnap, és nem érte el ....nagyot borult szegénykém. Nagyon sajnáltam. Dehát balesetek mindig vannak, lesznek. :) :?
birolili

Balim, ti hogy vagytok? Készültök ti is a szülinapra? Gondolom Eszti sokat megy, pakol. :)
birolili

sziasztok,

előkerültünk. Esztit elkapta valami vírus, három napig lázas volt, meg egy kis hasmenés, de most talán túl van rajta. Vasárnap áttettük a szobájába, hár egyelőre kissé idegenkedik. Egyébként nagyon ügyes, sétálgat, kapaszkodás nélkül feláll guggolásból.

Lili,
nagyon jók a képek, gyönyörű a hely, ezek szerint nem változott :). Nekem is eszembe jut, hogy lassan itt a szülinap, csak addig még egy nagyobb dolog van előttünk: Marci jövő héten kezdi a sulit, be kell vásárolni a cuccokat, fel kell készülni rá. Milán meg folytatja az ovit, középsős lesz. Aztán jöhet a szülinap is :).

Ser,
édes a dinnyés kép. Esztinek is megjött az étvágya, annyi gyümit eszik, hogy alig hiszem el. Sőt, megette a brokkolis krumplit is, talán lassan alakulunk. Egyébként Eszter sem hízik, szerintem április óta össz-vissz fél kiló ment fel rá, stagnál 8,5 kilón. Remélem hamarosan eljutunk felétek...

Dóra,
előre is boldog szülinap Katikának. Ez a tűzijáték... szörnyű... és a nagyfiam még el akart menni. De jó, hogy nem tudtuk megoldani. Még szerencse, hogy tesódék megúszták. Renegeteg kisbaba, csecsemő volt kint :(. Serék mellett (kettővel) is van eladó ház. Bár nem akartok oda menni, olvastam. Láttam félkész házat is ott a környéken, az nem érdekelne esetleg?

Nana,
nagyon édesek a fiúk, és tényleg egyformák. Botond olyan kis nyugis babusnak tűnik... És hihetetlen hamar forog ő is :), gratula. Talán ha jön a hűvösebb, akkor majd alszik nagyokat a babakocsiban.

Nyhk,
ezek a fürtök :), vágtátok már a haját valamikor? Dédis kép nagyon jó, mi sajnos lemaradtunk róla...

Roz,
hogy Te mikre vagy képes... el sem tudom képzelni, hogy bírsz ennyi mindent a gyerekek mellett.

Scooby-doo,
üdv köztünk :), én úgy tudom, hogy a babaúszást 9 hónapos korig lehet elkezdeni, de lehet, hogy ez már változott azóta. Szerintem ha telefonálsz, akkor kérdezz erre rá.

Lina,
pillanatok alatt megerősödik majd Lili lába. Sok szerencsét az új kocsihoz!

Sam,
mit csináltatok a "halacskából"? Rajtad sem igazán látszik, hogy a harmadik babát várod :).
balim

Sziasztok!

Seriff,
emlékszel a sportgilisztára? :D :lol: Hanna evése majd rendeződik teljesen. F. kb. 3 éves korában kezdte összekapni magát. Monduk én is rossz evő voltam (vagyok), gondolom örökölte. Meg az sem használ szerintem, hogy állandóan nógatják, hogy egyen már. Anyósék szokása még ma is. Náluk központi kérdés az evés.
Játszóházba 2,5 éves korától jártunk, először csak de. Aztán 3 évesen már ott aludt. Nekünk nem a kispajtások, hanem a munkám miatt kellett ez a megoldás. Bölcsit nem szerettem volna semmiképpen.
Jó ez a dinnyeevés :D

folyt. köv.

pillle

Mvirág,
nagyon édesek a gyerekek, főleg az összenézős kép szuper :).

Pille,
Már elfelejtettem... Flóra hová is jár oviba? Lassan megy ő is megint. Nálunk anyósom tömné állandóan Marcit. Mindig megjegyzi, hogy mennyire sovány. De hiába tömném, ő olyan, ha sokat eszik, akkor sokat megy WC-re is, ilyen alkat, szerencsére!

Bepa,
mi van veletek? Ezer éve nem voltál... :(, Benőke? Olyan jó lenne tudni rólatok.
balim

sziasztok :)

Tegnap nem volt jó a gépem . Meg igazán időm sem volt.
Győztem a barack felett :)már csak 1vödörrel van, igaz 1 ládával lepasszoltam anyósnak mert már nem győztem .

serifff
evés, nálunk nikinél volt ugynez ... illetve van is :( hogy a nasi meg az egyfalat az megy de normálisan kell enni ... na az már nem . NÁlunk is az a legnagypb probléma hoyg akkora ügyet csinálnak belőle a rokonok.... a másik az hogy mindig tömik amitől a falra mászom ... :twisted: nem akarján elhinni nekem azt hogy ha félpercenként bekap egy faltot attól nem fog hízni .. na mindegy , majd jön az ovi és ott tutira belesz tartva az evés menete.

kob .
??

lili
nagyon édes zsófi
gyönyörű helyen jártatok .:)

nana
a fiúk nagyon édessek :) milyen huncut boti :)

sam
hu mekkora halat fogtál :) hogy vagytok egyébként ? baby mekkorra hány hetes is most ?

nyhk
ez a dédéis foto :) olyan szépek és olyan megható :)

dora
vihar .. nagyon szörnyű .. éppen aznap este is későig fent voltam és a hirtv- n folyamatossan élő vágatlak közvetités volt .. még ugy is olyan félelmetes volt nem hoyg még bene lenni :( még jó hoyg ti nem indultatok el .

katic
mit dolgozol ? otthoról, vagy elmész, olyankor ki van nándival ?

syg
balcsi milyen volt?? Leokának tetszett ? Alvással hoyg álltok ?

mvirág
anniyra jók ezek a képek :)
nagyon helyessek az ikrek :)

no megyek valami ebédet králni .Bár ma olyan nyomi vagyok ...
roz23

Sziasztok!

Elteltek a nyüzsis napok, és vége a rohangálásnak.
Nagyon jó volt a szertartás maratoni gyors mert össz. 9 perc volt :lol:
A buli is szuperül sikerült.
Pihetünk egy nagyot Pesten, voltunk az állatkertben meg egy csomó mindent megnéztünk.
És sajna én hatalmasat csalódtam a Szépművészetiben.
Most Rembrant és Picasso kiállítás volt és valamiért nem tetszett. Valamint oké, hogy egy múzeum nem éppen gyereknek való de lehetne egy kicsit baba-barátibb.
Cumis üveget elvették az egyik szobában és amikor jöttünk ki akkor kaptuk vissza. Többször szóltak, hogy nem vihetjük be az innivalót semmilyen formában. Ezu eddig oké is de nem kell elvenni...
Ránkszóltak, hogy hangos a gyerek....
Szóval nem érte meg bemenni.

Kob!
Hogy csinálod az ülőkéket?
Ovi mikor kezdődik nálatok?

Lina!
Mi újság veletek? Milyen autót vettetek? Meddig dolgozol még? Vagy már visszamentél?

Nana!
Tündériek a képek! Nagyon szép fiaid vannak.
Van már valami új fejlemény pocifájás ügyben?
Visszatérve sztem is nyugodtan próbáld meg a tápit ha úgy jobb neki.

Roz!
Hol voltál hogy bele kellett esni a vízbe?? :lol:
Ovi mikor lesz?
A műtéttel kapcsolatban van már valami új fejlemény?

Ser!
Az evéssel kapcsolatbamn annyit, hogy eleinte én is meg voltam ijedve minden alkalommal amikor nem akart ennyi. De utána emlékeztettek rá, hogy ez Boginál is így volt és ez tök természetes.
Mostmár nem aggaszt, hogy Hanna csak 9,5 kiló.
Annyit tuti esznek amennyit kívánnak :)
Ti hol vágatjátok le a haját?

Balim!
Nem tudom még mi lesz a harcsából, remélem valami finom :lol:
Köszönöm a dicséretet. Még tényleg nem sok minden látszik a pocimból. Pedig Hannával ilyenkor már hatalmas volt.
Most még nem is híztam szerencsére és jobb a hangulatom is.
Ti jól vagytok?

Lili!
Nagyon szuperek a képek.
Meddig voltatok pihenni?
Nagyon ügyes Zsófi hogy megáll és próbálkozik.
Hamarosan jön a zsaladás utána korszak... :lol:

Sbea, Mino merre vagytok???

Ha tudtok valam i jó harcsa receptet szivesen fogadom!!!

Még valami!
A harmadik babát szeretnénk kezdetektől hátra ültetni a lányokhoz. Ezt szabad?
Tudtok valami jó gyerekülést amit egész pici kortól lehet hasz nálni?

Bocsi hogy sok mindenkit kihagytam de rohannom kell mostmár.

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy eltűntem.Ez a nyár nagyon elfoglal.Pedig nem is tudom mit csinálok! :D
Nagyon helyesek a gyerekek,azt utsó két oldalt átfutottam.

Nana,
sajnálom,hogy Botinak még mindig fáj a pocakja.Csatlakozom Rozhoz!Kérdeztél már másik gyerekdokit?Ne haragudj,de egy élet lenne visszakeresni,és nem tudom,hogy szopizik még?

Mvirag,
nagyon helyes kis vidám gyerekek!És milyen jó hogy ott vannak egymásnak társaságnak! :)

Ser,nagyon ügyes Hanna,hogy már dumál.Biztos nagyon aranyos hangja van!
:) Nálunk is hasonló a szopihelyzet.Kicsit megnyugodtam,hogy nálatok is!

Lili,nagyon szép helyen voltatok!Hogy telik az idő!Még most volt,hogy kérdezted,h.mivel lepd meg a párod.Eltelt már jónéhány hónap azóta! :)

Rege is sokat változott.Ő is mondogat 1-2 dolgot(pl.a cicának,hogy cic-cic,a bocinak a könyvben,hogy bú,meg szopizás után,hogy cici).Feláll kapaszkodás nélkül,és kotor a 4kézlábán!
Majd teszek fel képeket is,de most felébredt,és indulunk a barátnőmhöz Heténybe!
mrege

Balim,
Flóra ide fog járni a Kaszap u.-i oviba, vegyes csoportba. 7-8 új gyerek lesz a csoportban. Egyszerre csak egy gyereket szoktatnak be, úgyhogy lehet, hogy csak októberben kerülünk sorra. Jöv. héten jönnek látogatóba az óvónők. Flóra most is nekik vág, ragaszt, rajzol. :)

Kattic,
írnál priviben emil címet? Szeretnék társasházzal kapcsolatban kérdezni.

Dóra, velünk szemben lévő ház is eladó. Nézzek telszámot?

pillle

Dora:20-222-9577

Most ennyi,majd még jövök du.

Kép
seriff

Nyhk, Pille
Milyenek az árai ezeknek a jatszohazaknak? Mennyi idos kortol fogadjak a babakat?

Lili,
En is azt hittem hogy tobb ido lesz mellettuk, de egyre kevesebb :lol: Persze nem minden baba egyforma, de az enyemek nem azok a nyugis tipusok :lol: íreggel 8-kor mar Panka hozza a cipomet meg a sajat cipojet, hogy induljunk valamerre :wink:

Pille és mas oviugyben jaratos lanyok :lol: ,
Bar nekunk meg odebb van az ovizas, de kerdeznem, hogy hogy mukodik ez a dolog. Lehet ovodat valasztani? Mennyivel elotte kell bejlentkezni. (Pl Hollandiaban mar mikor megszuletik a gyerek akkor varolistara iratjak a szulei, hogy oviba kerulhessen, :shock: itt hogy van ez?)

Seirff,
Az enyemek nagyon jo etvagyuak voltak mindig, de hathatos nagyszuloi segitseggel majdnem sikerult elrontani (nasi stb. mar ott jartunk hogy az ebedbol rendszeresen csak egy kanallal ettek...) En is visszatertem a szigoruan 5-6 etkezeshez, es bevalt, ugy tunik. Ma mar rendesen ebedeltek.
mvirag

Szép Napot Mindenkinek! :) :) :)

A szomszéd "megjött" topicból csöppentem közétek, a segítségetekre lenne szükségem.
Meddőségi szakembert, vagy valakit aki nagyon jó a szakmában keresek Kecskeméten. 2 éve próbálkozunk a babavárással, de semmi, az orvos egészségesnek nyilvánított, miközben én közöltem vele, hogy érzem hogy valami nem jó, sokat fáj a hasam, nem normális a menzim. De egy nem megfelelő időben végzett hormonvizsgálattal elintézte a dolgot.
Azóta nem változott semmi, ugyanúgy állok mint régen. Rávettem magam, hogy mostmár lépek egyet előre, de teljesen tanácstalan vagyok. Nem tudom kihez, hová, merre, mikor????????????? Kérlek benneteket segítsetek nekem merre induljak el!
Előre is sok-sok puszi érte!!!!!!
Nyusz
nyuszifülû

Sziasztok, hát úgy látom, h mindenütt hasonló problémák vannak.Természetesen nálunk sem Anyukám parázott, paráztatott az evéssel. ..merthogy Ő átélte velem uezt.Nekem tündéri Nagyikám volt, aki mindig azt mondta, h "csak annyit egyél,amennyi jólesik", és legalább nem utáltam meg az egész étkezést...De sajna a férjemék családjában is ez a fő téma, most hogy eszik rendesebben Hanna, most ez"láttad, sztem megevett legalább egy negyed májat!" Kit érdekel, h mennyit, az a lényeg, h rendes kaját, meg a máj mellé répát, borsót, krumplit, stb...És jól van, egészséges, fejlődik, stb.Én leakadnék a témáról, de szegénykémet agyonfrusztrálják.....És azt is megértem,h a Nagyszülő kényeztetésre való, de azt gondolom, h nem 1évesen kell kekszet, ropit, stb-t adni, az egyébként sem jól evő gyerekeknek!

Sam, én már nem aggódom a súlyon, nincs is mérlegünk,csak konyhai :wink: . Mi még nem készülünk fodrászhoz, Lináék tervezik. :D

Kép
seriff

mvirag, scooby-doo

A játszóházak elég drágák általában 400-500 Ft óránként. De pl a Lánchíducai 150 körül van (állítólag), viszont az kötöttebb. Azt nem tudom, hogy mennyi idős kortól lehet vinni, de mi Petrát utánfutóként mindig visszük.

Ma délelőtt voltunk a református egyetem udvarán működőben, és tetszett. 3 szoba van, rengeteg játék, aránylag kevesen (nem 20 fős csoportok, most 6-an voltunk), két felnőtt van velük. Én is végig ott voltam, mert Ádámot sajna nem lehet sehol otthagyni még. Nálam nem a gyerekmegőrzés a lényeg, hanem hogy Ádám gyerekek között legyen és végre kezdjen el beszélni :( .

Scooby-doo az sztk-s játszóházról még nem hallottam, de ha elmentek, majd írj tapasztalatot.

Kép

Kép
nyhk

Nyuszifülű! Azt hiszem a Szabó László(magánrendelő Batthyány-n) járatos ebben itt Kméten, bár én a helydben ilyen problémával Bp-et, vagy Szegedet próbálnám.

Kép
seriff

Mvirag!

Nálunk az oviba való beiratkozás úgy ment, hogy vannak előtte nyílt napok némelyik oviban, ahol megnézheted, hogyan működik és milyen.
Én a Juhar utcaival meg vagyok elégedve mostmár, meg kell találni a közös hangot és akkor minden oké.
Három éves kort betöltve mehet oviba, de ha szeptember körül tölti akkor is engedik.
Minden oviban tavasszal ki van írva hogy mettől -meddig született gyerkőcök jelentkezését várják. Akkor be kell iratni és lesz még megbeszélés, szülői és szeptemberben irány az ovi!!!

Nyuszifülű!
Sajna konkrétan nem tudok segíteni, mert nem ismerek dokit.
De az Izsáki úti korházban a földszinten a vérvételes szoba mellett van a meddőségi tanácsadó.
Kérd el a tudakozótól a számot és próbáld meg elérni őket időpont ügyben.

Ser!
Bocsi kicsit zi-zi a memóriám :lol:
Jó lenne Hanna hajából vágni de nem tudom hol kellene ahol le is tudják egy örökmozgónak vágni.

Kép

Kép
samchee

Nyuszifülű,

Barátnőmnek a Nemest ajánlották, és most hozzá jár. Én nem ismerem a dokit, de ha más is ajálja, talán érdemes megróbálni.

Egyébként pedig Samchee tanácsát próbáld meg.

Kép

Kép
nyhk

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon szépen köszönöm Csajszik!!!!
Ezer puszi
nyuszifülû

nyuszifülü
én is a szabót mondanám
Ő szerintem nagyon profi és kedves is a rendelése van az izsáki uti korházban is ( éppen 2 napja töröltem ki a telefonszámát a telcsimbő :? igy azt nem tudom megmondai pedig a mellék is megvolt de majd megkeresem régi terhes papirjaimat és leirom neked )
a Nemest Én is ismerem, Ő emberileg nem szimpi( meg van vele rossz tapasztalatom ) De ettől még lehet jó szakember

sam +pille
esküvön voltunk előszőr menyasszonyt vágtál bele a medencébe aztán a vőlegényt és szépen sorra került mindneki :D :( csak pechemre nekem nem volt csere ruhám
kicsit érzem is a hátam hoyg húz meg fáj de nem vagyok lázas nem köhögök nem folyik az orrom ...
nálunk ilyen zizi a rokonság :D sokan vannak és bolodnok :D
roz23

Sziasztok!

Csak egy gyors kérdés:nem tudjátok itt magánúton allergiavizsgálatot hol lehet csináltatni?

Kép Kép

Kép
dettus

Tök jó, hogy ennyien írtatok!!!! :) :) :)
Kob, veletek mi újság? Párnákkal vagy el?

Az evés miért ekkora probléma mindenhol? A gyerek nem érzi, hogy neki mennyi elég????????? Zsófi 8,2kiló Balim. És az utóbbi pár hónapban 120grammokat hízott. De engem nem érdekel. És az etetésnél kiállok magamért.....nem kell terhelni a pocakjukat mindenfélével ilyen kis korban.....fúúúúúúúú, ezért olyan pipa tudok lenni, és ráadásul olyan nehezen bírom ki, hogy ne szóljak be az olyan anyukáknak, aki a 8hónapos gyerekét sült krumplival, meg gyrosz hússal eteti.....na meg a tejfölös tészta sem rossz..... :?
sztem cicizzenek addig, ameddig csak tudnak, és egyenek sok gyümit...én még a főzeléket sem erőltetem. Persze, adok neki mindig délben. De nem jelentős menniységeket eszik.

Bocsi a kifakadásomért, senkit sem szerettem volna megbántani..... ez csak az én véleményem.

Anyu a fodrászos dolgot pont ma mondta nekem is, hogy vigyem el levágatni Zsófinak, mert akkor jobban nőne...szerintetek?

Játszóházas ötleteket felírom, mert majd jól jöhet. :)

Nyuszifülű, az egyik ismerősömék Szegedre jártak le, és sikerrel. Most 16hetes kismama. :) Igaz, a Nemeshez is járt ide Kecskemétre.

Mrege, gratulálok Regéhez! Nagyon ügyes ő is! Kapaszkodás nélkül feláll? És milyen sokat beszél már. :) A cica nálunk is megy, és a cici. :) De azt széles mosoly követi. :D És póló rángatás. :)
birolili

Dettus, ez jó kérdés. Ez engem is érdekelne, mert Zsófi is vmire allergiás. Lillafüreden szétvakarta a szemét. Szeretném tudni, hogy vajon mi okozta.....
birolili

Lili, nekem fodrász ismerső csajszi,mellesleg egy 2éves kislány Anyukája,mondta, h ez tévhit, egyáltalán nem nőne jobban a haja, ha levágatnánk. És először végigordítják, másodszor már csak kicsi sírás van, harmadszor meg semmi-ezt is hallottam :) .
Kajaügyileg egyetértünk, azt hiszem mindannyian, csak sajnos nem mindannyiunk családja fogadja ezt el-de sztem téma off, inkább tegyünk még fel képeket,mindenki! :wink: :lol:

Kép
seriff

Szia nyüszifülű!Olvastam írásod,a nővérem is hasonló bajjal volt,az Altorjay Balázsnál végre összejött.Fain orvos,én is nála szültem.A kápolna utca 2-ben rendel,bent az udvarban,kedden 12-től 3-ig,pénteken 4-től 6-ig.Nem kell bejelentkezni,nagyon fain csávó,humoros állandóan.Ha gondolod nézd meg.Drukkolok, :wink:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili,
amit írtam, a Mátyáshegyi, az kötél nélküli, ott csak egy 8 méteres létrát kell "túlélni az elején", aztán már csak kúszni - mászni. Bár a Szláva most mondja (nézi amit írok), hogy a "Gilisztát" se hagyjam ki, neki azt is túl kellett élnie, és közölte, hogy soha többé nem megy oda :D
Akkor Lili már leelőzte Zsófit, már 8,6 kiló...

Sam,
már csak csütörtökig dolgozom, ezen a héten sajnos négy napot is kellett mennem, de egyenlőre ennyi. Talán januártól újra több lesz.
Egy Skoda Fábia kombit vettünk, nagyon klassz, de én még nem vezettem, nem akarom én összetörni először :D A tiednek mi lett a rendszáma? Kíváncsi vagyok, hogy pár nap különbséggel milyeneket osztogattak, mert szerintem Kecskemét jó le van maradva...

Képzeljétek, ma állítólag felállt a lányom, persze hol... anyunál. Semmit nem itthon csinál először. Nekem még nem mutatta meg, csak ha fogjuk a kezét, akkor pattan kétlábra.

Mennyit írtatok ma, nem is tudom miket akartam még írni. Holnap - holnapután olyan teremben tanítok, ahol van net, és tudom követni az eseményeket (csak ne felejtsem el kikapcsolni a projektort :D )

Kecsone,
ha olvasod, még egyszer köszi a férjednek a segítséget, mert a családom már kiszekírozta a belemet :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mvirág,
Jókai u.-i játszóház inkább bölcsi már. Csak most a nyári időszakban, amíg zárva voltak az ovik,bölcsik fogadtak "idegen" gyerekeket. Egyébként teljesen összeszokott állandó gyerekek vannak, ki néhány órára, ki egész napra. Van saját jelük, szekrényük, bögréjük, törölközőjük stb. A nagyobbaknak mint Flóra is volt, külön foglalkozások is voltak. Kis búcsúztató is volt azoknak, akik oviba mentek onnan. 1300 Ft. volt egy napra, amiben négyszeri étkezés is van. 7-17 között vannak nyitva, ha teljes időre számolod 130 Ft-ra jön ki óránként. Persze nem volt olyan szülő, aki ilyen hosszú időre ott hagyta volna a gyerkőcét. Már régebb óta próbálják megkapni az állami támogatást, remélem sikerül nekik.
Oviba jelentkezés meg úgy működik, ahogy Sam is írta.

Lili
a gyerek érzi, hogy neki mennyi elég, de a rokonok, nagyszülők gyakran nem. Sok helyen még mindig az nézet, hogy akkor egészséges egy gyerek, ha jó kis húúúúsos. "Jó, jó ügyes a gyerek, megy már 10 hónaposan, értelmes is, érdeklődő, de miért ilyen sovány?! " Na én meg ezen akadok ki.
Igaza van Seriffnek ejtsük a témát :)

Roz,
nem szerettem volna olyan esküvőt, ahol a vízben kötök ki :) :(

pillle

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?