A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Új vagyok, csatlakozhatom? Régebben bele-beleolvastam a fórumba, de ha lehet, most írnék is. De ha nem haragszotok, én is egy szókimondó ember vagyok, és ha TI is így gondoljátok, hát jönnék. Mondom, nagyjából képben vagyok az embereket illetően. :? :wink:

Magamról annyit, hogy Virág a keresztnevem és van egy kisfiam, Bálint, aki most szeptemberben lesz 1 éves, első baba.

Virág
vadviri

Megann

Kérdeznék is Tőled valamit rögtön, mert ez nagyon szemetszúrt. Mondd, miért sietteted ennyire a dolgokat a kislányodnál?? :shock: Légy türelemmel szerintem, mindennek eljön az ideje.
vadviri

És Kedves Mindenki

Nagyon szépek a babócák, egytől egyik! Persze, vannak nekem is "kedvenceim". :)

Mentem is, majd este benézek milyen a fogadtatás.
Kellemes aug. 20-át Nektek!

V.
vadviri

sziasztok,én már megint ettem töki pompost,természetesen a várban!bibibááááá! 8)

Peti képek megint nagyon jók,nagyon menő satyija van!
Megann,
ha visszanézzük,Kisnyuszi volt az elsők között,aki kúszott,mászott,de a lábra állást már nem siette úgy el,bár azt is elég gyorsan,de az önálló állást,sétálást már végképp nem sieti el,pesig segítséggel úgy tipor,hogy csak na,mégis és szerintem főleg azért ,mert piszok gyors négykézláb és a térde is már szarusodott!mint írtam már ő az óvatos izgágák közé tartozik,negy egy vakmerő típus,kétszer meggondolja honnan essen le! :lol:
én most annak örülök,hogy kezdi végre használni a popóját(lehet ezzel van elfoglalva) és egyre többet játszik valamivel a fenekén ülve!hurrrrá!és a kézügyességét fejleszti,olyan ügyesen pakolgat,kapirgál,tapsikol,kanalaz stb.,hogy csak nézek!
szóval szerintem nincs mit aggódni,lehet annyira élvezi a jelenlegi állapotot,hogy abban merül el Lénácska és közben más téren fedez fel új dolgokat!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

jaj,még írnék,de vendégség,puszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Prüntyi
Luffeel az orrspray neve és naponta 5-6 alkalommal lehet használni 1.500 valamennyi volt.

Kép
Kép
maresz

Mindenkit irigylek aki töki pompost evett a várban. Én a borfelsztiválon kóstoltam először Etyeken, isteni finom volt. Nemsokára Kezes-Lábos fesztivál lesz, biztos megint kijönnek sütni. De ezen kívül rengeteg finomság szokott lenni. Házi rétes, kürtös kalács, lángos, palacsinta, malac sült és sok-sok fajta etyeki bor. Mert hogy én ugyebár etyeki csajszi vagyok.

Kép
Kép
maresz

lányok mi a fene az a töki pompos?

Maresz, köszi

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
a magyar pizza! :lol: :lol: :lol:
tészta(kenyérlángos vagy minek hívják) rajta tejföl,hagyma,szalonna,sajt és isteni!!!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ééééééééééés:
csak le kellett írnom,hogy Kisnyuszi mennyire nem a járással foglalkozik,erre ma mégis inkább elkezdte!olyan ari volt!először csak pár lépéseket,aztán egyre bátrabb volt,de azért még mindig inkább vicces volt,mint stabil,aztán elkezdett azzal szórakozni,hogy a pólóját a fejére húzta és úgy égbemeresztett kezekkel huppangatott térdelésből a földre,mintha imádkozna Alah-hoz(elnézést,ha nagyon rosszul írom),majd nehezítette és felállva húzta a fejére a trikót és úgy iramodott neki apjától hozzám!úgylátszik az hiányzott,hogy valamibe kapaszkodhasson!párszor megismételte,aztán elfáradt és már fürdetünk!
megyek én is mindjárt utánuk,csak ezt le kellett írnom :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

PPanna!
hát hogy a fenébe ne tartanánk számon titeket!
de jó,hogy nálunk már csak ,ha valami nagy baja van,akkor kel sokszor,amúgy általában átalussza az éjszakát...kop-kop :wink:
remélem javul a helyzte nálatok is,én ezt úgy próbáltam annak idején megoldani,hogy márpedig nem tettem cicire,aztán amúgy is fölváltott néhány étkezést a tápszer és éjszaka is azt vetettem be,majd egyre jobban higítottam és úgy látszik bejött,mert enni már nem akar és legtöbbször csak felsír,már alszik is vissz vagy mondom,néha azért mozgalmas az éjszaka nálunk is!
cipő,a mi szandinkat nem tudja levenni ,bár olyan nagyon nem is próbálta,inkább csak kiborúlt vagy egyszerűen nem lehetett lábra állítani,na de ez is már a múltté! 8)
várjuk azt az egyszer,de nagyont!!!!!
Maresz,
én mindig ockodok az orrsrayk ellen,mert após nagyon ellenük van,így a fia is,hát én is! :lol:
de inkább csak úgy érzem,mintha kicsit tényleg jobb lenne a helyzet a bogyókkal,ráadásul most az esős napokban tuti nem szenvedünk annyira!éljen az eső

na most mentem,megint nem tudtam befeezni,de apjuk hiányol én meg őt,puszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok! A tavaszi babásoktól vagyok. Sajnos úgy alakult, hogy tudunk elmenni a lefoglalt nyaralásunkra, így átadnánk valakinek, akit érdekel.

Alsópáhoki Kolping bababarát wellness hotel, 2 szülő, 1 gyermek részére, reggeli, vacsora, felszerelés a babáknak.
6 éjszaka, 169.000 forint, szept.17-23-ig.

Szuper a hely, mi már voltunk és nagyon jól éreztük magunkat!

Ha valakit érdekel, szóljatok (emailben vagy itt)!

Köszi
Kinga

KépKép
KépKép
scullyx

Helló Lányok!

Megjöttünk anyumtól, szokás szerint nagyon jól éreztük magunkat!

Sajnos a Várba nem jutottunk el, úgyhogy Nyúlné, légyszíves ne hergeld a népet - főleg ne engem - a töki pompossal!!!!!! Jóóóóóóóóóóóó????

Na, Megann, nyugi, Léna időben el fog indulni, ne aggódj!!!

Gergő is dumál ezerrel, persze halandzsa nyelven. Ja, de azt mondja, hogy: "hagggggggggyááááááá". És olyan édes hangsúllyal, megzabálom.

Ja, és hát a legjobb, nagyjából azt hittem, hogy eldobom az agyamat. Ugyan Gergő szülinapja csak 2 hét múlva lesz, de az Apukám nem bírta ki, és odaadták az ajándékot. Hónapokkal ezelőtt megvették már Gergőnek, eddig bírta, a 2 hetet már nem bírta ki.

Szóval íme:
Kép Kép Kép Kép

Gergő 3 napon keresztül mást sem csinált, csak körbe-körbe járta a quad-ot, pörgette a kerekeit, meg a pedált. És hangosan kurjongatott, láthatóan nagyon élvezte, és nagyon tetszett neki.
Persze, szerintem használni majd csak valami jövőre fogja tudni szerintem.
Kérdeztem is a szüleimet, hogy ha az 1 éves unokájuknak ezt vették, akkor jövőre mit fog kapni Gergő??? :D :D :D

Vadviri!

Üdv köztünk, és dobhatnál fel nekünk Bálintról és magadról képet!!!!

Kép
kuha

Sziasztok!

Mi is voltunk a Várban Rokicával és Zsuzsababával bibíííííí!:):):)
És ugyan Töki Pompost nem ettünk,mert marha nagy sor volt és nem tudtuk végigállni,mert marha meleg is volt,de azért nagyon jól éreztük magunkat! :wink:
Nagyon sokat sétáltunk és nagyon elfáradtam,pedig Dorka is velünk volt és segített.
Rokica előtt le a kalappal,mer ő meg kistesóval a pocijában csinálta végig szó nélkül! :wink:
Vettünk vásárfia szerencse malackákat és én egy csuda szép gyűrűt! :oops:
Mazsi annyira elfáradt,hogy hazaérve megfürdettem,cicizett és 1/4 8 óta alszik!!!! :lol: :lol: :lol:
Íme a képek,hogy milyen jól éreztük magunkat!
Ja és Mazsi végig udvarolt Zsuzsának,még puszit is akart adni neki,de Zsuzsa elmenekült előle! :oops: :oops:
annamami

Dorka és Rokica meg a csemeték
Kép
Pihizunk az árnyékos füvön
Kép
Kép
Kép
Mazsi Zsuzsababa kocsiját szereli
Kép
Tesók Kép
Csibék a vásárban
Kép
Az új kenyér
Kép
Mazsi Rokit szédíti
Kép
Zsuzsababa barackot eszik
Kép
Jó a kedvünk!
Kép
annamami

Lányok!

Remélem, mindannyian épségben vagytok!!!!
Szörnyű, ami ma történt. Minket telibe kapott a vihar, de a Kissvábhegyen voltunk, öt percre az anyósom lakásától, így csak széjjeláztunk, de nem lett bajunk. Hazafelé egy nagy kerülővel lehetett jönni, hatalmas fákat csavart ki a szél az útra, a jelzőlámpákra, egy autóra is. Szörnyű volt. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Nagykovácsi csak a szélét kapta, nálunk még a kuka se dőlt fel, pedig az jobb, mint egy szélkakas.
Tiszta pánik van rajtam még mindig.

ayse

Ayse !!!!

Jó,hogy semmi bajotok nem lett!!!!
Ez rémes!!!!! :shock:
Nálunk csak a ruhákkal teli szárítót kapta fel és vágta le a teraszról és a ruhákat szétszórta a kertben.
Mikor elkezdett tombolni már mindannyian itthon voltunk.
Nekem már kora du.óta iszonyatosan fájt a feje,Apa mondta,hogy ugyan nem lesz semmi,aztán tessék........mindig megérzem.... :roll:
annamami

mi még időben behoztunk mindent az erkélyről,itt mindig ngayon nagy nyomot hagy a vihar,mert egy hosszabb völgyben vagyunk és szabad uta van,de most fekészültünk,mert láttuk,ahogy egész Budaörs megvan világítva a villámlástól,nagyon durva volt!pár évvel ezelött volt egy óriási vihaar itt,akkor leszedte a frissen épült házak tetejét és a mi erkélyünkről is lerepült minden!az erkélyajtót meg fogtuk,mert pont szemből nyomta be a szél!azóta előre rettegek,ha látom beborulni az eget! :shock:
szerencse,hogy nem mentünk be a városba,mert apjuknak megfordult a fejében!
szörnyű lehetett a pánik!és tragikus lett az egész!

Ayse,anyumék is a kisSvábhegyen laknak és is ott nőttem fel és a hegyről néztük mindig a tüzijátokat!

Kisnyuszi továbbra is gyakorolja az egyedül menést,mentem is,mert megzabálom,puszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!
Nálunk is iszonyatos vihar volt az este, az áram is elment. Vak sötétben kellett a Brigit bepelenkázni és felöltöztetni. Még jó, hogy a fürdéssel éppen végeztünk.
Nyúlné
Miért ellenzi apósod az orrspray-t?

Kép
Kép
maresz

Maresz,mert szétcseszi a nyálkahártyát!a gyerekinek sose engedte őket használni,Kisnyulamnak se fogja szerintem
de a homeos nemtom milyen,az lehet jó!
Serimar t is engedte,de az azért más is!szóval homeosról fogalmam sincs mi a vélemény,majd rákérdezek

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Maresz!

Akkor Neked hamarosan fel kell tenned a borfesztiválon a jobbnál jobb kaják láttán a kérdést: ETYEK- NE ETYEK??? :)

Nyúlné!
A férjem is itt nőtt fel és az építkezés alatt mi is itt laktunk, imádjuk a helyet!!!

Megann!
Úgy hallottam, jó, ha a babák fél évig négykézlábaznak Állítólag ez bonyolultabb mozgás, mint a járás és jó hatással van a két agyfélteke összehangolódására, vagy mire, erről a többiek is írtak már.
Mi már Lilin is jól szórakoztunk (17 hósan kezdett járni), hogy iszonyú deltás lett, óriási váll és karizmokkal a kúszástól. Most Andris is izmosodik, öröm nézni. Aztán úgyis elindul és a végén elszalad!

Vadviri!
Üdv itt!

Annamami!
Képek szuperek!
Mi is voltunk a Várban szombaton. Mi ugye főleg a néptáncrs mentünk, de összevissza kutyulták a programot. Végül a görög ciprusiakat és a kanadaiakat láttuk, de a venezuellaiakat és a szváziföldieket elkummantották, pedig nagyon érdekelt volna. Azért a gyerekeknek így is tetszett. Andris is tapsolt a közönséggel és a legvégén beállt csendben akkorát kurjantott, hogy beleremegtek a Vár falai! :lol:
Lili pedig sikeresen elköltötte a perselypénzét, szerintem jól válogatott.

Kuha!

Azta hát ez nem semmi járgány!!!!
Látszik, hogy Gergő nagyon le van nyűgözve. Olyan hosszú comijai vannak!!

ayse

Sziasztok!
Főzés közben gyors bekukkantok, du.-tán megyünk kis családommal fogorvoshoz! Apának talán megmentik a fogacskáját, nekem remélem, csak a szokásos kontroll kell, Panni meg ismerkedik.Csajok! Ti hogy álltok a babók fluorpótlásával?(Zymafluor)Van egy ismerős család, ahol a kisfiú 7hónapos, és már kapja a fluor tbl.-t.Szegeden laknak.Én szégyellem, de nem tudom, hogy erre felénk hogy áll az ivóvíz fluortartama, de megkérdezem du.tán a fogdokinénit, hogy Pannának kell e , ha igen mikortól. Egyébként 6-7éve, mióta összeismerkedtem, tegeződtem a fogorvosunkkal, egyeltalán nem félek, azelőtt rettegtem, ha azt a szót meghallottam, hogy fogorvos!Remélem, Panna ha nem is örömmel, de bátrabban fog a székébe beülni.
Tegnap szörnyülködve néztük a tűzijáték eseményeit.Nállunk ragyogó jó idő volt. Panna elég nyügi volt, este, hazafelé jöttünk a rendezvényekről, csak úgy hagyta abba az ordítást, ha folyamatosan énekeltem neki a:"már minállunk babám", és az "az a szép, az a szép, akinek a szeme kék"c. nótákat!! :D :D
Gondolhatjátok.......!Apa a végén könyörgött, hogy írjam le , vagy rajzoljam!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Megann
Ezeket a képeket Neked küldjük!Panni keresztelői tortája. (júni. 4.-én volt) 20szeletes, kívül eper-marcipános, belül oroszkrém volt.Húgoméktól kapta(mestercukrász), ők a keresztszülők.Az egy éves szülinapjára is valami extra meglepi Panni tortival készülnek.

Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kuha :)

Aztaaaa milyen vagány járgánya van Gergőnek!
Nem semmi Apukád! :D :wink:

Totka :)

Panni tortája nagyon guszta!!!!Kis cukrász-remekmű!
Nyammmm...befaltam volna..... :oops: :oops: :oops:

Ayse:)

Milyen vásárfiákat választott Lili???
Annyira kíváncsi vagyok.... :oops: :oops: :oops:

Duda:)

Mikor sétálunk???? :roll:
annamami

Ja és Vadviri:)

ÜDV A FEDÉLZETEN! :wink:
annamami

Ja és Vadviri:)

ÜDV A FEDÉLZETEN! :wink:
annamami

Nyulne :)
Lehet hogy nalunk is ez jon, hoygnincs ejjelre cicko, de egyelore sztrajkol David es nem eszi meg a tapszert, es attol tartok, hogy tenyleg ehes. Ti milyen tapszert adtok? na nem mintha ezerbol valaszthatnek itt Algirban, de hatha pont zat az egyet irjatok
:)
Tok ugyes Kisnyuszi, hogy igy teper :)

Kuha, hat ez a moci vagany, lehet vele csajozni a jatszon az biztos :) :)

Ppanna es David
ppanna

hol van mindenki???? :roll:
annamami

Sziasztok!

Annamami, köszönjük a képeket!!! Az az igazság, hogy a vártnál jobban kifárasztott a séta, a hőség meg az embertömeg, pláne babakocsit tolva. Legközelebbre megtanulok én is olyan lightosan pakolni, mert most túlzásba estem. Az a baj, hogy a múltkor viszont a játszótéren esett meg velem az, hogy elindultunk kánikulában, Zsuzsán se cipő se semmi, és félórán belül olyan hideg lett, hogy egy másik anyuka adott kölcsön pulcsit és akkor nagyon szégyelltem magam, hogy milyen felkészületlen anyuka vagyok. Meg mikor Daviddel kórházba kellett rohanni, akkor se volt nálam Zsuzsának csak 1 pelenka (amit azonnal elhasznált) meg kaja se, és akkor is nagyon mérgelődtem, hogy milyen felkészületlen vagyok. Igaz, akkor csak a Westendbe indultunk elvileg egy órára, és onnan kellett továbbmenni az ügyeletre, amire egyáltalán nem számítottunk. Szóval ezért pakolok most túl.

A hőn áhított töki pompost se tudtam megkóstolni. :( Ilyet hol lehet még kapni?

Totka:

Zsuzsa is imádja az "Az a szép" c. dalt! :) Én is olyan hamisan tudok csak énekelni, hogy leesik a falról a vakolat kínjában, de Zsuzsát (még) nem zavarja! :) Ő szereti még az "én elmentem a vásárba fél pénzzel"-t is!

Nyúlné:

Imádkozós Kisnyúl! :lol:

Mi is most cseréltünk ki egy ablakot ami a legutóbbi vad vihar alkalmával kitört, úgyhogy én is tartok már ezektől a nagy égszakadásoktól.

Kuha!

Nagyon komoly Gergő új járgánya! :) Nem csodálom hogy napokig csak csodálta. Mostanában már Zsuzsa is megkörnyékezi a játszótéren ezeket a kismotorokat, de hát még nem nagyon tud velük mit kezdeni, max felborulni.

Megann:

Biztos Léna agyra gyúr, nem a mozgásfejlődésére. Majd megindul, ne aggódj! Zsuzsa se mutat hajlandóságot még a járás felé, még akkor se ha fogom a kezét.

Totka:

Én nem pótlom Zsuzsának a fluort, sőt, úgy tudtam, hogy pl fogkrémet is azért nem szabad még ilyen kicsi babánál használni, mert magas a fluortartalma, lenyeli és mérgező (?!) vagy legalábbis nem tesz jót. Azt tudom, hogy nagyobb gyerekeknél (de hogy mennyivel nagyobb?) érdemes pótolni a fluort ahol nincs a vízben, mert szebbek/jobbak lesznek a fogai. Ha mond valamit a fogorvosod, oszd meg velünk, mert én is kiváncsi lennék!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megjöttünk a fogorvos nénitől!!
Nagy dícséretet zsebeltünk be fogügyben(mármint az én, és Apa fogait illetően)
Oktatást is kaptam a fluor ügyben: tényleg azért kell, hogy szépek/jobbak legyenek a fogacskák.De azt mondta, hogy csak 2 éves kora körül adna Pannának, mivel babavizet(szénsavmentes ásványvíz) iszik, abban meg van az ő számukra elegendő fluor. Ha csapvizet inna, akkor kellene, mert itt a környékünkön kevés az ivóvíz fluortartalma.
Fogrémre is rákérdeztem, mivel az volt a köv. kérdése a dokinéninek, hogy mossuk e az a 6db. fogunkat?
Lehet nyugodtan, gyermekfogkrémmel, de felesleges.Majd akkor, ha megjelentek a hátsó fogak is.Az ő kisfia 2éves, most a nyaralásukkor MEGEVETT EGY EGÉSZ TUBUS GABI fogkrémet!Azt mondta erre, hogy no para!!!Ennyi infót kaptam.
Rokica
Voltál a 12hetes UH-on?OK. minden Zsömlebabával?
Kuha
Annyira jó Gergő mocija!!Igazi pasis!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

egész nap le-föl flangál segítség nélkül,kikészülök! :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Totka:

Igen, voltunk a nyaki redő ultrahangon, minden rendben van! A doki bácsi szépen magyarosan egyik kézzel a hüvelyi UH-t nyomta belém, a másikkal telefonált, a harmadikkal mérte a méreteket! :P És egy párszor tükörképre váltott, én meg csak néztem, hogy ugye csak EGY baba van bent? :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Jó rég nem jöttem, de állandóan van valami.
most éppen párommal voltunk egész nap Pesten, mert a nagy kocsiját cseréltük le.

Lívike meg iszonyatosan nyűgi volt az úton, szegény....

Amúgy jól vagyunk.

Lívike kimondta első szavát: Gergő!!!! :D

Már múltkor(azaz 2 hete Kuháknál) :)

Annyira megtetszett neki, hogy azóta ezt mondja :D :D :D

Lépegetni nem akar ő sem még.

Megann! :)

Nyugi, látod Lívi sem erőlteti meg magát a járással, de engem abszolút nem is zavar ez!!!!!

Tudom, hogy minden fejlődési stádiumot szépen végigcsinált eddig is, szép komótosan, hosszan kiélvezte :D

Gurulva haladt sokáig, majd kúszva mint a katonák terepen, és utána ill. most is mászik.
De már bútorokba, ill. bármibe kapaszokodva áll és oldalazik.

És ez jó így, ő így csinálja szépen végig.

Duda! :)

Ugyanolyan járássegítőt vettem egy lánytól most a babaszobán 5000-ért.
Nagyon tetszik, mert olyan formás, nem hipermodern és zenél, ha tolja.

Ancsi! :)

Melike nagyon szép kiscsaj!!!
Jók a nyaralós képek! :)

Roki!

Gratulálok a szerzeményekhez!
Lívike a lámpát tudja, hol van meg a vonatot kint.
Ja meg a fülbevalómat, nyakláncomat, formabedobóját, Maci Laciját(amivel alszik rongyi), kölesgolyó, inni, joghurt ...:D :D :D

Megann! :)
Léna egy kis tünemény abban a kis ruhácskájában!

Csillam! :)

Dávid továbbra is nagyon szép arcú kisfiú, ha lehet ilyet írni egy fiúról :) De tényleg, már picinek is nagyon szép volt neki!

Annamami! :)
Marci is mennyit változott és milyen nagy!
Csuda helyes a képeken!

Viki!

Petike meg annyira nagy fiús már, dehát ő szuperul is csinál már mindent :)

Kuha! :)

Írj mailt, hogy a héten mikor lenne jó!
Gergőnk jól van?
Már hiányzik Lívinek nagyon!!!
Állandóan emlegeti szóban!!!!! :D :D :D :D :D

Puszi mindekinek és szép napokat még a nyárból!!!!

Mea
mea

Kuha! :)
Juj tényleg elfelejtettem megdicsérni Gergő új mociját :D
Ugye elviszi Lívikémet egy körre??????????, :D :D :D

Mea
mea

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki egyben van és rendben van!

Kuha, nagyon vagány az a járgány!

Totka, nagypn szép volt a torta (is) :wink: !

lányok, hogyan kell digit fényképezővel készített kis videót feltenni? Hogy lássátok?

Kép

Kép
prüntyi

Jaj meg azt is elfelejtettem megírni Nektek, hogy megvolt az első puffanása Lívinek az ágyról :(
remélem nem lett baja tőle.

Miből lehetne azt észrevenni, ha gond lenne ebből?

Mert már tök fáradt volt akkor esett le a franciaágyunkról és már 2 órája alszik :(

Ugye nincs gond???

Kb. fél percig sírt nagyon az ijedtségtől utána meg már be is aludt az ágyikójában.....hmmmm.

Remélem nem lesz semmi baja.

Rokica! :)

Te nem tudsz semmit a Stop Shopban lévő Siesta Outletről????

Más valaki??????

Mert én 8500-ért vettem a Buy Way-ben leárazva és tavaszi modell(zárt cipőcske).

Kiváncsi lennék, milyen árakon vannak ott a Stop-ban(gondolom ott mindig régebbi modellek vannak)

Ha valaki tud valamit írjon róla!

Mea
mea

Sziasztok!

Csak gyors bebukk, este indulunk Horvátországba! Már kész vagyok a pakolással, csak a szendvicskészítés van hátra. Férj alszik, hogy bírja az éjszakai vezetést.

Remélem Saci jól viseli majd ezt a z éjszakát. Kb. 12 órás lesz az út. :o

Róki! Köszia levelet, válaszoltam snugli ügyben. Bocs, hogy csak most, de itt a babaneten nem olvastam el a privijeimet. Ugyanez igaz Thomasanne levelére is, bár neki még nem reagáltam. De azért neki is nagyon köszi!

Róki, Annamami! De klassz lehetett a Várban! A töki pomposért meg irigykedem!

Kristóf jól van, bár néha-néha keményedik már a pocakom, főleg ha Saci szopizik (átlag napi 1*).

Hú, a szülinapi tortákat én is lesem majd, elképzelésem sincs, milyet csináljak Sacinak. Eredetileg tej-, tojás, és lisztmenteset akartam. Lehet egyáltalán ilyet? Bár ha jól látom, itt kenyeret-kiflit mindenki ad már a babáknak? Én még nem mertem a liszt miatt. :oops:
Totka! Nagyon szép a tortátok! Az a Barbie marcipánból van? Nem semmi lehetett ilyen szépre megcsinálni!

A gyerkőcök gyönyörűek, és minden mostanában szülinaposnak BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kuha! Gergőnek nagyon vagány a motorja!

Na, rohanok, másfél óra múlva start!

Üdv

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Helló Csajok!

Én is itt vagyok, csak megint csavarogtunk.. :)

Vadviri!

1.Szia, ez egy nyilvános fórum, az jön ide aki akar.
2.A szókimondás nem baj, csak ha nem a megfelelő stírusban adod elő!

3. Igen nagy öröm nekem, hogy először engem szólítassz meg(te is), hogy mit is nem csinálok jól már megint :? ......nagyon hízeleg ez ám nekem. :lol: :lol:
Szóval nyilván mivel nem vagy mindennapos olvasónk, nem is tudhatod, hogy ÉN NEM SÜRGETEM LÉNÁT SEMMIVEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!és :evil:
Még kézenfogva sem járatom(sétáltatom), mert azt szeretném hogy a maga erejéből induljon el...a gyakorlás meg megvan a bútorokba kapaszkodva!!!!!

4. Valaki ebben bizonytalankodik, valaki abban, valakinek kajamizériája van..valakinek alvásproblémája..nekem most épp ez volt a Lénával kapcsolatos elmélkedéseim központi kérdése kb 2 napig...gondoltam, hogy egy két bíztató szó jól jön, és igazából mint írásomból szerintem egyértelműen kiderült nem is igazán idegesít a dolog és nem is gondolom én komolyan hogy bármi baj lenne, csupán ott motosztkált a gondolat a fejemben........tudod milyen ez...és jól esett leírni...

Lányok!

Nektek köszi a bíztatást, meg a megnyugtatást....és valóban úgy lehet ahogy Róki írta, hogy most agyra gyúr...mert az elmúlt 1-2-3 napban úgy vettem észre, nagyot lépett előre értelemben...mindenre de mindenre mutogat, mintha azt kérdezné...:Az meg mi a csuda???? :lol: :lol:
Én meg persze mondogatom hogy mi micsoda...
És most már sokkal kevesebbszer kell elmondanom hogy megjegyezze a tárgyakat...

RÓKI!
:wink: Olvasd feljebb!
Olyan csini pocid van :) :) :) :)
Sárgulok :twisted: :twisted:
Zsuzsa meg olyan bájos, mint egy hercegnő...
Jó lehetett a Mazsival a csavargás...emiatt is sárgulok...
Jó a gyerektársaság a csemetéknek...

Nyúlné!
Bibibibibibiibiib .............úgy kell neked! :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor rohanhasz....gyerünk gyerünk...egy-kettő...
Jujjjj de édi lehet a járkáló Nyuszkó...
És milyen...gáz nagyon???
Mármint fárasztó????

Néha úgy gondolom hogy jobb lenne már ha járna Léna, mert pl az udvari, útcai sétákhoz már jobb lenne..de aztán rájövök, hogy úgyis minden szirt-szarért le fognak hajolni a fölrde..úgyhogy szegről végről tökmindegy....max nem lesznek annyira kitérdepelve a gatyák... :lol:

Ayse!Mea meg Mindenki!

Köszi nektek is :wink:

Na majd még jövök ám..csak vacsi,fürcsi stb...

M.

Kép

Kép
megann

Megann, ne szivd már mellre rögtön! (tudom-tudom, ez itt a szokás, de akkor se...) Tegye fel a kezét öszintén, akinek még sosem jutott eszébe, hogy az én gyerekem miért nem...., amikor a másiké már mióta tudja ezt vagy azt??? Attól még bosszantó lehet néha más parája....meg hát az irás nem élöszó, akármennyire is vannak benne emotionok.

Nyúlné, gratula Kisnyúl elindulásához :) Már a talin is nézegettem ,hogymintha már csak az elszánás kiányozna neki. Tényleg, ö hány centi? Mert nekem nem tünt olyan nagynak...(bocsi, ez az én elmebajom, hogy kicsi a gyerek, bár tudom, hogy arányos, meg okos, meg minden, de akkor is kicsi :cry: )

Amugy a multkori kajabevezetési beszélgetésünkhöz (amiröl itt a topikban olvastam, hogy már nagy viták voltak...nem akarok provokálni, csak beszámolok, jó :) ?
A Gyermekgyógyászati Továbbképzöben (ez egy kéthavilap) olvastam minap egy hosszú cikket az allergiákról. Sok érdekes volt benne, de amin megakadt a szemem azok a következök:
1. a vizsgálatok csak allergiával terhelt családoknál bizonyitották egyértelmüen, hogy az egyes gyakran allergiát okozó élelmiszerek (tej, tojás, mogyoró, szója!, aprómagvasok, dinnye!) késöbbi bevezetése csökkenti a kisgyermekeknél az éelelmiszerallergia kialakulását.
2. A vizsgálatok szerint hat hónapos korig vagy két éves korig tartó prevenció (azaz az allergén elkerülése) között nem volt mérhető különbség, viszont a hat hónapos kor elötti bevezetésnél igen. Ezt a bélrendszer fejlettlenségével magyarázzák.
3. A légúti allergiák kialakulását nagyban elösegiti a dohányfüstös környezet, a háziállatok és házipor a lakásban.

Ez azért sokkal kevésbé szigorú, mint a mostani táplálék bevezetési elöirat....érdekesnek mindenképpen érdekes. Persze a fokozatosság elvét a cikk szerzöi is alapvetöen fontosnak látják. És az esetlegesen allergiát okozó élelmiszer elhagyását.

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok! :) :D :)

Mi is megvagyunk! Csak annyira kikészít az allergia, hogy estére már félhulla vagyok, igyekszem korán lefeküdni, hátha akkor többet alszom, mert az elég rosszul megy mostanában.
Ezen kívül állandóan takarítok, mert Danika rákapott az önálló evésre és finoman szólva eléggé kismalac. De olyan édes. Az etetőszék tálcájára kapja a kis katonákat és onnan eszik. Apa kérdezte, hogy miért nem tányérra teszem, de azt vagy kiborítja, vagy nagy ívben elhajítja. Nem vagyok a saját magam ellensége. Nagy balhézás van, ha nem érkezik a falat elég gyorsan.
Most az őszibarack, alma, körte a kedvenc és a körözöttes rozskenyér paradicsommal.
Ehhez hozzájön a napi három-négy átöltözés, a napi kétszeri játszóterezés miatt is.
Nagyon ügyesen tologatja már Dani is a babakocsiját, akár 5-10 métert is. Minden nap ügyesebb. De azért inkább négykézláb teper, az sokkal gyorsabb. Én meg vadászom, hogy lehetőleg minimális számú kavicsot fogyasszon uzsonnára.
Nem voltunk tűzijátékot nézni, szerencsére. Borzalmas, ami történt.

Most visszaolvasok. Aztán még jövök.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

[quote="benianyu"][ írta:benianyub]Sziasztok! :) :D :)

Ezen kívül állandóan takarítok, mert Danika rákapott az önálló evésre és finoman szólva eléggé kismalac. De olyan édes. Az etetőszék tálcájára kapja a kis katonákat és onnan eszik.

Szivemböl szóltál :) Nálunk ugyanez megy :) A pépes már le sem csúszik, csak amit saját maga ehet :lol:

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Szedit!

Ezt emelném ki a soraidból...

"Tegye fel a kezét öszintén, akinek még sosem jutott eszébe, hogy az én gyerekem miért nem...., amikor a másiké már mióta tudja ezt vagy azt???"

TEHÁT EZEK SZERINT NEM ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN IDIÓTA, ROSSZ ANYA, MÉGIS ALIGHOGY ELKEZDEK MEGINT ÍRNI AKTÍVAN, , JÖN EGY ÚJ ARC ÉS EGYBŐL ENGEM "TALÁL MEG"
NA SZERINTEM MEG EZ A BOSSZANTÓ....LEGALÁBBIS SZÁMOMRA,TEKINTVE AZ ELŐZMÉNYEKET
ÉS EZ MÁR TÖBB MINT BOSSZANTÓ

Nomeg hogy ugye mindenkinek megvan a nyűgje, mégis csak és kizárólag AZ ENYÉM IRRITÁLÓ, HOGY AZT SZÓVÁ KELL TENNi!

De mostmár kezdek kifogyni a béketűrésből...

Többen mondták a talin...hogy tőlem meglepő higgadtsággal kezeltem a másikok ténykedését stb...

De isten bizony mostmár nem állok jót magamért, kivetkőzök úrinői mivoltomból........
Elég volt...

Kedves Virág!

Nem tudom mennyire követted és mióta a topikunkat, bár a soraidból sejtem, hogy elég régóta ahhoz, hogy tudd miről beszélek..

Remélem a soraimat nem érzed személyes támadásnak, mert tudnod kell hogy én egy vidám, mosolygós, mi több kedves, békeszerető lány vagyok aki szám szerint 0, azaz nulla emberrel van haragban, és velem művészet összeveszni, és haragban lenni.

Gyere bátran , írj magadról , a családodról , rakjál föl képeket az egyéveskéről , írd meg nálatok mi és hogyan működik , mit tud a babóca , írja a napjaitokról , adj praktikus ötleteket ..hidd el jó helyre jöttél , itt mindenki szeretettel és szívesen fogad .viszont szerintem nem túl szerencsés egyből a "kötekedő" hangnemet megütni, illetve olyan kérdést föltenni, aminek megválaszolása semmi haszonnal, semmi +információval nem jár neked, mert ettől válik oktalanná és kötekedővé a hangnem.

Vagy ha velem akarsz vitatkozni, és innentől ne olvasd, ha meggyőztelek a fenti sok mosolygós vidám emotionnal, szóval ha engem utálni jöttél, vagy kötekedni..akkor van egy társfórumunk...tudod melyik..na oda részben miattam mentek az emberek..na szóval ott is van még felvétel az antimegann funclubba
De ne feledd, oda csak meghívóval juthatsz be!

Pusz:Megann

Kép

Kép
megann

Maresz,
Még mindig használ az orrspray? Azt hiszem, holnap be fogom én is szerezni. Nem bánnám, ha nem tüsszögnék napi százat. Meg, ha éjjel kapnék levegőt. :)

Vadviri,
Üdv! :)

Nyúlné,
Nagy nagy gratula Kisnyuszinak a járkáláshoz! Képek? :) :)

Kuha,
Gergő járgánya nem semmi! Meg a szüleid sem! :) Annyira bűvöli, hogy meg kell zabálni! :)

Annamami,
Nagyon jók a képek! :) Látszik, hogy nagyon jól éreztétek magatokat! :)

Totka,
Beninek kellett Zymafluor tablettát szedni korábban, mert volt egy hinta&fog balesete és csúnyán megütötte a felső metszőfogait, még szerencse, hogy megmaradtak. Szerintem még korai, ha egyáltalán fog kelleni pótolni fluort, akkor sem egy-másfél éves kor alatt. Közben olvasom, hogy mit mondott a fogorvos. :)

Mea,
Lívike jó nehéz szót választott elsőre, de hát ha Gergő tetszik neki! :)
Ha baj lenne Lívivel, akkor nem sírt volna fel, esetleg hányna, inogna, zavart lenne a tekintete. Szerintem semmi baj, de figyeld majd holnap!

Viki,
Tudom, hogy már elutaztatok, de talán visszaolvasol. Köszönöm az előgratulációt Beninek, kedves tőled, hogy emlékszel, még ha neked is aznap van a szülinapod! Neked is sok boldogságot csütörtökre! :)

Bodza,
Jó utat nektek! Érezzétek jól magatokat Horvátországban! :)

Megann,
Ne húzd fel magad! :) Bár van némi alapja, de nem érdemes!
Éljen Léna, aki agyra gyúr. De szerintem pár héten belül visszakapod még Nyúlnétól, hogy rohanhatsz te is! :) :) :)

Szedit
Ugye-ugye ? :) Ráadásul kinézi a kaját a szánkból. Ma nem akartam kenyérkatonákat adni vacsorára, gondoltam, hogy inkább egyen főzeléket. El kellett fordítanom az etetőszékét, mert annyira balhézott a rozskenyér láttán, de bevágta a borsófőzeléket is. Aztán lekenyereztem egy kis natúr joghurttal, amiben banándarabkák voltak. Imádja a natúr joghurtot. :)

benianyu

Benianyu!Szedit!

Nálunk dettó! :lol: :lol:
Reggeli tejpép már csak szinte fél adag meg le, után ameg várja a sajtdarabkákat meg a sonkadarabkákat.(Benianyu!Ez Bibioneban ragadt ránk :wink: )

Viszont azt észerevettem, ha csak egy-két cafatka van előtte akkor nem szórja le annyira a földre, mintha több cafatka van előtte.
Lehet hogy akkor azt gondolja magában, hogy: Szórhatom nyugodtan, van még bőven+ :lol: :evil:

Úgyhogy én mindig csak 1-2 cafatkát rakok oda neki, annak meg örül és azon van, hogy mihamarabb a szájába rakhassa és eszébe se jut ledobálni, kivéve ha már nem éhes.

És most [b]TOTKA!!!!!!!!!!!!!!!

ÉN MÉG AZ ÉLETBEN NEM LÁTTAM ILYEN MESESZÉP TORTÁT!!!!!!!!!!
PEDIG MÁR LÁTTAM SOKAT, DE EZ MINDEN KÉPZELETET FELÜLMÚLÓ,FENOMENÁLISAN CSODASZÉP!!!

Milyen kár hogy vidékiek vagytok(Tesód is??), mert akkor tuti ilyet rendelnék Léna 1 éves bulijára...bár gondolom, hogy ez csak egyedi kivitelű kimondottan a kis Pannának. :) :)
És az az aprólékosan kidolgozott fodrok a ruháján..hát be kell rosálni :lol: :lol:

Indul versenyeken is a tesód????

Na a másik ámulatom meg KUHA!!!!!

Azta...................hát a szüleid nem aprózták el az tutifix :) :) :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Na ilyet sem láttam még...ennyire hiperszupert....
És ahogy ül Gergőce rajta...na ezen is be kell hugyálni... :D :D :D
Én a magam részéről ugyan nem vagyok híve az ilyen aksis járgányoknak....de basszus tuti hogy én sem vágtam volna apám fejéhez...hogy ugyanmááááááááá fater...ne hozz ilyen "vackokat"....... :lol: :lol: :lol: :lol:
Elképzelem milyen örömmel várták hogy odaadhassák Gergőnek...............
Elképesztő áldozatokat hoznak a nagyszülők az unokákért, mi....????
Elképesztő, elképesztő, elképesztő..... :wink: :wink:

És most elhúzok fürdeni!..........

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok!

Nagyon rég voltam, próbálok emlékezni.

Nyúlné
Gratulálok a járkáláshoz.

Vircsi üdv itt.

Megann
Most szinte egyből ezt láttam amit írtál.És "meglepődtem".
Kicsit úgy érzem, hogy minden haragodat Virág kapta meg....
Léna amúgy csúcs ügyes szerintem. Helyes kis popóját olyan ügyesen teszi ahová akarja, hogy öröm nézni! :lol:

Kuha
A járgány egyszerűen földöntúli kinézettel bír! :lol: Gratulálok.

Totka
Nem ér ilyen fini tortát feltenni. Imádom az édességet. Megzavarodok érte!

Annamami
Mazsi kész egyéves forma már! Hihetetlen hogy megnőtt.

Mea
Milyen új járgányt vettetek? Ilyenkor hogy ebédelteted meg Livikét?

Érzem, hogy kb ezer és egy dolgot hagytam ki. Elnézést! :oops:

Velünk mi a helyzet...
Voltunk vasárnap a várban. Nagyon jó volt. Megkóstiztam a Tökit! Már nagyon kiváncsi voltam rá. Fini meg kell hagyni!Marci nagyon jól viselte. És egész nap kuksolta a repcsiket az égen.
Ezért elgondolkodtam, hogy a tüzijátékot megvárjuk mivel 8-kor végeztünk. Szerencsére nem tettük.... Nagyon fáradt volt.

És képzeljétek ma megbeszéltük a nézeteltéréseket az Anyósommal... Remélem holnap is ilyen rózsaszínben látom a helyzetet mint ma. Olyan jó lenne. Nálam az éjszaka mindig nagy vízválasztó :lol: :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Basszus...lemaradt az összes emotion az előzőről...mert annyit Copyzok, meg lépdelek jobbra balra...béna pi..a... :lol:

Na szóval kedves Vadviri!

Gyere bátran :) , írj magadról :) , a családodról :) , rakjál föl képeket az egyéveskéről :) , írd meg nálatok mi és hogyan működik :) , mit tud a babóca :) , írja a napjaitokról :) , adj praktikus ötleteket :) ..hidd el jó helyre jöttél :) :) , itt mindenki szeretettel és szívesen fogad :) .viszont szerintem nem túl szerencsés egyből a "kötekedő" hangnemet megütni, illetve olyan kérdést föltenni, aminek megválaszolása semmi haszonnal, semmi +információval nem jár neked, mert ettől válik oktalanná és kötekedővé a hangnem.

Na szóval ez volt az eredeti szöveg emotionnal tűzdelve.. :wink:

Kép

Kép
megann

Megann, nem értem mire húztad így fel magad...csak egy kérdést kaptál... :roll: :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Ja még amit akartam biztosan.

Rokica
Nagyon csinosak vagytok. A kiscsajod és Te is!

És Annamami
A "kislányod" nagyon szépséges! Ő a nagyobbik?

És Ancsi
Melike, Melikére szavakat sem találok! :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

na megérkeztem a géphez és visszább is mentem,mert van,amihez,akihez még nem szóltam! :oops:

Csillam,
ez aztán a fiús szoba,micsoda kékség!és nagyon délcegen feszít az ágyikójában!
te meg gyere már többet,na! :wink:
Vadviri!!!!!
üdv közöttünk,remélem látunk képet Bálintról és mamájáról!és ennél több infót ám:pl.szeptemberben mikor is lesz egy éves a fiatalember?
táblink is van ám,amibe szivesen betesz a táblifelelőünk,Benianyu(aki mondjuk mostanában pont nem nagyon ér rá :roll: )
Scullyx(micsoda név :shock: )
én nagyon mennék,de nem sajna! :?
Kuha :D
TÖKI POMPOOOOOOS,ú de fini,jaj de fini,de sokat ettem én és nyami nyamiiiiiii!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
micsoda moci hallod e!!!!!!csak apjuk meg ne lássa,még elrohan ő is venni egy ilyet :shock: :shock: :shock: :lol:
Annamami,Rokica,
nagyon jók a képek( bánhatjátok a töki pompost) és ugye milyen jóó kis mulatság volt?!hihetetlen,hogy háromszor is fölmentem!már alig várom a jövő évit! :roll:
Ayse,
én kész vagyok a szóvirágaidtól! hihetetlen jó fej vagy!
Kissvábhegy tényleg jó kis hely,pont a kutyadomb(Martinovich hegy) lábánál nőttem fel és 7évesen le is zuhantam az egyik(legngayobb)szakadékáról,csak a karom törött el szerencsére,azóta kerítik el azt a részt! :oops: ,de ezen kívül is rengeteg baleset történt velem,állandó látogatója voltam a János Kórháznak!persze voltak balesetmentes napjaim is!és rengeteg gyerek volt és eszméletlen sok emlék!
jaj,de jó volt!
Totka,
azta milyen barbi-torta!!!!! :shock: :P :P :P
hú,de belekostoltam volna én is!
PPanna,
mi Milumil-t vagy Humana-at használunk,az elsőt após ajánlotta(jó is)a másikból meg van késztápszer is,ami nagyon hasznos!Kisnyuszi amúgy nem válogat,de tény,hogy ez a kettő a legjobb minőségű,amit a minimális csomózódásra értek!a késztápszer ezért is jó,nincs csomó benne!az elején Kisnyuszi is eltolta magától,de aztán egyik napról a másikra elkezdte falni(ízesítésnélküli,cukormenteset favorizálta),de éjszaka csak cicit akart ő is,aztán mivel már nem jött semmi a cicmből elfogadta és aztán kellett higítani!most már úgy nyeli,mint a legfinomabb nedüt!
sőt képzeljétek!!!!!kineveti a cicimet!
:shock: :? :lol: ,állandóan bekukucskál,rámutat és kikkacagja!picit fura,de hát ez van!
Mea,sziasziaszia!!!!! :P
jó elfoglalt vagy az biztos!,de megértem!
nagyon jópofa,hogy Livike Gergőzik már!tündérien mondhatja!kéne egy tali,hogy halhassam!és jól látod,Livi úgy jó,ahogy van!ritka nyugis lány és nagyon szeretetreméltó,békés csajszi!
Prüntyi,
hát ez az,hogy én se tudom,pedig már csináltam felvételt a mászkálásról! :roll:
Bodza,
jó nyaralást!és sok-sok képet csináljatok aztán!
Megann,
szerencsére alacsony vagyok és kicsit sem kell görbülnöm a kézenfogásos sétához!abban meg teljesen igazad van,hogy így is úgy is négykézlábra,hasra vágják magukat és akkor hajolgathatunk,ácsoroghatunk és moshatunk! :twisted:
de nagyon mókás!
Szedit,
nem tudom hány centi,de nem egy magas az biztos,én se! :lol:
érdekes ,amit olvastál,egy biztos mindig mindenhol mást olvasni és hallani a dolgokról!
Benianyu,
tányér Kisnyul elé se kerül nagyon,mert ugyanaz,mint nálatok,kész disznóól,de kezdek beletörődni!de akkor is tök jó,ahogy napról napra ügyesebben bajlódik a kajával! 8)

jaj,lányok és úgy élvezem ezeket az első lépéses napokat!teljesen leizzadok a gyerek helyett,mert olyan fura azt látni,hogy megy segítség nélkül is!és képzeljétek még a lába elött heverő dolgoktól sem bukik hasra,inkánbb csak úgy magától(gondolom beijed :lol: )rogy össze!és egyre többet ül a fenekén,az is furi látvány nekem!
jaj,de izgi ez!!!!!!
ma is itt voltak Fanniék!a kiscsaj meg már olyan ügyesen kúszik,de főleg gurul,mint Majácska!!!!! :lol:
és kezdenek nagyon jó haverok lenni,szét röhögjük magunkat rajtuk!

tényleg!!!!!
hol vannak Cleoék,Mankáék,Thomasanneék,Juccék......na még pár hetet engedélyezek a nyár miatt,aztán azonnal itt teremni mindenkinek! :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Helló Lányok!

Ma egész nap olvasgattalak Titeket, de nem tudtam írni, úgyhogy ne hari!
Most meg már hulla vagyok, csak néhány dologra reagálnék, a többit holnap, ha nem gond!

Szóval:

Megann
Osztom véleményed, de nem is ezt akartam írni, hanem azt, hogy ne tűnj majd el megint, jó???? Végre mindig nagy nehezen visszatérsz közénk, nehogy megint lelépjél!!!!
Ez most kérlelésnek tűnt, de inkább parancsnak szántam!!!!!!

Gergő járgánya:
hát nekem is kellett néhány óra, mire magamhoz tértem.
De egy bizti: még egy jó ideig csak gyönyörködni fog a járgányban, mert le sem ér a lába a pedálig. Ja, azt nem mondtam, de nem akksival megy, hanem Gergőcének bizony dolgozni kell, úgyis mondhatnám, pedálozhat majd.
Alig várom már, amikor majd csak ezzel lesz hajlandó mindenhová menni, és hazafelé egyik kezemben a gyerek, másikkal meg tolom ezt a batár járgányt. Már látom a sorsom a lelki szemeim előtt... :(:(

Mea!
Holnap írok, vagy jelentkezem valahogy, nekünk jó a szerda is, péntek is, holnap megdumáljuk, oksi???

Most pedig jó éjt, holnap jövök bővebben!

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?