A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Na, itt is van a folytatás, bocsánat, hogy ma ilyen hosszú vagyok :)

Fibi,
Nem látom, mi jelenik meg az aláírásodban…….. csak mindenféle kriksz-kraksz, látom másoknak sem jön be :(
Nekem is pont az jutott eszembe Pocak Marcijával kapcsolatban, hogy az ő korosztályuk még sok mindent érzékel. És amikor arról írt Pocak, hogy volt egy képzeletbeli barátja, akitől nem félt, az volt az első gondolatom, hogy az őrangyalát látja. ÚÚÚÚ, lehet, hogy most hülyének néztek, de én hiszek ezekben a dolgokban….. :oops:

Rylie,
Megaciki : dehogy, kiskoromban én is azt gondoltam, hogy minden ház után Érden kell érdeklődni…. Vagy akkor most én is piruljak??? :)
És bárcsak babáznék már :)

Ancsi,
Olllllyan aranyos voltál, amikor azt a „nektek nem gyanús, hogy…..” dolgot írtad. Annyira jól esett, ugyanakkor szégyenlem magam nagyon, de ahol voltunk, onnan nem tudok feljelentkezni a netre :(
Privi ment :)

Gabi,
Ház, megkérdezhetem, hogy egy ilyen gyorsház milyen áron mozog? Megköszönöm, ha priviben megírod. Nagyon érdekelnek ezek a házikók :)
És én csak néztem, hogy néhány nap alatt mennyit haladt, meg hogy még emeletes is lesz ……... :shock:

Vera,
Köszönöm a drukkokat, rám fér. Már összekeverednek bennem a napok, de vagy tegnap vagy tegnap előtt már egészen azt hittem, lassan szükséges lesz felhívni a szülésznőt, hogy most mi legyen? Szabálytalanul ugyan, de jöttek olyan „fájások”(?), hogy a derekamtól indult és kb. háromnegyed arányban/ig körbe fogta a hasamat és egy icipicit kellemetlen volt, meg egy picit szúrt, kb. ott, ahol a baba feje lehet.. Mindezek kb. 10percenként jöttek, majd mikor lefeküdtem hagytak aludni :( . Legnagyobb szomorúságomra nem kellett felkelnem, hogy no, most akkor megyünk ………:(
A diétázós dologgal kapcsolatban előre is köszönöm a segítségedet, bővebben majd priviben leírom :)

Votiv,
Éjszakázás :(
Köszönöm Neked is, hogy így látod, tényleg, olyan kedvesek vagytok :)

ÚÚÚÚgy szülnék már, bár nem tudom, mi vár rám, de már nagyon-nagyon kíváncsi vagyok pocaklakóra, ő meg csak várat magára….
Lehet, hogy Barbinak lesz igaza és tényleg a tűzijátékra hajt ez a lurkó? Már most ünnepeltetni akarja magát általa????………. Csak a dokinak is át kell majd érnie a városon, tehát valami könnyebb időpontot is választhatna :P :P
Már sokszor azt hiszem, hogy nem is akar látni engem, meg apáját…. És ma sokat beszéltem Hozzá, és úgy érzem semmi nem hatja meg őkelmét :( . Valami tipp, amivel rá lehet Őt bírni? Tudom-tudom, ne siettessem, hiszen még van két napja a kiírt időpontig, csak-csak-csak…..

Na befejeztem, remélem mindenkinek tudtam reagálni, ha esetleg valaki úgy érzi, neki nem tettem, akkor szóljon :)

Köszönöm,
Vica
vica94

SZia MIndenki!

Haza jöttünk a pihenésből.

Deni!

Most találtam meg a leveledet,már értem,hogy mit szerveztél.
20170114224602

Kellett nekem elkiabálni tegnap, hogy Dóci milyen aranyos, éjszaka beindult a foga szegénynek [pozitív dentinox-teszt], aludni szerencsére tudott, de ma hangulatilag nem egy matyóhímzés :D

Vica,
lehet, hogy egyszerűbb, ha emailt írsz ch ügyben :) Én a másodikkal ugyanúgy voltam, mint Moose, hogy ugyanúgy nem tudtam gyanús keményedéseknél, hogy most indul, nem indul, mint az elsőnél... aztán a tényleges szülés-indulás ugyanúgy egyértelmű volt, mert ha fáj, azt pontosan tudja az ember :D

Tinu,
a babakocsit nehéz megúszni, Votiv jól írta le, hogy mire érdemes odafigyelni! A kocsi súlya főleg akkor számít, ha házon belül cipelni kell, illetve ha bkv-zol. Ha nem, akkor lehet kicsit nehezebb is, de ha soka kell emelgetni, akkor eleve érdemes kicsit többet belefektetni, és könnyebb kocsit venni, mert hosszú távon a 2-3 babakocsi is ugyanannyiba kerül, mint egyszer egy drágább :)

Barbi,
én is szeretnélek már egyszer élőben is látni titeket (mármint kettéválva :D). Nekem van olyan tükröm, amit a hátsó ülés fejtámlájára tudsz szerelni, és akkor az első tükörből látod, hogy mit csinál a baba :) Annak idején ajándékba kaptam, de már itthon is láttam ilyet, azt hiszem a brendonban...

Zuz,
én most az őszibarackra vagyok rákattanva, azt eszem ezerrel. Kukorica nálunk is csúszik, érdekes, hogy 4 hete még kiköpte 1szem lányom, most meg habzsolja :D

folyt köv

v
kisün

Sziasztok!

Votiv, raknék én fel képet, csak hát apa nem szkennel. :( De már Vicának is be van ígérve. :roll: Igyekszem, igyekszem...
Borzalmas hogy nem tudtam még veletek találkozni, mindíg lecsúszunk róla...

Vica, ne aggódj, tudja a kis manód mikor kell előbújni, csak még jól érzi magát odabennt. :) Vagy csak a jóakaró jósokra akar rácáfolni. Érted mire gondolok,ugyi? :lol:
mkatus

Bogárka,
még semmi nincs veszve. Hátha ezzel a módszerrel engedi a képeket is elé tenni. Volt egy ilyen sor abban a hosszú katyvaszban, hogy: img src="http://lilypie.com/pic/060820/dREm.jpg ...persze nem egészen ilyen, csak ilyesmi. ez jelenti az adott baba fotóját. ezt a kapcsos [img] és per img -k közé tedd be, még a szalag elé.

Votiv! (Tinu)
én az igazi jó, nagyméretű kocsik közül csak 10 kg felettit láttam. az az alattiak már köztes kocsik voltak. Habár lehet, hogy vkinek beválik a köztes kocsi is mondjuk ráaplikált bébihordozóval, de én szerettem fekve tudni Lencsémet, mikor órákat sétáltunk az utcán.

Vera!
kitartás a fogakhoz, Dócinak ++++++++

Vica!
a lényeg, hogy itt vagy! :)

ancsipancsi

Bogárka!
persze csak a http://-től kell betenni a kapcsok közé, bocs , ez lemaradt!

ancsipancsi

Bogárka!
megnéztem, csak ezeket a címeket kell betenned a kapcsos img-k közé, de szóköz nélkül e perjelek között:

Petráé: http:/ /lilypie.com/pic/060818/9OXt.jpg

Donié: http:/ /lilypie.com/pic/060818/fHiK.jpg

küzdj, mert látni akarjuk a MatrózokaT! :wink: (bocs, ha témalovaglósnak tűnnék, csak általában megoldási kényszerben szenvedek sajnos)
ancsipancsi

Tinu :) Sztem is a babakocsit nehéz megúszni :( A hordozókendő/kenguru nagyon praktikus, jól használható bkv-záshoz :) mert a bkv-zás tényleg nem egyszerű dolog babakocsival, bár most már van néhány busz és villamos, ami alacsonypadlós, de sajnos kevés és nem mindig segítőkészek az emberek sem :( De azért gondolj bele, előbb-utóbb a gyerkőcön kívül egy rakás felszerelést is kell cipelned (cumisüveg, pelenkázós cucc, játék, később homokozó cucc, stb. azt nem is említem, ha netán bevásárolsz :roll: ), míg ezek mondjuk tök jól utaznak a babakocsi aljában. És amikor egy órát sétálsz mondjuk a babóval, ő kényelmesen szundizhat a kocsiban. A kocsik tényleg horribilis árban is tudnak lenni, de azért vannak akciók, ill. használtan is lehet venni. Mi sem úsztuk meg és 2 kocsink van: 1 nagy, vízszintbe dönthető az újszülöttnek és 1 kicsi könnyű sportkocsi, amivel sokkal mozgékonyabbak vagyunk. Vannak kocsik, amik egyesítik magukban a kettő előnyeit, de sokszor néha többe kerülnek, mint a 2 kocsi együtt. Végső esetben még kölcsön is kérhetsz kocsit :wink:

Katus :) De jó volt Nektek! :D

Barbi :) Az ülésekre mindig ráírják, hogy lehet betenni (hordozót azt hiszem csak menetiránynak háttal lehet). Ez a visszapillantó jó ötlet :D

Vica :) A bókokat meg megérdemled, tényleg csini kismama vagy, párodnak igaza van, hogy jól áll Neked a várandósság! :D :D
És tudom, mennyire várod már a NAGY napot!! De türelem, még nem késtetek le semmiről! És ha jól érzi magát a pocaklakód és marad még pár napot, akkor is bízd rá a döntést! (Tudom, hogy mondani könnyű, de én is megéltem ezt, mert anno 1 hetet még ráhúzott Bálint.)

Juc :) Üdv itthon! Jó nagyot pihentetek, már hiányoltunk!! Mesélj, milyen volt??

Vera :) Szegény Dóci! Sok ++++++++ neki a fogzáshoz!!
denizsa

Ancsi :) Megoldási kényszer :mrgreen: Most már tudom, kihez forduljak a problémáimmal :lol:
denizsa

Sziasztok!

Johi!
Apósodat majd megkeresem :D És hát a szekrényünk sajna még mindig nem teljes :? Majd írok pü-t, de azért ide is írom, hogy a kedd nekünk jó lenne!!!

Vica!
A fehérvári úti piacon az emeleten árulnak ilyen klassz dolgokat :D Szilvalekvár befőzésedhez csak annyit, hogy én már kivégeztem egy üveg idén eltett baracklekvárt :oops: :lol:

Zsanci!
bbq szuper, mi is szoktunk és az a stratégiánk, hogy le se szarjuk, mit szólnak a szomszédok (miután csak mi nyírjuk a füvet, nem is mernek beszólni),, egyébként szerencsére úgyis csak a hátunk mögött szidnak, az meg kit érdekel :lol:
Ma nagyon pipa lettem, füvet nyírtunk, és Bazsó belenyúlt a szomszéd kaktuszába, amit már ezerszer kértünk, hogy rakják el onnan, lévén gyerekek is laknak a házban+elég macerás a fűnyírás :twisted: Megszületett a terv, lomtalanításkor kihajítjuk az egészet :twisted: :twisted: :twisted:

Tinu!
Mi Bazsó 9 hós koráig kenguruztunk, nagyon bevált, tök jól bkv-ztunk, de azért jó volt itthon egy babakocsi, amiben a teraszon tudtam altatni, viszont erre alkalmas egy használt is. Aztán már féligsportkocsit vettünk, ami csak 5 kiló!

Vera!
Őszibarack!!!!!!!!!!!!!! Napi másfél kilót benyomunk Bazsóval :lol: A kukoricát csak úgy simán párolva Bazsó sem ette, de így csövön megszerette, azóta iszonyatos mennyiségeket képes megenni,néha félek, hogy baja lesz tőle.
Fogakhoz kitartást, bár ha alszik Dóci, akkor nincs is igazán nagy gond!!!

Ancsi a problémamegoldó!
Nekem az a problémám, hogy szeretnék még fotókat a taliról!!! :lol: :lol: :lol:

Indi!
Voltatok a mesterségek ünnepén? Vagy pont most vagytok???

Jucus!
Üdv itthon!!!!! :D

Katus!
De jó sorotok volt!!! :D

Kép
Kép
zuzmo1

csajszók, vajon nyitva van ma bármiféle nagyáruház (tesco/auchan stb?) a Cora nincs, azt megtaláltam a neten, de a többire nem bukkanok, a telefont meg nem veszik fel -ergo lehet, hogy zárva vannak...? :D

Zsanci, én ma pizzákkal álmodtam, meg sushival, meg cukrászdával... megfejted? :D

Ancsi, szerintem mélykocsit/nagykocsit venni luxus, főleg ha az ember nem tudja még tárolni se sehol, lift meg nincs, hogy a 2-3-4. emeletre felvigye...
a mai eszemmel úgy látom, egy jó sportkocsival át lehet hidalni a problémát - ha könnyű is és fektethető is/később meg majd ültethető benne a bébi :)

Jucus, üdv itthon! milyen volt a nyaralás? azért többnyire jó időtök volt, nem? gyerekek mekkorát nőttek? :)

votiv 8)
votiv

Votiv!
csak olyan kis védtelen a sportkocsiban télen. nekünk ezért volt jó a nagy luxuskocsi :), mert be tudtuk szépen bugyolálni, volt rajta lábzsák, meg mittomén mi.

Zuzi!
később . most angolt ismétlek nagyon.
ancsipancsi

Zuzi,DEni,Votiv!

Nyaralás jó volt,idő nem annyira de ez felejtő.Medencében fürödtünk sokat,Balcsiban 3x.
"Csak" simán pihentünk,nem volt semmi extra program.Soma megtanult kétkerekün bicajozni 2 nap alatt,Panna pedig hisztikézni :lol:
20170114224602

Halihó:)

Votiv :) én megfejtem: éhes voltál :lol: köszi a linket, zseniális!!!

Zuz :) sajnos gyalogosként békávéval ilyen hőségben bejutni rémálom lenne Dominónak.. úgyhoy lemondtam róla. Ez úgyis csak az én szórakozásom lenne...

Vera :) Dóci sorstársnak küldünk egy gyógymanót!

Szia Juc :) klasz, hogy a végére megint lett egy kis jóidőtök :)

ZSanci :) bbq nagyon jó ötlet!!! Barátokkal-családdal ilyenkor legtutibb.

Vica :) sókollak :) Nem az volt a félelmetes,hgyo mikre elékszel, ahnem, hgoy a ki tudja mennyi rídonli ember a tudtunkon kívül ugyanígy mindenféléket emgtud rólunk, és ez egy kicsit ijesztő. De persze nem parázom azért túl :) Teljesen természetes, hogy már kezdesz türelmetlen lenni! Utólag fura lesz majd visszagondolni erreaz iodőre, nekem oylan hosszúnak tűnik az egész várandósság...

Sajnos éjszakára már be kellett a Panadolt üzemelni nálunk is.. nappal el tudom terelni a figyelmet többé-kevésbé. Anesztes ízlik neki, nyalogatja bőszen, de nem használ :( Homeos bogyót pedig most megint fel kell oldani, mert a hasmenés óta frászt kap, ha golyót nyomok a szájába, állandóan félrenyeli.
Viszont tegnap beüzemeltük a medencét, óriási volt! No meg az ordítás is, amikor kivettem törülközni :lol:

Jó mulatást mára midnekinek:)

indianyo

Sziasztok,

Jucus,
Szia, hogy telt a nyaralás?

Kati,
szerintem is, csak azért is dáfke, nem akarja az igazat, mármint mások igazát :D:D:D
„Leforrázott”/olajozott kislány :( Nem lehet, hogy anyukája azért reagálja le így a dolgokat, mert ezzel védekezik a külvilág felé?

Ancsi,
Igyekszem itt lenni :)

Deni,
Köszönöm Neked is, az az igazság, hogy szeretek várandós lenni :) Na most kösse fel apa a nadrágját :wink:
Már sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy mi van akkor, ha ez a kölyök a pontosságot szereti :P

Zuzi,
Néni pontos lelőhelyét majd megbeszéljük, kíváncsi vagyok a portékájára :)
No, ha kivégezted, egészségedre, ha szereted viszek Neked majd a szilvalekvárból is, mármint ha nem baj :) Finom vajas kenyérre kenve imádom nagyon :P

Vica
vica94

Köszi a hámozós tanácsokat, tegnap egy fél kiló szilvát feldolgoztam, azért meggyel ugyanezt nem biztos, hogy szeretném végigcsinálni... :lol:

indianyo

Sziasztok,
még nem sikerült visszaolvasnom, tegnap egész nap csavarogtunk, ma meg házimunka-hegyek :roll:
viszont a tegnapi moziban látott filmnek (Ház a tónál) teljesen a hatása alatt vagyok még mindig... ilyen jot rég láttam már 8)

Vica,
ja, sztem nekem sem sikerült a szalag (ticker), krix-krax lett belöle...

Barbi,
az a jo éjszaka csak Bálint kellö lefáradásának volt köszönhetö, mert visszatértünk a kb 3-szori keléshez éjjel. Én viszont ugy kipurcantam tegnap estére, hogy átaludtam 9-11-ig a tüzijáték durrogást meg a kutyák vonyitását is :D

KépKép
fibi

Fibi!
Klassz a szalagod!!!! Most már látom :D Nálatok tegnap volt tüzijáték?

Votiv!
Szerintem zárva van minden, kivéve 1-2 éjjelnappali kisboltot, de lehet, hogy azok is csak az esti tüzijáték idejére szoktak itt kinyitni.
Álmod: szerintem éhes vagy... Vagy lehet, hogy terhes???? :lol: Párom szokta ezt kérdezni, amikor valamit megkívánok, hogy nem lehet, hogy terhes vagyok? :lol:

Vica!
Szilvalekvár :D köszi !!! De mikor fogunk mi újra találkozni??? Ha jól emlékszem, holnap szülsz :lol:

Indi!
Panadol :cry: szegény kis Dé!!! Olyan hamar kezdődnek nála is ezek a rossz dolgok! Én úgy irigylem azokat, ahol csak 1 éves kor körül jönnek ki a fogak, akkor jobban viselik már! A szomszédoméknál is így volt, meg sem érezték!
És amikor Bazsót vártam, nekem is olyan hosszúnak tűnt, most meg olyan pikk- pakk telik az idő!!! :shock:

Kép
Kép
zuzmo1

Vica, lehet, tényleg így védekeznek a külvilág ellen. Csakhát milyen élete lesz így? Mindenbe bevonja a kislányt, megbeszél vele mindent, mintha barátnők lennének. Ezt jó volt látni. Csak hát szegénykém 60 %-ban égett meg. :(
Na, igyekszem túllépni rajta. Látod, okos az a kis emberke!! Tudja nem kell a sok okoskodása hallgatni. :lol:
mkatus

Indi!
a meggyhéjat én odaadtam Lencsémnek, megfőzve meggyes krumplinak.(5 hósan) sok mindent hámozok, de pl. a kopaszbarackot és még a ringló szilvát nem. a kékszilvát stb-t igen.
ancsipancsi

Vége a gyerekmentes hétvégémnek. Réka nyaralni volt az apjával kint a telken. Megérkezett, mindjárt hozzám bújt! :D Annyira jó volt! Aztán megkaptam a hisztit is, nehogy elfelejtsem, hogy ő tud ám ilyet is. :lol:

Ancsi, Indi, meggyet én se hámoztam, ennyi immunerősítő kell :wink: főleg, hogy nem is ízlett neki.
zanza

Kisün! No pont valami ilyesmire gondoltam!!! :P Gondoltam hogy a Brendon lesz a kompetens, de volt bennem egy halvány kétely, hogy nem-é autószerelős business. :wink:
Más: mindig olyan jó olvasni, hogy milyen ügyesen terelgeted a testvérszeretetet! Gratulálok te ügyianyuka!!! :lol:

Den! Köszi neked is a hozzászólást! :D

Zuz! Fúj kaktusz! :evil:

Votív! Szerintem max benzikutat és éjjel-nappalis rablókat találsz ma nyitva. 8)

Indi! medence :lol: mellesleg nem korai még? Sokszor úgy gondolok rátok, hogy ti csak egy kicsit vagytok idősebbek, s én még nem mernék kintifürcsit. Aláírás: néhaparásanyu

Fibi! Látod árt az a sok alvás! :wink: Vissza komolyra: a három is már kevesebb mint 5! :lol:
Tegnap nálunk is volt tüzijáték a szomszédban. Ahhoz képest hogy illegális. 8)
Ja és édes a szalagod!!! :D

No L, férjem kidobott

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zuzi,
köszi :) Aha, itt (Veresegyházon) tegnap már buliztak a népek :D

KépKép
fibi

Ancsi!
Szuper vagy!!!! :) Olyan aranyos Tőled, hogy így segítesz!!! :) Szeretem a megoldási kényszeredet :)

...a megoldás igazából az volt, hogy az "url"-eket kellett elhagyni az elejéről és a végéről :)...így már nem volt olyan hosszú :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Köszönöm a tippeket a babakocsira. Lehet, hogy érdemes rá beruházni, mert végülis több gyereket szeretnék. De még van idő gondolkodni rajta. Biztos még rá fogok kérdezni részletesebben is, mikor aktuális lesz a vásárlás. Azon már most agyalok, hogy vajon hova a búsba lehet a 49 nm-es lakásba helyezni a babakocsit, hogy ne legyen útba? :roll:

Kép
Kép
tinu

Vica,
dehogy vagy hülye! szerintem is képzeletbeli barát= örangyal. Mindenkinek van olyan, csak a gyerekek még látják.

KépKép
fibi

Barbi :)
Ez ugyanolyan víz , ugyanúgy a fürdőszobából hozom és ugyanolyan meleg, ugyanannyi ideig, mint az esti pancsi, a különbság csak annyi,hgoy itt kényelmesen elfér és semmi sem akadályozza a mozgásban. Idáig is fürdött az udvaron a saját kiskádjában egyébknt, ez ugye oylan 3-4 prcet jelent, tehét semmi veszély :)

indianyo

Zuz :) Kaktusz-(lom)talanítás :mrgreen: Én is szoktam megkívánni dolgokat, pedig nem vagyok terhes, csak spontán haspók...

Ancsi :) Angol-ismétlés? Mire készülsz ennyire??

Juc :) Somának nagy gratula a bicajozáshoz!! :D Gondolom Panni új tudományának (hiszti) kevésbé örülsz... :mrgreen:

Indi :) Éljen a fürdőzés! :D A fogmanókhoz kitartást Dominónak!!

Vica :) Ha már szilva: ránk zuhant tegnap egy nagy tál szilva, lekvárfőzés nálam kizárt, így sütöttem pitét belőle, finom lett, a hatalmas tepsi mára elfogyott...

Zanza :) Bálint se szereti a meggyet, csak meggyes muffin formájában hajlandó fogyasztani :mrgreen:

Fibi, Bog :) Tetszenek a szalagjaitok! Ügyesek vagytok :D :D
denizsa

Fibi,
Mostmár látom a ticker-edet, tök jó, a traktor nagyon kedves benne :)

Zuzi,
Majd beviszem a kórházba :), és ha esetleg jössz, akkor oda adom, ha nem, akkor majd valamelyik talira el fogom juttatni Neked :D

Kati,
60%? :( Az nagyon sok…..
És igen, sztem is tudja, mikor kell kibújni :P

Indi,
Dominónak milyen jó dolga vagyon :) Kis medence, kis víz, naaaagy pancsi :P

Vica
vica94

Tinu: valamelyik ajtó mögé nem fér, ahol nincs szem előtt? Nekünk is ott kell tartanunk, mert nem kaptunk tárolókulcsot. Viszont 3 kocsink is van. :lol:
mkatus

Juc: üdv itthon. És Soma nagyon ügyes a bicaj tudományával. Panna pedig jókat hisztizhetne Fannival... :lol:

Zuz: igy elsőre nekünk is jónak tűűnik a kedd.

Votiv: tudom már este késő van, de tuti nincs semmilyen nagy nyitva. Jókor írom, de mos jutottam ide....

Tinu: babakocsi tényleg nagyon praktikus dolog és nehéz megúszni. Fanni is elhasznált párat, mert nehéz ám olyat venni, ami minden elvárásnak megfelel. Mondjuk én inkább a több olcsóra szavaztam, és ráadásul nálam az is szempont, hogy beférjen az én autómba is, és az bizony nem könnyű.

Jaj hív a kis energiagombócom... szép tüzijátékozást mindenkinek, aki megy. MI még nem tudjuk, hogy megyünk-e...

J
johanna1975

Katus: sajna egyik ajtó mögött sincs hely. Tulajdonképpen sehol nincs hely a lakásban. Max. az erkélyen, ami ugyan be van üvegezve, de oda már gondolatba annyi mindent pakoltunk, hogy úgy sejtem, a kocsi már be sem férne. :D Meg aztán macerás lenne ki és be ráncigálni onnan. Mindegy valahogy megoldjuk. Most jut eszembe, hogy talán az erdély ajtó mögött el fog férni. 8)

Kép
Kép
tinu

Haliho,
megjöttünk az Air Race bemutatorol, jo nagy tömeg meg zaj volt :) Ééés fagyi: olyan finomat ettünk, amit már rég nem. A Batthyany és a Málna utca sarkán van egy kis cuki, és ott faltunk áfonyás, sárgadinnyés, csokis csodát :D

Amugy ma meg beszámithatatlan és életveszélyes is vagyok.:recés késsel bevágtam a körmöm, aztán az uborkát a fehér nadrágomra rántottam, tiszta zöld folt lett, a konyharuha fellobbant a tüzhely mellett... nyomtam egy spárgát a csuszos konyhapadlon... áááá :roll:

KépKép
fibi

ja, az erdély=erkély :)

Kép
Kép
tinu

Indi! áhá! :wink:
már egymilliószor meg akartam kérdezni, hogy ugye te angolul is beszélsz D-hez?

Fibi! ha ilyen önveszélyes vagy, akkor nyomás gyorsan aludni!!! :mrgreen:

Den! mennyi idős volt Bálint amikor először vizet vagy mást adtál neki?

mennem kell

gödibarbi

Sziasztok!
Balcsi jó volt, az idő összevissza, mint a babanet. Próbálok olvasgatni vissza, de teljesen rapszodikusan dobálja ki az oldalakat a rendszar. Örülök, h Ancsi meglepése jól sült el, és az álmok.. mióta meséltem itt, h budikkal álmodok, azóta tán 1x, azóta sem. (Na, majd ma.:))
Balcsi: Akkora hullámok voltak első nap, mint egy ház!
Eszter terror alatt tartotta a környező gyerekeket, asszem a bölcsivel nem lesz gond, legalábbis nem olyan, h megverik a nagyok... van itt üzenő? Remélem, nem lesz tele feketeponttal... vagányságból jeles, de túlzásba viszi asszem néha.... amikor a 4 éves fiúk már menekülnek előle a homokozóból, az nekem is erős... :shock:

Mindjárt lövik a tüzeket sokmillióért.
BK marathonnak láttam egy részét, király, de Mikit végül lelőtték. 8)

Mit is akartam még? Vica, hol vagy?
neet
neet

fibi! nagyon találó a traktor a szalagodban :wink:
s bizti tök jó lehetett az airshow!

gödibarbi

neet! vagánycsajszid :lol:

gödibarbi

Boldog István napot?
tudom van egy népszerűbb, de nem tudom melyiket tartjátok

gödibarbi

Vízijátékot nézitek? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ertéelesek rendesen fényezik magukat... :wink:
neet
neet

Jajj, tényleg,
ÉLJEN ISTI!!! Nemá karácsonykor, a szülinap is ott tolong.
neet
neet

sziasztok,
remélem, senki sincs most kint a tüzijátékon!

nagyon szép így az ablakból, de ez a vihar nagyon durva!!!!

cuppancs,
fic
ficánka

Fibi :) Te jó ég, mik történnek Veled! Lángoló konyharuha, spárga a kövön... :roll: Lécci vigyázz magadra, ebből a napból már nincs túl sok hátra, és holnap bizti jobb lesz!!

Neet :) Üdv itthon! Vagány Eszti :lol:

Barbi :) Féléves korában kezdtük a hozzátápit gyümivel (naponta pár kiskanállal), inni csak pár hónapja hajlandó, addig csak a szopi kellett. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az első pár hétben minden nap főztem neki teát, hátha kér (mert a család aggódott, hogy szomjan fog halni a melegben), de hevesen tiltakozott, ha kínálgattam neki, így abbahagytam, inkább gyakoribb szopi volt.
Miért kérded, csak nem akarod Angit hozzátáplálni vagy teáztatni, ugye?

Nálunk eszméletlen vihar van, még az ajtó alatt is befolyt a víz :shock: "jó" lehet azoknak, akik kimentek tüzijátékot nézni...

Csajok: Nincs kedvetek egy talihoz kedd délután a Feneketlen-tónál? Szokásos játszózásra gondolok :wink:
denizsa

Barbi,
ez a sorozat még délelött kezdödött, nem mehettem el lefeküdni :? :lol:

Deni,
igérem, ma már semmit nem csinálok... na, jo a zuhanyban vigyázok magamra :D

Vica,
ha ma még otthon vagy, akkor már talán megusztad az Oroszlán bébit :wink: :D

vihaaaar ide is elért, éljen a friss levegö :P

KépKép
fibi

És én is boldog névnapot kívánok ISTINEK!!!! És ezt küldöm neki: Kép

És a viharral kombinált tüzijáték felverte Bálintot, ááááááá.... :evil: :evil: :evil:
denizsa

Barbi,
jaja, traktor, markologép, uthenger, busz, mindeeeen bejön neki :wink:

Deni,
persze, hogy van kedvünka talihoz :lol:

KépKép
fibi

Den! neeeeeem! nem akarok még semmit, csak kiváncsi voltam.
gyors visszaalvást! :wink:

Fibi! inkább ne zuhanyozz! :mrgreen:
nálunk is szakad. nem semmi felhőcske 8)

Dóri! képzeld nem jött be a Penny-s pelenka. ma döntöttem el, hogy vissza a liberóhoz. hátul nem gumis, s a legnagyobb hátránya a kevés szivóképesség. popinak ugyan nem ártott, s az ára is barátságos, de ruhamosásban valszínű elvinné ua összeget.
szegény csajszidnak nem lettek tőlem rémálmai? :wink:
mikor költöztök?

Vica! látni a vízijátékot :lol: a szülőszobából? :P

gödibarbi

Deni,
Szilvás süti, nyami. Nekem ahhoz már nincs „kanalam”, hogy süssek is. :roll:
Sőőőőőt, ma délelőtt végre boldogan nyugtáztam, hogy az összes muslica csábító gyümölcsöt sikerült száműzni vagy fazékba, vagy megpucolva, darabolva dobozolni és a hűtőbe rakni - úgy érdekes, elég hamar elfogy, de egyébként... :)
Erre párom beállít kora délután még egy rekesz apró szemű ringlószilvával, ami lehullott a fáról a telken …. Ááááááááááááááá

Neet,
Itt vagyok, jól vagyok. Még :)!

Votiv,
Boldog Névnapot Istinek :) Érte megy a tűzijáték?! :)

Fibi,
Igen, még itthon vagyok, egyenlőre….
Oroszlán bébi még lehet, mert egészen 23-ig még oroszlán jegyben járunk. :)

Háááát, nem irigylem azokat, akik kimentek egy szál pólóban, rövidnaciban, szoknyában tűzijátékot nézni …
A közvetítés alapján olyan jól sikerült minden, hogy semmi sem maradt szárazon :lol:

Vica
vica94

Barbi,
biztos jól lehetne látni, feltéve, ha az "A" épületnek a másik szárnya nem takarná el a kilátást. :):):)
De, miért gondolod, hogy ott vagyok már ?!?!?! :shock:

Vica
vica94

Fibi :) De jó, akkor ketten már leszünk! :lol:

Vica :) Engem a lekvárfőzéssel lehetne kikergetni a világból... régen annyit kellett segítenem benne, hogy megfogadtam, én aztán többet sose! :x Gondolom, hogy örültél az újabb adag szilvának :evil: De lehet, hogy párod csak így akar lefoglalni, hogy ne legyen időd rágódni :wink:

Barbi :) Bocs, hogy rákérdeztem, de most megnyugodtam. :D A visszaaltatás apának nem sikerült :( most én jövök, ill. megyek...
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?