Sagi! En azert el birnam magam kepzelni otthon. En mondjuk eleg doglos vagyok, ha otthon vagyok, de en is izgi-mozgi alapbol. Azon gondolkodom, vajon miket csinalnek, ha otthon lennek es most ilyenek jutnak az eszembe:
- kipakolni a ruhasszekrenyt es kivalogatni azokat a cuccokat, amiket a) mar nem fogok hordani b) szules utan meg szeretnek hordani c) meg most is hordok. a) kategoriat kitennem az utcara, hadd oruljenek a homeless-ek. Egy csomo hely fel tud igy szabadulni a szekrenyben a gyerek elott, ami jo!
- kivalogatnam a szamlakat, rendszereznem es lefuznem oket (most mind be van hajitva egy 3 fiokos asztali allvany fiokjaiba...)
- csinalnek ktgvetest a baba elottre
- rendet csinalnek a szamitogepen: kiirnek egy csomo mindent dvd-re, a megmaradtakat rendszereznem
- jarnek tornara heti 2-3x
- leutaznek par napra hetkozben a "nagyszulokhoz" - egyik Debrecenben, masik Jaszberenyben lakik...
Meg ilyenek. Ezekrol en most csak almodom, mert munka utan semmihez sincs kedvem. Na, ez nem igaz, a szekrenyes reszt mar megcsinaltam valamelyik hetvegen - 2 allo napig tartott!!! De legalabb van hely...
De en azt mondom: elvezd ki, hogy nem KELL semmit se csinalnod, pihenj, mert utana jon a nagyuzem, ha akarod, ha nem... olvass, nezz filmeket, irj pocakosnaplot, torodj magaddal... tedd, amihez kedved van! Soha vissza nem tero alkalom