Megjöttünk a Balatonról, nagyon jól éreztük magunkat. Igaz, én rendületlenül prüsszögtem, főleg amikor kis kirándulást tettem egy parlagfűmezőn. Tényleg érthetetelne, hogy ebben az országban nem tudnak megoldani semmit.
Julcsi élvezte a társaságot, a szabad levegőt. Kedvence az almafa, az alatt órákig tudna lebzselni, a lehullott almákat kóstolgatva.
Tegnap a vihart Révfülöpön egy pizzériában éltük át, szerencsére nem tartott soká. Ami Pesten volt, az tényleg borzasztó.
Köszönöm a hozzászólásokat Julcsi hurkáinak témájában. Ő 3300 grammal született és most 8 kiló, de picike is, 68-70 centi körül van. Olyan, mint egy kolibri, állandóan mozgásban lévő kis pindurka manó.
Olvasom, milyen ügyesek a babák, milyen sokan járnak már. Kisnyúl teperős képei tüneményesek, elképesztő igyekezettel veti magát mindenbe, amihez hozzákezd.
Julcsi sem jár még, pedig 7 hós kora óta álldogál. Remélem, mire rosszabb idő lesz, elindul, különben nem tud mit csinálni a szabadban.
Ő is inkább okosodik mostanában, sok dolgot mond már. Ma mondtam neki, hogy kap banánt, erre hangosan ismételgette, hogy mma, mma, mma, vagyis almát akar inkább. Legalábbis én igy értelmeztem:)
Annamami, Mazsi csuda helyes lett! milyen jó kis sétátok lehetett a várban Rókicával! Mehetnénk együtt a szigetre valamikor. Ugye, Andi?
Hú, Totka, Panni tortája kész kis Barbie szobor! Biztos fini volt.
Ancsi, a képek alapján nagyon jól nyaralhattatok!
And, Eszti is milyen ügyes! Majd ird meg, milyen cipőt vettél, nálunk is aktuális lesz nemsokára.
Bodza, jó utat nektek!
Julcsi a pizzériában,
a nyaralóban,
és a kocsiban:

így kajálok
felmászom Beni ágyára, de lejönni még nem tudok
kirámolom a cipőszekrényt, amíg anya nem figyel
de ilyen kis ártatlan is tudok lenni