köszönjük a dicséreteket!nagyon fura így látni nyulamat,eegész nap

így nézem!
Roki,
még nem áll fel önnálóan.de mintha azt térdelésből fogja megcsinálni úgy,mint valami orosz néptánclépés,mert amikor a leborulós-imádkozós gyakorlatát végzi megpróbál felugrani talpra

és szerintem nemsokára össze is hozza,na akkor egyenesen viszem az orosz táncosokhoz!

,arról nem is beszálve,hogy anyumnál van egy nagy tálcsa kavics,ami fölé szokott álni és egyik kezével kapaszkodik a lábaival meg elkezd egy helyben taposni,de azt úgy,mint az Ír táncosok

fetrengünk a röhögéstől ilyenkor(is)
én nem tudom,de azt hiszem nagyon gyorsan kell majd találnom Kisnyuszinak valami energia levezető dolgot és az biztos,hogy nem a golf vagy a sakk lesz!
Totka,
nálunk én a mama ,de inkább a mami,mamiiiii vagyok,nagyNyúl meg ugye a papa,papi,papiiiiiii
nagyszülők: anyumékat már az unokahugik elnevezték Ludusnak(Ludmilla) és Bandusnak(András) szerintem ez ránk is ránkragad majd!párom apja lehet nagypapa néven fog futni,de lehet valami neki is ki lesz találva,pláne hogy én Somló papának hívom

,felesége ,akit én főleg a fiatalsága miatt nem tudok lenagyizni(amúgy imádom,nagyon ari nő)gondolom akkor Zsuzsa mama lesz!
de mit tudom én!
Mea,
napirendszerségünk:
5-6körül ébredés-220tápi
8-9-10körül alvás,régebben ez is tápit jelentett,most kis banánt,kiflit ilysmit
ebéd kb.11-12(alvásától függ)főzelék vagy tápi,attól függ mit tudok beletolni az arcába,mostanában megint eszi a főztömet)
2-3-4körül alvás,elötte vagy utána kis gyümi vagy köles,vagy kifli,szóval valami
8tól etetés,altatás,ami tápit jelent!
üvegeset abszolút nem eszik,a püréket is hanyagoljuk és a tápit is próbálom folyamatosan elhagyni!
és végre nem prüszköl,ahogy közelítek a szájához,így megy is az etetés!
én már nagyon várom,hogy 1éves legyen és kaphasson tejes,tojásos,lisztes(azt eddig is azért) dolgokat!
inni csőrösből iszik,de meghúzza az üveget is,azon vagyok,hogy poharasok legyünk!
Prüntyi,
Tüncsi popót feltolva áll fel,ugye?
én a
www.photobucket.com -on regisztráltam és oda tettem fel,majd egyszerűen áthúztam a címet ide!ez így értehető

?
fogmosás:
pedig utálta a fogrémet,amit apjuk az ujjára kenve próbált megszoktatni Kisnyuszimmal,de a fogkeféink nagyon tetszenek neki,pláne ha berregnek és kiszipkázt a fogkrémet

,már bekészítettük az ő fogkeféjét,hogy mégis inkább azt szivogassa!
Jucc,

,ej ráérünk még!
Nemesek,
krokodilodnak BOLDOG BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!
torta?ajándék?parti?képek?
amiket feltettél azok is jók és nagyon jó kis husiban van az öregfiú!
Beninek is BOLDOG 5.SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!
ő mit kapott?
Majácska APUKÁJÁNAK IS BOLDOG SZÜLINAPOT!
nemtom kit hagytam ki,majd visszanézek,de nyulam ébredezik(ma meglepően sokáig alukált)
és egy kérdés:
jövő héten tali nálam?????????csak a péntek nem jó
mentem