Ha-ha, Kavicska, hogy te ülsz és hallgatsz!!
Néha alig tudok megszólalni melletted!
Mir!
A kinyílást a doki vette észre most is (a fiammal is kinyíltam), kézi vizsgálattal.
Profi Uh-n lehet még ezt látni, de kórházban SZTK UH-n csak akkor nézik meg, ha külön megkéred őket erre, akkor se biztos, de nekem a 4D-s UH-n mindkétszer kérés nélkül nézték, még a méhnyak hosszát is megnézték miliméterre. (merthogy az meg meg van rövidülve
)
Nálam speciel semmi jele nem volt előtte, jó kis allattomos dolog tud ez lenni...de sok nőnél a kinyílást sűrű, RENDSZERES időközönként jelentkező kemémyedések, esetleg alhasi görcsök jelzik.
jelezheti még a nyákdugó távozása, de az már gáz. Akkor már nagyon ki van nyílva.
ezért ha bármilyen kis mennyiségű, rózsaszínes, barnás, sárgás, esetleg enyhén véres kocsonyás anyagot látsz a bugyidon, akkor habozás nélkül irány egy doki, kórház, ügyelet.
nem tudom, azért félidőre egy kézi vizsgálat nem ártana...engem sem vizsgált meg 12. hétig a doki, de azt azért, nehogy kárt tegyen bennem...azért ekkora terhességnél már nem árt a kézi vizsgálat.
Hízás: engem ne kérdezz, én nem vagyok ebben mérvadó. Fiammal 22. hétig két kilót (!) híztam, a végén mégis 22 lett belőle. Aztán egy év alatt könnyen lement az egész.
Most is sokat fogok hízni. Még többet. Sajnos. most 19 kilónál tartok.
Mindneki más alkat, én is csak ezt tudom mondani, madj első szülés-szoptatás után okosabb leszel, hogy te milyen kategória vagy!
Felícia!
Ezt a hülyeséget felejtsd el, hogy magas tesztoszteron-szinttel csak beteg meg tozrszülött gyereket lehet szülni!!!
nekem az egeket veri valószínűleg, és az egyik gyerekemről már biztosan tudom, hogy gyönyörű, egészséges!!!
A másikról csak remélem, de eddig minden jel arra utal, hogy igen!
pedig engem még terhesség alatt is ellepnek a ragyák (nyak, hát, áll), sőt, ilyenkor durvulnak csak be igazán, minden másnap csipkedem a böckös szőrőket az államról, a hasam ésa mellem körül nagyon szőrős, de ott most nem csipkedem....
pedig állítólag terhesség alatt extra magas az ösztrogénszint, és mégis...
A tudalattit pedig ne hagydd dolgozni, nekem is le kellett győznőm.
Én mindig is éreztem, valahol a szívem mélyén,hogy a második gyerek is hamar összejön, ha diane után próbálkozunk...
De a bunkó pécsi doki aki Uh-zott 4 éve, nem sajnálta az időt és a fáradtságot, hogy elmagyarázza nekem, és meggyőzzőn róla, hogy meddő vagyok, és semmiképpen nem esem mégegyszer természetes úton teherbe, talán műtéttel van rá egyedül egy kis esélyem, a fiam egy véletlen, orvosilag megmagyarázhatatlan esemény, ami BIZTOS nem fog még egyszer bekövetkezni.
Teljes szakmai tudását és minden emberségét belevetve magyarázta, másnál szokott hatni a fogigátló általi felturbózás, de higygem végre el, nálam nem fog!!!
Képzelheted a négy évemet ezután!
legszívesebben azonnal nekiálltam volna a kistesó-gyártásnak, hogy ne kelljen ezt a nyomást elviselnem, de munkahely és családi okok miatt nem lehetett.
De valahol a szívem mélyén csendben hittem továbbra is a szervezetemben, és látod nem hagyott cserben.
De azt a bunkó pécsi dokit egyszer még meg fogom keresni!!
egyvalamire volt jó ez a tortúra, megtanította értékelni azt, amit addig természetesnek vettem, hogy a gyerekáldás sima ügy, ez "jár" úgymond az embernek.
Azóta ezt én is a legnagyobb ajándéknak tartom a Földön, amit csak egy nő kaphat.
Úgyhogy tudatalattit tessék legyőzni és kiröhögni!!! Jósnővel és hülye dokikkal egyetemben!