sziasztok,
érdekes,h megint a védőnőkről van szó, mert pont ma beszélgettem egy anyukával, akinek egy hónapos a pici lánya, és ő kérdezte tőlem,h hányszor jött hozzánk a védőnő, és mondtam, h egy szer, és ennek nagyon megörült, mert azt mondta, nem kell neki,h vki hetente lecsekkolja. Ekkor fogalmazódott meg bennem ismét a kérdés, h végtére is mi szükésg a védőnőkre?
szerintetek? mert ugye egy kismamának az lenne jó, ha segitene. De próbálok turkálni az agyamban, de nekem első és második gyereknél ilyen segitség jött volna jól:
1. főzés
2. takaritás
3. mosás
4. második gyereknél, gyerek vigyázás
ezek közül egyiket sem kaptam meg. Viszont, én szerencsés voltam, h a szoptatás úgy ahogy ment, igy kibirtam, h havonta egyszer, mikor mentünk a dokihoz, minden kérdésemet feltegyem (akkor) és ezekre választ kapjak. Volt,h vmit hirtelen kellett megtudnom. Ilyenkor két eset volt: előkaptam a könyveket, vagy felhivtam a dokit.
Szóval, mi olyat tudnak nyújtani, amit egy szoptatási tanácsadó, és egy gyerekorvos ne tudna megadni???
teljesen őszintén kérdem, semmi gonoszkodás nincs bennem.
Első alkalommal engem is állandóan paráztattak, h túl gyorsan hizom, állandóan izgultam is, mig a végére kiderült, h nem is hiztam olyan vészesen sokat (17 kiló

), de havonta kellett "rettegnem",h mit fog mondani a védőnő a súlyomra...
szal, ennyi...
valszeg a kiskönyvet is ki tudná állitani bárki, és egy "rendes" kismama elmegy havonta a nődokijához is...
szóval????