A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok Csajócák!
Fúú, de rég írtam már megint.. :oops: :oops:

Gigi!
Jó nyaralást Nektek! Remélem, tényleg tudsz majd pihenni!
Oli lovag hihetetlen. Remélem legyőzte a másik lovagot.
Kicsi a bors, de erős! :)

Roxal!
Bizony már kevesebb, mint 2 hónap. Néha én is betojok tőle.
Aztán meg nagyon várom.
De még Melba előttem van.. :wink:

Mango!
Már épp kérdezni akartam, hogy mi volt a dokinál. Szeretem az ilyen dokikat, akik nem csak vakargatják a fejüket, hanem mindent elmondanak..
Ettől még persze az övé is csak egy vélemény.
Micsoda sportos bringások vagytok ti a pároddal! Irigyellek érte. Én ugyan táncoslábú vagyok, meg mindig fontos volt a mozgás, de valahogy a sportok nem mennek.
Bár, a görkorizást elkezdtem, csak most szüneteltetem.
Pedig milyen jól néznék ki ikerbabakocsit tolva görkoriban. :)

Ági!
Mi is így jártunk az esküvőre jelentkezéskor.
Aztán meg jól elfelejtettük, úgyhogy majdnem nem sikerült jó időpontot szerezni.
Szóval nehogy így járjatok!!

Melba!
Húú, ne ijesztgess ilyen fájdalmakkal. Még bennt kell maradni Domának!
Holnap doki: várunk a hírekkel.
Én vigyázok magamra köszi, mert már nem is nagyon bírok semmit sem csinálni.
Inkább csak az észt osztom, de az jól megy... :lol: :lol:

Enigma!
Bár már ti is árkon-bokron túl vagytok, de szerintem sincs min aggódnod.
Én normál esetben is iszonyat sokáig pakolok. Hát még két gyerkőccel, főleg ennyi időre.
Nektek is szuper nyaralást! És pihenjetek sokat-sokat! :)

Szani!
Végre írtál! Hááát, én is vértezem magam erre az életre.
Kicsit még elékpzelhetetlen, de hamarabb itt lesz már, mint gondolnám...
És ha mindenre jutna időd egyszerre, akkor nagyon uncsi lenne. Akkor mire vágynál? Nem lennének céljaid... :wink:

Eper!
Dehogy végeztem a pakolással... de ez már csak így van. Most befelé pakolunk, aztán jövő héten pedig kifelé.. :)
TÉnyleg Dudu voltál? Én is az vagyok, mármint egy d-vel, csak az a nick már foglalt volt.
És nekem is gyerekkoromból jön. Pontosabban csecsemőkoromból és valahogy a "dundi"-ból lett egy ismerősünk által.
Nagyon kövérke voltam, mint egy Michelin-baba, tiszta hurka. :) :)

Húú, elhiszem, hogy nem megy olyan könnyen a várakozás. Nekem az vált be, hogy mindig elfoglaltam magam.
Nem engedtem időt az aggódásra. Persze így is sikerült kicsit, de olyankor leültem egy csendes szobában a fotelbe és csak az tüszőcskéimre és a kiskatonákra koncentráltam és beszélgettem velük és ez megnyugtatott.
Nagyon jó esélyekkel indultok, ne feledd!
Korábban mindig arra készítettem fel magam, hogy ha nem sikerül, túléljem. De aztán váltottam, azt mondtam, hogy muszáj sikerülnie, de ha mégsem, akkor sem halok bele, majd csak lesz valahogy, megyünk tovább és kész.
Hidd el, menni fog!!! :) :)

Húú, szegények!!
Van Casco-tok a kocsira? Érdemes egyáltalán megcsináltatni?
Ez szörnyű! :(

Kagyló!
Ezek szerint sikerült megoldanod a vérvételt! Ügyesek vagytok!

Angie!
Szia itt is!! :) Olvaslak néha Titeket, de írni nem bíírok.
Remélem, a kivizsgálások feleslegesek lesznek!!! :)

Ági!
A lényeg, h. jól éreztétek Magatokat! És úsztál helyettünk is a Balcsiban! :)

Egyébként velünk minden OK, jövő hétfőn mostmár biztos, h. költözünk.
Egyre kevesebbet bírok, de jönnek barátok, család segíteni dobozolni, szóval szép lassan haladunk.
Kicsit kificamodott a térdem, de nem komoly.
Csajok viszont nagyon jól vannak, pénteken voltunk 4D-n. Két hét alatt 500-600 grammot híztak, ugyanis 1800 grammosak voltak fejenként.
Majd elájultunk, mikor megláttuk. Szinte már nagyobbak az ilyen korú egykéknél.
Ennek ellenére szerintem nem óriás a hasam, majd lefotózom. Még mindig sokat mozognak, szóval minden ok.
Ja és ma megyek az új védőnőhöz (az új cím miatt). Telefonon elég szimpi volt. Meglátjuk élőben milyen lesz..
Mindjárt teszek képet, ha tudok.

Sok puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Azt nem mondom, hogy túl jól látszanak, de ikreknél már ez is csoda, hogy így sikerült fotózni. Mert valami, vagy Valaki :wink: mindig ott van az útban.

LUCA:
Kép

PANNA:
Kép

Ja és Panna arca elé jobbról Lucánk formás hátsó fele lóg be... :lol: :lol:
(legalábbi assz'em :roll: )
Vendég

Duddu!
Köszi! Én is remélem, de azért készítgetem a gondolataimat arra a verzióra is. Ha nem találnak semmit egyikünknél sem, akkor januárig még várunk, hátha beüt a spontán, aztán gondolom inszem, talán előtte closty.
Még mindig pakolgatsz? A mi házunk is szépen halad. Tettem fel képeket. Jó nagy pocid lehet már. A babók tündériek. Tegnap eszembe jutottál a munkából hazafele menet. Talinkra nincs kedved eljönni? Az időpontokat eltoltuk, szept 9, 16, 23.
Puszi,
Vendég

Jó volt tieteket olvasni :)
Főleg, ahogy elképzeltem Duddut görkorival ikerbabakocsival..stb.
A térdednek mi baja lett? Azaz mi történt? Remélem nem komoly??

Eper, viszont az nagyon gáz, ami veletek történt! Fizet a biztosító? Szegénykém, egy vadi új kocsi!!! Ilyenkor még ki se gyönyörködjük magunkat benne igazán! nagyon sajnálom :(
Meg azt is, hogy holnap már melózol! Nekem még van egy fél hetem, csak hétfőn kezdünk. De gondolom semmi erősebb zúzás, csak békés értekezletek, ugye? Vigyázz magadra, csak te és a picik számítanak :lol:
Roxal, a labrador tényleg egy bájos "maci-kutyus". olyan kis szép lelkű dögönyözni való! Tényleg, ha tudsz, rakj képet! A barátnőm is tegnap kapott egy keverék kutyust szülinapjára az érdi menhelyről, aki leginkább egy cuki kis németjuhászra hasonlít. Talán kisebb lesz annál, de nagyon jó fej. Ma kapja meg a mi ajándékunkat, egy fekvő kosarat párnával és etető/itató tálkákat. Alig várom az estét, akkor visszük át nekik. Meg persze egy tepsi krumplis pogit is sütök nekik, mert azt nagyon szeretik.
Na, nem untatlak titeket!
Mindenesetre, Ildi jó látni a felszabadult nyaralós képeiteket, és Ági fergeteges pókvadászattal egybekötött nyaralásást!
köszi csajok :lol:
k
mango29

ja, hát és a két bombanő, Luca és Panna! csak gyönyörködni lehet bennük, Duddu! irigyellek!
mango29

Sziasztok!

Ági! Örülök, hogy végre kedvedre pancsolhattál. :D A pókokért nem irigyellek, ha valamitől irtózom, hát az ez az állat.
Meg tudtad menteni a virágaidat? :roll: A mieink sem úszták meg, az erkélyre mintha egy vadállat szabadult volna be.

Dia, kösz a képeket. Az a kockás sapek nagyon komoly! :P

Dudu! Akkor ezentúl így írok neked, ha már muszájból került oda az a 2 d. :) Az én Duduságom a vezetéknevemből jön.
Lánykáid gyönyörűek! Nagyon várom, hogy idekint is megismerkedhessek velük, persze most még fejlődjenek csak odabent a biztonságos kis kuckójukban.
Tényleg jó nagyot nőttek! :shock:
Várakozás: igen, az már kiderült rólad, hogy nagyon pozitív a hozzáállásod mindenhez, ebből tanulok is. Most egyébként már nem sok időm lesz agyalni, mert ezerrel beindult a munka, ma pl. azt sem tudtam, hogy fogok végezni a megadott határidőre. De aztán csak sikerült!
Pakolás: Hol be, hol ki? :shock: Nehéz lehet, de azért jó is, biztosan nagyon boldogok lesztek az új fészketekben! :)
Autó: úgy néz ki, totálkáros lett, még nincs döntés, hogy mi lesz. :cry: Van biztosításunk, így nekünk "csak" 50.000-et kell befizetni.

Mangó, akkor neked még láblóbálás van! :) Használd ki!
Munka: hát nem mondanám, hogy csak békés értekezletek. Nálunk mindig nagyüzem van, de ugye nem most kezdtem itt, úgyhogy ezzel tisztában voltam.
Beszéltem a főnökömmel, rendes volt. Azt mondta, várjam a babáimat nyugodtan, ne idegeskedjek, majd megoldják a dolgokat, ha már nem tudok menni.
Elsőt kapok, mert azt mondta, az előkészítők alatt már megszerettek, és nem akar váltani, csak ha már biztos.
A kutyám kapott a páromtól egy kék, bárányos takarót. Nagyon vicces, egészen elbújik alá, és csak az orra hegye lóg ki. :D
eper1

Dudu, tényleg, azt még meg akartam kérdezni, hogy hogyan sérültél meg?! Remélem, nem komoly. Gyere rendbe hamar!
eper1

Hahó, Eper!
Örülök, hogy ilyen megértő a dirid!
A kutyusodról és az új plédről rakj föl képet, léciléci!!
puszi, k
mango29

Sziasztok!

Dudu!

Annyira jók ezek a képek!!! Milyen szépen kivehető a kis pofijuk!!

Eper!

Na az ilyen szívvel rendelkező főnököket már szeretem. Az enyém is ilyen. Aztán tartsd is be, amit mond, tessék nagyon lazán venni a dolgokat!!
Bizonyos szempontból meg jobb is, hogy dolgozol, mert -ha nem terhes-, segít az idő kerelének pörgetésében. Én is dolgozgattam telefonon meg emailon, össz 1-2 órát/ nap. Határozottan jól esett.
Kérek szépen lépet az ebiről!!!

Mangó!

Tök jó, hogy a Te munkád is jó fordulatot tett. Nem irígylem én az iskolaigazgatókat sem, akkora nyomás van rajtuk. Utálom ezt az egész hozzáállást, hogy ha megszorítunk, akkor mindig az oktatás és az egészségügy az első. Orvos és nővérhiányról lehet csak hallani, meg túlterhelt pedagógusokról, az aktatologató köztisztviselőkről meg nagy a csend. Persze ezzel senkit sem akartam megbántani, mert a közigazgatásnak is van túlterhelt része, de ott valahogy nagyon hiányolom a racionalizálást.

LLdicsi!

Domi egyre szebb, nagyon aranyos pofija van. Már igazi nagy fiú!!! Megkaptam ám az iwiwes üzidet, nagyon meghatott.:):):):):)

Roxal!

Golden labrador lesz? A kutyasuliban voltak Keksznek golden labrador társai, nagyon szimpi arany mackók. De nekik is van egyfajta komoly természetük, unatkozni Ti sem fogtok. De ennek én csak különösen örülök.
Keksszel én most fasírtban vagyok (habár már enyhülőben), mert nagyon csúnyát csinált néhány napja, és engem nagyon elkeserített. Tiborom szerint egy vadászkutyától nem kell ást elvárni, de nekem valszeg mostanában túl érzékeny a lelkecském. Le sem merem írni.

Én megvagyok, telik felettem az idő. Már nagyon várom a hétfői uh-t, hogy láthassam, mekkorát nőtt Pap Baba, meg hogy egy mérföldkövet kipipálhassak, mert hétfőn már a 11.hetet fogom taposni, szóval akkor már nagyon közel lesz a híres 12 hét.
A boltos néni rákérdezett, hogy ugye terhes vagyok, mert más alakú lett a pocim, ez már biztos nem hízástól van. Hát elpirultam kicsit...

Kata, Wish, Inari, Melba! Hogy vagytok???

HAJNI!!!! Hol vagy???
lkt

Kép
Kép
wish

Sziasztok!

Szanikám :)
Szerintem szuper vagy! Ez a cumi megoldás fergeteges :lol:
Remélem én is, hogy el tudunk menni hozzátok szeptemberben.

Ági :)
Szegény tulaj hiába tenyésztette a pókokat... Így hogy fog elindulni a póktenyésztők versenyén? És fogadjunk, hogy a tavalyi díjjnyertest is lecsaptátok.
Nálunkmeg egyébként molylepke invázió volt. Az egyik Tunáziából hozott édesség tele lett kukaccal és molylepkével. Fújjj. De úgy tünik sikerült kiirtani őket. 2 napja nem láttunk betolakodót.

Eper :)
Már csak egy hét és tesztelhetsz. Azt már féllábon is, nem? Tudom, hogy nem :D Horgolás hogy halad?
Főnököd jó fej. Jó, hogy vannak ilyen emberek is.

Roxal :)
Kutyusprojekt :) Katáéknak is bejött :D
Ráadásul annyira édesek kölyöknek. Mondjuk ez azt hiszem, minden fajtára igaz.

Mi jól vagyunk. Az apró tünetek megvannak, de szerintem azok is inkább csak megnyugtatásképp :)
Nekünk még nagyon messze van a következő UH.
Ma voltam bankban, és hazafelé arra gondoltam, hogy egy év múlva már a babakocsit fogom erre tolni, erre gyorsan könnybelábadtak a szemeim. Áááá, nem vagyok ám érzékenyebb a hormonok miatt :D

Képzeljétek, mi olyan jól megúsztuk a vihart, hogy még az erkélyen sem dőlt fel semmi. Valahogy az U alakú udvar miatt szélvédett maradt az erkélyünk :) Szomszédok viszont voltak tüzijátékot nézni, és csurom vizesen jöttek haza, de szerencsére más bajuk nem lett.

wish

Timikém,
Na bökd ki mit csinált ez a büdös dög!
Szóval nő a poci!
November 5-én lesz Farkas úr szülinapja építő ötleteidet várom, nem legyen túl bonyolult, mert akkor kivitelezni is te fogod!
Ja december 30-án Demjén koncert! Szerintem én sem fogok tudni elmenni, mert terveim szerint vadul terhes leszek, te pedig akkor már gurulgatsz!
Keksznek mielőbbi gyógyulást kívánok, remélem azért nem a bűzmirigyét síratja!

Eperkém,
Kitartás, mindjárt 4-e van, én könnyen mondom, mert 1-én jövünk vissza nyaralásból. Valakinek bent kell maradni, így aztán ne is parázz! Iskola meglesz nélküled is, illetve Veled lelassulva! Kocsi téma elég gázos, de a lényeg, hogy nektek semmi bajotok nincs!

Duddu,
Lucára is mondhatjuk, hogy Duddu, mert elég kerek arcocskája van, na most akkor mekkora lehet az a popó amit Panna el akar nyomni az arcából! Nagyon vigyázz magadra, mindennap gondolok Rád, hogy még 4 hétig bírd ki valahogy! Ami kész lesz az kész lesz a kecóban, fűtés- konyha-fürdő legyen a többit majd megoldja az élet! Én a szeptemberi kibújást érzem, úgy hogy készülj!

Hajneszkám,
sokat gondolok Rád meg persze Láoszra, remélem mindenk OK veletek, csak minden energiádat magatokra fordítod! Remélem hamarosan mindannyian örömködünk! Aviva?

Szanikám,
Komolyan mondom kinyomtatom az írásaidat és dedikálnod kel, mert ha egyszer elkezded megírni az első könyvedet akkor ez vagyonokat fog érni! Állati a fejre erősített cumi, kinek az érdekeit célozza! Nekünk még nincs Andriska-féle minikütyü, de nekem sem elég a napi 24 óra, különösen mostanában, mert annyira kimerültem, hogy alig vonszolom magamat, pedig annyi mindent szeretnék csinálni, így amikor valamit sikerül kiviteleznem akkor meg kell dícsérjem magamat! Részemről benne vagyok a szeptemberi taliban, elvileg minden időpont szabad kivéve 3-a mert Krisztián futja Zuxx apával a félmaratonit!

Ja képzeljétek, hogy sikerült megtalálnom azt a figurát aki ha majd úgy hozza a sors átszállítja a jegesmedvéket a Nyírőbe, csak 5.000Ft, a Krionak dolgozik, szóval teljesen legális! Már csinált ilyet akkor is a Nyírőbe szállított!

puszi FArkasok J

Foxikám,
Szóval akkor nem egy foxi lesz! Annyira irigyellek! Nekem a labradorban a csokibarna az álmom, de ez nagyon ritka, olyan mint a cockerben a csokibarna! Fiú vagy lány lesz ( Timike ne szólj be tudom kan vagy szuka!)
Vizsga simán fog menni, ne is parázz!
farkasok

Sziasztok!

Eperke szerencsére nem lett nagy baja a virágoknak!! Mindjárt visszaolvasok, mi is lett az autótokkal? Kicsit le vagyok maradva! :-(
Remélem jól vagytok azért ti! PIHENGESSSSSSSSSS!! :-)

wISH! Hát szegény tenyésztő így járt, biztos maradt azért neki még egy pár!! De szerencsére azok nem kerültek elénk!! :-)

Duddu nagyon édes, ahogy az a fenék a kicsi arcba nyomódik!! :-) Ja és hülye kérdés, persze, hogy úsztam helyettetek is!! :-) Persze ezt Dévisznek nem mesélem majd el!! :-) Remélem nem felejtjük el a bejelentkezést, kivéve, ha pocaklakó fogja velünk elfeledtetni a dolgot, amire ugye jövő februárig igen nagy az esély, hogy beköltözik!! :-)

A többiekre is gondolok, de mint már megismerhettetek én az egysoros írások híve vegyok, és mostanában kicsit elszalad a kezem!! :-)
Ági28

Drága csajok,
hát én is jól eltüntem :oops: , remélem nem haragszotok, de kicsit lelassultunk és inkább olvasó üzembe tettem magam, meg pár napig sz@rakodott a net is nálunk, úgyhogy most sikerült végre visszaolvasnom titeket.
Pénteken voltunk Dévainál, tényleg kipihent és jókedvű volt. Annával minden OK. De a vérképemtől kissé lepadlózott. Közölte, hogy olyan mintha most szültem volna és jól kivéreztem volna közben :cry: Ugygogy most járok a körzetihez vénás vasinjekció kúrára. Nem vészes, nem fáj, csak kicsit kellemetlen.

Wish,
Annyira szépül a táblázat :lol: Remélem a zöld rész hamarosan kiürül :P
Milyen tünetkéid vannak? Azért jó dolog végre úgy "vacakul" lenni, hogy az ember tudja az okát?! :wink: Nálam az elején ez az érzelmi hullámzás ugyan ilyen volt, minden apróságon elbőgtem magam, közben meg magamban azért a racionális énem berzenkedett, hogy ez már szinte giccses, de hát tényleg olyan eufórikus érzés. Ha az idei karácsonyra gondolok most is elbőgöm magam. Végre nem leszek kész a sütikkel, kajával, mert elbabázom az időt :lol:

Timikém,
Mit csinált ez az átok rossz kutya :twisted: ? Hosszú távon ugysem lehet rájuk haragudni. Néha Vanta is olyanokat művel, hogy a hajam égnek áll tőle, de aztán mindig arra gondolok, hogy legalább itt van nekem és annyi szeretet add. Ha rossz és megszidom, akkor mindig odasomfordál és irgalmatlan sok puszival kér bocsánatot és úgy viselkedik, mint egy bűnbánó Magdaléna. Na eddig tudok rá haragudni. Ja ma 1 éves az én kis drágám :lol:
Kapott egy nagy velőscsontot.
Nem akaralak elkeseríteni, de sajna mindenhol (védőnő, Dévai stb) a terhességi heteket úgy számolják, hogy csak a betöltött hét számít, tehát jövőhéten még "csak" 10 hetes terhes vagy hivatalosan. Én sem értem miért, de Így van. Múlt héten pénteken mikor voltunk Dévainál 29+6 hetnél tartottunk. Na ez 29 hétnek számít.

Szani,
Andris nagyon helyes pasi :wink: A cumis sztori nekem is nagyon bejött, tényleg irhatnál valami vicces kiskönyvet kezdő anyukáknak.Használati utmutató stilusban :lol:
A szeptemberi tali nekünk már nem nagyon fog összejönni. Bár ebben csak Anna dönt, hogy el bírunk-e menni Szentendréig.

Rékám,
Ezek a csajszik nagyon édesek. Tényleg szép kis pocok arcuk van. Simán verik az egykéket is. Mit adsz nekik enni? Panna szerintem már most nagyon hasonlít rád :lol: Mindjárt költöztök!

Melba, Kata
Kismamáink hogy vagytok? Kata van már eredmény? Melba mit döntötetek bvégül őssejt ügyben?

Roxal,
Fú a labik nagyon édesek és persze ők is gyerekközpontúak, ami fontos. Remélem nektek is annyi örömet hoz az életetekbe, mint nekünk Vanta. Baba őgyben biztos, hogy segítenek. :wink:

Ági,
Te kis pókgyilkos-egysoros. Következő hónapban lenyomjátok a 6. inszemet?

Mangó
Örülök, hogy a főnököd végre "észhez tért". Biztos azért neki is nehéz kezelni a kérdést, ugy hogy diszkrét is legyen és neked is jó legyenó. Most már ti is kezdtek lassan

Eper,
Már csak egy hét és te is jösz a sárga szakaszba :lol:

Juditom,
Azért még nyugodtan vállald be a decemberi koncertet, strammok ám ezek a kisemberek. Legalábbis nálunk nem volt semmi gond Annával a Szigeten, pedig akkor már 28-29 hetesek voltunk. :wink:

Na, mindenkinek puszi, aki kimaradt annak duplán. Mostanában mi így nézünk ki kívülről és belülről:

Kép Kép

KépKép
inari

DIa!
Domi már igazi nagyfiú, tündéri, úgy imádom.

Réka!
No para, két hónap az két hónap. Aztán meg olyan természetes lesz, hogy vannak a csajok. Ezek a képek. Asszem szerezhettek be őrt melléjük, mert a fiúk fogják ám csapni a szelet :lol:

Eper!
Csak csínján a munkával, nyugisan. Az idő meg csak telik...

Timi!
Mit csinát ebi? S hogy van? Pap baba meg a mamája?
Kutylijelentés: tegnap voltunk megnézni a drágámat. Kisfiú (Timi kedvéért kan), most még hófehér, de zsemle a mama, tehát legrosszabb esetben zsemle színű lesz. 2 hetes, kedden nyílt ki a szemecskéje. Október elején tervezzük elhozni. Mit mondjak, szerelem első látásra. Ismerve a fajtajelleget, nem fogunk unatkozni. Nagy mozgásigényű, szeretetéhes. De úgy gondolom, pont erre van szükségünk. S ha majd egyszer lesz babánk, akkor is ideális kutyli.

Wish!
Hogy vagytok? Szurkálás, bútortologatás? Róka koma?

Judit!
Nagyon jó nyaralást kívánok, élvezzétek minden percét. Rátok fér, s látod máris itt van. Szupi, hogy találtatok embert a fagyik szállítására. Majd csak tesónak tervezitek, vagy lesz a közeljövőben beültetés?

Ági!
Frissen fitten mentek a következőnek, vagy pihentek még?

Inari!
Anna is tüneményes, mega pocód is nagyon csini. Vérképed mitől borult fel? Apánk mindig ilyen. Egyél sok almát, könnyebben szívódik fel a vas. Hű, már neked sincs sok, pedig még csak most derült ki, hogy sikerült :?
roxal

Sziasztok!

Jaj de jó Inari, hogy végre jelentkeztél, már egészen aggódtam Értetek! A tali óta egyetlen sort sem írtál, úgyhogy most triplán örülök Nektek! :lol: Pocakod nagyon csini! :lol: Meddig kell ezt a fránya injekciózást csinálnod? Én már láttam ezt a fotót a kis Annáról, de továbbra is nagyon helyes! :wink:
Ja már a talin is mondani akartam, hogy elég meggyőzőek az ellenérvek. Azaz nem vetetjük le mi sem az őssejteket. Remélem, nem életem nagy baklövését követem el, de most így látjuk helyesnek. Köszi a cikkeket! :wink:

Roxal, két hetes labrador? Tüneményes lehet! :wink: Ez lesz a szerencseszériátok kezdete, meglásd! :wink: A babátok meg csak arra vár, hogy túl legyél az államvizsgán is, és minden figyelmedet neki szentelhesd! :wink: A nagy pihenésnek pedig, mint Wishnél láthattuk, csodaeredménye van mindig!!! :wink:

Kata nagyon örülök, hogy tegnap összefutottunk és hogy megismerhettem Attit és Virdzsit is! :wink: Nagyon édes a kutyusotok, rendkívüli érdeklődéssel ajándékozott meg minket. :wink: Mi volt tegnap a Dévainál? És ma? Nagyon várom a híreidet!

Eper, remélem minden ok Veletek! Vigyázz nagyon a babáidra és ne dolgozz túl sokat! Csak annyit, hogy elterelje a figyelmedet! :wink: De már elrepült két hét, hamar meglesz már az a kétcsíkos teszt! :wink: Drukkok mennek ám!!! :wink:
Autó miatt részvétem, ez nagyon gáz. :cry: Engem biztos megütött volna a guta! Nem mintha az segítene valamit!
Kutyudról rakhatnál fel fotót!

Ági fantasztikus a hozzáállásod, meglesz még karácsony előtt az eredménye, tuti!!! :wink: Örülök, hogy jól telt a balatoni utatok! De még szabin vagy, nem? Vagy csak ennyi volt?
Hát a pókokért én sem rajongok... :roll: De a párom szerencsére mindig megment. :wink:

Judit, nagyon jó utat és sok pihenést Nektek! :wink: Nyugi, tartom még öt hétig Nektek a gólyámat, úgyhogy nyaraljatok csak nyugodtan! :wink:

Wish, molylepke-invázió? Jujj! :cry: Ne aggódj, én még mindig mindenen elbőgöm magam... :wink: Örülök, hogy jól vagytok!!! :wink:

Timi, most aztán már nagyon kíváncsivá tettél, mit is csinált az a rosszcsont Kekszi... :?: De ezek szerint csak jobban lehet, ha már rosszalkodik?
Észre sem veszed és nem a 12. héten, hanem már a 34.-en leszel túl! Csak vigyázz, nagyon röpül az idő! Ilyenkor még én is sürgettem, most már megállítanám az idő kerekét... :wink: Élvezd ki minden percét! :wink: 4d-re nem mentek? Érdemes a 12-14. hét között menni, mert utána már nem fér rá egy képre a gyermek... Nőnek, mint a bolondgomba :lol:

Duddu, tök jók lettek a fotók! :wink: Végre láthatjuk őhuncutságukat! :wink: Nagyon helyesek! :wink: Nem semmi a súlyuk, nagy gratula Neked! Nem csoda, ha a lábaid így jártak ekkora súly mellett! Nekem az egy baba volt ekkora súlyú 31 hetesen! Igen, pocifotónak örülnénk! :wink: Na és milyen a védőnő?
Remélem, a ficamod már jobban van!
Hétfő, költözés? Húha, nagyon jó! :wink: De Te csak pihizz sokat!
Nehezen tudom elképzelni, hogy kövérkés voltál valaha is... :wink:

Dia, szeretem a Domis képeket, olyan jó benne gyönyörködni!!! :wink:

Kagyló, nagyon ügyik vagytok! :wink: Csak így tovább!

Mangó, nem költöztünk szerencsére sehova. Csak volt egy kispesti garzonunk, azt adtuk el, hogy tavasszal felújíthassuk a házikónkat. Ami most elég romos még és még csak két szoba lakható belőle, de egyszer egy gyönyörű szép házikó lesz! :wink: Csak hát ehhez sok-sok pénz kell, ami ugye sosincs, meg hát építési engedély, amivel minket nagyon szívattak. De minden jó, ha jó a vége! :wink: Nem panaszkodom, fantasztikusan sikeres éven vagyunk túl! :lol:
És ezt karácsonykor már tuti Ti is elmondhatjátok magatokról, nagyon szorítok érte! :wink:
A Gynevactól a Dévai is ki van akadva, de nekem három ismerősömnél segített. Legalábbis elég fura egybeeséses a dolog. Ártani meg nem árt, ezt a Dévai is elismerte...

Gigi, én ha azt hallom a tv-ben, eső várható, akkor lefekszem pihizni és ki sem dugom az orromat. :wink: Oli nem ijedt meg nagyon a vihartól?

Szani, nagyon eredetiek az ötleteid! :lol: Andriska meg csuda helyes! :wink:

Köszönjük kérdéseiteket és drukkjaitokat! Mákunk van, megúsztuk nyílás nélkül a frontot. Marhára megkönnyebbültem! Tegnap voltunk a Dévainál, minden ok velünk, nagyon jókat röhögtünk, egészen feldobódva jöttem ki. Bár egy kissé a frászt hozta rám, mert közölte, hogy 10 nap múlva már szülhetek! :roll: Akkor ugyanis már nem vagyunk koraszülöttek, Doma súlya meg rendben van. Mindenestre azért meggyőztem, remélem a picifiút is sikerült, hogy mi még öt hétig inkább benn hízlaljuk a babánkat. Azt mondta ok, úgyhogy megállapodtunk az okt. 1-i hétvégében, hogy akkor szülünk. :wink: Bár azt is mondta, mielőbb megszülök, annál előbb megszabadulok savproblémáimtól, mert azok megint erőteljesen jelen vannak. Mondtam, hogy akkor inkább egy kicsit még elvislem... Remélem, pocaklakó is tisztában van az időpontokkal! Nem morgott egyáltalán, pedig nem híztam megint semmit. Úgy tűnik, elfogadta, hogy ez a gyerek belőlem él. :wink: Most már hetente kell járnunk, és mindjárt kezdődik a ctg is, szóval lassan kétnaponta járhatok orvoshoz. :roll: Azért egy kissé parázok, bár közben meg nagyon izgatott is vagyok. :wink: Mondta a rosszulléteimre, hogy készülődik a szervezet, no problem. :roll:

Mindenkinek sok puszi és jó hétvégét, ha addig nem jönnék!
Melba

KépKép
melba

Sziasztok!

Kagyló :)

Tudnál nekem abban segíteni, hogy a HIV-szűrésre a Mária utcába pontosan hova kell menni? És hogy mennyit kell kb. várni? Ugye megy hamar?

Remélem még olvasol, vagy valaki tud nekem segíteni, mert holnap reggel mennénk a párommal.

Előre is köszönöm nektek, és sok sikert mindenkinek:

Mary
mary78

Sziasztok!

Na, megjöttem én is, úgyhogy hozzáfogok - vélhetően maratoni hosszúságú - levelem megírásához, mivel már egy hete nem írtam és látom, termés volt bőven. :D

Utazók, Gigi és Enigma,
ugyan már mindketten távoli tájak levegőjét szívjátok (remélem, pollenmenteset :roll: ) azért mindannyiótoknak nagyon jó pihenést kívánok!

Gigi, azt hiszem te érdeklődtél Seszi után, hogy ki találkozott vele. Én is kiváncsi lennék rá, mi lett velük, sajnálom hogy elmaradt innen a topikról.

Wish,
itt is gratulálok! :D Remélem azóta is minden a legnagyobb rendben odabent!

Ági,
mi történt? :wink: Megszaladt a billentyűzet? Alig ismertem rá az írásaidra. :wink: Örülök, hogy a pókokat leszámítva jó kis pihenésetek volt.

Timi-mami,
te hogy vagy? Látom, Keksz okoz neked is egy kis fejtörést! Betegség, rosszalkodás... utóbbit remélem már kiheverted. :wink:
Meglátod, hétfőn rendben viszontlátod a babátokat! Ugye milyen jó érzés, mikor mások is észreveszik rajtad a terhességet? :wink:

Roxal,
leendő kutyatulajdonos-társunk! Nagyon előhozta a beszámolód bennem Virág hozzánk érkezésének az emlékeit. Mi is két hetesen láttuk először a kis drágát, aztán hat hetesen hoztuk haza. Olyan kis cuki volt! Persze, most is tünemény, de olyan gyorsan elszállnak a pici-kutya hónapok! Sok boldogságot kívánok a blökihez és remélem nektek is meghozza a szerencsét baba ügyben, mint itt sokaknak a topikon! :D

Szani,
csakhogy járták végre felénk! :D Jöhetnél gyakrabban. Ha sikerül összeverbuválni a csapatot, mi is szivesen megyünk hozzátok. :D

Eperke,
kitartás!!! :D Már nincs sok nap hátra és tesztelhetsz! Gondolom, fogsz...
Kérdezted a masszázst, eddig nem mertük, mert masszőrnél voltam ugyan, de ő is kihagyta a derék zónáját, mert terhesség alatt nem szabad ott masszíroztatni. De aztán Dévait tegnap kérdeztem, azt mondta, apa otthoni masszázsa még megengedett. Mától be is nevezek... :wink:

Réka,
gratula itt is a lányokhoz! Igazán szép nagyra növesztetted őket! Ahogy így nézem a képeket, még mindig elképedek, ha elképzelem, hogy a te pocakodban két baba is lakik! Hihetetlen!
Érzékenység? Hát az nekem is van... ma is mentünk az utcán Atival, kiszálltunk a kocsiból és mondtam hogy úgy bőgnék most egyet... hogy miért? Nem volt semmi ok. Egyszerűen csak éreztem hogy olyan jólesne egy kis pityergés... áh, hormonok! :wink:

Inari,
tegnap Dévainál találkoztunk Melbával és pont emlegettünk, hogy nagyon régen jelentkeztél. Elérhetett hozzád aggodalmunk szele, mert ma kit látok itt? Hát téged, végre. Juj, nem hangzik jól ez a vas dolog. :roll: Remélem a szurik majd segítenek. A csalán tea ezek szerint nem elég hatékony. :cry: Én is tegnap kérdeztem tőle, hogy mennyi vastablettát szedjek, mert eddig egyet szedtem naponta, de mondta hogy kettőt kéne. Így hat hét szedés után jó hogy tisztáztuk... :roll:

A tüzijátékról,
Attilám volt kint. Tök hirtelen döntött úgy, hogy mégis kimegy, kb. nyolckor indult el. De már útközben telefonált hogy szerinte mindjárt leszakad az ég, kilenckor meg már nem is értettem amit mondott a telefonba, hogy talán indul is haza mert nagy gáz van. Aztán a telefonja beázott, nem is tudtam róla semmit, igaz, azt sem, hogy akkora káosz van a városban. Tízre ért haza, mondta, hogy az emberek egymást taposták, tele volt az utca elhagyott fél pár cipőkkel és volt egy pasi, aki a tömegben ordibált, hogy a feleségénél beindult a szülés... nagyon örültem, hogy ő ép bőrrel megúszta és nagyon sajnálom, felfoghatatlan, hogy valakinek az ünneplés halállal végződött. :cry:

Mi elvoltunk hétvégén Galyatetőn. Szép volt a szálloda, de főleg a környék. Pihengettünk, olvastunk, masszíroztattunk, ücsörögtünk a napon, nem csináltunk semmit...
Virág közben panzióban volt, láthatólag jól érezte magát, én többet aggódtam érte... :oops: Közben éppen a panzióban érte utól a nagylányság, igaz, négy nap múlva itthon ennek már semmi jele nem volt. Most nem tudjuk, hányadán állunk, lehet hogy még folytatódik nála, de az is lehet hogy elsőre ennyi volt.
Majd megpróbálok feltenni képeket a szállodáról és a környékről.

Vasárnap megyünk tovább Lillafüredre, most a Dévais és a Sotés látogatás miatt jöttünk igazán haza.

Tegnap jártunk Dévainál. A váróban Melbával találkoztunk,nagyon megörültünk egymásnak, jókat beszélgettünk és párocskáinkat is kölcsönösen megismertük. :D Ahogy olvasom, Melbáék Virággal is összeismerkedtek, sajnos, szeményes bemutatásra nem volt lehetőség, mert rögtön utánuk következtünk.

Dévainál tegnap minden nagyon jó volt, rendben talált mindent. Votl előtte két nappal egy kis izgalom, mert találtam egy halovány vércseppet a wc papíron, de mivel nem volt folytatása, nem volt panaszom, így gondoltam szerdáig már kibírom. Nem is derült ki, honnan vérezhettem azt az egy cseppet, így elhitettük magunkkal hogy biztos vmi külső hámsérülés lehetett. Dévai nagyon figyelmesen hallgatta a történéseket és alaposan meg is vizsgált, de mindent rendben talált, szerencsére.
Ja, mindig pesszimista doktorunk "csak így tovább!" felkiáltással engedett el minket! Ami azért nagy szó, szerintem. Lehet hogy jót tett neki a pihenés?! :lol:

Én is jól érzem magam, csak az allergia visel meg nagyon. Alig kapok levegőt, mindig kifulladok pl. ha beszélgetek. A már említett derékfájás sajnos mindennapi társam lett ugyan, de nem fáj folyamatosan, csak időnként. De a baba rengeteget mozog, szinte egész nap magára vonja a figyelmem, így könnyebb a panaszokat elviselni. Boldog vagyok.
Ma a Sotén is voltunk, csináltak uh-t, minden oké volt, babus szépen mozgolódott és még egy jó pofifotót is sikerült csinálni róla. Majd ha beszkenneltük, felteszem. Megkaptuk az amnió eredményét, szerencsére (természetesen :wink: ) minden rendben, babus egészséges. Olyan boldogok vagyunk. Ja és hivatalosan is KISFIÚ. Most barátkozom a kifejezéssel, kisfiunk lesz. :D
Ja, és megfordult. Ill. egyenlőre fejjel lefelé helyezkedik el, persze, ezen még változtathat. Inkább csak azért voltam rá kiváncsi, mert a mozgásából gyanítottam, hogy megfordulhatott, annyira másképp érzem mostanában a kis mozdulatait.
Hát nagyjából ennyi.

Szép hosszú lettem, de ugye én vagy nagyon, vagy sehogy...
Puszi csajok, akinek nem írtam külön, annak duplán!

Kép
szkatácska

sziasztok csajok. csak elköszönni jöttem, vasárnapig hazautazom csákvárra a szüleimhez kikapcsolódni. szuper helyen laknak az erdő közvetlen szomszédságában, a hegy tövében, imádok ott lenni!
De Katácska Lillafürede is elsőrangú hely, az a környék is a szívem csücske! Örülök, hogy Dévai papa is mindent rendben talált nálatok! És a kislegény is ügyesen mocorog :D Milyen néven gondolkodtok?

Eprem, már csak egy nap, és hétvége, lkazíts egy hatalmasat, hagyd magad mögött a suli minden nyűgét-baját! Remélem, jobban van a lelked!
Melba, te már lassan közelegsz a finishez! Kitartás a felújításhoz, klassz dolog a fészekrakás, csak a munkások tudják néha megkeseríteni a dolgokat. De a végeredmény a lényeg! Hol van ez a házikó?
Timi, most már elmúlt a harag Kekszi ügyben biztos, áruld már el, a köz akaratára, mit tett a kis huncut?!
Most mennem kell, és nem tudtam mindenkinek írni, de én tökfej, már így is késésben vagyok. Úgy találkoznék veletek!
Ha találok egy hangulatos kiülős helyet valahol Bp-n, benne vagytok a találkozásba? Sajna mi jelenleg még kis lakásban lakunk (átmenetileg mi is), de ez nem alakalmas egy ilyen dologra. De ha még jó idő lesz jövő héten, belefér egy kiülős, hangulatos dolog. De ez is attól függ, hányan jövünk össze. Na, nem csűröm-csavaro, úgyis attól függ, ráértek -e?
mindenkinek szép 7végét!
kata
mango29

Sziasztok
Bocsi, hogy a héten keveset írtam, sajnos a munka miatt nem volt időm rá.
Mary78
Elnézést, akkor valószínű, hogy már el is késtem. De azért leírom, a Mária utcában található. És 8 órakor nyissák ki az ajtót, de nem kell lemenni a lépcsőn a vároból, hanem a szemben lévő ajtón kell bemenni. Kb 10 perc mire behívnak, és ha kell hepatitist is csináltatnod akkor az fejenként 1500 Ft, fel kell majd vinni a második emeletre a Gazdasági irodában kell befizetni, utána vissza, hogy a számát a papirnak leírják. Két hét múlva készen az eredmény.

Csajok voltunk andrologusnál is.... meg kaptuk az engedélyt a lombikra. ICSI-t írt rá. Szervi próbléma nincsen a páromnál, :lol: de amit én sem értek nem kapott gyógyszert, még injekciót sem. :roll: Csak annyit mondott, hogy Nagyon sok van neki, és lassan mozognak. Ahogyan írtátok 10 000 kért el.
Eddig így állunk! Jövő héten kell mennem a Dévaihoz a párom papírjaival. És még van hátra vérvétel, EKG, Tüdőszürés, ciklusos vérvétel..... stb
Lenne egy kérdésem: A Dévai meg tudja csinálni a Chlamidiát, és az onkologiai szürést?! Képzeljétek el kell mennem nőgyógyászhoz, hogy adjon beutalot azokra a vérvételekre amire a körzeti nem tudd..... :roll:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!!
Egyben válaszolnék igen szerintem meglesz szeptemberben a következő, hacsak nem derűl ki, hogy valaki csücsül odabenn, mert ugye ez is megeshet!! :-) Sajnos csak két hét pihi volt, holnap már megyek dolgozni sajnos!! De már fittebbnek érzem magam, bár még egy-két hét nem ártott volna!! :-)
Eperke remélem minden rendben van!! Jelentkezz!! :wink:
Kata nem tudom mi történt, lehet, hogy szófosásom volt!! :-) De ahogy elnéázem ma sem csak egy sorocskát írok!! Kezdek kifordulni önnmagamból? :-) Örülök a kif fütyis trónörökösnek, és hogy az apuka megúszta a tüzijátékot szerencsésen. Annyi baj legyen, hogy beázott a telefonja!!

Ja nálunk még annyi, hogy a héten sem úsztuk meg kutyabaleset nélkül, mert a nagyobb kutynak játék közben beakadt a körme a küszöbbe, és tövestűl kiszakadt, úgyhogy most sántikálunk eléggé, de a doktorbácsi azt mondta, hogy pát hét alatt újranő, úgyhogy ne aggódjukn, úgyhogy most a séta igazi nyugdíjjas andalgássá változott a is bicebócánkkal!! Ja és tegnap akváriumtakarítás közben két halacskánk hátonúszó lett!! :-)

Na mostmár abbahagyom, mert még hozzászoktok, hogy sokat is tudok írni!! :-)
Ági28

Sziasztok!

Sikerült újra benéznem, tegnap jöttünk vissza a Balatonról. Az idő nem volt végig verőfényes, de legalább délig aludtunk.

Szkatácska
Örülök az eredménynek, szurkoltam! :lol: :lol: :lol:

Wish
Jó olvasni, hogy rendben vagy.

Eperke
Az a pár nap már hamar elrepül! Gondolunk Rád!

Ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek!

Holnap megyek a Jánosba reggel, most elöszőr, ezért szeretnélek megkérni Titeket, hogy ha még ma benéztek, írjátok meg hol kell szólnom, hogy fizetős vagyok?!
Tudjátok mennyi a teljes vérkép, vizelet és terheléses cukor?

Köszi
Pusza

Kép
übi

Sziasztok!
Írni már végképp nincs időm, de azért még olvaslak titeket, és nagyon örülök a sikereknek!

A legutóbbi táblázat "megihletett", gondoltam időszerű lenne új képet küldenem az immár 9 hónapos kincseimről.
Ja, és Wish még egy aprócska megjegyzés: anya már nem 25 éves :(

Kép
Kép
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 454.51.jpg[/img]

Hasonló sikereket kívánok mindenkinek!!!
nikosz

Kép
nikosz

Kagyló :)

Köszönöm szépen az infót, pénteken végülis voltunk, de még jó, hogy előbb a BMC-be mentünk, mert kellemes meglepetésként ért a hír bennünket, hogy csak átmeneti gond volt az, hogy a BMC-ből a Mária utcába kellett menni, mostmár újra leveszik a vért a BMC-ben. Úgyhogy hál'isten megúsztuk a plusz mászkálást!

Köszönöm mégegyszer!

Mary
mary78

Sziasztok! Lányok, bocs, de most nem olvasok vissza, pocsék a kedvem. Ma teszteltem egy negatívat, igaz, nem reggel, hanem délben, de az gyakorlatilag mindegy, mert olyan tesztet vettem. Vérzés nincs, de gondolom, a progeszteron szurik és az Utrogestan miatt. Felhívtam Dévait, hogy érdemes-e még döfködnöm magam, de azt mondta, semmiképp se hagyjam abba. Hát nem tudom, mindegy, ő az orvos, szót fogadok neki.
Ez van. Nem ragozom tovább.
eper1

Jaj, még csak annyit: szeretném megköszönni nektek, hogy mellettem voltatok, támogattatok, szorítottatok. Igazán jó érzés volt.
eper1

sziasztok
Nekem nem válaszol senki sem?! :cry:

kagyló

Kagyló! Igen, Dévai rákszűrést és Chlamidia tesztet is csinál.
eper1

Eper1
Van MSN-ed???

kagyló

basszus, most látom, Eprem, mit írsz!!
én meg gyanútlanul vasalok!
De tudod, ez még bármi lehet, ahány ház, annyi szokás. Tényleg, már sok mindenre láttunk példát és ellenpéldát is, úgyhogy nem elkenődni!!!!!Ebből még bármi lehet!
Mindenesetre a franc vigye el az ilyen cudar teszteket :cry:
ölellek, k
mango29

Kagyló, igen, van MSN-em, délután priviben küldöm.

Mangó, drága vagy, de ettől még nem áll meg a világ (csak számomra). Nem akarom magam illúziókba ringatni.

Na, megyek zuhanyozni, készülődni. egyébként egész éjjel szakadt az eső, és olyan jólesett, mintha velem sírt volna. Lökött vagyok, ugye?
eper1

Sziasztok!!

Eperke válaszoltam a prividre!! Esténként fenn vagy az MSN-N? Ha ráérek este én is megkereslek, csak mond megg melyik emilcímeddel vagy fenn!!

Puszika

Ja képzeljétek tegnap vettem méhpempőt. 5g az egész,és 500 Ft- volt, de állítólag egy hónapra elég! :-)
Ági28

Sziasztok!
No úgy néz ki, ezt a frontot is megúsztuk szerencsére...

Eper, kitartás, ne add még fel a reményt!!! Annyi minden történt már itt...

Timi, mi volt tegnap??? Ugye minden ok és nagyon nagyot nőttetek???

Ági, reméljük a méhpempő meghozza hatását! :wink: Szegény kutyuli...:cry:

Nikosz, babáitok gyönyörűek, nagy-nagy gratula! :wink:

Kagyló, szépen haladtok, kitartás! :wink:

Mangó, remélem jól sikerült a hétvégéd! :wink: Budaörsön van a házikónk...

Kata, gratulálok az egészséges pici fiatokhoz!!! :wink: Remélem, jót pihentetek Lillafüreden és az allergiád is jobb lett ettől az esőtől! Igen, megismerkedtünk Virággal, ébren volt. :lol: Nagyon helyes és barátságos kutyuli. :wink: Bocs, csak sietnünk kellett aznap, mert a keresztfiúnk névnapjára voltunk hivatalosak.

Wish, ugye jól vagytok, csak sokat alszotok???

Szép napot mindenkinek! Melba

KépKép
melba

Sziasztok :)

Eper :)
Sajnálom...... De annyi pozitív példa van itt elötted, hogy nem szabad elkeseredned! Olika is sok puszit küld neked!!! Remélem hamarosan találkozunk!!

Eszter :)
Kis labrador!!!! :P Asszem meg fognak sűrűsödni a látogatásaink!!! :wink: Hogy vagy???? Ez a kutyus sokat fog nektek segíteni!

Nikosz :)
Édesek a babák!! Jó, hogy tettél fel képeket! Ezer éve nem hallottunk rólatok!

Kismamik?????

Mi vasárnap megjöttünk Horvátországból. Szuper volt. Egy nap volt csak rossz idő. Olivér nagyon élvezte. Odafelé éjszaka mentünk azzal a felkiálltással, hogy akkor tuti alszik!! Na persze, ahogy Móricka elképzeli............... Negyed négykor az horvát autópálya mellett táncolt, ugrált......... Nagyon tetszettek neki az alagutak. Úgyhogy haza már napközben jöttünk.
Kép
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Eperci!!

Már jó ideje tagja vagy a topikunknka, írhatom azt Neked, hogy csak-csak ELŐRE van!!! Mert érted, hogy, miért ezt írom. Amikor megjött vagy - lett a teszt, én magam sem nagyon hittem azokban a biztató szavakban, hogy úgyis van fény az alagút végén,és mindenkit ott ár az ő babája, és lám... Most már 11.hete beköltözött hozzám ez a kis Fény, akit máris nagyon szeretek. Légy szíves szomorkodd ki ki magad, állj fel, és irány tovább 2 hónap múlva!!!

Tegnap megjártuk Morgó Medvét. Hát nem mondhatom, hogy repesve hagytam el az Intézetet, pedig szép, a korának megfelelő, 3,46 cm ülő magasságú kicsi Baba lapul ott bent, de Apánk szigora gyorsan levágott a földre.
Tegnap jelent meg valamilyen európai ranglista, ahol a Dévai Intézet a 3.helyen van sikerességi rátában. Persze nem hajlandó erről sehol beszélni Apánk, mert azt mondja, hogy "úgyem tud labdába rúgni" azokkal a nagy magyar magán intézetekkel, akik 90%-os sikerrel dolgoznak, megelőzve ezzel Európa legjobb intézeteit.... Na ezt a bölcs szerénységet nagyon szeretem, igaza van, minek nyomuljon a médiában, ha úgyis mindig tele van a váró.

Melba!

NAgyon örülök a front leküzdésének, már csak néhányon kell úrrá lenni. de tudom én, hogy Doma megvárja az időt, neki is ott benn a legfincsibb.

Kata!

Jaj de jó, hogy minden ok:):) De hát nem lehetett ez másképp:):):) Esetleg névben tudtok dönteni lassan??

Nikosz!

Nagyon szépek a babák!! Nagyon jó ötlet néha legalább 1-1 fotót feldobni!!

Roxál!
Nincs kép ebiről???
lkt

Eperkém :)
A fracba a hülye teszttel. Sajnálom, hogy negatív lett. De csak azt tudom mondani, amit Timi. Szomorkodd ki magad, aztán tovább előre!
Ölellek és kitartás. Sikerülni fog!

Mangó :)
Jól vagyunk, és tényleg rengeteget alszom. Azt hiszem főként azért, mert az éjszakáim elég rosszal, nagyon éberen alszom, és minden vacak zajra felébredek. Na meg a folytonos pisilni járás. SZóval nem tudom éjjel kialudni magam rendesen, de mivel napközben is nyugodtan aludhatok, nem zavartataom magam miatta. Ha álmos vagyok alszom és kész :)
De azért minden tiszteletem azoké a kismamáké, akik ezzel az álomkórral együtt dolgoznak. Persze az ember mindig képes arra, amit muszáj megtenni, szóval ha nekem is kellene melózni, biztos én is kibírnám valahogy :)

Nikosz :)
Jó sokat nőttek a srácok :) Majd kicserélem a képeket.
Nagyon örülök, hogy bejelentkeztél :)
Boldog szülinapot utólag is, és hát ne bánkódj a korod miatt, fiatal mama vagy így is. Mondhatni nem rég múltál 18 :)

Inari:)
Nagyon édes Anna. Szerintem hasonlít rád :lol:

Puszi mindenkinek

wish

Melba :)
Közben rájöttem, ne kérdezd, hogyan, de egyszer csak bevillant, hogy elírtam az üzimet.
Szóval az elözőző üzimben Mangó=Melba. Nked írtam beszámolót, az alvási szokásaimról :).
Nem tudom miért de keverem a neveteket, mindig csodálkozni szoktam, hogy Mangó miért nem ír a bébiről, aztán rájövök, hogy azért, mert hülye vagyok és Melba fog nemsokára szülni, Mango még csak leendő kismama.
Szóval bocsi :)

wish

Eper1
Várom!!!! :lol:

kagyló

Sziasztok!

Eper
Ne csüggedj, minden rendben lesz. Még alakulhat!!!!

Kagyló
Tetszik az aláírásod!

Nikosz
Aranyosak a bébik

Tegnap voltunk Apánknál, minden rendben, Rolibaba szépen növekszik. A terheléses tesztem ismét jó lett, így már nem kell többet ismételni!

Pusza

Kép
übi

Eper!
Tudom, mit érzel. Szomorkodj, sírd ki magad, aztán tessék előre nézni, mert másképp nem lehet. Azért engem érdekel, hogy apánk mit mond majd, ha mész hozzá.

Wish!
Aludj csak, tudod, már belátható az az idő, mikor nem fogsz tudni. :D

Timi!
Szerintem hétvégén meglátogatjuk ebit, s akkor csinálunk róla képet is. A helyét már megcsináltuk, most a házát keresgéljük.

Gigi!
Ember tervez, Oli meg ahogy gondolja. Tündér a képeken. Hogy sikerült bevarázsolni a vízbe? Októbertől szeretettel várunk kutyalátogatóba :shock:

Nikosz!
Én is akarok olyan lurkókat. Gyönyörűek a srácok, ha van időd, azért nézz be néha hozzánk. Na meg persze szeretnék 26 éves is lenni :wink:
roxal

Mintha kihalt volna a topic.

Inari!
Boldog neved napját kívánok! Az utolsót így Anna nélkül (persze ez sem igaz, hiszen a pocakodban veled van :lol: )
roxal

Roxal :)
Azért tűnik kihaltnak a topik, mert ritkén írsz. Na jó, mások is ritkán írnak. Gondolom a kismamák alszanak és fészket raknak a kismama stádiumtól függően, a mamák babáznak, többen nyaralnak. És hát van aki nevéhez híven eltünt. Ugye Fantomlány? (Minden rendben?)
De lám még Nikosz is olvas :)
Kutyusra már én is kíváncsi vagyok. Várjuk a sztárfotókat.
Én alszom, játszom és olvasok. Apa kérésére keveset ülök a számítógép elött, bár ez változó. tegnap pl be sem kapcsoltam és ma is csak ebéd után megnézni írt-e valaki valamit. És igen! És pont egyik kedvenc topiklakóm :)

Inari!
Szintén boldog névnapot kívánok!

Puszi mindenkinek. Íróknak, olvasóknak és eltünteknek egyaránt.

wish

Drága Eszter és Andi,

Köszönöm a jókívánságokat, aranyosak vagytok. :P
Én is inkább csak olvasgatok, nagy pocival azért már viszonylag kényelmetlen a gép előtt ülni, meg pl. tegnap a babanet sem engedett belépni. Nem tökéletes a rendszer.
Andi még most aludj jókat, mert így a vége felé már nem nagyon lehet normálisan. 1-2 óránként kimászok pisilni, csak oldalt tudok felüdni, amitől már sajog a derekam, na de hát mi akartuk :lol:
Eszter hamarosan te is hasonló cipőben jársz majd, ezek a kutyik tényleg terápiás állatok. Jó lesz ám, hogy a benned felgyült ki nem élt szeretetet végre rázúdíthatod valakire, aki ráadásul ezt 300 %-ban meghálálja. Nagy nagy leki békét tudnak hozni az ember életébe. Kép

Eper,
Remélem lekecskéd már jobban van. Tényleg próbálj előre nézni, látod előbb utóbb mindenkivel megtörténik a csoda. :wink:

Nikosz,
uram atyám milyen nagyok már a gyerköcök, még csak most születtek nem rég. Nagyon szép kis család vagytok.

Kata,
Örülök, hogy végre hivatalosan is minden OK. veletek. Most már te is élvezheted végre a terhességet. :wink:

Melindám, remélem Doma még bírja ezeket a kemény frontokat és téged sem visel meg nagyon. Kiságy-pelenkázó projekt hogy áll?

Übi,
Végülis miért kellett ismételni a terheléses cukorvizsgálatod? Először tej-zsemléset csináltál és az nem lett jó? Fizetősen oldottad meg, vagy sikerült a körzetidtől beutalót kérned? Ti már vásárolgatok Rolinak?

Gigi,
Olivér annyira édes a tengerben csücsülős képen. Mint egy kis maláriakutató professzor a tudományos előadása közben. :lol:

Ági,
látom a multjor kiirtad magad :twisted: Kutyi lába rendben van? Mikor mész apánkhoz, mikor esedékes a menstrid? Hamariosan kezdesz, remélem a cisztának nyoma sincs.

Vanda te is elég rég jelentkeztél, kérlek irj, hogy tudjuk nincs semmi baj. Hiányzol ám a csapatból.
:cry:

Rékám,
Hétfőn költözés megvolt? Gondolom ki se látszol a tennivalókból, de azért pihenj sokat és vigyázz erre a két édes kis csajszira!

Puszi mindenkinek

KépKép
inari

Sziasztok :)

Inari :)
Én is nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!
Malária kutató professzor :shock: Hát vannak ötleteid :wink: :lol:
Nem alvás: nem akarlak elkeseríteni de ez csak rosszabb lesz. Én az utolsó egy-két hétben már alig aludtam. Ez azért volt gáz mert minden voltam Oli születésekor, csak kipihent nem. Aztán meg már nem is tudom, hogy mikor aludtam egy jót. :?

Lányok!
Szombaton délelött bent szokott lenni Pityesz? Annyira szégyenlem a pofám, hogy még nem vittük be Olit egyszer sem. Hétköznap viszont nem akarom feltartani azokat akik amúgy is órák óta ott ülnek.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Tényleg, ma Inari nap van! :lol: :lol: :lol:
Nagyon boldog névnapot Inari!!!
Bár gondolom úgy sem lehet ennél boldogabb... :lol: :lol: :lol:
Kell még szurkáltatnod magad? Vagy már jobb az a fránya vérkép?
Ez az alvásprobléma ismerős... :roll: Nálam még lábzsibbadással is kombinálódik... :roll: Jó edzés előre. :wink:
Köszi a kérdést, ez a két hidegfront teljesen kikészített sajna, de ez van. A lényeg, babánk rengeteget mocorog most is és még benn van. :wink: A hasam olyan, mint a kő, járni is alig bírok. De kárpótol érte a picifiú! :wink: Holnap megyünk Dévaihoz...
Kiságy-pelenkázó majdnem kész, de még nem láttam, mert a párocskám a felső szinten csinálja, számomra az meg még megközelíthetetlen.

Wish, értettem elsőre is a válaszodat, tudtam, hogy nekem szól. :lol: :lol: :lol: Mit nem tesz a kismami-agy! :lol: És ez már csak rosszabb lesz, felkészülhetsz nyugodtan. :lol: Alukáljál sokat, attól nő nagyra kis pocaklakód! :wink:

Eper, mikor mész a Dévaihoz? Kitartás!

Duddu, átköltöztetek rendben? Ugye csajok benn még vígan vannak és Neked sem rosszabb a vizesedésed? Pihizz sokat!

Roxal, nagyon kíváncsi vagyok azokra a fotókra! Biztos nagyon édes lehet! :wink:

Timi, remélem nem voltam nagyon zavaros! :roll: A Maalox szirupot sem javasolják állapotunkban... :roll:

Gigi, Oli valami tüneményes a vízben is! :wink:

Mára ennyi, mert nagyon keményedek.
Szép estét mindannyiótoknak!
Melba

KépKép
melba

Sziasztok!

Mindenkinek szép estét kívánunk.

Inari
Azért kellett ismételni, mert az elsőt korán csináltuk, mert édesanyám és nagymamám is cukorbeteg. Most a 25.héten a kötelezőt kellett levenni, de hál istennek minden rendben.
A barátnőmtől vesszük meg a kiságyat (négyrészes ágyneművel), járókát, légzésfigyelőt, pörgő-forgót az ágy fölé, így megússzuk 35.000 Ft-ból. Holnap megyek ruhákat válogatni ingyen és bérmentve, nem tudom mekkora sikerrel, mert neki lánya van. Talán találunk egy pár semleges színű ruhát. Szombaton lesz börze a BNV-n arra kimegyünk. Babakocsit szeretnénk venni, hátha találunk valami jót, használtat vagy újat. Eredetileg kinéztünk 99.000Ft-ért egy Cam family babakocsit, mindennel (mózes, hordozó, sport, esővédő), de még nem döntöttünk, mert hát nem olcsó!!! Kicsit félek a vásárlástól, bár nem vagyok babonás. A párom szerint, ha baj lesz, akkor teljesen mindegy mit vettünk, hiszen akár az utolsó percekben is megtörténhet. Persze tudom minden rendben lesz!!! :lol: :lol: :lol:
Rolibaba egész nap mocorog! Imádom :lol: Néha akkorákat rúg, hogy csak úgy kigúvad a szemem. Mi lesz később???
A szobáját most fogjuk megcsinálni, a színek még nem tutik.
Mentazöld oldalfalat szeretnénk, fehér plafon, lehetőleg kék sötétítő színes fényáteresztővel. Persze ez még változhat, mert ha egymás mellé teszem a színeket, lehet nem is mutat jól. Nincs nagy fantáziám ilyen téren.
Bocsi, hogy ennyit írtam, de mostanság nem tudok másról beszélni csak a bébiről, a teendőkről.
Nektek mi maradt még hátra? Nemsokára itt a nagy nap :lol: :lol: :lol:

Pusza

Kép
übi

sziasztok
Tudja valaki, hogy a nyirőben hány órától van labor?

kagyló

Sziasztok!

Nem volt jó a gépünk 2 napig, ezért -is- voltam eltűnve.
Meg persze a szokásos: megfújt az első szél, ami mellesleg igencsak hideg, októberire sikerült, és fájt a torkom meg a fülem, ezért 1 napot feküdtem, ismét a prananadis barátnőmhöz fordultam, és nagyon jól rendbetette a panaszaimat, ma meg már a jó idő is megérkezett.

Roxál!

Már alig várom a fotókat!!

Übi!

Így van, igaza van a férjednek, a 24.hét után nyugodtan el lehet kezdeni a vásárlást, úgyis annyi minden kell, sok ideig elhúzódik. Pocakfotó??

Eper!

Voltál már DI-nál?? Nagyon várom, hogy mit mondott!!

Inari!

Azt elhiszem, hogy nagy pocakkal minden nehézkes az alvástól az ülésig, de ez már a finis.

Melba!

Neked meg főleg!!!

Mindkettőtöknek köszönöm a válaszokat, valamennyire megnyugodtam. Többiek! Azzal a témával kapcsolatban kerestem meg Melbát, Inarit, Katát (Ő még ugye Lillafüreden van, nem tudott reagálni), hogy nagyon megijedtem DI szigoró terhesgondozási módszerétől.
Mindenesetre arra a "megoldásra" jutottunk Tiborommal, hogy megnézünk magunknak egy másik dokit, és ha levesz a lábunkról, akkor a tarkóredő vizsgálat után átmegyünk hozzá.
Apropó! Nektek is már látszott rendesen a terhességetek a 3.hónap vége felé? Mert az enyém nagyon. Persze szerintem a beleim vannak felpuffadva, de Tiborom szerint ez nagyon más formájú poci, mint volt előtte.

Gigi!

Annyira édes Oli baba!! Már nem is annyira baba...

Kagyló!

Nagyon korán nem mentem soha, de mint minden labor, legkésőbb 7-kor biztosan. Esetleg felhívni őket??

Holnap, terhességem óta először, felkerekedünk, beadjuk Kekszet apukámnak Csongrádra, aztán irány Szeged, a halászléfőző verseny (Csibim szegedi kollégái hívtak meg minket). Nosztalgiázunk egy kicsit, mert a kapcsolatunk elején én még oda jártam egyetemre, és az bizony nagyon szép időszak volt, ott alszunk, vasárnap pedig vissza Csongrád, ahol megünnepeljük anyukán születésnapját, meg jól megúsztatjuk ebit a Tiszában. Remélem, mindezt jó időben.
lkt

Sziasztok!! Figyelek azért én, de sajnos nem nagyon van időm írni!! Szóval kutyi lába javul, már nem sántít, csak néha. Én lábam holnap lesz rendbetéve, jön a pedíkűrös. JA és elvileg jövő héten kell megjönni, azt hiszem, de ki számolja!! Úgyhogy még nem tudom mikor megyek Déviszhez!!

Eperke jelentkezzzzzzzzzzzzz
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?