Sziasztok,
szülés:
szerintem is adottság, Kamilláról azt hittem, a kis súly (2690-nel született a 38. héten) miatt született gyorsan, Emese majd 1 kilóval született, a kórházba érkezés után 3/4 órával megszületett
Szal nyugi!
Fotel,
szívesen odaadom mindenkinek a szabásmintát, de ha nem baj, nem az eredetit, inkább átmásolom, így Titeket sem sürget az idő, jó? Majd írjatok, ha lehet pü-t, hogy kinek, mikor kell, és megbeszéljük.
Egyébként nem is tudom, ki kérdezte, a Nikecell gyártja a belevalót, polisztirol gyöngy, olyan, mintha a humgarocell táblát morzsoltad volna szét. 6 kg kell bele, 1000 ft körül van az ára kilónként. Az anyag meg a szabásminta 4 ezer volt még, tehát így 10 ezerből jött ki. Sokkal többe kerül készen, tehát végülis nem olcsó, de én már nagyon vágytam rá, ez a szülinapi ajándékom is
Dóra,
utolag is boldog szülinapot Katinak, örülök, hogy összejött a ház! Akkor nem is kell anyóshoz költözni?
Szépek a szülinapi képek is!
Kecsone,
neeem, persze nem hallgatja végig Mesi a mesét, inkább csak odaül, aztán már el. Mindig be akarja csukni a könyvet, így elég nehéz mesélni
Pille,
hát, sajna már nem igazán játszanak el a lányok jól egymással, Kamillának van pedig Emese-mentes polca, ez talán javított a helyzeten, de sokszor most is kicsukja a szobából szegényt, aki eközben csapkodja az ajtót

Nálatok még nincs ilyen, ugye? Olyan idősen, mint Orsi, nálunk is élő-babázás volt