A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Prüntyi
saliszerűt!
viszont
Annamami!
te miket nem ehetsz?tej,tojás,liszt???????akkor neked hogyan kell tapsiben sült rakott tésztát csinálni?tonhalasat!mehet rá sajt,tejföl?vagy nem?
valaki tudja?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

cézársalit!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

halihó!

Nyúlné! szegény Annamami méág rendes tésztát sem ehet, csak durumtésztát :( se tojás, se semmilyen tejtermék :(
Fanni kontra Kisnyúl nagyon tetszett! Fannit sem kell félteni :D

cipő: a gyógytornászunk az6t mondta, hogy Esztinek olyan cipőt vegyünk, ami belül lapos, puha a talpa, és tartja a bokáját. látott már valaki ilyet???? persze a siesta és társai nem ilyenek, eddig m9inden boltban rázták a fejüket :( egyébként felhívtam az ortopédiát is, és ott is azt mondták, hogy amíg lehet ne legyen rajta cipő, utána meg illyen kiképzés nélküli, hogy ne lustuljanak el a boltozatot tartó izmocskák.

Annamami: szerintem a sinlac nagyon jó ötlet! ha már a kölespép nem jött be nektek :( Eszti csak úgy falja :) és próbáld kb egy órával a fürcsi előtt adni, akkor talán nem jön ki belőle. nekem már nem olyan sok a tejem, akár fürcsi előtt is simán megeszik egy adagot és még kell neki az a kis tejcsi is.
remélem alakulnak ezek az éjszakák :wink:

Rokica! őszintén irigyellek :wink: az éjszakák miatt :) örülök, hogy legalább nektek hamar rendeződött! én nem is tudom terhesen hogy bírnám...

Cleo, frutapura (vagy hogyishíjják) reklám Maja nagyon aranyos!! ha ezt látná a cég! :)

képzeljétek most képeskönyvet csinálok Esztinek. állatképeket nyomtatok, felírom a nevüket, és beleteszem fotóalbumba, amit lapozgathat, és majd így tanulhatjuk a neveket. legalábbis ez a tervem. eredetileg rajzolni is akartam, de most egyelőre ennyi. majd meglátjuk mit szól hozzá őnagysága :)

KépKép
KépKép
and

ez a nyuszis kép :) nyúlmama és kisnyuszi :)

Kép

KépKép
KépKép
and

Léna gyönyörű :) remélem Esztinek is ilyen jól áll majd ez a szép ruha, pár napja vettem én is neki. csak azért rózsaszínt és nem zöldet, mert mostanában egyre többen nézik fiúnak :)

KépKép
KépKép
and

Megann: Te biztos!! :) (csinos, stb nő)
én max ápolt leszek :D
tudom, hogy ez kevéssé vígasztal, de tényleg marha jól nézel ki, pláne, ha a kis hasonmásodat tartod a kezedben :)

KépKép
KépKép
and

Sziasztok Lányok/Babók!

Ezer éve nem írtam . :?

Szigorlatból volt UV-m de sikerült hálistennek. Aztán meg Tesóméknál nyaraltunk Ausztriában szupi volt az is nagyon. Igaz a második napra árvíz lett, de jó volt egyébként. Panni egy csomó mindent tanult Unokatesó Emmától. Tipegni stb. ., de aztán hogy nincs előtte a példa most megint nem gyakorolja annyit. :)

Most hétvégén meg Bp-en voltunk megnézni Sógiék új lakiját, még nem jutottunk el hozzájuk amióta Pannika megszületett, meg el akartam menni IKEA-ba is pár cuccért, mint vidéki nyugdíjas házaspár (3 éve voltunk utoljára) akartam venni ilyen fiiókzárakat meg stb. és arculcsapásként ért a tömött áruház. Pont ezen a napon hihetetlen akciók ingyen házhozszállítás , szóval egyszerűen dugig volt, úgyhogy gyors beszereztem pár cuccot (természetesen a fiókzárat elfelejtettem) és már húztunk is (már amennyire lehetett) ÉÉÉÉÉs háááááááááááááááááááát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEGANN! neked talááán ismerős is! :oops: :oops: :D :D :lol: !!(mármint a lakás)

Minden Ded gyönyörű továbbra is!

Pussz: Titi
titii

Helló!

Bébiszitter-gyerekvigyázó anyós MOST ment el! :evil: :evil:
Már ment volna dél körül.
Persze megint férj lesza.omsága miatt.
Azért odasúgtam neki, hogy mi van...fél már 3-asban lenni a családdal??? :( (Léna +én)
Szerinte majd most kellene sétálnunk menni ha hazaér...6 órakkor...(tök be van borulva...mindjárt esik, meg ugye már csak ősz felé hajlik..korábban sötétedik)
Na ennyit férjről :cry: :cry: :cry:

And, Totka!

Köszi :)

And!
Nekünk meg csak azért lett rózsaszín és nem sötétbarna, mert férj totál vaskalapos...és semmi trendiben nincs benne :(
Többet nem viszem el ruhát vásárolni magammal.
Ha rajta múlna neki is csak kék ruhái lennének..Konzervatív családban nőtt föl.

M.

Kép

Kép
megann

Csajok, Prüntyi..többiek!

Megvan a vétkes!Fölül előbújt a 3. foga Lénának..
Hát ezért volt nemevés,piripopsi, fölébredés éjszaka..

M.

Kép

Kép
megann

az azt jelenti,hogy bio tojásnélküli,terljesőrlésű tésztát ehet vagy kifejezetten durumtésztát vagy a kettő ugyanaz????
és sajt,tejföl,joghurt????? :shock: :shock: :shock: :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hát Xyzal ide vagy oda..ma én is sz&rul vagyok :cry: :cry:
Úgy viszket a szemem hogy megzavarodom..

Már előkutattam a tavalyi homeosbogyokat..

Nyúlné...

Te mit is írtál??
A Pollens 30chra emlékszem határozottan...
Mi is volt a másik?
Nekem Sabadillám van még 9ch-s...
Te hogy szeded őket?
A Pollenset tényleg csak 1*10 golyócskát lehet???

Meg még hoztam ismertetőt a coryzaliyáról..lehet hogy azt is bevetem holnap...

Van ennek határa?
Hogy hány félét lehet szedni együtt???

M.

Kép

Kép
megann

megann, less ide, hátha, ettől jobban lesz a szemed:)
Kép

tudom, hogy nincs sok értelme még az Esztinek ilyen képeskönyvet c sinálni, de én olyan jól szórakozom! :)

Nyúlné: se sajt, se joghurt, semmi olyan, amiben tej van, meg tajsavó, meg lakto-cuccok, stb. nagyon durva! plusz tojás. sztem bio tojásnélküli tészta az mehet :)

KépKép
KépKép
and

Csajok!

Ez rettenetes...még csak 7óra...és már korom sötét van :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mi lesz velem, jön az ősz a tél..be fogok fordulni...még ennél is jobban....
:cry: :cry: :cry:
M.

Kép

Kép
megann

basszus, tényleg :(
Megann, sztem vagyunk így egy páran... egyedül az vígasztal a télben, hogy megyünk síelni (ha addig Kisbencénk nem jelentkezik :wink: ), és a karácsonyt is várom már...
de majd megyünk ikeázni, meg ilyesmi, nyugi :)
tényleg! nem érdekel zenebölcsi az ikea környékén? csütörtökön lesz a jelentkezés, még akarok érdeklődni a részletekről. én szeretnék valami zenés helyre járni az Esztivel, ami mindkettőnket leköt.

KépKép
KépKép
and

Szia Megann!

Én is tök rosszul vagyok ilyen parlagfű és társaitól nekem AERUS-t meg nasonex-et írtak és lekopogom 1 hónapja szedem/fújom és elkerül a nyavalya. Hátha Neked is?!

Ne fordulj be messze még a tél és különben is nemsokára lehet készülni a karácsonyra!
:D :D :D Én imádom! Mi idén Tesóéknál töltjük, 3 éve is így volt biztos szuper lesz!

Nagyon helyesek vagytok a képeken!

Olvastad az utolsó hozzászólásomat?

titii

Sziasztok!

Nem haragszotok, ha nem reagálok vissza mindenre???? Bár folyamatosan olvastalak Titeket, de olvashatnék vissza, annyi mindent írtatok már!

Megann!

Lénácska gyönyörű, és igaza volt (azt hiszem) And-nak, tényleg a Te kis hasonmásod!
És nincs okod panaszra, tényleg Te is nagyon frankón nézel ki!!!
Anyós :twisted:

Kijött a harmadik foga is Lénának? Akkor már csak mi tartozunk a kétfogúak táborába? Annak ellenére, hogy 1 hét múlva 1 évesek leszünk?

Mea!

Nyugi! Még a végén szépen lassan kiderül, hogy mindenki depressziós itt. És Rokica tarthat nekünk csoport-terápiát :lol: :lol: :lol:

Prüntyi!

Megnéztem Tüncsike videóját, 2x is, nagyon-nagyon édes! És persze nagyon ügyi!

Maradék grillcsirke: én is cézársalira tippelnék.
Vagy egész egyszerűen csinálj mellé görög salit! Az is isteni!

Nyúlné!

Kisnyúlnak is nagy-nagy gratula, az Ő videóját is megnéztem! És a Fanni-s képsorozaton meg megint szét röhögtem magam. Haláli!

Hadd tegyek fel én is egy képet, ez most a kedvencem Gergőről, az öcsém készítette a múlt héten:

Kép

Kép
kuha

Sziasztok!

And!
Szerintem olyannyira jó ötlet ez a könyves dolog, hogy rögtön én is kedvet kaptam hozzá! :lol:
Te honnan mented a képeket? (esetleg pár édit ide is feltehetnél :oops: )
Egyébként Nati állatmániás. Ha meglát egy kutyát, vagy macskát, kiugrik a babakocsiból. Legutóbb a parkban egy hörcsöggel találkozott (sétáltatta egy kisfiú) az is nagyon tetszett neki!
Kisbenceeee?? Húú, ti is bátrak vagytok! :D

Megann!
Szépek vagytok a képen! :) Éljen a 3. fog!
Ne fordulj még sehová, még jön majd a vénasszonyok nyara! :lol:

Viki!
Peti annyira édesen tud aludni az öletekben! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

KépKép
KépKép
and

és akor ki is jön kedden?
most láttam a tévében ,hogy még egyszerűbb idejönni,mert pont a 41es vonalán bontják az utat a metrónak,szóval még egy átszállás lesz a potlóra! :evil: :roll:
Gergő nagyon széééép!főleg a szája gyönyörű,igazi csókos,majd bomlanak a csajok rendesen!és ő is mediterrán szerető szerintem csak a szőke fajtából! :P
And,
köszi,akkor most nemtom milyet csináljak,de kifundálom!igazából azt nem tudom,hogy mivel áll majd össze a tészta,ha tésztán,tonhalan,zölden kivűl mást nem tehetek bele!
valami tipp,hogy mi ilyenkor a teendő????

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann,
holnap íroma bogyók nevét vagy inkább nem és csak kedden tudhatod meg,mert így el kell jönnöd! :twisted: :twisted: :twisted:
és gratula a 3.foghoz!
Titti gratula neked is!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann,
holnap íroma bogyók nevét vagy inkább nem és csak kedden tudhatod meg,mert így el kell jönnöd! :twisted: :twisted: :twisted:
és gratula a 3.foghoz!
Titti gratula neked is!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

And:

A kocsicipő nem ilyen? Annak puha a talpa, de van olyan is, amelyik magas szárú. Vagy nézz be a Deichmannba, én ott láttam valamilyen Elefánt márkás cipőket, amelyikeknek sokkal puhább a talpuk, bár gumi. A kocsicipőknek anyag talpa van, csúszásgátló pöttyökkel, és tuti nincs bennük magasítás.

Köszi a gratulációkat, sajna tegnap éjjel már kétszer ébredt Zsuzsa, de őszintén remélem, nem fognak szaporodni az éjjeli ébredések.

Nyúlné:

Én úgy tudom, Annamami semminemű tejterméket nem ehet, nemcsak tejet nem ihat. Még a tejjel készült kalácsot is kerüli.

A keddi tali nyitott tali? Mehetnénk mi is? Reggel Daviddel kell menni szemészetre, de remélem hogy nem tart túl sokáig. Utána nagyon szívesen csatlakoznánk Zsuzsával.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlné!

Köszi a dícséretet, én is mindennap jól megzabálom a kis száját Gergőnek. Egyébként ennek a "csókos száj" megállapításnak Apa is nagyon örült, mert éppen tegnap beszéltünk róla, hogy tőle örökölte Gergő a száját. Most mégbüszkébb... :) :) :) :)

Úúúúúúúgy mennék én is hozzátok kedden, de hát mégcsak elképzelésem sincs, hogy hogyan jutnék el hozzátok.
Elkaptam valami építkezéses dolgot a múltkor, úgyhogy ha arra kerül a sor, akkor tessék kifelé jönni a városból, és errefelé építkezni. Hátha akkor végre egyszer mán' én is el tudok jutni hozzátok.

Titii!

Én vettem szerdán az IKEÁBAN ilyen szekrényzár-fiókzár stb. dolgot, de egyenlőre itt figyel még, ugyanis az mind szép és jó, hogy szekrényajtó meg fiókzár, meg 4 (de lehet, hogy 6) darab van benne, viszont csavart nem adtak hozzá. Azt külön kell venni.
Én meg nem figyeltem, csak megvettem.
Apa meg itthon mondta, hogy jó, de majd csavart vesz hozzá.

Erre figyelj, vagy vedd meg máshol!

Kép
kuha

And!

Jó ötlet a kiskönyv, cukik a képek!
Kisbence-projekt elindult???

Kuha!
Nagyon édi Gergő. Tényleg kiszőkült!

Nyúlné!
Hulala tejszínpótló tejmentes cuccot szokott Annamami enni, állítólag hiperekben kapható. ATtól bizti összeáll a tészta.

ayse

Nyúlné!

Ha megígérem hogy elmegyünk, akkor leírod az adagolást??? :wink:

And!
Kisbence??????????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Már lemaradtunk, vagy még csak tervben van???? :roll: :roll:

Kisállatoskönyv nagyon tuti ötlet..
Mindig irigykedem a kreativ emberekre..
Színesben nyomtatod gondolom?Otthon, vagy mh???
Na sajna színes nyomtató itthon még nincs...meg nem is nagyon van rá szükség..

Egyéként köszi a képet...nagyon szívet melengető, pláne hogy imádom a cicmiceket...Hari cicájába beleszerettem szó szerint..
(Hari sajnos nagyon ritkán jön... :( :( Úgy hiányzik.. :( :(
Meg még egy csomó ember is..Vrucsinicá...stb...

Zenebölcsi! :)
Jól hangzik szürke téli napokra...ha esetleg megtudsz többet, megköszönném ha tolmácsolnád felém :wink:

Karácsony :?
Ikea :P
Shopping :P
Bejgli :P

Jujjjjjjjjjjj erről jut eszembe, felfedeztem hogy a telkünkön van egy állati nagy diófa :P :P :P :P :P
Már le is jelentettem anyumnak, hogy készüljön... :P :P
Egész télen diós hókiflit, bájglit és társait akarom enni..persze a diéta keretében :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:

Kuha, Nyúlné!

Basszus, megláttam a képen Gergőcét és egyből ki is találtam hogy meg is írom Kuhának hogy milyen "érzéki" szája van Gergőcének :oops: :oops:
De jól van látom, nem kell pironkodnom, mert Nyúlnénak is szemet szúrt. :) :) :)

Harinak szóltál?
Tud jönni??

Duda!
Vénasszonyok nyara???
Jó akkor majd tőled kérem számon, ha mégsem jön :twisted: :twisted: :wink:

Titii!
Köszi, fel is írtam..
Nasonexet én is fújom, meg Xysalt kezdtem szedni..pár napig tök jól voltam, de úgy látszik csúcs van...
Meg minden évben van 1-2 nagyon sz@r nap..
Lehet hogy ez az egyik..
Azért felírtam...Köszike :) :) :) :)

És most eldugultam...

JA NAGYON KÖSZÖNJÜK ÁM A BÓKOKAT, A KIS KLÓNOM IS! :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Ja Nyúlné...

Nekem kellene egy pontos cím...meg útvonal sacc/kb-ra...autósra tervezve.. 8)

meggiesales@freemail.hu

Pusz

Kép

Kép
megann

Megann!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És a lakáááááááááááááááááááááááássssssss? Na jó próbálok tiszta vizet önteni... Alsórákoson aludtam egy csini 57 m2 lakásban. :D :D

Ehhez mit szólsz?????? :D :D :D

titii

....és még ezt is akartam: nekem olyan súlyos az allergiám hogy asthmás is vagyok és nekem ez használ, sokkal jobban , mint a telfast az elmúlt években. És ebből csak egyet kell bevenni reggel. De tudom kinek a pap kinek a papné. Csak hátha másnak is beválik.

Hátha mást is érint ez a parlagfű és társai mizéria. És képzeld, így tudok hordani kontaklencsét is eddig nyáron ez majdnemhogy lehetetlen volt.

Pannikám szerdán lesz 1 éves. Én tavaly ilyenkor már a klinika rabja voltam. Olyan furi. Hogy elszaladt ez az egy év! És úgy imádom a CSAJOM!!!!!!!!!!!

titii

Sziasztok!

Most csak gyorsba. De azért pár reakció!

Viki
Peti nagyon vagány kisfiú. A kedvenc képem a villogó szemű.

Prüntyi
Tapsvihar Tündikének!

Megann
Nagyon csinosak vagytok! És gratula a 3 fogacskához.

Mea
GYere kedden... Felvidítunk.
Hangulatjavítónak én verset és zenét ajánlok...

Kuha
Gergő fenomenálisan helyes krapek.
Úgy tűnik kedden megint bkv-zok. Ha gondolod talizhatunk vhol és mehetünk együtt...

Nyúlné
Mi mennénk sebesült Marcikámmal.

Kibújt a 9-10 fogunk! :lol:

Ayse
Jól emlékszem, hogy angolt tanítasz?JÖssz kedden?

MOst megyek. Ma annyira fájt a fejem, hogy egy hajszál választott el attól, hogy kidobjam a taccsot...

Puszi

Ja! Benianyu? HOl vagy? Kedd?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Kuha! azért a lányok nem csak a csókos száját fogják imádni, Gyergő szemeibe is bele lehet ám szerelmesedni :wink: !

Megann: itthon nyomtatom színes nyomtatóval. papírt, festéket ált. az anyukámtól kapok (nyomtatót is tőle kaptuk), és így olyat és annyit nyomtatok, amit akarok, sztem megéri :) már egy olyan kütyüt is beszereztem, ami leszedi a sallangot, tehát papírt vág, mert ollózni nagyon rühelltem.

Kisbence-projekt még csak ímmel-ámmal, nyugalom :) nem védekezünk, de azért kerüljük a tuti napokat, csak múltkor úgy alakult, hogy utólag tudatosult, hogy beletrafáltunk a hónap közepébe :)

mindenki kérdezi, hogy hogyan tovább, és kezd aggasztani, hogy nem tudom. de tényleg... idáig volt meg a nagy terv, hogy baba, aztán utána, hogy még egy baba, vagy munka aztán még egy baba, vagy valami tanulás és még egy baba... lassan el kellene már dönteni, amíg nem dönti el helyettünk Kisbence :)

Nyúlné, nekem nincs ötletem tejfölhelyettesítőre :( de sztem ne csinálj belőle gondot... mondjuk én szívesen meghívom Annamamit egy fél pizzára (nem smucigságból, csak gondoltam felezünk egy sajtnélkülit), ha mi is mehetünk a talira :wink: :wink: :wink: tudom, hogy múltkor már letöltöttünk nálatok több talira való időt is :) de most elrabolom apa kocsiját, nem serpáskodik, és a magunk urai vagyunk :)

Róki: a kocsicipő sztem nem tartja a bokáját, legalábbis én még olyat nem láttam. a deichmannban voltam (árkádban), de se simatalpú, se 17-es nem volt. a kenguru goldban lemérték, áll. 17-es cipő kell neki. eddig a legszimpibb a siesta first step cipője volt, de abban is van egy kis hosszanti emelés.
egyelőre mezítlábazunk. a brendon katalógusban láttam olyan zoknit, aminek teljes talpán van gumi, még lehet, hogy egy olyat fogok kipróbálni.

KépKép
KépKép
and

Megann: én is gondoltam ám Harira, amikor feltettem a képet, hátha nem bírja szó nélkül :wink:

KépKép
KépKép
and

Nyúlné, Megann, és minden allergiás: ha nem olvasnám a topicot, azt hinném, most nincs parlagfű a levegőben. De szomorúan hallom, hogy van azért.
Én a balatoni, parlagfűmezőn tett kirándulás után teljesen kikészültem, azóta meg egyet sem tüsszentettem. lehet, hogy ez volt a kutyaharapást szőrével gyógymód? :) ...vagy csak a környékünk tiszta :(

Ha valaki úgyis arra megy kocsival és fel tudna venni a körtéren, nagyon szivesen mennénk a talira...persze csak ha lehet. Ja, és ha Julcsi nem taknyos addigra. Ma még az volt, de nincs semmi baja, csak kicsit megfázott és vizszerű cucc jön a kis nózijából, amiben a legrosszabb, hogy törölgetni kell és azt utálja.

And, miért javasolják a sima talpú cipőt? Más babáknak is egészségesebb lehet, vagy nektek kell speciális?

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok! :) :) :)

Kicsit le vagyok maradva, 3-4 napja szinte alig vagyok a gépnél. :(
A hétvége Beni szülinapja jegyében telt el. Pénteken meg nagyon kidőltem. Vagy az allergia elleni homeós orrcsepptől, vagy megfáztam/benyeltem még valamit az allergia mellé. :( Nem tudom, már mindegy is. :(
Ezen kívül meg annyira leköt a két fiú, hogy szinte semmi időm nincs napközben netezni. Viszont ma nagyon jót legóztunk Benivel, mert a szülinapjára kapott sok újat. Mi is azt vettünk neki, többek között, tűzoltó állomást! Imádok legózni! Kapott még mesekönyveket, távirányítós autót, memória kártyát, kirakókat. Sok szép és értelmes ajándékot.
A távirányítós autó nagyon bejött neki "Dani ellen". Ahogy Dani odaér, hogy elvegye a nagy piros autót, Beni elirányítja, a kis törpe meg teper ezerrel utána. Élvezik mind a ketten.

Most is csak egy két szó, amire emlékszem. :)

Megann,
Szépek vagytok a képen, Léna nagyon csini a ruhájában. Én is maradi vagyok, mint Lénaapa, azt hiszem sosem vettem volna trendi barnát egy kislánynak, sőt kisfiúnak sem igazán, max drappot. :( :)
Léna 3. fogacskájához gratula! :) Anyós :( :(

Nyúlné,
Fanni és Kisnyúl története szuperédes, annyira nevettem. Tök zabálnivaló a kiscsajszi is, de ahogy Kisnyúl néz a barátnődre, hogy tegyen már rendet, az szenzációs.
Még nem tudom, hogy mi tudunk-e menni, bár szeretnénk, de nincs kocsink, én nem vállalom be a másfél-két óra békávézást, mint Juci. Lehet, hogy megfűzöm az Anyut, hogy vigyázhat Benire munka helyett, ha cserébe odaadja a kocsiját, de ha sok a dolga, akkor ez ugrik.

Kuha,
Nekem is feltűnt Gergő csókós szája, nagyon szép kisfiú!!

Cleo,
Fruttapura reklám Maja nagyon cukorfalat! :)

Viki,
Biztos jót nyaraltatok, kár, hogy az idő nem volt az igazi. Peti is nagyon aranyos a képeken! :)

Ayse,
Depi ellen biztosan jók ezek a napi elhatározások/feladatok. Én is mindig kitűzök egy csómót, de a végén mindig marad, mert nincs semmire időm. Szerencsére engem nem kerülget depi. :)

Bocs, ha nem reagáltam valamire, de elég szita az agyam. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Juci!
Némettanár vagyok, ami nekem :), gondolom Neked :(. (Az az igazság, hogy kezdőket néha elvállalok angolból is, de ezt csak nagyon halkan jegyzem meg.)

Fránya fejfájás tünés!

Hát én a keddel bajban vagyok, mert akkor mennék Flocikához rucikákat beszerezni, a két szomszédasszonyom kíséretében. Privátüzit írtam neki, de valahogy a kimenő fiókban tanyáznak még, nem az elküldöttben. Én ezen a babanet levelezőn sehogysem tudok elmenni. :evil:

ayse

Benianyu!

Szupi ajándékok!

Én is általában ötévi feladatot próbálok besűríteni egy napba, aztán, amikor nem sikerül, tiszta depi leszek....

Én még filmkúrával és olvasásterápiával is szoktam magam kúrálni, meg fecserészéssel a telefonon és netezéssel.

Mondjuk félek az ősztől, nekem ez a legrosszabb időszak, a tél az már nem annyira, mert fehér és egyébként is kifele jövünk már. Úgyhogy most találom ki a feladataimat (van már jó sok), hogy inkább azokra koncentráljak...

ayse

Íme a táblázat a közelgő szülinapok dátumaival. :)

Kép

benianyu

Ayse,
Én nem leszek depi, ha nem minden sikerül, de néha úgy érzem, főleg most így a nyári szünetben, hogy elég kevés a 24 óra. :) Télen, talán többet leszünk itthon, akkor majd jobban lesz időm itthoni dolgokra, de mostanában inkább csavargunk, amíg jó az idő. Így aztán rohanás az egész nap. Hazaérni délben, gyorsan ebéd mind a két fiúnak, mert mire beesünk, már nagyon éhesek, de azért húzzúk az időt a játszótéren szépen, este ugyanez vacsoránál. De azért nagyon élvezetes! :)

benianyu

FRUTAPURÁS MAJÁT MEGZABÁLOM!!!! :lol: :lol: :lol:
Hihetetlenül Édes!!!!!

SZÍVEMCSÜCSKE GERGŐ MEG EGYSZERŰEN EGY AZ EGYBEN GYÖNYÖRŰŰŰŰŰNEM CSAK A SZEME MEG A SZÁJA!) :D :D :D

Nyúlné,
annyira drága vagy de sajnos SEMMILYEN TEJTERMÉK(se nyersen se főve se sülve)+ TOJÁS SEM. :cry: :cry: :cry:
Úgyhogy miattam ne főzöcskézzél külön,majd viszek kaját itthonról,vagy rendelek sajtnálküli pizzát.
Egyébként a tojásnélküli tészta=teljeskiőrlésű vagyis DURUM.
Bioboltokban kapható,d tényleg ne fáradj ezzel.

Ma Dobogókőn voltunk és nagyon klassz volt,nagyot kirándultunk az erdőben,Marci nagyon élvezte(Apa cipelte kenguruban) - úgyhogy én is! :lol: :lol: :lol:
Ebéd után HÁROM !!!!ÓRÁT aludt egyfolytában :D

Ja és tegnap voltunk a Mammutban és kaptam egy csomó csini cuccot ezer év után :D 8)
Amíg válogattam,addig Apa és Marci elmentek előhívatni a fotókat,amiket a keresztelői meghívókba ragasztottam.
Mert jövő vasárnap kereszteljük Mazsolát. :D
Úgyhogy jó kis hétvégénk volt!
Szerdán jönnek haza a lányok Londonból,már nagyon hiányoznak!

Megann,
Te most is csinos és ápolt vagy,a karikák pedig egyátalán nem látszanak. :wink:
Na,de jó hogy Lénácskának is megvan végre az a harmadik fogacska! :D

Rokica,
ha jöttök Nyúlékhoz,hoznál nekem(illetve Marcinak) egy kóstolásnyit a Sinlacból ? :roll:
Nagyon megköszönném. :oops:

And,
kisBenceprojekt. :D :D :D
Éljenéljenéljen! :D

Juci,
gratula Marcinak az újabb fogacskákhoz.
Szegényke jól megkínlódik velük. :cry:

Ayse,
ti is jöttök Nyúlékhoz?
Mer akkor esetleg mehetnénk megint együtt a BatyiróL? :roll:

Na,léptem hajatmosni........

MI VAN BABBAL,CINKÁVAL ???????? :roll: :roll: :roll:
annamami

nagyon sokat írtatok,így csak pár reagáéás!
JÖHET AKI AKAR és TUD,múltkor is elfértünk :lol: !leírást majd holnap küldök!
Annamami!
nem csinálok ám gondot,mert,ha tudok,akkor mindenképpen csinálok tésztát és én mindig bioboltos ,ezekszerint durumtésztából!más nincs is itthon! 8) ,csak szoktam tejfölt vagy tejszínt és a tetejére sajtot tennei!de van egy nahy és egy kis tepsim,a kicsiben csinálok egy nekedvalót! :wink: azt a bigyónevű tejszínt ha megtalálom azzal,ha nem aanélkül!lesz,ami lesz! :P
ha meg nem lesz időm mégse ehetitek a pizzát meginT
szóval nem okozol ám gondot,csak pontosítani akartam a tiltólistádat!
na!
fúúúú,nem tudom még mi volt!de megyek aludni,mert hulla vagyok,idáig a nővérem haját festettem,vágtam és olyan,de olyan boldog vagyok,mert tök jól sikerült,pedig már azt hittem,hogy elfelejtettem mindent!de nem! 8) és őt meg nagyon ritkán látom,úgyhogy nagyon jó volt!
tuti Kisnyúl hajnalban kukorékol majd,csók nektek!
ja és ma valami nagy babafront lehetett,mert nyulam teljesen kivolt és mindig aludni akart!persze azért totyogott is :lol: ,de nyűglődve! :?
jó éjt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja igen!elvileg én vagyok a Hari felelős,remélem nem felejtek smst küldeni neki,hogy azzonal induljon el kedden ide!
BARBIIIII!!!!!!!
vettem olyan sampont,ne felejts rákérdezni,hogy milyet!vagy gyere és nézd meg!!!! :P
valamit még akartam,de kész vagyok......Zzz-zzz

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Tudom, hogy szinte mindenki a talira készül (ilyenkor mindíg nyafizok, meg sóhajtozok kicsit: bárcsak mi is ott lehetnénk....), de muszáj leírnom Nektek: MA VAGYUNK HÉT ÉVES HÁZASOK!!!Tudjátok, az a bűvös, hetes szám.....!
Este jövök még, puszi.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Nyúlné
Szépséges Marcidnak boldog hófordulót!
Még egy hónap, és fújhatja a gyetyát!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

TOTKA!

BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!

Nyúlné!

Tegnap Andris délelőt öt órát aludta egyhuzamban! :)
(Természetesen ma hajnali fél öt óta kukorékol :( )

ayse

Sziasztok!
Bocsi, csak kutyafuttában, mert el vagyok havazva, a Vekeri tónál voltunk a hétvégén, mult héten meg egy csomó melóm volt. Most is kell bébiszittert keritenem valahonnan, mert muszáj lesz bemennem a melóhelyre a héten. És még szerelöt is kell hivni, mert bedöglött a gázboiler.
Szóval ha minden jól megy, mi is mennénk a talira. Legalább az elhagyott javainkat is összeszedjük :)

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Totka!

Boldog Házassági évfordulót Nektek! :D

Davallia!

Gratulálok Pandának az elinduláshoz! :D

Juci!
Gratula Marcinak a fogacskához! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Totka,
Boldog házassági évfordulót nektek! :)

Nyúlné,
Kisnyuszinak boldog hófordulót! A következő már szülinap!!! :)
Már elültettem az Anyu fülében a bogarat, hogy holnap munka helyett Beniszitterkednie kéne én meg vinném a kocsit, meg az öcsit. :)

benianyu

Benianyu
Nagyon kedves vagy, hogy fáradozol két gyerkőc mellett a táblival, nagyon szépen köszönjük Neked!(azt hiszem, mindenki nevében írhatom)
Ayse
Csak Neked súgom, hogy reggel óta, hébe-hóba megy az esküvői, lagzis DVD, és ki vagyok én is!7év óta +20!!!kg-mal vagyok nehezebb!!Brrr! :( De ha az érem másik oldalát nézem:háj, de nem fáj, ill. van egy normális, kedves férjem, gyönyörű, egészséges kislányom!!
Apának valami extra vacsit kéne főznöm, csak még ki kéne találnom, mi legyen...!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Lányok, először is , allergiásoknak jobbulást!!!!!!!!!!!!!

És köszönjük Gergő dícséretét is!!!!

Juci!

Mi lett végülis sebesült Marcival? Nem varrták össze az állát, ugye???
Köszi a felajánlást, de nem valószínű, hogy tudunk menni. Ha Pesten laknék, simán "békávéznék" Veletek, de nekem még azt is meg kell oldanom,
hogy innen bejussak Pestre. Csütörtökre már úgyis kivontam Apa fenek alól az autót, mert megyünk a kolléganőmhöz, meg a kislányához, akik a Római-parton laknak.
És nem tehetem ezt meg holnap is Apával. A XI. kerületben dolgozik, és reggel fél 6-ra jár dolgozni.
Szerinted... ??? :( :( :( :(

Benianyu!

Ez aztán a szülinap! Komolyan mondom, szinte irigykedem Benire! :) :) :)

Ha már itt tartuk, Gergőnek vasárnap lesz a szülinapja, és gőzöm(gőzünk) sincs még, hogy mit kapjon.
Ti mit vesztek a babáknak az 1 éves szülinapjukra????

Annamami!

Rucik :) :) :)
De jó lenne, ha én is beszabadulhatnék valahová, rucikat venni!
És a dobogókői kirándulásra hármasban is nagyon irigy vagyok. Szerintem nálunk ilyen soha az életben nem lesz :(
Apa örül, hogy vasárnap végre nem kell dolgoznia, olyankor inkább pihenni szeretne.

Totka!

Boldog 7 éves házassági évfordulót!!!!
Aztán kérünk beszámolót, hogy mi lett az extra vacsi! Én is mindig ilyeneken agyalok!!!

Davallia!

Gratula Panda elindulásához!!

Nagyon beindultak most a gyerkőcök, sorban elkezdtek járkálni! Csak Gergő lustizik egy kicsit?

Kép
kuha

húúú lányok,nagyon lassan hhaladok a pakolászással! :? Kisnyuszim sincs a toppon!de most alszik!mondjuk lehet azért nincs,mert próbálok pakolni,de ő nem akarja :twisted: :lol:
egyszóval lehet nem lesz monden tipp-topp!bocsika,de egyedül nem megy,párom meg dolgozik ugyebár!
ha meg alszik,akkor vigyázni kell a zajolással,rácsukni nem szeretem az ajtót,mert nincs levegő abban a kis szobában!
bla-bla-bla....
mentem :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Bocs, hogy így eltűntem, de nemigen volt időm az elmúlt napokban a gép mellé ülni. :)
El akarjuk adni a fiúk kinőtt rucijait, összeszedtük, kivasalta anyum őket, most tele a nappali gyerekruhákkal.56-74 méret között vannak, de van vagy 300-350 db......... :lol:
Mindjárt dobok egy képet, hogy nem hülyéskedek!
Próbáltam visszaolvasni, de csak nagyon felületesen sikerült, úgyhogy reagálni nem is tudok. :(

Azt olvasatm, hogy holnap tali lesz Emesénél, amire én is beneveznék a két fiúval, ha még van hely.

Emese!
Mehetünk mi is? elférünk még? A sampont meg nem felejtem el! :lol:

Leonnak pénteken lesz a szülinapja, vasárnap a telken ünnepeljük családi körben. Bográcsban szeretnénk főzni, remélem az idő is megkönyörül rajtunk és nem fog zuhogni az eső.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?