V.
2002.09.06 19:52
2002.09.06 21:07
,hogy semelyikötöknek nem hiányoztam!
!!! 
!Képzeljétek el a Dóri egyszerüen egésznap rohangál én meg uána mint pók a falon efektus!Már 10 foga van és mondja azt,hogy anya,bibi ha elesik nem,nem dá-dá nem jó, szia.Szóval egy zabálni való égetöen eleven kis fruska!Ja és akaratos néha már a türelmemmel játszik.Múltkor lefektettem este addig sírt még a könnye ki nem csordúlt.Megsajnálatm ki vettem és a szemembe röhögöt!Na ilyen az én rossz csontom!Hiszti is van böven,de most már nem fogalkozom vele!!!Ne haragudjatok most nem tudtam olvasni igérem jövök sürübben.Csak itthon kiborúlt a bili anyámékkal így januárig lakást kell néznünk vagy albérletet!Szóval bankoktól-bankokig önkormányzattól expressz újságig nézünk.Ja és max 3milliónk van rá az is ha add valamelyik bank hitelt!Ennyi a lényeg!A héten a Dórikám édess kipróbálta milyen egy 13 fokból álló lépcsön gumi labdának lenni úgy legurult,hogy az csak na.Hála Istennek csak a homolkán jött le a bör egy kicsit és a keze lett kék.Szóval szerencséssen eset.Én meg majdnem kiakadtam.Egész éjjel néztem,De nem lett semmi komoly baja.Másnap orvos,hogy õ is igazolja semmi komoly baj!Ennyi dióhéjban! 
! 

!TVicáéknál tudok csak levlistát olvasni! 

!! 2002.09.06 21:11
Sajnos mi már ezen nagyon sokat veszekedtünk ugyhogy én feladtam. Sokszor azaz érzésem, hogy az internetet is azért csinálta meg nekem, hogy békénhagyjam õt távkapcsolót nyomogatni.
2002.09.06 21:40

Az egyik legszívfacsaróbb látvány, amikor Áron ül egyhelyben az ágyon... 
2002.09.07 00:17
2002.09.07 17:04
2002.09.07 20:54
2002.09.08 13:53

mostmár megnyugodtam, párolom a zöldségeket neki, és ha nem igazán menne le kis rizspéppel turmixolom össze. Így aztán minden gond nélkül lecsúszik. Gyümik meg válogatás nélkül
Apa is. most mennem kell. 2002.09.08 19:14

Szóval nem vagyok rendmániás csak a város iszonyatosan koszos, fõleg itt a 6. emeleten. Felmosok és rá 3 órára már nem járkálhatok mezítláb, mert koszos lesz a talpam. Pedig én utálom a papucsot. És ezt az állapotot tûröm 3 napig, aztán megelégelem és felmosok. Ennyi. Ja és a bukóablakok mocskolódnak, de nagyon kilátni is alig lehet rajtuk, így kénytelen vagyok letakarítani. De nem mentegetõzöm 
Szeretem magam körül a tisztaságot, még, ha rendet nem igazán tudok tartani és nem is mindig akarok. 
2002.09.09 15:05
Inkább olvasok vagy netezek.
remélem nem beteg. 2002.09.09 19:15
Vettek tõle is vért, meg elküldték csontsûrûség vizsgálatra: kiderült, hogy kis mértékû csontritkulása van
, ezért calciumot kell szednie... 
Azóta nem merem megpendíteni Neki, hogy "van máááásik"..
) 

Ügyes lány!
) 

2002.09.09 20:36
A csodával határos módon én és Kikkó nem kaptuk el (eddig). Biztosan fájhat a baba hasa, mert sokszor felébred éjjelente és például ma úgy döntött, hogy hajnali háromkor keljünk fel. Aztán ö persze kialudta magát, én pedig hulla vagyok. Ma akartam olvasgatni, de örülök, hogy be tudtam legalább jelentkezni hozzátok. Ráadásul két napja úgy fáj a méhem, nem tudom miért? Abbahagytam a continuin szedését, mert szerintem felesleges, úgysem jött még meg. Nem mintha hiányozna, de jobb lenne már, ha meg lenne. Meddig fog ez tartani még? 2002.09.10 20:27
Megint észak, otthon sok minden történt, majd mesélek, de elöbb megpróbálok képbe kerülni!
)2002.09.10 21:17
Miért nem jelentkeztél eddig amíg itthon voltatok? 2002.09.10 21:57
2002.09.11 05:30
(Én anno az õ szülésekor mondtam a sz.szobán , hogy segítség,valaki.Bár nem kiabáltam , de lehet hogy ez volt az elsõ amit meghallott és ez most elõjött!
)

2002.09.11 05:49
2002.09.11 06:34
), Bánk éjszaka lázas volt, de remélem semmi komolyabb!!! 2002.09.11 07:47
Szerintem azért akar csak 3 óránként enni. (Ha lángos vagy kolbászt is kap, majd beáll a 4 órára.)
Így reggel általában apucija viszi, délután én megyek érte, játszóterezünk egy kicsit, és szintén apucival jövünk haza. 2002.09.11 07:51
Szerintem azért akar csak 3 óránként enni. (Ha lángos vagy kolbászt is kap, majd beáll a 4 órára.)
Így reggel általában apucija viszi, délután én megyek érte, játszóterezünk egy kicsit, és szintén apucival jövünk haza. 2002.09.11 20:43
)
2002.09.11 21:30
. Ráadásul csak a nyáron sikerült kideríteni, hogy hol van, s a pótfelvételin 18-an voltunk 2 helyre. Vissza is kérdeztem, amikor a telefonba mondták, hogy felvettek, hogy "Tényleg?"
Pénteken kezdõdik a suli, és este fél 9-ig tart. Már konzultáltam is Pelével, mert nem tünt túl jó ötletnek egyik napról a másikra ennyi idõre eltünni Borcsa lányunk (13hó) közelébõl. Pénteken anyósom fog vigyázni rá, szombaton meg az apukája. Hálistennek nagyon nagyon jól elvan anyósommal, látszik, hogy nagyon biztonságban érzi magát mellette (én is nyugodtan rá merem bízni), de úgy fogjuk csinálni, hogy ebédszünetre a párom behozza. S már elõre készülök (Pele tanácsára), hogy utána néhány napig "csak az övé" legyek.
2002.09.12 11:47
Végre! 2002.09.12 17:21
), egészségesek vagyunk, kiccsé depi vagyok, ami ideig-óráig javul, aztán visszazuhanok, de majd elmúlik, ha nem is magától. Holnap megyünk az angyalföldi babamama csoportba. (Bár inkább pszihomókushoz kéne.
) Valaki velünk tart? (XIII. ker. Gyermek tér 2. Anyatejgyûjtõ állomás épülete.) Ha jön valaki, küldjön sms-t légyszi, találkozhatunk elõtte valahol.
2002.09.12 21:55
és mostanság igazán szükségem is lenne rá
. Andi, kösz, hogy felajánlottál egy billentyûzetet, de látod, már eljutottam odáig, hogy végre vegyek egyet. (Ezentúl semmi nem kímél meg Benneteket tõlem.)
.
. 2002.09.12 22:01
Sajnálom a depit...
Vagy ne is reménykedjek, hogy kész lesz a nagytakarítás? Persze az én tempómmal kezdhetem elölrõl, mire befejezem. 2002.09.13 08:38
) a téli szülés után. Kisfiammal szerencsére elkerült. 2002.09.13 10:23
Én 2 órát voltam bent, de ez egyéni. Fontos, hogy homályosítsd fel elõtte a nõgyógyászodat. Ja, és ne azt mondd, hogy szeretnél hazamenni ekkor és ekkor, hanem azt, hogy hazamész. És ez legyen annyira határozott, hogy senkinek se jusson eszébe ellentmondani. (Azért ne harapd le a fejüket...!
) Egyébként mi az, amitõl félsz? Mi történhet otthon? (A sárgaság legbiztosabban szerintem úgy kerülhetõ el, ha csak és kizárólag veled van a kicsi, és így 1000 %, hogy nem kap sem vizet, sem tápszert, csak a te tejedet, azt viszont akármikor, akárhányszor. Persze csak az élettani sárgaságra gondolok.) Hol fogsz szülni?
Bár kétségkívül tud segíteni. Ha valamire még kíváncsi vagy, írj. Írhatsz magánba is. (Profiban a címem.)Puszi: 2002.09.13 20:23
), nem bírom megtenni, hogy ne írjak pár sort!

2002.09.13 20:27

2002.09.13 22:43
2002.09.13 22:50
2002.09.14 21:22
2002.09.15 09:46
kellett volna lennie. De szerencsére senki nem szólt senki amiatt , hogy mégsem az lett. Bár a biztonság kedvéért második névnek megkapta a Tibort az apuja után.
Azért a kiscsaj se semmi , ha megyünk az oviba a tesóért akkor majd elszáll az örömtõl amikor találkoznak. És vigyorog , mint a tejbetök!
2002.09.15 19:57
2002.09.15 20:35
2002.09.15 20:44
különösen szereti a gyerekeinket, kaptak már tõle ezer dolgot, legutóbb tollaskészleteket, gördeszkát (nem vadiúj, de akkor is)!
2002.09.15 20:46
jó lett a PKU. (Rég voltam olyan jókedvû, mint mikor megtudtam.)
, mert kicsit tökfejek
és képtelenek megjegyezni, ráadásul náluk vendégeskedik egy unokanõvérem, akinek Gergõ a fia, ugye így meg még könnyebb keverni. Ha ráadásul még azt is tudnák, hogy én eredetileg Csongort akartam...na, legfeljebb Szabolcsot...Aztán, mikor Krisztámat megkérdeztem, mi legyen a baba neve, Õ szégyenlõsen a fülembe súgta: "Bánind" - tehát nem lehetett ellenvetés
.
- sajnos rühellem), Anyu száján soha, még véletlenül se fért ki egy Ildikó, maximum egy Zsuzsikám, mert hát ez a 2. nevem.
Közöltem, hogy ezzel nem nyugtatta meg a kislányt, de csak mosolygott, nem értette, mi a bajom. Ezek után mit mondjak neki? AZT inkább nem
. És helyes, vagy sem, megtanítottam a Krinek, hogy a szomszéd néni butaságokat beszél, nem kell vele foglalkozni. De az eset úgy megmaradt a pici fejében, hogy hallom, amikor elalvás elõtt sokszor azt motyogja magának, "butaságot mond, nem is adjuk neki a kisbabánkat, és engem se, és anyut se, és aput se".
. 2002.09.16 08:25
Talán majd személyesen. Tegnap összefutottam a régi pszihológusommal, ezentúl gyakrabban fogom látni. Remélem, segíteni fog.
Kell valakinek? Viheti. Én nem fogom esténként azt motyogni, hogy nem adjuk neki...
Mikor Rebeka közölte, hogy õ egyszer már körbe ment (Jonatánnal, egy barátnõm vele egyidõs kisfiával), és többet nem fog, kicsit kétségbe estek a stáb tagjai, de Ádám (bácsi), ez a fiúka, felajánlotta, hogy a karjaiba veszi, úgy körbemegy-e vele. Naná, hogy igent mondott.
Fizetségképpen kapott 4 Avanglion napszemüveget és egy ezrest. (a ruhának jobban örültem volna, de már elhappolták elõlünk. Nem baj, így is olcsóbban juthatunk hozzá.)
Imádom õket. Puszi: 2002.09.16 09:43
Nagyon sokáig nem engedte meg SENKINEK , hogy akárcsak megnézze a tesót!!!
Pedig már alig eszem valamit annyi a tilalmi listás!Lehet , hogy azért fáj neki , mert nekem sincs valami rendben. Most éppen diétázom.
2002.09.16 09:48
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|