A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi!
Augusztus 20-án csókolóztatok először, 27-én pedig már össze is házasodtatok? :mrgreen:

Kép
Kép
zuzmo1

Deni, bioboltok, dm, ilyesmi. ja es van feher meg voros valtozata: a feher menta-olajat, a voros fahej-olajat tartalmaz. szoval mas illatuak
igen, maradt meg. egy kicsi :oops:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Pocokmama!

Én nem ismerem őt,de utána tudok érdeklődni ha így is jó az info.
20170114224602

Jucusmamus!
Naná, hogy jó!
Bármi, amit - akár 2. (3.)...kézből is - hallok róla segít, mert már meglévő benyomást vagy megerősít, vagy eltávolít, szóval nem csak a leírtak alapján döntök, de mindenképpen befolyásolna!
pocokmama

Zuzi,
aham :D csak közben eltelt két év :D

KépKép
fibi

Recca, kell az a pár nap pihi a H-ban :D

Fibi, arról én CSAK rosszat olvastam :D de van, amikor ez se befolyásol, ha a történet érdekel :D

Kókuszka! Szia! :D hogyhogy eladtátok a házat? :shock: :D és hová költöztök?

répatortát én is imádom, első Bogárka-park óta :D nyámnyám :D

csütörtökre már jobb időt mondanak, hűvös, de naposat. mi csak du. tudnánk menni talira, de ez ne befolyásoljon senkit a szervezésben :D

votiv 8)
votiv

Votiv!
Ezért jelentettm ki, hogy én most külön szobában akarok lenni, hátha végre kialszom magam :wink: :lol:

Az a bogyó, amit hasmenésre tegnap ajánlottál, abból mennyit adjak Bazsónak??? Sajnos ma is megy a hasa :cry:

Kép
Kép
zuzmo1

Beetrixnek boldog névnapot! :D hátha erre jár :D

votiv 8)
votiv

Beet!
Boldog névnapot kívánunk mi is!!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz, miután ment a hasa, adj neki 2 bogyót (nem kell feloldani, csak szopogassa), ha megint megy, megint kettőt, és így tovább, míg nem ritkul/el nem múlik teljesen. 3-4 adag már jelentős javulást kell hozzon.
remélem így is lesz! :)

votiv 8)
votiv

köszi! Nagyon abban bíztam tegnap, hogy elmúlik! Ez a smecta meg olyan sz.r ízű, persze, hogy nem kell neki. Tegnap már a tejpépbe raktam, így sikerült kicselezni :wink:

Kép
Kép
zuzmo1

Pocak!
Kitartást Neked, meglátod, ez csak egy átmeneti rövid időszak, aztán majd minden jóra fordul, és te olyan ügyes vagy, biztos jól veszed ezeket az akadályokat is!++++++++++++

Zuz!
Bazsónak jobbulást! Emmának is volt valamikor hasmenése, de szerintem nem ennyire durva, mint nálatok. Én nem adtam rá semmit, csak sok rizst :D
Tücsökzene szept. 21-én kezdődik, ti nem iratkoztatok fel az utolsó órán? Mert mi akkor feliratkoztunk, hogy szeptembertől akarunk járni, és így most nem kell jelentkezni. De szerintem simán csak el is jöhettek, már régi bútordarabnak számítotok úgyis :lol:

Fibi!
Én is úgy várom már, hogy Emma cuppantson, még csak tátott szájjal nyomja a puszit :D Bálint édes lehet!

Beetrixnek boldog névnapot, Lillának boldog szülinapot! (mindjárt hívom őket).

Na húzok fordítani, a férjem elvitte Emmát anyósékhoz, így előttem az egész nap. Persze majd lazításképpen néha benézek hozzátok.
manoka11

Egyébként hogy vagy? Nő már a pocid? :lol: Olyan jó lenne, ha nem csak én híznék :lol:
És a Te családod mit szólt az új kis jövevényhez? :D

Kép
Kép
zuzmo1

Lillának ma van a szülinapja???? Isten éltesse a kis cserfest!!!!! :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Lillusnak boldog 2. születésnapot!!!
kisün

Beet,
ha ma tartod :arrow: Boldog Névnapot!!
Kicsi nagylányodnak meg Boldog Szülinapot!!!

Votiv,
engem is a történet érdekelt a filmben, és nem csalodtam :D

Manoka,
még tegnap akartam irni, hogy akkor sorstársak vagyunk, ami a gyerköcök alvását illeti... :cry: és lehet hogy nálunk sem fog megoldodni a dolog, ha elválasztodik majd, mert megszokta a testközelséget, vagyis h mellettem alszik...

KépKép
fibi

Fibi!
Szerintem nálunk is a testközelség meg a bizonságérzet a kulcsszó, mert érdekes módon, ahogy lerakom a mi ágyunkba, rögtön bealszik, bárhogy is sírt előtte, bármennyire is felébredt. Pl. tegnap este is aludt valamennyit az ágyában, aztán felsírt (most még durvább a dolog, mert jönnek a szemfogai), és ahogy felvettem, mutogatott, hogy jöjjünk át a mi szobánkba :D
manoka11

Zuz, ha nekem szántad: tegnap voltam védőnőnél, kaptam kiskönyvet, megmért - de mondta, hogy ez többet mutat az otthoninál, és 58 kg volt :? - de úgyis az számít, hogy mennyit hízom, ha még egy ideig nem emelkedik a súlyom, akkor nagyon boldog leszek :)
meg hát Isti mellett nem is nagyon engedhetem meg magamnak a lustizást :)

családnak nem nagy ügy az új baba, de Istivel is úgy volt, hogy a születése után kezdték körberajongani :)

és smecta tényleg :x legutóbb én fogyasztottam a családból :roll:

votiv 8)
votiv

Lillusnak nagyon boldog 2. szülinapot!!!
Kép

votiv 8)
votiv

Manoka,
aha, már teljesen elmutogatja akkor ö is, hogy mit akar :D nagy zsiványok ezek :lol: biztos megszokták már, hogy igy könnyen vissza tudnak aludni. én meg tudom, hogy irto sok akaraterö kellene, hogy erröl leszoktassam. és amig nekem ez kényelmesebb, ne panaszkodjak... pedig ma éjjel is hatszor :!: felkelt, teljesen kiboritott :( párom mondta, hogy mégis jelentkezzünk be ahhoz a nöhöz...

KépKép
fibi

tényleg Lányok!
szerintetek van esély arra, hogy ezt az "alvászavart" magátol kinövi egyszer??? biztassatok valamivel....
mert jelenleg csak akkor alszik jobban (1-2 felsirás már jonak számit nálunk...), ha napközben teljesen lefárad, mondjuk vendégségben vagy játszoházban, ha uj kihivásokkal, érdekességekkel találkozik. De az nem megoldás, hogy minden nap hurcibálom valahova, meg anyagilag sem oké :( :( :( Ha itthon vagyunk, többször kimegyünk sétálni, meg bent is kitalálok neki uj játékokat, de ez ugy látszik, nem elég neki...

KépKép
fibi

Votiv, :shock: :shock: :shock: :? :? :? :( :( :(
recca

Fibi!
Nem tudom, de őszintén remélem!!!!!!!! Egy cipőben járunk, és én is csak reménykedni tudok, hogy hátha megoldódik valahogy, vagy nekem lesz egyszer annyi lelkierőm és türelmem, hogy rászoktassam... de egyelőre nincs. És most már a rácsot is leszedtük az ágyáról, így már sírni sem tudom hagyni, mert simán lemászik és kijön (mondjuk ilyen még nem volt, de gondolom, ha egy ideig hagynám sírni, akkor ez történne).
manoka11

és azt álmodtam, hogy lányunk született, könnyü szülés volt :D és nem tudtunk neki nevet adni... elkezdtük leirni egy papirra, hogy mik jöhetnek szoba, amik valaha is tetszettek... :roll:

Votiv,
58 kiloval mi a baj?

Manoka,
detto... no lelkierö.... meg nincs is szivem sirni hagyni....

KépKép
fibi

Most összeolvastam mindenféléket az alvászavarról, tök jó, hogy ( ebben a témában is) mindenki teljesen mást mond.. :roll:
macskanyu

Beet, Lillusnak boldog szulinapot! neked meg nevnapodra a legjobbakat! :)

Fibi, Manoka, alvas. sztem ne aggodjatok ezen. lesz ez meg jobb! kitartas :D B is tobbszor ebred. igaz, o velunk alszik, ugyhogy csak felkomaban kitapogatom, eppen merre van, magamhoz huzom, aztan alvas tovabb. elobb-utobb. (sokszor en alszom el elobb :lol:)

Coolio
recca

Recca!
én is kérek répát légyszi! :) ez a balzsam nem a vietnami balzsam, ugye? nem használtam végül semmit a derekamra , és mára egész jól megjavult.

Pocokmama!
sajna én nem tudok segíteni!

Zuzi!
hogy van a hasmenéses?
L. is tojt tegnap egy hatalmasat, mindene olyan lett. jól be is ijedtem, hogy mi van, de gondolom a szőlőtől lehetett, amit tegnap kipróbáltam. asszem idén hanyagolom majd ezt a gyümit :)

Vovtivia!
egyszer régen kértem, légyszi napirenden tartani, hogyha lesz időd, írd le légyszi, hogy a homeo mit javasol migrénre, fej fájdalomcsillapítására, megfázásra, most meg látom a hasmenésről dumáltok, hát arra is. beszereznék ilyen bogyókat itthonra, remélve, hogy hosszú a lejáratuk, és ha kell, adagolnám a családnak. (próba szerencse alapon)
Lencsi kikutatta a könyvedet a játékok közül, és lapozgatta önállóan. szét se tépte, vagy ilyesmi!! :)

Jucus!
képzeld, hogy Lencsi - bármikor, ha hazérünk hosszabb útról - mindig először az activity asztalkához rohan, minap is meztelen (a fürdés előtt) berhelte az evőeszközöket rajta. meg van, hogy megy és tolja maga előtt, mint egy "járókeretet" :lol: . szóval neki igen bevált ez a játék. legközelebb a sütifalót akarom megvenni, ha van tapasztalatod, szívesen fogadom, ill. ha van más játékról tanácsod, ötleted.

Manóka!
L. is csak a levegőbe cuppant, de az arcunkra nyitott szájjal ad, és általában a számra akar. olyan, mintha nála ez két külön dolog lenne!

Deni!
lehet, hogy az Allendébe megyünk albécibe. remélem akkor majd barátkozunk mégjobban, mert elvileg tök közel leszünk hozzátok ;-)

Beet!
Isten éltessen mindkettőtöket, szüli- ill. névnap alkalmából!

Fibi!
nem vagyok szakember, de szinte biztos! be fog állni ő is egy ritmusra hamarosan!

Lencsinél meg az a szitu, hogyha nem fárad le totálisan, akkor este keservesen sír, ha ágyba tesszük. Anyukám azonnal ki is kapta (ő is bőgött vele), mert hogy úgy sajnálja. Aztán mikor Anyu kivette, akkor Lencsi még jobban rákezdett, és mikor visszaraktuk, többször felsírt félálomban, hogy "mama, mama!". majdnem én is bőgtem, mert nem tűnt hisztinek. :(

LAKZI:
nagyon klasszul meg volt szervezve minden, kb. 80 fős buliban voltunk, a templomi szertartás nagyon hosszú volt, így L. az első 5 perctől hisztizett, apja sétált vele a templom előtt. néha azért behozta, de akkor mindig rákezdett. aztán a buliban kézről kézre járt, mindenki imádta, magyarázott sokat, főleg, hogy "OA, OA" és az órákat taperolta mindenki kezén. aztán megkóstolta a tyúkhúslevest, evett marhapörkölt szaftos kenyeret (pár falás), meg egy falat grillpipit, és 11-ig nem lehetett elaltatni. ekkor apja kivitte az autóba és ott elaludt, úgyhogy haza is mentünk utána. Anyukáméknál jól érezte magát, mert volt nagy tere, ahol mászkálhatott, és igyekeztem már nem olyan aggódós dinnye lenni, mint amilyen vagyok, vagyis hagytam hadd menjen be mindenhova. volt, hogy beszorult az Apu széke alá :) . tettünk ki neki akadályokat, és azokba kapaszkodva több lépést meg tudott tenni két akadály között.

ancsipancsi

Egyéves nagyfiú Balunak és kétéves nagylány Lillusnak boldogságos születésnapot, sok ölelést és vidámságot kívánok

indianyo

Indike!
Vicáról mit tudni? várom ám a számát, hogy granulálni tudjak neki! voltatok benn nála?
éjjel azt álmodtam, hogy egy talin az ölembe vettem Domit és elkezdtem simogatni az arcát, majd azt mondtam neki: "olyan szép vagy, mint egy kislány!" :lol: . majd tovább mondogattam neki és megkérdeztem: milyen vagy Domika? azt mondta: SZÉP! :) teljesen érthetően!

Recca!
file-okról nem számoltál be! még azt nem mondtam, hogy visszahozva a file-okat még lehet scandiscelni is, hogy hátha az megjavítja!
ancsipancsi

Pocak!
Isten éltesse Baludat!
ancsipancsi

Beet :) Boldog névnapot!!! Már ezer éve nem írtál :( de remélem néha olvasol minket!
Kép
Lillusnak pedig boldog szülinapot!!!
Kép

Fibi :) Akkor utólag is boldog évforulót Nektek!! :D Ezek az álmok!! Nem is kezdek a megfejtésébe, nekem olyan egyértelmű... :wink: :lol: Hatszori kelés :(

Manóka :) Jó munkát Neked mára!! Lehet, hogy hülye kérdés, de rács nélkül ne gurulhat le Emma az ágyról? (Csak mert Bálint úgy tud forgolódni, hogy csak na...) Ki is volt az az aranyos dokibácsi, akihez vittétek Emmát a Karolina úti ortopédiára?

Rec :) Nagyon köszi az infót, be fogok szerezni egy ilyet, ha legközelebb dm-ben járok :)

Zuz :) Szegény Bazsó :( Kevesebb hasmenést neki mára!!!

Kókusz :) De jó, hogy írtál!! Nyaralás :( Gratula a ház eladásához! És hol lesz az új otthon?

Votiv :) 58 kiló?! Ez nagyon szép, mi a bajod ezzel?? Én inkább gratulálok hozzá, bmit is mondjon a védőnő!
denizsa

holnapi tali: nekem a dálelőtt nem jó... mi nem tudunk 9 előtt felkelni, akárhogy is próbálom. úgyhogy legkorábban dél körül tudok bárhová is odaáérni.

indianyo

Macs: mélelsz nekem, mert kedvesem lassan megy nagykerbe... persze nem kötelező, csak Te említetted.

Lillusnak: boldog szülinapot.

Zuz: bulást Bazsónak.

J.

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi :) küldtem neked püt már vagy egy hete Vica számával!!!!

indianyo

Pocak :) Baludnak nagyon boldog szülinapot!!!
Kép

Ancsi :) Az tök jó lenne, ha itt laknátok a közelben!!!! Drukk, hogy így legyen! A lagzi igen jól hangzik, Lencsi nagyon finomat kapott és jó dolga volt :D :D
denizsa

[quote="indianyo"]A írta:indianyoncsi :) küldtem neked püt már vagy egy hete Vica számával!!!!

Indi!
sajna nem jött privi! (csak 3 Rylie-tól, előtte meg Vicától)
ancsipancsi

Pocak, nagyon boldogot Balunak!!! :)

Kokusz, jo h jottel! gyere maskor is! es merrefele koltoztok? olyan szep nyugis helyen laktatok :)

Ancsi, irok melt.

Coolio
recca

Sziasztok!

Itt volnék, de megint csak kutyafuttában. Aranyosak vagytok, örülök, hogy egy húron pendülünk. :wink:

Jajj Pocak! Annyira tudom miről írsz! Bár úgy tűnik, nálunk minden hepi, pontosan ilyen élmények után vagyok. És nem akarnálak vígasztalni, de ez folyamatosan hullámzik. Bizony volt olyan, hogy vezettem hazafelé (egyedül voltam az autóban) és úgy gondoltam, mi lenne, ha most nem venném be a kanyart, és egyenesen mennék le a felüljáróról a szakadékba. A másodperc töredékéig tartott, de végigfutott a fejemben. Máskor is éreztem, hogy akkor most jó lenne egy kicsit már nem élni. Azt nem tudom, mi ennek a pontos neve, de azt igen, hogy ha súlyosabb lenne, biz orvoshoz kéne mennem. Aztán ilyenkor megrázom magam, mert ott vannak a gyerekek, és KÖTELESSÉGEM velük megöregedni, és optimistán venni az akadályokat. Hajamnál fogva húzom ki magam a gödörből, és utána olllllyan büszke vagyok magamra, hogy csak na. És akkor jön a szivárványos időszak, aztán valami miatt (1-2 hét, hónap múlva) megint rosszabb passzba kerülök. Ez az élet hullámvasútja.
Nekem az segített, hogy komolyan kiismertem magam, és tudom, hogy a negatív időszakban kár erőlködni. Lefekszem nappal, nem takarítok és kész, gyűlik a mosni-mosgatnivaló, és kész kajákat eszünk. :oops: (ez csak egy-két napig tart, és persze a gyerekekre akkor is figyelni kell!!!) Aztán amikor már nagyon mély a gödör, akkor tudok nagyot ugrani. És mint egy kis házitündér seperc alatt eltakarítom a romokat. És ez olyan elégedettséggel tölt el, hogy sokkal jobb kedvre derülök, és kisüt a Nap.

Aztán az elúszásban a tervezés segít nekem:
-megtervezem előre 1-2 hétre, akár a következő hónapra a menüt. sokszor még a reggelit is. Összeírom a hozzávalókat, és amit lehet, jóelőre megvetetek a férjemmel, így csak a kis dolgokért kellene menni a boltba. ÚÚÚÚÚÚÚÚtálom találgatni, hogy mit főzzek, mit együnk, mi van itthon. Így mindig segít a cetli, ami nem szentírás, de egy mankó. És ezt a tervet úgy készítem, hogy tudom, pl. szerdán piacon szeretek lófrálni, tehát nincs időm főzni, ergó vagy maradjon előző napokról, vagy valami gyorsan elkészíthető legyen. Nálam bevált. Sokszor eltérek a tervtől, de aza "mit főzzek, miből" érzés elkerül. Engem pl ez is stresszelt sokszor.
- mostság a lakás nagyon olyan állapotban volt, hogy kedvem sem volt nekiállni a rakodásnak. Aztán úgy döntöttem, nem egy nap alatt kell eltüntetni a romokat. És lassan, hétről hétre csökkent azon szobák, helyiségek száma, amiket nem látogattam szívesen. Mostanra csak a hálónk maradt, ami ugyan tiszta, de át szeretném rendezni, és gyűjtöm az erőt. És az örök igazság: rendet tartani könnyebb, mint tenni. Tehát kineveztem egy napot, amit nagyon útálok: péntek délelőtt. Ekkor van a nagytakarítás ideje, ami 2-3 óra minimum, de előtte, utána NEM ÉRDEKEL, hogy a gyerkőcök bejönnek-e cipővel. (hacsak nem óriási a sár) És tényleg nincs piszok. Persze amikor Laura mászni kezd, ez egy kicsit szorosabb lesz, de majd ő besegít :lol:
- a gyerekszoba állandó kupijáról: a szomszéd kiscsajjal barátkozik a lányom. Egyszer megkérdeztük, jó volt-e nála játszani. "Nem, mert nem szabad mindennel játszani, hogy ne legyen rendetlenség." pl. gyöngyöt fűzni kislányoknak. És csilli-villi a kégli!!!!!! :shock: Na, jobb lenne ez nekünk? Ugye nem. A gyerekszoba játszásra való, és kupi legyen benne, a gyerek legyen gézengúúúúúúz. (Votív!! :wink: ) Én ahhoz ragaszkodom, hogy este nagyjából be tudjak menni hozzájuk, és hetente egyszer velük, vagy egyedül rendet rakunk igazán. Éljenek a dobozok!!!!!!!!! És ha valakinek nem tetszik, megnézem a gyerkőcét. Az enyémek vigyorognak, csintalanok, és nem vigyázbanállósak. Szerintem nekem a jobb.

Jajjjjjjj még annyi mindent szeretnék írni, mert érdekel, hogy mi a véleményetek, de komolyan nem merek, mert annyira szószátyár vagyok. Majd lassanként adagolom magam. :oops:

Fibi, Manóka!
Szerintem ha nem igazi komoly alvászavar, akkor tutira kinövi. (az orvosi részhez nem értek) Nekem Bence ébredt éjjelente többször, úgy vettem észre, hogy rosszat álmodott. Az ő kis lelkük még annyira sok újdonsággal találkozik, és sokmindent félelmetesnek talál, ez az én fiamnál éjszakánként jött ki. Ivott egy kicsit, megsimogattam, és aludt tovább. 2 éves koráig egy szobában, csak szekrénnyel szeparálva aludtunk ezért (is), később, amikor külön költözött is ébredt néha, de addigra csökkentek a félalmak, és a gondok is. Zsófi lányomnál ez elmaradt, ő most 5 éves korában álmodott többször rosszat, sokat beszélgettünk/tünk a mai napig erről. Egyébként én is borzasztó félős gyerek voltam (sötét, idegen, stb. mindezt magamba fojtottam, a szüleim nem is tudták) úgy gondolom, ha csak fele annyira félnek a maguk szellemeitől, mint én, az is sok. Meg kell érni, fel kell nőni a világhoz. Lehet, hogy a ti manóitok érzékenyebbek az ilyen dolgokra. Ha innen nézitek, akkor inkább sírjon, kérjen segítséget, mint magába fojtsa. Így tudtok/unk segíteni. (én emlékszem, hogy annyira rettegtem, hogy kiabálni sem tudtam. effektíve nem jött ki hang a számon) Ja, és a sötétség szellemeivel mi pici alvóslámpával küzdünk. (7 W-os, és egész éjjel ég, ha pisilni kell, vagy anyához menni, segít, hogy odataláljon.) Nagyon bejött. Ráérnek még a sötéthez szokni. Ha pedig nem megy,hát majd felnőtt korukban is lámpáznak. És akkor mi van? :wink:

MOST fejezem abba magam.

Zsu
zsugyu

Zsugyu!
Köszi a bíztatást alvás ügyben, én is bízom benne, hogy változni fog a dolog. Sok ismerős jár egyébként hasonló cipőben, rengetegen mondják, hogy a gyerek velük alszik. Kislámpánk nekünk is van, és tényleg hasznos.
Olyan jó olvasni, amiket írsz, erőt ad az embernek!

Pocak!
Baludat Isten éltesse sokáig!

Deni!
A legurulástól mi is félünk, még csinálnunk kell egy leesésgátlót, de egyelőre nem volt rá időnk. Amit a Kikában lehet kapni, azt nem vagyok hajlandó megvenni, mert 8000 pénz, és még ki is nyomja a matracot alulról. Így per pill két szék van az ágy mellett, mindegyiken egy-egy fólia ásványvíz nehezéknek, eddig nem volt gond. Mondjuk elég idétlenül néz ki, de átmenetileg jó.
Kedves dokibácsit Vízkelety prof-nak hívják, de mi a magánrendelőjében voltunk. Rendel a Karolinán is, de be kell telefonálni, hogy mikor. Még a Terebessy TAmás nevű dokinál voltunk, ő is nagyon szimpi, és végül nála maradtunk, tehát hozzá járunk majd kontrollra. Ő fiatalabb és nagyon szimpi. Hétfőn és csüt. rendel a Karolinán, a bejelentkezésnél kell mondani, hogy hozzá akartok menni.
manoka11

Johi,

pü-ztem neked!

Beet, Lillius, Balubaba!

nagyon boldog ünnepet kívánok nektek! :) Kép
macskanyu

Köszi Mindenkinek a hsz-t alvás témában :) akkor kitartok tovább :D

Rec,
B is velünk alszik, vastag szivacson a földön, mert rengeteget forgolodik álmában.

Deni,
köszi (utolag is) :)

Indi,
tali holnap lesz? :roll: azt hittem, csütörtökröl volt szo.

KépKép
fibi

Pocak!!!!!
Balunak nagyon Sok Boldog Szülinapot!!!!!! Isten éltesse sokáig őt, és Téged is !!!!!!!!!!!!!!!

Zsugyu!
Igazi szűz vagy :lol: Nekem sose mentek a cetlizések :wink:

Bazsóm reggel óta egyszer még kakilt, de azon kívül szerencsére nincs baj, csak nagyon fáradt! Szerintem ez a hülye idő is betesz neki, ráadásul ilyen szélben ki sem merem vinni!

Fibi, Manóka!
Szerintem is megoldódnak maguktól az alvásproblémák!!! Bár ahogy kiveszem a szavaitokból, Manókáéknál igazából nincs gond, mert Emma visszaalszik, ha maguk közé veszik. Vagy nem??? Nálunk az vált be, hogy megágyazok a földre a kiságy mellé, és ha zaklatottabban alszik Bazsó, akkor odafekszem. Van, hogy nem is kell átmennem, de ha átmegyek hozzá, akkor sem kell ott görnyednem az ágy mellett, hanem lefekszem, és benyúlok a kiságyba és úgy simogatom. Aztán van, hogy kiveszem magam mellé, és ott alszik velem a földön :lol:
6-7 x-i kelés, hú, de ismerős :cry: Amikor várandós lettem, onnantól nem bírtam ezt csinálni. A férjem pedig döntött, kicsit keményebben kell kezelnünk a kérdést, mert annyira látta rajram, hogy kivagyok! Persze a fogak miatt átmenetileg nekünk is vannak rossz éjszakáink!

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi :) persze, csütörtök
egykezes gépelés megy bocs

indianyo

Indi!
Nketek hogyan alakulnak az éjszakáitok??? Vagy annyira rosszul, hogy azért tudtok csak 9-kor felkelni :cry: Fogacska???

Kép
Kép
zuzmo1

Indi,
jooo :)

Zuzi,
lehet hogy nálunk is ez lesz majd, h onnantol nem birom majd csinálni... mert ugye szükség törvényt bont :roll:
fibi

Pocak!

Még annyit, hogy én MINDENNAP jutalmazom moagam. Csak úgy. Mert (ha) elvégeztem a melót, vagy csak mert túléltem a napot. Egy szelet dinnye, Vienetta, más fagyi pilótakeksz. Valami, amit IMÁDOK. Este, amikor már fekszenek/alszanak a gyerekek. Mindezt a kedvenc műsorom (amit csak videóról nézhetek, hisz a gyerkők előtt ilyen filmet nem nézünk) előtt ülve. Ez annyira jó, pihentető. Vagy olvasás eőtt, közben. Szóval az este az enyém. És ez ad erőt a délutáni/esti mizériához, ha van. Mert az este eljön. És ha éjfélkor, akkor akkor is enyém az a tíz perc. Nekem nagyon bejött.

És amikor extrán rossz a kedvem, akkor pedig megkapom magamtól a kedvenc magazinomat (praktika, Ötlet Mozaik, Csodakert) és azt olvasgatom a kádban, aromafürödve, zenét hallgatva. Fincsi. Én ezért inkább csak zuhizok, mert a fürdés igazi ínyencség. Gyertyával és a pároddal... :wink:

Te ismered magad, te tudod, mi az ami jól esik. Kényeztesd magad, mert MEGÉRDEMLED. Sok pici dolog pont úgy pozitívba vihet, mint ahogy a sok apróság csinál rossz kedvet is.

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ KEDVET NEKED!
zsugyu

Zsugyu,
Te felcsaphatnál tanácsadonak is :D nem gondolkoztál még rajta? :)

KépKép
fibi

Sziasztok lányok!

Szüli- és névnaposokat Isten éltesse sokáig, a fülük meg érjen bokáig!

Pár napig csak olvasgatni volt energiám, kész átjáróház a házunk hetek óta, ami mondjuk egyrészt tökjó, mert nem unalmas, másrészt kicsit fárasztó, mert itt valahogy mindenki olyan jól érzi magát, hogy a tervezettnél tovább marad, másrészt itt valahogy mindenkinek olyan jó az étvágya, énmeg csak főzök és főzök.
Most hétvégén extra vendégeink voltak, mert a számítógépet újra kellett fűzni, így jött a programozó szombat reggel, aki úgy volt pár óra alatt végez, íyg délutánra vendégeket hívtunk. Persze a gép szarakodott, így Petinek nem volt ideje a vendégekre, aztán éjfél körül úgy döntöttünk, hogy akkor inkább mindenki feküdjön le, és másnap folyt köv. Úgyhogy nemcsak a vendégek aludtak itt (pedig nem is akartak, de ezért tartunk itthon sok plusz fogkefét is), de még a programozó is itt aludt a dolgozószobában. Persze másnap este 11-re lettek kész.

Aztán mindnekinek annyira megtetszett ez a hétvége, hogy most munka nélkül megismételjük.

Szóval mi Grétivel holnap lemegyünk Szolnokra ügyeket intézni, aztán én egyedül jövök vissza pénteken és csak kedden este megyek vissza, de akkor meg maradunk egész héten.

Szóval zajlik az élet.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a Köszöntéseket!!!

Beet: Boldog névnapot, Lillusnak pedig Boldog szülinapot!

Kép

Nagyon szégyenlem magam, hogy pont most vagyok ilyen dilis, próbálok pozitívan gondolkozni, főleg a sok energia miatt amit Tőletek kapok! :D

Zsugyu: amit leírtál félelmetes, a hasonlóság miatt. Én tegnap gondoltam arra, hogy bevásárlás helyett inkább elhúzok vhova mondjuk Baluval, mert Ő még szopizik, és élünk tovább kettesben, apa meg oldja meg a többieket! Persze volt már ennél "durvább" gondolatom is, olyasmi amit Te is írtál, de az tényleg csak futólag... A tegnapin komolyan el is morfondíroztam, hogy kb. mennyiből kéne megélnem B-vel...
Rájöttem, hogy kölyökkoromban azért tudtam pozitívabban gondolkodni, mert nem "múlt rajtam" három kisemberke élete. És most tulajdonképpen azt érzem, hogy én tehetelen vagyok, ill. nem teszek semmit a megélhetésért, azért hogy jobb legyen. Többször voltam már én is ilyen gödörben, és mindig kijöttem, sőt mindig adott is valamit, ha mást nem új gondolatokat. A rossz ilyenkor inkább az, hogy hiába vannak körülöttem, a család, meg barátok, mégis egyedül érzem magam a problémákkal, ill. a megoldásukkal. Persze ennek így is kell lennie, más nem oldhatja meg helyettem :roll: :lol:
Talán vasárnap lesz egy pár szingliórám, ha minden összejön, akkor majd jól kiszellőztetem a fejem, elmegyek mondjuk görkorizni :lol: :lol:

Nagyon kösz Nektek mindent, legfőképp azt hogy VAGYTOK!!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Képzeljétek, a múlt héten, mikor ittvoltak tesómék, volt, hogy mi apával kettesben meglógtunk, és egyik nap mikor hazajöttünk, tesóm megtanította Grétivel, hogy ha megkérdezi tőle, hogy milyen a Gréti, akkor ő rávágja, hogy :
okossss és hép (szép) :lol:

Horvátországban meg anyukám megtanította vele, hogy hogy hívják, és mondja, hogy:
Habó Géti :lol:

Ezt most csak azért is írtam, mert a múltkor, mikor több napig Szolnokon voltunk, és Gréti is ottmaradt egyedül, szinte egész nap csak a Lolka és Bolkát nézte dvd-n. Nagyon tetszett neki, és már reggel azzal kelt, hogy Bobka, Bobka. Máskor ha ott van Gréti, mindig tanul valami újat, vagy kap egy mesekönyvet és abból ismer mindenkit, most meg semmi. És ezt akkor el is panaszoltam anyának, hogy nekem ez nem teszik, nem hiába nincs itthon tv-nk, és itthonnem is hiányzik neki, mert lefoglalja magát mással, mindig hozza a mesekönyveket, meg egy csomót rajzol.

Na most hív anyukám, hogy már beállítottak Grétinek egy kis asztalt meg kis széket, és vett neki zsírkrétát meg füzetet, úgyhogy most biztos nem fog a tv előtt ülni. Kíváncsi vagyok,miket tanít majd meg neki.
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?