Sziasztok!!
Ma kellett volna Pestre vinnem Violámat a Korai Fejlesztőbe,de kénytelen voltam lemondani, mert még mindig ramatyul van!
A kötőhártyagyuszi miatt......

Olyan kis elesett a kis szivem

:(
Bogimat mama elvitte vasárnap, hogy ovikezdés előtt nehogy Ő is elkapja ezt a makacs vírusos szart -már bocs-!
Apánk már jobban van, ma volt a varratszedés, pénteken már megy dolgozni, nem marad itthon táppénzen, mert ha maradna felkopna az állunk!
Bibi: Akkor már most írasd be Barnit bölcsibe, hogy tutira legyen hely! Én nagyon megszívtam, májusba már beirattam, azzal, hogy agusztusba már hozom beszokni és szeptembertől munkába állok. De agusztus hóelején amikor bementem a bölcsibe közölték, hogy csak októberbe de inkább november végétől vihetem szoktatni a gyereket!!!

Engem meg decemberbe sehova nem fognak felvenni dolgozni, mert az a vendéglátóiparban holtszezon egészen tavaszig! Úgyhogy voltam egy fajta mérges gondolhatod

Ezért mindenkinek azt tanácsolom, hogy minél hamarabb akár 1 évvel a bölcsibe adás előtt várólásitára kell vetetni a gyereket, hogy tuti legyen helye......

Lassan már terhesen be kell íratni, nem tudom mit képzelnek
Zitacicu: Nagyon nagy mákod van nagyapával, szuperpapi
Norus: Nem tudom ezer éve nem voltam a piacon! De szeptemberbe hó elején kimegyünk bevásárolni, ovikezdés Boginak, apának zokni hegyek

egyebek! Szétnézek!! Kinek mi kell? Miket nézzek meg?????
Sportcipők (kamuNike,kamiAdidas.stb) ilyenek tuti vannak! Hogy jó minőségű őszi-téli lábbelik vannak-e azt nemtom. Megnézem;)
Pussszka:)