A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Laura Kép
A progeszteron esetében: a mensi elõtt 6-7 nappal mérve adja a csúcsot, aminek jó esetben 64 nmol/l fölött kell lennie. Akkor csináltass progeszteron mérést, amikor a hõ értéke már 3-4 nap óta a tetõn van. A mértékegység nagyon számít. A hormonokról sok infót találsz az archívokban: "ERAZMUSZ - kérdezz, és felel a nõgyógyász" topic.

Nikie
nikie

Hú, lényok, most látom, hogy Virág tiramisut hozKép Ha rajtam múlik, akkor nem ér odaKépKépKép
Virág: jól dugd el!Kép

Jovi

UI:doris: asszem nem kell éveket várni, a nagylányom, már olyan "nõ", minden nap megdöbbenek rajtaKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JoviKép
Csak próbáltam optimistán vázolni a Rád váró "gyötrelmeket" ezért ámítóttalak az "évekkel"KépKép
ÉvaKép
Várom majd a jelentkezésedetKép
Lányok akik nem tudtok jönni a mostani taliraKép
Ne szomizzatok! Megközelítõleg 2-3 havonta szervezünk ilyen összejövetleket és a következõn talán Ti is ott lesztekKépMi gondolni fogunk Rátok isKép

Puszi: Doris
doris

Jovika Kép

Elég baj, hogy Te is szereted a tiramisut Kép Nekem is kedvencem. Figyelj csak, úgyis így 3-an utazunk: Te, Virág és Én. Amíg õ vezet, addig mi eszünk. Egy keveset azért hagyunk a lányoknak, talán...

Orsoly Kép Örülök, hogy Te is jössz.

Sajnos már mennem kell. Este még benézek.

Virág Kép Holnap rádcsörgök 9.00 körül.

Puszi mindenkinek

Nikie
nikie

Sziasztok!
felhasználónevet módosíttattam ezek szerint sikerrel.
Juj de vároma holnapot, a kajalistára csorog a nyálam de nagyon! Kép Jééé ez rímelt, eh be költõi lettem! Kép
Holnap jó idõ lesz és süt a napocska is, és nem tévedek el, és nem tudom mikor érek oda de elindulok 9,30-kor. én közel lakom de ha nem érnék oda 11-ig akkor gáz van és mégis eltévedtem. Kép
Ma voltama dokimnál a beutalóért, mostmár tuti mehetek MRI-re aztán bromoszedés, alacsony progiszintre mimely bogyót kell majd szedni? A PCO vagy a prolaktinoma miatt alacsony a progiszintem? Vagy ez a harmadik féle bajom? Kép Holnap tali, jujujuj de jóóóKép Puszi Hurki
hurki

sziasztok Lanyok!

Elkoszonok, mert elmegyek 2.5 het szabira, miutan ma sikerul befejeznem azt a sok munkat, ami itt tornyosul elottem. Kép Nem igerem biztosra, de probalok jelentkezni a keddi HSG utan. Remelem csupa jo hirrel. Gondoljatok majd ram kerlek 11 korul.
Es legalabb 4-5 babas hirrel varjatok oktober elejen, jo? Kép Majd igyekszunk mi is a szabi alatt. Kép

Holnapra pedig nagyon-nagyon jo talit! Es ragyogo napsutest! Remelem legkozelebb en is tudok menni! Kép

Jovika! Gyorsan megyek es megnezem en is a lanyaidat, na meg persze teged!

Eva!Marcsi! Kép sok sikert meg egyszer.
Doris! Neked is a laparhoz, mert nem tudom pontosan, hogy mikor mesz. Kép

Hianyozni fogtok!
Puszi!

Andi
andi28

Andi28Kép
Nagyon szorítok Neked keddenKép Ne félj, 15 perc az egész és ki lehet bírniKép A lapart még én sem tudom mikor lesz mert akkor kapok idõpontot, ha megjön a menzimKép
Érezzétek nagyon jól magatokat a szabinKép

doris

Andi, jó pihit, ne izgulj a HSG miatt, akkor rosszabb.
Hárman gyertek vissza a szabiról! Kép Vagy négyen ! KépKép
Annyira nem bír magával a szerelmetesuram, hogy elment autóval egy gyors találkozóra. Hiába terrorizálom Kép
Úgy ennék valamit, felpiszkáltatok ezzel a tiramisuval, meg pácolt husikkal, meg salikkal, sütikkel...másra sem tudok gondolni, közben meg napok óta semmi étvágyam. Kép Láttam ma a kórházban újszülötteket, olyan szépek voltak, mondtam is a dokinak, hogy lehetne már nekem is , jót mosolygott, azt mondta türelem, na ebbõl van nagyon kevés, de legalább nem kenõdtem el, és ezt Nektek köszönhetem. Puszi HUrki Kép
hurki

Lányok! Jó szórakozást aki megy a talira!

Éva! Nekem nem a lombik miatt volt leállitva a ciklusom, hanem endo mûtét utáni kezelés miatt.Most viszont a lombik miat kell majd szednem 1 hónapig fogigátlót. Érdekes, itt nálunk mindenki ezt kapja min. 1 hónapra, pestiek meg sorra azt mondják náluk nem kell szedni. Te is pesten jársz orvoshoz?

Sziasztok, jó hétvégét mindenkinek!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Laura! Szerintem a te progidat ng/molban neztek (ha jol emlekszem), de annak is 21 felett kene lennie, szal szerintem tuti nem jo. De szerencsere ezen a probleman konnyu segiteniKép

Mar en is varom a talit, jo lesz ujra latni titeket, ill. megismerni az ujakatKép

Marcsi! Este meg felnezek, vagy irj sms-t a pontos cimeddel mert arra nem emlekszemKép

orsoly

Ps: Es ha latnatok JOvika nagyobbik csajocajat eloben, micsoda hosszu labai vannakKép Bombazo leszKép
orsoly

Lányok, fotókat is hozzunk? Mármint akinek van a babáról, akinek van elõzõ gyerkõcrõl, vagy a fürjrõl vagy esküvõrõl?
HurkiKép
hurki

Sziasztok, Lányok!

ANDI Kép
gondolok Rád kedden! Ne félj tõle, tényleg kibirható, és a fájdalom is gyorsan elmúlik. És gondolj arra, hogy megint egy lépéssel közelebb kerülsz a babóhoz Kép. A szabi alatt pedig húzzatok bele, aztán jó hirekkel térj vissza!

Talis lányok Kép
jó szórakozást, hétfõn pedig várjuk a beszámolókat! Lélekben veletek leszek!

Puszi Mindenkinek!

Rita
knérita

Na, a kapkodás...

JOVIKA Kép
én is megnéztem a képeiteket, nagyon szép a családod! És milyen szép szõkék! Én is ilyet akarok....

Puszi,

Rita
knérita

Sziasztok, jó hétfõt!
Még mindig "koplalok", pedig már kedden varratszedés, be fog nõni ha még sokáig nem lehetünk együtt! Kép
Csupaszcsigából sündisznóvá avanzsált a szerelmem Kép és vakarózik mint a vaddisznó Kép
Olyan jó volt talizni és igazán csoda, hogy elõtte esõ, utána esõ de szombaton ragyogó napsütés. Na megyek szórakoztatom kicsit. Puszi mindenkinek, szép jó napot, ma se dolgozzátok halálra magatokat!!! Kép
Hurki Kép
hurki

LányokKép
Szép jó reggelt MindenkinekKép Nagyon jó volt a taliKép
EdiKép
Köszönjük az ismételt vendéglátástKépKép Bocsi, hogy a mosogatás elõl megléptünk...
GittaKép
Kijavítanál a táblázatban: 18.c. 2.nap. Az az érdekes, hogy 37.1-es hõre jött meg. Légyszi javítsd ki a ciklusaim hosszát is 31 napra. KöszönömKép
BesztiKép
Köszönjük a "meglepetést"Kép Nátán gyönyörû és igazán angyalként viselkedettKép

doris

Sziasztok, jó reggelt mindenkinekKép
Én is nagyon jól éreztem magamKépKicsit sajnálom is, hogy nem maradtam tovább, de szegény fürjemetKép nem hagyhatom olyan sokáig egyedülKép

Edi: köszönjük a vendéglátástKép
Rita: lesz, ne aggódjKép

OFF leszek, elõre is bocs.
Nem tudom, tali-hatás volt-e, de olyan hülyeséget álmodtam. Lombikra kellett mennünk, mert nekem sem volt átjárható a petevezetõm, a férjemnek meg nem volt jó az eredménye. Hát, nem esett jól, de szerencsére még teljes elkeseredés elõtt felébredtem.
Eközben a drága férjem meg azt álmodta, hogy a stockholmi olympián súlylökésben aranyérmes lettKép
Annyira nevettem, amikor mesélte, rögtön el is felejtettem a rossz álmomatKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jó reggelt Lányok!

Mi volt a talin? Elmesélitek nekem?

Doris! Képzeld, nekem is megjött. Magától. Pénteken még 37.2 volt a hõm, és este már barnásodtam. Szombaton leesett 36.8-ra, és akkor indult be igazán.
Remélem, ez a ciklus rendben lesz. bár talán igazad lehetett abban, hogy ez is jól alakult.

Javítsatok ki a táblába légyszi: 4.c, 3 cn.

Puszi:
Nelli
nelli2

Jó reggelt!
A tali, az nagyon jó volt. Annyit, de annyit beszélgettünk. Na meg az idõ is csodálatos volt.

Most mi van má' mindenki??? Kép.... Én is 11c 3cn és nem kellett a nospa. A dokimnál pedig már bejelentkeztem, úgyhogy ez a hónap is izgalmas lesz...()

Edi, köszönjük szépen a vendéglátást.

Zsuzsu, Marcsi
Nem Gynoflor, hanem Betadine. Miért is emlékeztem volna helyesen. Ismeritek?

puszika
Bogár
bogár

NelliKép
Örülök, hogy jól alakult a ciklusodKép A talit nehéz szavakkal jellemezni... Nagyon jól éreztük magunkatKép Ettünk (de mennyit!Kép), ittunk, örömködtünk és Besztike volt a meglepi vendégünk a 10 hetes NátánnalKép Édes, nyugodt, gyönyörû babukaKép Olyan amilyenrõl mindannyian álmondozunkKép

doris

Gondolom mindenki irigykedett egy picit a szép kisbaba miatt. Nagyon aranyos lehetett!

Ha mindenkinek ilyen szépen megjött, akkor ebben a hónapban babucikákat kell produkálnunk!

Nelli
nelli2

Nekem (még) nem jött megKép Bár még nincs is itt az ideje. De most asszem egyáltalán nem leszek kiakadva, ha megjön, mert annyira nem érzem másnak a dolgokat. Ráadásul anno mindkét gyereknél tudtam, hogy NEM fog megjönni.
De majd hétvégén meglátjuk.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

SziasztokKép

Ma nagyon jó napom van, hétvégén volt PÉ-mKépKépKép Feszül a cicim, meg minden. Remélem, sikerült is elkapnunk a " megfelelö pillanatot"KépKépKép

Szerintem egyedül a palástfü-cickafark teának köszönhetõ, ha nem ittam volna becsületesen, most is anov. ciklusom lett volna.

Puszi, Edit
Edith

Sziaszotok Lányok!

Annyira jól éreztem magam a talin, és nagyon örülök hogy személyesen megismertem új sorstársakat, és hogy találkoztam újra azokkal akiket már ismertem.

Doris!
Mikor lesz lapar?

Bogár!
A betadinhoz is volt már szerencsém, de az emlékeim már elhomályosultak.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok Lányok!

EdiKép
Köszi még egyszer a vendéglátást. Nagyon jó volt.

LányokKép
Megfigyeltétek, hogy ha együtt vagyunk, milyen gyorsan szalad az idõ. Alig hogy odaértünk, már délután is lett.

VirágKép
Várjuk ám a Tiramisu receptet. Isteni volt.Kép

BogárKép
A Betadine-t nem ismerem, talán Marcsi. Bár szerintem, ha kúp, akkor ugyanarra adják, mint a másikat.

DorisKép
Sajnálom, hogy megjött, bár tudom most a rossz oldalon volt a tüszõ. De legalább hamarosan mehetsz laparra. Nagyon drukkolok, hogy jó híreket kapj utána.

BesztiKép
Nátán nagyon szép és aranyos és milyen képeket tud vágni! Szerintem azért nem volt szava se, mert teljesen meghökkent ennyi jó nõtõl!Kép

NelliKép
Kár, hogy nem tudtál jönni. Anyós buli milyen volt?Kép

MarcsiKép
Nincs izomlázad? Én is akarok sportolni járni!

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

LányokKép
Holnapra derül ki, hogy mikorra kapjuk meg a mûtéti dõpontot. Annyira izgulok és félek, hogy azt leírni sem tudom. Ugyanakkor alig várom, hogy túllegyek az egészen, mert nagy "áttörést" várok a mûtét után...Kép
MarcsiKép
Voltál kondizni?
EditKép
Remélem a tea tényleg mindenben segít majdKép

Most már ideje lenne beindítani az õszi babaesõt...!!!Kép

doris

Asszem jól elkiabáltam a dolgokat. 24 napra jött meg. Nem tom, most mi legyen a köv. lépés. Bár azt gondolotam, hogy nem fogok elkeseredni, ez azért így erõs volt. Legalább lehetett volna egy normális ciklusom.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Zsuzsu!

Nem olyan jó, mint Veletek lehetett volna! De majd legközelebb!
Jó lenne, ha arra már mindenki babával a hasában jönne.

Nelli
nelli2

Zsuzsu, Marcsi
Hétvégén bevásároltunk élõflórás joghurtokból meg kefírbõl. Alulról is felülrõl is támogatom magam. Remélem ebben a Betadinben is van valami flóraféle és nem "száradok ki" teljesen.

Lányok!
Ez a hónap nagyon izgi lesz. Valaminek most már történni kell. Majdnem mindenki hasonló idõben képviseli a topic nevét ... naggggyon fuuuuurcsa KépKépKépÉn is asszem, hogy most már babásodni kellene. Beindulhatna már az õszi babaesõ.
Mikor lesznek készen a talis fotók?

Doris
Szorítok érted, de szerintem mindenki Veled van KépKépKép
Már én is túl akarok lenni a vizsgálatokon.

Bera
Majd mesélek...

Beszti
Nagyon aranyos a pici fiad.
Remélem csak a fáradság miatt és nem azért könnyezgetett a karjaimban, mert valami boszi vért érzett az ereimben ...

puszika
Bogár
bogár

BogárKép
Köszi, ez jól esikKép Én is szorítok MindenkinekKép
JovikaKép
Sajnálom, de ne csüggedjKép Új ciklus, új remények...Kép

doris

LányokKép

Remélem, tényleg beindul a babaesö. A tali biztos jól sikerült, sokat gondoltam ám rátokKép

FigyusztokKép

Olyan sokféle variációt hallottam már, melyik a legjobb?
- a ciklus minden napján inni 2-3 csésze gyógyteát
- a mensi elmúlásától számított 14 napig
- ciklus elsõ 14 napja

Nem tudom, igyam-e még, vagy csak a köv. ciklusban?

Edit
Edith

Helló lányok!

Gittus Kép
Végre betehetsz a táblicskuba:
1c; 3 cn; 34-35 napos rendszeres; Budapest; 28 év
És azért 1c, mert az állandó gomba elleni kezelés miatt teljesen összefolytak a hónapok.Kép Most már talán kigyógyultam, de ha megint visszajön, jobb ha kiveszel végleg a táblából. Lehet, hogy nem is kellene feltenni... Ja, és ezért mondtam a talin a védekezést, a pingpongozás elkerülése miatt kellett néha. Egyébként sem jó akkor akciózni sajnaKép

Edith, Edi Kép Boldog név-napocskát!
Edith Kép Ugye hogy jók a gyógyfüvek? Mostmár én is visszatérek hozzá, csak nem iszom belõle sokat.

Bogár Kép Miért kellene neked Betadine? Gomba ellen biztos nem jó, mert a tejsav-bacikat elpusztítja, keress rá E.topicjában sokat ír errõl. Moni is írta, hogy neki sem vált be, de lehet, hogy nem használta csak így tudja õ is. Bogár! A dokid miért írta fel? Remélem már jobban vagy.

Nellcsi Kép Beszti babucija tényleg nagy kópé volt, azt nagyon szerette, ha a fejét simogatják, ezen állandóan nevetett. A lányok biztos sürögnek-forognak babák között, de én már nagyon régen fogtam kezemben, és nincs is a közelünkben bébi. Elképesztõ érzés volt Kép::

Nikie
nikie

Beszti!
Nagyon gyönyörû a kisfiad, és olyan jó volt vele babázni.

Zsuzsu!
Kicsit erõsnek érzem (izomláu) magam így kondi és ásás után.

Én is kérek tiramisu receptet.

Marcsi
Marcsi

NikieKép

Köszi mégegyszer, és neked is. Remélem, hamarosan a sajátod is tarthatod a kezedben.KépKépTe hogy szoktad inni a teát?

EdiKép

Boldog NévnapotKép

Edit
Edith

Sziasztok Lánykák!

Remélem jól sikerült a tali! Sikerült kimennetek a szabadba husit sütni?

Akiknek megjött: a következõ ciklusban mindent bele!!!

EditKép
Én is a lányoktól hallottam a cikkafark "ütemezését", ezek szerint a mensi elmúlásáról számítva a peteérésig azaz kb 14 napig.

Nekem még semmi hír a menzirõl a 32 napon...a hõm 37, DE
Voltam pénteken dokinál, a vérvétel alapján nem vagyok babás (ezt mondjuk gondoltam), csak megcsúszott a ciklus..

Bogár, Nina Kép
Szarakodik az e-mailem lehet, hogy nem kapom meg a leveleket Kép

sziasztok

bera
bera3

Bogár!

Ne aggódj, szerintem Nátánt kifárasztották a rajongók azért volt este már nyûgõs.

Marcsi
Marcsi

Hát majd elfelejtettem :

Edith, Edi, Nikie Kép Kép Kép, és akit még érint.. Kép

Boldog Névnapot!
bera3

Sziasztok Lányok!
Hát a mozgalmas hétvége megtette a hatását, itthon kellett ma maradjak, egy picit kúrálom magam. De azért nem vagyok elkesedve, sõt megállapítottam, hogy egész jól ellennék itthon,ha mindig ilyen sokáig hagynának aludni!
SZUPER VOLT A TALI! Úgy maradtam volna még, de így is majdnem elkéstünk a Balettgáláról, mert elkavartam a belépõket - nem is lettek meg a mai napig sem!Még szerencse, hogy ismernek a szervezõk és beengedtek minket!
EDI:köszönjük szépen a kedves vendéglátást!Kép
ZSUZSU:aki ilyen csinos, annak nem kell kínoznia magát!
A receptet mindjárt összeírom!
JOVI:úúgy sajnálom, de ne szomizz!
MINDENKINEK olyan jóképû a férje! Én azon gondolkodtam, ez nem lehet véletlen. Mindannyian imádjuk a férjecskénket, jó körülmények közt élünk és jó állásaink vannak. Ezért lehet az, hogy az élet hasonló nehézség elé állít bennünket, mármint hogy a baba nem jön könnyen össze. Mert ugye tudjuk, minden nem lehet tökéletes. De mi nem adjuk fel ilyen könnyen és hamarosan mindenkinek lesz egy Nátánja - vagy kettõ!
BESZTI:naaagyon cuki volt a manóka - jó, hogy nem fogdostam össze, mert nem vagyok túl fényesen, bár nehéz volt megállni!
Virág
Virág

LányokKép
Bocsánat, én is elfelejtettem Boldog Névnapot kívánni...KépKép Most megteszemKép

doris

Bera3Kép, DorisKép

Nagyon köszönjük, aranyosak vagytok.

Edit
Edith

EdithKép
Köszi, de nekem múlt kedden volt a névnapom.
A teából elég sokat ittam eddig, a múlt hónapban viszont nem is ittam egyáltalán. Most pedig úgy fogok, ahogy elõ van írva, megnézem a cikket, meg otthon a könyvet, de fejbõl sajna nem tudom.
De a cikket itt megnézheted: cickafark
Hát ennyi.
Nikie
nikie

Sziasztok!
Most jarok itt eloszor, baratnom ajanlott titeket! Szoval, a dokim felirt clostilbegyt-et, es duphastont. Szerintetek ez segithet? Mit tudtok rola?
Koszi, Julcsi
Julcsi

NikieKép

Tudom, csak akkor elfelejtettem kívánni. Remélem, még nem késõ.KépKép

Edit
Edith

JulcsiKép
Üdvözöllek körünkben, de azt kívánom ne maradj itt sokáigKép A dokid hormonszintet nézett már? Milyenek lettek az eredményeid? Milyen vizsgálatokon vagytok túl? Mióta próbálkoztok babuval? Írj egy kicsit MagadrólKép

doris

Én is BOLDOG EDIT NAPOT KÍVÁNOK!!!!
TIRAMISU:
3 tojássárgája
1 doboz Azurro (mascarpone jellegû) krémsajt
3 evõkanál kristálycukor
1 csomag vaníliás cukor
3 dl tejszín
2 csomag babapiskóta
2 púpos teáskanál zselatin
3-5 evõkanál amaretto likõr (fajtájától függ, hogy mennyire intenzív az íze)
4 adag presszó kávé (gyerekeknek koffeinmentesbõl)
kakaópor

A piskótákat lerakjuk egy lapos tálban (jénai) úgy hogy a peremére is jusson és meglocsoljuk a kávéval, ahogy eláznak szorosan összetologatjuk.
A sárgákat cukorral, vaníliás cukorral habosra keverjük a likõrt is hozzáadva, majd belekeverjük a sajtkrémet.
A zselatint kevés vízzel elkeverve (amennyit felvesz pépes állagig) mikróban felforraljuk (üvegpohárbn szoktam) és egy tálka hideg vízbe állítjuk.
A tejszínt habbá verjük, a zselatint a sajtkrémhez keverjük (nem baj, ha még meleg - robotgéppel gyorsan kell belekeverni) és a habot óvatosan a sajtkrémbe keverjük (anélkül, hogy nagyon összetörnénk).
A krémet a piskótákra öntjük és kakaóporral megszórjuk, hûtõbe tesszük legalább pár órára (de én inkább elõzõ nap elkészítem).
Sok sikert a "sütéshez"!
Virág
Virág

Sziasztok LányokKép

Elõszõr is kérnék szépen majd egy javítást: 6 c 4 cnKép Érdekes,hogy most 33 mapos lett a ciklusom, a 37-hez képest ez már valamivel jobbKép
Ma hívtam a dokim, 20. napon akar csinálni vérvételt. Szerintetek ilyenkor mit néznek?

Sokat gondoltam rátok szombaton, biztos szupi volt minden.Kép

EDITEKNEK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Pussz: Ildi
hercegné

Sziasztok!

Edi, Edit, Nikie!
Elõször is nagyon boldog névnapot!Kép

Örülök hogy jól sikerült a tali, talán egyszer én is eltudok majd menni.

Edit!
Ez jó hír hogy volt péd.Kép A hõd felment?

Andi!
Holnap gondolok rád és túl fogod élni ne félj.

Doris!
Tudom mit érzel most a lapar elõtt. Szorítok hogy mindent rendben találjanak és már ne legyen több akadály a baba elõtt.

Jovika!
Sajnálom hogy megjött, pedig úúúúgy szorítottam.

Puszi

Andy
Andy

Szia Doris!
Nem neztek semmit. Nem is tul reg probalkozunk, csak en 10 evig szedtem fogamzasgatlo gyogyszert, es nem akar visszaallni a ciklus. 45-50 napokra jon meg, ossze vissza. Meg csak 5 honapja probalkozunk, de a parom kora miatt nem szeretnenk evekig varni. O 51 eves, en 28. Mar reg egyutt vagyunk, csak most ereztuk ugy, hogy eljott a gyerek ideje.
szia,Julcsi
Julcsi

JULCSI:ez elég fura, hogy csak úgy, mindenféle vizsgálat nélkül ilyen gyógyszereket írt fel az orvosod!!
Mi gondoltok Lányok?
Virág
Virág

Nikie
Semmi bajom, csak a vizsgálat miatt. Tudod, nagyon óvatos a dokim, hát ezért.

Virág
Nagyon elgondolkoztam rajta, amit írtál. Lehet, hogy igazad van... Igen, lehet... ja és köszi a receptet. A hétvégén azért készítettem egy joghurt tortát 1 kanál cukorból tejszín nélkül. A férjemnek nagyon ízlett és még a fogyókúrázóknak is jó és persze nagyon egészséges.

Lányok
Találkozzunk sûrübben?! KépKépKép

puszika
bogár

és boldog névnapot az Editeknek
bogár

Marcsi Kép
Bocs, hogy máshoz hasonlítalak, de volt egy kolléganõm az elõzõ munkahelyemen, aki teljesen hasonlóan nagyon viccesen beszél. 8 órából 5-t biztos végignevettünk akkoriban, nem bánnám, ha egy helyen dolgoznánk Kép

Virág Kép
A tiramisu tényleg túl jó volt. Köszi a receptet. Biztos kipróbálom.

Julcsi Kép
Üdvi! Nos, a 40-50 napos ciklusoknál valószínû, hogy nincs tüszõrepedés. De ne ijedj meg, mert kezelhetõ.
Elõször keress egy jó orvost, de remélem azt fogja mondani, hogy mérd a hõt vagy 2 hónapig, és utána õ kielemzi, és beállítja a ciklust. Ezt meg kell tenni. A fennt említett honlapon a cickafark teát palástfûvel kombináld, és igyad. Rendezi a ciklust. Hurkinak pont 28 napra, azt hiszem, igaz Hurki? Nekem csak 34-35-re, lehet, hogy sokat ittam belõle, úgyhogy a mennyiségre ügyelj.
Egyenlõre ennyi. A jó orvos lényeges. Ha hõmérõzést nem javasol neked az baj. Ja vérvétel sem ártana, de milyen napon kellene menni? Változó ciklushossznál nehéz megmondani, hogy mikor vagy a következõ mensi elõtt 7 nappal? Tehát részletes hormonvizsgálat kell, pl. a Sote1-n csinálnak ilyet. Kb.így.

Nikie
nikie

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?