Sziasztok, végre Köztetek lehetek

, ma rohangáltam, buksisimi 4 patikusnak, sirámhallgatás, közben fejben a riasztót szerveztem-köszi az ötletet, mire nem jó egy ilyen tali...
Orsoly, babások és egészségeséletmódisok! Nátha ellen gyengusz homeopata szer az oscillococcinum ,és finooom.
Ja Orsoly, van másik ingatlan a nevünkön ezért nem kapjuk meg a szocpolt majd, már ha egyszer lenne gyerkõc
Editek, boldog névnapot!
Nikie, elfelejtettem kérdezni hol vagy informatikus? És szereted? Én szg-t már kizárólag felhasználóként óhajtok igénybe venni vagy úgy sem...herótom van

Igen tuti 28 napra jött meg de én nem kerítettem feneket neki, amikor eszembejutott este délután csináltam ibrikkel, felhörpintettem, aztán éjjel szitkozódtam mert mind kipisiltem

1-14cn-ig ittam.
Marcsi Te színizom!! konditermek királynõje...hogy én milyen egy lusta disznó vagyok!
Virág, azt a tiramisut azt hiszem még tesztelnem kell 2-3 alkalommal

, aztán össze is kell majd hasonlítanom

, szóval mikor lesz tali?

Jobbulást!
Jovika, Stockholmban soha nem volt Olimpia, de azért gratula a fürjednek, nagy teljesítmény ám!!!
CatEye nagyon szorítunk a lapar meg a vizsgálatok miatt, kitartást hozzá, én úúúúgy utálok orvoshoz járni annyi idõ elmegy vele
Szóval akármikorra is teszitek a talit, ha sûrûn lesz is megyek, csak léci csúnya rossz sütik legyenek, gusztustalanok, és a palacsinta is nézzen ki rosszul
Na jó holnapot Mindenkinek, rohangálok szintúgy, este jelentekezem, hûû de hosszúra sikerültem

Megyek romantikázok Kevinnel, mit eszek rajta...? Puszika Hurki