A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc,
egy, ill. több kérdés: lassan el kell kezdenem tepernem Dócinak óvodáért. Hol kell elkezdenem a hivatalos ügyintézést? Van kerületi-körzeti központi óvoda? Ill. mint tapasztalt óvónéni és óvodás fiú anyukája: van olyan óvoda itt a környéken, amit messziről kerülni kell? És hogyan tudok megnézni egy óvodát? Nyílt nap? Vagy megbeszélés alapján?

vera
kisün

Szép jóreggelt mindenkinek! :)

Neet,
őőő...kit kéne szemmel verni..? ja! a Férjet! hát igen! de sokkal viccesbb, ha kergeti valamivel az ember, ráadásul a napi sport is megvan :mrgreen:
ÉS Fülecset próbáltam sokszor hagyni, hogy hátha elunja és visszaalszik, de ha nem megyek letenni, csak roszabb lesz és átcsap kétségbeesett bömböléssé (hooolvaaagytoook????segítséééég!!!) és akkor már tényleg sehogy nem lehet visszaaltatni. csak 2-3 óra fentlét után... :roll: nem baj, majd alakul valami, ma kicsit nyűgebb volt az alvás, fél kettő, fél három, három, de 3 óta alszik, mint a bunda... lehet, hogy tényleg ilyen a bioritmusa?

Jucom,
méltem neked, bár jól elkésve :)

Vera,
az igazi kokélhoz hozzátartozik, hogy a lefőzés után, utánöntöd, egy fél vodkával még, mert a főzéskor sok alkohol elvész . És lehet édesíteni, ha nagyon keserű lenne, de figyelmeztetlek, nagyobbat üt, mint egy tripla red bull, dupla whisky-vel.. :mrgreen:

Indike,
mivel nem szeretnék abba a hibába esni, hogy megest felébresszelek egy telefonálással, csörgess meg, ha alkalmas és visszahívlak!

Vica,
ezek tök jó hírek! Örülök, hogy bejelentkeztél! :)
remélem mennél töbször hallunk rólatok! :)

Johi,
pl. ma tudunk talizni, rizspép ügyileg?

Gabi,
király a kecó! Tök jól alakul! :) kíváncsi leszek, a miénk mikor fog itt tartani végre..?!

Harapáshoz: kicsit más megközelítésből ugyan, de amikor engem megharapott egy kutya, kb.2 éves koromban, akkor nem megijedtem, hanem visszaharaptam! ( egy dakszlit). Szegény eb, utána félt tőlem! :mrgreen: de ami miatt írtam, ha gyerekként ez volt a logikám, akkor lehet, hogy tényleg érdemes kicsit keményebben visszaharapni.. :) /mielőtt becsenget egy rakker mókus: nem marcangolásra gondoltam! Kép /

Csók

Macsek
macskanyu

Macs,
látom, ahogy beszívva rágod szegény Fülit... mindjárt kiküldöm rád a gyivit! :D

Gabi,
már annyiszor akartam írni, hogy nem értem, miért "szenvednek" az emberel hideg kőházak építésével. A mienk fa, és az alapon túl 4 nap alatt felhúzták, majd pár hét-hónap alatt mi a Zurammal és a szomszéd sráccal (akinek itt szeretnék köszönetet mondani, úgy ezredjére! Köszi GABI! :)) szigeteltük, belső falaztunk, tapéta, stb. Padló alá nikecellt!! És a gyerek (+belőtt Macs :D ) bátran csúszhat-mászhat, sose fog felfázni! Szóval szuper a házatok, és hajrá! :)

A többire most nem tudok írni, Eszter húz...
neet
neet

GYEREKMÉRETŰ ágyneműt hol? Ikea? (60*120 ill. 90*140 kéne bölcsinek) Mi a mienket kaptuk, így nem tom, hol vették.
Ha tudtok, plíz segítsetek. Köszike.
És a bölcsiben csak a cipőbe kell jel, miért? Nem mintha bánnám, csak érdekes. Ja, és közkívánatra a fontosabb bölcsis infokat majd felteszem, egy bő hét, és kezdünk! :)
neet
neet

Ez fini volt. :)

Kép
neet
neet

Neet!
azért szenvednek a "kőházzal", mert sokkal tartósabb, és nem lehet úgy elrontani a hőszigetelését. a faháznál ha nem tartanak be vmit, nincs az a lóvé,amivel be tudnád fűteni. úgyhogy tényleg adj hálát a szomszédnak, meg a zuradnak :lol:
én a Mattinál vettem gyereklepedőt (www.matti.hu), asszem ágyneműt is árulnak. de ha nem kell bele jel, akkor miről ismeri majd meg a bölcsinéni? na meg nem lenne jobb egy használtat bevinni és otthonra venni újat?
ancsipancsi

neet,
ikeában vannak tök jó gyerekágyneműk, bár nem épp óccsóak! De kapsz a Corában, Auchanban is, csak ott sokkal jobban oda kell figyelni a minőségre. Fülinek van onnét pamut, tök jó, jegesmackkal :)

És pont te beszélsz gyiviről, te überbrutál! :mrgren: különben is, ha bejönne ide, és szippantana a lakásban terjengő édeskés füstből, már nem is érdekelné a szobát betöltő vizipipa :mrgreen:
macskanyu

Ancsi,
nem csak a hőszigetelés, hanem mivel a legtöbb könnyűszerkezetes technológiánál, be köll fóliázni párazáró fóliával a házat, nem igazán szellőzik a fal és könnyebben bepenészedik. Persze a kőház is ha elbarmolják... :roll:
macskanyu

Így nyaralunk mi:
Kép

Egy kis dombra lecsücsülünk...

Kép

WOW, tüzijáték a tortán!

Kép
neet
neet

Jó reggelt!

Emma elment anyósékhoz, én dolgozom :cry: Holnap anyukáméknál lesz egész nap, és akkor talán be tudom végre fejezni a fordítást!

Neet!
Nagyon édesek a képek Esztiről! Tányérnyalogatós tetszik a legjobban, ezt néha Emma is csinálja, pedig esküszöm, tőlünk nem láthatja :?
És a bölcsis infók engem is érdekelnek, bár Emma csak jövő ősszel kezdi, de már most beírattam, és így is csak 80%, hogy felveszik a kiválasztott bölcsibe.

Kép
Kép
manoka11

ÁÁÁ Neet :mrgreen:

ez a hawai-dj-napszemüveg-tibicsoki feeling, naggyon tuti! :) Eszter ennél jobban nem is lazázhatna, mert szétesne! :mrgreen: Minden kép tök jó! Gyönyörű a Csajod :)
macskanyu

Macsom,
ha már itt volt a kábel, megpróbálkoztam Chopinnel. Szerzői jog nem engedte levenni. :( Marad az uncsi motorola zene.
neet
neet

neet,
beépített csengőhang? vagy letöltött? próbáld átküldeni sms-ben és megpróbálom átkonvertálni valamibe.... nekem is nokiám van. Vagy az is elég lenne, ha ismerném, melyik dallamról van szó...
macskanyu

Neet, jó a tányérnyalós kép! Nálatok Eszti mosogat? :mrgreen: :mrgreen:
A többi kép is király! :wink:

Az ovis infókat mi is szívesen veszük, igaz ugyan, hogy csak jövőre leszünk érdekeltek.
zanza

Sziasztok!

Azt hiszem ma nem fogok sokat Babanetezni. Ez a mai napi termés eddig és még csak 9!! óra van. áááááááá

Kép

Kép

Szép napot kívánok mindenkinek! :) Majd jövök, ha tudok.

ruz
ruzicsky

Ruz!
Ez a Bendi életveszélyes! Őrület, hogy miket produkál, már a kép nézésétől is kirázott a hideg.

Kép
Kép
manoka11

Macs,
és ha nem jönne be valakinek a bábakoktél, utána dob egy húbazdmeget :mrgreen:

Neet,
látszik Esztin, hogy királyság van :D

Ruz,
megmutathatnám Dócinak a képeket, hogy okuljon, de félek, nemsokára hasonló helyekről kéne leszednem :D Harapásról még egyszer: én is harapós voltam, de engem nem harapott meg senki, így nem múlt el :mrgreen:

Manóka,
kitartást a fordításhoz :)

hívnak, el

v
kisün

Bendi, azta! :shock: Nem semmi mit művel!

Kép Süsü nézés a mackóval
zanza

Macs, Neet!
én sem tudtam eddig a szerzői jogi védett izéket leszedni, viszont van jó pár Chopin.mid-em, más Chopin darabokból (gondolom)
telefonom nagyrésze Bach és Chopin művekkel van megtöltve, hogy élvezet legyen a csöngetés ;-)

Macs!
végül Reccának hogyan tudtál segíteni a file mentésben? szakmailag érdekelne :).

ancsipancsi

Jó reggelt!

Ancsi,Macs:
elsősorban az építési idő miatt maradtunk a könnyűszerkezet mellett,na meg a sok sok fa miatt.
Valóban sok buktatója van,de szeintem nem több,mint a hagyományosnak.Ezért volt közel 1 év,mire megtaláltuk a kivitelező céget.Több mint 15éve csinálják,10 év garanciát adnak stb.Láttuk pár referencia házukat,többek között a sajátját.
Viszont ha a hazai építőiparból indulunk ki,akkor teljesen mindegy,hogy milyen házat/lakást csináltatsz,csak a sűrű fohászkodás segít :!: :wink:
A fóliázás valóban sok veszélyt rejt,mivel "el szokták felejteni"a tetőszerkezetnél kialakítani a szellőzést.Pedig egy tök egyszerű,olcsó valami,majd ha berakják hozzánk lefotózom.
Az élettartama pedig 80-100év,azt hiszem ennyi elég is lesz nekünk :lol:
Nyugaton kell csak körülnézni,ott teljesen elterjedt építkezési forma.

Ja Ancsi:
igen igen,az a tetőtér ahol Dorka "dolgozik" a képen.
És igen,nagyon veszélyes még,mert sehol nincs még nyílászáró :oops:
Vert is a víz,amíg fent voltunk.
A lakásról majd írok pü.-t alvásidőben. :D

Neet:
amiket leírtál az mind igaz,csak annyi hozzá,hogy bármikor bővíthető is :D
Eszter nagyon édes,.Őrület,hogy már Ő is inkább csajszis,mint babás :shock:

Vica:
örülök,hogy ilyen jól vagytok :D
Ha időd engedi,akkor írsz nekünk szüléstörténetet?
Utólagos engedelmeddel bekerült Mátébaba is a sztimrés "fotólbumba" :)

petergabi

Jo reggelt,
csak nagyjábol futottam végig a termésen, bocs ha valami kimarad.

Deni,
köszi, sokkal jobban vagyok, mert tegnap délután eröt vettem magamon, és dacolva a csunya széllel bementünk az ikejába, és hugommal dumáltunk meg kajáltunk egy jooot :D

Rylie,
hááááát, még nem tudom. Jövö héten tesztelek és kiderül :wink: vagy beborul :? :D

Macs,
reiki, az szuper dolog! ex kolléganöm is csinálta, néha rajtam is kiprobálta, rulez :)

Johi,
és Te melyik ágát miveled? mert én is gondolkozom ilyeneken. bár ezen biztos nem lepödsz meg :lol:

Gabi,
kérotok egyre jobb :)

Gyerekek a fotokon csucs édesek :D
Bendi nagyon zsivány! Eszti meg hot laza mint mindig :D

Zanza,
Süsü honnan van meg?

Kisün,
jo hogy irtál, mindig szeretem olvasni soraidat :)

Votiv,
szurkolok a homeos dokihoz és a megoldás megtalálásához!

Zuzi,
hát a kismamás cikkektöl én sem lettem okosabb :? :P

KépKép
fibi

ja, és:

Vica,
én is várom a szüléstörténetet, nagyon érdekelne :)

Indi,
Neked is jobb már a kedved? hiszen ma süt a Naaaaaap 8)

most viszont száguldok rendrakni meg takaritani, mert délután babás barátnömék jönnek vendégségbe :D
fibi

MACS!

NAgyon szépen köszönöm neked,nagyon szép és aranyos vagy!Mármint napocs szép(de te is :lol: )
MI most keltünk 8)
20170114224602

Fibi, www.divido.hu - n rendeltem meg, 450Ft-ért darabját, akkor akció volt. Most Kockásfülű nyúl 1-2. van akciós 699 Ft-os áron.

Írtam neked emilt!
zanza

Jaj de jó ilyen sok gyerekképet nézegetni korán reggel :lol:

Johi :) ha találkozol Maccsal és még nem késő szólni, kaphatnék én is egy Holle rizspépet? Vele feltehetőleg hamarabb találkozom most, mint veled. Megettem a fiam elől a maradékot :roll: :lol: Tudom, hogy off :lol:

És juhééééj! Ma csak kicsit fú a szél, úgyhogy irány a séta :)

indianyo

Nem akar működni a szalagom :cry:

Kép
Kép
manoka11

Zanza,
kösziii, és válaszoltam, csak most néztem meg a méljeimet :oops:
fibi

Ancsi, Manó,

PÜ ment!
macskanyu

Ancsi, Macs,
mélek közöset, jó?
neet
neet

neet,
nyissak egy helpdeszk-fórumot? :mrgreen: :mrgreen:
macskanyu

Tegnapelőtt nagy zöldség- és gyümölcslégyártásba fogtam, emrt vettem a lidlben egy igen olcsó (4 rugó) gyümölcscentrit és ki akartam próbálni. Így répa, alma, őszibarack és paradicsom kisajtolás utáni maradákából vadasszószt főztem, aztán kipaszíroztam a levet, mert a maradék rostok táényleg nem ehetők, viszont nagyon finom még a bennük maradt alapanyag. CSak pici keményítő kellett bele, mert jó sűrű volt így is. Nyamiiii :)

Gabi :) ez msot majdnem oylan érzés, mint a szülés, ugye? de szép, mindjárt bent fogtok lakni az új házikóban :)

Macs :) nálatok mizujs?

Csókolat és legyen szép napotok! Szeptember van, őrület! Mindjárt hullanak a gesztenyék...

indianyo

Indike,

akár merre nézek, mindenhol ilyenek hemzsegnek a lakásban:
Kép Kép
mindegyik szorgosan gyűjti a rözsét és máglyát rak belőle... :roll:

Füli ugyanis felzabálta a tányéromból a szójaszószos-zöldséges-rizst :shock: semmit nem hagyott kárba veszni... és most vigyorog... :mrgreen:
macskanyu

Sziasztok!

A tegnapi napunk kész horror volt. :( Apa elment foghúzásra (tudta, hogy az lesz a vége) 2 óra után érhetett oda, és csak este 8-kor ért haza. 2,5 órát volt bennt. Kétszer vágták, beleszakadt 2 gyökér, még most is borsózik tőle a hátam, és görcsbe van a gyomrom. Viszont éjszaka aludtunk, ma fájdolgált neki kicsit, de nem nagyon, csak érezte. Ma meg kontroll. Hogy mit alkottak, és ő hogy viseli. Be is dagadt neki egy kicsit. Annyira sajnálom. :( Ma lenne az a jégrevü. Sztem éreztem, hogy azt most ki kell hagynom...

Köszönjük a gratulációkat! Tényleg édi volt Máté. :)

Alvás: nálunk is cicin volt hajlandó csak elaludni, de most már azon se mindig, és ekkor jön a sírás, mert nagyon fáradt, de nem tud elaludni. Ekkor vele szoktam maradni, simogatom, beszélek hozzá, hogy éppen mi történik most vele. Először nagyon tiltakozott, hogy nem veszem fel, de amint látja, hogy nem hagyom ott megnyugszik, és elég hamar el is alszik. Ha magára hagyjuk, akkor sokkal jobban feltúrázza magát, meg kevésbé fog bennem bízni, és ezt nem akarom. Volt már, hogy hagytam nyűglődni, de 1-3 percnél tovább nem tartott...

Rylie: jól beszélsz! Én még mindíg meg szoktam akkor szoptatni Mátét, ha lusta vagyok kaját csinálni :roll: , vagy épp rohanni kell valahova. Csak megszoptatom, és kész. De ez csak tízóraira, vagy uzsira vonatkozik...

Ne haragudjatok, nem tudtam teljesen végigolvasni, majd folytatom, de most főzni, pakolni kell, mert Anyu is érkezik hozzánk. És azért mégse legyen a lakás annyira széjjel. Meg majd apát is kényeztetem egy kicsit. :wink: :D
mkatus

Macs!
Köszi, majd próbálkozom :lol:

Katus!
Ez tényleg szörnyen hangzik, jobbulást a párodnak!

Kép
Kép
manoka11

Ruz,
wow, mászófenomén. :)

Zanza,
édes a macis lányod nagyon! :)

Macs,
Füli tudja mi a jó. A macskák meg viszkaszt vennének. :lol:

Pgabi,
igen, mi is fogtuk a fűrészt, pajszert, és amit kellett, arrébb tettük. Fal, ablak, stb. :) 3 éve itt vagyunk, és sehol a penész. Ja, és egy hete eltűntek az egerek is. Wow. :)

A köv. párbeszéd az imént zajlott:
Eszternek mondom: gyere, pisilj a bilibe.
Ő: FA! És rázza a fejét
Én: bili.
Ő: FA és mutogat ki.
RÁJÖTTEM!!!
Amikor kint voltunk, "meglocsoltuk" a fát!!! És megint azt akarta. Úgyhogy kimentünk, és a fára pisilt. :)))
neet
neet

Ancsi: Lynette az a született feleségekben az egyik spiné

Juc: mivel etetik ezt a Suri gyereket, hogy ekkorát tud?? Ez egy felnőtt adag :o

Gabi: ez a házikó egyre pofásabb!
Macs: tiétekkel mi a helyzet? Vagy má annyira szétvodkáztad az agyad, hogy azt se tudod, hogy hol építkeztek???? :)
Nálunk anno a srácok olyat csináltak, hogy kislábosban egy doboz teafilter azaz 25 filter kb 0,5 l vízhez + a végén egy pár deci ócsó wiszki..szerintetek jól voltak utána??? 8)

Fotók nagyon jók!
Ruz asszem Moose téged fog kiosztani legközelebb és hát Gabi is kap majd tőle, hogy a tetőtérben hagyja rohangászni Dorkát :P

Indi: tényleg most mi a helyzet Apafejjel???? Tuttkóra muszáj műteni a kezed??

Votiv: no mit mondott a homeos Istire??

Katus: te se mész jégrevüre?? Nekem nagy kedvencem a Plushi de mi se megyünk :( Pedig már azt hittem, hogy majd te jól elmeséled milyen volt....szegény apafej!

Johi: hát a gázos szerintem eléggé megvágott benneteket...
Legközelebb szólj, mert az egyik barátunk mesterleveles víz+gázszerelő és nem ily belvárosi árakkal dolgozik. Nálunk asszem 15e Ft-ért rakta fel az új konvektort! És ez a rendes ára, nem csak azért mert ismerjük.

Fibi: tiszta izgalomba leszek jövő hétig! Nagyon izgis!! :) :)

Vica: születéstörténetet ide!

Ma nem jött be a dednek a rizs :( Evés közbe prüszkölt és szana-széjjel köpködte a rizsszemeket amiket almával kevertem be. Ilyet még sose csinált! Jön a malackodós korszak???
AMúgy szerintetek barna rizst is adhatok neki, mert elfogyott a fehér rizsám :?

Zanza: mindég elfelejtem! Szal van annak a Mária nagykernek vmi honlap féléje?? Idevele! Ja és ez a jó játékos oldal, amit mondtam neked. Mondjuk mi még nem voltunk itt, mert nemigen esik útba!Igy passz, hogy milyen árak vannak.
www.fairplaytrade.hu

Rylie
rylie

Rájli,

http://bebibolt.hu/

egyébként meg ne gyanúsíccsá' mindenféle alkoholokkal, én mindig csak szívok... :mrgreen:

képeke vasárnap teszek fel a házrul :)
macskanyu

Bocsesz Macs nem akartalal alábecsülni 8)

linket köszecs

R
rylie

akartalak :oops:

ez a Mariska nagyker tényleg nyitva vagyon vasárnap is???
rylie

40ezerért etetőszék :shock: Jó hogy lehet kapni....

Bocs csak ez most szembeötlött
rylie

Sziasztok,

Jó látni, hogy most mindenki felélénkült a napfény hatására. Remélem még lesz részünk finom melegben :)

Katus,
Boldog Házassági Évfordulót így utólag, és drukkolok férjuradnak, hogy minél hamarabb jobban legyen ezzel a foggal.

Neet,
persze, hogy eltűntek az egerek, mert stikában átköltöztetted őket a szomszédba :mrgreen:
Eszti képei nagyon aranyosak, az autós képről egyből a horvátországi autópálya és feeling jutott eszembe. :)
Próbálom meglesni a házikót belülről, mert olvasom hogy Nektek is fából van. Komolyan mondom, egyre inkább belelkesedem. És ha eladjuk a jelenlegi házat - három tesóé és már nagyon ránk férne egy kis külön élet -, még a végén éééén is akarok ilyen könnyűszerkezetest.

Azt hiszem Juc írta, hogy a tesója nem hajlandó az állagmegóvás érdekében fizetni. Nálunk hasonló a helyzet, ötvözve Zuzi szomszédjai féle kertszemlélettel. Áhh, de nem is írok erről, nekem ez úgy fáj. Ezért is inkább már túl lennék az egész eladáson... :(

Ruz,
Bendi nem semmi helyeket talál magának, mi lesz itt később?? :shock:

Gabi,
szent imrés fotóalbum linkjét be tudnád tenni ide? Valahol megvolt nekem elmentve, de nem találom és kíváncsi lennék :)
A házatok nagyon készül, ebből tényleg nem sokára költözés lesz. És egyre inkább tetszik :)
Pü-ben át tudnád küldeni, hogy melyik cég csinálja Nektek?

Igyekszem felvenni a fonalat, de kora őszi mennyiségből ítélve, a télit még nehezebb lesz majd követni :D:D:D

Vica

Vica
vica94

Jajj, majd elfelejtettem:

Rylie, Fibi, Gabi és a többiek.
Eccercsak írok szüléstörténetet, észben van, sőt egy kézzel írott készült a kórházban, nehogy valami kimaradjon. :) És a kórházban töltött napokról is készült egy kis lejegyzés. Meg az sms-ket is lejegyeztem, hogy ha majd egyszer a kis Pocok elolvassa, akkor tudja, milyen sokan és milyen szeretettel fogadták az Ő érkezését :)

Köszönet mindenkinek érte :D:D

Vica
vica94

Rylie :) Barnarizst méginkább lehet! Dominó ma azt kajolt kis tápival és almával, benyomott egy szép nagy adagot - én mondjuk a riszlisztet használom, azt egyszerűbb - ha nincs rizspép.

Apafej jön, persze, meg szeret midneket meg minden, és már tervezzük az indiai biznyiszt (mindenféle szépeséges dolgot hozunk be onnan és itt majd jól eladjuk- csak hát nicns pízmag

a kézzel az a baj, hgoy az ínhüvely becsontosodott és ezek kattognak meg kiakadnak, és olyankor vissze kell őket pattintani és én meg csillagokat látok a fájástul. A csontos ínhüvely nem fejlődik vissza sajnos.

Macs :) ez a gyerök a ledurvább fűszeres kajákat nyomja...na majd főzök neki kis indiai kajcsit :lol:

indianyo

És
Macs,
próbáltalak elképzelni a fent leírtak alapján, valahogy nem megy :) Túl józan gondolkodású vagy ehhez. Tudom, poén volt, az egész, de azért, ha egyszer majd szükségem lesz ilyen koktélra, akkor tudom kihez forduljak :lol: 8)
Én is remélem, hogy sokat tudok majd jönni, egyenlőre úgy fest menni fog, aztán majd kis krapek eldönti hogyan tovább :)

Indi,
abból a gyümiléből én is kaphatok??? Hogy Te miket nem csinálsz? :shock: Én egyenlőre azon gondolkodom, hogyan fogok tudni később a hozzátáplálásnál mindent fejben tartani, mit szabad és mit nem, meg hogy jól fogok-e mindent csinálni....?
Tudom, még korai, de már most ezen jár az agyam :roll:

Na befejeztem, látom ezúttal én monologizáltam egy kicsit, bocsi.

Vica
vica94

Rájli,
nyitva vagyon, lecsekkoltuk :)

Indke,
múltkor kilopott egy falat karis csirkét és azt is benyomta, pedig nagyon vágta hozzá a képeket, csak a röhögéstől nem tudtam elvenni tőle.. :lol: de nem lett bja semmi :D
macskanyu

Vicám,

ha én szemelvényeket adnék ki, a kamaszkoromról, akkor valszeg bestseller lenne, de gyanús, hogy parókában kéne utána járkálnom, vagy rubint rékává plasztikáztatnom magam :roll: :mrgreen:
ja és ide is regelhetnék másik néven :mrgreen:
macskanyu

Juc :) Nagyon szép napocskát választottál :D :D

Vera :) Ez volt aztán a meglepi! :D

Votiv :) Mit mondott a homeós doki??

Macs :) Kutyaharapó Macska :lol: :lol: Fülicseknek jó ízlése van :wink:

Neet :) Királyak a képek!! Tányérnyalós :lol: Szóval Eszti öntözi Nálatok a növényeket? :lol:

Ruz :) Én is csak néztem Bendi hajmeresztő mutatványait :shock:

Zanza :) Réka édes az óriás mackójával! :D

Gabi :) Szóval dolgoztatjátok a gyerekeket is, ezért halad ilyen gyorsan a házépítés! :lol: :lol:

Fibi :) Akkor megtaláltad a legjobb gyógymódot :wink: De jó lesz Neketk ma délután! Melyik nap utaztok?

Katus :) Szegény férjed fogának bulást!! Jégrevü :( Majd legközelebb! :wink:

Indi :) De jó, hogy apafej jön! :D Tudni már, hogy mikor? Az ínhüvelyed viszont rémesen hangzik :( :( Továbbra is bulást neki és sok ++++++++
denizsa

Vica :) Örülök, hogy jól vagytok!! :D És ne parázz előre, majd menni fog minden! A hozzátápit úgyis lassan és fokozatosan kell bevezetni, lesz még időd bőven ezen rágódni! :wink:

Macs :) Miért pont R. Rékává??
denizsa

Deni,
lásd be, még mindig jobb, mint Kiszel Tünde :mrgreen:
bár én legjobban saját magam szeretnék maradni :)
macskanyu

Tudjátok, hogy ma kezdődik a LOST 2. sorozata??? És egyből 2 részt nyomnak le! :lol:

Kép
Kép
manoka11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?