A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Megann! irtó aranyos a lányod :) édes, ahogy letapogatja a terepet :)
mindkettőtöknek gratulálok :)

KépKép
KépKép
and

Megann!
ez tényleg nagyon ari!már csak a vakvezető kutya hiányzik a felvételről! :lol: :lol: :lol: nagyon nagy GRATULA LÉNÁNAK!!!!!!!és fő az ovatosság ám! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann!

Video haláli! :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann!

Behugyáltam "sétapálcás" Lénán!!! Nagyon ügyes!!! Gergő azért még ennyire nem tud menni!!!!
És jól hallottam? Mintha azt kiabálta volna, hogy Anya!!!?????

Rokica!

MIndenképp átnézek abba a topikba, amit írtál. Megnézem, vajon milyen lehet a fogadtatás, és megpróbálom kedvesen, nem túl tolakodóan leírni a tapasztalataimat.
Aztán meglátjuk, mi sül ki belőle.
Szegény lány, már előre sajnálom... :(

Barbi!

Leonnak Boldog Első Szülinapot kívánunk!!!
És persze sok-sok ajándékot!

Kép
kuha

juj,igen,igen,igen!!!!!
BOLDOG SZÜLINAPOT LEON ÚRFINAK!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok Csajok!

Holnap költözünk, de már tele az összes kistököm! Bocsánat a kifejezésért.

Nem lesz meg minden, de majd jövőhéten befejeződik, viszont lesz 3 szoba ami kész a fürdő/ma szerelvényznek. A konyha előszoba fugázása ma és valószínű jövőhéten lesz festeve ez. Külső hőszigetelésre kell a színezés.

Csak az bosszant, hogy a burkoló ismerős is és nem úgy dolgozott, hogy gyorsan meg legyen, de ezért már kapott a pofájára. Mondja nekem, hogy ő úgy kölktözött, hogy az egyik szobában még fű volt. Közöltem, hogy erre szarok nagy ívben, nekem van egy kicsi gyerekem meg egy vállalkozás ami nem állhat napokat. Amíg én fizetek csinálja szt amit mondok. Nem fogja megkapni amiben megállapodtunk, mert enm úgy történtek a dolgok. Volt, hogy 1/2 napra is eltünt, hát menjen a p.......

Bocsi de ki kellett írni, mert felrobbanok. Még van pakolnivaló bőséggel, Ivi már reggel ott kezdi a sulit.

A többi mester gyönyörűe és pontosan dolgozott, le a kalappal előttük.

No pusza mindenkinek és szorítsatok.

Készüljetek az őszi talira nálam,Váchrtyánban!

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Zsuzsa ma reggel (még pizsamában de már rendkívül aktívan):

Ebben mi van?

Kép

Na jó, ha azt nem szabad, akkor megeszem ezt!

Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Barbi,
LEONNAK MI IS BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!

Megann,
Léna videó haláli!

Most készülődöm, mert megyek fodrászhoz, az Anyu lesz a fiúkkal. De majd jövök. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Reggelt csajok!

Köszi a gratulációkat..
Bevallom alig tudtam felvenni a mókát, mert majdnem én is fetrengtem....hogy hogy találta ki ezt az előadást??????
Kész vagyok...... :)

Kuha!

Ugye???????? :D :D :D
Mát tök régóta mondja ezt az anya-hoz hasonlító szót....de nem merem ráfogni hogy ez valóban az..., apa is így hallja..
De ha Te is úgy hallod, akkor biztos úgy is van :wink: :wink:

Prüntyi, többiek!

Na most ugyanazt csináltam én éjjel, amit Te :cry: :cry: :cry:
Óránként keltem :cry: :cry: :cry:
Mint a mosott sz@r, úgy nézek ki.... :cry:
És még hagyján hogy úgy nézek ki, de úgy is érzem magam..
Lénának viszont semmi baja...én nem tudom megint miért csinálja ezt???
Lehet hogy mégegy fog????????? :shock: :shock: :shock: Ilyen hamar????
Tüncsi hogy aludt???

Lányok!

Nálatok nincs hideg a lakásban/házban????
Valami nem stimmel...nálunk a földszint és az emelet között 4 fok különbség van :shock: :shock: :roll: :roll:
Fent meg lehet fagyni...pláne az északi fürdőszobában :( , ahol Léna is fürdik...
Már beüzemeltem a hősugárzót :shock:

M.

Kép

Kép
megann

Kriszta!

Hidd el, egyszer vége lesz :D Kitartás :D
Burkoló pénzét meg tessék jól megcsappantani...
8 hós terhesen én is kissámlin ültem a burkoló mögött, miután 2x leverettem a csempét a fürdőben, mert nem tudta mi az egyenes, meg hol fél centis fuga volt, hol 1 centis :evil: :evil: :evil:

Remélem lesznek képek! :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Barbi!

Isten éltesse Leont! :D

Róki!

Nektek is van olyan hatalmas labdátok??
Vagy ez a Te tornázó labdád???
Hol lehet szerezni ilyet??

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Tegnap még Gabinak is megmutattam Léna videót, majd be szartunk mind a ketten (bocsi :lol: :oops: ).
Ezzel a pálcával valami haláli!!!!
Éjszakai kelések :(

Évi, Emese, Benianyu, Megann!
Köszi Leon nevében is! :lol:

Róki!
Gabi meglátta a képet, rögtön meg is jegyezte, hogy Ti is nagy DVD gyűjtők vagytok-e?
Tiszta pasi, rögtön ezt szúrja ki.........
Ettól függetlenül Zsuzsa nagyon ari! :lol:

Kriszta!
Kitartást kívánok!
nekünk is aktuális lenne egy teljes lakás felújítás, de én is nagyon félek tőle. Főleg, hogy az öcsém a szomszéd lakásban lakik és egész nyáron ment nála a "móka", sőt még mindig nincs kész :(

Nálunk is hideg van, ez a régi bérházak hátulútője :(
Nyáron nagyon jó, mert nincs meleg, de a hideget is hamar megérezni.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

én hajnalban magamhoz vettem nyulamat,mert jégcsap volt és a takaróm alatt melengettem! :oops: :wink:
azért,ha nincs nap,itt is hüvi van!ma már meleg lesz! 8)

mi ma megyünk Fannit látogatni,anyu hajat igazítani!
a csütörtöki talira csak rövidebb ideig tudunk menni,mert du.fogorvoshoz megyek és elötte nyuszimat le kell adnom apjának!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné, köszi a képeket :) Bár én mindig elszörnyülködöm magamon.

Barbi, Isten éltesse Leont!!!!!

KépKép

KépKép
majola

Kuha, járást Tüncsi is így kezdte...:) 2-3 nap és ügyesen megy majd. :) :wink:

Megann
vak vezet világtalant? :wink: ...édes a kis Léna
Tüncsi ma 3x kelt, ha jól emlékszem. Ma bent aludtam a szobájában (azért is mert köhögött),mert nem akarom kiszoktatni a kiságyából, így inkább én aludtam ott.

Kép

Kép
prüntyi

A képek nagyon szuperek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majola, nagyon csini a hajad! :)

Kép

Kép
prüntyi

Léna nagyon édes, ahogy igyekszik, olyan jót mosolyogtam rajta :)

KépKép

KépKép
majola

Nálunk éjszaka 22-24 fok van a szobákban, de Tüncsi be van öltöztetve...alváshoz szerintem nem kell melegebb.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!
Leonnak mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk ám! Jó bulit hétvégére, és jó napsütéses időt!!
Megann
Léna csúcs, olyan ügyi!!Milyen pálca van a kacsójában?Nem bírtam kinézni.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

A képek haláliak!

Leonnak nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Zsuzsa, Hajni, Viki!
Nektek is köszi! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Csajok!

Mi tegnap este bedurrantottuk a gázt, és szégyen ide, szégyen oda, bizony befűtöttünk.
És ami a nagy szó, hogy nem kellett nyavajognom Apának, hogy fűtsünk be (én vagyok a fagyos, ő bírja a 10 fokot is), hanem mire hazajöttem a szoláriumból, már be volt durrantva.
Bár, gyanítom, hogy elsősorban Gergő miatt.j

Megann, képzeld, nálunk is úgy van, hogy Gergő szobájában mindig 2-3 fokkal hidegebb van, mint máshol a lakásban. Tegnap délután 19 fok volt.
De jó, mert így legalább Gergőre tudom fogni, hogy be kell fűteni, miközben én is szétfagyok! :)

Kép
kuha

Barbi!

Leonnak boldog első szülinapot!

Megann!

Nálunk is olyan hideg volt tegnap éjjel, hogy felvettem egy polár pulóvert, és odabújtam Zsuzsa mellé, vittem magammal a gyapjú takarómat, és úgy aludtunk.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Roki,
hát nem édesek a mamik???? :P
annyi aranyos éjszakai bújós kép készülhetett volna tegnap este!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Bocs a megint eltűnésért :oops:

Most is csak egy pár szülinapos képet rakok fel! :oops: :oops:

Este ígérem benézek :wink:

Kép Ajándék bontás

Kép Ajándék bontás 2

Kép Jéééé! Egy porszívó!!!

Kép Finom!!!

Kép Ez volt a tortám! /cicamániás vagyok!!!/

Kép Bűvölöm!!

Kép Megtapogatom!!

Kép Ajándék pénz számolás!!

Kép Elégedett vagyok a végösszeggel!!

Kép És még este lefekvés előtt is megmaradt a jókedvem!!!
csillam

Kicsit bővebben: Nagyon jók a képek, és a szöveg mellettük....!Imádom!Olyan ügyi vagy Nyúlné!
Rokica
Zsuzsababa olyan nagylányos már!!Tudod mi jutott a nagy lasztijáról eszembe!!!!!??Valami hasonlón vajúdtam több mint 10hónapja!! :D :D :D Azokban az órákban talán ilyen :evil: :evil: emotikont raktam volna!! :D Ha jól emlékszem, Te is baromi hosszú ideig vajúdtál(én 16 órát), hátha Zsömlebabával pikk-pakk elintézitek a dolgot!
Viki
Már akartam írni, hogy merre vagy, régen nem írtál!
Megann
Lénának a barna szerkóban talán még kékebbek a szemei!!

Rólunk: Panninak ma megyünk cipőt venni, remélem, kapunk valami normálisat, ami nem gagyi, és a lábának is egészséges.Ne gondoljatok rohadt smuciknak, de néztem a Siestákat, és 10e.Ft.körül vannak.Kiakadtam! :shock: :(
Ja, meg megyek a szemészetre, mert több mint egy hete cseppengetek Neomycinnel, mert fáj, szúr, ég, de talán még rosszabb. :( :( :( A kontaklencsémet sem tudom hordani, így kénytelen voltam feltenni a szemüvegem(már vagy 3éve nem volt rajtam), no ez meg Panninak annyira tetszik, hogy állandóan le akarja szedni rólam! :D Állandó kis praclinyomok vannak rajta, amitől folyton takarítom.Szóval elvagyunk.
Pusza mindenkinek!
Jaj, Kuha!!
Ha tényleg nem leszel netközelbe, Gergőnek boldog szülinapot kíván Pannám(és az anyukája is!)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Leonkának mi is boldog szülinapot kívánunk!!!
csillam

Csillam!
Dávidnak nagyon boldog éveket még!jó kis buli lehetett,látszik,hogy élvezte!a porszívó nagyon aranyos!és a torta,nyami!

Totka,
szerintem én még nem is gartuláltam a házasági évfordulótok alkalmából!vagy igen? :roll: nam emlékszem,de mindenesetre nagyon gratulálok nektek!
köszönöm a dicsérő szavakat! :oops:
mi szerencsére megúsztuk a cipővásárlást,nagyon jó kis cipiket örököltünk és hát a csajok nem voltak valami izgágák,úgyhogy mintha újjak lennének!ráadásul a nővérem nagyon fiúsan öltöztette őket!
majd teszek fel róla képeket!tényleg szupi kis surranók!
Majola,pedig tényleg szép kismami vagy!
mondjuk szerintem mindenki az,valahogy sugárzik az arcuk és iszonyat nyugalom árad belőlük!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

CSilllllllllllllllááááááááááámmmmmmmmmmmm!!!

De jó hogy jöttél!
Hát ez a fiú csodahelyes :) :) :)
Bevenné Léna a háremébe, ha megengeded :wink:
Szerintem jó sógórnők lennénk(Veled is :P )... :wink: :wink:

Basszus...lehet hogy Léna azért ébredt annyiszor mert fázott??????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

De amikor átmentem mindig rajta volt a jó meleg takarója...

Igazából 20 fok volt a szobában, de olyan ridegnek tűnik fent minden, mert ugye még alig vannak szőnyegeink, meg kárpítok..

Viszont ma lemondták anyósék a látogatást(mi mentünk volna), úgyhogy kinéztem egy tök édi egeres padlószőnyeget Léna szobájába..

Segítsetek léccci :roll: :roll: :roll:
Ugye a padlószőnyegnek olyan gumis az alja, mert ugye alapesetben ragasztják.
Én le akarom varratni a szélét. Szerintetek nem fog csúszkálni a laminált parkettán???
Tudom hogy van gyerekszőnyeg darabos, de őszintén amit láttam az mint tök kicsi volt, és egyik sem tetszett igazán...
Ez viszont csúcsédes :P :P :P :P :P
Szürke nagyfülű egerek rágnak sajtot sötét rózsaszínes pinkes alapon... :P :P :P
Igazából Léna szobája sárgás-narancssárgás árnyalatú...de már csak azért veszem meg (ideiglenesen), hogy ne kelljen szegénynek a hideg padlón mászkálnia.
Alig vagyunk egyébként fent, csak reggel meg este, de hát telik az idő...talán 2-3 év múlva már jobban ki fogja használni a szobáját..

Totka!
Köszi :P
Elárulom hogy Léna szétkapta a Mesterségek Ünnepéről hozott csattogós lepkét..és ez a pálca annak a tologatórúdja :oops: :oops: :oops:
Nem veszem el tőle mert ezzel legalább elvan több mint 2 percig :oops: :oops: :oops: Ja és bármikor összedugom a lepkével :lol: :lol:

Kuha!
Sok sok szülinapi képet kérünk!

Totka!
Kupaktanács hogy döntött?
Lesz lagzi odaát??? :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Prüntyi!

Akkor ez tekinthető javulásnak!? Nem??
Remélem hamar kikeveredik...
Nem lehet hogy tényleg valami bújkált benne, azért is hányt??
Most meg köhécsel..

Annyira nem tudom elképzelni hogy a tápitól.. :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok:

Megann, Totka:

Ez egy és ugyanaz a fitness labda, mint amilyenen a kórházban lehet vajúdni. Még terhesen vettem (talán emlékeztek rá, először egy kéket sikerült, ami olyan nagy volt, hogy nem tudtam ráülni). A Tescoban lehet kapni, kemény 2000 forint. Csak aztán találni kell valakit aki felfújja ilyen motoros bigyóval, mert tüdővel nem lehet.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Dávidkát és Gergőt az Isten éltesse sokáig!!!

ayse

Megann!

Az Ikeában lehet kapni olyan hálós valamit, amit a szőnyeg alá kell tenni és akkor nem csúszkál.

Andris belázasodott :(:(:(.
Már tegnap se tetszett nekem, az éjszaka meg egyenesen szörnyű volt, óránkénti ébredésekkel.
Megkaptuk az első ovivírust, pedig Lili még nem is jár. De a szomszédkislány igen, ő hozta :evil: :evil: :evil: .
Délután jön a doktornéni, nem akarok így belemenni a hétvégébe, ügyeletekre járkálni és társai.

ayse

Mea,
lehet hogy már elkéstem de megnéztem a cipőket: tavalyi és tavalyelőtti modellek, 5-7000 Ft, kb nyolc féle kiscipőt, és 5 fajta szandált árulnak ilyen kis méretben, és szerintem inkább fiúsak, csak egy tűnt nekem kifejezetten csajosnak. sztem nem egy nagy szám az üzlet, de nézd meg ha gondolod. és jobb már a kedved?

Szemkinyomogatós fotósorozat a kommentárokkal és a Léna videó nagyon vicces, jókat nevettem.

Szülinaposoknak boldog szülinapot kívánunk!

Lujzi és Teri
zsteri

Barbi!

Leonkának nagyon boldog első szülinapot kivánunk!

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Végre újra süt a nap!!!!
Nagyon jók a talis képek!!! Sajnálom, hogy nem voltunk, de aznap reggel esett az eső és elmosta az összes energiámat.

Leonnak, Gergőnek és Dávidnak nagyon boldog első szülinapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tüncsinek és Andrisnak jobbulást!

Roki
A tescoban fitness labdákból van méret? Mert amin én szerettem volna vajúdni, nagyon kicsi volt nekem, a nagy pedig foglalt.
Persze mire kitaláltam ,hogy nekem a labda biztos jó lenne, már nem is kellett.

Tomi úgy tűnik átszokik az egyszeri alvásra, ma délelőtt nem volt hajlandó elaludni, ennek folyamányaként elaludt ebéd közben!
Olyan édes volt, még sosem láttam ilyen álmosnak. Érdekes módon nem nyüszizett, egyszer csak olyan arcot vágott mint aki éppen "repül", aztán lecsukódtak a szemei. Kár, hogy nem tudtam megörökíteni.

Majd este jövök, felébredt a kis zsivány!

Kép
Kép
thomasanne

sziasztok!
úgy látszik járvány van, mi sem aludtunk az éjjel :( minimum óránként felkelt, hajnalra hőemelkedése is lett, most már folyik az orra. a péntekre való tekintettel lehet, hogy mi is lemegyünk a rendelőbe, bár nem szívesen megyek oda. ma mentünk volna anyósékhoz, sikerült apát lebeszélnem, hogy beteg gyerekkel nem autózunk 200 km-t. néha olyan lüke tud lenni...
remélem csütörtökig elmúlik, bár a legutóbbi orrfolyásos cécó 2 hétig tartott :(

Ayse, betegtársunknak jobbulást!!! és gyógypuszik mennek! :)

Leonnak mi is nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!!!!!

Csillám, Dávid tényleg nagyon helyes kispasi! és nagyon guszta a tortája :)

most pihenek én is egy kicsit, amíg Eszti alszik

KépKép
KépKép
and

Csak hogy mi se maradjunk ki a tutiból :( :(

Lénának folyik az orra és prüszköl meg nem eszik.. :? :?
Lehet megfázott a "nagy hőségben" a fürdőben, vagy idefent??? :cry: :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

:(

Lányok, nekem lelkiismeretfurdalásom van, hogy mi vittük szét a kórságot Nyúlné taliján. :( Akkor ugyan még nem volt semmi bajunk, de másnapra én is, Zsuzsa is elkezdtünk tüsszögni. Most én taknyolok jobban, Zsuzsa még mindig csak prüszköl, de nagyon gyanús, hogy szinte egész nap csak szopizni akar, alig eszik valami mást. Olyan aranyos, odajön és böködi a mellemet reklamáló hangokat adva. Ha megkérdem tőle, kér-e a cicit, akkor szinte teljes extázisba kerül, vigyorog és csapkod a karjával. Ugyan nem tudom "mit eszik" rajta mert tej nincs túl sok benne. :(

Thomasanne:

Igen, lehet különféle méreteket kapni. Az enyém közepes, a kék színű az a túl nagy (170 cm testmagasság felett), és asszem a kicsi sárga színű. Tehát színkódolva van.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ayse!

De jó...köszi :P
És oda kell ragasztani a szőnyegre, vagy odatűzni vagy hogy??
Elég gyatra a fantáziám ezen a téren... :?

Róki!
Ne legyen lelkiismeretfurid..
Ha úgy is volt, akkor se legyen, mert ha nem tőletek hát elkaphatjuk akárhol máshol...senki nem tartja karanténban a gyerekét(hála Istennek) úgy látom :wink:

Egyébként meg nem tudom észrevetted e, hogy az elmúlt 2 napban tundrán lévő hőmérséklet uralkodik orkánerejű széllel megspékelve..
Mindig ilyenkor fázik meg az ember..hát még egy baba..

Tehát no para..

UI: Délre(meg hétvégére) gombás töltelékkel töltött dagadót sütöttem, jó sok szalonnával megspékelve..Gyönyörűen néz ki, mondthatom... :P :P
Pláne hogy antitalentum vagyok a konyhában.. :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Helló!

Most van egy kis időm!

Köszönjük a jókívánságokat! :P

Annyi minden történt velünk mostanában ,hogy ha mind leírnám ,akkor csak velem lenne tele az oldal :roll:

Pl: sikerült elvetni a füvet a frissen betonozott kocsibeálló közé és az udvar többi részére! Már nagyon szép zöld :)
Lefestettük a kerítést! Felkerült rá a kapunyitó szerkentyű!Most szinezik (végre) a házat! Ha kész dobok fel képet (szerintem nagyon szép) Ma megrendeltük a könnyűszerkezetes garázst!
Lecseréltem a mosógépet ,mert a régi elromlott! Az egyik tv-nk is állandóan elromlott -de a szerelő 4x megcsinálta azóta jó! ( 5 éves ) Kész a hátsó terasz félig!
.....

Vettünk gyerekülést Dávidkának Römel Lord! Nagyon kényelmes ,dönthető ,tágas,antiallergén huzat stb...

A szülinapján 15 -en voltunk! lufival díszítettem fel a lakást! Klassz volt ,de őt nem nagyon érdekelte! Kapta a porszívót ,kisautót, szilofont, nike szabadidőruhát, adidas szabadidőruhát ,badykat ,harisnyákat, állatos párnát cicát-rákot :P
pizsamát, meg pénzt(abból vettük az ülést :!: )

Voltunk méreckedni is !
születési súlya volt :4100gr -1éves súlya : 10,150gr
születési hosza: 51 cm -1 éves hossz 75cm

Azthiszem ennyi elég most belőlünk... :oops:

A talis képeket megnéztem : Nagyon aranyosak a gyerekek,és egyre ügyesebbek

Megann! Léna tündéri a videón! :shock: :lol: Gratulálok nagyon ügyes! Köszönjük a megtiszteltetést ! Hát persze ,hogy csatlakozik Dávidka a hódolók seregéhez 8) 8) 8) :lol: :wink:

Az alvás (nemalvás)-hoz csak annyit szólnék hozzá, hogy végső reményem most a babazene cd! Megrendeltem! Ha kell tőlem egész éjszaka szólhat ,csak aludnánk már..... :? Olvastam róla véleményt ,hogy valakinek bevált! Hátha... :evil:

thomasanne
Hát az tényleg édes lehetett ahogy ebéd közben elaludt! :shock: :D

Beteg babáknak sok-sok gyógypuszit küldünk Dáviddal!

Kép

Próbálok lassítani itthon -és újra bekapcsolódni a csapatba!
Mert hiányoztok ám :wink: :!:
csillam

Képteljétek!!!!!

BENIANYU :D FIGYELJ!!!!! :D

ferlírattam Marcinak a Milupa HA-s vaníliás pépét és épp most kanalazott be 120-at jóízűen!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
IMÁDLAK?KÖSZI A TIPPET!!!! :D

Én ehez fűzök nagy reményeket alvás ügyben...mármint teli poci=alvás! :wink: :D
Remélem.
annamami

Sziasztok Lányok!

Nagyon boldog születésnapot kívánok Leonkának, Gergőnek és Dávidnak is sok szeretettel!

Betegeknek gyógyulást!

Rokica
Nagyon édes lehet Zsuzsa ahogy cickót kér :lol:

Én is magam mellé vettem hajnalban Marcikámat :lol:

Még késöbb próbálok jönni, csak még ébren van a diktátorom.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Nem tudom mi van a levegőben, de a mi éjszakánk is szörnyű volt tegnap. Szinte egész éjszaka fennt voltunk (nekem legalábbis úgy tűnt) majd 4 órakor Brigi úgy gondolta, hogy elég a forgolódásból, játszunk egy kicsit. Ez 6 óráig tartott, majd akkor beájult és 9 óráig nyomta a szunyát. Én hulla vagyok egész nap, ő kétszer is aludt napközben.
Néha én is úgy gondolom, hogy kellene valami más fajta elfoglaltság is, de amint nélküle indulok valahova máris hiányzik. Ez a 22-es csapdája, azt hiszem.
Thomasanne
Tomi, ebéd, alvás :P :P :P

Minden szülinapos babócának nagyon sok BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
maresz

Azt hiszem, lemaradt:Dávidnak boldog szülinapot!!!
Thomasanne
Kezdtelek Téged is hiányolni, de megvagy!!Viszont kerestelek a talis fotókon, de akkor megvan miért nem találtalak!(micsoda felfedezés mi!? :D )

Megjöttünk a szemésztől, meg Panni lagzis-ünneplős ruci, cipővásárlásából!!Hááááát........
Előbb a rosszabb: a szemész(jó ismerős Ő is ), "megdícsért", hogy jó hogy nem akkor jövök, mikor megvakultam!Majdnem a retinámra terjedt valamiféle herpes víruscsaládhoz tartozó sz@rság! :( :( :( :( Pedig, ahogy jelentkeztek a tünetek, mentem a házio.hoz(én állat, miért nem a szemészhez!!!)A házio.meg majdnem kiröhögött(DE SZÓ SZERINT!!!), hogy ez semmi, nem kell egy kis szempirosságtól félni.
Kétnaponta kell visszajárnom, kaptam egy halom cseppet, de 'hál Istennek, nem fertőz.
Panninak kaptunk csini cipőt, meg blúzkát, és Megann légyszi, figyelj!! :D :D Kinéztem egy ari rózsaszín gatyót Panninak, erre Apa meglátott egy vörösesbarna-de inkább barna kockás, trapéznacit, és rögtön mondta, hogy EZT VEGYÜK!!Megjegyezte, hogy ne legyek már maradi, mindíg rózsaszínt adok a lányra!!Ehhez mit szólsz????
Végül hétfőre hozzák a 86-os méretünket, és ígérte Apa, hogy akkor felrakja Nektek a cuccosokat!Baromi büszke magára, hogy Ő választott Pannának nacit! :D
Akik csak felületesen ismernek, nagyon sokan rámhúzzák az anyagias jelzőt. Pedig nem igaz, csak sokszor kiakadok, hogy mibe is kerülnek a dolgok, míg más (főleg itt nállunk falu, vidék szintjén), örül, ha ki tudja fizetni az ovidíjjat!Most is a bababoltban egy cipőért, egy blúzért, és a naciért 13e.-t hagytunk ott.Pedig nem egy extra bolt.
Ne haragudjatok, ha sok voltam!!!

AyseSzépszemű Andrisnak jobbulást! :(

KépKép

Hajni&Panna
totka

Megann
Még az lemaradt, úgy döntött a család, hogy megyünk szomszéd országunkba, majd ha átléptük a határt nem szólalunk egy kukkot sem. Érsekújvárra megyünk, ott meg szinte magyarok laknak.Azért nekem az a bizonyos zabszem nem fér ám:::

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok! :) :) :)

Jobbulást kívánunk Andrisnak, Lénának, Esztinek, Zsuzsának, Tündikének, Julcsinak és mindenki másnak, aki beteg. :(

Csillám,
Dávidnak utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT! :)

Annamami,
Nagyon örülök, hogy Mazsinak ízlett a finom tejpép. Ugye, hogy jó az illata is? :) Remélem, jól fog aludni tele pocakkal. :)

Thomasanne,
Tomi nagyon édes lehetett, hogy ebéd közben elaludt. :)
Dani is kezd átszokni a napi egyszeri alvásra. Ha 8 után kel, mostanában előfordul :), akkor már csak 12 felé alszik el. Ha kicsit előbb kel, vagy ha autózunk délelőtt, akkor elalszik korábban és még egy rövid délutáni is belefér.

Kezdek rájönni, hogy Dani nem édesszájú (igaz, én sem vagyok az, százszor inkább egy pogácsa, mint egy krémes). Ma túrókrémet vacsoráztunk, közösen. Natúr túró, tejföl és kopaszbarack volt benne (norbi I.). Daninak ez volt a desszert vacsora után. Azt gondoltam, hogy talán nem elég édes neki és Daninak külön tettem bele finom házi baracklekvárt, amit az Anyu tett el. Látnátok kellett volna az a grimaszt, amit vágott, mikor megkóstolta. Inkább a savanykás kellett neki.

benianyu

Benianyu :D

IMÁDLAK? = IMÁDLAK! :lol: :lol: :lol:
annamami

Sziasztok lányok!
Lenne egy körkérdésem, mivel szerintem Tüncsi nagyon keveset eszik...nektek a szilárd kajából mennyi csúszik le egy evésnél? Gondolok pl.-ilyenre, hogy reggelire most már kenyeret eszik, de kb. egy 4x4 centis darabot tudok neki adni azt nem kéri már...vagy míg korábban a nem darabos bébikajákból simán megevetteg üveggel (190 mg), addig ez ma kb (3/4 üveg) vagy a 8 hónapos kajákból (ami ugye darabosabb) maximum a felét eszi meg...ja, és a reggeli vagy esti tápiból is max 100-120 ml-t iszik meg. Napközben nics semmi nasi, vagy gyümi (pont, hogy ne avval lakjon jól)...gyümit amúgy is csak 5-6 falatkát lehet letolni neki...Nekem ez baromi kevésnek tűnik...(most már kb 1 hónapja ez a kajálása)

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
Ez tényleg kevésnek hangzik, de sokszor van, hogy a babák kevesebbet esznek a megszokottnál, akár hetekig is. Valahogy tudják, hogy mennyi elég nekik. Ha nem fogy drasztikusan, akkor szerintem nem nagy a baj. Lehet, hogy a rágófogak kibújása miatt nincs mostanában olyan jó étvágya.
Vagy nem lehet, hogy Tüncsi a darabos kajákat nem kedveli annyira. Nem próbálsz meg kicsit visszatérni a pépesre?

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?