Sziasztok!
MEGVOLT AZ UH! Minden OK!!!

Szóval: Úgy 2040 g-ra becsülik most Lucababát, nagy átlagban meg is felel a korának! A feje ponta akkora mint lennie kell, csak a pocija kisebb még, azt mondta a dokibácsi, hogy vékony baba, de minden érték tökéletes. Rengeteget méricskélt mindenféle ritmusokat, ami olyan, mintha a szivet uh-zná, de azt hiszem a köldökzsinórt meg nemtom még mit is így vizsgálja, hogy jó-e az ellátás. Legközelebb már csak 3 hét múlva kell mennem. Ha jól olvastam, akkor a placentameszesedés miatt, a méretekkel teljesen meg van elégedve.
Ja, lányok! Ez a túl korai placentameszesedés állítólag tipikus dohányos-megnyilvánulás

, korai szülésindítás lehet belöle, ha a baba ellátottsága nem megfelelö! Életemben nem szívtam el egy szál cigit sem, és nagyon, de nagyon haragszom magamra, hogy nem álltam a sarkamra és nem üldöztem el a környékemröl minden egyes alkalommal a dohányzókat! Valahogy abba a hitbe ringattam magam, hogy az a pár alkalom (mert tényleg nem volt rendszeres) passzív füst nem lehet vészes. Na most lehet, hogy nem vészes, de gondolhatjátok, hogy mekkora lelkiismeret-furdalásom lett a diagnózis hallatán, pláne, hogy egyszer egy nagyszabású bulin is voltam, ahol ugyan senki nem füstölt az orrom alá, de kb. két órát töltöttem egy valamelyest befüstölt teremben. Ha hallgattok rám, akkor nem ringatjátok álomba magatokat tévhitekkel, mint én, és akkor Ti legalább ezt a buta lelkiismeret-furdalást elkerülitek, ha bármi lenne is.
Csik!
Nagyon szorítok!!!!!
Edit!
Utólag is nagyon sok jót a szüli- és névnapod alkalmából!

Sasha!
A zöld-fehér törülközöröl azonnal lereagáltam azt az egy szitut, ahol ilyet látni szoktam.

/ Én is vettem két kis kapucnisat, az egyik zöld, a másik piros, a kapucnirészükön maci látható, de nem Micimaci! / Túlhordod?! Lehet, hogy most én is sulykolom, de az a túlhordás nagyon valószínütlennek tünik!

/ Ja, most felfogtam, hogy miért tessékelnek át állandóan "idegen" gépekhez!
Zsuzsi!
Igen, a kettönknek is nagyon szükös 40 m2-böl kb. 100-asba költözünk, de azt még eröteljesen renováljuk! Okt. 1-re kész kell legyünk, de csak a fele lesz lakható, az elég is most, a többit meg apránként megcsináljuk jövöre. A mosókonyhát félreérthetted (vagy én írtam hülyén

), tán mosószalonnak értelmezted?. A ház ötlakásos, a pincében van egy külön helyiség, ahol mindenki a saját gépében mos. Oda is teregetünk. Jó, mert nem a lakásból veszi el mindez a helyet, csak így néha elfelejtkezem róla, hogy esetleg már ki lehetne szedni a ruhát

. Jól futott a fiad? Még ráér (remélhetöleg) egy kicsit a patikus, mikor készülsz MO-ra? Ja, és köszönöm a babaápolási gyorstalpalót!!!
Jajj, úgy sajnálom, ma elmulasztottam a "Hallo Baby"-t! Hogy van a kis koraszülött Philip?
Timici!
Akkor nem kellet sokat keresgélned az elérhetöségüket

, mire jók a hirdetések! Biztatásnak írom, hogy én ugyan az 5. hónapban vizsgáztam, de volt itt a topicban olyan is, aki az utolsó hetekben lett doktor (Bori), és többen vizsgáztak nagy pocakkal!

Ja, 2 db. hálós bugyi van egy csomagban, 300 Ft-ért. Sima cumit én sem akarok, viszont vettem 2 üveget azzal a hátsószándékkal, amit a szopiskurzuson ajánlott a nö: Ha esetleg le akarod vagy le KELL adnod a babát akár pár órára is, elötte jó, ha megismerkedik kicsit az üveggel, amibe ugyebár semmi por, csak a lefejt tejcsi kerül.

Bármikor lehet szükség rá, hogy a kispapa is meg tudja etetni, vagy nem? A lényeg az, hogy jobb szeresse a cicit mint az üveget! (Ja, én is az elsö hetekben utáltam meg a cumit, de én azért, mert valami gyógyit kellett rákenni aminek bizti nagyon utálatos íze volt! De nem is baj, ugye?)
Zsuzsi, Timici!
Én nem is ismerem az "este jó"-t (vagy mégis?)! Szegény kislány, lehet, hogy megbotránkozik rajta, hogy vezetés közben folyamatosan éneklek, de az István a királytól a Mobilon át a Kalákáig mindent ismer már.
Krisztinka!

A péntek 13. neked ezentúl a szerencsenapod lesz, mármint ha eddig nem volt az! Vajon Gergö is olyan különleges lesz mint a szülinapja?

Kívánom, hogy teljenek nagy boldogságban az ismerkedés napjai, nomeg minden aztkövetö is!!!
Gombóc!
Nekem volt már ilyen, hogy 3-4 napon át csak este jelezte a baba, hogy "heló". Mindenképpen mondani kell a dokinak, hogy megnyugtathasson, de ha úgy jársz mint én, akkor rögtön utána, minden beavatkozás nélkül ismét aktívvá válik. (Engem akkor jól megtréfált a kisasszony!

)
Bmary!
Igen, élveztem az élménybeszámolódat! Óriási baba!!! Kívánom, hogy Levi számára is örömet jelentsen az öcsike, akkor méginkább kiteljesedik a boldogságotok!

Ja, és "nagyonlükeférjecskéd"-et én tök jó fejnek könyvletem el (bár már nem is tudom, hogy fogalmazott, de ez nagyon bennem maradt)

!
Manó2!
Összecsukható fürdökád 10000 Ft-ért? Én azon is gondolkoztam, hogy kell-e egyáltalán, de végül vettem egy hagyományosat használtan, fillérekért. (Keresztfiamnak ilyen sem volt és nem is hiányolta...) Annakidején 100 dobás volt a kötelezö, de úgy 120-akkal edzettünk. Ja, és milyen izomlázam volt combilag szezonkezdésnél

! Ügyi vagy

, de azért figyelj oda nagyon magadra!
Csipkebogyó
33+4
(Huhh, és még csak az archivumban olvasgattam, most jön a másik fele

)