A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs :) Ez igaz! De sztem is maradj önmagad, mert übereled mindkettőt! :wink:

Manóka :) Most már tudjuk! :lol: És ezt melyik fordításban találtad? :lol: :lol:
denizsa

Deni!

Most éppen pizzát tolok magamba, közben nem lehet fordítani :mrgreen: , kénytelen vagyok netezni :roll:
manoka11

Vica!

Láttam a nevemet de nem értem.Enyém tesóm nincsen itthon,milyen állagmegóvás?

MAnóka!

Tücsökzenére mentek és ha igen akkor mikor?Gondolkodom ezen vagy a CSiribiri muzsikán.
20170114224602

Rylie,
aranyos vagy :) hát még éééén hogy fogok addig izgulni :D jövö héten pont Baján leszünk, ugyhogy nem tudom majd megirni Nektek :?

Deni,
holnap délelött utazunk, ha minden összejön.

vendégek késnek....

KépKép
fibi

Jucus!

Megyünk, mi a csütörtöki 10-es csoportba járunk, a mostani "évad" szept. 21-én kezdődik (lehet, hogy az első alkalmon nem leszünk ott, mert elutazunk).
Én a Csiribiri tornán gondolkodom, az is van az FMH-ban, és valamikor mostanában indul.
Muszáj az őszi/téli napokra programokat szerveznem, mert ha nem lehet játszóterezni, itthon nem fogok bírni Emmával. Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul, de alig tudom egy kis időre lekötni. Na meg persze ha itthon vagyunk, én is mindig találok magamnak valami elfoglaltságot, amit viszont ő tolerál nehezen.
manoka11

Manoka,
nálunk hasonlo a helyzet, csak akkor tudom itthon lekötni, ha elöszedek valami uj vagy érdekes dolgot/játékot (most 2 napja a zsirkrétákkal jol elvan :D ). amugy mindig kint akar lenni a kertben. szerencsére nyilik szept-töl Veresen egy uj játszoház, valszeg fogunk oda járni, hogy legyen gyerekek között is... ha van nyüzsgés, jobban is alszik :)
fibi

Vica!
van rá táblázat, így nem tudod majd elfelejteni. új dolgokat úgyis keveset adsz először, aztán meg ha nem tudsz vmit, kérdezel tőlünk :) viszont érdemes lenne őszibarackot (tisztítva) lefagyasztanod, hogy a hozzátápi idején legyen majd mihez nyúlnod, mert lehet, hogy nem lesz sok gyümi akkortájt.

Indi!
és káposztalét csináltál már a centriddel? állítólag tök finom. (káposzta, cékla, répa, stb.)

BÉBIÉTELES ÜVEG:
Csajszik! ki kellett szanálnom a leendő költözés miatt az üvegjeim jórészét. ha elköltöztünk meg tud dobni valaki 5-10 (lehetőleg HIPP-es) bébiételes üveggel? költözés után még gyorsan tennék el valamennyi őszibarackot Lencsémnek a fagyiba.
ancsipancsi

Rylie, Deni, délután hívom a homeós dokit 4-6 között, akkor kérek ip-t. szóval a diagnózisra várni kell még :roll:

Ruz, Bendid hajmeresztő mutatványokat csinál :shock: ami nekem elég ismerős :wink:

Neet, Eszti olyan aranyos, jópofa csajszi! :D és milyen okos, öntudatos lányka, eszem megáll!

Gabi, alakul a házikó! :)

Indi, én drukkolok Nektek nagyon! előbb-utóbb összejön a pénz is meg a család is :)

megyek vissza a bányába, míg Isti huny
puszi Nektek

votiv 8)
votiv

Manoka,
lost 2, yess! Lesz időm szakdogát írni, legalább péntek este semmi sem térít el a BK után. :lol: És lekötéssel semmi rosszat nem csinálsz, ilyenek ezek ebben a korban, egyfolytában pörgetni kell őket, különben megy a hisztigép. De pár év, és már arra sem felelnek szívesen, h mi volt ma a suliban, úgyhogy legalább most lógjanak rajtunk! :wink:

Ma egy csapat iskolásba botlottunk hazafelé. Sűrű anyázások közepette mesélték egymásnak az órarendeket. Vagy csupa 0. óra (7től kezd.) vagy 8.9. szinte minden nap. És ha ehhez hozzávesszük, hogy egyre helytelenebbül írnak, olvasnak..... na jó, nem jövök a nagymamás szöveggel.
Én meg regisztráltam a REMÉLEM UTOLSÓ félévemre!!!

Vic,
konkrétan hozzád küldtem a szürkefarkúakat. :lol:

Den,
igen, Eszter locsolja, és ako' mi van, verekedni akarsz, hö? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bocs, csak mindig agresszív leszek ha meghal a nyár... :wink:

Ancsi,
mi nem üvegezünk. Viszont van egész kicsi műanyag fedeles mikrózható doboz a tescoban. Hm?
neet
neet

Manóka!

Csiribiri tornára jártunk.Egynek jó volt.
Ha mindkettőre mennénk az kicsit húzos lenne anyagilag.
Na akkor még kiálmodom ill. jövőhéten lesz az első CSiribiri muzsika,mindenféleképpen kipróbáljuk mert kiváncsi vagyok rá (szakmailag :shock: )Aztán még mindig megkérdezhetem,hogy van-e hely nálatok.

Neet!

Most vágom fel a tortát :lol:
20170114224602

Ancsi!

Nekem van de csak teli tudom ado adni 8)
20170114224602

Juc!
teli nekem is van, de nem tudom addig feletetni Lencsivel :)

Neet!
izélné a csőrömet, hogy műanyag edényt kell vennem, közben meg egy csomó üveget kiszanáltatott a zuram velem :(. lehet, átszokom én is az üveges papira.

ancsipancsi

Juc!
Hát ez a bajom nekem is, mert a tücsök mellett még heti egy játszóház tutira lesz, és a torna már tényleg sok lenne...

Ancsi!
Nekem talán van pár üvegem, majd mindjárt megnézem.
manoka11

Ancsi :) Nekem van egy rakás mosott joghurtospoharam, fagyasztani az is jó és utána eldobható! Szívesen adok :wink:

Manóka :) pizza! nyam-nyam imádom :oops:

Neet :) A nyár még visszaköszön egy kicsit :D De jó, hogy már nem járok suliba!!

Juc :) Tortát?? És Vica sztem Kókusszal kevert, mert ő írta, hogy a tesóval laknak és nem hajlandók rendben tartani a házat, ha jól emlékszem...

Fibi :) Akkor drukkok mennek a jövő hétre :wink:
denizsa

DEn!

Aha,már értem :)

Torta:sütöttem a kis pipisben mert úgy volt,hogy Neeték érkeznek,de aztán nem érkeztek és jól megettük :lol:
20170114224602

Ancsi!

Vagy 4-5 üvegem bizti van, de Deni joghurtospohara is jó ötlet!
Majd szólj, hogy kéred-e.

Az előbb voltak érdeklődök a lakást megnézni, hát annyira fanyalogtak, hogy majdnem kivágtam őket. Az ingatlanos meg egy nagy mafla, csak állt itt, én mutogattam mindent, ő egy kérdésre sem tudott válaszolni. 4-re jönnek megint, szerencsére egy másik ingatlanossal.

Torta nyami, most én is benyomnék egy jó szelettel. Szerencsére nincs itthon SEMMI nasi, így nem tudom növeszteni a fenekem :mrgreen:
manoka11

Manóka, pedig fordítás közben jól esik egy kis agyserkentő édesség :D és jutalomnak se utolsó :wink:

Fibi, miért nem csinálsz most egy tesztet? :wink:

votiv 8)
votiv

Votiv!

Az a baj, hogy ha van itthon valami, akkor azt rögtön megeszem :arrow: soha nincs itthon semmi :roll: Pedig tényleg jól esne...
manoka11

Juc,
kivásárlásról volt szó, hogy a megoldás ez lenne ház ügyben, mert tesó nem akarja támogatni az állagmegóvást.
Ha esetleg mégsem Te voltál, akkor bocsánatot kérek. Most egy kicsit szétszórt vagyok. :oops:

Deni,
én mindig ilyen bolond előre gondolkodós vagyok :) És mire odaérek, amikor valójában is átélem, akkor több lehetőség is van a tarsolyban. :) És vagy bejönnek, vagy nem :D

Ancsi,
majd próbálkozom. Obi-ban anno vettünk kb. 5*5*2 cm-es kis dobozkákat, azokat majd jól megtöltöm gyümivel. Köszönöm a tippet. :)

Neet,
egyenlőre még nem értek ide, lehet rossz volt az útleírás :P

Macs,
szívesen olvasnám a bestselleredet :) , nekem nem volt valami eseménydús a kamaszkorom...
De az nekem is eszembe jutott, hogy miért pont Rubint R.-vá szeretnéd átszabatni magad, amikor itt annyian utálják Őt, igaz, Kiszel Tünci sem jobb :twisted:

Vica
vica94

Sziasztok,

Ancsikám: de válógatós vagy... nem Hippem van nékem. Szívesen adok belőle. Szerintem holnap leszek suliban a Móriczkörnyékén vigyem??? :roll: Amúgy zacsiban soktam elrakni neki még turmixolás elött és mikor kiengedem akkor turmixolom, kisebb helyet foglal és akkor még bármi is lehet belőle, ha esetleg mégsem pépesíteni szeretném. Kis uzsis zacsiban rakom, kemény 60 forintért vettem asszem 80 darabot....

Rájli: legközelebb szólok, mert nekem is soknak tűnt, viszont s.o.s kellett.
Barnarizs: elvileg nem szokták ajánlanni, gyakorlatilag én mást nem adtam még a gyerőknek és jelntem jól van.. szóval én maradok is ennél.

Manóka: ugye majd jöttök erre is játszóházba. Nekem is hasonló a problémám, hogy mit fogok örökmozgó Fannival csinálni, szóval para van rendesen... de majd mi is kinézünk dolgokat. Én kinéztem már babamama tornát egy helyen, mi is szeretnénk valami csiribirit vagy hasonlót, játszóházat....

Neet: Eszeter ari lehetett a fára csurgatás követelésekor.

Visszaolvasok és még jövök...

J

Kép
Kép
johanna1975

Johi!

Igen, a Fonyódba fogunk járni, szerintem szerdánként, csak most még zárva van. Kipróbáltuk a Tétényi városközpontban lévőt is, meg a jövő héten még oda megyünk, ugyanazon az elven működik, de nekem valahogy kisebbnek tűnt, és zsúfoltabbnak is, sokan voltunk. Bár lehet, hogy télen a Fonyódban is sokan lesznek, majd meglátjuk.
Programok azok vannak, csak bírja az ember anyagilag.
manoka11

Neet: Eszter nagyon helyes a képeken.

Ruz: Fanni teljesen hasonlókat produkál. Én sem merem sehol egyedül hagyni. De a kedvencem amikor a létrára jött utánam és észre sem vettem, hgoy hol van. :o

Zanza: mekkora maci....Réka édes pofa a képen.

Kissün: Bár nem engem kérdeztél és én szakmailag debil vagyok óvoda kérdéshez, nékem van egy hivogató c. kiadvány amiben le vannak irva a kerületi ovik. Na persze ez nem helyettesít egy szakmai véleményt, de láthatod, hogy hol mire helyznek hangsúlyt. Szivesen kölcsön adom nektek.

Fibi: nagyon hasonló a reikihez. Prána nadi a neve, nem jutottam mesteri szintre, csak kettes avatásom van.

Manóka: nekem is volt ilyen, mikor csak fintorgott az érdeklődő, én azt hiszem mondtam is neki valami kedveset. Ingatlanos, akkor jól megdolgozott a pízéért. :lol: Nasi: neked olyan közel van bolt, hogy tuti leugranék a helyedben.

Fibi: izgi... miért csak csütörtökön... :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Kicsit elavult lett legutóbbi hozzászólásom, csak közben jött a doktornéni és így jóval később tudtam elküldeni, mint ahogy szerettem volna.

Szóval Jucus, még egyszer bocsi. Igyekszem nem elkeveredni legközelebb. :?

Vica
vica94

Johi: nekem is van prananadis kettesem :) , de én nem használom. Sőt reiki egyest is végeztem, de azt meg ezer éve és azt sem használtam. Viszont a barátnőm nagyon felturbózta magát prananadiból, nem tudom, hol tart, de már két-három éve napi szinten kezel.

Kép
Kép
tinu

Johi!
épp az a lényeg, hogy az albérletbe való költözés előtt nem engedi az uram, hogy ilyesmit gyűjtsek. amúgy is utálja, ha bébikajás üvegeket gyűjtök :). szóval leghamarabb 1,5 múlva kell majd, de légyszi tartsd meg nekem. a HIPP-est azért mondtam, mert nekem úgy tűnt, hogy a Hippesek jobban rácsavaródnak. de én is gyűjtöm addig ám , habár már csak Kecsói kaját veszek Babámnak. ja, és a zacsi meg azért nem jó (meg a jogis pohár se), mert átveszi a szagot, és nekem egybe van minden egy fagyasztós rekeszben, a kaportól a húsig.

Deni!
nagyon pici a fagyasztóm, így nem jó a jogis pohár, mert kell rá a fedő, ha eldöntöm :). de köfi! lehet, hogy mire kell, már ne mis lesz barack :)

ancsipancsi

Johi!
De mackóban mégsem ugorhatok le :lol: Meg tudod, így smink nélkül :mrgreen: ááá, majd inkább megkérem a férjemet, ha hazajöttek. De az is lehet, hogy anyós küld valamit, bár nem hinném, hogy Emma hagyta sütni :P

Ancsi,
akkor majd én gyűjtöm neked addig is, de nekem se mind hippes.
manoka11

Beszéltem a homeós dokinénivel, szerintem nagyon okos és értelmes volt :D
végülis jól tettem, hogy nem vettem be az alkati szerem (Sepia), mert a terhesség első harmadában - ugyan elenyésző esetben - de egy általam olvasott homeós könyv (melynek a dokinéni volt a lektora) szerint magas potenciában vetélést okozhat :roll:
de ha ezt nem tudom, talán nem is történt volna semmi, ha beveszem. viszont így, hogy tudtam, akár rosszabbat tett volna velem a szer, mint jót...

Istinél ő a testvérféltékenységre gondolt, így megpróbáljuk azt kezelni, hátha ettől csökken az agresszivitása. kétnaponta 1x5 Hyosciamust (beléndeket) kell adnom neki, alacsony potenciálban, és meglátjuk, segít-e. ha nem, akkor majd kérhetek ip-t rendelésre :)

a beléndek egyébként kicsit kábító-nyugtató hatású, szóval biztos jó lesz, hehe :D a középkorban "boszorkánykenőcsöt" készítettek belőle :wink:

votiv 8)
votiv

Egy barátnőm terheléses cukra 7,6 lett. A dokija szerint be kell jelentkeznie a diabetológusnál, mert ez magas. (noha a határ 7,8)
Járt így közűletek vki?
ancsipancsi

[quote="ancsipancsi"]E írta:ancsipancsinoha a határ 7,8

a 8-asomból szemüveges figura lett :D
ancsipancsi

Sziasztok!

„Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz.” John J. Plomp

„Az ormokra nem hívják az embert, oda föl kell kapaszkodni.” Manet

"Az egyetlen dolog, amit egy jótanáccsal tehetünk, hogy továbbadjuk." Oscar Wild

„...egy lámpaoszlop érezheti így magát, amit a kutya is lepisilt.”

"Az élet fantáziadúsabb, mint álmaink."

„A döntésképesség legnagyobb akadálya a túlságosan nagy tudás.” Bill Camp

„Az élet egy pokoli lecke a túlvilági élethez!” Sára Zsófia

„Aki gyűlöli a macskákat, az a következő életében egér lesz.” Faith Resnick

Bocsi, de most találtam ezt az oldalt: http://www.netorian.hu/ és nagyon tetszett!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Votiv!
Akkor ez a szer hátha lenyugtatja Istókot :D Azt hiszem valamelyik Shakespeare drámában is van beléndek, de már nem emlékszem, melyikben :?
A gyerkőcök mikortól érzik meg a kistesót? És te most hány hetes is vagy?
manoka11

Votiv,
azért nem csinálok tesztet, mert szerintem még korai lenne. (azt irja az utmutato, hogy az elmaradt menzesz elsö napjátol mutat megbizhato eredményt). és egy esetleges 1 csiktol csak elszomorodnék :wink: Bálintnál is csak a 2. teszt mutatta ki a tutit :D

Johi,
a csütörtököt mire irtad? :roll:
prána nadirol majd mesélj, ha talizunk :)

KépKép
fibi

Votiv,
remélem, bejön ez a dokinéni nektek :) meg drukk a bogyohoz is!

Deni,
köszi a szurkolást :)
fibi

Sziasztok,

Fibi: valamit félreérthettem, és arra értettem a csütit. Hogy csütin lesz eredményed... de hogy mit kavartam az én agyamban azt máááá nem tudom.Prána nagyiról mesélek majdan.

Manóka: Mackóban a legjobb, az felér egy inkógnitóval én néha nagyon bénán tudok kimenni a boltba.

Votiv: remélem segít Istinek a szerecske.

Tinu: én sem használom, de néha azért erőt veszek és kicsit kezelem magam. Te merre végezted? Nekem nagyon nagyon sokat segített egy ismerősöm aki terhesség alatt végig kezelt, Ő 8as szintű, többször megjárta Tibetet és már avat is. Szóval tuti jó a módszer, csak nekem nem ez az utam.

Ancsi: akkor vissza kukázom a szelektívből és elmosom, az üvegeket neked. És szólsz ha kell, ha nem akkor meg elvisszük akkor a Bánkbán utcába. Én sem veszek sok hippet, nem vagyok kő gazdag.... Viszont ami jó hír, hogy Fanninak ízlett a Maracuja barackos Dmes kaja, most is evett egy tállal, na ennyit az elveimről

Kép
Kép
johanna1975

Juc :) Torta ham-ham... na most én is éhes-éhes, pedig már megvolt a vacsi...

Manóka :) Mackó rulez, csak ne zizegjen :mrgreen:

Fibi :) Holnapra jó utazást Nektek és kellemes Bajázást! Hagyd csak Bálintot rokonokat fárasztani, Te meg pihenj, amennyit csak tudsz. Már csak AZÉRT is :wink: És ma beszereztem a tigrisbalzsamot a derekamra, de úgy néz ki valszeg most nem kell :)

Votiv :) Tök jó, hogy ilyen szimpi ez a dokinéni! Drukk, hogy használjon ez a csodaszer Istinél+++++

Pocak :) Ezek az aranyköpések nagggyon jók! :D Gyerkőcök bulnak már??

Johi :) Fanni már létrát mászik?? :roll: :roll: Mire képesek ezek a gyerkőcök!! És hogy jöttél le a létráról, ha ő ott volt mögötted/alattad?

Vica :) Ne aggódj, most mindenre van mentséged és mindent elnézünk, bkit keversz bmivel, sőt csodálom, hogy még a netre is jut erőd és időd, le a kalappal előtted!!
denizsa

Johi: Rákoskutykuruttyon Józsinál és Juditnál nadiztam. (Ha még jól emlékszem a nevekre :) .) Én sokkal szkeptikusabb vagyok annál, hogy ilyesmiben komolyan higgyek, vagyis öregszem inkább, mert fiatalabb koromban még nem kételkedtem ennyit. :D

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Újra itt. Átfutottam a hsz-kat, és egy valamin megakadt a szemem. Ancsi! Milyen táblázat? Én a védőnőtől semmit nem kaptam, a doki elhadarta, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. A neten pedig több is van, amik ütik egymást. Végülis főleg a józan ész döntött nálunk...
mkatus

Neet, itt nyűszítettem jó 5 percig a fát pisilős beszélgetéseken. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Képért a dícséretet köszönjük, ezt raktam ma ki az asztalra, mire a gyerek meglátta és vonszolta oda a mackót is, hogy ő is lássa. :lol:

Fibi, jó utat!

Den, legközelebb, csak sokat kell sétálj a tigrisbalzsamos polc előtt a DM-ben, talán már attól is javulni fogsz. :wink:

Johi, létra? Fannit se kell félteni. :wink:
zanza

Zanza :) :mrgreen: :mrgreen: Lehet, hogy tényleg ez használt? :lol: És nagyon okos kiscsajod van!! :D

Tinu :) Kételkedő öregkor :lol: ez még kicsit korai Neked :wink:

Manóka :) Mi volt a 4órás lakásnézővel, neki tetszett a kéró?

Zuz :) Nálatok mi újság? Bazsó hogy van?

Indi :) Te ma nagyon csöndes vagy... Szép napos idő volt ma, voltatok sétálni, vagy kerti program volt?
denizsa

Johi,
köszi szépen, majd megbeszéljük, hogy tudom elhozni az óvodás kiadványt :D

Ancsi,
orvosa válogatja, ki mit ítél meg „magasnak”. Szerintem a 7,6 határeset, max. oda kell figyelni, esetleg ismételni kell a terhelést, nehogy rosszabb legyen, de ha most 150g-mos ch-diétára fogják a barátnődet, akkor lehet, hogy többet ártanak, mint használnak vele :(

Vica,
mélt megkaptad? :D

Fibi,
jó utat, drukk, hogy legközelebb jó hírekkel gyere :D

Deni,
ma gondoltam rátok fagyizás közben :D

Jól vagyunk, bár Dóci ma délután egyáltalán nem aludt, szülei nagy örömére pörgött ezerrel, most szerencsére mind2 gyerek a kimondhatatlant műveli, engem vár a vasalás, holnap-holnapután Újbuda-party a tónál, ringlispil meg minden, szerintem lenézünk :)

vera
kisün

KatuS!
én a Kismama Magazin hátuljából vettem a táblázatot :)

Johi!
ki ne kukázd!!! azért annyira nem fontos, hogy kukázz! plusz most találtam 3-at, addig meg gyűlik, meg Manóka is majd gyűjti! :wink: a DM-es kaja az a tejpép? mert az Lencsinek is tetszik.

TALÁLTUNK KECÓT! Őrmezőn fogunk lakni. Lakik ott vki közűletek? Recca majd jöhet látogatóba,mert ő tán kicsit közel lakik hozzánk.

Jucus!
SOS. ha olvasol... írd le légyszi, hogy elég-e betelefonáznom a UPC-nek, hogy át akarom oda vinni a tévét meg a netet, vagy személyesen be kell menni? mert férjem (ő nevén van) elutazik, és akkor én nem tudom intézni, ha be kell menni. :( a leendő lakásban nincs bekapcsolva, de kábel be van húzva, lépcsőházban van UPC, úgyhogy elvileg nincs akadálya.
ancsipancsi

Ancsi!

Nem kell bemenned személyesen,telefonon el tudod intézni :)
20170114224602

Vera!
írok inkább mélt erről.
ancsipancsi

Jucus!
köfi a gyorsat. meg egy kő is leesett a szívemről. sajnos netfüggő vagyok. :oops:
ancsipancsi

Deni, Zanza, Kisün,
köszi Nektek :) :) :) igyexem pihenni is, meg jo hirekben reménykedek :D

vendégektöl lefáradtunk, ugyhogy megyek is vizszintbe.
Mindenkinek kivánok szép nyafimentes, napsütéses napokat!! :D

KépKép
fibi

Vera :) Aranyos vagy! Én meg fagyira éhes :o Nem is tudtam, hogy hétvégén buli lesz a tónál! Jó mulatást Nektek!

Ancsi :) Tök jó, hogy találtatok albit! És normális állapotú? Mondtad, hogy mennyi időre vagy inkább nem? Férjed hova utazik?

Na asszem én is elhúzok az ágyikóba. Jó és ébredésmentes (na ez túlzás :mrgreen: , inkább kevés ébredéses) éjszakát mindenkinek!
denizsa

Ancsi,
visszaméltem :)

Den,
lenézünk, hátha lesz valami körhinta, amire ilyen kicsik is felülhetnek, mint Dóci :D Vagy szerzünk neki egy lufit, úgyis imádja őket :D
kisün

Ancsi, tök jó hír, hogy találtatok lakást! Ja, hogy ez csak albi, figyelek, még ha nem is látszik! :roll: :wink:

Manóka, tényleg, milyen volt a következő "lakójelölt"?

Belekukkantottam a csiri-biri ajánlatába, hááát asszem marad a játszóház, és Süsü. :roll:
zanza

Jó reggelt!

Nagyon-nagyon szép Pinokkió film megy épp a Dunán, bár picurkáknak nem való (nekik mondjuk a tévé egyáltalán nem...) de ha gyermeklelkő felnőtek ráérnek, nézzétek

indianyo

Jó reggelt!

Következő lakójelöltünk nagyon mókás volt: tetszett nekik a lakás, de a család egyetemista fia lakna itt, aki kb. 2m magas, úgy éppenhogy elfér a galéria alatt :lol: Úgyhogy lehet, hogy nekik emiatt nem fog bejönni. Na mindegy, tudom, hogy egy lakáseladás több hónapig is elhúzódhat, és úgysem tudjuk még, hova megyünk.

Ancsi!
Örülök, hogy találtaok albérletet, nekünk 2 ismerősünk is lakik Őrmezőn, nem olyan vészes, a piros 41-essel pillanatok alatt ott voltam, igaz magas a busz.

Johi!
DM-es tejpépet Emma is nyomatja, mi már mind a 4 félét kipróbáltuk, és mindegyik ízlett neki. És hát az ára sem utolsó szempont, feleannyi, mint egy másfajta pép.

Zanza!
Emma is szereti magát nézgetni a képernyővédőn, ilyenek ezek a csajok :D

Nemsokára jönnek anyukámék, és viszik el Emmát, én meg kezdek majd dolgozni.
manoka11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?