Sziasztok Lányok,
Nati vagyok. Eddig a Terhesség magzatelhalás után c topicba írtam, de olvastam ezt az oldalt is. Segítsen, aki részt vett már hormonvizsgálaton.
Végre sikerült egy nagyon rendes jó orvost találnom, aki minden további nélkül hajlandó alaposabban kivizsgálni. Tegnap megultrahangozott hasi és hüvelyi UH-val is.
Teljesen rendben talált, a petefészkekkel minden OK, látott érõ petét is, a méhem teljesen rendbe jött a mûtét után. Elküldött péntek reggelre vérvételre, hogy megnézzék a hormonokat.
Én eddig úgy tudtam, hogy a ciklus eltérõ napjain vesznek ehhez vért és azt elemzik ki. Nekem viszont az mondta a doki, hogy várjuk meg a következõ ciklust is és ugyan azon nap vegyünk le vért az ismételt hormonvizsgálathoz, mint most legutóbb, így ezt a két eredményt fogja összehasonlítani.
Szerintetek így is végeznek hormonvizsgálatot? Ezt még nem hallottam. Viszont nem vonom kétségbe a fõorvos úr hozzáértését. Javasolta a (nem tudom jól írom-e) Torch vizsgálatot is, amikor mindenféle fertõzést is megnéznek, úgy mint toxoplazma, különbözõ vírusfertõzések, stb.
Azért ez legalább valami. Végre elõreléptünk egy kicsit.

Drukoljatok, hogy minden rendben legyen. Akkor aztán nyugodtabb szívvel vághatunk bele ismételten a babaprojektbe.
A szomorú csak az, hogy így novemberig biztosan nem tudunk próbálkozni, mert a hormonvizsgálati eredmények min. 3 hét alatt lesznek meg.

Azt mondta a doki, hogy az sem baj, ha idõközben esetleg teherbe esek, a hormonvizsgálatot pedig a biztonság kedvéért javasolja. Csakhogy nem merek belevágni az eredmények ismerete nélkül. Idegesítõ, hogy két alkalmat is elszalasztok, mert ilyen lassan lesznek készen.
Kinek volt már hormonvizsgálata? Mindig ilyen lassan megy?
Mit gondoltok, próbálkozzunk vagy mindenképp várjuk meg az eredményeket? Rettentõ ez a várakozás.
Sziasztok.
Mindeninek drukkolok.
Puszi
Nati