Andi, nagy-nagy gratula a gyerekeknek a 6. hónaphoz. Ez már ok a partyzásra. Nem? (Bár mi mindegyik betöltött hónapnál jó nagy bulit akarunk csapni.
Milyen volt a párodnak a legánybúcsú? És neked az egyedül töltött éjszaka? Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál.
Julcsi, Dorinának nagyon boldog névnapot.
Nagyon aranyosak voltak a gyerekek a találkozásotokon, megnéztem a képeket.
Márti, nem semmi Szoninak a pisilős sztorija. Nagyon aranyos.
Edit, megsütöttem a tököt, megette. Szerintem sütve sokkal finomabb mint főzve, mert főve nem sok íze van. De az Ádámnak ízlett (igaz a tejpépen kívül eddig mindent megevett, amit adtam neki.)
Akartam kérdezni, hogy ugye Virág a betegsége óta nem igen eszik mást, csak a tápszert. Azért próbálgatod minden nap mással is megkínálni? Kiköpi? Előtte már evett mást is?
Tegnap esküvőn voltunk. A házasságkötő terembe csak a párom ment, mert az Ádám aludt. De mikor felébredt szóltam a drágámnak, hogy jöhet értünk és a templomba már együtt mentünk. Szinte végigaludta a szertartást a hordozkában. Néha felriadt, mikor a pap kicsit hangosabban beszélt, még röhögtünk is, hogy valaki szóljon neki, mert felébreszti a gyereket.
Utána mentünk a vacsira. Fél órát járt kézről kézre, megitattam az otthon szépen előre elkészített barack-almalével és elaludt a karomban. Betettem a babakocsiba és 1 1/2 órát aludt.
A zenekar meg olyan hangosan játszott, hogy beszélgetni nem lehetett, nem hallottad a melletted ülő hangját. De ő csak aludt. Kivittem az udvarra, hogy ne legyen halláskárosult, de jött a vacsi és visszamentünk. (Vacsi alatt szerencsére nem kornyikáltak)
Az én drága kisfiam megvárta még megesszük a kaját és felébredt. Mindenkire mosolygott, koketált a pincérekkel. Megetettem, kicsit táncolt velem és 1/4 9-kor hazajöttünk.
Azon röhögtünk, hogy mit gondolhatnak rólunk az emberek, ha az esküvőn abban a zajban ilyen jól aludt, mi lehet otthon?
Egyszóval, nagyon jól viselte, kicsit kimozdultunk.
Erről jut eszembe, mindenki megkérdezte, hogy nem volt kire bízni? Dehogynem, anyukám szívesen elvállalta volna. De én még ilyen önző dög vagyok, nem bíztam még rá senkire. Talán csak 1/4 órára, amikor kiszaladtam a boltba. Én úgy gondolom, hogy ha már a 2. gyerekem lesz biztosan lazább leszek, de most még csak az enyém legyen. Ráadásul nem esett nehezemre eljönni olyan korán az esküvőről, nem volt gond, hogy nem tudtunk bulizni. Eleget buliztam már és amikor eldöntöttük, hogy jöhet őkelme, akkor tudtam, hogy most csak ő a fontos, és nem a buli.
Szerintetek is önző hülye anya vagyok, vagy ez természetes az elsőnél?
Na, hiányoltatok, most meg teleírtam az oldalt.