Sziasztok Lányok,
Köszönöm a biztatást.

De sajnos még mindig nem tudom, mit csináljak, várjunk, vagy csapjunk bele? Még van egy kis idõ eldönteni.
Kriszti,
Ismerem a Gynevacot, régebben egy éven keresztül kaptam a párommal együtt. Folyásom volt, amit szépen elmulasztott, de sajnos van candida fertõzésem is (kb. 6 éve, és az összes doki tehetetlen, elfogyasztottam vagy ötöt.), és az ellen hatástalan. Magáról a vakcináról, csak jót mondhatok, mindenkinek tudom ajánlani. Az orvosok viszont elég szkeptikusan állnak hozzá. Volt olyan dokim, aki még nem is hallott róla, volt, aki egyszerûen kuruzslásnak minõsítette. Én a Lázár doktornõtõl kaptam a receptet, mert senki más nem volt hajlandó fölírni. És az SZTK-ba jártam injekcióra, miután szinte ki kellett harcolnom, hogy beadják csak saját felelõsségemre.
Lehet, hogy még egy kúrát feliratok magamnak.
Virág,
Köszönöm. Drukkolok neked is.
Ja és volna még egy kérdésem. A doki az UH- a 11. napon látott érõfélben lévõ petét. Mondta, hogy úgy néz ki, minden rendben van. Mégis a hõm nemigen akar változni. Tanácsotokra most már hüvelyben mérem (és szájban is) és meglepõdve tapasztaltam, hogy csak 36,4 a hüvelyben és 36,6 a szájban. Nem a hüvelyben kellene magasabbnak lennie? Ráadásul napok óta ezen a szinten van. És mivel még nem hiszem, hogy visszaállt a menzim, fogalmam sincs, mikor lehet a peteérés. A 14. napon biztos nem, hiszen legutóbb 35. napra jött meg. Ha a doki lát az UH-n érõ petét, akkor biztosan van pém, akkor is, ha a hõmérsékleti görbe szerint nincs? Vagy nem jól mérem?
Mit gondoltok?
Milyen gyógyszerekkel lehet elõsegíteni a peteérést, vagy inkább csak rásegíteni?
A progi pótlásra pedig rákérdezek a dokinál.
Puszi
Nati