Hali
Dóra
Ha ne mondod Zsófi szülinapját rá sem jövök, h Lili erre gondolt.

))
Klassz, hogy Kata is így fejlődik, látom beindultak a netes babák.
Adri is napról napra többet mászik. Ma a mamának is bemutatta a tudományát, tesóm meg felvette kamerára. De tudjátok ez még csak olyan lassú mászás, de akkor is halad és elér mindent.
Dóra már éppen kérdezni akartam itt a neten ezt a nagy lány dolgot. Akkor nem baj, ha én még nem? Lassan 7 hónapja, vagyis plussz a terhesség.
Roz
Azért azt imádtam, hogy a pocimban van egy kis lény, csak a többit nem. Annyira hihetetlenül fájt a lábam, és nem csak az.
Bizsu
Szia. Lehetne rólad fotót látnom? 8. az szerda volt és én már szombaton jöttem haza. Szerdán 10-re voltam kiírva csaszira, de elém jött egy sürgős eset, így 11 után kerültem sorra. A szobánkban még feküdt egy nagykőrösi csaj, azzal is olyan jó lenne beszélni. Anikónak hívják és Pannája van. Nem ismered? A mi szobánkban mind a 6-an 8-án szültünk. És én Temesvárinál szültem.
Lili
Szuper jó a bringád. Zsófi huncut.
Nana
Hétfőn adják fel a csomagunkat. Bence 8 és fél hónaposan mászott. Amúgy Adri már szombaton betölti a 7-et.

Ő sokkal fürgébb, és sokmindenben más. Természetben, evésben, mozgásban. Bencével most sajnos gondok vannak, eléggé visszafejlődött. Mintha tudatalatti lenne ez nála, hogy őt is babusgassuk. Csak itt a suli is.
Ja, és levelezek egy csajjal, akinek a lánya febr 7-én született (egy nappal korábban, mint Adri), őt is Adrinak hívják

, már egy hónapja mászik, most egy ideje áll!
Ma mentünk este 7-re a Malomba, mert volt sorsjegyünk az autósorsolásra, többen is ott vártak. Úgy negyed 8 körül megkérdeztük, h most mi van, mondták, h már vége!
Ilyenkor meg bújkál az emberben a gondolat, h mi van, ha minket is kihúztak, de nem voltunk ott? Nyugtassatok meg, hogy nem mi nyertünk.
Hajni
Akkor holnap mozi.
Jó éjt