Nem tüntem el csak nem engedett be a babaszobára a rendszer
Bár nem sok időm volt,de azért írtam volna pár sort.Most is gyorsan írok és megyek is a postára,majd a suliba.Milcsi még alszik,de már mindjárt indulni kéne és még etetni és öltöztetni kell.
Ildikó!
Mi jót csináltok?Mentek jövőhéten tücsökzenére?Nekeünk a babaúszás csak szeptember közepén vagy végén kezdődik.Ti nem jöttök el kipróbálni valamikor?
Lányom miért nem lehetne....!?Hát ez jó kérdés.Sajnos senki nem garantálja hogy lány lesz,a másik dolog pedig hogy még nem is bizti hogy lesz tesója a Milcsinek.Még sokminden lehet,de most úgy érzem nagyon messze van még,ha lesz egyáltalán.
Inkább privibe írok erről bővebben.Oké?
Milán szülinapjára még nem készülök.Vagyis már gondolkozok hogy mit kéne neki venni és azt is tudom hogy kap valami szép figurás tortát is,de ajándék még nincs meg és nem is tudom hogy mit vegyek aminek örülne és lekötné.Valakinek van valami ötlete????Várom a tippeket
Te mit veszel Dávidnak?
Nóra!
Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!
Nagyon ügyes vagy hogy ennyi mindent elteszel.Szeretitek a lekvárt vagy csak úgy elteszek,esetleg eladod?
Oviba jó hogy segítesz.Bár még a Milán nem ovis,de nálunk nem a szülők csinálják a tararítást stb.Nálatok miért így van ha megkérdezhetem?
Most kezte a sulit a lányod?Építkezésel hogy áltok?
Anett!
Jó nyaralást nektek(ha hazaérsz akkor látod már csak)Kislányod jobban van már?
Nagyon szépek a képeken.Gondolom élőbe mégszebbek
Andi!
Jó hogy írsz teis
Kriszta!
Jók a képek amiket az Ildi csinált nálatok.Szép a kert és a tó is
Ketrinnel mi van?Nem lett semmi utóhatása a kutyaharapásnak?
Na megyek csajok mert már a postán kéne lennem.
Még teszek fel képeket a nyaralásról ha engedi.Puszi mindenkinek!
Betti

Dóri és Jutka