A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Jaj, jaj Ayse, én olyan hülye vagyok! Most olvastam vissza, mit írtam korábban és látom, hogy a kancsalságra vonatkozóan kérdést tettem fel, pedig nem azt akartam!!!!
Szóval azt szerettem volna írni, hogy: NEM is látszik, hogy kancsal vagy! Bocsánat érte! :oops:

Bodza!
Nagyon csini a pocakod! :D
Saci tündéri a nagy szemeivel! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Bodza
Azt hiszem, én csak most láttalak először képen(remélem, egyszer igaziból is láthatlak Téged, és sokmindenkit innen a topikból)Jól néztek ki ám, külön kiemelném a rövid hajad :D :D szerintem csak nekünk van ilyen pincurka frizkónk, mindenki másnak hosszú, v. félhosszú a haja!!!Javítsatok ki, ha tévedek, hisz én csak képekről ismerlek Benneteket!
Sokat gondoltam Rátok, mivel eléggé parázom a szlovák autóút miatt(pedig az csak4-5óra), hogy fogja bírni a csajszim: de ha Saci tizenvalahány órás adriai utat kibírt, hátha velünk sem lesz gond.Talán 70km. volt a leghosszabb út, amit idáig kocsikáztunk Pannával.
Csillám
Nagyon szép a házatok, Ti terveztétek?Igazi gyerekparadicsomot lehet kialakítani!
Viki
Nekem mindíg extra kívánságaim vannak Feléd, most is:szerintem nem láttalak még Téged, igazán lefotóztathatnád MAGAD, és Petit!!!!!Légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!Rakjál fel egy ilyet!!!

Hogy jártunk:megyünk most du.-tán dédihez bicajjal, és ott vettem csak észre, hogy Panni fél pár cipőjét elhagytuk!Édi kis darab volt, nagyon sajnáltam!!!Erre, most kopogtat a szomszéd bácsi, hogy találtak egy fél pár fehér kiscipőt a buszmegállóban, nem a Pannié?A miénk volt!!!!!Szóval ezt is a kis falucskánk javára írom!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Képzeljétek, Leon belázasodott ma, éreztem én, hogy sok ez az alvás reggel :cry:
Ma délután, vagy holnap reggel megyünk a dokihoz. Egyébként egész jól eljátszik, kicsit nyűgösebb persze. Noel viszont extra nyűgös már tegnap óta. :(
Semmi nem jó, mindenen csak visít, Leonnak semmit sem enged, elveszi tőle a játékokat.

Bodza!
Nagyon szépek vagytok a nyaralós képeken, Saci igen vagány sofőr :lol:

Csillám!
Nagyon szép a házatok :D

Megann!
Ilyen kávéra én is benevezek! :lol:

Hajni!
Nekem is ilyen rövid hajam volt, 1,5 éve kezdtem el növeszteni. :D
De olyan lassan nő, mert állandóan megtép valami fodrász (a hajam az gyorsan nőne, ha hagynák.....). Most is olyan, mint 1/2 éve :(

Na megyünk uzsizni, sziasztok!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Duda :)!
Semmi baj!!!
Jót nevettem rajta most! Lelki szemeim előtt megjelent egy keresztbeálló szemű nőci, akitől azt kérdezik: tényleg nem látszik, hogy kancsal vagy?
De tényleg nem. Egyébként Szendrey Júlia is kancsal volt és Petőfi többek között ezért szeretett bele!

Csillám :)!
Nagyon tipptopp házikó!
Olyan öröm, amikor elkészül valami!
Régóta építkeztek?
A hétvégén nálunk is terméskövezés volt!

ayse

Csajok!

Kávékölteményt megígérem kaptok a talimon!Lassan résen kell lennem, és lestipistopiznom a hetet, mert a végén még rárepül valaki a szept végére..oszt kávézhatok egyedül!
Ugye nem hagyjátok? :?: :?: :roll: :roll: :roll:

Ancsi!

:twisted: :twisted: :twisted: Addig reklámozod itt az új szerzeményeket, amíg éjszaka jól betörök hozzátok és jól megfosztalak titeket a barnáktól :twisted: :twisted:

Nyúlné Sorstársnőm!

Az egész allergiás hercehurcába csak az az egy kib...ott dsklfldsgjklakldeaksjgafdfklédSKLADJKLGJASK J......... a legrosszabb, hogy Lénával se tudok megfelelően foglalkozni...
Kikaparom a szemem...megyek és egyszercsak elcsöppen az orrom.........most ragasszak az orrom alá papírzsepit???
Ja és a legjobb...
A torkodat te hogy vakarod????????????? :evil: :evil: :evil: :evil:
Ki van a búráááááááááááááááámmmmmmmmmmmmmmm!

Lassan jön apa(hozza az életmentő elemet), már alig várom, hátha lesz ideje Lénával foglalkozni egy kicsit, mert nagyon mostoha vagyok ma hozzá...folyton kekszet adok neki...stb...mert tényleg képtelen vagyok vele foglalkozni...

Ja délelőtt megpucoltam 2 kiló vöröshagymát..és felapírtottam géppel..(fagyasztóba, mert útálok hagymát aprítani, így meg lesz vagy 5-8 főzésrevaló)..na szóval zokogtam, csípett..mart...de az allergiám egy pár órára jobb lett :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Az a baj...nincs több hagyma itthon.. :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Hajajajajajjjj, majd szólok apának hogy maratoni mennyiségű kávépatront kell vennie :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Ja és szégyellem magam mert a nagy önsajnálatban még meg sem dícsértem a fotókat! :(

Beniagyu!!!
Huncut mosógépszerelő!
Legalább tudom kit hívjak legközelebb...ja és majd bevetem Lénát is..hátha több kedvvel jön majd Gombi hozzánk mosógépet javítani :lol:

Annamami!
Olyan nagyon szép családod van! :) :)
Most pofátlan leszek:Szeretnétek még babát, vagy megállj van a 2nagy+1 picinél???
Olyan szép a nagy család..de a mai világban..tisztességel felnevelni 3 vagy több gyereket...hát....nem egyszerű.. :(

M.

Kép

Kép
megann

Annamami!

Ja még azt akartam mondani...hogy fél karomat egy kis üstös szilvalekvárért...
Jajjjj majd mondd el milyen...jó??Jó darabos??fini sötét???ragadós?????

Úr Isten...Te gyilkos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez egyébként inkorrekt volt..ilyet leírni a fórumra.... :twisted:

M.

Kép

Kép
megann

Totka! :lol:

Íme két tegnapi, hajmpsás utáni sztárfotó :lol:
csak a Te kérésedre, mert magamat nem szeretem mutogatni, meg nem is jók rólam a fotók, na meg nem is sok képen vagyok rajta.... :D Kép Kép

Benianyu!
Bocs, de az előző bejelentkezésnél én is elfelejtettem megdícsérni Danit. Nagyon cuki a mosógépnél! :D :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

És ezt látni minden este az erkélyünkről! :lol: :

Kép

Szép napot mIndenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ma voltunk Tüncsivel, a bőrgyogyinknál...a zabkivonatos tusfürdő (csalánkiütés) és a gluténes kaja közt nem hisz összefüggést...inkább azt mondja, hogy vagy meleg a víz Tüncsinek amiben fűrdik, vagy most hogy erősebb és több az allergén a levegőben ő is érzékenyebb a tusfűrdőkre...
a fej/fülvakarásra annyit mondott, hogy úgy látja ő is izzadékony típus, ezért szerinte inkább beizzad a feje és azért vakarja, de ha meg naponta mosom samponnal, akkor meg kiszárítja az amúgyis száraz bőrét....őrdögi kör! :( szóval, ha látjuk, hogy megizzad, este sima vízzel mossuk csak a haját/fejét...és adott egy gyógyis kutyulék sampont, azzal 1 héten csak 1-2x mossuk vele a fejét...

hát ennyi...

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Nesze semmi, fogd meg jól :(
Nekünk még mindig Eucerin samponunk van.Szerintem nagyon jó.
Igaz nekünk nem kell minden nap hajat mosni.

Lányok!

Hogy nehogy szó érje a ház elejét, hogy ma csak titeket boldogítottalak, összerittyentettem még egy kovászosuborkát is..kint napozik a teraszon!

Apa jön és megyünk Árkádba. Elemet venni!Jó mi?
Egy elemért....
Hi-hi...a hülye is átlát rajtunk hogy imádunk csavarogni...

M.

Kép

Kép
megann

Viki
Köszi, köszi, köszi (félre ne értsetek, nem vagyok b..! :D ), de ha Pécsett járunk megismerjelek ám!!!!!!!!!Nagyon hasonlítotok Petivel egymásra szerintem!!
Megann
Kéretik szegény falusinak nem fájdítani a szívét, hogy elemért megyünk az Árkádba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Nyúlné!Ayse! :)

Holnap már tudni fogom mi a bajom.Majd elmesélem, remélem semmi komoly. :( De tényleg lehet, hogy ez is kihat rám :(

MAMIK! :)
KÉPEK SZUPIK GYERKŐCÖKRŐL!!!!! :)

Mea
mea

LÁNYOK!
HOLNAP SZIGETELÉS! 2:30-kor találkozunk a szökőkútnál. Jöjjön aki tud és van kedve. :) Eddig jön: Annamami, Manka, Rókica és Cleo.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Megann!

Elemért az Árkádba??? Röhög a vakbelem. Azt még itt Mogyin is lehet kapni a szomszéd kis garázsában... :) :) :)

Egyébként ez az Árkád nekem is nagyon bejön, az elmúlt 1 hétben voltam vagy háromszor!

Bableves nagyon fincsa lett, csak egy kicsit elméreteztem a dolgot. Fél kiló "lóbabból" csináltam, mégis jó sűrű lett. Át kellett tennem a legnagyobb fazekamba, és felönteni még vízzel, különben csak a babot , meg a sok zöldséget kanalaznánk...

Habos kávé nagyon csábító!!! Úgyhogy talira tessék beszerezni jó sok kávépatront!

Annamami!

Tényleg nagyon szép családod van, és nagyon tetszenek a keresztelős képek is! Nagyon helyes volt Mazsika a kis keresztelő-ruhájában.

Csilla!
Hű a mindenit, de vagány lett a kérótok! Nagyon szép ez a sok terméskő. Mi csak a lábazatot rakattuk ki, de így is azt hittem, hogy soha nem lesz kész.
Tényleg , mennyi ideig építkeztetek?

Bodza!
Nagyon szépek vagytok Ti is, Saci hatalmas szemei gyönyörűek!
Biztos nagyon jó lehetett a nyaralás!
És a pocid nagyon helyes!!! :) :) :)

Prüntyi!
Azért az jó hír, hogy Tüncsinél nem a glutén a lúdas...
Lehet, hogy tényleg az izzadás a bűnös a vakaródzásban is!
Bár tudod, Gergő is nagyon izzadós, nála nincs ilyen probléma.

És megmondom őszintén, hogy mi egy héten egy-másfél hetente mosunk csak hajat. Igaz, akkor samponnal. És a sima, egyszerű, Babylove hajsamont használjuk.
Egyébként pedig még csak nem is vizezem be a hajár fürdésnél.
Kész katasztrófa ugyanis szárazra törölni neki.
Hajszárítót meg nem használok nála.
Tényleg, te szárítod Tüncsi haját?
Jó, mondjuk neki sokkal több, és hosszabb haja van, mint Gergőnek.

Ayse!

Megkérdezhetem, hogy egész pontosan mi a neve, és hol található ez a fejfájásközpont?
A páromnak baromi sokat fáj a feje, orvoshoz persze meg nem akar menni.
Mondjuk én a frontra gyanakszom, mert ált. akkor fáj neki, ha jön a szar idő.
Talán tudnának végre valamit kezdeni vele.

Totka!
Nekünk is a patikai kencénk van a csípésre, az nagyon bevált. Igaz, ahol bekenem, ott ott marad a fehér ragacs... :) :)
Szép látvány, pláne, ha teli vagy csípéssel.
Én is szoktam használni...

Benianyu!

Danigombóc tényleg nagyon gyönyörű baba! És annyira édes, ahogy játszik a zöld vödörrel. Annyira bírom őket, amikor ilyen nagy átéléssel játszanak egy számunkra semmit nem jelentő tárggyal...

Barbi!
Leonnak jobbulást kívánunk!

Jucc!
Bár nem ide írtad, azért nagyon köszönjük a szülinapi jókívánságot!!!

Ezt most fényképeztem:

Apa nagyon kreatív mostanában, pláne Gergő új, szülinapi játékaival.
Apa tologatja a kocsit, Gergő meg brümmög-berreg hozzá.
Ez a legújabb tudománya, anyukám a hétvégén megtanította rá, miközben a quad-on tolaggatt a lakásban.
Szóval a kép:
Kép

Kép
kuha

Sziasztok!

Barbapapa
, nálunk ugyanez ment néhány napja. Most, hogy elkezdödött az ovi, hirtelen kicsit csökkent a játékelvétel...gondolom kitombolja magát odabenn. Vagy csak az ujdonság varázsa 8)

Annamami, annyira szépek a képek. Tényleg nem vagyok régi topiktag, de a tali alapján sem gondoltam volna, hogy ekkora a családod...a nagy lányok is a tieid? Bocsi, lehet, hogy ez nagyon durva kérdés, csak a kiváncsiság.... :oops:

Megann, Nyulné, Aysa és minden allergiában szenvedő, résztvétem :( Ez a szél sem viszi ki? Vagy inkább jól felkavarja a polleneket?

Engem is érdekelne az angol turi, épp szombaton készülök börzézni az FMHba (11.ker), de be kell valljam, hogy az angol használtruhás amit itt Etyeken vettem nagyon nagyon jó minöségü cuccokat hozott, csak hát kicsit drágáltam. Botinak vettem polókat (most is elsösorban azt akarok) és 6-800 Ft volt, Barnusnak a napozók (mondjuk tényleg tuti anyagból) 1000 körül. Ez kb a börzés árak duplája, persze a minöség is más....szóval érdekel a bolt.

Edit

KépKép
KépKép
szedit

szigetes talI:
MI NYULAMMAL LEHET MENNÉNK!!!!!!!!meglátom,mert a lábam alig bírtam kitenni a lakásból,annyira allergiás vagyok ugye!de szeretnénk és lehet kikúszom! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Szedit,
inkább jól felkavarja!az eső és a hideg szokta elvinni! :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha, nem szárítom a haját...amíg ilyen enyhe időnk van...kb 1/2 óra alatt száraz a haja...és még csak nem is megy így tönkre...

Kép

Kép
prüntyi

Nyúlné:

Ebben a kérdésben szerintem PZita lenne igazán otthon... mindenesetre lehet hogy ha még nem evett tejterméket a kislány, akkor érdemes lenne HA-val kezdeni, mert abban jobban le vannak bontva az esetlegesen problémát okozó tejfehérjék. Ez nem ugyanaz, mint amire az van írva, hogy babatejes, mert a babatej, ha jól tudom, a rendes mezei tápi. A HA-sakat tényleg csak gyógyszertárban (receptre van anélkül) lehet kapni. Létezik belőle tápszer is és tejpép is. Egyébként van teljesen tehéntejmentes pép is, az a bizonyos Sinlac, szintén csak gyógyszertárban lehet beszerezni, érdemes feliratni, mert recept nélkül elég húzós. Zsuzsa babán kívül mindenki akiről hallottam, egyenesen falja. Én is megkóstoltam, finom. Nem tudom, mit próbált már Fannamami, illetve mit szeretne, de ha fogytában a teje, akkor én elsősorban a gyakrabbi szopit ajánlanám, mert fel lehet tornázni. Nekem is sikerült valamennyire, pedig terhes vagyok, ezért lassabban megy a dolog... Ha érdekli őt a tejének a szaporítása, nagyon meleg szívvel tudom ajánlani a szopis csoportokat, pl most csütörtökön lesz a következő az I. kerületben, ott biztos kap jótanácsot, bátorítást, tippeket. Ha szeretné elválasztani a babát, az más. Nem tudod, mit szeretne?

Apropó Kisnyúl termékajánlója! Olyan meggyőző volt, hogy asszem olyat veszünk Zsuzsának a szülinapjára! :)

Barbapapa!

Lehet szavadon foglak! :) Legközelebb magamnak is visszamennék, most csak a babaruhákat néztem. De 700 forintos áron csábítóan olcsó...

Annamami!

Nagyon szépek vagytok a keresztelőn! :) Szilvalekvárra benevezek!!!

Bodza:

Bennem is felmerült, hogy biztos a fiúhormonok tombolnak bennem, mert türelmetlenebb is vagyok! Úgy ahogy van, érzelmileg labilisabb. Cleo megjósolta nekem, hogy kisfiú lesz, lehet hogy igaza van? :)

Örülök hogy megoldódott a Snuglikérdés, sajnálom hogy nem tudtunk segíteni. A mienk, a hátizsákos, ott van még Amerikában mert David nem tudta elhozni. :( Nem tudom, mikorra fog megérkezni, és hogy akkor használható lesz-e még.

Majola, Bodza, Megann:

Persze hogy emlékszem a nénire, és is megcsodáltam. Ráadásul egy nagyon agresszív néni, de nekem úgy tűnt, az ő feladata nem a betegek fogadása, hanem a kórházi személyzet (takarítónők, szállítók, stb) dirigálása... legalábbis állandóan velük veszekedett...

Kuha!

Bablevesből éééén is kéééérek!!! :)

Angol turi címe közkívánatra:

(Egyébként nem az én érdemem, nem tudom ki fedezte fel elsőnek, talán Megann? De jó sokáig halogattam, hogy odamenjek, hát kár volt.) Szóval a Szövetség u. és a Rákóczi út sarkán van, ha a Keleti felé nézel, akkor a bal oldalon. Két szintes, fent vannak a babaruhák, az összes többi felnőtt. Vissza is fogok menni...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

sziasztok!

visszaolvastam, amíg várom apát, most jön haza...

ez a vírus tényleg nagyon undorító, én úgy elkaptam az Esztitől, hogy tegnap alig álltam a lábamon :( folyik az orrom, tök gyenge vagyok, stb. ráadásul az Eszti korábbi orrcseppjét használom, mert nem volt itthon rendes, és elfelejtettem venni, csak kicsit többet cseppentek. úgyhogy csütörtöki tali totál lefújva, ne haragudjatok!!!!!! de ígérem, amint meggyógyulunk mindketten, rögtön jöhettek!
már a negyedik éjszaka nem alszom csak pár órát nagyon sok részletben, ahhoz képest egész jól bírtam ma. azt találtam ki, hogy biztos a szervezetem alkalmazkodott, és minden óra alvást triplán számol :lol:

Nyúlné! ezek a vörösök nagyon gonoszok tudnak ám lenni :evil:
nekem is iszonyat erős lett a szülés után, de legalább a görcsök nem annyira erősek. mondjuk terhesség előtt általában napi 1-3 cataflamot vettem be az első 1-2 nap, és hasmenésem volt hányással ötvözve, képzelhetitek, milyen jól nézhettem ki...

egyébként a voltaren dolo nevű gyógyszer tök ugyanaz, mint a cataflam, csak fele akkora hatóanyag tartalommal, és azt recept nélkül lehet kapni!
nekem is a cataflam a tuti, nálunk mindig van itthon, csak most ugye azt még nem akartam bevenni.
még valami: cickafark tea! az íze brutál szar, de nagyon hatásos!!! egyébként is jól szokott esni a meleg a pocakomnak olyankor.

Megann! légyszi szept 27 előtt tartsd a szept végi talit!!!! egy ilyen kávéért akárhova elutazom :) vállalom a tejszínhab szállítmányt :wink:

Annamami! annyira gyönyörű család vagytok!!!! Mazsi nagyon-nagy fiú :) nagyon aranyos! tényleg, ez egy annyira jó kép a családodról! kölespépet mi lenne, ha elküldeném? vagy apa a deák térnél dolgozik, neki is odaadhatom, ha valamit meg tudunk dumálni. szilvaleki nyammmmmmmmmmmmmmm, imádom :) én sztem még nem is ettem bográcsosat, de nagyon jól hangzik :)

ezennel én is csatlakozom a kancsalok táborához... nekem 3x műtétték a szememet, először 6 évesen, amikor az 5. szemész, akihez az anyu elvitt, megállapította, hogy azért romlik marhára a szemem, mert kancsal vagyok, addigra már majdnem megvakultam a fél szememre :( úgyhogy én csak a mária utcába vagyok hajlandó vinni az Esztit szemészetre.
Duda, tök jó, hogy ilyen jól sikerült neked a műtét! kezdek hinni benne :) bár nálam ez már elkésett.

Bodza!
először is Saci gyönyörű!! mennyit nőtt a haja és milyen kis huncut lett :) jó lenne látni élőben is! és le a kalappal! jó bevállalósak vagytok :) én még terhesen sem mertem volna ilyen messzire menni, nem hogy terhesen és kisbabával. bár Saci nem is kisbaba, hanem kis tündérke :wink:

Benianyu, ezennel én is bevallom, hogy a nyáron 31 lettem. bár 30 felett már minek számolni? :wink:
Danigombi és a zöld vödör nagyon édes! bírom, azt az átélést, ahogy tudnak segíteni.

Prüntyi, háát, ezek a bőrgyógyászok.... fogalmuk sincs mi a pálya, aztán a inkább meggyógyul magától a kórság. de jó lenne, ha Tüncsinél is gyorsan megoldódna!
egyébként mi még mindig minden nap megmossuk Eszti fejét, de csakis a fürdetőkrémmel, mondjuk ő még mindig őszibarackfejű. ha nem fúj a szél :lol:

Leonnak és Andrisnak még gyorsabb gyógyulást!!

Csillám, a ház nagyon szép lett!!

na megjött apa, megyek egy kis duma aztán húzok aludni, amíg tudok

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a kedves bókokat szöszi mosógépszerelőm nevében. :)
Visszaolvastam, kérdés, hogy menniy maradt meg, hogy válaszoljak is....

Bodza,
Saci nagyon helyes kislány, te is nagyon csini vagy a pocakoddal és Apa is igen jóképű. :) Szép kis család vagytok! :) :)

Csillám,
Nagyon szép a házotok! :) De szeretnék én is kertes házban lakni...

Viki,
Peti szerintem is nagyon hasonlít rád! :)

Megann,
Én is sík ideg lettem volna, ha nem indul a kocsi. Nagyon tudom utálni, ha az előre eltervezett programom nem úgy sikerül, ahogy szeretném. Viszont a kávé nagyon finomnak néz ki. Én is benevezek majd egyre a talin. .)

Nyúlné, Megann
Allergia :( :( :( Én is kivagyok. Nagyon durván intenzív a napokban. Nekem is elcsöppen az orrom, de már a szoba minden sarkában zsepik vannak kikészítve. A torokvakarás érdekesen hangzik, olyan brekegős, próbálom, nem gusztustalanra venni. Dani nagyon jót kacag rajta. :)
Ennek ellenére nem várom a fagyot, inkább szenvedek, de szeretem ezt a finom meleg őszt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Kuha :)!
Én sem mosok gyakrabban Andrisnak hajat. Lilinek meg még ritkábban! Tiszta levegőn vagyunk, nem zsírosodik, minek? csak a pollenek miatt kell mostanában gyakrabban.

Fejfájásközpont több is van, de mindegyik kórházat és orvost jelent ! :(
Én a Lipótmezőn voltam, vagyis a Hárshegyen, azaz a Sárga Házban :oops: :oops: :oops: . Volt EEG, vérvétel, szemészeti vizsgálat. A barátnőm az Uzsokiban volt, az hozzátok jóval közelebb esik. Őt CT-zték is.
Kiderült, hogy tenziós fejfájásom van. Ezt sok tényező okozza, alapja a stressz, a nemevés, nemalvás, nemivás (ez tényleg nagyon fontos, eleget iszik a párod?), a frontok, a rossz testtartás stb.
Az én esetemben két módszer vált be nagyon (a több vízivás mellett): abbahagytam a fogamzásgátlót (gondolom, ez a férjednél nem megoldás :lol: ), és megtanultam az autogén traininget. Ez egy évekig tartó meditációs tréning, bár az alapjait egy-két hónap alatt el lehet sajátítani. Nagyon hatékony, de tényleg elkötelezettnek kell lenni. Egy olyan csoportba jártam, ahol a a fejfájás miatt mindhárman küzdöttünk azzal a problémával, hogy minden leletünk negatív, mégsem jön a baba (később kiderült, a pszichológus csajnak is ez volt a baja). Olyan jól sikerült a kúra, hogy 4 baba született úgy, hogy az első 2000 augusztusában, Lili volt az utolsó 2001 áprilisában. Még orvosi konferenciákon is előadást tartottak belőlünk. Szóval szerintem ez egy nagyon jó módszer, de kéthetente 2 órát (plusz az otthoni gyakorlás) rá kell szánni.
Ezenkívül jártam még gyógytornára és masszőrhöz, mivel a nyakam fájdul meg először és azután a fejem. A gyógymasszőr szerint a nőknek a stresz a vállukba megy, a férfiaknak a derekukba.
Bocsánat a kisregényért, de nagyon sokat foglalkoztam már ezzel a dologgal és nagyon érdekel. Sajnos nincs királyi út a fejfájással kapcsolatban. Én is akkor mentem már el, amikor jelentősen rontotta a dolog az életminőségemet. Habár tökéletes megoldás nincs, de úgy érzem, segítettek rajtam.

Ma Andris véletlenül a fejének az egyik oldalára ragasztott egy fél kölesgolyót :). Lili azt mondta, hogy olyan, mint egy fél cica. Erre a másik oldalára is ragasztottam egyet és olyan cuki lett! Jókat nevetgéltünk rajta, ezért ő is óriásiakat kacagott velünk. (Na jó, ha majd érti, hogy kinevetjük, nem teszek ilyet).

ayse

Kuha,
Gergőapa cumisüvegszállítója nagyon király! Gergő meg biztosan nagyon élvezi apával a játékot.

And,
Jobbulást kívánok! A tali miatt ne izgasd magad, ilyen közbejöhet.
A korodat kijavítom. Érdemes 30 után is számolni. :)

benianyu

Csajok!

Van olyan topik, hogy 2006 tavaszi babák apukái. Olyan jót szórakoztam rajta :)

ayse

Ayse!

Haha! Tényleg tök jó! Gondoljátok a mieinket is rá lehetne venni? Tudomásom szerint a legtöbbjük max fejcsóváló, de jóindulatú érteténséggel áll a babanetezésünk ténye előtt...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

And!

Nincs harag, megértjük!

Mi van szept 27 után???(hogy neked csak addig jó a tali?)

Benianyu!
Ez rettenetes..mármint az allergia!
Én is imádnám a meleg ősz...abból is inkább a meleget..de hát hogy, ha egy percét sem élvezem :cry:
Du. feláldoztam magam és kivittem Lénát a kertbe..jó nagy szél volt...hát be kellett menekülnöm fél óra után :cry: :cry:

Na kávéőrültek társasága..... a végén még kiderül hogy mindenki csak a kávémért akar jönni! :twisted: :twisted: :twisted:

Cleo!
Ez igazságtalan!
Nem ér egy nappal előbb szólni szigetestaliról.. :evil:
Holnap megyek anyumhoz..mert a ma elmaradt :evil:

Kuha!
Elem megvan!Pólusból :wink:

Na megyek csajok aludni...azaz nem aludni hanem torkot vakarni, meg fület, meg prüszkölni... :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Beteg babáknak (Eszti, Leon, Tüncsi, és még akit esetleg kihagytam) és mamáknak jobbulást!!!!

Allergiásoknak is jobbulást kívánok!

Totka!

Jöttök Pécsre??? Mert szólj ám, ha igen, tök jó lenne, ha én is már megismerhetnék valakit a csapatból személyesen is!!!

Benianyu, Totka!

Tök jó, hoy azt írtátok, hogy hasonlít rám Peti!!! Köszi :oops: :D Már vagy 3 napja, bármerre hurcibáljuk szegénykét, mindenki csak elképedten mondja, hogy tiszta apja ez a gyerek, sőt, volt egy nagyon "vicces" beszólás is a páromnak célozva "nem lehet, hogy egyedül csináltad" - jó duma mi? Szóval köszi-köszi-köszi :D

Kuha!
Gergő nagyon szépen játszik!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ja igen!

Elem megvan..tehát működik az az ilyen-olyan megamolyan nyamvagdt istenverte stb..távirányító, úgyhogy újra mehetünk csavarogni(Totka- bocsika)

M.

Kép

Kép
megann

Róki!

Köszi hogy nekem tulajdonítod a dicsőséget angol turi ügyben, de sajna én már csak jól továbbadtam, lepcses vénasszony módjára.
Kb 2 szer voltam és nem nagyon vettem semmit 1-2 kivétellel..
De most annyit dícséred, hogy lehet hogy elnézek megint...
:wink:

M.

Kép

Kép
megann

Kép Kép Kép

Ma le kellett vinnünk Petit sétálni még fürdés előtt is, mert nem bírt itthon magával már! Hát......., levittük a ház elé. (a képek ott készültek)A ház aljában üzlethelységek vannak, vagyis lesznek, mert még nincsenek kész, és előtte tök jókat lehet futkosni............ Nem kell figyelnem a kocsikra meg ilyesmi, és csak úgyis 20 percről volt szó. A nagy ide-oda járkálás után még gyalog jöttünk fel a 2. emeletre, mármint hogy Peti is lépcsőzött végig, csak a kezeit fogtam, de néha csak az egyiket, annyira tetszett nek, hogy ő is úgy jöhet, ahogy any, meg apa!!!!!!!!!!!!!!! Még sikítozott is, olyan édes volt!!! :D

Jó éjszakát Mindnekinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Rokica!
A férjem legutóbb a következő oldalakon tett látogatást: hasznaltauto.hu, szaloauto, autoexpressz...egy kicsit monomániás a lelkem...nem hiszem, hogy babanetezne :).

ayse

Sziasztok,

Régebben írogattam ide hozzátok. Éppen költözés előtt kapcsolódtam be még év elején. Mostanáig vártunk a netre, és végre ...

Szóval ha nem bánjátok újra csatlakoznánk Barnussal, aki októberben lesz 1 éves és persze Marcival, aki meg 3 lesz októberben.

Lányok- fiúk gyönyörűek, mert a képeket azért gyorsan megnézegettem
:wink:

Brigi
b_brigi

Sziasztok!
Elég kevés időm van mostanában géphez ülni, csak gyorsan el szeretném újságolni a nagy hírt.
Brigi szombaton megtette élete első önálló lépéseit. Lehet, hogy ciki, de én elbőgtem magam. :oops:
Micsoda vírus fertőzte meg ezeket a gyönyörű babócákat és családjukat? Briginek van szupi varázspálcája, majd holnap rendet rakunk a bacik között. Addig is jobbulást mindenkinek.
Allergia :?: :x :x :

Kép
Kép
maresz

Szia Brigi!
Én emlékszem Rád! A MÁV-ban szültél, ugye?

ayse

Ma Brigi-nap van:

Maresz Brigijének gratulálok!

ayse

Lányok!
Én asszem nem vagyok a fogyasztói társadalom gyermeke :oops: :oops: :oops: , de áruljátok már el, mi az a kávépatron???? :oops:
ayse

No lányok,akkor most megpróbálok reagálni néhány dologra/amire emlékszem/a teljesség igénye nélkül... :oops: :oops:

Ayse,
Te olyan figyelmes vagy! :D
Ezt úúúgy bííírom! :D
És tényleg nem látszol kancsalnak. :wink:

Megann,
Apa azt mondja,neki elég a három gyerek! :lol:
Egyelőre én is így érzem,aztán 4-5 év múlva meglátjuk! :lol: :lol: :lol:
A neveléssel igazad van.
Kávéd eszméletlen csábító,mmmmmm ha én ilyet ihatnék... :cry: :cry:...rögtön hármat innék!!! :lol: :lol: :oops:
Azért mi is meglátogathatunk majd titeket? :oops:
Ígérem kapsz egy csuporral a friss lekiből,jó? :wink:

Barbi,
szegény Leonka gyógypuszikat a kis betegnek! :( :wink:

And,
te is kapsz a lekiből ha meggyógyultatok és megyünk hozzátok! :D
Köles ráér akkor is,ari vagy,addig kap hétgabonásat.
Egyébként ma falta be az utsó adagot,eddig tartott. :D

Csillam,
nagyon szép a házatok!
És Dávidka is annyira szép kisfiú!!!!
:D
Azok a szempillák és a hamvas kis barack pofi!!! :D

Nyúlné,
GYERTEKGYERTEKGYERTEK LÉCCI HOLNAP KISNYUSZIVAL!!! :D
Plíííííz!!!!! :D

más nem jut eszembe,holnap folytatom.....
annamami

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Panni öt előtt cicit követelt, most békésen szunyál, én meg csak forgolódtam, így jöttem gratulációkat írni!

Mea
Livikének boldog születésnapot kívánunk!

Erhardnak szintén boldog szülinapot!

Végül, de nem utolsósorban:
Juci
Születésnapod alkalmából szeretettel köszöntünk, jó egészséget, sok boldogságot kívánunk!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Juci,
Mi is BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk Neked sok szeretettel! :) :) :)

Mea,
Lívikének is gratulálunk első szülinapja alkalmából! :)

Maresz Brigijének és B_Briginek pedig BOLDOG NÉVNAPOT!

benianyu

BOLDOG SZÜLINAPOT SZÜLINAPOSOK!!!!!!!!!! :P de sokan vagytok!
Juci,te partidról is képeket és a tortát is látni akarjuk!
és BRIGINEK IS SZÉP NEVENAPJÁT!!!!! :P :wink:

Ayse,
lehet nekem is az van,mint neked! :shock: mintha a vörösök elvonulnának,de tényleg átmenet nélkül!érdekes!végül is,akkor majd két napig begyógyszerezem magam,úgy azért csak kibírom,aztán már vége is!
az allergia is átváltozhatna! :roll:
Roki,
szerintem ő leválasztódna(azt hiszem),mert már így is egyre többet szoptat,de nem sok eredménnyel és még fáj is neki!és ugye Fannilánynál még a hízás is elmaradt,a főzik óta mintha végre gyarapodott volna!de ezt a sinlacot ajánlani fogom,bár úgyis olvasgat minket,látni fogja! :lol:
nagyon köszönöm a felvilágosítást és hozzászólást!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és akkor üdv Briginek és neki is BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!
Mea,
már nagyon kiváncsi vagyok ám :roll:
Prüntyi,
azért is kérdeztem,hogy nincs e melege Tüncsinek,mert Kisnyuszi is izzadósabb és aludni sem bír,ha picit is melege van és amikor nagyon meleg volt,pláne amikor még kiütése is volt,akkor állandóan vakarózta a nyakát,fejét,fülét....szegénykém!és a hintőpor olaj volt a tűzre és mi is állandóan csak a fürdetőkrémet használjuk,hajra is,sőt néha fürdés utáni testápolásra is,remek gyógyír!én a helytekben megpróbálnám csak azt használni,ha Tüncsi ilyen érzékeny és persze aztamit most felírtak neki!
a bőrgyogyink is azt ajánlotta,hogy ha éppen még incs más kiváltva a legjobb a fürdetőkrém és ált.amiket ők is felírnak,azoknak az alapjuk ez!
sőt,még én is ezt kenem mostanában az arcomra,miután picit megnyomiztam :oops: ,lefertőtlenítettem,mert gyorsabban rendbejön!
remélem most már renbejön szegény csajszi bőre! :)
Roki,
termékajánló trényleg jól sikerülhetett,ha minden baba ezt fog kapni!
lassan lesz babamoon-os járgánytali is! :wink: :lol:
And,
cickafark!!!!!!!tényleg!!!!!!erre sem emlékeztem,pedig van itthon
mindig mindenféle teám,ez is!!!!!köszike!!!!!!!
talival meg ne törődj,velünk is előfordult,majdnem kétszer is!
Megann,Benianyu
nekem a kis vaddisznók jutnak eszembe,amikor a torkomat vakarom!rajtam is röhögnek! :?
Ayse,
kölescica :P :P :P
Viki,
Kisnyuszit mi szinte mindig levisszük fürdetés elött sétálnimert olyankor tényleg nehezebb vele!és utna úgy ájul el,ahogy azt illik!Petiképek és te is nagyon helyesek vagytok.....méghogy egyedül a papa csinálta volna,na persze! :wink: :lol:
Maresz,
Brigi első lépéseihez gratulálok és ari vagy,hogy bőgtél én leizzadtam ,a másodiknál és harmadiknál,sőt a tizediknél is és levegőt se mertem venni!jpobban izgultam,mint Kisnyulam :shock: :P
Annamami,megpróbálunk!!!!!!!! :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a Gratulációkat! Képeket prezentálni fogom.

VAlamint Livikét és Erhardot is Isten éltesse sokáig!

Lemaradtam valamiről?
Brigi nap lenne? A naptáram nem írja....
De boldog névnapot kívánok Brigikének és láttam,hogy lépett párat, ahhoz is gratulálok!
Ha lesz időm, folyt köv.!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Csillam
Nagyon tetszik a házatok!
Gratulálok hozzá!

Viki
Peti továbbra is vadító :lol:

Annamami
Nagyon édesek a keresztelős képek és ahol Mazsival ketten vagytok azon annyira csinos vagy!Amúgy is, csak azon nagyon jól látszik :P

Rohanok, a szekrényt félig kirámolta...

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jó reggelt!

Mea!
Livikének nagyon boldog első szülinapot kívánunk!

Juci!
Neked is nagyon boldog szülinapot kívánunk!

És Erhardnak is boldog szülinapot kívánunk!

Andi&Nati

KépKép
duda

Halihó!

Szép napos időre keltünk :)
SZÜLETÉSNAPOSOK NÉVNAPOSOK, FORDULÓSOK ÉS MINDENKI AKI ÜNNEPEL VALAMIT, ISTEN ÉLTESSEN TITEKET!

(Hogy egyesek hogy tudják észben tartani hogy kinek milye van éppen :shock: -totka :shock: Én lassan már a családét se tudom :oops: )

Cleo!
Továbbra is igazságtalannak tartom, hogy mára szerveztetek szigetes talit :evil: :evil: tekintve hogy én nem tudok menni!
Nemhogy péntekre tettétek volna :evil: úgyis majd 30 fok lesz...
Áhhhhhhhhhh már nem is mondok semmit...értetlen társaság :evil: :twisted: :twisted:
Na jó...csak vicc volt :wink: De azért tényleg szívesen mentem volna.

Ayse!
Ne érezd magad kellemetlenül a kávépatron miatt...
Lövésem nem volt nekem sem...bár a munkahelyeimen az utolsón már találkoztam kávépatron számlával..de persze az életben nem láttam...a főnöki rezidencián volt az autómata, és oda én mint halandó könyvelő, csak a küszöb alatt mehettem be..kizárólag ha dolgom volt a góréval...
Szóval Karira kaptunk férj bécsi barátjától egy Nespresso kávéfőzőt..helyesebben nem is főző ez, hanem "patronból kávécsináló gép" :lol: :lol:
Szám szerint 1 db bolt van ma Mo-n az Andrássy úton ahol lehet venni ilyen patront(persze "fillérekért")
Úgyhogy most ezzel kávézunk..fini kávé..de mégis a főzött az igazi, ki is vagyok éhezve a főzött kv-ra..
Van olyan hogy az Árkádban rámjön a dili és lehörpintek egy KV-t a Segáfrédóban. :) :)
Na úgyhogy ez a kávépatron...

Annamami!
Ne viccelj, persze hogy jöhettek..kv-t inni meg majd suttyomban fogunk, hogy ne fájjon a szíved érte :(
Lekvár jöhet, akár üsttel együtt is :lol: :lol:

Na megyek, összecuccolom gyerkőcöt, és megyünk anyuhoz!
Remélem elindul az autó :evil: :evil:

Szigeteseknek jó sétát :) (hogy a sárga falevél hulljon rátok..hogy én nem vagyok ott :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

M.

Kép

Kép
megann

Egy kis Liliduma:

- Anyu, mikor kapok olyan Mónikát?
- ???
- Hát tudod! - és mutatja: a szája előtt hadonászik a kezével.
- Jaaaaaa! Szájharmónikát!

ayse

Megann
anyuméknak is olyan van! :P tök ari kis gép,gondolkozt5am rajta,de az a z iogazság,hogy én imádom a nescafet,mármint a port,persze vannak nagyon fini lefőzött kávék,de eza patronos pont nem az igazi nekem,másnak mindenkinek ízlik
és jó,hogy több féle patron van,nem kell állandóan cserélgetni a fejet,meg ilyesmi
praktikus...blablabla

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Mea!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK LÍVIKÉNEK!!!!

Megann!
Én is Segafredózok. AAAAAAAAAnnyira finom!

ayse

Folyt. tegnapról:

Totka,
nagyon gáz ez a szem-ügy,jó hogy már jobban vagy! :D

Bodza,
annyira jóóó,hogy megint itt vagy velünk!
Gyönyörű Szép a BodzaCsalád!!!! :D :D :D
Pocakbodzácska is..... :D :D :D

Maresz,
Birigikédnek Boldog Névnapot kívánunk! :D

Juci,
köszi... :oops: :oops: :oops:
A JÓ ISTENKE ÉLTESSEN TÉGED SOKÁIG,FÜLED ÉRJEN BOKÁIG!!! :D :D :D
Ezt csak Neked:

Kép

Nyúlné,
VÁÁÁÁÁÁRUNK!!!! :P

Megann,
ígérjük legközelebb Nélkületek egy tapodtat se megyünk! :P :D
Kv-t azért iszom,csak tejet meg habot nem(anélkül elég sz@r ugyan)de majd viszek rizstejet bele.... :D

Lívikének és Erhardnak pedig:

Kép

Most pedig Apa vigyáz mmMazsira,míg én elugrom a Rákóczi úti turiba kicsit nézelődni....... :P :lol: :lol: :lol: :P

Pussz:
annamami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?